Rel Quake (/MK2)

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rel Quake (/MK2) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Erik012 19-09-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Rel Quake (/MK2)

Algemene score

9,0
Sinds 2 weken in het bezit van de Rel Quake 2 en ik moet zeggen naar alle tevredenheid.
Er komt een fantastisch geluid uit dit kleine kastje.
De Rel is aangesloten op een Marantz NR1501 receiver icm Monitor Audio hd speakers. Ik heb de subwoofer van Monitor Audio, de R370, ook beluisterd en vond deze ook goed klinken. Toch heb ik voor de Rel gekozen vanwege design, formaat en ook wel een beetje vanwege de goede reputatie.
Ik heb de subwoofer zowel hi als lo level aangesloten. In het begin vond ik het vrij lastig om het geluid goed af te stemmen. Na pauzeloos draaien aan de volume dan wel level knoppen toch de juiste instelling gevonden. Je kan de Rel instellen op twee soorten lage tonen namelijk depth en slam. Het ligt er aan waar ik naar zit te kijken/luisteren en in welke stemming ik ben om te bepalen waar ik hem op zet. Bij films gebruik ik vaak de slam functie. De glazen trillen dan in de kast, echt helemaal fantastisch! Luister ik naar muziek of een concert draai ik de knop vaak naar depth. Hierdoor zijn de lage tonen wat minder nadrukkelijk aanwezig, maar het klinkt wat warmer.
Kortom ik ben een zeer tevreden Rel gebruiker.

ps: een cijfer voor de duurzaamheid is nog moeilijk te bepalen. Toch geef ik een 8 ervan uitgaande dat het een degelijk product is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter60 27-02-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Rel Quake (/MK2)

Algemene score

9,0
Ik heb deze REL subwoofer al een maand in huis en ik ben zeer tevreden ,want hij staat naast mijn transmission speakers en de kombinatie met die twee grote kasten voortreffelijk.
Zowel normaal audio (cd afspelen ) en dvd kijken met DTS geluid subliem.\Ik had eerder aan moeten geloven en het geeft een extra dimensie op het geluid gebied.
Ik raad iedereen aan , als je kans heb om een REL aante schaffen,en deze wordt aangstuurt door en Denon vermogen versterker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Introductie model
2002