Review: Miele Black Pearl 5000 van Sanna

Sanna
01-01-2010
Ik vind het een prachtige stofzuiger en zou hem iedereen aanraden. Ik schrik wel van het motorprobleem. Ik heb hem nu denk ik een jaar en hij bevalt uitstekend. Met de parketborstel zuigt hij het lekkerst over mijn natuurstenen vloer (geen krassen). Hij is zwaar maar dat vind ik een voordeel, hij zit niet de hele tijd op je enkels. Ik vind hem super goed zuigen en wil niet meer zonder.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 33 van 72 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
9,6
23 winkelreviews
9,2
205 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Miele
Dit apparaat wordt rechtstreeks door Miele Nederland bij u thuisbezorgd. Hierdoor weet u zeker dat u een Miele apparaat heeft met de originele Miele fabrieksgarantie. Bovendien kunt u rekenen op de bekende jarenlange service en betrouwbaarheid van dit originele Miele apparaat. Deze rechtstreekse aankoop bij Miele Nederland is alleen mogelijk bij de Miele online Agents die dit logo voeren.
9,1
108 winkelreviews