Bosch Sensixx B22L

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Sensixx B22L op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,1

Schrijf een review

c**********@g******** 06-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer slechte stoomgenerator

Geschreven voor: Bosch Sensixx B22L

Algemene score

4,0
Ik heb deze stoomgenerator nu al een paar jaar maar ben er niet over te spreken. Ik ontkalk hem regelmatig en zorg altijd dat er genoeg water in zit. Maar het is zo vaak dat er kalkwater( bruinig) uitkomt waardoor ik mijn gewassen kleding opnieuw moet wassen. Echt een regelrecht ramp. Ga dat ook op korte termijn een nieuwe kopen en weet nog niet of dat van Bosch zal zijn. Ben er helemaal klaar mee.

Pluspunten

  • Stabiel

Minpunten

  • Kalkwater uit de stoomgaten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Dawson 28-01-2015
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Bosch Sensixx B22L

Algemene score

2,0
Poppenhuis speelgoed, dat is het eerste dat in mij opkomt bij het gebruik van deze machine. Nu mag je een gegeven paard eigenlijk niet in de mond kijken, bij deze ga ik die regel toch breken. Cadeau gekregen van Bosch bij aanschaf van een droger maar ben beslist niet enthousiast, dit is het eerste Bosch-product dat mij opvallend slecht bevalt waar ik anders zeer enthousiast ben. De strijkbout is relatief klein/compacter dan welke ik al had, de basis is in een woord 'een bakbeest' zo groot.

Het vullen van de machine moet via een maatbeker (niet bijgeleverd) oid. Het water is er niet uit te halen, vullen is opmaken of omkeren boven de gootsteen (erg onhandig). Het opwarmen duurt langer dan mijn huidige, alleen de eerste stoot stoom is krachtig direct daarna verliest deze druk. Bosch geeft in haar berichtgeving aan dat het strijken veel sneller gaat dan een gewone strijkbout, nou misschien, zeker niet sneller dan mijn huidige Tefal Stoomstation, eerder ruim dubbel zo lang voor dezelfde blouse.

Voor de vergelijking, mijn huidige Tefal, qua aanschafprijs gelijk maar meer stoom, meer druk, grotere strijkzool, afneembaar waterreservoir en instelbare stoomdruk maken deze Bosch beduidend minder goed naar mijn mening. Het enige pluspunt aan deze machine is het gewicht van de strijkbout, deze is bijna de helft van mijn huidige Tefal GV8330.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
cato001 26-02-2015

Ook wij hebben afgelopen week zo'n apparaat ontvangen. Wij verbaasden ons er over dat de stoom constant uit het apparaat blijft komen. Dit kan toch niet de bedoeling zijn? De kamer staat in korte tijd vol stoom en lijkt meer op een Turks stoombad.
Een volledig fout product of is er iets kapot?

Reageer

Specificaties

Maximale stoomdruk
4 bar
Continu stoom uitvoering
110 g/min
Waterreservoir
1 liter
Type/soort
stoomstrijkijzer
Vermogen
800 watt
EAN
4242002744124
Partnumber
TDS2211