Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Shaver series 5000 PowerTouch PT927/18

8,3 Lees 58 reviews

Vergelijkbare producten

Panasonic ES-LT6N-S803

Scheersysteem
vibrerende folie
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Panasonic ES-LT6N-S803
v.a. € 149,00 4 winkels

Philips 7000 series S7530

Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Reinigingssysteem
Nee
Philips 7000 series S7530
v.a. € 189,00 2 winkels

Philips SHAVER Series 5000 S5310/06

Afspoelbaar
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja
Trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Philips SHAVER Series 5000 S5310/06
8,4 (11)
v.a. € 79,99 4 winkels

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Scheerresultaat
    8,5
  • Mogelijkheden
    8,1
  • Gebruiksgemak
    8,5
  • Degelijkheid
    8,1

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
9,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid9,0
Vlijm 23-01-2015 Product een paar weken in bezit
Het nieuwe apparaat werkt tot volle tevredenheid en scheert echt beter en gladder dan vorige apparaten die ik had. Trouwens altijd van Philips!
Totaal score
9,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid9,0
Harry 66 13-01-2015 Product een paar weken in bezit
Goed in de hand liggend apparaat dat grondig scheert.
Totaal score
8,0
  • Scheerresultaat7,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid8,0
Leon20-34 08-01-2015 Product een paar dagen in bezit
Mooi apparaat, ligt lekker in de hand. Scheert goed, maar mijn baard is te stug voor een super glad resultaat. Voor het oog even snel scheren doet hij keurig. Vooralsnog dik te vreden.
Totaal score
8,8
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak10,0
  • Degelijkheid8,0
Ziggie63 04-01-2015 Product een paar dagen in bezit
Heden morgen ontvangen, ff uurtje in de lader. En weer lekker scheren. Reden is dat mijn oude Philips HQ6740 versleten is. Mesjes zijn op, accu wordt minder.
Totaal score
8,2
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid7,0
hajekaka 03-01-2015 Product een paar dagen in bezit
Solide scheerapparaat met goede resultaten.
Ligt goed in de hand.
Jammer dat er zo'n dun snoer wordt bijgeleverd.
Mis m'n telefoonsnoer van oude apparaat. (ook Philips).
Staat nl. stukken degelijker!
Ook het basisstation oogt wat iel en goedkoop, waardoor het terugplaatsen onhandig verloopt.
Totaal score
8,0
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid8,0
Philip Sonnefeldt 02-01-2015 Product een paar dagen in bezit
Dit is mijn 7e Philips scheerapparaat.
Scheert snel, glad en kunt hem afspoelen onder lauw water. Altijd goed. ligt ook lekker in de hand.
Totaal score
8,5
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid9,0
adflantua 31-12-2014 Product een paar dagen in bezit
om nog even voor het oud en nieuw 2014/2015 een mooie gladde huid te verkrijgen kocht ik de philips pt927/18.

het product overtrof mijn verwachtingen.
ik was verrast door de mooie en perfecte afwerking,ligt goed in de hand en scheert super glad.
IK vond wel dat het apparaat weinig toeren maakt in vergelijking met mijn oude philishave maar het resultaat is goed. hoelang de lading van de accu het uithoudt met hetzelfde scheerresultaat heb ik nog niet kunnen testen daar ik hem pas twee keer heb gebruikt maar ik vertrouw erop dat dit oke zal zijn.
Totaal score
8,0
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid8,0
Gbrink 31-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Heerlijk scheerapparaat, lekker glad en makkelijk schoon te maken.
De kop beweegt goed en ik heb me er goed mee kunnen scheren
Totaal score
9,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid-
Adriaan 47 29-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Na slechte scheer ervaringen met een ander werk, weer na vele jaren teruggegrepen naar mijn oude Philips (snoer).
Het bovenstaande ligt ten grondslag aan deze aanschaf.
Na een paar dagen kan ik zeggen. "De PT927 scheert super glad" ik hoef mij nu niet meer, met scheermesjes na te scheren
Totaal score
8,8
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid8,0
muis29 28-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Vergroot scheeroppervalk van mesjes duidelijk merkbaar: snel en goed resultaat.
Bediening wijst zichzelf, makkelijk in gebruik
Totaal score
7,8
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden7,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid8,0
Kerstkado14 25-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Te kort nog om goed te beoordelen. De eerste indruk is goed. Loopt soepeltjes over de huid en is lig goed in de hand.
Totaal score
8,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid7,0
Philip78 24-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Uitstekend scheerresulaat, zoals ik van Philips gewend ben. Het apparaat ziet er mooi uit. Ik vraag me alleen af hoe lang de sluiting van het klepje heel blijft want dit ziet er heel teer uit. Ook de houder is niet heel stabiel. Bij een volgend scheerapparaat van Philips hoop ik dat er een 'telefoonsnoer' is toegevoegd, dan is het gemakkelijk mee op vakantie in de tas mee te nemen en heb je geen snoer dat in de knoop kan raken.
Totaal score
7,5
  • Scheerresultaat8,0
  • Mogelijkheden7,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid7,0
Topapparaat 22-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Ik vind dit een van de betere scheerapparaten, hij scheert goed, ik ben er erg tevreden mee. Ik vind het alleen jammer dat je er niet mee onder de douche kan scheren.
Totaal score
7,2
  • Scheerresultaat7,0
  • Mogelijkheden7,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid7,0
Hermanus Guiseppe 22-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Pas enkele dagen in gebruik: scheert als ik van Philips gewent ben. Maakt weinig lawaai en scheert glad
Totaal score
9,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid9,0
iwi006 14-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Tot nu toe prima resultaat! Heb het apparaat echter nog niet lang genoeg in huis om een volledig oordeel te kunnen geven. Maar so far so good!
Totaal score
9,2
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid10,0
Gerard Ver01 11-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Ligt vast in de hand
snelle oplaadtijd. Heerlijk om al na 3 minuten 1x te kunnen scheren.
Goed schoon te maken. Lekker fris vanonder de kraan.
Totaal score
9,2
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak10,0
  • Degelijkheid9,0
marckoo 04-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Direct geprobeerd en het zelfde goede resultaat als mijn vorige scheerapparaat van Philips. De scheerkoppen zijn nu nog veel beter ingesteld om de contouren te volgen.
Totaal score
9,5
  • Scheerresultaat10,0
  • Mogelijkheden9,0
  • Gebruiksgemak10,0
  • Degelijkheid9,0
J.Oosterhoff 03-12-2014 Product een paar dagen in bezit
Hij scheert goed glad, en ligt goed in de hand.Ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Is wel een aanrader.
Totaal score
8,7
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak9,0
  • Degelijkheid-
HermanGebruiker 03-12-2014 Product een paar dagen in bezit
1 keer gebruikt, een superglad resultaat. Zacht voor de huid, er is totaal geen irritatie opgetreden. Ben al jaren een tevreden Philips gebruiker.
Totaal score
8,0
  • Scheerresultaat9,0
  • Mogelijkheden8,0
  • Gebruiksgemak8,0
  • Degelijkheid7,0
Jantje80 02-12-2014 Product een maand in bezit
Uitstekend apparaat! De aanschafprijs vond ik wel hoog.
Mooie vormgeving, mooie kleuren. De prijs van vervanging van de scheermesjes vind ik vrij duur.
Toon meer reviews