Scanner vergelijken

(296)

Een scanner is een apparaat waarmee je afbeeldingen, tekeningen, foto's en teksten kunt digitaliseren en opslaan op je computer. Nadat de scanner de beelden digitaal heeft ingescand, kun je deze op de computer gaan bewerken met speciale software.

Scanners maken het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om oude foto's naar de pc over te hevelen of artikelen uit een krant of tijdschrift te digitaliseren. Wil je een scanner kopen, of verschillende scanners vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Brother ADS-2600W - door ejdeboer

Hoge scankwaliteit - Betrouwbaar - Even wennen aan de software Nu 6 maanden de Brother ADS-2600W in bezit. Een heel fijn apparaat, erg tevreden. Zeer goede scankwaliteit, werkt snel en goed. Het apparaat was niet goedkoop maar is het zeker waard gebleken. De software zou iets intuitiever kunnen, ik moest er best aan wennen en het is me nog niet gelukt om de scanner op het netwerk aan te sluiten. Wel scan ik via USB direct op mijn pc en het werkt geweldig. Je moet er wellicht even aan wennen, ma..

Alle reviews van Brother ADS-2600W
lees meer

Scanners Filteren
Vergelijken