Dyson DC62 Up top zilver, roze

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson DC62 Up top zilver, roze op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ypikulin 02-03-2015
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

6,0
Ik heb deze stofzuiger zeer zorgvuldig en bewust uitgekozen, er zijn geen concurrenten qua zuigkracht en gemak.
Van een product van zo'n hoge prijs verwacht je een soort Mercedes, maar...

1. Mogelijkheden - 9 punten: alles erop en eraan.
2. Gebruiksgemak - 8 punten: het enige wat ik mis is een bredere, langere en meer stevige 'docking station' waar alles in geklikt kan worden inclusief alle accessoires.
3. Vormgeving en kleuren - 6 punten: te agressief wat mij betreft.
4. Duurzaamheid - 1 punt: OBF (out-of-box-failure), geen elektrische contact naar de motorhead, ik moet de volgende dag weer naar de winkel om mijn toestel te ruilen, 1,5 uur kwijt.
5. Overig: op de site kon ik de stofzuiger niet registreren, het serial nummer wordt niet geaccepteerd.

Reageer

helgatebrake 08-01-2014
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

9,0
Ben blij met de Dyson hij is zeer gebruiksvriendelijk en doordat hij snoerloos is, overal makkelijk te gebruiken "van slaapkamer tot auto". Je pakt hem ook sneller dan een grote lompe stofzuiger. Uiterlijk is mooi. Iets stiller had hij wel mogen zijn , het geluid is een beetje scherp. De bijgeleverde hulpstukken zijn ook erg praktisch. Helemaal geweldig zou ie zijn als je de startknop vast kon zetten!

Reageer

samsun 04-12-2013
  • Product afgelopen maand in bezit

Algemene score

8,0
Hallo,Ik en mijn vrouw gebruiken deze [stof/kruimelzuiger]al ruim een maand en zijn heel tevreden over deze apparaat,zuigt heel sterkt is makkelijk overal meetenemen[trap/boven]is oplaadbaar heeft geen snoer makkelijk te gebruiken handige apparaat en als het vol is is het ook heel makkelijk leeg te maken na het gebruik kan je hem zo ophangen aan zijn oplaad apparaat het opladen gebeurt heel snel zodat je hem weer snel kan gebruiken als je hem nodig heb complementen aan dyson dat hij zo een apparaat geproduceerd heeft,ik zou zeggen aan de mensen die een echte stof/kruimelzuiger nodig heeft blijf niet zoeken hier heb al een heel goede en duurzame apparaat.

Reageer

fzanden 26-11-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Dyson DC62 nu een aantal weken in bezit en hij bevalt erg goed. Hij beschikt over een enorme zuigkracht. Eigenlijk ben je aan het stofzuigen, maar dan zonder snoer. Zeker een aanrader!!

Reageer

mgalenkamp 13-11-2013
  • Product afgelopen maand in bezit

Algemene score

9,0
Deze Dyson is een fijn apparaat voor kleine klusjes. De batterij gaat niet lang genoeg mee om het hele huis te stofzuigen. Hij is licht en zeer wendbaar. Ideaal om tussendoor even onder en rond tafel te stofzuigen bijvoorbeeld. De vele opzetstukken maken hem voor allerlei verschillende klusjes handig.

Reageer

lennekevt 18-10-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer enthousiast over de Dyson DC62. Licht en zeer makkelijk in gebruik. Met een makkelijk ophang systeem kan het gemakkelijk in een hoekje van de keuken geplaatst worden waardoor het nog makkelijker is om het voor snelle zuig activiteiten te gebruiken ( en is de Dyson altijd opgeladen en klaar voor gebruik ). Ideaal om even snel de keuken of eetkamer weer schoon te maken. Ik heb de Dyson DC62 nu ruim 2 weken in huis en gebruik hem dagelijks. Kan mij voorstellen dat gezinnen met ( jonge ) kinderen in huis dat het helemaal een ideaal product zullen vinden.
kortom zeer tevreden.
Anoniem 08-02-2015

hij zuigt heel goed maar de baterij is snel op naar 8 min ,
dit is al de tweede jammer hij gaat weer retour

Reageer