Philips 8200 series HQ8200/17

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 8200 series HQ8200/17 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

H.F. van der Kooi 19-03-2012
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

7,0
----------Update review, 19-3-2012-----------
Ik heb het apparaat nu één à twee jaar. Ik vind het lekker in de hand liggen en het scheerresultaat is prima, mits je een apparaat met drie mesjes per kop hebt. Alleen de verpakking vind ik drie keer niks: een goedkoop zakje, dat ik dus nooit heb gebruikt; ik weet niet eens waar het is. Nadeel van de HQ8200 is, dat ik niet hoor aankomen wanneer de batterij leeg is: het ene moment doet hij het nog prima, het andere is het ineens gebeurd met de pret. Je moet dus altijd het snoer bij de hand houden. Verder heb ik geen klachten.

---------1e review, 10-12-2009----------
Na mijn vorige Philips - ik weet helaas het typenummer niet meer - vijftien jaar zonder problemen te hebben gebruikt, heb ik een maand of drie, vier geleden een Philips HQ8200 gekocht. Over het apparaat zelf heb ik geen klachten: het scheert voortreffelijk, en opladen is tot nu toe slechts één keer per maand nodig. Klein minpuntje: je hoort niet aankomen dat opladen nodig wordt. Het ene moment draait het apparaat als een tierelier, het volgende moment zwijgt het in alle talen. Scheer je je draadloos, en je weet niet meer wanneer je voor het laatst hebt opgeladen, zorg dan dat je altijd je snoer bij de hand hebt. Anders loop je met een half geschoren baard rond, en dat maakt geen goede indruk,
Zoals gezegd, over het apparaat heb ik geen klachten; des te meer over de verpakking. Op dit punt ben ik het volledig eens met Robert T., elders op dit forum. Een dom, goedkoop zakje (van de Wibra?), waaraan ik al direct een hekel had. Ik weet zelfs al niet meer waar ik dat ding heb. Het kunststoffen doosje van mijn vorige apparaat beviel me heel wat beter. Dit is misplaatste zuinigheid, heer Philips.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Vleuten 17-03-2012
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

4,0
Ik heb dit apparaat 2 jaar en 5 maanden en nu isa het stuk. Stekker in het contact en als ik hem nu aanzet, hoor en voel ik even een klik en dat was het dan!
Scheerresultaat viel ook tegen. Ik moest feitelijk mezelf 2 maal scheren om een glad resultaat te behalen.
Verder lag het niet altijd lekker in de hand.
Maar qua degelijkheid valt het me erg tegen. In het verleden ging een scheerapparaat makkelijk een jaar of 8 of langer mee. Ik denk dat ik maar op goedkopere apparaten overstap, want dit viel dus erg tegen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
blauw
Reinigen
afspoelbaar
Waterdicht
Nee
Wasbaar
Ja
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Trimmer/tondeuse-functie
Ja
Vochtinbrengend systeem
Nee