- Review Sitecom Wireless Gigabit Router 300N (WL-351) van Beepeetje
- Naar prijzen
Beepeetje
19-09-2011
Slecht bereik in huis. Draadloos internet alleen in een straal van max 5 m. Ziggo adviseert nu dat ik maar een Cisco had moeten nemen. Beetje schofterig, want ik had juist deze router bij de installatie via Ziggo gekocht op hun advies. Het zou nl een veel betere router zijn, dan welke ze standaard aanbieden. En dan plaatsen ze dat ding ook nog in de meterkast, wetende dat het bereik daardoor nadeling wordt beinvloed. Ik heb hem zelf uit de meterkast gehaald en heb nu iets meer bereik, maar niet als ik boven ben. Kan nu alleen in de hal en woonkamer draadloos internetten, Ziggo geeft niet thuis. Slechte router en onbetrouwbare aanbieder.
- Installatie
Raad deze review aan:
Reactie:
Toontje703
02-04-2012
Zet je router met je modem samen eens op een plankje op een hoogte van pakweg 60 cm. En als je een adapter van dezelfde serie hebt in je computer, zorg dan dat je zo ver als mogelijk weg bent van STROOMDRADEN!!
De "slechte" ontvangst wordt vrijwel meteen tot 90- รก 100% verbeterd.
Beide zijn redelijk tot bijzonder gevoelig voor 220V-stroomdraden. Het kan in het begin wel wat problemen geven net de DNS-server, maar een paar keer de goede USB-ingangen uitproberen, en je kan aan de gang. Let wel, dat je eerst de "oude" installatie verwijderd uit "Hardware verwijderen" en je register en uit de "Program files" alvorens opnieuw met de nieuwe installatie de juiste USB-ingang te gebruiken.
Succes ermee!!!!
Zelf heb ik een behoorlijk probleem met een 2-tal op hetzelfde moment draaiende computers (laat staan 3).
Kan die router NIET aan.