Kärcher SC 6.800 CB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Kärcher SC 6.800 CB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Mevr. Reitsma 14-02-2013
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Kärcher SC 6.800 CB

Algemene score

8,0
Lang getwijfeld over welke stoomreiniger te nemen. Alles uitgeplozen en afgewogen en uiteindelijk voor deze stoomreiniger gegaan. Dit type van Karcher is er in meerdere varianten (verschil in bar) te krijgen en wij zijn voor de zwaarste gegaan. Deze is wel een stuk duurder maar je hebt dan qua stoomdruk ook dubbel zo veel kracht.

Wat een verademing dit apparaat!! We hebben een plavuizenvloer van 100 m2 en hij maakt het zeer snel schoon. Ik houd wel een schuursponsje bij de hand voor de echt heel erg hardnekkige etensresten.En voor als er resten tussen de voegen zitten want daar kom je met de stoomreiniger niet bij(maar ook niet met een gewone dweil, dan had ik ook een schuursponsje bij de hand).

Als ik onder de gordijnen door wil kan ik met 1 hand de gordijnen aan de kant doen en met de andere hand de stoomreiniger bedienen. Echt ideaal! Ik hoefde hem tussentijds maar 1x bij te vullen (continu gebruik op stand 3) en dat viel mij ook ontzettend mee. De opwarmtijd van 3 min. stelt ook niks voor. En hij maakt vrij weinig lawaai en qua vrijkomende stoom valt het ook heel erg mee.

Al met al vind ik dit echt zeker weten een hele goede aanrader!!

Omdat ik hem nog maar net heb en nog maar 1x gebruikt heb, kan ik niks zeggen over de duurzaamheid. Vandaar de score daarop (haalt het gemiddelde weer flink naar beneden).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

Partnumber
1.439-190, 1.439-190.0
Introductie model
0
Op Kieskeurig sinds
July 2012
Releasedatum
May 2012
Afmetingen (H x B x D)
30,5 x 30,1 x 43,9 cm
EAN
4039784577398
Kleuren
grijs, wit