Philips SoundBar-luidspreker HTL5120 zwart

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SoundBar-luidspreker HTL5120 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Specificaties

algemene kenmerken

Kleur(en)
zwart
DLNA gecertificeerd
Nee

geluid-subwoofer

Subwoofer plaatsing
geïntegreerd

bediening

Docking
Nee

prestaties

Geluidsvermogen (gem.)
120 watt
Soundbar speaker RMS vermogen
100 watt

connectiviteit

Connectiviteit
bluetooth
Bluetooth
Ja
USB poort
Nee

opties

Internet TV
Nee

inhoud en afmetingen

Hoogte
8,1 cm
Gewicht
3,9 kg
Soundbar afmetingen (WxDxH)
1010 x 81 x 154 mm

Algemeen

EAN
8712581657949
Partnumber
HTL5120/12
Introductie model
2013
Releasedatum
September 2012
Op Kieskeurig sinds
February 2013

product

Website fabrikant
http://download.p4c.philips.com/files/h/htl5120_12/htl5120_12_pss_nld.pdf

Toelichting specificaties

Aanbevolen!
Philips HTL5120
Oriëntatiesensor
De kwaliteit van uw geluidservaring wordt bepaald door de plaatsing van de SoundBar in de ruimte. Gelukkig wordt dit systeem geleverd met een slimme, automatische oriëntatiesensor die de geluidskwaliteit direct optimaliseert zodra is gedetecteerd of de SoundBar horizontaal of verticaal is geplaatst. Dus of u er nu voor kiest uw SoundBar op een plank te zetten of aan de muur te monteren: u bent altijd verzekerd van een uitmuntende audio-ervaring.
Bluetooth
Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel stabiel als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat u uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods of iPhones met een Bluetooth-luidspreker.
Virtual Surround Sound
Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.
Dolby Digital
Omdat de wereldleider in meerkanaals geluidsnormen, Dolby Digital, gebruik maakt van de manier waarop het menselijke oor natuurlijk geluid verwerkt, kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit met levensechte spatial cues.
HDMI x 2
Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio-uitgang van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.