Ion Film 2 SD Rapid Feeder

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Ion Film 2 SD Rapid Feeder op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Fritssi 20-07-2011
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Ion Film 2 SD Rapid Feeder

Algemene score

5,0
Het is een goedkope scanner, maar je krijgt dan ook waar je voor betaalt. Het ding maakt een foto van je negatief. De kwaliteit is redelijk, maar de automatische kleurcorrectie is zwaar irritant. Deze is ook niet uit te zetten, heel handig als je kleurfilters gebruikt en de scanner die kleur daarna weer net zo snel volledig weghaalt. Alles wordt veel te licht en dof, kleuren zijn helemaal weg. Hierdoor moet je in photoshop alles weer corrigeren om de foto weer een beetje te krijgen zoals ie was. Je kunt beter investeren in een betere scanner of je negatieven laten scannen bij de fotograaf.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

163Aarnoud 01-03-2011
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Ion Film 2 SD Rapid Feeder

Algemene score

7,0
Ik heb inmiddels ca 6000 negatieven en dia's gescand. De bediening is erg simpel, want je kunt behalve het soort bron (foto, kleur, zw/w, dia) weinig instellen. Het is een simpele scanner die goed geschikt is voor foto's uit de oude doos waar geen hele hoge eisen aan gesteld worden. De kwaliteit is alleszins redelijk en de benodigde opslagruimte per foto is ca 1 mb. De prijs/kwaliteit verhouding is zondermeer goed. Het scannen gaat snel, ca 4 sec per scan voor scannen en opslaan. Een 2 Gb sd-kaart wordt meegeleverd. Het werken direct aangesloten op de computer voegt geen waarde toe want je moet toch op de sd-kaart opslaan. De sd-kaart in de computer stoppen gaat sneller.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Fitforlife 24-02-2012

Wijzelf hebben ook een toestel ION FILM 2 SD aangekocht.
Wanneer we de dia's inscannen dan zijn de kleuren allesbehalve. De haren zijn wit, de ogen ook, de handen idem. Ik zou het kunnen omschrijven als negatieven die weergegeven worden, niettegenstaande het kleurendia's zijn.
Kan iemand helpen?

Reageer

Specificaties

EAN
0855960000481
Introductie model
2010
Kleur(en)
zwart