Jannie286
23-03-2010
Ik had het strijkijzer gekocht, omdat ze een 90-dagen-op-proef-actie hebben (zie hun website). Aangezien ik het een lomp strijkijzer vond (véél te zwaar en écht geen druppelstop, de spetters vlogen alle kanten uit...) heb ik het terug gestuurd. Maar pas op: ik heb heel wat moeten mailen en bellen om mijn geld terug te krijgen. Ondanks mijn verzendbewijs en dat ik via track&trace wist op welke dag het strijkijzer bij Tefal bezorgd was, wilden ze in eerste instantie niet uitbetalen. Ze konden het strijkijzer zogenaamd niet terug vinden. Ik had het pakket namelijk 'verzekerd' moeten verzenden. Alleen dan zou er uitbetaald worden. Dit staat echter nergens vermeld en TNT kon precies aangeven wanneer het pakket daar afgeleverd was. Na veel geharrewar hebben ze 'uit coulance' (ja, ja...) dan toch het bedrag aan mij overgemaakt. Dus mensen, kijk uit met dit soort acties, want als ze er onderuit kunnen komen zullen ze dat zeker proberen!! Ik heb nu een Philips GC4411, die wat lichter is, niet spettert en nog goedkoper óók. Voor mij géén Tefal meer.
- Mogelijkheden
- Gebruiksgemak