DALI ZENSOR 1 boekenplankspeaker / zwart

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de DALI ZENSOR 1 boekenplankspeaker / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Jan 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een pareltje

Algemene score

10,0
Op zoek naar een goede en niet al te dure speakerset zag ik deze set in een radiozaak. Gehoord en gelijk beviel deze set mij. Schitterend en zeer heldere stereo-weergave. Deze set is zijn prijs meer dan waard. Waarom een duurdere kopen als dit pareltje op de markt is.

Pluspunten

  • Zeer helder geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbedoes 09-04-2014
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

7,0
Na alle goede berichten deze speaker op de gok gekocht ter vervanging van mijn Sib sateliet speakers van Focal. Door de
vele positieve reacties verwachte ik een er veel van, maar in eerste instantie was het op zijn zachts gezegd een tegenvaller. Ondanks dat ik niet zo geloof in inspelen van speakers, maar meer in gewenning aan een bepaald geluid, heb ik ze nog twee maanden het voordeel van de twijfel gegeven, maar ik vond ze nog steeds erg saai, niet gedetaïlleerd klinken. Hierna mijn oude Focals weer gepakt en via mijn Marantz NR1601 receiver in de direct mode (dus geen beïnvloeding door Audyssey of welke tone control dan ook) via de A/B aansluiting een op een vergeleken door direkt omschakelen tussen de fronts, en kon niet anders concluderen dat ik de Focals beter vond, behalve in het laag, maar daar heb ik een actieve sub voor. Kortom, de oude maar weer teruggeplaatst en de Dali's verkocht. Ook mijn vrouw was blij dat ik ze wegdeed. Misschien is het voor zijn prijs best een redelijke speaker, en wilde ik voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, maar ik ben enige tijd later overgestapt op de Monitor Audio Apex 10 speakers, en dat was wel degelijk een stap voorwaarts. Maar die kosten wel meer dan twee keer de prijs van de Dali's. Dus mijn advies is niet op alleen ervaringen van anderen af te gaan maar toch eerst zelf te vergelijken. (het lukte niet om geen cijfer voor duurzaamheid te geven, ondanks dat ik NVT aanklik, maar dat is natuurlijk niet te beoordelen als je ze net hebt)

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Soort speaker
boekenplankspeaker
Plaatsing
tafelblad/boekenplank
Type speaker
2-weg
Type/soort
luidspreker
Aanbevolen gebruik
PC
Bass-reflex
Ja