Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4547 reviews Totaalscore 8,5
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 299
Totaal 8,3
4.5 sterren
23-04-2014

Rob Voogt

Aankoop: Online

Zie hierboven

  • Product gemakkelijk te vinden in vergelijkingssite en gemakkelijk te bestellen in de shop Gemak 8
  • Volgende dag in huis, Toppie! Service 9
  •   Assortiment
  • Prima shop, als het de goedkoopste is, waarom niet? Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rob Voogt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Erwin_1970

Duidelijke webwinkel met goede producten. Levertijd viel iets tegen (dinsdagavond besteld en vrijdagmiddag geleverd).

  • Makkelijke te bestellen, goede betalings opties, levertijd viel wat tegen. Gemak 9
  • Telefonisch contact gehad ivm levertijd. Zeer snel een duidelijk antwoord. Service 9
  • Zeer ruime keuze. Assortiment 9
  • Goede aanbiedingen absoluut laagste prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erwin_1970
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2014

dikke Dries

Ik ben hartstikke tevreden met me aankoop van een tafelcirkelzaagmachine wat overigens niet bij mij in de weide omgeving verkocht word en als ze al verkocht worden ben ik bijna het dubbel kwijt dan wat ik er nu voor betaald heb. De machine zelf is sterk genoeg om dikke multiplex platen er door heen te halen zonder te stotteren.

  • Heerlijk vanuit de luie stoel nieuw gereedschap bestellen. Gemak 10
  • Bij het plaatsen had ik nog wel wat vragen maar die waren heel snel beantwoord door de chat klantenservice, daarnaast had ik ook een prima overzicht van me bestelling en wanneer die geleverd zou worden. Service 10
  • Heel mooi en uitgebreid maar net geen 10, vind het jammer dat er geen aftermarkt producten beschikbaar zijn voor me aankoop. Assortiment 9
  • simpele reden: over het algemeen stukken goedkoper! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dikke Dries
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

madmaxnl

Aankoop: Online

Al met al is Redcoon een hele goede webwinkel die hun beloftes nakomen. Precies zoals je het graag wil hebben bij webshops.

  • Het is gemakkelijk om iets op de site te vinden en te bestellen. Dit wijst voor zich. Gemak 8
  • Redcoon biedt genoeg product informatie en houdt de klant goed op de hoogte van het bestel proces. Zo krijg je een mailtje met daarin een Track&Trace nummer zodat je weet wanneer je de bestelling thuis krijgt bezorgd. Service 8
  • Het assortiment van Redcoon is relatief groot voor een webshop. Ze hebben nagenoeg alles van consumenten elektronica. Daarnaast heeft Redcoon door het grote assortiment regelmatig "dump" prijzen voor producten die uit het assortiment verdwijnen. Assortiment 10
  • Redcoon is een prima webwinkel waarmee ik tot nu toe nog nooit problemen mee heb ondervonden. Zeker een aanrader dus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van madmaxnl
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
23-04-2014

Hans sneek

Ik heb meerdere keren beeldschermen en computer componenten besteld bij Redcoon, dit ging altijd goed (vaak wel met een paar dagen levertijd afwijking).

Mijn meest recente bestelling heeft ervoor gezorgd dat ik voorlopig niks meer bestel bij RedCoon,

Ik heb een AKG K 551 WHT Wit Headset van meer dan €130,- besteld, hierbij heb ik voor het gemak een snoertje besteld van €3,95.

De headset staat onder "Direct leverbaar" het snoertje onder "2 dagen". Ik heb de bestelling op 02-04-14 geplaatst.

05-04-14 kreeg ik het volgende bericht "Helaas is het door jou bestelde artikel(en) - voor velen heel scherp - tijdelijk uitverkocht! Daarom ondervindt de verwerking van je opdracht enige vertraging. Wij verwachten de volgende levering op 03.05.14" na onderzoek bleek dit om het snoertje van €3,95 te gaan. Meteen even gebeld en gevraagd of ik dan het snoertje en de headset los geleverd kon krijgen - kon niet -, zelf voorgesteld dat er dan een ander snoertje met de headset geleverd wordt, dit was wel mogelijk maar het enige andere snoertje dat Redcoon aanbied was niet €3,95 maar €4. of ik eerst dus even 5 cent wil overmaken voor het verzonden wordt, doe ik dit niet dan wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Enorm jammer dat er zo met oud klanten wordt om gegaan, ik heb uiteindelijk 9 april mijn bestelling ontvangen.

  • Bestellen ging makkelijk, product was snel gevonden. meteen betaald via iDeal. Gemak 9
  • De winkel was goed bereikbaar, de gesproken mvr. was absoluut niet professioneel. de levertijden zijn absoluut niet zoals aangegeven en voor mijn bestelling na een week eindelijk verzonden werd moest ik eerst even €0,05 over maken (op een bestelling van meer dan €130.00! Service 2
  • Veel keus uit artikelen, redelijk scherpe prijzen. Assortiment 8
  • Na mijn ervaring met de klantenservice en de manier waarop ze met trouwe klanten om gaan zal ik nooit meer bij RedCoon bestellen. Uiteraard zal ik ook nooit de winkel aanraden. Mochten ze dit willen veranderen dan moeten ze wel met een hele goede beredenering komen en een excuus. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Hans sneek
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-04-2014

Chantal020

Samsug TV besteld. Deze binnen een paar dagen ontvangen en voldoet aan de verwachting. Geluid mooi en formaat prima. Stond ook precies zo beschreven als verwacht.

  • Website is overzichtelijk Gemak 8
  • Binnen een paar dagen geleverd. Service 8
  • Prijs is oke Assortiment 8
  • Super snel en voldoet aan verwachting Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chantal020
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-04-2014

miborebbe

Aankoop: Online

Fijne betrouwbare winkel met goede informatie.

  • Prima info en bestelling gaat gemakkelijk Gemak 9
  • Ik heb geen ervaring met de service, vandaar neutraal Service 6
  • Lekker uitgebreid. Assortiment 9
  • Goede en snelle levering. Goed verpakt ook nog eens. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van miborebbe
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-04-2014

Irma88

Recoon is een goede online shop. Ik ben erg tevreden over de levering van producten, de informatievoorziening en de snelheid van de leveringen. Aanrader!

  • Zeer overzichtelijke website. Gemak 9
  • Redcoon is goed bereikbaar voor vragen. Ook is er veel informatie over bestellingen te vinden op de website. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik heb twee keer een bestelling geplaatst bij Redcoon. Beide keren werden de producten zeer snel en goed verpakt geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Irma88
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Ad Dierx

Ik was op zoek naar een Parrot minikit Neo.
Na op het internet diverse winkels te hebben bekeken kwam ik bij Redcoon terecht.
Omdat de Parrot minikit Neo bij Redcoon het goedkoopste was en omdat mijn eerdere ervaringen met Redcoon zeer positief waren heb ik dan ook zonder te aarzelen de Parrot minikit Neo bij Redcoon besteld.

  • De site is makelijk te gebruiken Gemak 9
  • Snelle levering en een service Service 9
  • Zeer ruim assortiment en een goede prijs kwaliteit verhouding. Assortiment 9
  • Vanwege het gemak en het ruime assortiment met concurrerende prijzen zou ik Redcoon beslist aanprijzen bij andere. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ad Dierx
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Koeman Zwolle

Aankoop: Online

Door een defect in mijn oude televisie moest ik zo snel mogelijk een nieuwe hebben. Redcoon was de juiste winkel, met de beste prijs en de snelste levering.
De volgende keer kom ik hier zeker terug.

  • Makkelijke site om je product te vinden. Ideaal om even te chatten met een medewerker over de beschikbaarheid en levertijd van het product. Gemak 8
  • Snelle levering, precies zoals afgesproken. Wel had ik graag nog de track en trace code gehad om mijn bestelling online te kunnen volgen. Voor de rest alles in orde! Service 8
  • Prima assortiment en dat ook nog voor de beste prijs! Perfect! Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel zeker bij anderen aanraden. Ook op basis van mijn ervaring uit het verleden. Altijd een prima service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Koeman Zwolle
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

T. Dokter

Aankoop: Online

  • Heldere website en een snelle levering. Gemak 9
  •   Service
  • Op veel vlakken heeft Redcoon een ruim assortiment en de laagste prijs. Assortiment 9
  • Gewoon dikke prima. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van T. Dokter
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
23-04-2014

Hendrik71

  • Duidelijke website, eenvoudig bestellen. Gemak 8
  • De uiteindelijke aflevering van de bestelling verliep zoals beloofd zonder problemen. Wat dat betreft een 8. Maar heb nooit informatie ontvangen over de levering van mijn bestelling. Pas toen ik hier zelf achteraan ging ontving ik track&trace info. Volgens de medewerker kon dit nog niet bij Redcoon. Service 6
  • Ze hebben wat ik zocht voor de scherpste prijs Assortiment 7
  • Van harte aanbevolen! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hendrik71
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2014

Paultje1965

Ben zeer tevreden over de afhandeling en vooral over de prijs. Ook het feit dat ik niet thuis op het pakket hoefde te wachten telt zwaar mee voor mij.

  • Zeer snel geleverd en ook nog op een PakjeGemak afhaalpunt. We hoefden er niet thuis voor te blijven. Gemak 10
  • Correct op de hoogte gehouden van de status van de afhandeling. Service 10
  • Heb ik eerlijk gezegd nog niet zo goed bekeken. Ik heb het hometheater dat ik zocht m.b.v. een zoekmachine gevonden bij de goedkoopste aanbieder en dat was Redcoon. Heb nog maar een klein beetje verder gesnuffeld in het assortiment. Als ik weer iets nodig heb zal ik dat zeker nog gaan doen. Assortiment 9
  • Goede service, laagste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Paultje1965
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Lin75

  • Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces. Gemak 9
  •   Service
  • Veel keus! Assortiment 9
  • Goede afhandeling bestelling en snelle levering! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lin75
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-04-2014

Ahr Penotti

Goed assortiment, prima kwaliteit en levering en zeer goede en vriendelijke service!
Voor mij staat Redcoon bovenaan.

  • Makkelijker kan het niet kijken, kopen en betalen vanaf je tablet bij de voordeligste en met prima service, Redcoon! Gemak 8
  • Leveringstijd was 3 dagen en in die 3 dagen was het bestelde product goedkoper geworden. Één telefoontje naar de klantenservice en alles is geregeld door een vriendelijke telefoniste. Service met hoofdletters! Service 9
  • Zeer ruime keuze! Assortiment 8
  • Ik heb al een flink aantal aankopen gedaan en ook wel eens beroep moeten doen op garantie, dit is een uitstekende webshop! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ahr Penotti
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
22-04-2014

Een ontevreden afnemer

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Bij het bestellen beloven ze levering na 1,5 dag. Dat wordt 2,5 dag. De website toont geen actuele informatie over de afhandeling van de verzending. Klachten daarover worden met algemene e-mails beantwoord, dus niet serieus genomen. Plotseling ontvang ik van het afhaaladres een telefoontje dat mijn artikel bij hen kan worden opgehaald. Op de (open) verzenddoos staat het afhaaladres en niet het mijne. Op de nota in de doos idem. Maar wel mijn telefoonnummer. Toch iets goed gedaan (sic). Service 1
  •   Assortiment
  • Ik vind de manier waarop een en ander is afgehandeld schandalig. Dat kan ik aan niemand aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Een ontevreden afnemer
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-04-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,7
4.5 sterren
22-04-2014

StefanSwink

Deze eerste ervaring is door mij tot nu toe prima verlopen. De prijs was goed, heb de droger snel ontvangen en er zijn geen gebreken. Erg tevreden dus. Nu maar hopen dat dat zo ook blijft.

  • Toe ik eenmaal wist wat ik wilde was het allemaal snel en gemakkelijk ingevuld Gemak 9
  •   Service
  • Ik wist wat ik wilde en jullie gaven de laagste prijs dus keuze was toen gemaakt. Assortiment 8
  • In hoge mate aangezien mijn verwachtingen zijn waargemaakt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van StefanSwink
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
22-04-2014

EduardM

Aankoop: Online

+ Concurrerende prijzen
+ Bereidwillig
+ Divers assortiment
- 'Verpakkings- en handelingskosten' - WTF?
- Niet oplossingsgericht
- Langzame respons

  • Straight forward; Sommige producten zijn idd nogal summier aangegeven; vooral typering ontbreekt nogal. Maar dat geldt voor heel veel webwinkels. Gemak 9
  • (zie probleem bij "assortiment"). Service is goed, maar langzaam. Het duurt nogal voordat er gereageerd wordt. Ik zit momenteel in een procedure om mijn 5G modem/router aangesloten te krijgen op het ADSL-netwerk. Ze hebben aangeboden het product retour te nemen of een zelf een juiste splitter aan te schaffen die vergoed wordt nadat ik hen de bon heb toegezonden. Het probleem is dus niet opgelost, maar Redcoon is bereidwillig. Alleen moet juiste splitter uit de States komen en wacht op antwoord op een voorstel mijnerzijds. De procedure loopt reeds twee weken (met pasen ertussen). Service 6
  • Ik heb een 5G modem/router besteld. Concurrerend geprijsd, maar een Duits model; geen NL handleiding en de ADSL-aansluiting is niet 1-op-1 met de aansluiting uit de muur/splitter. Het koppelstuk dat wel past op de aansluiting uit de muur/splitter is voor de Duitse markt. Op reviews (op andere sites) is wel een aansluiting te zien op hetzelfde modem die past op het NL ADSL-netwerk. Verassing dus, dat het niet zo was met mijn aankoop. Ik had verwacht dat Redcoon in hun assortiment minstens een splitter of een verloopstuk zouden hebben die op het Duitse model past. Danwel meezenden met het product, danwel in de beschrijving een link naar de passende splitter/verloopstuk met vermelding dat deze meebesteld moet worden. Assortiment 5
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van EduardM
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

Johannes Rombouts

Een website (-winkel) waar ik zeker nog terug zal keren.

  • Overzichtelijke website Gemak 9
  • Snelle en adequate levering. Geheel prima verzorgd. Service 9
  • Ruim assortiment met vele artikelen die je zou willen bestellen. Assortiment 9
  • Zeer aanbevelenswaardig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Johannes Rombouts
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-04-2014

Jochem den Dulk

Aankoop: Online

Gewoon erg goed en betrouwbaar!

  • Gewoon met de iPad zoeken, kiezen en betalen en binnen 48 uur is de bestelling binnen. Gemak 10
  • Prima service ervaren bij problemen binnen de garantietermijn van een ander product. Service 10
  • Ik kon steeds vinden wat ik nodig had tegen een scherpe prijs Assortiment 9
  • Ik zal mijn positieve ervaring graag delen met vrienden en kennissen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jochem den Dulk
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-04-2014

Loes van Oijen

Duidelijke website,
Leveringstatus overzichtelijk,
Evering snel,
Product is uitermate goed verpakt, kans op beschadeging is bijna nihil.

  • Duideliijke website Gemak 9
  • Gewoon zoals het hoort Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Loes van Oijen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

Eric2x

Prima prijs, snel geleverd.

  • Snel gevonden wat ik zocht Gemak 9
  • Snel geleverd Service 9
  • Prima keuze en een lage prijs Assortiment 9
  • Betrouwbaar en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Eric2x
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-04-2014

F. B.

Tot op heden kan ik heel eerlijk zeggen zeer tevreden over deze winkel en, zeg er ook heel eerlijk bij ik zeg dit niet om het geld!!!!!

  • Het was voor mij de eerste keer dat ik van deze winkel iets bestelde dus had geen evaring met deze winkel en ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken wat betreft de bestelling doen en hoe deze werd afgehandeld erg goed dus! Gemak 8
  •   Service
  • erg ruim en erg scherpe prijzen daar ben ik als klant uiteraard erg blij mee! Assortiment 8
  • tot op heden kan ik zeggen zal deze winkel warm aanbevelen bij vrienden en/of kennisen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van F. B.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

R-expert

Aankoop: Online

Een goede overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, waar je makkelijk vergelijking en aan te kopen spullen kan selecteren. waarbij een goed aftersales dmv mails met staat van je bestelling wordt gevolgd ook via de transporteur.

  • veel keus met goede technische omschrijving en een dudielijke site Gemak 9
  • Snelle en service waarbij je precies weet hoe het met je bestelling gesteld is vanaf de bestelling tot aan de levering Service 9
  • Voor de producten die ik bij Redcoon verwacht kan ik allemaal vinden. Assortiment 8
  • Heb reeds al eerder voor iemand anders een bestelling gedaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R-expert
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
21-04-2014

ronald rustenhoven

Aankoop: Online

Goede winkel met goed assortiment

  • Zoals een internet winkel moet zijn Gemak 6
  • Merk niet veel van service, maar levering was op tijd en kompleet en goed verpakt Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Helaas is de prijs leidend Aanbeveling 6
» Lees de hele review van ronald rustenhoven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2014

Barron

Aankoop: Online

  • Simpel. Makkelijker kan niet. Gemak 10
  • Info is heel goed. Service 10
  •   Assortiment
  • Ik heb geen problemen ondervonden. Prijs was goed, dus waarom niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Barron
Reageer op deze review

Totaal 1,7
1 sterren
21-04-2014

12345654321

Aankoop: Online

ik ga volgende keer ergens anders bestellen omdat product tot 2 keer toe niet geleverd werd en mijn mails hierover nooit beantwoord zijn waardoor ik er zelf de hele tijd achter aan moest bellen

  • lang moeten bellen en mailen voor ik op de juiste manier geholpen werd Gemak 3
  • 2x voor niks thuisgebleven om product te ontvangen. Bezorgdienst kwam niet opdagen. Mailtjes hierover naar redcoon werden niet beantwoord. Service 1
  •   Assortiment
  • ik ga volgende keer ergens anders bestellen omdat product tot 2 keer toe niet geleverd werd en mijn mails hierover nooit beantwoord zijn waardoor ik er zelf de hele tijd achter aan moest bellen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van 12345654321
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-04-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
21-04-2014

Chasepoes

Snelle levering en een goede ervaring. Prima webshop

  • Duidelijk georganiseerde website, met eenvoudig bestelproces Gemak 9
  • Na bestelling word je netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van je levering Service 8
  • Prima assortiment, zou iets ruimer mogen zijn voor sommige productcategorieën. Assortiment 8
  • Een goede ervaring deel ik graag Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chasepoes
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-04-2014

Jan Steentje

Ben een regelmatige koper via internet. Was eerst sceptisch over redcoon door negatieve recensies, maar moet er echt van terug komen. Alles gaat gewoon perfect, zoals het hoort.

  • De bestelling was zo uitgezocht door de duidelijke omschrijving die bij deze laptop stond vermeld. Alle gegevens die ik invulde waren nodig voor de bestelling. Geen gevoel dat mij gegevens afhandig werden gemaakt voor andere doeleinden. Gemak 10
  • Simpel: Kijken, bestellen en een dag later in huis. Precies wat ik nodig had. Wat wil je nog meer? Service 10
  • De laptop had ik opgezocht via een vergelijkingssite en viel op door de gunstige prijs. Nog even door het aanbod van andere laptops gebladerd, maar ik had meteen de juiste keuze gedaan. Ondanks dat vond ik het aanbod van andere laptops interessant. Assortiment 8
  • Geen enkele klacht kunnen vinden, betaling perfect, geen bezorgkosten, goede informatie en snelle levering van het juiste product. Daarom zou ik Redcoon meteen weer kiezen en anderen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Steentje
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-04-2014

Lakielakie

Aankoop: Online

Een hele goede webshop, met alles wat je zoekt tegen een prima prijs en je spaart nog voor korting ook via vrienden van....perfect dus

  • Hele duidelijke en overzichtelijke website, werkt soepel, goede info over de artikelen, zeer compleet Gemak 9
  • Nog nooit een probleem gehad, meteen een mail met verzend/betaling info. Service 9
  • Een enorm uitgebreid assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Breed assortiment, kwaliteit spullen tegen een mooie prijs en een zeer overzichtelijke webshop, kan niet fout gaan! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lakielakie
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
21-04-2014

Leece

Aankoop: Online

  • website werkt overzichtelijk en bestellen is makkelijk Gemak 8
  • Mijn email over de teleurstelling van de lange levering (vrijdag overdag besteld en levering op woensdag) werd zakelijk beantwoord waardoor je met een nog groter teleurgesteld gevoel blijft zitten! Dit kan heel anders! Service 4
  • uitgebreid produktaanbod Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Leece
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-04-2014
Beste Leece,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
21-04-2014

Kees Moek

Aankoop: Online

Verschillende dingen gekocht, altijd snelle levering, duidelijke mails wanneer het verstuurd wordt.

  • Duidelijke website, alles goed te vinden Gemak 8
  • Snelle levering, goed verpakt, Service 8
  • Bijna alles te vinden op de site, met duidelijke omschrijving, en goed foto's Assortiment 9
  • aanrader Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Kees Moek
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
21-04-2014

danibo24

  • in zoeken kan je makkelijk vinden wat je zoekt Gemak 7
  •   Service
  • bij de levertijd stond binnen 48uur. Maar de vaatwasser kwam pas na meer dan 72 uur. Hier heb ik redcoon over gecontact en dit is wel netjes door hun opgelost Assortiment 4
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van danibo24
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-04-2014

arnoldenmarjon

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van arnoldenmarjon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2014

zannelia

Ik ben al jaren klant. Nog nooit problemen gehad. Ook eens een keer telefonisch contact gehad. Was ook dik in orde hoe je geholpen wordt.

  • Duidelijke site. Gemak 10
  • Ze doen wat ze zeggen. Service 10
  • Ik kan altijd alles vinden wat ik zoek. Assortiment 10
  • Vaak zijn ze nog het goedkoopst ook. Altijd snelle en nette levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van zannelia
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
21-04-2014

Mental Michael

Aankoop: Online

Een goede webwinkel. Goede ervaringen zijn geen garantie voor de toekomst. Het beste kan men zelf eens iets bestellen. Men loopt zeer weinig risico.

  • Je ziet het vanzelf. Gemak 8
  • Vlot en duidelijk, echter maakt RedCoon zich ook schuldig aan te prompte tevredenheids onderzoeken. Je krijgt de tijd niet om je product over een langere termijn te evalueren. Service 7
  • Als je niet weet wat je wil, dan kan je het hier altijd vinden. Assortiment 9
  • Mijn goede ervaringen zijn geen garantie voor de toekomst en/of andere klanten. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Mental Michael
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-04-2014

JFG1962

Snelle levering, goede communicatie, ruim assortiment. Redcoon is gewoon een nette betrouwbare webshop zoals er meer zouden moeten zijn.

  • De site werkt simpel, gewoon zoals je verwacht dat het werkt, zo werkt het ook. Gemak 9
  • Je wordt meteen netjes op de hoogte gehouden omtrent de status van je bestelling, echt perfect. Service 9
  • Zeer ruim assortiment, ik sta iedere keer weer versteld van wat ze allemaal hebben. Ga maar eens op zoek naar een afzuigkap van slechts 50 cm breed, die vindt je bijna nergens. Assortiment 9
  • Gewoon een goede webshop. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JFG1962
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-04-2014

Jansen_casper

Mooie en duidelijke website, goede levering en hoed verpakt.
Hoe het is als je problemen zou hebben weet ik niet, mijn beamer werkt als een zonnetje

  • Website heeft ruime keuze en is over het algemeen goed uitgelegd en duidelijk Gemak 8
  • Verzending was redelijk snel en goed verpakt. Goederen komen uit Duitsland dus 1 dag levering lukt niet altijd. Maar als je geen super haast hebt geen probleem Service 7
  • Ruime keuze met goede uitleg Assortiment 8
  • Als je een beamer wilt kopen is redcoon een vam de betere aanbieders Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jansen_casper
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
21-04-2014

Robbywest

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Robbywest
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
20-04-2014

AGls

Zoeken, bestellen gaat prima.
Afleveren ook prima, maar het bericht over het bezorgtijdstip komt laat en via een telefonisch bericht. Heb je de pech dat je werkt, dan kun je geen vrij meer nemen. Heb je de pech dat iemand opneemt die het bericht niet begrijpt, dan mis je het bericht en weet je niet wanneer je thuis moet zijn.

  • Handig dat je niet verplicht bent een account aan te maken Gemak 8
  • Jammer dat je niet zelf een bezorgdag kunt kiezen. Het bericht over het bezorgmoment kwam telefonisch (automatisch gegenereerde opname) de avond voor de bezorging. Deze werd door mijn zoontje opgenomen en die heeft het niet begrepen. Dus wist ik niet wanneer het zou worden bezorgd. Gelukkig was er op dat moment toevallig iemand thuis. Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van AGls
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-04-2014

Lardenoye

Aankoop: Online

Alles verliep verrassend vlot.

  • Simpel bestelling plaatsen en betalen Gemak 8
  • Op de hoogte houden van de status van de bestelling via email kan beter. Aflevering ging verrassend snel. Service 7
  • Ik kan bijna alles van mijn gading vinden. Maak ook gebruik van Redcoon in Portugal waar hetzelfde voor geldt maar de produkten in de regel wat duurder zijn Assortiment 9
  • Ik heb alle vertrouwen in Redcoon!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lardenoye
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-04-2014

Jan9988

Prima webwinkel waar ik zeker nog eens bestelling zal gaan plaatsen.

  • Duidelijke en overzichtelijke site. Ook het gemak van betalen via Paypal spreekt mij aan. Gemak 10
  • Bestelling snel geleverd. Als de bestelling iets langer op zich laat wachten wordt je gelijk geïnformeerd via email. Service 10
  • Ruim assortiment electronica. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan9988
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2014

Barry88

  • De webwinkel is zeer gebruiksvriendelijk en dus eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van een bestelling. Gemak 9
  • Ik heb het product de dag na bestelling ontvangen. Het product was goed beschermd verzonden en ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de status van de levering. Service 9
  • Redcoon heeft een breed assortiment met scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Ik kan er niets anders van maken dan dat Redcoon een keurige webwinkel is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barry88
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
19-04-2014

BozeKlant

Aankoop: Online

De bestelling en levering gingen prima.
Tot we na 15 dagen erachter kwamen dat we geen warmhoudlade maar een accessoirelade hadden besteld (bij de zoekopdracht 'warmhoudlade' kwam de bestelde lade tevoorschijn, wij dachten dat dit de juiste lade was). Meteen contact gezocht met redcoon, zij gaven meteen aan dat we buiten de bedenktijd van 14 dagen zaten (klopt we waren inderdaad te laat). Maar op onze opmerking over de website is meteen de website aangepast, maar wordt er naar ons toe geen enkel woord gesproken over deze fout. Ze blijven ons wijzen op de 14 dagen bedenktijd.
De laatste zin in iedere mail is: 'onze medewerkers helpen u graag!'. Wij hebben deze ervaring absoluut niet, er wordt niet eens een reactie gegeven over de aangepaste website.
We worden van het kastje naar de muur gestuurd, klantvriendelijkheid is heel ver te zoeken!

  • Over het algemeen was de site duidelijk. Maar achteraf bleek dat er verkeerde producten werden getoond onder de zoekopdracht (accessoirelade is een warmhoudla) Gemak 1
  • Er werd redelijk snel gereageerd op emails. Maar vervolgens worden wij alleen maar gewezen op de voorwaarden van hen, we kregen niet het gevoel dat er geluisterd werd naar ons. Service 3
  • Wij hebben een accessoirelade ontvangen terwijl wij een warmhoudlade wilden, dit hadden wij in de zoekopdracht aangegeven en waren ervan overtuigd dat wij de juiste lade hadden besteld (niemand verwacht dat onder zo'n zoekopdracht er een ander product tevoorschijn komt en hetzelfde eruitziet als wat je nodig hebt) Assortiment 2
  • Dit omdat we niet klantvriendelijk zijn behandeld, deels hebben wij een fout gemaakt maar deels is er ook een fout op de website ontstaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van BozeKlant
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2014

Eric Wielick

Aankoop: Online

prima en betrouwbaar

  • 1 bedtelling en spoedig in huis Gemak 10
  • prima opgelost toen achteraf de order niet was ingegeven Service 9
  • prima overzichtelijk Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Eric Wielick
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
19-04-2014

rob178989

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zelden een bedrijf meegemaakt dat zulke slechte service levert. Niet reageren op mails, afspraken niet nakomen. Gevolg 2 maanden over gedaan om een werkende tv te krijgen Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Zoek je een lage prijs dan ben je aan het goede adres. Zelden een bedrijf meegemaakt dat zulke slechte service levert. Niet reageren op mails, afspraken niet nakomen. Gevolg 2 maanden over gedaan om een werkende tv te krijgen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rob178989
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-04-2014
Beste rob178989,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.