Review: Philips HQ6990 van Rafael

Rafael
12-05-2009
---------- update review 12-05-2009----------
Zoals ik al eerder schreef, deze Philips HQ6990 voor ca. 5 tientjes scheert prima. Betreffende de hals scheert in principe geen enkel scheerapparaat perfect.

Voor de hals en kaaklijn is een scheermesje de beste keuze, echter ik heb ook een Braun ouder type 1775 en in combinatie met de Philips HQ6990 haalt de Braun net die harde haartjes weg in de hals en kaaklijn.

Oké, men heeft nu wel twee scheerapparaten, maar de combinatie is gewoonweg perfect te noemen!

---------- oude review 11-04-2009 ----------
Ook al is dit (qua prijs) de instapper van Philips, het is één van de betere scheeraparaten van dit merk. Voor ca. 50,- tientjes koopt men een zeer goed scherend apparaat.

Wegens de Philips op-proef-actie (niet goed? geld terug!), heb ik gebruik kunnen maken van de HQ8240, met een verkoopprijs van ca. 120,- euro. Dit apparaat voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen. Dus retour naar Philips.

Dit geldt zeker niet voor de veel goedkopere HQ6990. Scheert behoorlijk glad, ligt prima in de hand en de accu gaat uitermate lang mee.

Het enige nadeel wat men zou kunnen vinden is, dat de HQ6990 niet afspoelbaar is, dus schoonmaken met een borsteltje of zoals ik het doe met een scheerkwast.

Maar vroeger was zoiets toch nooit een probleem?

In ieder geval een prima scheerapparaat (de beste in zijn prijsklasse) wat gewoon hoort te doen waarvoor u hem koop. Goed scheren toch? Een aanrader!

• Scheerresultaat
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 17 van 19 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,6