Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

scanner

Selecteer alleen:

Informatie over scanners

Een scanner is een apparaat waarmee je afbeeldingen, tekeningen, foto's en teksten kunt digitaliseren en opslaan op je computer. Nadat de scanner de beelden digitaal heeft ingescand, kun je deze op de computer gaan bewerken met speciale software. Scanners maken het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om oude foto's naar de pc over te hevelen of artikelen uit een krant of tijdschrift te digitaliseren. Wil je een scanner kopen, of verschillende scanners vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van scanners

Laatste review

Canon CanoScan LiDe 210

De scankwaliteit is bijzonder goed. Als je veel bladen wilt scannen is dat wel tijdrovend, maar dat is logisch bij een flatbed. De snelheid van het scannen van 1 blad is in orde.

Het heeft eventjes geduurd met de 3 verschillende programma's om uit te vissen welk programma ik nu precies moet gebruiken. Veel functionaliteiten van de software lijken me overbodig en het programma dat ik werkelijk wil kan ik niet als eerste opstarten.
bio Koen

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.