JBL ES Series LS80 vloerspeaker

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JBL ES Series LS80 vloerspeaker op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

danny darche 04-08-2010
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
Bij aankoop was ik wat sceptisch over deze JBL LS80 speakers. Momenteel heb ik ze een jaartje en ik moet zeggen...gewoon prachtig qua diepte en breed geluidsbeeld.
Cd's van vroeger terug uit de kast gehaald, en terug beluisterd...man.. Wel effe goed opstellen die kasten, en liefst dik stuk arduin onder de spikes, en een sok in de basspoort achteraan. Heb ondertussen 4 stuks in de leefruimte met 2 vincent SV-238 in bi-amping geconecteerd plus op de tweede 238 op de rec.out een Klipsch RW-12 subwoofer. Prachtig geheel, enorme kracht en toch erg rustig. De Jbl's doen hun werk voortreffelijk. Heb al Jadis Orchestra, Denon pma2000, accuphase E-210 en Yamaha ax-1090 geprobeerd, maar Vincent Sv-238 en Jbl is een voortreffelijk huwelijk.

Reageer

menno kamerman 08-12-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
ik heb deze speakers samen met de LS40 en de Harman kardon AVR355, aangesloten met monster HPXP kabel. media bron is een pc(aangesloten met HDMI en coax) en een blueray speler. de speakers staan nu ongeveer twee weken en ze gaan steeds mooier klinken. in het begin klinken ze wat schel maar na een weekje inspelen is dat helemaal weg en klinkt het super. Zo zuiver heb ik nog nooit gehoord! het is een vol geluid en de bas kan als je de versterker niet helemaal goed ingesteld hebt een beetje boomie klinken. verder erg tevreden over de speakers maar advies is natuurlijk wel om in deze prijs klasse even in de winkel te gaan luisteren en vergelijken. voor mij kwam geen andere speaker in de buurt kwa geluid en looks.

Ze zijn wel erg groot maar dankzij de mooie afwerking vallen ze toch niet zo op met de stof kap er op dan zonder schreeuwen ze om aandacht...

dus als je een beetje geld uit wil geven aan mooie speakers is dit zeker een aanrader!!

Reageer

Specificaties

Soort speaker
vloerspeaker
Plaatsing
vloer
Type speaker
3.5-weg
Type/soort
luidspreker
Aanbevolen gebruik
universeel
Aantal inbegrepen producten
1
Aantal drivers/units
4