Canon EOS 600D zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 600D zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Chnntll 26-11-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Canon EOS 600D zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze Canon 600D nu al 2 jaar in mijn bezit en ben er nog steeds erg tevreden mee! Het is mijn eerste spiegelreflexcamera maar kan er goed mee overweg omdat hij heel gebruiksvriendelijk is. Ik heb hem toen samen met de lens 18-55mm gekocht voor een mooi prijsje. De prijs kwaliteitsverhouding is super en heb ook al meerdere lenzen erbij gekocht. Ik heb er nog steeds heel veel plezier van en kan hem aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jutta 06-01-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Canon EOS 600D zwart

Algemene score

9,0
Vanwege de aantrekkelijke prijs deze camera gekocht als vervanging van mijn ruim 6 jaar oude 400D en om ook als tweede camera naast de (dit jaar aan te kopen) 6D te gaan gebruiken. Met een 100 mm Canon macro lens uit de L-serie een prachtige combinatie. Ik was verrast dat er eigenlijk -naar mijn idee- weinig verschil in kwaliteit is tussen de foto's gemaakt op de 400 en de 600 (met dezelfde lens). Het verschil zal dan waarschijnlijk zichtbaar worden bij slechte lichtomstandigheden. Omdat ik veel in raw fotografeer en nog een oude versie van Adobe Elements (8) had, is dat programma helaas niet meer bruikbaar. De raw-update voor Elements 8 loopt tot 6.2, terwijl 6.4 vereist is. Maar omdat de foto's van de full frame 6D dan ook niet in mijn versie van Elements bewerkt kunnen worden, een proefversie van Lightroom gedownload. Wat bij de 600d even wennen is, is dat het display niet automatisch zwart wordt als je met je oog voor de zoeker komt; dat gebeurt pas als je de ontspanknop half indrukt. Doordat het display iets groter is, is hier de sensor weg gelaten die dat in de 400d wel regelt. Maar ik vind het gelukkig niet echt storend. Na even de handleiding goed gelezen te hebben, is het handmatig aanpassen van diafragma, iso en andere instellingen gelukkig erg makkelijk en snel te doen. Ook fijn dat je copyright instellingen in de camera kunt toevoegen. De 600d is iets zwaarder dan de 400, en voor mensen met kleine handen nog goed vast te houden. De greep ligt prettig in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
slr-camera (body)
Digitale SLR
Ja
HD type
Full HD
Materiaal
polycarbonaat, Roestvrijstaal
Overige bijzonderheden
Video: 1920 x 1080