Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3262 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 375
Totaal 8,7
4.5 sterren
26-05-2015

wimbijkieskeurig

Uitstekend assortiment, volgende dag in huis

  • Eenvoudige bestelwijze, volgende dag in huis. Gemak 8
  •   Service
  • Uitgebreid assortiment, uitgebreider dan bij concurrent Assortiment 9
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitgebreid assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wimbijkieskeurig
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-05-2015

Gea48

Aankoop: Online

Product snel gevonden en bovendien vergeleken met andere aanbieders, zodat kwaliteit en prijs goed zichtbaar waren en gemakkelijk een keus gemaakt kon worden

  • Snel in te vullen Gemak 9
  • Goede verzending Service 9
  • Artikel snel te vinden Assortiment 9
  • Zie bovenstaande argumenten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gea48
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-05-2015

H.C. Dommers

Redcoon is een vetrouwd adres met prima produkten tegen scherpe prijzen.

  • Site is duidelij en werkt snel. Gemak 10
  • Snelle levering, buitengewoon aardige omgang met hun realatie's. Service 10
  • Zou eventueel nog kunnen worden uitgebreid met gadgets. Assortiment 8
  • In één woord. prima Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.C. Dommers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2015

tiggeraal

Aankoop: Online

Het door ons bestelde artikel was het goedkoopst (inclusief verzending en goede service) en direct leverbaar. Tot de leverancier het produkt op het 'verkeerde sorteercentrum' had gezet: waardoor het niet op tijd bij ons thuis kon worden afgeleverd. Na veel heen en weer gebel en contact te hebben gehad met Redcoon, is het produkt met slechts één dag vertraging alsnog geleverd. De mailwisseling met Redcoon ging prima, mijn vragen werden vlot beantwoord en uit de mails bleek dat Redcoon inderdaad zijn best heeft gedaan om te helpen het probleem op te lossen.
Een volgende keer zullen wij wederom bij Redcoon onze bestelling plaatsen: de service is (naast de produkten) super!

  • Bestellen gaat eenvoudig en duidelijk. Gemak 10
  • We hebben problemen gehad met de leverancier en Redcoon heeft ontzettend goed geholpen om deze problemen op te lossen. Redcoon reageerde vlot op onze mails. Prima communicatie! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ook bij problemen: Redcoon probeert het op te lossen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tiggeraal
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
25-05-2015

Mcrevil

Vriezer bleek na levering beschadigd. Nadat dit gemeld was, moest er een formulier ingevuld en getekend worden.
Hierna werd een ophaalopdracht ingepland (welke in ons geval niet werd nagekomen). Daarna kon pas de nieuwe vriezer geleverd worden. Dit proces duurt veel te lang. Ook de terugbetaling van het bedrag duurde meer dan 1.5 week, terwijl was gevraagd om direct na ophalen van de vriezer dit te melden (zodat de betaalopdracht in orde gemaakt kon worden).
Daarbij was er geen keuze in leverdag. Bij concurrenten is dit wel en bij sommige kan je zelfs een tijdsdeel aangeven. Redcoon loopt hier erg in achter.

  • Bestellen is relatief eenvoudig. Echter de bezorgmogelijkheden voor grote apparaten is nihil. Dit is bij concurrenten veel beter geregeld. Onze vriezer werd gewoon geleverd op een door Redcoon aangegeven dag. Keuze in bezorgdag zou toch een minimum moeten zijn. Gemak 4
  • Onze vriezer bleek beschadigd. Na 1,5 week werd er een ophaalopdracht geplaatst, maar deze werd niet nagekomen. Daarbij bleek het onmogelijk om de nieuwe vriezer gelijk mee te leveren. Eerst moest de beschadigde vriezer retour. Jammer, dat betekend nog vaker thuis blijven. Uiteindelijk bestelling geannuleerd en vriezer is geretourneerd. Met de zelfde PostNL wagen werd de nieuwe vriezer van een andere webshop geleverd. Deze konden het blijkbaar wel. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De gebreken en de algehele afhandeling (en met name de duur ervan) zorgt ervoor dat ik mijn bestelling een volgende keer weer elders zal plaatsen. Nu heeft het 2 weken geduurd voordat ik een goede vriezer had. Dit had naar mijn idee veel sneller gekund. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Mcrevil
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

26-05-2015
Beste Mcrevil,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Het is inderdaad erg vervelend wanneer je product met schade wordt geleverd.
Zodra wij deze melding van je ontvangen proberen wij dit samen met jou zo spoedig mogelijk op te lossen.

Helaas kunnen wij de omruiling niet direct plaats laten vinden doordat wij gebruik maken van een externe vervoerder. Hierdoor dienen wij eerst de het defecte/beschadigde product bij je af te halen voordat wij over kunnen gaan tot een omruiling en/of terugbetaling. Spijtig om te vernemen dat de ophaaldatum niet is gelukt. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Helaas hebben wij momenteel nog niet de mogelijkheid om op voorhand een bezorgdatum in te plannen bij een bestelling.
Wellicht dat wij dit in de toekomst kunnen aanbieden. Bedankt voor je suggestie hiervan!

Wij hopen je ondanks deze situatie je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
24-05-2015

D. Haszing

Aankoop: Online

Onderstaande vraag is wat ik gekocht heb, maar wij hebben reeds verschillende artikelen gekocht, niet alleen voor onszelf, maar ook voor mijn moeder (78 jaar).
Denk hierbij aan 2 wasmachines, vaatwasser, droger, tandenborstels van OralB.
Het feit dat we als klant steeds weer opnieuw bestellen bij Redcoon zegt eigenlijk meer dan genoeg over onze tevredenheid over Redcoon.
Ga zo door!

  • Alles eenvoudig te vinden op de site en bestellen is ook heel gemakkelijk. Betalen gaat via ideal, ook de meest praktische mogelijkheid. Mijn favoriete website om via internet te bestellen. Gemak 10
  • Nog nooit problemen ondervonden bij enige service, daar waar ik die al nodig had. Service 10
  • Heel breed assortiment, ook goed nagedacht over verschillende opties. Als je op zoek bent naar iets is er ook voor iedere portemonnee is er wel een mogelijkheid. Of je nu een duurdere of een goedkopere optie wilt. Assortiment 10
  • Zeker bevelen wij deze winkel aan aan anderen, dit hebben wij ook reeds veelvuldig gedaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van D. Haszing
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-05-2015

Roellie1970

Weet de volgende keer dat ik weer bij redcoon zal bestellen, het is een positieve ervaring geweest. Heb een koelkast besteld, die binnen 48 uur geleverd is, en de oude is ook nog mee genomen en dat voor maar 159 euro.

  • Site was duidelijk, producten makkelijk te vinden en betaling verliep ook probleemloos. Gemak 9
  • Service was zoals vermeld op de site, levering binnen 48 uur. Service 8
  • Ruim assortiment van allerlei soorten producten. Assortiment 9
  • Zoals eerder vermeld, duidelijke site, ruim assortiment en goede en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roellie1970
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
24-05-2015

Marieke Oosterhout

TV nog niet geïnstalleerd dus daar kan ik geen beoordeling over geven.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • In december een tv besteld. Daarna kreeg ik pas te horen dat de tv niet op voorraad was en dat ze afhankelijk waren. Uiterlijk 1 april zou geleverd worden. Maar er gebeurde niets (ik had natuurlijk al wel betaald). Na 1 april contact gezocht en een andere besteld en nu (twee maanden) later eindelijk ontvangen (met een kleine korting). Service 1
  • Wat we besteld hadden bleek na 3 maanden niet meer leverbaar te zijn.... Assortiment 1
  • Levertijd van 5 maanden vind ik niet meer van deze tijd. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Marieke Oosterhout
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

26-05-2015
Beste Marieke Oosterhout,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Helaas heeft jouw bestelling meer tijd in beslag genomen dan gebruikelijk. Indien je niet de mogelijkheid hebt om te wachten op de binnenkomst vanuit de leverancier of dit niet wenst is het uiteraard altijd mogelijk om een alternatief te kiezen of van je bestelling af te zien.

Fijn om te horen dat je inmiddels het alternatief hebt mogen ontvangen.
Wij wensen je ondanks deze vertraging alsnog veel gebruikersplezier toe!


Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
24-05-2015

Peerke 48

eerste ervaring met Redcoon is goed.

  • artikelen zijn makkelijk te vinden en bestelproces spreekt voor zich. Gemak 8
  • aflevering geen probleem, ik had verwacht het artikel sneller te ontvangen. Website van transporteur is duidelijk over de mogelijkheden. Service 8
  • ruim voldoende Assortiment 8
  • prijs/ kwaliteit verhouding is goed Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Peerke 48
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-05-2015

Blazecake

Zoek vaak wat uit via vergelijkingssites en Redcoon zit er vaak tussen als 1 van de goedkoopste.

  • Vanuit de bank in alle rust wat bekijken en bestellen Gemak 10
  • Goede service. Bij een bestelling was er iets gebroken. Even een mailtje gestuurd en het onderdeel werd besteld en opgestuurd. Service 10
  • Genoeg keuze voor een mooie prijs. Assortiment 10
  • Verschillende apparaten gekocht bij Redcoon en nooit problemen. Levering altijd goed en snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Blazecake
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-05-2015

Fam. V.d. Linden

Aankoop: Online

Vanaf eerste moment blij met mijn aankoop.

  • Niet de eerste aankoop bij Redcoon, goede website, scherpe prijs en voorspelbaar resultaat. Gemak 9
  • Hele snelle levering en keurig verpakt Service 9
  • Meer dan voldoende aanbod en met behulp van de info op de site was de keuze goed te maken. Assortiment 9
  • Voor ons een betrouwbaar adres met voorspelbaar resultaat Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fam. V.d. Linden
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-05-2015

r.dullemond

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over redcoon,
ben snel en correct geholpen, en snelle levering

  • het artikel was snel te vinden, en duidelijk stappenplan tot betaling Gemak 10
  • Bij informeren de informatie te horen gekregen die ik wilde weten. Service 10
  • heel breed assortiment, en prijsklasses Assortiment 10
  • ben goed en correct geholpen, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van r.dullemond
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-05-2015

marjolein1952

  • website is duidelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • duidelijke en snelle orderbevestiging + levering Service 8
  • ik heb gevonden wat ik zocht Assortiment 8
  • duidelijke website met goede zoekfuncties. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marjolein1952
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-05-2015

jopiotje

Ik was met spoed op zoek naar een nieuwe printer. Door eerdere goede ervaringen ook weer bij Redcoon gekeken. Door de vergelijkingsmogelijkheid kun je snel beslissen wat je nodig hebt. Het bestellen is daarna simpel, paar klikken en klaar. En zoals aangegeven werd de printer ook de volgende dag al geleverd. Zorgvuldig verpakt.
Dus helemaal prima,

  • Alles is snel te vinden en de vergelijkingsoptie is uitermate gemakkelijk en handig. Gemak 9
  • Bestelling werd snel verwerkt en zonder enig probleem op tijd afgeleverd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Niet de goedkoopste wel prima service en zeer snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jopiotje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-05-2015

Toon Alpina

zie hierboven

  • heldere informastie, duidelijke keuzen Gemak 10
  • levertijd was korter dan aangekondigd Service 10
  • ruim assortiment, heldere beschrijving van de verschillen; vermelding "als beste getest" vond ik behulpzaam Assortiment 10
  • ben al drie maal klant geweest en zeer tevreden; vind ook de prijzen gunstig ten opzichte van andere leveranciers (e-readers) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Toon Alpina
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
22-05-2015

Giorah

Aankoop: Online

  • Duidelijke site Gemak 9
  • Snelle levering in de juiste verpakking Service 7
  • Redelijk uitgebreid tegen een scherpe prijs Assortiment 8
  • Snel en goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Giorah
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
22-05-2015

TK25

  • Binnen enkele dagen is mijn wasmachine netjes door Postnl geleverd. Gemak 8
  • Het retourneren van een product ging goed. Echter op een aantal andere vragen wist men geen antwoord. Oa. waarom de ene prijs lager was in een combinatie set dan een stand-alone product. Service 7
  • - Assortiment 8
  • Gemakkelijk vanuit huis je producten bestellen/betalen en geleverd krijgen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van TK25
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-05-2015

LindyS93

Aankoop: Online

Vorige week donderdag (Hemelvaartsdag) een Pioneer TS-wx120a besteld. Deze zou binnen 48 uur geleverd worden. Na mijn bestelling pas naar winkelreviews gekeken en ik moet eerlijk bekennen dat ik schrok van vele reviews. Ik hoopte maar op de goede afloop... Zaterdag ontving ik mijn bestelling. Netjes op tijd dus! Via de mail werd ik op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De bestelling was zeer goed verpakt met luchtkussens. Doordat het inbouwen van de subwoofer in mijn auto niet zo gemakkelijk was, deze gisteren pas kunnen testen. En hij werkt naar behoren! Kortom ben ik zeer tevreden over mijn bestelling bij Redcoon.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van LindyS93
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-05-2015

herman hazelhoff

Aankoop: Online

Nette correcte afhandeling . En snel

  • Goede Site Gemak 9
  • Snelle Correcte Levering. En wordt via sms op de hoogte gesteld van uw bestelde product Service 9
  • Van alles te koop Assortiment 9
  • Veel voor concurrerende prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van herman hazelhoff
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-05-2015

Joke Kardol

Aankoop: Online

Meerdere keren wat besteld en goed afgehandeld.
Ook een keer retourneren en afbestellen is goed gegaan.

  • Goede website en gemakkelijk alles te vinden. Gemak 9
  • Zeer korte levertijd. Service 9
  • Voor veel artikelen die ik bekeken heb was redcoon het voordeligst Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joke Kardol
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-05-2015

-Herman-

Eenvoudige bestelling en vlotte levering.

  • Eenvoudig en snel via Beslist besteld bij Redon Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Probleemloze en vlotte levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van -Herman-
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-05-2015

Roy1963

Al meerde malen iets bij Redcoon.nl gekocht

  • Vanuit je stoel, heerlijk. Gemak 8
  • Gewoon goed. Service 8
  • Zeer uitgebreid. Assortiment 8
  • Redcoon.nl raad ik een ieder aan. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roy1963
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-05-2015

arie leibbrand

prettige en duidelijke site met goede beschrijvingen.
Levering en afspraak steeds nagekomen.

  • beschrijving van de machine is compleet en klopt ook met het product Gemak 10
  • Nog geen echte service nodig gehad maar communicatie en verzending keurig en op tijd Service 8
  • Alles wat ik nodig had tot nog toe gevonden , al kan ik mij voorstellen dat er dingen zijn die niet teb leveren zijn of niet in het assortiment zitten. Assortiment 9
  • Al diverse dingen besteld levering en afspraak steeds nagekomen.Ook een bericht als iets later wordt bezorgd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van arie leibbrand
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-05-2015

adambear

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Samsung ue48h6400 tv gekocht op 12 mei en snel opgezorgd op 15 mei(zat hemelvaartsdag tussen!). Gewone afstandsbediening bleek defect te zijn. Na twee telefoontjes meteen een nieuwe ab opgestuurd gekregen.Goede service!! Service 9
  • zie website Assortiment 10
  • zie bij service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van adambear
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-05-2015

caroline-75

zie hierboven

  • Het is altijd makkelijk online te bestellen maar ik had het product zo gevonden op redcoon Gemak 8
  • snel gehandeld Service 9
  • In ieder geval genoeg met wat ik nodig had. Assortiment 7
  • ja makkelijk,goedkoper en snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van caroline-75
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
21-05-2015

Casperb

Koop al jaren elektronica via het Internet. Dit maal was ik op zoek naar nieuwe speakers en de keuze viel al snel op Redcoon. Simpel besteld en snel thuis bezorgd.
Voor zo'n scherpe prijs ga je weer naar Redcoon.

  • Simpel via internet gekocht en gemakkelijk thuis bezorgd. Gemak 10
  •   Service
  • Diverse aanbieders bekeken, maar de keuze viel op Redcoon Assortiment 8
  • Simpel, betrouwbaar en scherpe (goedkoopste) prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Casperb
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-05-2015

mops

Fijne webwinkel met een voortreffelijke afhandeling.

  • Zeer overzichtelijke side Gemak 9
  • Heel goede afhandeling van de aankoop Service 9
  • Prima Assortiment 9
  • Al meerdere aankopen gedaan , altijd tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mops
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-05-2015

Kevin1994

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Er was iets uitverkocht en ik stuurde ze een mailtje wanneer dit weer binnen zou komen. Toen het weer binnen was kreeg ik keurig een mailtje. Service 10
  • Ze hebben hier de moto X 32GB die je nergens anders in Nederland kan krijgen! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kevin1994
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-05-2015

Arland Portier

Aankoop: Online

Ik zou recoon.nl bij meerdere mensen aanraden dit in verband met dat er een snelle levering, Gemakkelijke en overzichtelijke website hebben.

  • Via Kieskeurig.nl was het makkelijk te vinden wie het goedkoopst was en dat was Redoon.nl Gemak 10
  • Bestelling was volgende dag op de post gegaan dus voor mij wel een 10 waard. Service 10
  • Assortiment is breed genoeg voor een leuke prijs! Assortiment 10
  • Ik zou iedereen Redoon.nl aanraden ivm dat het via kieskeurig vaak de goedkoopste is. Betrouwbare site en een snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arland Portier
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
21-05-2015

h.mandemaker

Aankoop: Online

Goede service, overzichtelijk laagste prijs en snelle levering Super!!!

  • Erg overzichtelijk Gemak 8
  • Goede service word netjes op de hoogte gehouden via de mail Service 8
  •   Assortiment
  • Goede service, overzichtelijk laagste prijs en snelle levering echt een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van h.mandemaker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-05-2015

S Swart

Ik vind Redcoon de goedkoopste en super met leveren. Ook betalen gaat makkelijk. Goed voor elkaar! Ik zeg 'DOEN'tegen iedereen!

  • Het gaat heel soepel om te bestellen en informatie over het gewenste artikel te vinden Gemak 10
  • Super service. Snel en goed verpakt! Service 10
  • Top! In alle categorieën thuis Assortiment 10
  • Aan iedereen in mijn familie, kennissen en vriendenkring... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S Swart
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-05-2015

simonbreider

  • Overzichtelijke website en snel betalingsmenu Gemak 9
  • Communicatie was goed maar levertijd was aanzienlijk langer dan belooft. Service 6
  • Uitgebreid. Assortiment 9
  • Wat je beloofd moet je nakomen, we moesten met ingevroeren spullen bij de buren 4 dagen langer wachten op de vrieskast. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van simonbreider
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
20-05-2015

smit31

Aankoop: Online

Had van hun wel wat meer medewerking verwacht ja leveren prima met betaling maar de beloofde service blijft uit

  •   Gemak
  • Ja misschien kunnen deze mensen er ook niks aan doen maar grote vriezer afgeleverd mooi alleen de gehele motor zit volledig los is denken we gevallen. Ja nieuwe krijgen we niet nu 10 dagen verder en nog geen monteur wat wel beloofd is is ja hier zijn we in teleurgesteld. Nu we moeten verder en hebben hem nodig gaan maar zelf een monteur bestellen als dit nog lang duurt Service 1
  •   Assortiment
  • ja we hebben wel betaald maar een stuk apparaat gekregen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van smit31
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

28-05-2015
Beste smit31,

Helaas hebben wij naar aanleiding van je review geen reactie meer van je mogen ontvangen.
Wij gaan ervanuit dat je voldoende geholpen bent en het probleem voor je is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-05-2015
Beste smit31,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat jouw aankoop een defect vertoond, uiteraard helpen wij je hier graag mee verder.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
20-05-2015

hansimelman

Aankoop: Online

snel het artikel dat ik wilde hebben gevonden en ook snel kunnen bestellen en ik zou zeggen de levering was er direct!!!!de volgende dag al.
Alles werkte en was snel te monteren. ben echt zeer tevreden

  • zo bestelt achter de computer Gemak 10
  • levering direct en zeker Service 10
  • veel terug te vinden en goede keuze mogelijkheid Assortiment 10
  • ben erg positief over dit bedrijf Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hansimelman
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-05-2015

Langj12

Redcoon is een bedrijf waar je op aan kunt. Leveren goed en hebben veel keuze uit topproducten. Deze speciale camaratas was daar het goedkoopst en voorradig.

  • Duidelijke en makkelijke website met veel extra info om te kunnen beoordelen. Bestellen en betalen is easy. Gemak 9
  • had het iets eerder thuis verwacht. 3 dagen vind ik lang, misschien vanwege meivakantie en feestdagen? Service 6
  • Ruim voldoende gesorteerd. Assortiment 8
  • Altijd goede ervaringen gehad. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Langj12
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2015

Rene 1956

Betrouwbare en professionele organisatie met een keur aan producten. Klantvriendelijk.

  • Volledig pakket aan producten en eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Goed bereikbaar en goede bruikbare informatie Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Organisatie is scherp in de prijsstelling en erg betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rene 1956
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-05-2015

Sjato

Aankoop: Online

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het bestellen en ontvangen van de bestelde artikelen

  • Bestellen vanuit je luie stoel, de bestelling valt vanzelf in de bus, dus gemak! Gemak 9
  • Niks op aan te merken, tot nu toe verlopen al mijn bestellingen prima. Service 9
  • Redelijk ruime keuze en (bijna) altijd voorradig Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sjato
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-05-2015

JelleBl

  •   Gemak
  • Bestelling geplaatst, probleem met de website van de bank. Na 1 mailtje aan de servicedesk die snel beantwoord werd is het probleem opgelost. Product was daarna snel in huis. Service 9
  •   Assortiment
  • Redcoon is een winkel waar ik vaker gebruik van heb gemaakt. Elke keer is het snel en correct afgehandeld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JelleBl
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
20-05-2015

elec1

Aankoop: Online

  • specificaties aanwezig, maar verschil tussen meerprijs voor duurdere type en wat je ervoor terug krijgt blijft vaak onduidelijk. Gemak 6
  • niet duidelijk wat verschil is tussen 2 typen van dezelfde merk. Service 5
  • veel keus Assortiment 7
  • te weinig info over prijs versus extra functionaliteiten. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van elec1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-05-2015

Getupaaaah

Aankoop: Online

Duidelijk assortiment met heldere website (ook qua reviews) Duidelijk over de levertijd.
Goede prijs
Goede service.

Kortom zeer tevreden.

  • Eenvoudige duidelijke website Gemak 9
  • Bij aankomst bleken Harde schijven defect, ik vermoed een bezorgprobleem. Binnen dezelfde dag zonder problemen omgewisseld. Dit noem ik nou top. Het kan natuurlijk wel eens fout gaan, in dat geval loop je dan vaak tegen een muur van tegenwerking aan. In dit geval werd ik zeer snel en goed geholpen. Service 10
  • Ze hebben aardig wat, niet alles vandaar de 9 :) Maar ze komen dicht in de buurt :) Assortiment 9
  • Zeker, qua gemak en prijsstelling een zeer interresante partij, als daarna ook de service nog eens goed blijkt te zijn, hoef je niet echt verder te zoeken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Getupaaaah
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2015

Annie van Oeveren

Aankoop: Online

Ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Redcoon
zo dra ik weer wat nodig heb,ga ik weer naar de site vanRedcoon

  • Heel makkelijk en betroubaar Gemak 10
  • Word zorgvuldig en op tijdgeleverd Service 9
  • heel veel keuzen mat alles wat een mens nodig heeft Assortiment 9
  • Ann alle vrienden en kesnissen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Annie van Oeveren
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-05-2015

naamWilW

in vergelijking met andere webshops heeft redcoon zeer scherpe prijzen

  • gedetaileerde informatie over de produkten Gemak 10
  • 2x iets bestelt en beide keren volgens afspraak geleverd. Service 10
  • erg uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • produkten zijn scherp geprijsd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van naamWilW
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2015

klensmann

Aankoop: Online

men komt belofte na binnen 24 uur.

  • zo besteld en zo ontvangen Gemak 9
  • geen bezorgkosten gerekend ondanks dat er stond boven de 50 euro en mijn product kostte 47 euro. toppie Service 9
  • voor mij prima Assortiment 9
  • het gemak en snelheid. toppie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klensmann
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2015

Robert V

Ik ben zeer tevreden over Redcoon. Mooie site, en alles snel geleverd

  • Goede site, alles makkelijk te vinden Gemak 9
  • Snel geleverd Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zou hem sterk aanbevelen omdat alles heel vlotjes verloopt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robert V
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-05-2015

Rens0413

  • Makkelijk te vinden op de site Gemak 9
  • Tot nu toe nog goed en niks ondervonden. Service 8
  • Mag altijd meer Assortiment 8
  • Iedereen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rens0413
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-05-2015

nell62

Aankoop: Online

Heel erg slechte service en slechte bereikbaarheid. Ongelooflijk dat dit kan!

  • Gemak verre van dat! Heb nog geen half jaar geleden een laptop via Redcoon gekocht.Adapter bleek echter al snel niet meer te laden. Deze in overleg met klantenservice opgestuurd. Na veel telefoontjes (met lange wachttijd) en nog meer mailtjes een snoertje opgestuurd gekregen, maar nog steeds geen adapter! Wat een waarseloze service! Gemak 1
  • Zie ook mijn reactie hierboven. Eigenlijk zou ik geen een ster willen geven. Service krijg je niet bij Redcoon, je praat tegen een muur en er wordt niets opgelost. Twee maanden cerder en veel telefoontjes (met lange wachttijden) en mailtjes waar geen reactie op komt. Service 1
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van nell62
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.