JBL CS 680

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JBL CS 680 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Tomtomtom1 02-02-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: JBL CS 680

Algemene score

8,0
Heb deze set in combinatie met een Onkyo receiver en DVD speler. Had hiervoor een kant en klare Sony set (was toendertijd heel duur) in in vergelijking met dit is deze set super qua geluid.
Zeker de prijs/kwaliteit is erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ak te ootm 29-12-2008
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: JBL CS 680

Algemene score

6,0
Ben niet tevreden over deze set. Al vanaf het begin last dat de subwoofer bij uitschakelen van de geluidsbron 3 tot 4 keer een luide knal geeft. Er storend. Sinds kort bromt de subwoofer ook nog eens wanneer deze een uurtje aan heeft gestaan en dat is de enige oplossing de subwoofer uit en weer aan zetten. Maar om dat nu ieder uur te moeten doen is erg irritant. Ik heb de oplossing nog niet gevonden en dus staat de subwoofer nu continu op uit. Weet iemand een oplossing of heb ik toch een maandagmorgen gevalletje. Ik ben in ieder geval niet tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

EAN
0500369224326
Introductie model
2007