Review: LG 47LW4500 van LLLSSS
- Plaats een vraag
- Plaats een review
LLLSSS
16-09-2011
Echt een mooie tv. Heb lang zitten twijffelen, maar ben echt zeer tevreden met mijn keuze. Super dun dus deze kun je echt plat tegen de muur hangen. hdmi zit recht aan de achterkant, gewoon haakse hdmi kabels kopen dan gaat dat prima. Blue rays en hd zenders zijn echt echt echt haarscherp. Geen hd zenders zijn ook al echt mooi, maar je ziet wel verschil. Enige minpunt vind ik de energiebespaar stand. `s avonds wordt het beeld dan echt donker. Maar gelukkig kun je dit gewoon uitzetten. Internet zit er niet op, maar dat gebruik je toch echt nooit. Sluit dan gewoon je pc/laptop op de tv aan. 3d gebruik je ook zelden, maar ik kreeg er gelukkig 7 gratis brillen bij zodat je daar iig geen 100+ euro meer aan hoeft uit te geven. Geluid vind ik opzich nog best goed. Formaat is top. Sinds ik deze tv heb kijk ik een stuk meer tv ;)
Gamen is ook relaxed op deze tv. Wel even de bron op pc zetten, anders zit er een flinke vertraging in!(vaag, maar het werkt wel)
Het verschil tussen 100 en 200 herz heb ik niet kunnen zien in de winkel, en ik merk daar nu ook echt niets van. Voor 799,- zul je geen betere tv vinden denk ik. Lg blueray 3d speler erbij voor 115 euro waar je alles op af kan spelen, muurbeugel voor 70 euro en voor <1000 ben je klaar. Niet lang twijffelen, gewoon kopen kopen kopen kopen!
- Geluidskwaliteit
9 - Beeldkwaliteit