Philips PerfectCare Aqua GC8620

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Aqua GC8620 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,5

Schrijf een review

Dineke19600 20-04-2013
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

1,0
In december kochten we via internet bij Saturn dit apparaat. Vanwege de vakantie ging ik pas in januari strijken, het apparaat werkte helaas niet, hij kwam niet op stoom, het blauwe licht op het handvat bleef knipperen. Terug naar Saturn, die hem heeft laten repareren. Bij de tweede keer strijken: weer kapot. Terug naar Saturn en om een nieuw apparaat gevraagd. Zij lieten hem weer repareren. Vandaag uitgeprobeerd: na vier overhemden.... weer kapot! Waardeloos! En dat voor een stoomgenerator van zoveel geld, tel daarbij de kosten voor het heen en weer rijden naar Saturn en de parkeerkosten en je bent hem steeds een paar weken kwijt. Er ligt inmiddels een enorme berg strijkgoed te wachten....

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

kwiebusje 11-01-2013
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

8,0
Gisteren deze gekocht bij BCC. Er zit een garantie op, als hij niet bevalt mag ie terug naar Philips.
Fijn apparaat, lekker snel en voordeel is dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen. Waterbak kan er niet af maar er kan zoveel water in dat je er heel lang mee kan strijken en hem tussendoor niet hoeft bij te vullen. Je kunt hem niet op zijn achterkant zetten maar wel gewoon op je strijkplank. Hij is ook lekker licht. We zijn er erg blij mee. Wel even prijs vergelijken want bij BCC best veel betaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

Functies
verticaal stomen, auto ontkalkingssysteem
Opwarmtijd
2 min
Maximale stoomdruk
5 bar
Continu stoom uitvoering
120 g/min
Extra stoomstoot
180 g/min
Variabele stoom
Nee
Verticaal stomen
Ja