Review: Tefal GV8360 van maria2208

maria2208
23-05-2010
Van al die positieve verhalen is geen woord gelogen. Ik heb de stoomgenerator nu een paar weekjes en ik heb zowaar in 2 avonden mijn hele was achterstand weggestreken. Voorheen had ik zo´n hekel aan strijken dat ik de was weken schoon in de mand liet liggen, maar ik heb er nu zo waar lol in om te zien hoe snel het gaat. Dit apparaat had ik veel eerder moeten kopen.

Hij strijkt superglad en inderdaad gaat een valse vouw er moeilijk uit omdat het resultaat veel beter is en dus ook als je een valse vouw maakt. Ik strijk nu zelfs pantalons die vroeger naar de stomerij gingen.

Er komt zoveel stoom uit dat je het idd nat wordt onder de strijkplank omdat de stoom condenseert.

HIj is makkelijk te vullen, slaat vanzelf af als je even aan het bellen bent of zo en het snoer of eigenlijk stoomslang van het apparaat naar het strijkijzer is lekker lang. Snoer rolt vanzelf op.

Ik gebruik hem met een speciale strijkplank van branbantia met stoomunithouder, besteld via fonq.nl. Werkt perfect.

Ik heb het hele setje ook meteen aan mijn moeder kado gedaan en die is net zo blij als ik.
5 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 6 van 13 ] Volgende review
Tefal GV8360
Print deze pagina