Review: Dyson DC23 Animal van mael

mael
14-02-2010
Kan niet anders zeggen dat deze stofzuiger (DC23 animal pro) zijn geld meer dan waard is! Wij hebben 3 langharige katten in huis rondlopen, en wilden toch een goede stofzuiger in huis halen. In eerste instantie toch wat huiverig om 300+ euro uit te geven aan een (foeilelijke) stofzuiger, maar ben zeer tevreden. Vooral de mini-roterende borstel is voor op onze tapijttrap een uitkomst. Kwaliteit ziet er ook goed uit, en met 5 jaar garantie beng ik ook niet bang dat er snel iets kapot zal gaan.
Als enige negatieve punt: de zuigbuis is wat kort met de parketborstel gemonteerd. Voor mijn 1.86m gaat het nog net, maar voor 1.90m+ kan dit een probleempje zijn.

Kortom; Stop met zoeken, koop een Dyson.
5 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 7 van 17 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren
9,5
10 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Dyson
Deze aanbieder is een erkende Dyson dealer en het gekochte product valt onder het service- en garantiebeleid van Dyson Nederland. Sledestofzuigers van Dyson hebben 5 jaar garantie en reparatieservice aan huis. Op snoerloze stofzuigers, kruimelzuigers en ventilatoren geldt 2 jaar garantie. Door uw product op de Dyson website of telefonisch te registreren, kunt u eenvoudig gebruik maken van de garantie.
€ 275,00 geen portokosten Bekijk
Naar alle prijzen