Review: Panasonic TX-P42C10 van h.kardon

h.kardon
17-12-2009
Ik heb deze TV bij BCC Gekregen voor 444 euro.
Paste precies rechtop op de achterbank in een Golf4 5deurs.

Voor de prijs is het werkelijk een top TV. Hij accepteert en geeft 1080p 24Hz beelden perfect weer. De diepte, de kleuren de kijkhoek alles is ver te zoeken op de LCD tv's. Dan moet je minstens 1500 euro betalen voor een redelijke LCD.
Mooi beeld bij diggitenne van KPN. Mooi beeld bij Ziggo, zeer mooi via schotel. Zeer mooi via DVD (lijkt wel HD).
En zeer mooi via blueray of HD films met Laptop via HDMI

Extra betalen voor paar aansluitingen vond ik ook overbodig. Daar heb ik een versterker voor met onwijs veel aansluitingen plus een waanzinnig mooi geluid. Dus weggegooid geld om een tv te kopen op basis van zijn aansluit mogelijkheden.
Wat erg handig is dat het volume van je versterker via de TV te regelen is. En als de versterker/surround set uit staat, doet die dat op de TV zelf. Heel handig!

Vormgeving is persoonlijk. Ik vind heb wel lekker plat en voor de rest een normaal uitziende TV Totdat je hem aanzet. Zwart is mooi zwart. Veel schaduwen, ook in het donker!

Duurzaamheid is gewoon top bij Panasonic. Ik heb altijd goede ervaring met Panasonic.
Kontrast heb ik wat terug geschroefd om mooier en natuurlijker beeld te krijgen (vooral 's avonds) en om de tv lekker te laten inspelen.
Een aanradertje....Zowel de 42inch als de 50”
5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 8 van 10 ] Volgende review
Panasonic TX-P42C10
Print deze pagina