Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


5165 reviews Totaalscore 8,4
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 318

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2014

Marco 74

Goede website, snelle levering en scherpe prijzen.
Topservice!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marco 74
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2014

cheetafriekje

snelle levering, netjes verpakt

  • makkelijk om je product te vinden Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cheetafriekje
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
31-07-2014

Grijswijk

Aankoop: Online

  • goed overzicht, makkelijke bestelling Gemak 8
  • makkelijke bereikbaarheid. Service 7
  •   Assortiment
  • Op de website stond bezorgtijd 1-2 dagen. Ik heb de koelkast besteld om woensdag avond en hij is bezorgt de volgende maandag. Bij navraag bleek de levertijd van 5dagen in mijn geval) terecht te zijn. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Grijswijk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-07-2014

sjarel1974

Aankoop: Online

  • Betellen en betalen ging vlot. Via kieskeurig een goede prijs voor het gezochte item gevonden! Daardoor kwam ik bij Redcoon terecht. Gemak 10
  • De levertijd van het product viel tegen. Dit kwam omdat het product niet binnen de aangegeven tijd leverbaar was. Na ongeveer 1 week gewacht te hebben, heb ik via de chat mijn verhaal voor gelegd. Die gaven mij als antwoord dat het product leverproblemen had. Na een dag werd mij een e-mail gestuurd dat ze mijn product omgezet hadden naar een duurder product die wel leverbaar was. En dit zonder extra kosten. Twee dagen erna was het product binnen. In een woord TOPPIE!!!!! Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjarel1974
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2014

danyoele

heb al meerdere artikelen gekocht bij redcoon online en nog nooit ontevreden geweest.
als tip wil ik wel meegeven dat als een produkt verstuurd word dat de klant op de hoogte gehouden word van waar het produkt zich bevindt en wanneer het verstuurd word met de track & trace code.

  • het gemak van uitzoeken en vergelijken op de site Gemak 9
  • fantastische uitstraling Service 9
  • ruim voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van danyoele
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2014

Parmedia

Aankoop: Online

Betrouwbaar bedrijf Redcoon, ik heb er meerdere malen iets besteld, het komt altijd in goede staat aan.

  • Overzichtelijke site,snel te vinden Gemak 10
  • Binnen 24 uur geleverd netjes in beschermende verpakking. Service 10
  • Alles wat je zoekt is te vinden bij Redcoon en in de meeste gevallen de voordeligste! Assortiment 10
  • Snel voordelig betrouwbaar! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Parmedia
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-07-2014

B. Linders

Aankoop: Online

Op de overzichtelijke site kun je heel makkelijk zoeken. De bestelling wordt keurig supersnel bezorgd, met een sms van te voren over de exacte bezorgtijd. Het enige minpuntje was de telefoniste die ik 2x heb gevraagd of ik nog extra kabels, cam module e.d. moest bestellen bij mijn Samsung smart tv en sound systeem, volgens haar was dat absoluut niet nodig, alles zat erbij! Bij installatie bleek er geen netwerkkabel bij te zitten en ook de HDMI arc kabel ontbrak en de cam module waar ik extra naar gevraagd had zat er ook NIET standaard bij. Jammer want dan had ik deze er meteen bij kunnen bestellen.

  • Makkelijke site en bestelwijze Gemak 9
  • Zeer snelle bezorging, met sms service over de bezorgtijd. Service 9
  • Uitgebreid assortiment, lage prijzen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. Linders
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-07-2014

narnhem

  • website is voldoende overzichtijk Gemak 8
  • snelle levering Service 9
  • het assortiment is voldoende, iets meer keuze in tablets zou mooi zijn Assortiment 7
  • goede ervaringen tot nu toe en prima prijs. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van narnhem
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
31-07-2014

Sjoerdligtenbarg

Hardstikke fijne site en goede omgang met klanten voa de mail ect

Mvg sjoerd

  • Gemakkelijk te bestellen en fijne levertijden Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Is gewoon een hele fijne winkel en ik heb het al tegen verschijnbare mensen gezegt Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sjoerdligtenbarg
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-07-2014

BertK1970

  • Duidelijke website Gemak 9
  • Donderdagmorgen de bestelling geplaatst, maandag geleverd. Top! Service 9
  • Veel keuze Assortiment 8
  • Makkelijke website, snelle leverering en goede producten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BertK1970
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
31-07-2014

Jeroen van den Bergh

Aankoop: Online

Betrouwbaar adres met goede website.

  • Duidelijke en overzichtelijke website Gemak 9
  •   Service
  • Ruim voldoende assortiment. Assortiment 8
  • Goed en betrouwbaar adres. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen van den Bergh
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
30-07-2014

PerryV

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PerryV
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
30-07-2014

Martin vd B

Aankoop: Online

Beetje jammer van de problemen rondom de levertijd en dat je dan ook nog het gevoel moet krijgen, dat je dat probleem zelf maar moet oplossen.
Verder prima webshop met groot assortiment en redelijk goede prijzen.

  • De bestelling op zich was makkelijk. Helaas heb ik redelijk wat moeite moeten doen, om de bestelling binnen de afgesproken tijd geleverd te krijgen. Gemak 7
  • Toen bleek, dat de levertijd niet gehaald ging worden, kreeg ik het gevoel dat de servicetermijn ook afgelopen was. Service 6
  • Prima assortiment. Assortiment 9
  • Ik hoop dat de problemen met de levertijd eenmalig waren, al ben ik daar niet zo zeker van, als ik andere referenties lees. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Martin vd B
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
30-07-2014

Mike X

  • De informatie is gemakkelijk te vinden en de info over de bezorging verloopt via een email/sms. Gemak 10
  • Bezorging is goed, maar het doorgeven van datum/tijd moet uiterlijk om 4 uur van de voorliggende dag. Zo kun je namelijk vrij vragen aan je manager. Service 9
  •   Assortiment
  • Scherpe prijzen en veel koop gemak. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mike X
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-07-2014

Robo75

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Na het afleveren van de bestelling heb ik nog een paar keer telefonisch contact gehad met de helpdesk. Ondanks dat ik wel lang moest wachten tot ik aan de beurt was ben ik goed en kundig geholpen. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Robo75
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
30-07-2014

Cindy12345

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Twee weken geleden een koelkast bij jullie besteld. Er zat een kapot onderdeel in. Gelijk dus gebeld, maar door de lange wachttijd gekozen om terug te bellen. Dit is echter niet gelukt, ik ben nooit terug gebeld ook niet na de tweede poging. Daarna meerdere malen een email erover verstuurd, zonder reactie over de koelkast of het kapotte onderdeel. Tot vandaag, of ik een review wil schrijven. Redcoon hoe zit het met de service? Waar blijft jullie reactie?! En waar blijft mijn vervangende onderdeel??? Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Wanneer ik een aankoop van €400 doe, verwacht ik dat alles heel is. Het kan altijd zijn dat dit niet zo is, maar dan verwacht ik dat dit wordt vervangen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Cindy12345
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

31-07-2014
Beste Cindy12345,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je nog geen vervangend onderdeel hebt ontvangen. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
30-07-2014

Aafjes

Aankoop: Online

Wel jammer bij het bestellen was het product op voorraad, dus verwachte ik het binnen 48 uur.
Maar kreeg het bericht dat het niet voorradig was en dat de levering drie weken later zou zijn.
Dit is mij reeds eerder gebeurt bij een bestelling van redcoon, dus dit is geen pluspunt, EEN DIKKE ONVOLDOENDE

  • Via je pc Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Aafjes
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
30-07-2014

RobertoQQQQQ

Snel makkelijk en goede service en belangrijk, super snel afgeleverd en ik kon zelf aangeven wanneer ze langs konden komen.

  • Snel en makkelijk. Gemak 9
  • Niks op aan te merken, dus een 10. Service 10
  • Kan altijd groter ;) Assortiment 7
  • Aanbevelen, maar ik ben geen reclame bedrijf dus een magere 7. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van RobertoQQQQQ
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-07-2014

De Seumereer

Telefonisch goed te woord gestaan. Verder goed afgehandeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van De Seumereer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2014

santiago de kruijf-vargas

Aankoop: Online

goed omdat de informatie en levering zeer duidelijk is en bezorging goed en snel wordt afgehandeld.

  • informatie helder en duidelijk Bovendien goede prijs /kwaliteitsverhouding Gemak 9
  • duidelijke nazorg bij bestelling en levering Service 9
  • veel mogelijkheden tegen een redelijke prijs Assortiment 9
  • snelle en duidelijke levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van santiago de kruijf-vargas
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
29-07-2014

Delft 74

  • Overzichtelijke site, makkelijk zoeken en regelen. Gemak 8
  • Mijn bestelling bestond uit twee producten die binnen 3-4 dagen geleverd zouden worden. Dat werd beetje bij beetje steeds later, tot we zo maar een maand verder waren. Toen werden beide producten apart geleverd met slechts een week er tussen, waardoor ik twee dagen vrij moest nemen in plaats van een. Bij het leveren van de vriezer, kwam de bezorger in z'n eentje. Beetje jammer, want ik woon drie hoog. En ik moest gewoon helpen met de vriezer naar boven te tillen. Slecht geregeld wat mij betreft. Service 5
  • Prima keuze Assortiment 7
  • Ondanks eerdere goede ervaringen, is het deze keer met de service wat tegen gevallen, waardoor ik twijfel om aan te bevelen. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Delft 74
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-07-2014

rvb19

Ik ben niet tevreden over de service. Mijn bestelling kwam 3 dagen later dat beloofd was. Als excuus kreeg ik een tegoedbon van 10 euro korting wasr ik eigelijk niets aan heb...

  • Makkelijke service Gemak 10
  • Mn bestelde artikel kwam niet binnen 24 uur, deze kwam 3 dagen later. De bezorger bracht me op de hoogte en niet redcoon zelf. Erg slordig... Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zal kieskeurig.nl aanbevelen deze site is handig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rvb19
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
29-07-2014

henkjan75

Aankoop: Online

Service moet veel betere

  • Ik heb online een bestelling gedaan en het product werd niet verstuurd. Daarover heb ik gemaild geen reactie gekregen. Daarna heb ik gebeld. Daarop zeiden ze dat mijn bestelling niet gekoppeld was aan een order. Daarvoor hebben ze hun excuus aangeboden en alsnog het product opgestuurd. Niet echt makkelijk dus. Gemak 2
  • Zie bovenstaande argumentatie. Wanneer ik mail en ik krijg geen reactie dan vind ik dat geen service. Service 1
  • De gangbare artikelen hebben ze wel op voorraad. Assortiment 6
  • Ze hebben een slechte service en levering, maar wel een scherpe prijs. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van henkjan75
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-07-2014

Bas van Hemmen

Aankoop: Online

Levering op tijd, scherpe prijzen, bijna alles direct op voorraad, overzichtelijke website.

  • Overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Gemak 8
  • Veel producten op voorraad in hun eigen magazijn is voor mij een groot pluspunt i.v.m. de korte levertijd. Service 9
  • Veel keuze op de website met vaak zeer scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Heb inmiddels twee bestellingen gedaan via deze website. Ben erg tevreden. Voornamelijk door de scherpe prijs in combinatie met een goede levertijd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bas van Hemmen
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
29-07-2014

math giesberts

Super en snel oude koelkast gratis mee terug genomen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van math giesberts
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
29-07-2014

mirjam3009

Aankoop: Online

Ik zocht een tafelmodel diepvrieskast. Redcoon was supervoordelig, incl. Bezorgkosten. Het beatelproces was simpel en zo gebeurd. Topper!

  • Makkelijk en simpel bestelmenu, erg duidelijk incl alle kosten Gemak 9
  •   Service
  • Ruime keuze en makkelijk vergelijkbaar Assortiment 8
  • Voor iedereen te begrijpen, dus een aanrader. Prijs -kwaliteit verhouding erg goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mirjam3009
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-07-2014

Denise Romano

Aankoop: Online

Ga zo door!!

  • Het was de eerste keer dat ik iets besteld had via Redcoon en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Ik vind het fijn dat als ik iets online bestel alles duidelijk is en dat de site betrouwbaar is. Het bestelproces verliep snel en na bestelling ontving ik gelijk een bevestiging. Ik had mijn bestelling in het weekend geplaatst dus ik verwachtte pas na maandag een bevestiging. Heel fijn, ook om niet in onzekerheid te hoeven zitten of het wel gelukt is. Gemak 10
  • Service was ook goed. Snelle levering! Scherpe prijzen! Service 10
  • Ik kende de website nog niet en keek erg op van dit grote assortiment. Heel fijn om zo vanuit je luie stoel op een site te kunnen kijken met zoveel keus voor leuke prijzen. Assortiment 9
  • Ik heb de site al aan vrienden aanbevolen. Ik ben echt heel tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denise Romano
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
29-07-2014

demontazor

Ondanks mijn lage service beoordeling, raad ik deze webwinkel zeer aan!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik wilde vragen waarom Redcoon Belgie, 60 euro goedkoper was. Na 15 min nog steeds in gesprek, chat service begon ook heel laat en de terug bel service was relatief snel. Het antwoord wat ik kreeg was, dat Belgie het goedkoper ingekocht had, dus ik had pech. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van demontazor
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
29-07-2014

Heuv0400

Aankoop: Online

  • Je kunt vanuit merken zoeken en krijgt alle artikelen welke redcoon in het assortiment heeft van het betreffende merk te zien. Gemak 10
  • Mijn zending was helaas vertraagt, mik kreeg vooraf een melding dat de levering op een later tijdstip zou plaatshebben. Service 8
  • Mijn producten heeft redcoon in haar assortiment Assortiment 9
  • Ik beveel in principe geen bedrijven aan. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Heuv0400
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
29-07-2014

Petra Willems

Aankoop: Online

Prima webwinkel. De beloften worden nagekomen, mbt. leveringsdatum. Het product was goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • Snelle levering, goed verpakt. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Petra Willems
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-07-2014

Christiaan1965

Ik ben uiterst tevreden over deze (web)winkel. Heb hier al eerder besteld en ook hier was de service fantastisch. Ook na een jaar voor een garantie reparatie was de service top.

  • Vanuit je stoel makkelijk te bestellen. Gemak 10
  • Binnen 24 uur geleverd in een nette verpakking. Verzendkosten boven een bepaald bedrag gratis. Service 10
  • Redcoon heeft voor mij een ruime assortiment waaruit ik kan bestellen Assortiment 10
  • Ik zou zeker alle kennissen, vrienden en familie vertellen over Redcoon.nl en zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Christiaan1965
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2014

Ardjan Stroo

Aankoop: Online

De aangekochte gasoven was op voorraad en werd binnen 24 uur geleverd. Ondanks de zeer scherpe prijs werd het produkt zeer snel geleverd door een betrouwbare transporteur en zonder bezorgkosten. Op de besteldag zelf werd al dmv een SMS doorgeven op welk dagdeel de oven de volgende dag werd geleverd.

  • Het produkt was makkelijk te bestellen en werd binnen 24 uur geleverd. Op de besteldag werd al via een SMS de levertijd voor de volgende dag doorgegeven. Gemak 9
  •   Service
  • Het artikel een gasoven was op voorraad leverbaar en tegen een zeer scherpe prijs. Assortiment 9
  • Deze zaak doet wat hij belooft. Kan snel leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Het produkt werd ook nog gratis thuisbezorgd door een betrouwbare transporteur. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ardjan Stroo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2014

kayschreuder

Aankoop: Online

  • Eenvoudige en overzichtelijke website. Product kopen en vergelijken is zo gedaan! Gemak 9
  • Ruim op tijd geleverd binnen de van te voren aangegeven 24 uur. Service 9
  • Veel keuze! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kayschreuder
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

ram-leeuw

Aankoop: Online

Ik heb nu een paar producten gekocht bij Redcoon en elke keer weer naar tevredenheid. Het is prettig winkelen bij Redcoon, wat voor product je ook zoekt. En dat tegen scherpe prijzen.

  • Mooie, overzichtelijke site. Maakt bestellen snel en makkelijk. Gemak 9
  • Snelle levering, product goed verpakt. Service 9
  • Veel keuze en veel vergelijkingsmateriaal. Assortiment 9
  • Betrouwbare winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ram-leeuw
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-07-2014

Meike0311

Erg tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Goede service met fijne smsservice bij levering Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Meike0311
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

Blim

  • De artikelen zijn erg makkelijk te vinden en te vergelijken. De informatie van de artikelen is volledig. De site is overzichtelijk. Het bestelproces en de betaling verliep zonder problemen. Gemak 9
  • Ik heb hier niet echt mee te maken gehad. De info die op de site staat is prima. Service 9
  • Voor mij is het assortiment genoeg. De prijs is vaak de laagste in de markt. Dat is zeker een voordeel. Assortiment 9
  • De bovenstaande punten motiveren voldoende. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Blim
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-07-2014

E. Zeegers

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Één van de betere webshops. Service 8
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Is een echte aanrader. Zeer correcte afhandeling van de bestellingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Zeegers
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
28-07-2014

Klussende vrouw

Zie opmerkingen bij 'Service'

  • Eenvoudig te bestellen en af te rekenen Gemak 8
  • Problemen met het apparaat, dag van ontvangst direct mail gestuurd, nooit antwoord gekregen. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Geen goede ervaring met service / afhandeling vraag Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Klussende vrouw
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

29-07-2014
Beste Klussende vrouw,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Onze excuses dat jij nog geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 4,2
1 sterren
28-07-2014

Bouwmeester-Vereijken

  • Bestellen via internet is altijd gemakkelijk. Gemak 6
  • Diepvrieskast besteld met 24 uurs service. Die kwam niet, ik moest alles zelf uitzoeken, werd slecht geholpen. Service 3
  • Voldoende keus Assortiment 7
  • Zo'n slechte ervaring gehad, de betaalde diepvrieskast was zoek, gevonden en weer zoek. Alhoewel het 24 uurs levering was, kon niet met zekerheid gezegd worden dat de kast 2 dagen nadat hij gevonden was, bezorgd zou worden. Wij zaten met een kapotte vrieskast, en dat wisten ze. Desondanks was de service behoorlijk slecht. :( We hebben de bestelling geannuleerd en kregen het geld retour. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bouwmeester-Vereijken
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-07-2014

misscleo55

Aankoop: Online

Ik heb goede ervaringen met jullie. De bestelling ging makkelijk, de levering was zoals aangegeven en het product is naar wens. Zo hoort het!

  • Bestellen was handig op de site en het ging snel. Gemak 9
  • Bezorging ging snel, goed verpakt en het product was naar wens. Service 9
  • Ik had een droogkap van Krups nodig. Die was niet overal te verkrijgen. Redcoon had die wel in zn assortiment. Daarom een dikke pluim! Assortiment 9
  • Ik heb deze al aanbevolen aan een vriendin en zij heeft een tv bij jullie gekocht! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van misscleo55
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-07-2014

kantoorsupply

Aankoop: Online

alle bestellingen lopen op rolletjes

  • makkelijk bestellen en betalen Gemak 9
  • duidelijke informatie over orderstatus Service 9
  • bijzonder uitgebreid, weet niet wat ze niet kunnen leveren Assortiment 9
  • veel keus en super scherpe prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kantoorsupply
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
27-07-2014

dickiedick63

  • Zeer eenvoudig bestelling plaatsen, makkelijk zoeken Gemak 9
  • prima informatie over verzending en voortgang Service 8
  • was verrast door de hoeveelheid producten Assortiment 9
  • veel te vinden tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dickiedick63
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
27-07-2014

A.h01

  • Website werkt eenvoudig Gemak 7
  • Product beschadigd geleverd. Duurt erg lang voor er gereageerd wordt op een klacht. Service 4
  • Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijs. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van A.h01
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-07-2014

Muradi

Aankoop: Online

In die tijd (ruim acht jaar geleden) vonden veel mensen het onbekend en onbetrouwbaar om via Internet shop luxe artikelen te kopen. Tegenwoordig is Redcoon bekend en herkenbaar veilig voor klanten, mede door veilig Internet shop certificaten ed..

  • Overzichtelijk producten bekijken en vergelijken. Redcoon is voor mij een bekende Internet shop omdat ze een van de eerste online winkels zijn. Daarom is het een betrouwbare winkel omdat ze een goede naam hebben opgebouwd en die natuurlijk willen behouden. Gemak 9
  • Over de service kan ik heel kort zijn: er is namelijk niet iets voor gevallen waardoor ik buiten het bestellen om gebruik heb moeten maken van de service. De bestellingen gingen volgens afspraak en zijn volgbaar in je bestelstatus. Service 8
  • Er zijn genoeg vergelijkbare op de site te vinden zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Assortiment 9
  • Acht jaar geleden had Ik mijn eerste LED TV bij Redcoon gekocht. Nu staat dezelfde tv perfect werkend in mijn slaapkamer in plaats van de woonkamer. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Muradi
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
26-07-2014

Aangenaam wonen

Aankoop: Online

Een goede website met juiste omschrijving van het product. ook bij bellen om een voor mij van belang zijnde technische optie te verifiëren werd ik uitstekend geholpen.

  • Via de website is 24 uur per dag bestellen mogelijk. De omschrijving kwam in mijn geval overeen met het product Gemak 8
  • Bij een bestelling kun je geen latere afleverdatum opgeven of een opmerking plaatsen. Dit kan ook niet nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit is een verbeterpunt voor RedCoon / TNT grote pakket service. Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Aangenaam wonen
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
26-07-2014

C.jongen

Aankoop: Online

Ik heb op woensdag mijn strijkijzer besteld,levering binnen 48 uur. Het is nu zaterdag middag,nog steeds geen strijkijzer,ook al zeiden ze dat het verstuurd is. Ik zit zonder strijkijzer en a.s maandag gaan we op vakantie. Heel veel spijt ,dat ik het daar heb besteld.heb er ook een hele dag voor thuis moeten blijven.

  • Makkelijk bestellen Gemak 8
  • Slechte communicatie,beloven spoedig terug te bellen,na 6 uur nog niks. Service 1
  • Ruime keuze Assortiment 9
  • Slechte levering,klopt niks van de leveringstijden Aanbeveling 1
» Lees de hele review van C.jongen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

28-07-2014
Beste C.jongen,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat jij je bestelde artikel nog niet hebt ontvangen. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,2
5 sterren
26-07-2014

Angelique 15

Ik had iets besteld in België, maar dat werd correct afgehandeld door Nederland. Goede service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Angelique 15
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.