Remington REM-CI95

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington REM-CI95 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Tionne v H 29-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Remington Pearl Curler

Geschreven voor: Remington REM-CI95

Algemene score

8,0
Je gemakkelijk en snel prachtige grote of juist kleine krullen in een handomdraai! Deze krultang werkt gewoon simpel en fijn. Er zit ook een speciale handschoen bijgeleverd waardoor je je vingers niet verbrand! :) Meer dan tevreden over dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanyvdzweep 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Remington krultang CI95

Geschreven voor: Remington REM-CI95

Algemene score

7,0
Mijn eerste indruk van de Remington krultang was dat hij een fleurige en stijlvolle uitstraling heeft. Vervolgens bij het openen van de doos kom ik ook nog eens een handig opbergmapje en handschoen tegen. Het handige aan de handschoen is dat hij je hand beschermd tegen de hitte van de krultang ( zeer belangrijk voor mensen zoals ik die niet kunnen omgaan met de zeer hoge hitte van een krultang )
Nu kon het krullen beginnen! Allereerst heb ik product in mijn haar gedaan om het te beschermen tegen de hitte. Vervolgens heb ik mijn haar in 3 lage verdeeld en ben ik begonnen met het krullen van de onderste laag. Dit ging redelijk snel en de krul bleef er goed inzitten. Na ongeveer 20 minuten was ik klaar met het krullen van mijn haar, haarlakje eroverheen en uitschudden maar.
Mn conclusie is dat ik zeer tevreden ben over deze krultang. Mijn ervaring met andere krultangen waren namelijk niet zo geweldig als met deze!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specificaties

Haarkrullen
Ja
Haarontkrullen
Nee
Haartextureren
Nee
Haardrogen
Nee
Soort
krultang zonder klem
Werkingsprincipe
warmte
Keramisch verwarmingssysteem
Ja