Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4599 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 332
Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

BertW1961

Redcoon is gewoon de goedkoopste!
Redcoon vroeg geen verzendkosten

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Al meerdere malen iets besteld bij Redcoon. Altijd snel en goed geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BertW1961
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

J.G.Brockmann

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Levering was uiystekend, alleen jammer dat geen koolstoffilter te bestellen is. Moet ik bij ander bedrijf kopen. Service 9
  • De afzuigkap funcioneert goed,is zeer stil, en voor mij voldoende. Assortiment 9
  • Omdat, afgezien van de koolstoffilter, is levering en product prima. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.G.Brockmann
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

mevisjohn

zie hierboven

  • overzichtelijke site goed gestructureerd Gemak 9
  • snelle levering zoals beloofd vraag via e-mail werd snel en ter zake doende beantwoord Service 9
  • uitgebreide keuze Assortiment 9
  • goede service gemakkelijk te bestellen snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mevisjohn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

marja1959

In het verleden wel meer producten gekocht, altijd heel tevreden met de levering en de gekochte producten. Geen op- of aanmerkingen.

  • De bestelling ging eenvoudig, zonder allerlei moeilijke vragen enzo. Gemak 10
  • Je wordt netjes via email op de hoogte gehouden over je bestelling. Bezorging snel. Service 10
  • Een fijne webshop met veel keus en kwaliteit. Assortiment 10
  • Ik kan niets negatiefs of een minpuntje bedenken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marja1959
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Patricia1975

  • zeer overzichtelijke website met goede en uitgebreide omschrijving bij het artikel Gemak 10
  • de bestelling is goed via internet/mail te volgen Service 10
  • zeer breed assortiment voor een zeer lage prijs! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Patricia1975
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Heidi Verkooijen

Aankoop: Online

Alles verliep zoals we verwachten.

  • Alle info was makkelijk te vinden. Het bestellen en betalen verliepen vanzelfsprekend. Gemak 10
  • We kregen meteen te horen dat er 1 artikel vertraagd was en werden hier van op de hoogte gehouden. Service 10
  • Alle artikelen die we zochten gemakkelijk gevonden en nergens anders goedkoper kunnen vinden. Assortiment 10
  • Makkelijke service, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Heidi Verkooijen
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
23-10-2014

Henk van Gijssel

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Levering was bij mij meerdere malen ondanks kennisgeving van bestelling niet geleverd of contact gemaakt om fouten te herstellen!!! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Het geleverde product was een showmodel. Dit werd niet bij de verkoop vermeld. Erg slordig. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Henk van Gijssel
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

24-10-2014
Beste Henk van Gijssel,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren.

Wij verkopen enkel nieuwe originele producten, vervelend om te horen dat jouw product op een showmodel leek.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,8
5 sterren
23-10-2014

Widdy80

Aankoop: Online

Redcoon levert snel, heeft een uitgebreid assortiment en heeft vaak de laagste prijs. Ideale winkel om kwalitatief goede huishoudelijke spullen te kopen. Als je via de online shop besteld wordt het nog thuis gebracht ook. Nooit meer passen en meten of het wel in de eigen auto en geen rugklachten meer van al het zware tillen. Gewoon 's avonds bestellen; volgende dag geleverd. BAM!

  • Product gezocht via Kieskeurig en Redcoon bleek de goedkoopste leverancier. Makkelijk betalen via iDeal. Appeltje, eitje! Gemak 10
  • Prima service. Binnen 24 uur werd de oven geleverd en zelfs tot in de keuken gebracht. Was goed ingepakt en beschermd om beschadiging tegen te gaan. Service 10
  • Redcoon heeft natuurlijk verschrikkelijk veel en er zitten leuke aanbiedingen bij. Dit was de eerste aankoop, maar ik verwacht vaker terug te komen. Assortiment 9
  • Door de snelle levering en de lage prijs is Redcoon een aanrader voor iedereen die op zoek is naar huishoudelijke apparatuur! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Widdy80
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
23-10-2014

niet tevreden

Laptop nu een paar weken in bezit en nog steeds geen oplossing!

  • 24 uurs service werkt niet zoals vermeld, artikel kwam pas na 48 uur! en geen track en trace code ontvangen Gemak 5
  • 24 uurs service niet aan voldaan, bij navraag zeer ongeïnteresseerd hierover, staat voor 18.00 uur besteld wij hebben om 17.15 besteld en betaald en dit vond men zeer laat! Voorwaarden zijn van Redcoon niet van ons. Laptop heeft andere specificatie dan op overzicht en ook hier doet men zeer ongeïnteresseerd over, money is binnen verder geen service of meedenken meer. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Niet, after sales is zeer beroerd, als je daar niet van op aan kan.... Aanbeveling 1
» Lees de hele review van niet tevreden
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-10-2014
Beste redcoon-klant,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
23-10-2014

larsBern

De uitstekende service en prima prijzen zorgen er voor dat ik erg tevreden ben met Redcoon.

  • Echt supersnel, om 22:55 besteld, de volgende dag in huis! Gemak 10
  • Prima! Vooral de chat service werkt uitstekend. Service 10
  • Altijd iets te vinden voor een goede prijs. Assortiment 10
  • Heb al veel kennisen over de uitstekende ervaringen met Redcoon verteld. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van larsBern
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-10-2014

B. Otten

Een prima online webshop met ruime keuze, mooie optie om te sparen via redcoon vrienden van.
Uitermate tevreden over assortiment en manier van bestellen en levering, behalve de levertijd die wat langer duurde dan beloofd.

  • Eenvoudig te bestellen Gemak 9
  • De aflevering verliep prima, apparaat hebben ze netjes op de plaats gezet. Afgesproken bezorgtijd was echter langer. In plaats van 1-2 werkdagen zoals vermeld bij bestelling heb ik 4 werkdagen gewacht. Service 6
  • ruime keuze Assortiment 8
  • zeer tevreden, enig minpuntje was beloofde leveringstijd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van B. Otten
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-10-2014

123qw123

betrouwbare winkel. geen mening over service wanneer iets mis gaat bij levering of een apparaat stuk gaat, want is mij nog niet overkomen.

  • keurig op tijd geleverd Gemak 8
  • niks op aan te merken Service 8
  • ruim assortiment tegen lage prijs Assortiment 8
  • al vaker besteld bij redcoon, nooit problemen mee gehad Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 123qw123
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-10-2014

harrie19700

Na een aantal beoordelingen te hebben gelezen , niet allemaal positief, toch over gegaan tot bestellen.
De reden: dat het product wat ik ging bestellen ongeveer 10% goedkoper was dan elders en de mogelijkheid om met paypal te betalen.
Dit tezamen met het feit dat mijn bestelling binnen de beloofde 48 uren werd geleverd zorgt ervoor dat ik zeker vaker bij redcoon ga bestellen.

  • Bestellen gaat snel en gemakkelijk. ook de mogelijkheid om met paypal te betalen was voor mij een reden om hier te bestellen Gemak 8
  •   Service
  • Het assortiment is ruim genoeg naar mijn mening. Assortiment 7
  • Op basis van mijn bestelling zou ik redcoon zeker aanraden. Scherpe prijzen en in mijn geval snellen 48 uurs levering ook daadwerkelijk binnen 2 dagen geleverd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van harrie19700
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-10-2014

bernadus71

kan goed bij deze zaak kopen

  • zeer overzichtelijke Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • alles wat je zoekt is er wel Assortiment 9
  • zeer goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bernadus71
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-10-2014

c vermeer

Aankoop: Online

Omdat ik steeds goede ervaringen had met de bestellingen en redcoon steeds als de voordeligste naar voren kwam, kijk ik bij een aankoop eerst op redcoon.

  • duidelijke website, zo wie zo makkelijk via internet te bestellen Gemak 9
  • De telefoon wordt direct opgenomen als je vragen hebt, en als klant ben ik steeds heel correct behandeld en is alles snel opgelost. Service 10
  • De dingen die we via internet wilde bestellen waren tot nu toe allemaal bij redcoon aanwezig. Assortiment 9
  • Vanwege mijn vorige beoordeling heb ik mijn bevindingen al aan verschillende mensen doorgegeven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van c vermeer
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
22-10-2014

anton snijders

Aankoop: Online

Men geeft een retour garantie met terugstorten van het betaalde bedrag maar dat gebeurt niet.

  •   Gemak
  • Als je product defect geleverd wordt,dan zegt aftersales je mag hem terugsturen en je geld wordt teruggestort maar niet is minder waar, daarna zeggen zij hij is aangeboden ter reparatie en dat kan wel 3 weken duren Service 3
  •   Assortiment
  • het call center praat je naar de mond maar doet niets als je weer contact opneemt voor de stand van zaken dan krijg je weer een ander persoon en die vertelt je weer wat anders en las je commentaar geeft breken ze het gesprek af. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van anton snijders
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

23-10-2014
Beste anton snijders,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vandaag hebben wij je een e-mail verzonden, waarin wij je klacht hebben toegelicht.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
22-10-2014

PW61

niet alleen deze keer maar ook eerder altijd correct behandeld. Vind de winkel zeer betrouwbaar

  • eenvoudig zoeken in de internetwinkel Gemak 9
  • levering zeer snel en bij vertraging direct een mail Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • niet alleen deze keer maar ook eerder altijd correct behandeld. Vind de winkel zeer betrouwbaar Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PW61
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
22-10-2014

MFL

Aankoop: Online

Alles wat fout kon gaan na bestelling en betaling van het product, lijkt fout gegaan te zijn. Het ergste is dat er niet eens excuses vanaf kunnen.

  • Bestellen en betalen ging makkelijk, maar het product werd vervolgens niet geleverd. Na heel veel moeite door mij (veel bellen) werd het product weken te laat geleverd. Gemak 1
  • Erg vriendelijke mensen bij de klantenservice, maar pas na vijf keer bellen gebeurde er echt iets. Afdelingen die slecht met elkaar communiceren? Service 3
  • Prima, maar wat aangeboden wordt, moet ook geleverd worden. Assortiment 7
  • Niet aan te bevelen. Zelfs excuses na een duidelijke wanprestatie kunnen er bij Redcoon niet vanaf. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van MFL
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-10-2014
Beste MFL,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Wij vinden het erg jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van jouw order. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
22-10-2014

pesas01

  • van thuis een prima pprudukt Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • je kunt alles bestellen zonder risico Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pesas01
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-10-2014

Archil

Aankoop: Online

Alle info was duidelijk op de site te vinden. Overeenkomstig de afgegeven levertijd is het apparaat geleverd

  • Alle meest voorkomende merken voorhanden Gemak 8
  • Perfect volgens afspraak geleverd Service 8
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Komen afspraken na Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Archil
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
21-10-2014

Luuk Venhuizen

Aankoop: Online

  • Web site is gebruikers vriendelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Ik heb een boorhamer en een combi magnetron besteld. Boorhamer ging keurig, alles vlgs afspraak. Combi magnetron was een drama. - Levertijd niet nakomen - Mail naar verkeerd mail adres vlgs klanten service - Bestelling was ineens uit mijn account zonder verdere mededeling. levertijd was uiteindelijk 3 week ipv van 2 dagen zonder verdere communicatie. Service 3
  • Combi magnetron was bij veel aanbieders iets goedkoper. Boorhamer was scherpe prijs. Assortiment 6
  • Gezien mijn eerste ervaring zou ik jullie zeker niet aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Luuk Venhuizen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-10-2014

ondries

Goede service, snelle levering en scherpe prijzen.

  • Overzichtelijke site. Goede zoekfunctie. Gemak 9
  • Snelle levering, scherp geprijsd Service 10
  • Breed aanbod. Niet elke categorie is echter even volledig. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ondries
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-10-2014

Marcel Doornhein

Aankoop: Online

Dit was mijn eerste bestelling en kennismaking met Redcoon. Ik ben dik tevreden met het geleverde produkt dat ik heb kunnen kiezen uit het ruime assortiment. Bovendien levert Redcoon tegen erg voordelige prijzen.
De afhandeling van mijn bestelling was simpelweg perfekt. Redcoon doet wat ze beloven. Super gewoon, jullie hebben er weer een dik tevreden klant bij.

  • Via Redcoon kun je via een zeer overzichtelijke website je bestelling plaatsen vanuit je luie stoel, Het bestelde produkt wordt prima verpakt bij je thuis afgeleverd. Aan de hand van de Track & Tracecode kun je precies zien wanneer het produkt wordt afgeleverd Gemak 9
  • Ik vindt dat Redcoon een prima service levert. Uit een ruim assortiment kun je makkelijk een goede keus maken. De bestelling plaatsen is heel erg gemakkelijk. Voor de rest hoef je eigenlijk niets te doen want Redcoon doet de rest. Je hoeft alleen maar te wachten tot je bestelling thuis wordt afgeleverd. Wat Redcoon belooft op de website dat doen ze ook Service 9
  • Op de website vindt je een ruime keus aan artikelen. Het assortiment is dusdanig groot dat een ieder hier wel iets naar zijn wensen kan vinden. Bovendien dient vermeldt te worden dat Redcoon erg scherpe prijzn hanteert, dus ook nog eens voordeliger dan bij vele andere winkels Assortiment 9
  • Gezien het assortiment, de scherpe prijzen, de service en de prettige afhandeling van mijn bestelling kun je gewoon niet anders dan deze webwinkel bij anderen adviseren. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcel Doornhein
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-10-2014

Dick Verschoor

Aankoop: Online

Ruim een jaar geleden kocht ik een Synology NAS met 4 bijpassende 2TB schijven.
Na ruim 1 jaar gaven 2 schijven kort na elkaar de geest.
Omdat ik veronderstelde dat de garantie 1 jaar betrof verving ik voor eigen rekening reeds de 2 schijven. Omdat ik na de 2e schijf er flink genoeg ervan had verving ik die schijf door een duurdere "red" serie met ook 3 ipv 2 TB capaciteit.

Nadat ik begreep dat de garantie 2 jaar was heb ik dit gemeld en ook dat ik inmiddels overgegaan was op de 3TB "red" schijven.
Binnen 2 dagen na het opsturen van mijn 2 defecte schijven ontving ik 2 duurdere 3TB schijven retour zonder enige factuur.
Ik vind dit wel een héél goede service.!...

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dick Verschoor
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
21-10-2014

Rosie Stassen

Aankoop: Online

als ik aan Redcoon denk krijg ik gewoon een raar gevoel.

  • van thuis uit winkelen Gemak 7
  • niet telefonisch bereikbaar, bij chat lange wachttijd.en klacht niet behandeld moet dit dus schriftelijk doen. dus geen goede service Service 2
  • bij mijn product was niet veel keus Assortiment 6
  • de service is gewoon hopeloos meer wil ik hierover niet kwijt. wordt nu nog boos over de service Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Rosie Stassen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-10-2014
Beste Rosie Stassen,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
21-10-2014

ErikdeRuiter1963

zeer tevreden met mijn aankoop , en voor de laagste prijs

  • geode overzichtelijke site en stap voor stap afhandeling Gemak 9
  • snelle levering, goed verpakt Service 9
  • ruime keuze , gebarieerd aanbod Assortiment 9
  • op basis van prijs, kwaliteit, assortiment en snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ErikdeRuiter1963
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-10-2014

amberjansma

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede aanbiedingen en snel en makkelijk online bestellen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van amberjansma
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
21-10-2014

Koertov1

Aankoop: Online

Al voor de vierde keer een apparaat met hetzelfde defect moeten terugsturen naar Redcoon en nu totaal al 20 weken kwijt geweest. Redcoon wijst steeds naar fabrikant(service?!)zonder enig inlevingsvermogen en komt steeds met verschillende toezeggingen die niet worden nagekomen. Klagen (mail, chat, telefonisch) helpt niet, kafkaanse toestanden, urenlang telefonisch in gesprek geweest. Redcoon kan er niets aan doen dat het apparaat steeds stuk gaat maar kunnen wel zorgen voor fatsoenlijke afhandeling. Totaal geen vertrouwen meer in produkt en in Redcoon.

  •   Gemak
  • Slecht bereikbaar (wachttijd) en onvoldoende mogelijkheden. Kunnen alleen status nakijken. Zeer onduidelijke antwoorden. Service 1
  •   Assortiment
  • Na aankoop van het produkt willen ze niets meer met consumenten te maken hebben want service bieden is lastig en kost tijd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Koertov1
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

14-10-2014
Beste Koertov1,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze reparatieservice op deze manier hebt ervaren.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,7
4.5 sterren
21-10-2014

ReggyC

Aankoop: Online

Ik heb niet anders als lof over Redcoon
Snelle levering uitstekend verpakt en wat ik prettig vind de prijs is incl. verzendkosten!
Ga zo door!

  • het gemak waarmee ik goederen kan vinden Gemak 7
  • Snelle levering uitstekend verpakt prijs is incl. verzendkosten! Service 9
  •   Assortiment
  • Ik heb niet anders als lof over Redcoon zal hun zeker aan anderen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ReggyC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-10-2014

Aaf van der Laan

Aankoop: Online

  • Heel gemakkelijk te vinden wat je zoekt zonder omwegen Gemak 9
  • Super, na bestelling alle informatie die je nodig hebt om te weten wanneer je de bestelling hebt geplaatst, betaald en is verzonden. Alles te volgen Service 9
  • Voor mij genoeg te vinden wat ik zoek en meer. Zal ook niet de laatste keer zijn dat ik hier heb besteld. Assortiment 9
  • Al gedaan. Juist door mijn tevredenheid andere al geïnformeerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aaf van der Laan
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
20-10-2014

joram1000

Goed product het is helemaal naar me zin!,Alleen jammer dat de prijs van deze receiver nu 518 euro kost, ik heb er 569 euro voor betaald scheelt wel weer 50 euro!jammer
,maar voor de rest niet te klagen.gr

  • Internet bestellen Gemak 7
  • De bestelling is vlot verlopen dankzij de 24 uur levering Service 8
  • Breed aanbod bij redcoon Assortiment 7
  • Iedereen die ik ken Aanbeveling 8
» Lees de hele review van joram1000
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-10-2014

avd15

Bestelling en levering liep volgens het boekje. Prima prijzen, ga dus vooral zo door.

  • goede duidelijke site , kon gewenste producten goed vinden Gemak 9
  • levering volgens het boekje en op tijd zonder problemen geleverd Service 9
  • goed assortiment en prima prijzen. Assortiment 9
  • Inmiddels enkele malen besteld. Altijd in volle tevredenheid geweest. Goede product informatie en up-to-date. Ga vooral zo door. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avd15
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Zito

Prima service, snel, goed en nette afhandeling.
Eigenlijk alles wat je verlangt bij het online shoppen.
En als het goed is en je bent tevreden dan kom je terug!

  • Zondag besteld, dinsdag in huis. Ik had geen haast dus prima. Gemak 8
  • Afhandeling was goed, goed verpakt, netjes een factuur. Alles zoals je het graag zou willen. Service 8
  • Goede keuze, ruim assortiment. Aanbieding was echt een geluk, de nas was dan ook snel uitverkocht. Assortiment 8
  • Dit is mijn 2e bestelling en ook al was de 1e bestelling een tijd terug, gevoel van service, snelheid en goede afhandeling was blijven hangen. Dit bleek wederom bij de 2e bestelling. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Zito
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

berry1963

diverse malen een order geplaatst, nooit geen problemen mee gehad.

  • site goed toegankelijk, duidelijke navigatie Gemak 8
  • na je bestelling nog diverse mail met de status van je bestelling Service 8
  • uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen Assortiment 8
  • is goed winkelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding Aanbeveling 8
» Lees de hele review van berry1963
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
20-10-2014

Marcoge1971

Ik ben totaal niet tevreden over de service die mij geleverd is door Redcoon, ik kreeg nooit een reactie over de klacht die ik had ingediend.

  • Het bestellen ging heel eenvoudig Gemak 8
  • Ik had een artikel besteld die binnen 48 uur geleverd zou worden. Na 5 dagen nog niks te hebben ontvangen ging ik maar eens bellen en wat bleek ze waren vergeten om de bestelling te verzenden. Toen eindelijk na weer 5 dagen had ik mijn bestelling binnen Dus dat was in totaal 10 dagen na het plaatsen van mijn bestelling. Ik had hierover een klacht in gediend maar daar heb ik op tot heden niks van gehoord dus de kans dat ik ooit nog wat bij redcoon bestel is zeer klein. Service 2
  • Ze hebben voldoende Assortiment 9
  • Ik zou het na mijn ervaring deze winkel niet aanbevelen.Het aanbod is voldoende, bestellen gaat heel eenvoudig maar de service is slecht Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Marcoge1971
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-10-2014
Beste Marcoge1971,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 6,8
3 sterren
20-10-2014

Olaf Biesot

Redcoon heeft een leuke website, mooie prijsstelling, maar wel de traagste levertijd ooit meegemaakt.
Weliswaar zal dit, hopelijk, een uitzondering zijn..de informatie naar de klant moet beter zijn dan "het is niet op voorraad."
Ik wil weten waarom niet, wat er aan gedaan wordt en of de leverancier ook wordt opgeroepen om sneller te leveren.
Daarin is Redcoon schromelijk tekort geschoten.
Uiteindelijk ben ik wel blij met de spullen.

  • Ik had zowel vriendenkorting als speciale korting bij aanschaf van het artikel. Ik kreeg echter niet beide. En verzendkosten moest ik gewoon betalen, ook bij aanschaf van de speakers, die gratis verzonden zouden worden.Beetje jammer dat dat niet in 1 bestelling kan dan. Gemak 7
  • Ik vond dat ik slecht geinformeerd ben over het hoe en waarom van de ontzettend lange levertijd. Service 6
  • Assortiment is prima. Assortiment 9
  • Als iemand denkt dat het snel geleverd is, is hij mooi de sjaak. Ik heb 2,5 maand moeten wachten op mijn bestelling. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Olaf Biesot
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-10-2014
Beste Olaf Biesot,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld, onze excuses hiervoor.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Mocht je de levertijd te lang vinden duren, dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om te order te wijzigen of te annuleren.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

Mijnart

Aankoop: Online

Redcoon is een van beste webshops in electronica; goede prijzen, snelle levertijden, uitgebreid assortiment en een top-service!

  • Duidelijke website, makkelijk zoeken, goede omschrijvingen, aanbiedingen ook makkelijk vindbaar. Gemak 10
  • Zeer makkelijke en snelle bestelprocedure, goede after sales, je wordt ook van alle vervolgstappen op de hoogte gehouden, tot de bezorging aan toe. Service 10
  • Goed en compleet assortiment. Snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding Assortiment 10
  • Gewoon helemaal top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mijnart
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-10-2014

DinkMan

Alles naar wens

  • Prima geregeld Gemak 9
  • Niets op aan te merken Service 9
  • Zeer groot Assortiment 8
  • Zou het zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DinkMan
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Maurice155

Al met al een goede internet webwinkel, met degelijke klantenservice wat ook telefonisch bereikbaar is.

  • Website duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Klantenservice aan de telefoon gehad, waren erg vriendelijk en direct goed geholpen. Service 8
  • Groot assortiment en veel op voorraad. Assortiment 8
  • Site is duidelijk, klantenservice is ook erg goed en vriendelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Maurice155
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

1995Ruben

Het is haast te mooi om waar te zijn. Goede prijzen, uitstekende service en snelle bezorging. Ik was in het begin sceptisch, maar na vele aankopen ben ik overtuigd. Ik zal hier dan ook zeker meer aankopen doen in de toekomst.

  • Heb al meerdere keren bij Redcoon besteld. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn laag en de service is uitmuntend. Gemak 10
  • Veruit de beste service die ik ooit heb gehad. De chat service met de helpdesk is handig en vooral erg snel. Veel beter dan over en weer mailen waarbij er dagen voorbij gaan. Ik heb inmiddels twee maal een defect product aangekaart, een retourfomulier ontvangen, kostenloos mijn product opgestuurd en binnen korte tijd een gloednieuw exemplaar ontvangen. Top service! Service 10
  • Vergeleken met andere aanbieders is het assortiment iets kleiner, maar daar heb ik mij nooit aan gestoord aangezien ze altijd het nieuwste van het nieuwste hebben en nog wel tegen de beste prijs! Assortiment 10
  • Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen aan anderen. Sterker nog ik heb vele vrienden en familieleden al overtuigd. Stuk voor stuk tevreden nieuwe klanten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 1995Ruben
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

mariekepool

Aankoop: Online

  • Bestelling liep soepel van begin tot eind. Gemak 10
  • Informatie op de site is bijzonder duidelijk. De vaatwasser werd tevens keurig op tijd geleverd! Service 10
  • Wij vonden snel wat wij zochten, prima assortiment! Assortiment 10
  • Zoals gezegd liep alles soepel van begin tot eind. Optimale prijs-kwaliteit verhouding! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mariekepool
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-10-2014

B.G. de Boer

  • Lekker duidelijk, en overzichtelijk. Gemak 8
  • Binnen de overeengekomen tijd geleverd. Service 8
  • Ruime keuze, scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Echt een prima tweede ervaring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B.G. de Boer
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.