Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4898 reviews Totaalscore 8,3
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 326
Totaal 8,0
4.5 sterren
16-09-2014

CR Vermeer

Ik heb al van alles gekocht bij Redcoon. Onder andere: Makita gereedschap, computeronderdelen, huishuidelijke apparaten en zelfs een keer een hakselaar op benzine. Die laatste was helaas niet geschikt voor het werk dat ik te doen had. Maar daar kan Redcoon niets aan doen.

Altijd alles netjes op tijd geleverd en goed verpakt. En vaak ook met een Nederlandse handleiding, als de fabrikant die niet meeleverde. Dat is helemaal top!

Als ik op internet aan het vergelijken ben, neem ik Redcoon altijd mee in mijn lijstje.

  • Artikelen zijn makkelijk te vinden en hebben meestal een uitgebreide beschrijving. Ook de klantbeoordelingen zijn vaak nuttig. Gemak 8
  • Er gaat helaas wel eens iets mis met een product. Zo had ik een HardDisk die na een maand stuk ging. Door technische problemen bij de fabrikant kon ik geen RMA (ruil) doen. Toen stelde Redcoon voor om de HD te ruilen en dat zij de RMA zouden afhandelen. Prima! Service 8
  • Ik vind dat het assortiment ruim genoeg is. De meest gangbare spullen heb ik wel kunnen vinden. Assortiment 8
  • In de jaren dat ik wel eens iets bij Redcoon bestel, heb ik nooit problemen met Redcoon gehad. Dus wat mij betreft een aanrader. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van CR Vermeer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-09-2014

wjs23

Redcoon biedt een erg prettige en betrouwbare webservice. Snelle levering, vriendelijke klantenservice en een overzichtelijke website met een ruim aanbod aan artikelen. Dit in combinatie met de lage prijzen die Redcoon hanteerd maakt het haar één van de betere webshops voor elektronische artikelen. Andere webshops zouden een voorbeeld aan Redcoon kunnen nemen

  • Overzictelijke webservice en snelle levering Gemak 9
  • Erg klantvriendelijk. Snel en duidelijk antwoord op vragen en een heldere en efficiente retourservice Service 9
  • Een ruime hoeveelheid artikelen en vrijwel altijd één van de goedkoopsten Assortiment 9
  • Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Een eerder teruggestuurd artikel werd via een overzichtelijke retourservice weer thuis afgehaald. Contact met de kla ntenservice was positief en erg acuraat. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wjs23
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-09-2014

Daniellevg

Aankoop: Online

Super zaak!

  • Je kan op je gemak alles online bekijken en ruime keuze. Gemak 10
  • In het verleden eenmaal een defect product ontvangen, simpel een foto gestuurd en daarna heel netjes/snel opgelost. Service 10
  • Heel veelzijdige keuze. Assortiment 10
  • Het is vaak goedkoper dan bij andere winkels en daarnaast hebben ze vaak een aanbieding ook met de verzendkosten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Daniellevg
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
15-09-2014

Henk1710

Plezierige on-line omgeving waar je vertrouwd kunt kopen tegen heel scherpe prijs

  • snel besteld, overzichtlijk Gemak 8
  • prima, tot en met de aflevering Service 9
  •   Assortiment
  • Transparant en vriendelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Henk1710
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-09-2014

janthveen

Makkelijke site en eenvoudig met uitzoeken, in het winkelwagentje en betalen

  • Keuze was makkelijk gemaakt Gemak 9
  • Keurige berichtgeving over bestelling/betaling en verzenddatum Service 8
  • Voldoende om een goede kkeuze te maken, qua merken en soorten Assortiment 7
  • Zie bovenstaande argumenten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van janthveen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

hadybran

Aankoop: Online

goede informatie op website en ook goede informatie over de levering en product zeer goed verpakt dus ben ik zeer tevreden.

  • snel en makkelijk via internet Gemak 10
  • snelle levering en goede informatie Service 10
  • keuze uit veel artikelen. Assortiment 10
  • ben zeer tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hadybran
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-09-2014

Peter J.B.

Tot nu toe erg tevreden over het product. Mooie ruime, stille en zuinige koelkast/vriezer. levering was snel en accuraat. Scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders.

  • Koelkast uitgezocht en besteld. binnen drie werkdagen keurig bezorgd binnen het aangegeven time-frame. Gemak 9
  • Er werd door de bezorger nog aangeboden om de oude koelkast mee te nemen. keurig! Service 8
  • We hadden al bij een paar winkels gekeken, maar daar vonden wel dezelfde koelkast, maar dan met een type handvat wat niet bij onze keuke past. op de webshop is het assortiment groter en kun je bepaalde eisen die je aan het product stelt makkelijker selecteren. Assortiment 8
  • ruim assortiment, snelle en correcte levering, en bovendien een scherpe prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter J.B.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

B. Downes

Aankoop: Online

Het bovenstaande spreekt voor zich, prima service, goede prijs en dat beetje extra!

  • Normaliter was het product de volgende werkdag geleverd, niemand zou dan thuis zijn, dus kon heel gemakkelijk via de chat de leverdatum aanpassen. Gemak 9
  • Nog voor het product geleverd was, was de prijs verder gezakt, redcoon heeft het verschil terug gestort op mijn rekening, fantastische service! Service 10
  • Eerst de gebruikelijke prijs/product vergelijkers langs gegaan en de meeste producten die op mijn verlanglijstje stonden waren ook bij redcoon beschikbaar, na deze ervaring zal ik sneller voor hun kiezen. Assortiment 8
  • Deze ervaring heb ik al gedeeld met vrienden/familie, heel blij en tevreden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. Downes
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-09-2014

Nick hamer

Ben blij met mijn aankoop die hier lekker goedkoop was. Hij kwam optijd aan en werkt perfect.

  • Makkelijk bij het gewenste product gekomen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Veel keus Assortiment 8
  • Een tv besteld voor een hele goeie prijs en die is goed en op tijd aangekomen. Kan niet beter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nick hamer
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-09-2014

J. van Laar

Aankoop: Online

Aantal bestellingen al geplaatst en tot dusver altijd op tijd en compleet geleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J. van Laar
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
14-09-2014

Tedje66

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • 24 uurs-service werd 48 uur en ik heb zelf moeten bellen of en wanneer er bezorgd ging worden,waarvoor ik zeker drie kwartier naar een bandje heb moeten luisteren, dat er 2 wachtende voor me waren en alle medewerkers in gesprek :-( Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Tedje66
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

15-09-2014
Beste Tedje66,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,3
4.5 sterren
14-09-2014

Elbee2

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Elbee2
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
14-09-2014

sschneiders

Aankoop: Online

  • Erg goede website. Makkelijk door het bestelproces te navigeren. Ook betalen gaat erg makkelijk, enige minpunt is dat er extra kosten in rekening worden gebracht bij betaling via Visa dus dit ook niet gedaan. Gemak 8
  • Levertijd kan niet beter. Voor 16:00 uur besteld, volgende ochtend in huis. Tussentijds ook goed op de hoogte gehouden van de levering via SMS en mail. Service 8
  • Voldoende keuze. Assortiment 8
  • Geen minpunten kunnen ontdekken aan deze leverancier, zou hem iedereen aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sschneiders
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-09-2014

jerry wouterson

Aankoop: Online

  • Goede website, overzichtelijk en alles werkt naar behoren. Gemak 9
  • Levering zoals aangegeven binnen de 48 uur en perfecte track en trace tot op 2 uur nauwkeurig. Service 9
  • Wat ik wilde was daar. Assortiment 9
  • Gewoon goed, niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd de goedkopere. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jerry wouterson
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

Willyvan

Maar een woord voor: perfect

  • Thuis op de bank uitzoeken, betalen en binnen een dag geleverd. Relaxter kan niet Gemak 10
  • Binnen een dag geleverd. Geen enkel probleem Service 10
  • Ruim assortiment, geen enkele gewone winkel kan hier aan tippen. Alleen maar kwaliteit in het assortiment Assortiment 10
  • Perfect geregeld allemaal. Kan niet beter, dus kan het een ieder aan bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Willyvan
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
13-09-2014

Hanneke heintges

Aankoop: Online

Een internet aankoop heeft altijd iets spannends! Redcoon heeft bewezen dat het zijn afspraken na komt! Ook een mooi assortiment en prijsgunstig! Complimenten!

  • Duidelijke site, keuze is snel gemaakt! Gemak 9
  • Donderdagmiddag besteld, vrijdag klaar voor verzending en dinsdagmiddag ontvangst van camera. Vond ik wat lang! Verder over het product heel tevreden! Service 7
  • Mooie goede voorlichting, totaal tevreden! Assortiment 9
  • Nu twee keer prodict besteld. Goed verpakt en correct afgehandeld! Zeker reden tot aanbeveling, Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hanneke heintges
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
13-09-2014

Duppie2007

Samenvattend: nog nooit zo'n slechte afhandeling van een aankoop meegemaakt!

  • Aanbieding van de gezochte grastrimmer lijkt prima, maar wordt niet uitgeleverd conform de geadverteerde prijs. Daarna eindeloze discussies, geen of ontwijkende reacties op mails en telefoontjes. Uiteindelijk houdt men zich niet aan de eigen aanbieding en moet er bijbetaald worden om het product alsnog geleverd te krijgen. Gemak 2
  • Afhandeling van een correcte levering duurt oneindig lang en men doet eigen advertentie niet gestand. Medewerkers hebben blijkbaar geen bevoegdheid om ervoor te zorgen dat normale overeenkomsten en afspraken worden nagekomen. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Afspraken nakomen hoort bij deze winkel niet tot een kernwaarde. Zo is het zeer onzeker gebleken of de prijs waarvoor men een product aanbiedt ook daadwerkelijk de juiste prijs is. Er wordt dan gezegd dat men zich vergist heeft en er moet bijbetaald worden!! Zo duurt het geen 24 uur maar 24 dagen voordat je het product ontvangt! Zo hoor je geen zaken te doen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Duppie2007
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

15-09-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 3,3
1 sterren
12-09-2014

EP128

Aankoop: Online

veel te late levering

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • uitgekozen obv snelste levertijd 4-5 dagen, de andere > 1 week. Dat werden er 17! Na 4 dagen bericht "vanwege zeer scherpe prijs ...." - jaja - 1 week extra. Na die week zou ik een sms morgen ontvangen, werd na 3 dagen. En toen weer uitgesteld omdat Redcoon niet vermeld had dat het een zwaar pakket was. Misleidend om zo klanten te trekken. Service 2
  •   Assortiment
  • niet aanbevolen omdat levertijd volstrekt niet overeenkomt met waarmee ze zich aanprijzen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van EP128
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

15-09-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,2
5 sterren
12-09-2014

A.Apol

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over Redoon.nl. Ze hebben een snelle levering, relatief weinig verzendkosten en ze waren de goedkoopste voor het product dat ik wilde hebben.

  • Makkelijk zoeken, eenvoudig gevonden Gemak 9
  • Snelle levering en in verhouding niet veel verzendkosten. Service 9
  • Ik wist al wat ik wilde hebben. En redcoon was de goedkoopste. Assortiment 10
  • Door alle hierboven genoemde toevoegingen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.Apol
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
12-09-2014

Eippes

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • De bestelling zou binnen 5 dagen geleverd werden. Ik kreeg 3 keer een mailtje dat de spullen weer niet op tijd geleverd konden worden. Uiteindelijk moest ik 1 maand op de bestelling wachten! Zeg dat dan meteen. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Als je je spullen binnen afzienbare tijd nodig hebt kun je beter wat meer betalen en een ander winkel kiezen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Eippes
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

15-09-2014
Beste Eippes,

Hartelijk dank voor je bericht.
Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We stellen je melding dan ook erg op prijs en gebruiken deze om ons bedrijf nog verder te optimaliseren.

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,2
5 sterren
12-09-2014

eekhoorn-01

prima geregeld. duidelijke site
snel geregeld.
snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eekhoorn-01
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
12-09-2014

Sjakir

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De levering was dramatisch, dit is een product met een 24 leveringsservice maar het duurde week voordat ik hem had en ook dagelijks bericht dat die zou worden geleverd maar niemand/niets kwam. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Sjakir
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

15-09-2014
Beste Sjakir,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
12-09-2014

willempie69

OKE

  • simpel en duidelijk Gemak 8
  • zoals het hoort Service 8
  • ruim Assortiment 8
  • degelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van willempie69
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
11-09-2014

Willie de Wild

Redcoon is prima wanneer je iets bestelt, en je hebt verder geen vragen of aanvullende wensen. De telefonische bereikbaarheid is slecht. Redcoon is goed ingericht op snelle bezorging. Verpakking was uitstekend.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik had een monitor besteld en wilde bij mijn bestelling een extra kabeltje bestellen. Het duurde een eeuwigheid voor ik telefonisch doorkwam en het is uiteindelijk niet gelukt. Als reden werd gegeven dat product al klaar zou staan voor verzending. Maar ik had dinsdag besteld, woensdag gebeld, en uiteindelijk is het product de maandag erna bezorgd. Als tegemoetkoming werd me een kortingscode beloofd, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik was ook niet gecharmeerd van het feit dat ik direct via mail werd benaderd om lid te worden van een of andere 'kortingsclub'. Service 2
  • Ze hebben veel tegen concurrerende prijzen. Assortiment 9
  • Ik heb eerder bij Redcoon besteld, toen ging het prima. Nu had ik een extra vraag, dan blijkt, Redcoon is sterk geautomatiseerd, service is lastiger te realiseren. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Willie de Wild
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

12-09-2014
Beste Willie de Wild,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2014

Wobbiegam2

  • Gewoon thuis op het moment dat het je uitkomt bestellen Gemak 10
  • goede levering, snelle reactie op vragen Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wobbiegam2
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
11-09-2014

WasmachineAmsterdam

ik heb van Redcoon geen enkel telefoontje ontvangen of het inmiddels goed is gegaan, op mail geen enkele reactie, dus NEE ik ben zeker NIET te spreken over de service na het bestellen en het betalen van je bestelde product.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • wasmachine zou binnen 24 uur geleverd worden, bevestiging per sms gehad, dag van levering vrij genomen maar de wasmachine werd niet bezorgt. door het postbedrijf moest ik gebeld worden dat de wasmachine niet bij hun was geleverd en dat er waarschijnlijk een fout in het magazijn heeft plaatsgevonden. dit is niet door Redcoon gecommuniceerd. ik zou de wasmachine woensdag russen 13 en 16 uur krijgen en ik heb m uiteindelijk vrijdag avond om 18 uur gekregen. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • aangezien ik van woensdag middag 13 uur tot vrijdagavond 18 uur thuis ben gebleven omdat ze me telkens beloofde dat ie nu echt zou komen kan ik niemand aanraden bij deze site te bestellen. Levert teveel frustratie op. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van WasmachineAmsterdam
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

12-09-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
11-09-2014

Ronaldo75

  • Gewoon goed geregeld Gemak 8
  • Geen klachten Service 7
  • Geweldig Assortiment 8
  • Gewoon goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ronaldo75
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
11-09-2014

WielS01

koop en levering vd stofzuiger zijn erg prettig verlopen

  • product snel gevonden ; koop vh product verliep vlot Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • lage prijs ; handige website Aanbeveling 9
» Lees de hele review van WielS01
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-09-2014

AlanH

Aankoop: Online

Zeer positieve ervaring met Redcoon.

Het assortiment is groot en de prijzen zijn zeer concurrerend. Redcoon is in veel gevallen goedkoper dan andere winkels.

Ondanks dat het product 1 dag te laat kwam, was het contact dat ik had met Redcoon betreffende mijn Track & Trace code en bestelling zeer goed en hebben ze het probleem goed afgehandeld. Er zijn verder geen problemen met mijn producten en alles is in perfecte staat aangekomen.

De site is duidelijk en makkelijk te navigeren en de betaling was prima geregeld.

Ik heb geen producten terug hoeven te sturen, dus ik heb geen ervaring met de retourafhandeling.

  • Alles ging zoals ik het van een goede webshop had verwacht. De producten die ik wilde kopen waren makkelijk te vinden, en het betalen ging zeer gemakkelijk. Er waren in mijn ogen geen onverwachte zaken waar ik rekening mee moest houden. Ik prijs ook de acties van het 'VriendenVan'-platform, waarmee ik korting kan krijgen bij andere webshops. Omdat ik nog geen account had hier kreeg ik ook nog gratis €5,- korting bij mijn eerste aankoop, en dat was zeker een pluspunt bij mijn al vrij goedkope aanbieding. Gemak 10
  • Ik heb nog geen zeer negatieve ervaringen met de service van Redcoon. Het enige puntje wat ik kan bedenken is dat mijn bestelling 1 dag later aankwam dan verwacht (bij een 48-uurslevering). Dit kan uiteraard ook zijn gekomen door een foutje bij PostNL. Ik had na de eerste 24 uur nog geen Track & Trace code ontvangen zoals de website beloofde, maar nadat ik die dag een mailtje stuurde met de vraag waar het bleef had ik binnen een half uur reactie en mijn T&T-code ontvangen. Ik ben dus verder heel tevreden met de afhandeling van mijn probleem. Met de retourprocedure heb ik nog geen ervaring, aangezien mijn producten niet teruggestuurd hoefden te worden. Service 8
  • Het assortiment is naar mijn mening heel groot bij Redcoon. Ik zie bij veel prijsvergelijkingssites Redcoon vaak bij de goedkoopste aanbieders staan bij zeer veel producten. In het geval van de 2 producten die ik heb besteld (PlayStation 4 en HGST TravelStar 7K1000 harde schijf) waren ze allebei het goedkoopste bij Redcoon en op voorraad. Met name de harde schijf lijkt niet overal beschikbaar te zijn, dus ik was zeer tevreden over zowel de goedkope prijs als de voorraad van het product. Assortiment 10
  • Ik raad vaak mensen om mij heen aan om eerst te kijken op sites waar de prijzen van hun gewenste product worden vergeleken, zodat ze de beste prijs voor hun product betalen. Vaak genoeg staat Redcoon hierin bovenaan, en ik noem de naam Redcoon tegenwoordig dan ook regelmatig als mensen zoeken naar een site met goedkope elektronica. Zo weet ik van een vriend van mij dat hij hier ook zijn PlayStation 4 heeft gehaald na mijn positieve ervaring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AlanH
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
11-09-2014

Gerda den Admirant

Aankoop: Online

Goede prijs kwaliteit verhouding maar vanwege verzending via derden geen service

  • De bestelling werd thuis gebracht, maar wel later dan afgesproken. Eerst al pas na 4 dagen en later werd er nog afgebeld omdat het pakket niet door 1 persoon getild kon worden en werd het een dag uitgesteld Gemak 7
  • Het ging om een vaatwasser. De verpakking werd er niet afgehaald en er kon wel een apparaat mee genomen maar tegen kosten van 10 euro. Volgens de gegevens kon het gratis mee genomen worden Service 6
  • Op zich is redcoon wel voordeliger dan een andere witgoedwinkel, maar omdat de verzending door Post nl. gebeurd krijg je er verder geen service bij. Dat is wel een gemis Assortiment 6
  • Vanwege de prijs aantrekkelijk maar het ontbreekt aan service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Gerda den Admirant
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
11-09-2014

sambuca1966

Aankoop: Online

Ik zal zeker als ik weer wat nodig heb eerst kijken bij jullie,

  •   Gemak
  • Die is erg goed was blij dat er getekend moest worden. Service 9
  • Genoeg leuke dingen. Assortiment 8
  • Omdat ik de service erg goed vind. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sambuca1966
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
11-09-2014

consuPeet

Aankoop: Online

Verkopen is een sterk punt van Redcoon. Helaas is service en garantie dit niet.
De service afdeling reageert niet meer op mijn garantieclaim en klachten over het niet reageren op mijn claim.
Ik heb al een aantal producten aangeschaft bij Redcoon. Leveren gaat prima en zeer snel maar nu er een probleem optreed geeft Redcoon niet thuis. Ik zal hier zelf dus niet meer kopen.

  •   Gemak
  • Helaas reageert de service afdeling niet op mijn garantieclaim en klachten over het niet reageren op mijn claim. Service 1
  •   Assortiment
  • Verkopen is een sterk punt van Redcoon. Helaas is service en garantie dit niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van consuPeet
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

10-09-2014
Beste consuPeet,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je een defect aan je artikel hebt, uiteraard helpen wij je hier graag bij verder. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
11-09-2014

Nel A.

  • Overzichtelijke site. Gemak 8
  • Ik had nog even gebeld of iets op voorraad was, vriendelijk persoon gesproken. Levering was ook prima zoals afgesproken op tijd. Service 8
  •   Assortiment
  • Snelle levering als je belt vriendelijke mensen dus komt bij mij betrouwbaar over. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nel A.
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-09-2014

Pierre van Sam

  • Duidelijke omschrijving product. Heldere website. Gemak 9
  • Snelle levering. Geen beroep moeten maken op extra klantenservice. Service 8
  • Ruim aanbod met voldoende keuze in prijs-kwaliteit verhouding. Assortiment 8
  • Na enkele aankopen, steeds tot tevredenheid afgewikkeld, kan Redcoon worden aanbevolen bij kennissen en vrienden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Pierre van Sam
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
11-09-2014

1212Hay

Aankoop: Online

zeer snel en makkelijk en betrouwbaar goede website

  • heel duidelijke bestelprocedure en makkelijk Gemak 8
  • smorgens besteld volgende dag geleverd Service 8
  • heel ruim assortiment en super aanbiedingen Assortiment 9
  • vanwegen de goede en snelle levering en betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 1212Hay
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-09-2014

J.H. Schot

  • Makkelijk vanuit je luien stoel bestellen Gemak 8
  •   Service
  • ze hadden wat is zocht en nog eens € 60,00 goedkoper als elders. Assortiment 8
  • De mail had ik van mijn maat gekregen en natuurlijk gelijk een artikel besteld want scheelde € 60,00 Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J.H. Schot
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2014

JerwinThatsMe

Aankoop: Online

Motivatie is hierboven allemala al uitgelegd

  • Makkelijk en duidelijk overzicht van de producten die er zijn, hoeveel de kosten zijn en wanneer het product wordt geleverd, Het enige wat ik zelf een beetje moeilijk te vinden vond was de informatie over de bestelling wanneer deze eenmaal was verwerkt Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • Aanbevelen doe ik meestal niet echt, maar als ik een winkel/webshop moest aanbevelen voor elektronica zoals tv's en computers dan zou ik wel deze online webshop aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JerwinThatsMe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-09-2014

ConnervS

Zeer prettige manier van winkelen. Artikelen zijn daarnaast ook nog eens snel geleverd.

  • Eenvoudig via Kieskeurig doorverbonden met het juiste artikel. Klikken en klaar. Gemak 10
  • Eerlijk gezegd heb ik nog helemaal geen service nodig gehad. Artikel was voorradig en zeer snel geleverd. Geen problemen ondervonden. Service 10
  • Over assortiment hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn heel veel artikelen aanwezig en voorradig. Assortiment 10
  • Eenvoudig en goedkoop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ConnervS
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
10-09-2014

benhuf

Vermeldingen op de website worden niet waargemaakt.

  • Alles wat samenhangt met bestelprocedure is prima. Gemak 9
  • Beloofde 24 uurs bezorging wordt na reclamering 96 uur. Vervolgens komt de zending zonder verdere melding na 72 uur binnen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van benhuf
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

11-09-2014
Beste benhuf,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Wij vinden het erg vervelend dat de levertijd niet is behaald.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
10-09-2014

ChristiaanM87

De door mij bestelde Xbox One kwam niet zo snel als verwacht, maar de verzending was verder prima in orde, al had de de Xbox One doos niet aan beide kanten luchtkussens terwijl de verzenddoos er groot genoeg voor was. De prijs was verder meer dan uitstekend en heeft me doen overhalen de bestelling te plaatsen.

In het verleden al 's een iPod Touch besteld (met Russische verpakking gek genoeg). Ook dat was prima en voor een uitstekende prijs.

  • De website is eenvoudig te bedienen. Het product dat ik zocht stond op de frontpage dus was makkelijk te vinden. Gemak 10
  • De Xbox One zou binnen 48-uur verzonden worden mits voor 18:00 besteld. Op woensdag om 18:06 de bestelling geplaatst, dus dan zou je verwachten dat de Xbox One vrijdag(avond/middag) verzonden zou worden en deze op zaterdag binnen komt. Helaas werd dit maandagmiddag pas (levering). Service 8
  •   Assortiment
  • Op de ietwat trage levering na zou ik Redcoon absoluut aanraden. Redcoon heeft vaak producten met een fikse korting in de aanbieding, dus zeker een om in de gaten te houden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ChristiaanM87
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
10-09-2014

Cornep

Aankoop: Online

gewoon een makkelijke en overzichtelijke winkel

  • snel en gerichte zoekmachine Gemak 10
  • snelle levering Service 9
  • zeer uitgebreid Assortiment 10
  • wanneer ik hier alles kan vinden kan een ander dat ook! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cornep
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.