Magnat Monitor Supreme 100 boekenplankspeaker

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Magnat Monitor Supreme 100 boekenplankspeaker op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,8

Schrijf een review

Anoniem 19-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Echt Geweldige Speakers heb deze in combinatie met De harmen en Kardon hkts 220sub/230 Bass Speaker, Echt een mooi Helder Geluid. Ook bij hogen Vermogen.

Reageer

Erik W 05-03-2011
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze Magnat luidsprekers in een 5.1 setting als de 2 frontspeakers gezet ipv de originele fronspeakertjes van een JBL scs 200.5 set.
De 4 sattelieten 1 center en 1 sub gaven mooi geluid, maar ik miste wat in het middengebied.
Ik kon voor nog geen 60 euro deze bij Conrad kopen, en ik heb nog geen moment spijt, ze doen precies wat ze moeten doen: goed geluid geven en het middengebied weergeven wat de rest niet goed genoeg doet.
Ik ben zeer tevreden over deze compacte set, ze geven helder en vol geluid. zeker een aanrader, want ook als 2.0 stereo functioneerd het erg goed,maar dan mis je weer het lage wat nu mijn JBL woofer wel weergeeft.

Reageer

Specificaties

Soort speaker
boekenplankspeaker
Plaatsing
tafelblad/boekenplank
Type/soort
luidspreker
Aantal drivers/units
2
Geluidsvermogen (gem.)
55 watt
Piekvermogen
110 watt
Impedantie
4 ohm