Review: Philips FC9062 van Ragnhilde
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Ragnhilde
23-01-2011
- N.a.v. reviews op deze website heb ik deze stofzuiger gekocht. Prima stofzuiger voor deze prijs. Paar kleine minpuntjes. Zuigkracht valt soms wat tegen (terwijl hij toch 2000watt is). Wij hebben vloer met V-groef en soms moet ik echt over de groeven heen blijven gaan voor het vuil ertussenuit is. Soms duwt ie het vuil vooruit ipv dirct opzuigen (dan heb ik het wel over 'zware' kattenbak houtkorrels, maar toch). Hij rijdt heel soepel maar soms is dat een nadeel als je er een ruk aangeeft knalt ie meteen tegen de meubels aan. Dus je moet ff doorhebben hoe hard je hem achter je aan trekt. Ik heb er geen last van dat hij omvalt (dat las ik hier een paar keer). Verder is het lange snoer wel heel prettig en de telescoopbuik die je korter en langer kunt maken ook. Bergt hartstikke makkelijk op (zelfs in onze hele kleine trapkast). Verder maakt ie weinig lawaai voor zo'n krachtige motor. Wij gebruiken hem erg vaak met 3 katten in huis, dat gaat echt prima en kattenharen verdwijnen als sneeuw voor de zon van de bank. Al met al een prima stofzuiger voor leuke prijs.
- Mogelijkheden
8 - Gebruiksgemak