Philips Aluminium Collection HR1866

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Aluminium Collection HR1866 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Anna2511 20-10-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
Ben er erg blij mee. Maak werkelijk overal sap van, kan me niet gek genoeg zijn. Handig ook voor groente en fruit 'met een plekje'. Schillen enzo is niet nodig, alleen even wassen en evt in kleinere stukken snijden. Schoonmaken is op zich wel wat gedoe, maar gaat nu op routine. Stevig apparaat, mooie materialen. Als ik dan wat nadelen moet noemen: neemt wel erg veel plek in en je kunt er geen sinaasappels ed mee persen (tenzij je ze eerst schilt, maar dat vind ik teveel werk).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs001 24-09-2011
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

7,0
Mooie sterke ( 800 Watt ) Philips sapcentrifuge gekocht als vervanging van mijn oude Gastroback/Solis centrifuge met 450 Watt.
Hierbij gaat na 1 emmer appels de deksel vol zitten met pulp. Nu met de Philips komt er minder sap uit de appels en na 8 appels zit de hele deksel al vol pulp en moet dus schoongemaakt worden. Ik heb het niet met andere groenten geprobeerd maar het ding direct terug gestuurd naar de fabrikant.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Vermogen
800 watt
Aantal snelheden
2
Deksel met vulopening
Ja
Anti-drup schenktuit
Ja
Sapreservoir
Ja
Afneembaar sapreservoir
Ja
Inhoud sapreservoir / mengbeker
1,5 liter