Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3908 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,2
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 342
Totaal 8,0
4.5 sterren
20-12-2014

Roelof4

Was eerste kennismaking, en zeker positief.

  • simpel Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • Een van, danwel de laatste die op voorraad kon leveren. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roelof4
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
20-12-2014

indoctro

Aankoop: Online

Spullen worden gewoon niet geleverd! Wordt aangegeven dat levertijd 3 dagen is en 3 weken later krijg je een mailtje dat het helemaal niet komt.

Dus geen cadeau met kerst.... Bedankt Redcoon

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • 30-11 een docking station voor mijn dochter besteld. 3-12 mailtje met vertraging, wordt de 9de geleverd. 10-12 mailtje met vertraging, wordt de 17de geleverd. 17-12 mailtje met vertraging, wordt de 24ste geleverd. Toch maar even bellen want dat loopt wel heel erg dicht naar kerst aan. De 19de email dat ze de bestelling laten vervallen!? Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van indoctro
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-12-2014

cbeerepoot

Aankoop: Online

Zeer te spreken over Redcoon, voor het Sinterklaasfeest voor het eerst besteld en zeer tevreden. Ook qua prijs komen ze erg goed uit de bus, ik zeg : doen

  • er worden onder het artikel alternatieven aangeboden en complete sets, erg handig dus Gemak 9
  • heb geen problemen of vragen gehad, dus geen gebruik hoeven maken van de klantenservice. De bestelde artikelen werden door ons snel ontvangen, dus top! Service 9
  • heel ruim assortiment, ik keek daar eerlijk gezegd van op, doet echt niet onder voor een Bol.com Assortiment 9
  • qua prijs was ik bij Redcoon het voordeligste uit, een aanrader dus Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cbeerepoot
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-12-2014

SPARTAN_GIV

Aankoop: Online

Ik ben erg tevreden over dezen winkel. Levert alles netjes op tijd en zonder fratsen. Gewoon simpel goed.

  • Zeer overzichtelijke site en alles is goed te vinden Gemak 9
  •   Service
  • Zeer breed georiënteerd assortiment. Assortiment 9
  • Ze hebben een goede prijs ten opzichten van concurenten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van SPARTAN_GIV
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

van Laak

Aankoop: Online

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Redcoon. Wel had ik wat last bij een vraag over garantie. Ik werd meteen doorverwezen naar Garmin. Ik zou na een (redelijke dure) aankoop best wat meer gestuurd willen worden om het voor mezelf gemakkelijker te maken. Het opzoeken van Garmin kost hoogstens een paar minuten tijd, maar het is wel service.

  • Duidelijke overzichtelijke website, alleen zijn de specificaties niet helemaal bijgewerkt. Misschien is er te veel rood verwerkt in de site, waardoor je non stop wordt afgeleid, maar dat is natuurlijk wel logisch met het logo. Gemak 8
  • Snel en duidelijk, levertijd was ongeveer zoals aangegeven. Na levering wil Redcoon alleen weinig moeite doen om nog iets over bv. garantie te vertellen. Ik moest bij een vraag over een hardloophorloge maar bij Garmin vragen, wat ik vervolgens zelf moest opzoeken ipv dat ze er even een linkje of een emailadres bij zetten. Service 8
  • Veel verschillende afdelingen met een groot assortiment. Heb precies gevonden wat ik moest hebben. Assortiment 9
  • Prima winkel, met een mooi assortiment waar je voor veel doeleinden gebruik van kunt maken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van van Laak
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2014

Dinki

Aankoop: Online

snelle, correcte levering. Had het pakje nog niet eens verwacht.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dinki
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-12-2014

PaulKK

Goed toegankelijke site met duidelijke informatie over product en wijze van betalen.
Snelle reactie bij vragen en inhoudelijk duidelijke antwoorden.

  • Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Uitgebreide vormen voor betalen. Gemak 10
  • Goede informatie over wijze en termijn van leveren. Service 10
  • Binnen artikeltypen ruim voldoende spreiding qua keuze. Assortiment 9
  • Gebruikersvriendenlijkheid, snelle en verzorgde levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PaulKK
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-12-2014

huba

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van huba
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2014

wlaagewaard

Aankoop: Online

Ik ga hier vaker bestellen. goed assortiment, professioneel bedrijf en de prijzen zijn scherp. wat wil je nog meer

  • De website en betaalmethode zijn overzichtelijk Gemak 10
  • Binnen een dag had ik het pakketje binnen. Service 10
  • Ik had specifieke hardware nodig en REdcoon had het! Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van wlaagewaard
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
19-12-2014

anatoliy

Aankoop: Online

Bestel en betaal telefoon Samsung Galaxy S5 nog 2014/12/12. Mooie woorden over de levering in 48 uur was een leugen of postbode verloren. Geen sms, geen meldingen over e-mail - de stilte! Mensen die de postbode als een Samsung Galaxy S5 zag, hem uitleggen hoe naar Den Haag te komen, please !!!
Of die dit niet wensen! Vertrokken zonder een cadeau voor een meisje ... Er zijn nog steeds Kerstmis en Nieuwjaar, maar met de klantenservice die ik denk dat zal een geschenk voor 2016 zijn ...

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Bestel en betaal telefoon Samsung Galaxy S5 nog 2014/12/12. Mooie woorden over de levering in 48 uur was een leugen of postbode verloren. Geen sms, geen meldingen over e-mail - de stilte! Mensen die de postbode als een Samsung Galaxy S5 zag, hem uitleggen hoe naar Den Haag te komen, please !!! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Of die dit niet wensen! Vertrokken zonder een cadeau voor een meisje ... Er zijn nog steeds Kerstmis en Nieuwjaar, maar met de klantenservice die ik denk dat zal een geschenk voor 2016 zijn ... Aanbeveling 1
» Lees de hele review van anatoliy
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
19-12-2014

John van Boxel

Aankoop: Online

Het gekochte product voldeed niet aan de specificities. Aanvankelijk werd 25 Euro vergoeding aangeboden, maar als ik had geweten dat er slechts 1 GB in zat had ik het nooit gekocht. Dus dat kun je niet goedmaken met 25 Euro. Na aandringen kon ik het product ook terugsturen en mijn geld terugkrijgen, maar dan sta ik straks zonder kerstkado bij mijn dochter die in het buitenland werkt. Dus maar duimen draaien en hopen dat deze Transformer Book toch voldoet.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Ik had een Asus Transformer Book T100TAF-BING bested met 10,1" / Atom Z3735G / 2GB / 32GB SSD. Er bleek echter maar 1 GB geheugen in te zitten. Had ik dat geweten dan had ik het zeker niet gekocht. Redcoon heft wel de vermelding op de website gewijzigd, maar kon niet het product leveren wat ik besteld en betaald had. Service 3
  • De specificities van het door mij gekochte poduct in de advertentie, op de website en op de factuur bleken niet te kloppen. De Transformer Book T100TAF-BING besteld met 10,1" / Atom Z3735G / 2GB / 32GB SSD bleek maar één GB geheugen te hebben. Assortiment 3
  • Omdat in mijn geval het gekochte product niet aan de specificities voldeed ben ik er huiverig voor om Redcoon aan te bevelen aan vrienden. Ik weet niet of dit vaker voorkomt. Maar er zijn volop andere webshops. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van John van Boxel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-12-2014

jhf3431

Goed assortiment, snelle en correcte service en mooie aanbiedingen.

  • Na een aanbieding gezien te hebben, klik op bestellen en 2 dagen later in huis. Gemak 9
  • Geen gedoe, keurige en snelle aflevering Service 9
  • Voor mij voldoende Assortiment 7
  • Als ik hoor dat iemand iets nodig heeft, wijs ik altijd even op de internet site Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jhf3431
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-12-2014

kjdonkers

Aankoop: Online

Alles bij elkaar prima gegaan, snel geleverd.

  • Duidelijk site. Gemak 8
  •   Service
  • Precies wat ik nodig had. Assortiment 8
  • Goede prijs en levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kjdonkers
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-12-2014

sjaan67

Al met al een aanrader
Zeer tevreden over het produkt

  • Rilax makkelijk op je gemak vergelijken Gemak 8
  • Bezorging uitstekend verpakking prima Service 9
  • Uitgebreid asortiment met uitgebreide informatie Assortiment 8
  • Groot asortiment en de prijs in meeste gevallen goedkoopste Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjaan67
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-12-2014

PetraV66

Heb al meerdere aankopen gedaan bij Redcoon, ruime keuze, prima prijzen en altijd goed en netjes afgeleverd.

  • Heel gemakkelijk produkten vinden, kijken en vergelijken! Gemak 9
  • Prima communicatie over de bestelling en levering. Helemaal correct en snel afgeleverd! Service 10
  • Ruime keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden! Assortiment 9
  • Altijd prima service genoten, ook als er even iets anders liep, prima meegedacht en naar tevredenheid opgelost. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PetraV66
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-12-2014

Anne49

Betrouwbare webwinkel.
Het artikel (fotocamera) was zorgvuldig verpakt en ik had hem heel vlot in huis.

  • Ik kon niet direct het artikel vinden; moest via omweg. Gemak 7
  • Mijn mail werd vlot beantwoord. Service 8
  • Prima assortiment en up-to-date. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Anne49
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

verbiesen

Aankoop: Online

Bestelling en levering snel en goed, Klacht over televisie gemeld is helaas niet goed opgepakt. Rechtstreeks met Samsung en Selectro klachten opgelost.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Altijd goed prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van verbiesen
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
18-12-2014

FJ-02

Op zondag een TV besteld met levertijd van 48 uur. Deze zou dus woensdag binnen moeten zijn. Uiteindelijk wordt het vrijdag, net op tijd voor Sinterklaasavond, bezorgd. Verder een 2m HDMI-kabel besteld, deze bleek uiteindelijk 1,5 m. Mail gestuurd en nooit wat op gehoord.

  • Overzichtelijke website. Gemak 9
  • Houden zich niet aan beloofde levertijd en slechte aftersales service, zie motivering. Service 3
  • Veel keus. Assortiment 9
  • Veel keus maar maken belofte op de site niet waar. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van FJ-02
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

19-12-2014
Beste FJ-02,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,8
4.5 sterren
18-12-2014

beller007

Ik he al meerdere producten bij redcoon gekocht en het bevalt mij nog steeds.

  • het product was makkelijk te bestellen,site is overzichtig velden voorinvulling normaal product was makkelijk te vinden. Gemak 8
  • levertijd was 48 uur en was binnen48 uur geleverd. er werd geen verzendkosten berekend.goede verpakte verzendingen. Service 9
  • Groot assortiment. prijs vergelijking met andere sites goed vaak bij de goed koopste. goede merk producten Assortiment 9
  • met mij ervaring met deze web winkel doe ik dit graag. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beller007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-12-2014

lieverst

zover ik heb meegemaakt 1 vd betere internet winkels

  • bestellen vanaf je luie stoel , en prima nazorg dmv mails ( verzendbevestiging etc. ) Gemak 10
  •   Service
  • genoeg keuze en alternatieven voorhanden Assortiment 10
  • al diverse keren besteld en nooit teleurgesteld Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lieverst
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-12-2014

Gerard Snel

makkelijk, goed toegankelijk, prima afhandeling

  • prima toegankelijk, niet al te veel "klikmomenten" Gemak 9
  • informatie via e-mail verkeer goed geregeld, probleem loze afhandeling Service 9
  • kan bijna altijd het artikel vinden dat ik zoek Assortiment 8
  • mijn ervaringen zijn louter positief Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerard Snel
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
18-12-2014

omega24

Product zou binnen 3 dagen te leveren zijn en was op voorraad. Besteld op 18-11-2014 ik kreeg hierna nog een bericht van vertraging op 22-11, de levering zou 24-11 plaats hebben.
Ik heb op mijn mail van 30-11 omtrent het uitblijven geen reactie gekregen, op mijn volgende mail van 2-12 kreeg ik daags voor de levering bericht van Redcoon.
De koelkast is vervolgens netjes afgeleverd.

  • Bestellen ging gemakkelijk Gemak 8
  •   Service
  • voldoende keus v.w.b. het gezochte product Assortiment 8
  • Erg lang gewacht op de levering van de koelkast. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van omega24
Reageer op deze review

Reactie:
marijketimoke

18-12-2014
Aangezien mijn koelkast het begeven had bij Redcoon besteld wegens de 48uurs levering en goede prijs. 2Dagen later, niets, 3keer gebeld, 3keer verschillende persoon aan telefoon gekregen, 3keer verschillende uitleg.
1)Sorry hij zal pas 9januari geleverd worden.
2)Hij staat in ons magazijn maar is nog niet meegenomen.
3)Er is iets fout gegaan met de koppeling van uw bestelling en het ordernummer, ik maak het nu handmatig in orde en dan gaan de 48u opnieuw in.
Dus..nog steeds zonder koelkast en geen garantie dat hij er na het weekend, dus vanaf nu eigelijk nog eens 96u later, effectief zal zijn...
Niet zo tevreden dus...
Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

Jan Boxman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Wat beloofd wat wordt gedaan, zelfs in de drukke St.Nicolaasperiode. Service 9
  • Zeeriitgebreid. Assortiment 9
  • Correcte levering,rima service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Boxman
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-12-2014

E van Wunnik

Aankoop: Online

vanwege de goede prijs en correcte levering.

  • makkelijk te vinden en te bestellen op de site Gemak 8
  • alles perfect afgehandeld Service 8
  • ruim assortiment Assortiment 8
  • vanwege de goede prijs en correcte levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van E van Wunnik
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-12-2014

tonwalle

Aankoop: Online

goed bedrijf maar de spullen op de set tonen kan beter, en niet zeggen dat er over drie of vier dagen beschikbaar is als dat niet zo is

  • gemakelijk thuis bestellen Gemak 8
  • is goed maar kan iets beter zoals op de pagina staat over drie dagen leverbaar maar geen foto Service 7
  • kan alles kopen wat ik wil Assortiment 10
  • Goede zaak Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tonwalle
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-12-2014

theldoorn

Aankoop: Online

Mijn bestelling bij Redcoon is heel adequaat afgehandeld.
Er was een iets lagere prijs dan bij concollega-websites, maar de beloofde en bewerkstelligde levertijd was iets langer.
Redcoon was overigens de enige leverancier die het door mij gewenste produkt nog in het assortiment had.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van theldoorn
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
18-12-2014

Jeroen van Mourik

Het was een kado voor sinterklaas. Echter de 48 uur service werd bij lange na niet gehaald en er is na 1 week geleverd. Dit is een slechte service en ik stond mooi voor schut dat ik geen kado had op sinterklaas.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Het was een kado voor sinterklaas. Echter de 48 uur service werd bij lange na niet gehaald en er is na 1 week geleverd. Dit is een slechte service en ik stond mooi voor schut dat ik geen kado had op sinterklaas. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Jeroen van Mourik
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

18-12-2014
Beste Jeroen van Mourik,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

Wij vinden het erg jammer dat je een klacht hebt over de levertijd van je order. De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 7,8
4 sterren
18-12-2014

A.Klene

Aankoop: Online

Vlotte wijze van bestelling en levering. Artikel was zeer goed verpakt.

  • Een punctuele afhandeling per email van mijn bestelling. Gemak 8
  • Werd drie werkdagen later op mijn huisadres bezorgd. Goede en veilige betalingsservice via het internetbankieren van mijn bank. Service 7
  • Groot gevarieerd aanbod van diverse (huishoudelijke)artikelen, tegen een scherpe, concurrerende prijs! Assortiment 8
  • De order werd correct uitgevoerd, tussentijds wordt je via het opgegeven emailadres op de hoogte gehouden. Zeker een website om te onthouden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A.Klene
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-12-2014

Dorothe de Jong

Aankoop: Online

Gewoon een aanrader ! Heb ik inmiddels ook al gedaan bij vrienden en bekenden die op zoek waren naar december kadootjes.

  • gemak, klopt helemaal Gemak 9
  • Prima service Service 9
  • Voor mij ook prima Assortiment 9
  • Gemak, snelle levering, duidelijk en goedkoop ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dorothe de Jong
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

Audejo

Aankoop: Online

Ik trof de door mij gezochte printer bij Redcoon het voordeligste aan.
Ik bestelde deze net voor Sinterklaas, dus liet de bezorging iets langer op zich wachten, waar ik alle begrip voor heb.
Bij registratie bleek Oki drie jaar garantie te geven.
Ik heb toen gevraagd mijn aanvullende garantie voor drie jaar die ik bij de printer had aangeschaft ongedaan te maken. Dit is toegezegd, ik verwacht het bedrag één dezer dagen retour.
Netjes!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Audejo
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
17-12-2014

C. Klerks

Ik heb nog niet veel ervaring gehad met redcoon, maar tot dusverre is alles gladjes verlopen

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Heb de service nog niet nodig gehad, omdat levering vlot is gegaan. Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van C. Klerks
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

toontuin

Goede en vlotte afhandeling zonder gedoe en goedkoper dan de media markt

  • Lekker thuis vanuit de stoel , snel en makkelijk Gemak 10
  •   Service
  • Grote keus in assortiment Assortiment 10
  • Alles snel en netjes afgehandeld Aanbeveling 10
» Lees de hele review van toontuin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

Tahoma

Aankoop: Online

Heb al vaker bij Redcoon gekocht en de levering is snel. Alleen als er iets teruggestuurd wordt duurt het vrij lang voor het product bij Redcoon is ingeboekt en wordt het retourgeld als een tegoed geboekt. Na mail is het bedrag netjes teruggestort op onze rekening. Redcoon zou het netter doen om meteen te vragen wat ze met het retourgeld moeten doen en niet standaard als tegoed geven.

  • Via de site gemakkelijk bestellen en via i-deal afrekenen. Gemak 9
  • Snelle nette levering. Service 9
  • Kon geen goedkopere site vinden voor het product wat ik bestelde. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tahoma
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
17-12-2014

Sigrid72

Aankoop: Online

Jullie prijzen liggen laag en de service is heel goed.

  • Duidelijke website, overzichtelijk...Wel iets te veel reclame aan de zijkanten naar mijn mening. Gemak 8
  • Bestelling gedaan en binnen 3 werkdagen binnen. Service 7
  • Ik heb oortjes besteld voor mijn mobiel en ik kon uit een ruim assortiment kiezen. Assortiment 7
  • Aan iedereen :) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Sigrid72
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

maarten.boers

Aankoop: Online

  • Het zoeken naar gewenste producten is makkelijk en de informatie is goed Gemak 9
  • Ik heb keurig alles bevestigd gekregen en daar heeft men zich ook uitstekend aan gehouden. Ik had een verkeerd afleveradres opgegeven maar werd keurig door een dame op kantoor veranderd Service 10
  • De gebruiksartkelen zijn ruim aanwezig Assortiment 9
  • Omdat de prijs kwaliteit verhouding uitstekdn is, de service uitstekend, de bezorging adequaat wordt uitgevoerd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maarten.boers
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
17-12-2014

v.Raamsdonk

Aankoop: Online

Winkel komt zijn belofte niet na, communiceert niet. Klantenservice geeft foutieve informatie. Geld wordt hopelijk pas teruggestort na contact met klantenservice. Ik zal geen zaken meer doen met deze winkel.

  • Duidelijke site Gemak 7
  • 2 artikelen besteld die volgens de site binnen 48 uur geleverd zouden moeten zijn. 1 artikel kwam pas 4 dagen later,2e artikel pas 7 dagen later. Dit alles zonder bericht van Redcoon. Onduidelijke klantenservice met onduidelijke en foutieve informatie. Service 4
  • Goed assortiment Assortiment 7
  • 2e artikel uiteindelijk geweigerd. Na 14 dagen maar eens gebeld met Redcoon waar mijn geld bleef. Zit er nog steeds op te wachten. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van v.Raamsdonk
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

18-12-2014
Beste v.Raamsdonk,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

G.Martens

Aankoop: Online

bijna perfecte ervaring! Het zou een 10 zijn als de verpakking van 1 van de producten niet beschadigd was geweest. Gelukkig was het product niet beschadigd. Dit wordt mijn favoriete webshop!

  • heldere website! Gemak 9
  • twee pakjes besteld op verschillende tijdstippen, kwamen uit verschillende plaatsen maar werden heel snel en tegelijk bezorgd! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van G.Martens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

R.d.L.01

  • Simpel, Duidelijk, Gemakkelijk Door fout in e-mailsysteem geen info over bestelde goederen ontvangen Gemak 9
  • Contact met servicedesk prima bestelling snel achterhaald en update over levering gehad, met excuses voor de e-mail storing Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.d.L.01
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-12-2014

wil nijhuis

Aankoop: Online

  • goede beschrijving en een directe bestelling plus aflevering. Gemak 9
  • een goede telefonische service Service 9
  • een ruim en goed omschreven assortiment Assortiment 7
  • goede service en een snelle afhandeling incl. bezorging. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wil nijhuis
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
17-12-2014

Zuidberg

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De bestelling werd een dag later verstuurd dan nodig terwijl het op voorraad was. Als de postbezorger het niet bij de buren had afgegeven (wat eigenlijk niet mag) , had er een kado gemist op sinterklaas avond. Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Zuidberg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

Henriettes

Zeer scherpe prijs, snel geleverd en heel goed verpakt. Helemaal niks op aan te merken!
Ruim assortiment tegen verrassend lage prijzen, ik houd deze winkel zeker in het oog als ik weer iets nodig heb.

  • Deze webshop gevonden via een prijsvergelijking. Paar keer gekeken en zag er goed uit. Het bestellen en kijken naar de artikelen en verschillen ging snel en goed, evenals het bestellen zelf. De bestelde massagematras kwam keurig verpakt op de aangegeven dag aan, dus ik heb echt niks te klagen! Gemak 9
  • Weinig service nodig gehad. Maar artikel was goed verpakt en volgens schema geleverd. Service 8
  • Voor mij een nieuwe zaak, maar sinds ik de nieuwsbrief heb, kijk ik geregeld. Groot assortiment met verrassend scherp geprijsde stuntaanbiedingen. Assortiment 9
  • Al twee keer aanbevolen aan vriendinnen die van alles nodig hebben vanwege scheiding/verhuizing. Vooral als je op de kleintjes moet letten en snelle levering wenst is dit een betrouwbare aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henriettes
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
16-12-2014

RH66

Bij Redcoon een LG 55UB850V plus extra garantie gekocht met 48 uur levertijd. 2 dagen later met de klantensrevice contact gezocht omdat ik geen verzendbericht ontvangen had. Bleek iets fout te zijn gegaan met de order en ze zou het onmiddelijk in orde maken. Hierna nog meer contact gehad en tv uiteindelijk na 9 dagen ontvangen ipv 48 uur. De extra garantie nog steeds niet ontvangen dus daar zal ik nog eens over moeten bellen vrees ik.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Diverse malen met de helpdesk contact moeten hebben voordat ik de levering had, maken beloftes niet waar. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Omdat deze order zo verschrikkelijk fout is gelopen en omdat de klantenservice niet waar maakt wat ze zeggen denk ik niet dat ik deze zal aanraden. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van RH66
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

17-12-2014
Beste RH66,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,8
4.5 sterren
16-12-2014

D Verboom

Aankoop: Online

Uitstekende service en een goed product.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van D Verboom
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-12-2014

Peter-69-

Hele prettige flow vanaf het moment dat je besteld t/m de aflevering. Alles is perfect verlopen.

  • Zeer duidelijke en overzichtelijke website, inclusief suggesties. Gemak 10
  • Logistiek is perfect met SMS berichten, waardoor je niet de hele dag thuis moet blijven. Service 10
  • Meeste courante producten worden gevoerd. Assortiment 8
  • Enorm plezierige ervaring om bij Redcoon te bestellen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter-69-
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-12-2014

deridder64

Makkelijk te vergelijken van het zelfde product met andere aanbieders.
Betaling geen probleem.
Snelle levering.
Dus zeer tevreden.

  • Makkelijk en snel Gemak 9
  • Snelle en goede levering Service 9
  • Zeer scherpe prijs Assortiment 9
  • snel en goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deridder64
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.