Scanner vergelijken

(303)

Een scanner is een apparaat waarmee je afbeeldingen, tekeningen, foto's en teksten kunt digitaliseren en opslaan op je computer. Nadat de scanner de beelden digitaal heeft ingescand, kun je deze op de computer gaan bewerken met speciale software.

Scanners maken het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om oude foto's naar de pc over te hevelen of artikelen uit een krant of tijdschrift te digitaliseren. Wil je een scanner kopen, of verschillende scanners vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Canon CanoScan LiDe 110 - door ThornTree

Leuk apparaat, compact en vooral heel handig dat er geen adapter nodig is, de stroomvoorziening wordt verzorgd via de USB-poort. De knoppen op het apparaat zijn handig, maar wel een beetje lastig aan te passen aan de wensen van de gebruiker In de hoogste scan-resolutie is het resultaat zeer acceptabel, zeker gezien de prijs van het apparaat. Echter, voor hoog-vulome scans is deze scanner natuurlijk niet geschikt. Mooi is wel dat er multi-page-pdf-bestanden kunnen worden geproduceerd. Voor zijn..

Alle reviews van Canon CanoScan LiDe 110
lees meer