Electronic_review73
30-08-2011
Een geweldig apparaat.
Tablet : helder scherm (al wordt het wel snel een spiegel wanneer het buiten wilt gebruiken met mooi weer). Aanraking en reactie zijn niet te gevoelig. Aansluiting via hdmi op lcd tv gaat probleemloos. Updaten van de tablet gebeurt automatisch na het opstarten en wanneer de accu voldoende geladen is (bij mij was dat 21% ongeveer). De meegeleverde software biedt standaard al voldoende mogelijkheden om vooruit te kunnen en op de Android market is voldoende software te vinden, zelfs programma's welke speciaal voor deze (soort) tablet gemaakt zijn. Uitbreiding van het geheugen kan door het microsd poortje te gebruiken in de tablet.
Toestenbord: in een woord: geweldig! Het maakt de tablet (althans voor mij) een laptop waar prima op te werken is. De toetsen zijn iets kleiner dan bij een computer toetsenbord, maar eigenlijk groot genoeg. Daarnaast zitten er 2 usb poorten in het toetsenbord en een kaartlezer voor sd kaarten.
Accu: De accu is bij bij zeker 8 uur mee gegaan, en met het toetsenbord (waar ook een accu in zit) kan ik makkelijk twee dagen of drie dagen er op werken (het hangt er natuurlijk van af wat je doet, met video kijken gaat de batterij natuurlijk een stuk sneller leeg dan met internetten of tekstverwerken). Maar omdat de accu van het toetsenbord ook de accu van de tablet oplaadt kun je erg lang met de tablet zonder stopcontact. Het kijken van films is trouwens geen enkel probleem. Het geluid is ok (met headset natuurlijk beter).
Ik neem mijn tablet (met toetsenbord) zeker mee op reis en de behuizing van het geheel (het toetsenbord fungeerd als een bescherming voor het beeldscherm) is stevig genoeg om de tablet heel te houden.
Negatieve dingen heb ik nog niet echt kunnen ontdekken, misschien dat het touchpad lager in het toetsenbord had kunnen liggen. Maar omdat ik via de usb altijd een muis aansluit heb ik daar eigenlijk geen last van.
- Beeldscherm
- Opstartsnelheid