Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4639 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 331

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,0
4.5 sterren
21-10-2014

amberjansma

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede aanbiedingen en snel en makkelijk online bestellen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van amberjansma
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 1,0
1 sterren
21-10-2014

Koertov1

Aankoop: Online

Al voor de vierde keer een apparaat met hetzelfde defect moeten terugsturen naar Redcoon en nu totaal al 20 weken kwijt geweest. Redcoon wijst steeds naar fabrikant(service?!)zonder enig inlevingsvermogen en komt steeds met verschillende toezeggingen die niet worden nagekomen. Klagen (mail, chat, telefonisch) helpt niet, kafkaanse toestanden, urenlang telefonisch in gesprek geweest. Redcoon kan er niets aan doen dat het apparaat steeds stuk gaat maar kunnen wel zorgen voor fatsoenlijke afhandeling. Totaal geen vertrouwen meer in produkt en in Redcoon.

  •   Gemak
  • Slecht bereikbaar (wachttijd) en onvoldoende mogelijkheden. Kunnen alleen status nakijken. Zeer onduidelijke antwoorden. Service 1
  •   Assortiment
  • Na aankoop van het produkt willen ze niets meer met consumenten te maken hebben want service bieden is lastig en kost tijd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Koertov1
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

14-10-2014
Beste Koertov1,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze reparatieservice op deze manier hebt ervaren.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,7
4.5 sterren
21-10-2014

ReggyC

Aankoop: Online

Ik heb niet anders als lof over Redcoon
Snelle levering uitstekend verpakt en wat ik prettig vind de prijs is incl. verzendkosten!
Ga zo door!

  • het gemak waarmee ik goederen kan vinden Gemak 7
  • Snelle levering uitstekend verpakt prijs is incl. verzendkosten! Service 9
  •   Assortiment
  • Ik heb niet anders als lof over Redcoon zal hun zeker aan anderen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ReggyC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-10-2014

Aaf van der Laan

Aankoop: Online

  • Heel gemakkelijk te vinden wat je zoekt zonder omwegen Gemak 9
  • Super, na bestelling alle informatie die je nodig hebt om te weten wanneer je de bestelling hebt geplaatst, betaald en is verzonden. Alles te volgen Service 9
  • Voor mij genoeg te vinden wat ik zoek en meer. Zal ook niet de laatste keer zijn dat ik hier heb besteld. Assortiment 9
  • Al gedaan. Juist door mijn tevredenheid andere al geïnformeerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aaf van der Laan
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
20-10-2014

joram1000

Goed product het is helemaal naar me zin!,Alleen jammer dat de prijs van deze receiver nu 518 euro kost, ik heb er 569 euro voor betaald scheelt wel weer 50 euro!jammer
,maar voor de rest niet te klagen.gr

  • Internet bestellen Gemak 7
  • De bestelling is vlot verlopen dankzij de 24 uur levering Service 8
  • Breed aanbod bij redcoon Assortiment 7
  • Iedereen die ik ken Aanbeveling 8
» Lees de hele review van joram1000
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-10-2014

avd15

Bestelling en levering liep volgens het boekje. Prima prijzen, ga dus vooral zo door.

  • goede duidelijke site , kon gewenste producten goed vinden Gemak 9
  • levering volgens het boekje en op tijd zonder problemen geleverd Service 9
  • goed assortiment en prima prijzen. Assortiment 9
  • Inmiddels enkele malen besteld. Altijd in volle tevredenheid geweest. Goede product informatie en up-to-date. Ga vooral zo door. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avd15
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Zito

Prima service, snel, goed en nette afhandeling.
Eigenlijk alles wat je verlangt bij het online shoppen.
En als het goed is en je bent tevreden dan kom je terug!

  • Zondag besteld, dinsdag in huis. Ik had geen haast dus prima. Gemak 8
  • Afhandeling was goed, goed verpakt, netjes een factuur. Alles zoals je het graag zou willen. Service 8
  • Goede keuze, ruim assortiment. Aanbieding was echt een geluk, de nas was dan ook snel uitverkocht. Assortiment 8
  • Dit is mijn 2e bestelling en ook al was de 1e bestelling een tijd terug, gevoel van service, snelheid en goede afhandeling was blijven hangen. Dit bleek wederom bij de 2e bestelling. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Zito
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

berry1963

diverse malen een order geplaatst, nooit geen problemen mee gehad.

  • site goed toegankelijk, duidelijke navigatie Gemak 8
  • na je bestelling nog diverse mail met de status van je bestelling Service 8
  • uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen Assortiment 8
  • is goed winkelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding Aanbeveling 8
» Lees de hele review van berry1963
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
20-10-2014

Marcoge1971

Ik ben totaal niet tevreden over de service die mij geleverd is door Redcoon, ik kreeg nooit een reactie over de klacht die ik had ingediend.

  • Het bestellen ging heel eenvoudig Gemak 8
  • Ik had een artikel besteld die binnen 48 uur geleverd zou worden. Na 5 dagen nog niks te hebben ontvangen ging ik maar eens bellen en wat bleek ze waren vergeten om de bestelling te verzenden. Toen eindelijk na weer 5 dagen had ik mijn bestelling binnen Dus dat was in totaal 10 dagen na het plaatsen van mijn bestelling. Ik had hierover een klacht in gediend maar daar heb ik op tot heden niks van gehoord dus de kans dat ik ooit nog wat bij redcoon bestel is zeer klein. Service 2
  • Ze hebben voldoende Assortiment 9
  • Ik zou het na mijn ervaring deze winkel niet aanbevelen.Het aanbod is voldoende, bestellen gaat heel eenvoudig maar de service is slecht Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Marcoge1971
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-10-2014
Beste Marcoge1971,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 6,8
3 sterren
20-10-2014

Olaf Biesot

Redcoon heeft een leuke website, mooie prijsstelling, maar wel de traagste levertijd ooit meegemaakt.
Weliswaar zal dit, hopelijk, een uitzondering zijn..de informatie naar de klant moet beter zijn dan "het is niet op voorraad."
Ik wil weten waarom niet, wat er aan gedaan wordt en of de leverancier ook wordt opgeroepen om sneller te leveren.
Daarin is Redcoon schromelijk tekort geschoten.
Uiteindelijk ben ik wel blij met de spullen.

  • Ik had zowel vriendenkorting als speciale korting bij aanschaf van het artikel. Ik kreeg echter niet beide. En verzendkosten moest ik gewoon betalen, ook bij aanschaf van de speakers, die gratis verzonden zouden worden.Beetje jammer dat dat niet in 1 bestelling kan dan. Gemak 7
  • Ik vond dat ik slecht geinformeerd ben over het hoe en waarom van de ontzettend lange levertijd. Service 6
  • Assortiment is prima. Assortiment 9
  • Als iemand denkt dat het snel geleverd is, is hij mooi de sjaak. Ik heb 2,5 maand moeten wachten op mijn bestelling. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Olaf Biesot
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-10-2014
Beste Olaf Biesot,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld, onze excuses hiervoor.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Mocht je de levertijd te lang vinden duren, dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om te order te wijzigen of te annuleren.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

Mijnart

Aankoop: Online

Redcoon is een van beste webshops in electronica; goede prijzen, snelle levertijden, uitgebreid assortiment en een top-service!

  • Duidelijke website, makkelijk zoeken, goede omschrijvingen, aanbiedingen ook makkelijk vindbaar. Gemak 10
  • Zeer makkelijke en snelle bestelprocedure, goede after sales, je wordt ook van alle vervolgstappen op de hoogte gehouden, tot de bezorging aan toe. Service 10
  • Goed en compleet assortiment. Snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding Assortiment 10
  • Gewoon helemaal top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mijnart
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-10-2014

DinkMan

Alles naar wens

  • Prima geregeld Gemak 9
  • Niets op aan te merken Service 9
  • Zeer groot Assortiment 8
  • Zou het zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DinkMan
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Maurice155

Al met al een goede internet webwinkel, met degelijke klantenservice wat ook telefonisch bereikbaar is.

  • Website duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Klantenservice aan de telefoon gehad, waren erg vriendelijk en direct goed geholpen. Service 8
  • Groot assortiment en veel op voorraad. Assortiment 8
  • Site is duidelijk, klantenservice is ook erg goed en vriendelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Maurice155
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

1995Ruben

Het is haast te mooi om waar te zijn. Goede prijzen, uitstekende service en snelle bezorging. Ik was in het begin sceptisch, maar na vele aankopen ben ik overtuigd. Ik zal hier dan ook zeker meer aankopen doen in de toekomst.

  • Heb al meerdere keren bij Redcoon besteld. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn laag en de service is uitmuntend. Gemak 10
  • Veruit de beste service die ik ooit heb gehad. De chat service met de helpdesk is handig en vooral erg snel. Veel beter dan over en weer mailen waarbij er dagen voorbij gaan. Ik heb inmiddels twee maal een defect product aangekaart, een retourfomulier ontvangen, kostenloos mijn product opgestuurd en binnen korte tijd een gloednieuw exemplaar ontvangen. Top service! Service 10
  • Vergeleken met andere aanbieders is het assortiment iets kleiner, maar daar heb ik mij nooit aan gestoord aangezien ze altijd het nieuwste van het nieuwste hebben en nog wel tegen de beste prijs! Assortiment 10
  • Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen aan anderen. Sterker nog ik heb vele vrienden en familieleden al overtuigd. Stuk voor stuk tevreden nieuwe klanten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 1995Ruben
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

mariekepool

Aankoop: Online

  • Bestelling liep soepel van begin tot eind. Gemak 10
  • Informatie op de site is bijzonder duidelijk. De vaatwasser werd tevens keurig op tijd geleverd! Service 10
  • Wij vonden snel wat wij zochten, prima assortiment! Assortiment 10
  • Zoals gezegd liep alles soepel van begin tot eind. Optimale prijs-kwaliteit verhouding! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mariekepool
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-10-2014

B.G. de Boer

  • Lekker duidelijk, en overzichtelijk. Gemak 8
  • Binnen de overeengekomen tijd geleverd. Service 8
  • Ruime keuze, scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Echt een prima tweede ervaring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B.G. de Boer
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Rein82

Ik kende Redcoon niet voor mijn bestelling, maar men maakte in mijn geval de slogan waar. Ze waren de goedkoopste op het hele internet en bestelgemak en service waren uitstekend. Enige minpuntje is dat ik de levering niet kon traceren, maar aangezien het precies op de beloofde dag werd bezorgd, was dat geen probleem.

  • De website is goed vindbaar, de menustructuur is goed, de informatievoorziening uitstekend. Het bestellen ging zonder haperingen. Gemak 9
  • Ik kreeg netjes een orderbevestiging en aan de beloofde levertijd werd voldaan. Wat nog wel beter kan, is de informatievoorziening rondom de levertijd. Ik bestelde een TV van ruim € 500,- en dan wil je toch graag weten hoe laat het wordt afgeleverd. Service 7
  • Ik was op zoek naar één product, dus ik heb niet het hele assortiment doorgespit, maar van wat ik kon zien, lijkt het erg uitgebreid. Assortiment 8
  • Goed assortiment, goede service, uitstekende prijs. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rein82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-10-2014

zoetermeer1967

Alleen maar tienen! Dat zijn hoge cijfers, maar er is dan ook niets aan te merken op de wijze waarop mijn aankoop heeft plaats gevonden; Ruime keus, snelle levering, deugdelijke verpakking.

  • Alle stappen van het bestellen waren logisch, duidelijk en overzichtelijk Gemak 10
  • Snelle levering (24-uur) volgens belofte. Alles was ook keurig verpakt. Service 10
  • Breed assortiment, daarnaast was het door mij bestelde artikel ook nog eens zeer concurrerend geprijsd. (veel goedkoper dan elders) Assortiment 10
  • Ruime keus, levering volgens afspraak zonder poespas Aanbeveling 10
» Lees de hele review van zoetermeer1967
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-10-2014

jsteur

Aankoop: Online

Een prima website, zorgvuldige afhandeling en goede garantie

  • Website werkt uitstekend, goed informatie en afhandeling Gemak 10
  • Indien nodig wordt er altijd gereageerd en ondersteund Service 10
  • Voldoende keuze uit producten waar de focus op ligt Assortiment 9
  • Ideale bestelplaats! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsteur
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
19-10-2014

dollar

  • zo gevonden op internet en een overzichtelijke site.. Gemak 8
  •   Service
  • je bestelling is perfect te volgen op track en tracé en de levering wordt ook daad werkelijk op de aan gegeven tijd geleverd. Assortiment 8
  • dit was de eerste keer dat ik hier een aankoop heb gedaan,prijs kwaliteit was goed en levering perfect.,dit weet ondertussen heel mijn familie en kennissen en die overwegen ook een keer van deze site gebruik te maken.... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dollar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-10-2014

Dick J Heuff

Aankoop: Online

Super duper shop, alles makkelijk te bestellen, op tijd geleverd, goedkoop, wat wil een mens nog meer.

  • Zou een 10 kunnen zijn maar er zijn altijd nog wel betere manieren te vinden hoewel ik die op dit moment niet zou kunnen bedenken. Gemak 9
  • Wat kan ik hier nu nog van zeggen, alles goed verlopen zoals beloofd. Service 9
  • Meer keus dan ik ooit nodig zal hebben! Assortiment 9
  • Waarom niet zou ik zeggen. Gewoon doen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dick J Heuff
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-10-2014

Anne-liv

  • dat het pakket persoonlijk bij je afgeleverd word,niet naar de buren of anderen lastig vallen met mijn pakket. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anne-liv
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-10-2014

G.Heinz

Aankoop: Online

  • Geen klachten uitstekend allemaal. Gemak 10
  • Zeer goed allemaal . Service 10
  • Zeer uitgebreid , super Assortiment 10
  • Absoluut geen klachten . Dat is de aanbevelingsreden . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van G.Heinz
Reageer op deze review

Totaal 5,3
1.5 sterren
18-10-2014

kees loots

Ik heb onlangs 2 produkten aangekoscht twv 416,61€
Een produkt twv 29,00€ ontvangen, na4 dagen klantenservice gebeld wanneer ik het andere produkt geleverd krijg, gezien ik bericht had gekregen dat het een deellevering betrof.
Telefoniste deelde mij mede dat het produkt niet meer geleverd zou worden en uit het assortiment was, terug betaling zou in orde worden gemaakt. Echter na 5 werkdagen nog geen bericht ontvangen betreft terug betaling, wederom met de klantenservice gebeld.
Telefoniste deelde mij mede dat het nog niet was verwerkt, zij zou het per direct in orde maken.. Dus niet.

Na 5 werkdagen nog steeds geen terug betaling ontvangen, gezien de aankoop van 25 Sept. Is heb ik paypal ingeschakeld om het bedrag terug te krijgen met een claim. Ongelooflijk dat je zelf op deze manier achter je geld aan moet.

Vind u zelf ook niet? Produkt nooit ontvangen, en aankoopbedrag niet terug gestort??????

  • Site is prima in orde. Gemak 8
  • Na het produkt nooit te hebben ontvangen, moet ik al bijna een maand achter mijn geld aan. Onvoorstelbaar en in 1 woord SLECHT. Service 2
  • Goed assortiment met voldoende keus. Assortiment 8
  • Gezien het punt van service, tot nu toe na diverse aankopen. Zeer slecht! Aanbeveling 3
» Lees de hele review van kees loots
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-10-2014
Beste kees loots,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.

Graag wil ik je vragen je redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik je klacht verder kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,5
5 sterren
18-10-2014

R.e.m.co

Prima producten voor een goede prijs bij Redcoon.

  • Soepele bestelling Gemak 10
  • Kreeg deellevering ivm leverproblemen, netjes antwoord van klantenservice Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Levertijd miet helemaal zoals beloofd, maar prima geleverd. Bestel al jaren naar tevredenheid bij Redcoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.e.m.co
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

diezel01

Via webshops bestel ik vaak en veel op het internet.
Dan ben je niet altijd bij de goedkoopste webshop van service verzekerd. Maar bij Redcoon is dat anders en krijg je deze wel voor tijdens en na je bestelling.
Dus ik kan deze (web)winkel echt aanbevelen.

  • Vanuit je luie stoel kan je de bestellingen online plaatsen Gemak 9
  • Heb je een probleem kan je ze direct via vaste lijn bellen tegen lokaal tarief en wordt je kundig geholpen. Service 9
  • Heel breed en divers en wat ze aanbieden is vaak tegen de laagste prijs van het internet. Assortiment 9
  • Heb bestelling geplaatst via webshop en ook al kwam deze i.v.m. leveringsproblemen in drie etappes bij mij aan en bleek er schade te zijn tijdens levering is alles naar wens en volle tevredenheid opgelost. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van diezel01
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-10-2014

worldview

probleemloze bestelprocedure en vlotte levering

  • gemakkelijke bestelprocedure Gemak 9
  • vlotte levering Service 10
  • grote keuze Assortiment 9
  • heeft prijstechnisch interessante aanbiedingen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van worldview
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-10-2014

wouter831

  • Gemakkelijk vergelijken en bestellen. Gemak 9
  • Snel, duidelijk en direct. Geen probleem met retourneren. Service 10
  • Er is een enorm aanbod. Assortiment 9
  • Hele goede webshop. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wouter831
Reageer op deze review

Totaal 1,7
1 sterren
17-10-2014

iTijn

De opsomming van aspecten die verkeerd zijn gegaan maakt deze beoordeling zo negatief. Er was spoed bij de bestelling voor de wasmachine en zocht bewust naar een machine die snel geleverd kon worden. Bleek dus niet zo te zijn maar in plaats van het een en ander uit te zoeken zodat ik vlotter een ander model zou kunnen kiezen kreeg ik te horen dat ik 'gewoon maar een beetje meer geduld moest hebben'. In principe waar maar dat staat tegen mijn aanvankele beslissing dit model te selecteren (snelle levertijd). En dan ook nog contact moeten opnemen over het financiële aspect doet de das om.

  • De website is duidelijk en het aanbod is divers. Echter kloppen de levertijden niet. Een apparaat wat in 3 dagen geleverd zou worden moest nog geproduceerd worden en zonder enig bericht na 2 weken niet geleverd. Daarom gemak een 3. Gemak 3
  • Het automatische gedeelte ging prima, echter de wasmachine zou geleverd zijn in 3 dagen. Na 1 week contact opgenomen. Medewerkers van Redcoon blijven vermelden dat het in 3 dagen geleverd zou worden. Medewerkers leggen het probleem neer bij de leverancier maar weigeren deze te benaderen. Na 2 weken zelf gedaan en blijkt de machine nog geproduceerd te moeten worden. Order geannuleerd en andere machine laten leveren. Na 2 weken geen geld retour. Wederom contact opgenomen, chat offline, lang wachten aan de telefoon en uiteindelijk per mail te horen gekregen dat Paypal het bedrag niet aan zou kunnen nemen ivm 'dispuut'. Contact opgenomen met Paypal, blijkt niets aan de hand te zijn. Nogmaals contact opgenomen met Redcoon en even later stond het geld op Paypal. Barslechte terugkoppeling + weigeren contact opnemen met de leverancier stelt mij erg teleur. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik beveel Redcoon niet aan bij andere mensen. Matig bereikbaar, slechte service, geen adequate afhandeling van de order. Keuzemogelijkheden in elektronica en witgoed dealers is breed. Alternatieven genoeg. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van iTijn
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

17-10-2014
Beste iTijn,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum.

Helaas was het niet mogelijk om de terugbetaling eerder uit tevoeren. Onze excuses hiervoor.
Jouw klacht betreffende de terugbetaling zullen wij intern bespreken ter verbetering van onze service in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Hildapos

Ervaring is top, volgende keer wil ik hier weer mijn aankopen doen.

  • Gemakkelijk dat je het op de site kan bestellen en snel in huis hebt. Gemak 10
  • Veel keuze en wordt op tijd thuis bezorgd. Service 10
  • Zoveel keuze dat je niet naar verschillende winkels hoeft Assortiment 10
  • Snel, gemakkelijk en goedkoop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hildapos
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

N van Leeuwe

Redcoon is een verademing, duidelijke site, ruim aanbod ook binnen de productgroepen; snelle en goede service (ze sluiten ook het product aan tegen een geringe vergoeding!) Vriendelijke bezorgers en... op tijd, dus niet een hele dag vrij nemen!Een aanrader!

  • overzichtelijke site, goede info en makkelijk te bestellen Gemak 9
  • Goede service, snelle levering en goede bereikbaarheid van de klantenservice. Aardige bezorgers! Verademing! Service 9
  • Ruim aanbod binnen het assortiment op bijv wassen en drogen. Heel makkelijk dat er een vergelijk optie is! Assortiment 9
  • zo makkelijk, goede bezorgservice Aanbeveling 9
» Lees de hele review van N van Leeuwe
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
17-10-2014

Ton Weegels

Zal hier niet meer bestellen, betaal liever iets meer waarbij ik vertrouwen heb dat het op de juiste manier wordt afgehandeld.
Bij Coolblue vaker besteld perfecte service daar ook bij 24 uurs en vriendelijke bezorgers die zelfs de apparatuur op de plaats willen plaatsen.

  • Bestellen via site gaat vrij eenvoudig Gemak 9
  • Bestellen gaat gemakkelijk maar 24 uurs levering vermelden en dit niet nakomen is geen service. Een voucher geven is een gebaar als het mis gaat is leuk. Maar wie besteld nogmaals als de eerste keer de aflevertijd en service al slecht is. Service 5
  • Er is voldoende assortiment in de webwinkel Assortiment 8
  • Geen aanbeveling: - 24 uurs levering??? - Geen melding van levering twee keer moeten bellen er is eens fout gegaan ja twee keer ?? - Slecht en onfatsoenlijke bezorger - Drempel bezorging op begane grond. - Geen afvoer van verpakkingsmaterialen - Omdat men vriendelijk aan de telefoon is is het nog net geen 1. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Ton Weegels
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

17-10-2014
Beste Ton Weegels,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.
Graag wil ik je vragen je redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik je klacht verder kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Robbie Eijkenboom

Aankoop: Online

Het is prettig zaken doen met Red Coon

  • Gewoon goed en snel Gemak 10
  • goed Service 10
  • meer dan zat voor de beste prijs Assortiment 10
  • Meestal verreweg de goedkoopste Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robbie Eijkenboom
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-10-2014

hofstedel

Aankoop: Online

zonder veel moeite en snel bezorgd voor de laagste prijs in NL

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • niks mis mee Service 8
  • wat ik wilde hebben voor de laagste prijs van het land Assortiment 8
  • zie hierboven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hofstedel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-10-2014

Hendriët

Aankoop: Online

Goede service mooie aanbiedingen snelle levering

  • Overzichtelijk website Gemak 9
  • Goede en snelle service Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hendriët
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-10-2014

Harry Meulman

Aankoop: Online

Zeer tevreden

  • Duidelijke omschrijving product Gemak 8
  • Mail gestuurd met een vraag, de volgende ochtend antwoord Service 8
  • Veel keus en goede prijs Assortiment 7
  • Ze doen wat ze beloven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Harry Meulman
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
16-10-2014

Miepje2014

Aankoop: Online

Zoals gezegd, levering niet binnen 48 uur en ongevraagd e-mail 'Vrienden van Redcoon'. En dit laatste zonder een mogelijkheid om onderaan de mail op 'afmelden' te drukken.
Wellicht teveel focus op verkoop en commercie en minder op klantgerichtheid?

  • Duidelijke website, zo artikel gevonden dat ik zocht Gemak 8
  • Snelle reactie op een vraag, maar trage levering....niet conform website 48-uurslevering! Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Levering niet binnen 48 uur terwijl dit wel op de website bij het product vermeld stond. Ook ongevraagd na bestelling een 'Vrienden van Redcoon'-mail, zonder de mogelijk om onderaan de mail op 'afmelden malinglijst'o.i.d. te drukken. Dat is niet netjes, maar ik werd wel (nadat ik een mail stuurde om mij svp af te melden) direct afgemeld. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Miepje2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-10-2014

martin_baekel

  • Helder overzicht van detail informatie en kosten. Gemak 9
  • Van elke stap in het proces word je op de hoogte gesteld dmv mail. Service 9
  • Erg groot assortiment waardoor er altijd wel een product is wat aansluit bij je wensen. Assortiment 9
  • Mooie aanbieding en erg goede communicatie en afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van martin_baekel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-10-2014

coralb

Goede web winkel en betrouwbaar goedeservice

  • is wel even zoeken,kan wat een voudiger Gemak 8
  • snel Service 10
  • uitgebreiden bijna alles Assortiment 10
  • betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van coralb
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-10-2014

G. Kroeze

Aankoop: Online

  • Duidelijk webiste met groot divers assortiment met lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen en snelle levering Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Compleet en divers assortiment Assortiment 9
  • Als het ter sprake komt in mijn omgeving Aanbeveling 9
» Lees de hele review van G. Kroeze
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-10-2014

ledeagle

Aankoop: Online

Een prima webwinkel met een groot assortiment.
Prijstechnisch gezien een aanrader.
Verreweg de goedkoopste voor mijn aangeschafte artikel.

  • Overzichtelijke site Gemak 10
  • Snelle reactie met bevestigingsmail. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ledeagle
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2014

teo53

  • alles snel en overzichtelijk geregeld Gemak 9
  • snel geleverd Service 9
  • genoeg keuze en goede prijsverhouding Assortiment 9
  • zoals hierboven beschreven zegt dat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van teo53
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2014

Riek1956

Ik zoo zo weer iets bestellen bij redcoon.

  • Een inbouw koelkast kopen is erg makkelijk omdat de marten er bij staan Gemak 9
  • Kon niet betalen met ideal. De site lag er uit. De bestelling is na 1 telefoontje geannuleerd. Zo kon ik het opnieuw bestellen en betalen. De bezorging was super snel. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Het is gewoon een goede site met een goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Riek1956
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-10-2014

Piet 1966

  • kijken, vergelijken en bestellen wanneer het jou uitkomt Gemak 10
  • duidelijke informatie Service 8
  • ruime keus Assortiment 8
  • betrouwbaar, prijzen zijn goed, service is prima Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Piet 1966
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.