Review: Philips FC9150 van edwin1973

edwin1973
10-05-2010
Philips performer nu bijna 5 jaar in bezit. We gebruiken hem DAGELIJKS. Op zich een prima stofzuiger met voor ons 2 minpunten.
1) Oprolsysteem snoer is te zwak, er rolt na 2 jaar niet meer volledig in.
2) In 5 jaar tijd 3x de draagbeugel gebroken, waarvan wij er via philips customer support er 2 keer 1 GRATIS opgestuurd hebben gekregen.
Helaas nu moet ik er ook 13 euro voor betalen ex. verzendkosten.
Die draagbeugel is constructief niet goed ontworpen, daar er teveel massa aan zo'n draagpunt hangt.Wel vervelend als ie breekt als je met de stofzuiger net op de trap loopt...
4 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Reactie:
creanja
03-04-2012
hebben wij net ondervonden, stofzuiger kletterde met vaart de trap af! levensgevaarlijk!!!!
Vorige review [ Review 10 van 61 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
€ 105,00 € 113,95 incl. portokosten Bekijk
8,5
1809 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 105,00 € 109,90 incl. portokosten Bekijk
5 sterren