Review: Philips FC9171 van eef732
- Plaats een vraag
- Plaats een review
eef732
22-12-2011
- Ik heb deze stofzuiger aangeschaft na veel uitzoekerij. oude philips die het al 22 jr doet boven, en deze voor beneden. Maar door Zuigkracht toch maar slepen naar boven, want hij deed het goed. Tot enkele weken gelden, ik hebben hem volgens mij nog geen 2 jaar.. hapert het vermogen lijkt net of een contact los zit. Heb ik wel eens gehad bij de oude stofzuiger in de stekker. Maar opeens stop de stofzuiger er helemaal mee. uit is hij en gaat niet meer aan. Gekeken maar tja alles via printplaat en het zit niet in de stekker of bij contact oprolsnoer. Dus philips gebeld en ze kijken of ons serienummer nog garantie heeft omdat ik de bon niet kan vinden. Gekocht bij de philips shop die ook niet meer bestaat. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt, dat de stofzuigers waar ik eerst tevreden mee was er binnen 2 jaar mee ophoudt. Maar ik lees het nou overal. denk nu over de fc9310 want ik moet toch wat... maar een geen merk van blokker doen het waarschijnlijk langer..
- Mogelijkheden
8 - Gebruiksgemak
8 - Vormgeving
8 - Duurzaamheid
Philips FC9171 stofzuiger - Mogelijkheden
Reactie:
raoul1960
01-01-2012 - Mijn stofzuiger hield er ook ineens mee op nadat er een haperend geluid en een verbrande geur optrad. Nu heb ik vrij veel verstand van elektromotoren. En constateerde ik eigenlijk al snel dat de koolborstels die op de collector drukken versleten zijn. Doordat ze slijten (normaal bij gebruik) treed er op een gegeven moment vonkvorming op (stank) en houdt de motor ermee op als de koolborstels geen contact meer maken met collector. Bij sommige motoren kan je de koolborstels individueel vervangen. Bij deze niet maar je kan wel een nieuwe motor bestellen bij Europarts.
| Vorige review | [ Review 2 van 31 ] | Volgende review |