Review: Philips FC9171 van Robb1
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Robb1
16-04-2009
Na eerst een miskoop te hebben gedaan met een nep-dyson (gekocht bij een van oorsprong Duitse supermarkt) en na 6 maanden via Marktplaats te hebben verkocht, is de Philips fc9171 aangeschaft. Dit nadat we op deze site de bevindingen hadden gelezen. Het oordeel is ronduit: SUPER.
Een heerlijk lang snoer!!! - een enorme goed regelbare zuigkracht, inderdaad wordt alles van de vloer opgezogen in plaats van voor je uit te worden geschoven wat ook de verdiente is van de uitstekende zuigmond; de aanschaf van een eventuele parketborstel is volstrekt onnodig - machine is licht van gewicht- handling is geweldig - de zuigmond met borstelhaartjes aan de zijkant is een giga uitvinding - het geluidsvolume is prima; de luchtstroom gezogen in de zuigmond maakt de meeste db - de handgreep aan de onderkant v.d. machine is lekker ruim; dit komt van pas bij 't zuigen van de trapppen - stofzakruimte is lekker groot terwijl de machine zelf klein is - drie delige zuigbuis heeft een prima lengte voor lange mensen, en is van een heel degelijke kwaliteit.
Zijn er dan geen punten van kritiek of eventuele verbeteringen? Ja maar slechts één... accessoire borsteltje en hulpzuigmondje kunnen niet IN de machine zelf worden opgeborgen (zoals Miele dit wel heeft); wel aan de handgreep van de slang. Dit echter beperkt de mobiliteit van de, overigens ergonomisch prima, handgreep. Wij hebben de hulpstukjes op een centrale plek in 't huis opgeborgen.(We gebruiken ze bijna niet)
- Mogelijkheden
9 - Gebruiksgemak