Review: JBL Northridge E150P van Nice Monkey
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Nice Monkey
27-05-2008
Er komt heel redelijk geluid uit en hij ziet er heel goed uit (Cherry). Er zijn evenwel een paar kantekeningen. Er zit een BROM in mijn exemplaar. Dit doet ie ook in standby. Het ding dus maar eens open geschroefd. Dat leverde de volgende kennis op:
1) Er zit een relatief kleine versterkertje in. Voeding en powerdeel laten erge twijfel over hoe ze die 150W meten bij JBL.
2) De standby mode schakelt alleen de echte versterker zelf uit, maar de gehele voeding blijft gewoon onder spanning. Neemt dan ook dik 10W op met het rode standby lampje aan. Vandaag de dag toch wel een punt.
3) Die trafo bromt bij mij flink. Als de versterker uit de kast is nauwelijks hoorbaar, maar gemonteerd helaas door de hele kamer hoorbaar.
Vergeleken met andere subs is de prijs/prestatie echter wel redelijk en heb hem maar gehouden. Past namelijk ook nog eens prima bij de rest (B&W DM68X boxen in nagenoeg dezelfde kleuren).
Ga nog een skijken of ik er nog wat aan kan doen. Desnoods sloop ik die trafo er zelfs helemaal uit en plaats hem in het snoer.
- Geluidskwaliteit
7 - Design