Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3808 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 353

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,2
5 sterren
25-01-2015

WtMannetje

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • ondanks aangegeven op site was product niet binnen termijn leverbaar. maar prima opgelost, als nog snelle afhandeling gehad Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van WtMannetje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-01-2015

Kromo

In totaal snelle levering, breed assortiment en overzichtelijke website.

  • website overzichtelijk waardoor mijn artikelen snel gevonden. Gemak 9
  • Laatst bestelde product tot tweemaal toe tevergeefs besteld bij twee andere leveranciers. Ging 6 weken overheen. Identiek product besteld bij Redcoon en twee dagen later in huis. Service 9
  • Gevonden wat ik zocht. Assortiment 8
  • vwb levering zou ik het ten zeerste aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kromo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-01-2015

Johanna v.d.Land

Prima produkten, en goede service van Redcoon!
En wat natuurlijk belangrijk is goedkoop!

  • Afzuigkap online gekocht,de modellen en prijzen erbij + de afmetingen erbij, zodat het precies paste.Dat is het gemak van online bestellen. Gemak 9
  • De service is prima via de mail, werd je keurig op de hoogte gehouden wanneer het product er was. Service 9
  • Ruime sortering en duidelijke beschrijvingen van het product. Assortiment 9
  • Ik zou het zeker aan bevelen bij mijn vriendenkring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Johanna v.d.Land
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-01-2015

123Marky_Mark456

Prima specs voor een laptopje met deze prijs. Licht, razendsnel, goede accuduur. Ideaal voor de middelbare school voor onze zoon. Alleen bij de btw-actie of black saturday nog goedkoper gezien bij Mediamarkt (nog €50 goedkoper) maar daar razendsnel uitverkocht en waarschijnlijk verzending niet gratis.

Let er bij Asus wel op dat er al McAfee voorgeïnstalleerd is, want ik had er meteen ESET opgezet en dat koste me zo een hele zaterdag om de boel weer werkend te krijgen.

  • Er ging wat fout bij het overschakelen naar Ideal waardoor de bestelling drie keer verwerkt werd, gelukkig maar 1 x betaald en bezorgd. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Prima specs voor een laptopje met deze prijs (€600). Licht, razendsnel, goede accuduur. Ideaal voor de middelbare school voor onze zoon. Assortiment 8
  • Ook nog gratis verzending en binnen 24 uur geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 123Marky_Mark456
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-01-2015

mhilkemeijer

Zeer ruim assortiment, uitstekende prijzen, goede service, uitgebreide productinformatie, er valt niets op Redcoon aan te merken!

  • Zeer gebruiksvriendelijke webshop met uitgebreide productinformatie inclusief zeer nauwkeurige informatie m.b.t. de beschikbaarheid. Je weet als klant precies wat je krijgt en waar je aan toe bent. Gemak 10
  • Per telefoon en mail zeer goed bereikbaar. De klantenservice is altijd bereid te helpen en handelt vragen nauwkeurig af. Service 8
  • Een zeer groot assortiment met veelal de laagste prijzen (in mijn geval scheelde het 10-30 euro per product). Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat als iets niet op voorraad is maar wel beschikbaar is bij de buurlanden (Duitsland/België) wel, deze wellicht vanuit daar geleverd of besteld zouden kunnen worden i.p.v. dat het alsnog bij de producent vandaan komt. Assortiment 9
  • Sterker nog: ik heb de winkel al aangeraden aan familie en vrienden. De prijs-kwaliteitsverhouding is ultiem. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mhilkemeijer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2015

Martijntje P

Dat heb ik reeds gedaan bij bovenstaande vragen

  • gebruikersvriendelijke website Gemak 9
  • bezorging was niet snel maar daar werd ik netjes over ingelicht Service 9
  •   Assortiment
  • vanwege goede service en bezorging dus in mijn optiek betrouwbaar en daarom aan te raden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Martijntje P
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2015

poesbinkie

Aankoop: Online

Ik heb al eerdere bestellingen via Recoon geplaatst en ben altijd zeer tevreden over de afhandeling ervan.
Deze Samsung televisie is makkelijk te installeren en voldoet aan de hoge verwachtingen. Het beeld is subliem.

  • Prima website. Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • Ruime keuzemogelijkheid. Assortiment 9
  • Zeer goede ervaringen met Redcoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van poesbinkie
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-01-2015

merinde16

Aankoop: Online

Anders dan verwacht;
Er zou eerst een levertijd van 3 weken op zitten maar na een mailtje mijnerzijds had ik m,n bestelde artikel toch vrij snel in huis.

  • Makkelijk bestellen vanuit je luie stoel.Overzichtelijke site Gemak 7
  • Ze houden je goed op de hoogte omtrent je bestelling Service 7
  • zeer uitgebreid assortiment van een onderdeeltje tot een zware machine Assortiment 8
  • Snelle afhandeling van bestelde produkten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van merinde16
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
24-01-2015

rjmfranssen

Aankoop: Online

Online bestellen ging makkelijk en levering was snel.
Echter de service laat te wensen over.

Laptop was namelijk defect en wilde hem retour sturen.
Retouropdracht via de site aanvragen werkt niet en kreeg geen reactie. Op meerdere emails naar info@redcoon.nl wordt niet gereageerd.
Uiteindelijk 45 min in de online chat gezeten om een retouropdracht aan te vragen.
Artikel retour gestuurd met het retourformulier.
Volgens de voorwaarden zou ik een ontvangstbevestiging krijgen als het artikel bij Redcoon was aangekomen.
Dit heb ik ook nooit gekregen terwijl ik via track&trace kan controleren dat het goed is aangekomen.
Na een paar dagen toch maar weer contact opgenomen via de chat omdat ik maar niks hoorde en na ongeveer weer 45 min werd me verteld dat ik het verzendbewijs maar op email moest zetten om de terugbetaling in gang te zetten.
Waarom wordt dit niet meteen verteld?
Inmiddels dus weer een email gestuurd met het verzendbewijs maar vraag me af of ik hier een reactie op krijg.

Conclusie: met name de retourprocedure is zeer omslachtig en is bij mij nog steeds niet opgelost. Op emails wordt niet gereageerd. Over de levering was ik tevreden dus zeer jammer.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Als alles goed gaat prima, echter afhandeling van klachten of retouren gaat niet goed. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Als je product niet bevalt is het retour sturen een hele klus. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rjmfranssen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2015

gonny54

Een beoordeling is een visitekaartje voor een bedrijf en mijn ervaringen zijn echt prima, dus vandaar dat ik de moeite heb genomen om een beoordeling te geven.

  • Iedereen die online iets kan bestellen, kan bij Redcoon heel makkelijk zijn bestelling plaatsen. Gemak 9
  • Werd goed op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling stond, levering was snel en goed verpakt aangeleverd. Service 10
  • echt heel keuze uit allerlei apparaten, van keuken tot computer, geen probleem. Assortiment 8
  • Service was prima, prijs is helemaal goed dus aan te bevelen voor mij kennissenkring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gonny54
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2015

marmul

Mijn bestelling is in alle opzichten tot volle tevredenheid verlopen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marmul
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
24-01-2015

deVisser65

Het betrof een JLB puls, goede prijsstelling, dus prima!!! De levering liet echter op zich wachten.

  • Site ziet er mooi en professioneel uit. Werkt daarnaast ook handig. Gemak 8
  • Het product bleek niet voorradig te zijn. Terwijl op de website stond snelle verzending. Bij het navragen krijg je zo'n standaard antwoord van excuses bla bla bla Service 6
  • Prima assortiment met een ruime keus! Assortiment 8
  • Ik het idee dat deze winkel prijstechnisch goed scoort. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van deVisser65
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-01-2015

Kim X

Heb het product (Samsung TV) netjes geleverd gekregen zoals aangegeven(heb wel onder rembours betaald: betaal nooit vooruit als het om een groot bedrag gaat, dus ben dan ook nooit bang dat er niet geleverd wordt).
Bezorgservice was duidelijk en netjes. Ben daar zeer tevreden over (ze houden je goed op de hoogte).
Product deed het prima. Niks retour hoeven sturen gelukkig.
Was in eerste instantie wel een beetje bang toen ik de (negatieve) reviews las, maar heb het gelukkig anders ervaren.
En was uiteindelijk nog steeds veel goedkoper uit dan in de winkel.

  • Bezorging ging via Extra@Home. Dag van te voren kreeg ik sms dat ze de volgende dag zouden bezorgen. Op de dag zelf gaven ze via sms aan hoe laat dat ongeveer ging gebeuren en 10 minuten voor tijd kreeg ik weer sms dat mijn adres de eerst volgende adres is. Gemak 9
  • Levering was zoals aangegeven op website. Lage rembourskosten. Service 8
  • Uitgebreid assortiment en meestal een van de goedkoopste. Assortiment 9
  • 2x wat bij Redcoon besteld. Beide keren de bestelling gewoon gekregen. Overigens betaal ik alles wat duurder is dan 250 euro nooit vooruit. Altijd onder rembours. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kim X
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2015

P. Brons

Aankoop: Online

Vlekkeloze afhandeling

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P. Brons
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2015

Sendemen

  • Overzichtelijke site Gemak 10
  • Bestellen en leveren super snel. Alleen geen bevestiging van bestelling gehad. Wel van kieskeurig overigens. Service 8
  • Veel keus Assortiment 9
  • snel en laagste prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sendemen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-01-2015

Frankenman

  • Eenvoudig om te bestellen Gemak 10
  • De spullen werden snel geleverd Service 10
  • Ik kan alles vinden wat ik zoek Assortiment 10
  • Een betrouwbare webshop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frankenman
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
23-01-2015

RonalT - WB

niet de beloofde 24 uurs levering, geen reactie op een klacht via een contactformulier.
Er is genoeg concurrentie, dus ik ga volgende keer wel naar een ander. Ik ben toch niet gek!

  • veel websites bieden tegen eenzelfde gemak dezelfde artikelen Gemak 6
  • als levertijd werd 24 uur genoemd, artikel was bij bestelling op voorraad. Gedurende 4 dagen hoorde ik niets. Via het contactformulier nam ik contact op met de vraag wat 24 uurs levering betekende en dat ik een volgende keer waarschijnlijk voor een ander bedrijf zou kiezen. Die dag ontving ik een bericht dat het artikel op de verzendafdeling was en een dag later werd het geleverd. Met het bericht uit het contactformulier is nog steeds niets gedaan. Geen enkele reactie ontvangen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Gezien mijn reactie onder service is dit toch we te begrijpen. Er wordt 24-uurs levering genoemd, maar dat duurt 5 dagen en geen reactie op contactformulier met een klacht. Zo ga je in deze wereld niet om met klanten. Er is genoeg concurrentie Aanbeveling 1
» Lees de hele review van RonalT - WB
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-01-2015
Beste RonalT - WB,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2015

marceljdehaan

Besteld op maandag 29.12.2014 einde dag. Zelfde dag nog klaargezet voor vervoerder die op vrijdag 02.01.2015 's-ochtends vroeg leverde. Toppie voor de snelheid in deze drukke tijd van het jaar. De TV kostte trouwens 1.409 EUR terwijl dezelfde in veel winkels stond voor 2.100. Prijsverschil van 700 EUR!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ook met fysieke winkel. Diverse malen gekocht en Redcoon kwam altijd de vermelde levertijd na. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marceljdehaan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2015

Spookanide

Deze harde schijf gekocht na een crash van mijn oudere. Ik had hem precies op de verwachte datum binnen gekregen en hij was netjes schok-vrij verpakt.

  • Snelle levering en accurate levertijd op de site, zeer belangrijk. Gemak 10
  • Keurig alle update mailtjes gehad, niets op aan te merken. Service 8
  • Goed en huidig, kwam geen oude artikelen tegen die overbodig en/of te duur zijn geworden. Assortiment 10
  • Ik ken de klantenservice en garantie procedures niet, maar de prijs is laag en de levering is snel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Spookanide
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
23-01-2015

Jesse001

op de levertijd na was ik tevreden.

  • goed overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Gemak 8
  • slecht, 48 uurs bestelling gedaan en kwam na meer dan een week pas binnen zonder enige mail van vertraging te krijgen. Service 4
  • groot assortiment. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Jesse001
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-01-2015
Beste Jesse001,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
23-01-2015

hvmint

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke webshop met veel informatie over de producten. Gemak 9
  • Ik belde op een zaterdag waar een levering bleef. Helaas bleek, na lange wachttijd aan de telefoon, dat er op zaterdag geen grote pakketten werden bezorgd terwijl bij de bestelling een 24 uurs service opgegeven werd. Dat was jammer omdat de rest zo vloeiend en gemakkelijk verliep. Service 6
  • Zeer uitgebreid. Ze hebben eigenlijk alles. Assortiment 9
  • Zou zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hvmint
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2015

Mitch hellevoetsluis

Meerdere artikelen gekocht ,waar we zeer tevreden over zijn ,klein minnetje over het laatste produkt de boch niet tacker dat de huidige voorraad niet klopte op de site

  • Duidelijk en overzichtelijk via de site bestellen en betalen Gemak 9
  • Redelijke tot goede service Bij laatste produkt ,was op voorraad bij het bestellen krijg 2 dagen later te horen dat het er niet meer is Uiteindelijk 3 verschillende datums ontvangen voor de levering Dit had wel iets beter gekunt als de site up to date was Service 8
  • Helemaal prima Assortiment 9
  • Prima internet winkel Winkelen bij redcoon kost niet zo veel poen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mitch hellevoetsluis
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2015

willem berkers

Aankoop: Online

Bij BOL.com gezocht en vergeleken (onvolledig gedocumenteerd). Daarna bij Conrad : duurder.

Zeer tevreden bij Redcoon!
Prima!

  • specialistisch gereedschap via internet. Gemak 8
  •   Service
  • Waar ik lang naar op zoek was vond ik hier. Assortiment 7
  • zie boven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van willem berkers
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
22-01-2015

Seijnder

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Bij gebruik scan liep er een band mee met afdrukken donkere balk. Hierover telefonisch contact gehad met redcoon. Ik moest de printer retour zenden want zij wilde eerst kijken of zij dit zelf konden repareren! Toen heb ik contact opgenomen met HP. Na mijn verhaal over de service van redcoon op een HP printer 7610 besloten zij dat UPC 2 dagen later een nieuwe printer bij ons kwam afleveren Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Slechte service bij aankoop nieuw product! Je moet zelf bij het merk dat je koopt garantie vragen telefoniste blijft bij standpunt terug sturen en dan bepalen wij verder. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Seijnder
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-01-2015
Beste Seijnder,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor.

In de meeste gevallen kan je inderdaad gebruik maken van de handige on-site-, bring-in- of pick-up-service van onze fabrikanten en servicepartners. Indien mogelijk, raden we je aan dit te doen: reparatie via fabrikanten en servicepartners verloopt doorgaans sneller dan via redcoon.

Wij zijn blij dat het probleem alsnog snel voor je is opgelost.

Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,7
5 sterren
22-01-2015

Rianne_vanT

  • overzichtelijke website Gemak 10
  •   Service
  • veelzijdig Assortiment 9
  • besteld binnen beloofde termijn geleverd, correcte afhandeling en gemak van bestellen en betalen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rianne_vanT
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
22-01-2015

Sarah1234

Goede winkel, betrouwbaar, goedkoop, snelle levering en erg behulpzaam.

  • - Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. - Via de online chat kunnen er eenvoudig vragen gesteld worden en je krijgt direct antwoord. Gemak 8
  • Ik heb een koelkast besteld, hierbij kwamen geen enkele verzendkosten bij. Hij werd in mijn kamer gebracht en dit zat allemaal bij de prijs in. Service 9
  • Ze hebben de goedkoopste prijzen. Assortiment 8
  • Betrouwbaar, goedkoop en een goede service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sarah1234
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-01-2015

Henk Budding

Droger een paar weken in gebruik en werkt fantasties

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk Budding
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-01-2015

Mitch K.

  • Overzichtelijke site. Gemak 10
  • Direct bevestiging per mail. Service 10
  • Veel Keus! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mitch K.
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
22-01-2015

Carool Beks

Aankoop: Online

Heb na aanschaf van de Marantz reciever (perfect) opnieuw contact gezocht over de aanschaf van drie producten. Na twee weken wachten kreeg ik daarop een onbenullige mail, die de aanvraag volledig de plank missloeg.

  • Vrij eenvoudig zoeken op de site Gemak 7
  • Zeer trage en onjuiste reactie op een aanvraag voor drie nieuw aan te schaffen producten na al een product naar tevredenheid te hebben aangeschaft. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Carool Beks
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-01-2015

Armand23

  • Goed en overzichtelijk Gemak 10
  • Levering op tijd en netjes!Daarnaast heel goedkoop! Service 9
  • Ruim breed assortiment - tv gekocht en stofzuiger. Kom goede keuze maken! Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Armand23
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-01-2015

Dan52

Ik ben erg tevreden over Redcoon. Scherpe prijzen, de website werkt makkelijk en mijn bestelling werd keurig afgeleverd.

  • Webwinkels zijn natuurlijk erg praktisch. Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn dat duidelijk wordt gemaakt hoe laat de besteldienst aan de deur kan worden verwacht. Nu kan dat de hele dag zijn. In mijn geval was dat overigens geen probleem. Gemak 8
  • De service is prima. Ene dag besteld, volgende dag in huis. Alles verloopt even soepel. Service 8
  • Wat ik zocht heb ik gevonden, voor een zeer aantrekkelijke prijs Assortiment 8
  • Zeker de aanbiedingen zijn beslist de moeite van het bekijken waard. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dan52
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2015

Evert Arnhem

Ik vergelijk graag prijzen, waarom zou je meer betalen dan nodig. Bij Redcoon loont het regelmatig om uit het assortiment de goedkoopste keuze te maken. Er is ruimte voor verbetering van service maar ach, uiteindelijk is het product het geen waar het om gaat.

  • Winkelen is eenvoudig en vaak voor de laagste prijs. Dat is erg prettig. Gemak 9
  • Vooraf is duidelijk wanneer je bestelling kan verwachten. Er is nog ruimte voor verbetering, een e-mail heeft tot op heden twee maal nooit een reactie gekregen. Service 7
  • Ruime keus, handig als je meer als 1 item zoekt. Kan je deze gelijk mee bestellen. Assortiment 8
  • Prima prijzen en snelle levertijden, waarom zou je nog elders online gaan shoppen? Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Evert Arnhem
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-01-2015

Goudhaantje45

Betrouwbare site, goed overzicht, assortiment en service.

  • Wij zochten een soundbar. Geen idee welke we moesten nemen. Door de reviews een keuze gemaakt voor samsung hw450. Top geluid en voor een mooie prijs. Gemak 9
  • Probleem met betaling. Snel opgelost door nieuwe bestelling te plaaten. Service 9
  •   Assortiment
  • Snelle service en goed om producten te vergelijken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Goudhaantje45
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-01-2015

Channik

Snelle levering en goede prijs! Ik zou zo weer iets bestellen :)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Channik
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2015

Thorsten1968

  • heel eenvoudig te bestellen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • de goederen die ik zocht waren ook te verkrijgen Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Thorsten1968
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Frans van beers

Aankoop: Online

Kwalitatief een prima product en uitstekende afwikkeling van alles en snel.

  • Duidelijke website. Gemak 9
  • Snelle afwikkeling van alles. Service 9
  • Een prima kwalitatief product . Assortiment 8
  • Alles uitstekend verlopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frans van beers
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-01-2015

PH Lammers

Redcoon is een webwinkel zoals je die wilt hebben. Maakt het kopen een stuk makkelijker.

  • Site en bestel-en afhandelings procedure zeer transparant. Gemak 9
  •   Service
  • Zeer veel dingen die ik wil kopen in het assortiment en meestal zeer goed geprijsd. Assortiment 9
  • Altijd even ijken of Redcoon het in het assortiment heeft en dan prijs even vergelijken. Loont altijd de moeite. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PH Lammers
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

Ben Versteege

Aankoop: Online

De Samsung TV ( 121 cm. diagonale afmeting ) was bij Redcoon de goedkoopste die ik kon vinden op het internet, zelfs goedkoper dan bij de Makro, welke deze TV in de folder aanbieding had. De TV functioneert voortreffelijk en het beeld is haarscherp. Gezamenlijk met de uitstekende service van Redcoon zijn wij dik en dik tevreden.

  • De site is overzichtelijk, de zoekopdracht functioneert naar behoren en de kleurcombinaties van de site zijn niet storend. Gemak 9
  • Je krijgt na bestelling en betaling direct bevestigings mails en je wordt op de hoogte gehouden van de leveringstijd. De volgende dag na de bestelling werd keurig geleverd door 2 personen. Zelfs werd telefonisch en per mail doorgegeven in welke tijdstermijn van 3 uren de chauffeur zou bezorgen. Service 9
  • Ik heb niet de gehele site doorgekeken, maar wel een goede indruk gekregen van de grote verscheidenheid van producten. Assortiment 8
  • Ik heb de nodige ervaring met kopen via het internet. Uiteraard zijn er meer shops die waarmaken wat ze zeggen, maar dit bedrijf staat mede aan de top. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ben Versteege
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-01-2015

Horschzorgprofessional

Aankoop: Online

Op zoek naar een werkbank, ben ik bij Redcoon.nl terecht gekomen. Meerdere exemplaren en diverse prijzen. Die ik zocht ook nog stukken goodkoper als in de winkel. Je bestelt en hoeft de deur niet uit.Het bestelde artikel wordt binnen de gestelde tijd geleverd.

  • rustig thuis kiezen en bestellen Gemak 8
  • je kunt stap voor stap je bestelling volgen Service 8
  • uitgebreid assortiment, goede info over artikel Assortiment 9
  • het kan niet anders als Redcoon.nl aanbevelen. Gezien het gemak,prijs en service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Horschzorgprofessional
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2015

Henk Nijhoff

Aankoop: Online

Geen verdere toelichting nodig.

  • Op zich was het bestellen eenvoudig. De levertijd die ik te zien kreeg was heel erg lang (3mnd)want ik had ingetekend op een levering. Uiteindelijk wat het maar 4 dagen. Prima verrassing Gemak 8
  • Gelukkig niet hoeven te gebruiken. Lijkt prima in orde Service 9
  • Verrassend uitgebreid Assortiment 9
  • Het is me prima bevallen. Zal hier zeker nog eens komen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk Nijhoff
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
21-01-2015

Nathalie1890

Een goed product voor een mooie prijs heb ik via Redcoon gekocht. De levering was goed geregeld door het in de arm nemen van een stipt vervoersbedrijf.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Nathalie1890
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
21-01-2015

Ralph Dekkers

Aankoop: Online

  • Het is overzichtelijk en goed te doen. Wel mis ik de duidelijkheid van de garantie bij de producten. Gemak 8
  • Ik heb tijdens het betalen een foutmelding gehad. Dit kon ik niet herstellen. Hier kan nog terrein op behaald worden. Ik heb hiervoor zelf moeten bellen. Dan zijn er twee mogelijkheden. 1. Bellen; dit zijn LANGE wachttijden, te lang voor mijn mening. 2. chat gesprek; hier moet ik ook lang wachten voor ik iemand te spreken krijg. Ik heb ook na tientallen minuten het opgegeven. Toen ik iemand te spreken kreeg werd ik goed en vriendelijk geholpen! Service 5
  • Ik vond wat iknodig had. Assortiment 9
  • Qua service kan er nog veel behaald worden. Zelf heb ik ervaring met CoolBlue. Hier is alles beter geregeld. De levertijd wordt tot (bijna) aan de minuut duidelijk. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Ralph Dekkers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

g.g. terburg

Ik ben al lange tijd klant van Redcoon en kan tot nu toe geen enkel negatief punt noemen.

  • Het bestellen verloopt bijna vanzelf Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. met andere zaken heb ik wat minder ervaring omdat alles tot op heden perfect is verlopen. Service 9
  • Het assortiment is zeer uitgebreid. Assortiment 9
  • Goede en zeer goed gesorteerd bedrijf. Hoge betrouwbaarheid. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van g.g. terburg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-01-2015

Wil 55

Product wordt in zeer goede verpakking en tijdig uitgeleverd.

  • Zoekopdracht in Google gaf meteen de redcoon pagina met betreffende product en informatie. Gemak 10
  • Levertijd netjes aangehouden, geen extra bijkomende kosten. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • Geen enkel negatieve ervaring gehad met Redcoon Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wil 55
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-01-2015

Lambert Kiers

Motivatie is kort te zeggen zeer goed een aanrader voor iedereen, er is ook genoeg te vinden voor iedereen.

  • Je kunt het vanuit je luie stoel doen. Gemak 10
  • Het werd op de aangegeven tijd bezorgd. Service 10
  • Er is genoeg te vinden en de keuze is reuze. Assortiment 10
  • Ik ben zeer tevreden zoals u kunt lezen hier boven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lambert Kiers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Freek Metsch

Aankoop: Online

Aan afspraak gehouden. Daar gaat het bij mij om.

  • Bestelproces is simpel en snel. Geen moeite mee. Gemak 9
  • Geen bevestigingsmail ontvangen van verzending. Dus ik stuur een mailtje en het werd binnen 24 uur geregeld. Ik zou het liever hebben dat dat voor mij wordt geregeld als mijn bestelling niet doorkomt. Service 8
  • Ze hadden wat ik nodig had. Dat vind ik prima. Assortiment 10
  • Goed geregeld zodra ik ik iets over zei. Geen klachten verder. Betrouwbaar dus. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Freek Metsch
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2015

cjavham

  • gewoon lekker achter je pc alles regelen Gemak 9
  • snel en goed Service 9
  • zeer uitgebreid Assortiment 9
  • nog nooit een mis koop gedaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cjavham
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.