Review: Miele Total Care 5000 van dimitri33
- Plaats een review
dimitri33
25-02-2010
---------- update review 25-02-2010 ----------
nu bijna twee jaar geleden deze miele gekocht.
ben er zeer over te spreken.
erg prettig is de parket-borstel en de normale zuigmond omdat ik beneden een houte vloer heb en boven tapijt, tevens is de verleng slang ideaal voor het zuigen van de trappen.
het snoer is lang genoeg en hij volgt je waar je ook heen wil.
de telescopische zuigbuis XXL te gek voor de langere mensen en mensen met rug klachten, deze bestaat uit drie delen !!
de speciale afsluit dop voor de opening zodra de slang van de machine gehaald wordt voorkomt nare luchtjes. ik kan eerlijk waar geen negatief iets vinden over dit type van miele !
---------- oude review 25-09-2008 ----------
heb deze stofzuiger een paar uur geleden gekocht en heb het show model gekregen die voor uitleg van het personeel bestemd is geweest, vandaar een flinke korting.
ik benm zeer tevreden, mijn vorige was een dyson die ik binnen een maand heb verkocht.
deze maakt erg weinig geluid en het praktische is dat de slang 150cm langer gemaakt kan worden en met de speciale parket mondstuk ben ik helemaal ik mijn nopjes.
het enige nadeel is dat ik vind dat het snoer langer kan (6.5m) de wielen zijn zacht voor mijn parket vloer, erg belangrijk. in een vorig verhaal lees ik dat ze een parket borstel erbij kregen maar die is standaard.
- Mogelijkheden
10 - Gebruiksgemak