Canton Movie 80 CX

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canton Movie 80 CX op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Zylla 26-12-2010
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Canton Movie 80 CX

Algemene score

7,0
Was op zoek naar een 5.1 set boxen voor de PC en ben uiteindelijk thuisgekomen met de laatste set bij MM samen met pioneer vsx-519v en de pioneer blu ray speler bdp-120 voor EUR 375. Was daarvoor een setaanbieding voor EUR 599. Voor de door mij betaalde prijs een redelijk setje voor de PC. Voor serieus huiskamergebruik niet geschikt. Heb de boxjes op verschillende versterkers en met verschillende instellingen geprobeerd. Weinig bereik en een bas of iemand op een houten plank klopt.Frequentie subwoofer en satellieten sluit niet echt lekker aan. Setje ziet er verder wel leuk uit en neemt weinig ruimte in beslag. Prijs/kwaliteitverhouding wel redelijk lijkt me.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

40wh 16-01-2010
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Canton Movie 80 CX

Algemene score

9,0
Samen gekocht met de pioneer vsx-519v en de pioneer blu ray speler bdp-120. Was een setaanbieding voor nog geen 600 euro. Wat een geluid en dat voor die prijs, ongelofelijk!Ik zat te twijfelen tussen canton en bose. Toen ik deze totaalset voor die prijs zag was ik meteen verkocht. En ik heb er nog geen dag spijt van. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

EAN
4010243022444
Introductie model
2007