Review: LG 47LW4500 van Leo0505

Leo0505
15-08-2011
Deze digitale televisie is een echte aanrader ! Punten zijn gebaseerd van 1 week indrukken van deze LED TV. Vormgeving is erg mooi. 119 cm is bijna een must om mooi beeld te hebben. Daarvoor moet je natuurlijk wel de ruimte hebben in je kamer. Verder is de 3D een zeer mooie aanwinst. Eerste Blue Ray disk was Avatar. Nog geen 3D {nog niet te huur en te koop}, maar dit is een verademing met deze televisie. Het beeld is zeer scherp, puike details en de kleur is super. Instellen is een makkie en nu met digitale HD TV zenders in het pakket, ben je als televisieliefhebber en kijker helemaal in je element.
Prijs en kwaliteit krijgen van mij een hele dikke voldoende. Waarschijnlijk waren het tienen geweest, als ik het langer zou kunnen hebben beoordelen. Maar ik wil graag deze review plaatsen om iedereen die ook aan het kijken is op kieskeurig naar info van gebruikers, op deze LED TV te wijzen. Toppertje. En als je goed zoekt, is het heel erg betaalbaar. Een waardevolle en goede investering. Als je van analoog naar digitaal gaat, is het zo ie zo een "wauw" moment. Maar met deze TV zit je op het puntje van je stoel !!

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
  [ Review 14 van 14 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,3