Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


5135 reviews Totaalscore 8,4
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 316
Totaal 4,5
1 sterren
24-07-2014

eerste keer

Dozen schuiver, geen service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • recoon wil alleen verkopen, maar levert geen aftersales Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Nee. Recoon heeft beschadigde TV afgeleverd. Na uit pakken bleek hij defect,na herhaaldelijk vragen om geld retour gewoon geen reactie. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van eerste keer
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-07-2014

toosia

Aankoop: Online

Goeie en snelle service een topwinkel

  • Handig via internet Gemak 9
  • Gebeld over bestelling werd meteen opgelost Service 9
  • Verder nog niet naar gekeken was op zoek naar een tv Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van toosia
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
23-07-2014

JGMA

Als web winkel is redcoon top! Ruime assortiment dat altijd scherp geprijsd staat in vergelijking met alle concurrenten. Alleen de bezorg service was in dit geval niet naar behoren. Ik weet niet of dit door redcoon zelf gedaan wordt of dor een derde partij maar ik heb helaas geen goei ervaringen mee. Bezorgen waren 'te' sociaal. Vragen werden met een 'toontje' beantwoord. Niet wat jij als klant zit op te wachten. Ook was er enige onduidelijkheid over waar 'tot uw deur' betekende. Weliswaar was het. Binnen 24 uur geleverd en dat vond ik fijn

  • Makkelijk te bestellen Gemak 7
  • Bezorgerdienst was niet optimaal Service 6
  • Assortiment is ruim genoeg om aan elke behoefte te voldoen Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JGMA
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
23-07-2014

M-D-K

Aankoop: Online

Motiveren? Dit lijkt me wel duidelijk. Ik moet trouwens aangeven hoe lang ik het aangekochte product in bezit heb, maar dat is juist het probleem, ze leveren niet.

  • Product op voorraad, maar dat blijkt niet zo te zijn. Gemak 1
  • Een uur gechat met redcoon, zonder oplossing, maar toen was het 18:00 uur en werd er gevraagd of ik nog andere vragen had en werd de chat afgebroken zonder dat ik iets kon inbrengen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ze staan je niet fatsoenlijk te woord en pikken je geld in zonder iets te leveren. Zo'n bedrijf ga ik niet aan bevelen. Of het moet mijn vijanden betreffen ;-). Aanbeveling 1
» Lees de hele review van M-D-K
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

Jerry Wouterson

Aankoop: Online

Leveringstijd volgens belofte nl. 48 uur Track en trace met tijdslots van 2 uur. Degelijk verpakt en origineel produkt.

  • website is praktisch en zoekmogelijkheden zijn goed. Gemak 10
  • Goede informatieverstrekking en historie van bestellingen. Service 10
  • Veel maar niet alles, soms prijzig dus vergelijken loont. Assortiment 8
  • Betrouwbaar en goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jerry Wouterson
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-07-2014

Siswa

Aankoop: Online

Ik ben blij met Redcoon. Goede prijzen, goed assortiment, goede levering.

  • Ik heb al een account bij Redcoon, waardoor het opnieuw bestellen van producten erg gemakkelijk gaat. Je logt in en je adresgegevens zijn direct ingevuld. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een product in je winkelmandje leggen, je gegevens controleren, en afrekenen. Gemak 9
  • De service vond ik ook erg fijn. Alle producten die je bij Redcoon bestelt, kun je terugvinden in je account. Hierdoor kun je gemakkelijk de specificaties teruglezen en compatibiliteit met accessoires beoordelen. Ook wordt op de site aangegeven waar je bestelling zich bevindt tot het moment dat de bestelling bij de bezorger is. Vanaf dat moment kun je op de link klikken (via de mail of je account) om je bestelling te volgen. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snelle afhandeling, goede prijzen, en een goed assortiment. Tot nu toe heb ik nog geen klachten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Siswa
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
23-07-2014

Okke Hendriks

Aankoop: Online

Gezien veel andere slechte reviews over de klantenservice. toch een vrij lage score. Zelf geen ervaring mee gehad.

  • Geen aanmerkingen Gemak 9
  • Bezorgservice koelkast (groot pakket) was uitstekend. Dag erop al bezorgt maar niet thuis, kon een nieuwe afspraak plannen. Smsjes vlak voor aflevering. Service 8
  •   Assortiment
  • Gezien veel andere slechte reviews over de klantenservice. toch een vrij lage score. Zelf geen ervaring mee gehad. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Okke Hendriks
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

LL1981

we had good experiences with Redcoon. our home appliances are all ordered from Redcoon.

  • easy to order and good delivery time Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LL1981
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

Steve Bergt

Aankoop: Online

Ik belde voor de div. vragen hier werk ik heel goed te word gestaan. Ook werd ik als klant behandelt. Het aanmelden en bestellen via de side ging makkelijk. Over alle stappen werd ik per mail op de hoogte gehouden. Bevoor ik bij Redcoon ging bestellen heb ik nog div. feedbacks gelezen op merdere forums en heel vaak werd geklaagd dat Redcoon niet kon leveren of leverwachttijden van meer dan 2 weken. De vermelde levertijd van het product van 24/48 uur heeft men niet na kunnen komen ik moest totaal 4 dagen op wachten maar oke voor een TV van 65 ince kan ik mee leven. Alleen dat Redcoon bezorgkosten vraagt ik denk hier kunnen hun nog een verbeterslag doen als men boven een bepalde waarde besteld vind ik dat het gratis moet zijn.
Het bedrijf voor het bezorgen van de apperatuur vond ik veel erger. Er werd geen rekening met de klant gehouden ivm bezorgen. Hun bepalen de datum en de tijd van de levering.Dat is echt niet meer van deze tijd. Op dag zelf waar de TV moest gelevert worden werk ik wel keurig gebeld door de bezorger met de informatie dat de afspraak niet door ging omdat hun achter gekomen waren dat de TV met 2 pers. verplaatst moet worden. Maar die hadden ze niet ter beschikking. Dus werd gezegt dat men een dag later zal komen leveren. De volgende dat kwamen hun wel 50 min te laat maar oke hier valt mee te leven. Jammer is alleen toen hun later waren heb ik probeerd hun calcenter te bellen maar deze was 1 uur voor de officiele sluitingstijd al niet meer te berijken.

  • Alles benodigte informatie was er. Het bestellen ging makkelijk en soepel. Gemak 10
  • Ik werd goed te word gestaan via de telefoon. Maar dat is mijn ervaring als persoon die iets wil kopen. Over het oppakken van storingen / klachten kan ik niks over zeggen en hoop dat het ook niet nodig is. Service 10
  • omdat ik via de sateliet TV kijk vind ik het verbasend dat een Nederlandse bedrijf zulke TVs verkoopt. Assortiment 10
  • Over het plaatsen en afhandelen van mijn bestelling kan ik niet slecht over praten. Ik hoop dat de na zorg net zo goed is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Steve Bergt
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-07-2014

Jaapiversen

Keurig op tijd in degelijke verpakking tegen een scherpe prijs, top!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaapiversen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-07-2014

Fons Bergmans

Aankoop: Online

In het geheel een prima service verlening en vooral duidelijk en eerlijk als het gaat om info van een bestelling!!

  • heel simpel voor ons ouderen!! Gemak 9
  • Medewerkers zijn uiterst beleefd en kundig!! Service 10
  • Keuze is niet moeilijk! Ruim assortiment op alle vlakken!! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fons Bergmans
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
23-07-2014

earlgreydrinker

  • Het kopen zonder een account werkte niet. Daar kwam ik pas na de 3e x proberen achter. Dat was niet zo gemakkelijk. Verder prima ook het zoeken werkt goed. Gemak 6
  •   Service
  • Ze hebben een groot assortiment waterkokers! Van redelijk hoog in het assortiment naar heel laag. Tegen een goede (in mijn geval zelfs lage prijs. Assortiment 8
  • Winkel oogt een beetje goedkoop door de rode kleur maar heeft een prima assortiment en prima levering / prijs. Zou het aanbevelen en door de uitstraling heen laten kijken Aanbeveling 7
» Lees de hele review van earlgreydrinker
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
23-07-2014

walter965

Het is de tweede keer van de 3 keer bestellen, dat Redcoon zich niet aan de getoonde leveringstermijnen houdt. Als je iets snel nodig heb, is het er niet. Andere webwinkels, die wel de juiste leveringstermijnen tonen, worden er ook door benadeeld.

  • Je koopt online om gemakkelijk te bestellen, maar als je daarna moet bellen, wanneer het artikel geleverd gaat worden is het geen gemak. Gemak 3
  • Levering binnen 48 uur is bij mij niet woendag bestellen en betalen en volgende week vrijdag leveren, na eerst nog gebeld te hebben. Service 3
  • Bijna alles is leverbaar. Assortiment 9
  • Er wordt niet aan de leveringstermijnen gehouden. Als je iets nodig heb, kijk je onder andere wanneer het artikel geleverd gaat worden en dat wordt meegewogen in de winkelkeuze. Op deze manier is er geen objectieve keuze mogelijk en worden anderen, die hun zaakjes wel op orde hebben benadeeld. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van walter965
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-07-2014

RoyL

Product zoeken-> redcoon de goedkoopste->bestellen-> wordt goed en snel geleverd

  • Kiezen moet in 1 keer goed gebeuren anders heb je een zending die geannuleerd wordt en degene die verzonden wordt is de status niet up to date ga je je afvragen of het wel goed gegaan is. Dat is het wel maar niet te zien. Gemak 7
  • Wordt gewoon snel verzonden geen andere service nodig gehad Service 8
  • Groot genoeg en vaak een van de goedkoopste Assortiment 8
  • Wordt gewoon geleverd zoals het hoort. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RoyL
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
22-07-2014

bram1234567891011

Aankoop: Online

we hebben 4 keer moeten bellen en nog zijn we niet geholpen we hadden een harman kardon besteld maar toen de bezorger aan de deur stond kregen wij een beeldscherm voor de computer binnen wij weer naar redcoon gebeld en nu moeten wij van alles gaan regelen terwijl het hun fout is.

Wij gaan op vakantie en nu hebben we nog geen speaker.

Wij moeten nu eerst dat scherm opsturen voor dat we ons geld terug krijgen,

Ik vind de service zo slecht dat ik iedereen afraad om hier nog ooit iets te kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • we hebben 4 keer moeten bellen en nog zijn we niet geholpen we hadden een harman kardon besteld maar toen de bezorger aan de deur stond kregen wij een beeldscherm voor de computer binnen wij weer naar redcoon gebeld en nu moeten wij van alles gaan regelen terwijl het hun fout is. Wij gaan op vakantie en nu hebben we nog geen speaker. Wij moeten nu eerst dat scherm opsturen voor dat we ons geld terug krijgen, Ik vind de service zo slecht dat ik iedereen afraad om hier nog ooit iets te kopen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • we hebben 4 keer moeten bellen en nog zijn we niet geholpen we hadden een harman kardon besteld maar toen de bezorger aan de deur stond kregen wij een beeldscherm voor de computer binnen wij weer naar redcoon gebeld en nu moeten wij van alles gaan regelen terwijl het hun fout is. Wij gaan op vakantie en nu hebben we nog geen speaker. Wij moeten nu eerst dat scherm opsturen voor dat we ons geld terug krijgen, Ik vind de service zo slecht dat ik iedereen afraad om hier nog ooit iets te kopen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van bram1234567891011
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-07-2014
Beste Bram1234567891011,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Laura
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

Peter Ranzijn

Aankoop: Online

Geen spijt van gehad, deze winkel is een aanrader!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede klantenservice en snelle afhandeling. Het artikel werd eerder geleverd dan verwacht. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter Ranzijn
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
22-07-2014

John Mutu

rectificatie op onderstaande stelling:
Hoe lang in bezit; opgave: bestelling geannuleerd is niet mogelijk.

  • Via hun site bestellen is heel simpel, echter de leveringstermijn halen is niet hun sterkste kant. Gemak 8
  • Vanwege niet nakomen termijn 3 dagen leveren geannuleerd. Service 5
  • goed Assortiment 8
  • Ben niet tevreden over de service, c.q. levering. Op de site staat: verwachte levertijd 3 dagen, dan moet dat niet 10 dagen of meer worden. 3 is 3x24 uur. bij telefonische navraag is slecht een c.a. leverdatum te verkrijgen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van John Mutu
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-07-2014
Beste John Mutu,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Laura
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

ine2004

ik ben heel tevreden met mijn bestelling en zal in de toekomst, mocht ik weer iets nodig hebben bij Redcoon terugkomen.

  • fin dat je via internet kan bestellen, ik loop niet zo goed en ben niet in staat de stad in te gaan en allerlei winkels te bezoeken Gemak 9
  • levering was prima, netjes verpakt en op tijd afgeleverd. ook prettig dat je van te voren via track & trace een mailtje ontvangt zodat je weet wanneer het pakket bezorgd wordt Service 9
  • eigenlijk alles wat ik nodig heb is te vinden op Kieskeurig daarna doorgestuurd naar diverse webwinkels zodat ik daar een winkel kan zoeken. Redcoon is voordelig en betrouwbaar, anders zou deze webwinkel niet bij Kieskeurig staan. Assortiment 9
  • zeker aan te bevelen als iemand in mijn kennissenkring een soortgelijk product zoekt wat ik gekocht heb Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ine2004
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
22-07-2014

Hans0099

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • prima keuze/eenvoudig zoeken Assortiment 9
  • prima keuze/eenvoudig zoeken/transparante prijsstelling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hans0099
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

Riquette vanMeegen

Aankoop: Online

heel tevreden

  • makkelijke website snelle levering Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • heel ruim assortiment Assortiment 10
  • makkelijk te vinden producten. goede omschrijving. bied tegelijk ook andere mogelijkheden aan bij soortgelijk product. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Riquette vanMeegen
Reageer op deze review

Totaal 2,2
1 sterren
22-07-2014

MvdBroek83

Aankoop: Online

Niet in bezit gehad!
Hier hetzelfde verhaal, na al 2 keer een teleurstellende levertijd te hebben gehad heb ik toch nog een keer wat besteld. Het betrof een 48-uurs artikel, dus binnen 48 uur geleverd. Na twee dagen geen enkele reactie te hebben ontvangen, heb ik contact opgenomen. Wat bleek: er was waarschijnlijk net iemand die tegelijk met mij hetzelfde had besteld, hierdoor was de voorraad 0. Onzin, verhaal vorige keren al gehoord. Ze bestellen pas na je bestelling, ik heb de order meteen geannuleerd, Nu wacht ik alweer een week op mijn geld!! Voor mij nooit meer een bestelling bij Redcoon, dan betaal ik lieverd wat meer en dat er een goede levering tegenover staat!

  • Geen goede weergave van de leveringstijd, dus weinig gemak als er verkeerd beeld is weergegeven Gemak 1
  • Meer dan een week wachten op mijn geld. Service ten aanzien van de levertijd is misleidend Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Als je zin hebt om lang te wachten op je bestelling kan ik het aanraden, anders niet Aanbeveling 1
» Lees de hele review van MvdBroek83
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-07-2014
Beste MvdBroek83

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Laura
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 7,8
4 sterren
22-07-2014

nschoots

Een goeie service. Assortiment is groot,

  • Goede communicatie, chat email telefonisch Gemak 8
  • binnen 24 uur levering blijkt niet helemaal correct, ( bijv vrijdagmiddag besteld, dinsdagmiddag ontvangen. Lijkt me een uitzondering. Klantenservice heel voorkomend. Service 6
  • grote keus alles vooradig Assortiment 9
  • prijs kwaliteit verhouding, klantenservice is heel persoonlijk OK Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nschoots
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-07-2014

enno decnop

Redcoon vind ik een prettige winkel om een product uit te kiezen dat ik zoek, duidelijke uitleg etc.

  • per klik kom je bij betalen terecht. Gemak 8
  • goed op de hoogte gehouden van gang van zaken. Service 8
  • voldoende keus om juiste product voor juiste prijs. Assortiment 9
  • voor Redcoon hoef ik me niet te schamen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van enno decnop
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-02-2014
Beste enno decnop,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren.Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl


Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,5
4.5 sterren
21-07-2014

margo ariaans

Aankoop: Online

snelle levering, goede prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van margo ariaans
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
21-07-2014

Gvaatstra

Geen negatieve ervaring

  • Bestellen gaat prima. Parket moet getekend worden, maar dat is wel zo veilig. Factuur krijg je echter per mail. Gemak 8
  •   Service
  • Ondanks dat ik gericht wat gekocht heb, is er een ruim assortiment in veel producten. Assortiment 9
  • Prima ervaring. Enige is dat je met retouracties goed moet opletten (in mijn geval zaten er 2 streepjescodes op de Oral-B en ben ik benieuwd of ik aan de kortingsactie voorwaarden voldoe) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gvaatstra
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
21-07-2014

Fivroompie

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Fivroompie
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
21-07-2014

Simone199

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Ontzettend slecht. Product is na 10 dagen nog steeds niet geleverd, ondanks belofte van 24 uurs levering. Zijn niet bereikbaar. Reageren niet op email. Belofte om teruggebeld of op de hoogte gehouden te worden, wordt niet nagekomen. Service 1
  •   Assortiment
  • Niet bij Redcoon bestellen, de klantenservice is niet te bereiken en beloftes worden niet nagekomen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Simone199
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
21-07-2014

diedeldaintjen

Aankoop: Online

  • Snel te vinden en dito geleverd. Gemak 8
  • Headset besteld en zeer snel defect geraakt, kan gebeuren. Echter de service vanaf dat moment liet zeer veel te wensen over. Per mail, geen antwoord. Bellen, wel toezeggingen echter geen vervolg hierop. We zijn nu twee maanden verder (ruim) en nog steeds geen oplossing of vervangend artikel. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Dit ivm de nazorg cq. service. Alles duurde meer dan lang. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van diedeldaintjen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Pieter Jan Stuiver

Aankoop: Online

  • Hele duidelijke website en ik kon vlot vinden wat ik zocht! Gemak 10
  • Hele vlotte bezorging, precies volgens afspraak. Goed verpakt. Service 9
  • Nog nooit moeten constateren dat het artikel wat ik zocht niet in het assortiment zat. Assortiment 9
  • Alleen maar positieve ervaringen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pieter Jan Stuiver
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Stickie

  • Duidelijke webshop, eenvoudig bestellen. Gemak 10
  • Vlotte levertijd. Netjes via Track & Trace verzonden. Service 10
  • Genoeg keuze. Assortiment 9
  • Zou deze winkel zeer aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stickie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-07-2014

M.k Nijmegen

De aflevering was op afgesproken tijdstip! ook al konden de chauffeurs het adres niet vinden werd ik netjes gebeld om hun na het adres te loodsen! En de oude afwasmachine werd netjes meegenomen.
Dus ik zeg een dikke tien..

  • binnen 2 minuten besteld,goed overzicht , makkelijke betaling! Gemak 10
  • netjes op tijd afgeleverd! Service 10
  • Voldoende goederen en een makkelijk overzicht. Assortiment 10
  • Zoals ik heb ervaren een dikke tien ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van M.k Nijmegen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

trisno4u

Aankoop: Online

Onlangs mijn 2e artikel gekocht bij Redcoon, een inbouwmagnetron. Opnieuw binnen 48 uur geleverd zoals afgesproken en de laagste prijs van nederland. Inbouwen was binnen 2 min, zo uit de doos in de nis en vastzetten.

Kind kan de was doen.

  • Snel en simpel bestellen, alles staat duidelijk aangegeven. Gemak 10
  • Kan ik nog niet beoordelen en hopelijk hoeft dat ook niet. Maar tot nu toe geen klachten hierover. Service 8
  • Zeer uitgebreid, je kunt hier echt bijna van alles vinden, lijkt bijna op een groot warenhuis. Assortiment 10
  • Op basis van mijn ervaring tot nu toe en de prijs/kwaliteits verhouding. De prijs is het bewijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van trisno4u
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2014

Chris Brink.

Aankoop: Online

Redcoon is een winkel waar ik in de toekomst zeker artikelen zal gaan kopen.Het assortiment is ruim voldoende en de prijzen zeer scherp. De service is zeergoed.

  • Het product dat ik wilde bestellen was eenvoudig te vinden op de goed ingerichte website. Het proces was eenvoudig. Gemak 9
  • De levertijd was zeer snel en ik werd keurig op de hoogte gehouden over de voortgang. Service 9
  • Hetassortiment is zeer uitgebreid. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Chris Brink.
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-07-2014

2011hans

Mij is het goed bevallen. Je schrikt wel van sommige commentaren op internet over Redcoon, maar er is conform, op tijd en erg goedkoop geleverd

  • Standaard bestelling via internet, die overzichtelijk was Gemak 9
  • geleverd op het aangegeven moment van de website Service 8
  • het lenzen aanbod was volledig en de prijs lag ruim 15% onder alle andere websites Assortiment 8
  • Mij is het goed bevallen. Je schrikt wel van sommige commentaren op internet over Redcoon, maar er is conform, op tijd en erg goedkoop geleverd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 2011hans
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
21-07-2014

Zottepieke

Ik ben gewoon ronduit tevreden. Nog geen problemen gehad tot zover bij mijn bestellingen.

  • Ik zocht een specifiek produkt en vond dit zeer gemakkelijk via de zoekfunctie van redcoon. Het bestellen was eenvoudig. Lekker standaard en niet teveel poes pas. Je krijgt netjes een bevestiging na bestelling zodat je gelijk kan zien of alles goed is gegaan Gemak 8
  • Ook hier weer die bevestigingsmail is een goede service. De bestelling is te volgen via track en trace waarvoor je automatisch een bericht krijg via mail. Hier hoef je niks voor te doen. De bestelling is snel en correct afgeleverd. er is op de website ook de mogelijkheid om hulp / info te vragen. Hier heb ik geen gebruik van moeten maken, maar het is goed dat het mogelijk is. Service 9
  • Ik vind dat ze een breed assortiment hebben. Het is een fijne website waar je enorm veel kan vinden en voor een aantrekkelijke prijs. Assortiment 9
  • Ik geef niet gauw een 9 of een 10, want er is altijd ruimte voor verbetering. Maar mijn ervaringen met Redcoon zijn tot nu toe zeer goed. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Zottepieke
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-07-2014

Gamb79

Aankoop: Online

Zie individuele beoordeling bij ieder punt.

  • De pakketdeals zijn goed en de korting erin verwerkt is beter dan bij concurrenten. Gemak 8
  • Snel en duidelijk Service 8
  • Zijn één van de weinige die ook onderdelen voor de Bosch keukenenmachine verkopen voor een "redelijke" prijs. Assortiment 10
  • Verzendkosten hoog in vergelijking met concurrenten. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Gamb79
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
21-07-2014

dschelte

  • website en bestelproces zijn duidelijk Gemak 7
  • Wij hebben een vriezer besteld en gekozen voor Redcoon omdat deze beloofde binnen 2 werkdagen te leveren. Het werden 5 werkdagen wat ik erg vervelend vond. Service 5
  • Uitgebreid Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van dschelte
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-07-2014
Beste dschelte

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Laura
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 4,8
1 sterren
20-07-2014

janbaron

Jammer dat het bij de aflevering heel fout gaat, verder wel een compleet aanbod.

  • Duidelijke site, combi aanbiedingen zijn handig. Gemak 8
  • Levering deugt niet, 24 uur levering wordt zonder bericht 48 uur of langer zonder aanwijsbare redenen. Ook het telefonisch contact levert hierin geen verheldering. dit is nu bij twee bestellingen fout gegaan. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zie onder service. Het niet kunnen rekenen op de levertermijn is voor mij onaanvaardbaar, we rekenen op de aflevering binnen 24 uur en dat wordt niet ingevuld. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van janbaron
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-07-2014
Beste janbaron

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Laura
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
20-07-2014

torohenk

Prettig winkelen, levering binnen 5 werkdagen, goed verpakt.

  • goede zoekmachine, duidelijke complete beschrijving van de producten. Gemak 8
  •   Service
  • Ik zocht een magnetron met lastige afmetingen, dit is één van de weinige sites waar ik deze kon vinden. Assortiment 8
  • Vanwege het assortiment en de betaalbaarheid Aanbeveling 8
» Lees de hele review van torohenk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-07-2014

Paul Haehnel

Aankoop: Online

Bovenstaande is m.i. duidelijk genoeg.

  • Duidelijke website. Bestel- en betaalprocedure vlot en gemakkelijk te volgen. Gemak 9
  • Supervlotte aflevering. Service 9
  • Het apparaat dat ik zocht kon ik onmiddellijk op de website vinden.Het werd aangeboden tegen een absoluut scherpe prijs. Assortiment 9
  • Gezien de bovenstaande positieve punten zou ik Redcoon warm aanbevelen aan iemand anders. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul Haehnel
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-07-2014

Bramjanssen7

9,75! Geen verdere op of aanmerkingen aan deze winkel.

  • Het werkt zoals ik verwacht had, Perfect dus! Gemak 10
  • Het kwam aan op de aangegeven dag en optijd plus ze stuurde een half uur vantevoren mij een sms dat ze er zo zouden zijn, erg prettig Service 10
  • Voldoende keuze en niet te lastig! Assortiment 9
  • Geen problemen mee gehad, alles op tijd en werkt perfect, Prima service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bramjanssen7
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-07-2014

W Besseling

Het is een goede winkel met hele goede aanbiedingen. En alles is goed omschreven met goede technische omschrijvingen. En niet te vergeten. Snelle leveringen.

  • Alles staat goed omschreven en makkelijk te bestellen top site. Gemak 9
  • Tot nu toe is de service en levering. Erg goed. Service 9
  • Ze hebben precies wat ik altijd nodig heb. Assortiment 9
  • Aan iedereen. Want is een goede internetwinkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van W Besseling
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-07-2014

Baake

  • Alles verliep prima maar er was wel onduidelijk door verschil in communicatie tussen kieskeurig en Redcoon nadat ik had besteld Gemak 7
  • Bij navraag over het verschil in communicatie werd ik uitstekend door Redcoon beantwoord Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Baake
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-07-2014

Marc Somer

Uit bovenstaand blijkt wel dat ik zeer tevreden ben over Redcoon :-)

  • Site is zeer gebruikersvriendelijk. Gemak 9
  • Heb van de service geen gebruik gemaakt. De voortgang van de bestelling was per email uitstekend te volgen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment zeer scherp geprijsd. Veel artikelen zijn snel leverbaar. Assortiment 9
  • Prima winkel, in mijn geval geprofiteerd van een behoorlijk prijsvoordeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marc Somer
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.