Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Shaver series 5000 PowerTouch PT927/18

8,3 Lees 58 reviews

Vergelijkbare producten

Philips SHAVER Series 7000 S7530/50

Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Philips SHAVER Series 7000 S7530/50

Panasonic ES-LT6N-S803

Scheersysteem
vibrerende folie
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Panasonic ES-LT6N-S803

BaByliss E876E

Scheersysteem
vibrerende folie
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
BaByliss E876E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vlijm 23-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het nieuwe apparaat werkt tot volle tevredenheid en scheert echt beter en gladder dan vorige apparaten die ik had. Trouwens altijd van Philips!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harry 66 13-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Goed in de hand liggend apparaat dat grondig scheert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leon20-34 08-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, ligt lekker in de hand. Scheert goed, maar mijn baard is te stug voor een super glad resultaat. Voor het oog even snel scheren doet hij keurig. Vooralsnog dik te vreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Ziggie63 04-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heden morgen ontvangen, ff uurtje in de lader. En weer lekker scheren. Reden is dat mijn oude Philips HQ6740 versleten is. Mesjes zijn op, accu wordt minder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
hajekaka 03-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Solide scheerapparaat met goede resultaten.
Ligt goed in de hand.
Jammer dat er zo'n dun snoer wordt bijgeleverd.
Mis m'n telefoonsnoer van oude apparaat. (ook Philips).
Staat nl. stukken degelijker!
Ook het basisstation oogt wat iel en goedkoop, waardoor het terugplaatsen onhandig verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Philip Sonnefeldt 02-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dit is mijn 7e Philips scheerapparaat.
Scheert snel, glad en kunt hem afspoelen onder lauw water. Altijd goed. ligt ook lekker in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
adflantua 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
om nog even voor het oud en nieuw 2014/2015 een mooie gladde huid te verkrijgen kocht ik de philips pt927/18.

het product overtrof mijn verwachtingen.
ik was verrast door de mooie en perfecte afwerking,ligt goed in de hand en scheert super glad.
IK vond wel dat het apparaat weinig toeren maakt in vergelijking met mijn oude philishave maar het resultaat is goed. hoelang de lading van de accu het uithoudt met hetzelfde scheerresultaat heb ik nog niet kunnen testen daar ik hem pas twee keer heb gebruikt maar ik vertrouw erop dat dit oke zal zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gbrink 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heerlijk scheerapparaat, lekker glad en makkelijk schoon te maken.
De kop beweegt goed en ik heb me er goed mee kunnen scheren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Adriaan 47 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na slechte scheer ervaringen met een ander werk, weer na vele jaren teruggegrepen naar mijn oude Philips (snoer).
Het bovenstaande ligt ten grondslag aan deze aanschaf.
Na een paar dagen kan ik zeggen. "De PT927 scheert super glad" ik hoef mij nu niet meer, met scheermesjes na te scheren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
muis29 28-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Vergroot scheeroppervalk van mesjes duidelijk merkbaar: snel en goed resultaat.
Bediening wijst zichzelf, makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kerstkado14 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Te kort nog om goed te beoordelen. De eerste indruk is goed. Loopt soepeltjes over de huid en is lig goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Philip78 24-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekend scheerresulaat, zoals ik van Philips gewend ben. Het apparaat ziet er mooi uit. Ik vraag me alleen af hoe lang de sluiting van het klepje heel blijft want dit ziet er heel teer uit. Ook de houder is niet heel stabiel. Bij een volgend scheerapparaat van Philips hoop ik dat er een 'telefoonsnoer' is toegevoegd, dan is het gemakkelijk mee op vakantie in de tas mee te nemen en heb je geen snoer dat in de knoop kan raken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Topapparaat 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Ik vind dit een van de betere scheerapparaten, hij scheert goed, ik ben er erg tevreden mee. Ik vind het alleen jammer dat je er niet mee onder de douche kan scheren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Hermanus Guiseppe 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Pas enkele dagen in gebruik: scheert als ik van Philips gewent ben. Maakt weinig lawaai en scheert glad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
iwi006 14-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe prima resultaat! Heb het apparaat echter nog niet lang genoeg in huis om een volledig oordeel te kunnen geven. Maar so far so good!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerard Ver01 11-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ligt vast in de hand
snelle oplaadtijd. Heerlijk om al na 3 minuten 1x te kunnen scheren.
Goed schoon te maken. Lekker fris vanonder de kraan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marckoo 04-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Direct geprobeerd en het zelfde goede resultaat als mijn vorige scheerapparaat van Philips. De scheerkoppen zijn nu nog veel beter ingesteld om de contouren te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J.Oosterhoff 03-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Hij scheert goed glad, en ligt goed in de hand.Ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Is wel een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HermanGebruiker 03-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
1 keer gebruikt, een superglad resultaat. Zacht voor de huid, er is totaal geen irritatie opgetreden. Ben al jaren een tevreden Philips gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jantje80 02-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekend apparaat! De aanschafprijs vond ik wel hoog.
Mooie vormgeving, mooie kleuren. De prijs van vervanging van de scheermesjes vind ik vrij duur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Toon meer reviews