Review: Bosch BSGL5PRO1 van Rubenr1
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Rubenr1
12-10-2011
Net als alle anderen krijgt ook deze stofzuiger wisselende beoordelingen voor zuigkracht en geluid. Ik heb hem gekocht voornamelijk vanwege de snoerlengte en de goede mix van andere kwaliteiten.
Snoerlengte is echt van groot gemak, die extra meters zorgen voor extra gemak, geen gezeur dat hij zichzelf wil gaan oprollen. aik doe een hele etage (100m2) zonder het snoer te verplaatsen naar een ander stopcontact.
Dat de sotfzuiger niet over zijn eigen (platte) snoer zou willen rijden: ik vind hem daarin niet beter of slechter dan andere machines.
Dat het snoer niet goed zou willen oprollen: ik heb er geen problemen mee.
De zuigkracht is voor mij met een voornl. stenen vloer meer dan voldoende. Het geluid daarbij is op volle kracht wat mij betreft niet veel minder dan mijn oude siemens. Wel is op halve kracht (voor mijn vloer voldoende) deze bosch zeer stil. Het verschil tussen de standen is in geluid aanzienlijk.
Mindere punten vind ik het gewicht, als dat een belangrijk punt voor je is moet je uitkijken voor een ander. Hij is niet extreem zwaar, maar zeker niet licht.
Ook matig vind ik de bevestiging van de pijp aan de machine om hem rechtop op te slaan. Ik vind het wat matige kwaliteit, lijkt mij iets dat snel stuk zou kunnen gaan.
Ik heb er geen spijt van, maar om nou te zeggen dat dit zo'n betere machine is dan andere modellen betwijfel ik.
pluspunten:
-snoerlengte
-zuigkracht
-geluid
-afwerking (kleur,slang, stootrand)
minpunten:
-gewicht (stevig)
- Mogelijkheden
8 - Gebruiksgemak