Don Julian
29-10-2010
-------Update review, 29-10-2010-----------
Aanvulling op mijn beoordeling:
Wel door nieuwe kleding of kleding welke kleur afgeeft een bruine laag over de zool gekregen. Met een nat schuursponsje op de hete zool krijg je het eraf, zonder de zool te beschadigen!!! Kwaliteit dus.
Verder: koop niet de turbo variant (welke ik wel heb) Dit biedt vrijwel GEEN toegevoegde waarde dus houd die tientjes maar in je zak en koop het goedkopere model welke verder hetzelfde is.
---------1e review, 27-7-2009---------
Omdat Kieskeurig mijn favoriete vergelijkingssite is (ook de enige goede in mijn optiek) zal ik hierbij eens een revieuw plaatsen. Mijn werkwijze: alle merken en mogelijkheden t.o.v. prijsklasses vergelijken. Zo heb ik ook mijn espressoapparaat gekocht. Mogelijk kijk ik ook nog bij de consumentenbond maar hier staat lang niet altijd alles op. Hier gaan we dan:
Optisch: prachtig.
Prijs: aan de hoge kant maar in vergelijking tot andere merken valt het mee. Gezien de prestaties is het niet te vergelijken met een goedkoop strijkijzer dus de prijs is gerechtvaardigd.
Kwaliteit: ongeloofelijk. Ik strijk in één vierde van de tijd een blouse! Met de turbostoom een net vouwtje in de mouw. Één keer eroverheen en klaar. Het gaat lichter en soepeler door de gladde zool en het lichte strijkijzer. Zool is beter dan die van Philips. Je zult bij deze Tefal niet snel bruine vlekken of aanslag krijgen op de zool. Zeer krachtig en zeer eenvoudig te gebruiken. Verder niet te evenaren door bijvoorbeeld het anti kalk gedeelte wat er op zit.
Aanrader: bij sommige winkels kun je ook een Tefal strijkplank voor een paar tientjes erbij kopen of krijg je de srijkplan van Tefal zelfs gratis. Het is een solide strijkplank welke geschikt is voor een stoomgenerator (om te strijken en om dat ding neer te zetten). Koop dan bij de huishoudwinkel voor een tientje een andere, betere, hoes en je bent klaar! Resultaat: een zeer goedkope strijkplank welke erg mooi is en van zeer goede kwaliteit.
- Mogelijkheden
- Gebruiksgemak