Harman Kardon HKTS 7

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Harman Kardon HKTS 7 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

danny363 24-11-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Harman Kardon HKTS 7

Algemene score

6,0
ziet er mooi uit maar voor zoveel geld is het rotzooi.
subwoofer snel kapot.
nooit meer harman kardon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
koos 20-03-2017

mijn HKTS 160 sub is ook gesneuveld na 4 jaar, ik gebruik deze enkel als tv. geluid, via de avr.
uit het niets werkt de sub niet meer. de actieve functie deed het al een jaartje niet meer dus de sub stond altijd aan. het witte lampje gaat aan wanneer de sub aanstaat, echter op geen enkele manier komt er geluid uit. heel jammer heb er veel plezier aan gehad. ik vermoed dat een van de 2 printplaten stuk is. die van de voeding zal het wel niet zijn dus de ander wil ik vervangen maar kan deze nergens vinden. zal wel een ander merk worden helaas :)

ederkrasse 01-04-2022

Ja, heb de versterker in de subwoofer zelf moeten maken. Je weet wel dat Harman International meerendeels van de Audio Industrie bezit? JBL, Bowers&Wilkins, Harman/Kardon etc. Dus "Nooit" lijkt mij wel een TE sterk woord. Maar inderdaad de versterker is kut, komt door een of andere lijm op de audio panel die op een gegeven moment gelijdelijk word.

Reageer

usapieter 02-02-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Harman Kardon HKTS 7

Algemene score

5,0
Prima geluid en ziet er goed uit. Echter, na 2 jaar heeft de subwoofer het uit het niets begeven. Bevriende elektronicavakman gaf al snel aan dat dit veel vaker voorkomt, en dat repareren een kostbare zaak is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Rikster 15-05-2013

Net het zelfde voor; Ik kom van MediaMarkt vandaag; daar zegden ze mij niet meer dan € 250 uit te geven voor herstelling; voor een degelijke nieuwe subw. van Yamaha is er een goede voor € 250. Heeft u deze laten hertellen ? Zoja?, hoevel betaalde u dan voor de herstelling?

usapieter 23-05-2013

Ik heb het uiteindelijk niet laten herstellen, zou €150+ zijn. Ben nu op zoek naar een goede nieuwe.

Reageer

Specificaties

EAN
0282925039864
Introductie model
2004