Review: Bosch BSGL5PRO1 van Henk Scheerooren
- Plaats een review
Henk Scheerooren
02-10-2011
Update:
Helaas moet ik mijn positieve review van 17-05-2011 herzien.
Op 17-05-2011 schreef Henk Scheerooren:
ook hier, niets als ellende.
Wielen blokkeren bij het minste en geringste.Stofzuiger loopt alle kanten op behalve de goede. De mooie telescoop-buis heeft het net ineens begeven. Het ratelmechanisme schiet nu door waardoor ik niet meer kan "bezemen" Alle weerstand van tapijt en dergelijke is hem teveel en "krak" standje "liliputter". Daar heb ik dus niks aan met mijn 1 meter 93. Ook heeft het beroemde veertje onderdeel; nummer 0209; het begeven en hangt de stofzak er los in.
De slang is mij er ook al een paar keer uit geknald.
Dit is dus geen Bosch-kwaliteit. Stofzuigers moeten het bij mij wel langer volhouden dan 5 maand. Jammer terug naar de winkel.Oude Miele parket & co vertoonde ineens motorkuren.
Deze review is door Henk Scheerooren bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
Blij toe, ik werd behoorlijk chagerijnig van dat ding.Weg ermee.
Heb deze Bosch eigenlijk zo maar op een avondje MediaMarkt meegenomen en was gecharmeerd van dat lange rode(Pro-versie)snoer.
Nu meer dan een maand gebruikt en het is geweldig! Stootrand werkt goed. Maar het snoer! Ik kan nu gewoon meerdere kamers met 1 stopcontact doen!Lekker lang dus. Kan zo vanuit huis de auto stofzuigen zonder haspel. Dikke krachtige motor en mooi telescoop-systeem.Je kan hem zelfs helemaal in de hand meedragen als het moet. Ook opbergen is goed over nagedacht, zowel liggend als staand met de slang aan de zij-of achterkant.De wielen zijn in een metalen ophanging gemonteerd wat een solide indruk maakt. Alleen het metaal van de draaiconstructie waar de wielen in zitten "rinkelt" een beetje vreemd als je over een drempel gaat etc. Went wel denk ik.Zeer fijne parketborstel waarmee je ook nog kleden en stoffen mee kunt doen. Minder mondstuk wissels dus.
Ben weer tevreden, want stofzuigen wordt tenslotte nooit een hobby.
- Mogelijkheden
8 - Gebruiksgemak