Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


5283 reviews Totaalscore 8,3
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 322
Totaal 5,8
2 sterren
22-08-2014

jjhsnijders

Aankoop: Online

op 20-08-2014 mijn bestelling gedaan via kieskeurig.nl en de samsung led tv ue40h6200aw aangekocht voor €406.99. Een dag later krijg ik een mail van kieskeurig, waarin staat dat de tv bij jullie niet meer voorradig is en ook niet meer geleverd gaat worden.

Nu het volgende; ik bel klantenservice van Redcoon op en krijg daar te horen dat de tv juist wél op voorraad is?! maar voor het bedrag van €529.
Ik word overigens zeer goed geholpen door de medewerkster van Redcoon! dat wel.

Ik heb een bevestigings mail en dat de tv aan mij geleverd word voor €406.99 en zie dit ook graag doorgaan.
Vooral omdat de tv gewoon op voorraad blijkt te zijn.

Ik spreek tot nu toe mijn ongenoegen uit, omdat ik nog niets vernomen heb van de verder gang van zaken.

Ik hoop dat ik dit toch nog een positief staartje gaat krijgen.

  • wel gemakkelijk via kieskeurig Gemak 7
  • Redcoon komt in mijn geval zijn afspraken niet na tot nu toe Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • zolang er voor mij geen oplossing is nog even niet. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van jjhsnijders
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
22-08-2014

Joklo

  • Snel via internet. Gemak 9
  • Bij bestelling uitdrukkelijk aangegeven en betaald voor afvoer oude machine en extra bedrag betaald om droger aan te sluiten. Beide is niet gedaan en geld is niet gerestuteerd. Uiteindelijk is oude droger wel opgehaald. Geen reactie verder ontvangen op klacht. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Partij komt zijn afspraak niet na en laat betalen voor een service die niet nagekomen wordt. Prijs is goed, maar als je vervolgens extra laat betalen voor diensten en ze vervolgens niet nakomt, dan voelt dat niet goed Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Joklo
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-08-2014

Rolandvb

Het totaalplaatje is gewoon goed. De combinatie van breed assortiment, fijne mijn-omgeving en nette afhandeling bij retour sturen van een product zorgen dat ik vertrouwen heb in het bedrijf en dus vaker zal bestellen.

  • Beetje drukke website. Ik zocht heel gericht een product dus dat was geen probleem. Verder een fijne mijn-omgeving Gemak 7
  • Ik bleek een product niet te kunnen gebruiken en kon dit kosteloos retour sturen. Verder prima mijn-omgeving en je kan heel makkelijk je bestelling volgen via track & trace Service 9
  •   Assortiment
  • Een vertrouwde website met groot assortiment. En lid van thuiswinkel waarborg. Wel zo fijn als je een dure aankoop doet. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rolandvb
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
22-08-2014

pvdleest

Aankoop: Online

Aanvankelijk na het wasmachine incident wilde ik niets meer te maken hebben met Redcoon.
echter ter genoeg doening wilde ik toch de waardebon van euro 15,- verzilveren. geef je ze toch maar weer een kans.
Toen bleek dat de waarde bon slecht euro 5, -- waard was , kwam " de stoom uit mijn oren" .

Klaarblijkelijk wil men klanten met klachten afpoeieren.

En dan laat men helemaal niets, werkelijk helemaal niets meer van zich horen (vanaf 12 aug 2014)

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Men heeft een blundering in de levering (normaal 2 dagen nu twee weken) vergoed met een waardebon van euro 15,- Staat eigenlijk niet in verhouding maar ik zag het maar als een gebaar. echter ik viel van de ene verbazing in de andere, toen bleek dat de waardebon slechts euro 5,-- waard was. Totaal geen reactie op mijn email. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • De wijze waarop men met klachten omgaat is in en in triest, dat gun je andere mensen niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van pvdleest
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

16-07-2014
Beste pvdleest,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Inmiddels hebben wij opnieuw contact met je gehad. Helaas is het momenteel nog onbekend waar de zending zich bevind. Om deze reden zullen wij een nieuwe bestelling naar je versturen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 4,5
1 sterren
22-08-2014

wimb66

Aankoop: Online

Redcoon heeft zowel een 24-uurs als een 48-uurs levering, die ze op hun site als volgt omschrijven:

- '24-uurs levering' houdt in dat bestellingen gedaan op werkdagen vóór 18.00 met een geslaagde vooruitbetaling via o.a. iDEAL binnen 24 uur worden geleverd.
- '48-uurs levering' houdt in dat bestellingen op werkdagen met een geslaagde vooruitbetaling via o.a. iDEAL binnen 48 uur worden geleverd.

Het verschil tussen die 2 methodes, behalve de levertijd zelf, zijn de woorden 'vóór 18.00 uur': voor de 24 uurs levering geldt - begrijpelijk - de voorwaarde dat men op de betreffende werkdag voor de avond besteld moet hebben om de 24 uur te kunnen garanderen, voor de 48-uurs levering wordt deze eis nergens vermeld.

Ik bestel maandagavond om kwart voor 8 's avonds iets via iDEAL en met een 48-uurs levering. Als ik zo'n 36 uur (woensdagmorgen) na bestelling nog niets heb gehoord over een aanstaande levering en er volgens mijn account ook weinig actiefs gebeurt met mijn order, bel ik. Na lang gewacht te hebben (de ook geprobeerde chat laat je nog langer wachten), krijg ik een dame aan de lijn die me uitlegt dat het inderdaad langer gaat duren, maar dat dat komt omdat ik 's avonds te laat besteld heb om binnen 48 uur geleverd te krijgen. Ik wijs erop dat dit niet geldt voor een 48-uurs levering, maar dat heeft geen zin, het is en blijft mijn eigen fout. Dus maar een klacht per mail gestuurd en daar maakten ze het nog bonter. Ik werd vriendelijk maar dringend geadviseerd de website te gaan bestuderen waar zou staan dat de 48-uurs levering geldt bij een bestelling voor 18.00 uur. Dan twijfel je toch, ga je nogmaals lezen om er nogmaals achter te komen dat de eis om voor 18.00 te bestellen toch echt alleen wordt gesteld voor de 24-uurs levering.

Let wel, het apparaat is een dag later bezorgd en de wereld is niet vergaan. Ik baalde er gewoon van dat het later kwam, want dat kwam me juist nu net niet handig uit (het was een cadeau). Maar als ze gewoon hun excuses hadden aangeboden was ik het waarschijnlijk al lang en breed vergeten. Echter, deze compleet belachelijke reacties (het is uw fout en we vertellen desnoods onwaarheden om ons gelijk aan te tonen) maken dit mijn laatste bestelling bij dit bedrijf. Er zijn meer webshops, de wereld kan uitstekend zonder Redcoon.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Dit is 2e bestelling bij dit bedrijf. Als de bestelling goed gaat zijn er geen problemen, maar als er onverhoopt iets niet goed gaat, is er een ondermaatse service. Service 2
  • Normaal assortiment Assortiment 7
  • Bij veel webshops kun je tegenwoordig uit een breed assortiment kiezen en eenvoudig bestellen. Het verschil zit 'm in de afhandeling van eventuele problemen. Daarin faalt Redcoon Aanbeveling 2
» Lees de hele review van wimb66
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-08-2014
Beste,

Wij vinden het erg spijtig om te vernemen dat uw bestelling op deze manier verlopen is.
Het is echter altijd vervelend wanneer een order later wordt geleverd dan verwacht.

Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet
Anouk
Totaal 8,8
4.5 sterren
22-08-2014

jopiotje

  • Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Gemak 9
  • Prima levertijd. Goede communicatie over zending, status levering. Service 9
  • Ik was op zoek naar een specifieke combinatie en die vond ik meteen bij Redcoon. Assortiment 8
  • Gezien de zeer positieve ervaring kan ik deze winkel zeker aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jopiotje
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-08-2014

Pietjebui

  • Heerlijk vanuit je stoel thuis kijken, zoeken, bestellen! Ook was er voldoende technische info om een keuze te kunnen maken. Gemak 10
  • In de namiddag besteld en de volgende dag reeds bezorgd. Beter kan bijna niet. En uitstekend verpakt. Service 10
  • Ik kon in ruime mate zoeken naar wat me interesseerde. Assortiment 9
  • Hoe zou het gemakkelijker kunnen. Naruurlijk moeten mijn vrienden dit weten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pietjebui
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

MiKa2014

Prima ervaring, snelle en soepele levering en goed prijsstelling.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MiKa2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

wappiesoft

Aankoop: Online

Ruim omschreven in de bovenstaande aandachtspunten.

  • Je vindt het product snel via de interne zoekmachine en bestelt het met een paar klikken als je in gelogd bent. Gemak 10
  • Een defect product wordt aangeboden aan Redcoon in Duitsland waardoor behoorlijk lang duurt voordat een niet te repareren S-View cover (in mijn geval) vervangen is. Service 6
  • Ruim assortiment tegen een lage prijs. Je bespaart al gauw tientallen euro's Assortiment 10
  • Een mooi en vooral uitgebreid assortiment. De prijs is tientallen euro's goedkoper dan bij andere winkels. Een goede shop voor mensen met een smalle beurs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wappiesoft
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

KJdU

Uitstekend product voor een zeer goede prijs.

  • Duidelijke site Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Veel keuze Assortiment 9
  • Goede producten voor een goede prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KJdU
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

jojotwee

in alle opzichten alles wat je van een webwinkel mag verwachten

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jojotwee
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

Sabrinakoster

Aankoop: Online

Prijs is goed, snelle levering, duidelijke site
Ga dit weekend zelf weer wat bestellen, want na te vergelijken komen jullie er weer als goedkoopste uit.

  • Duidelijke site, makkelijk bestellen Gemak 8
  • Snelle levering, geen problemen ondervonden Service 8
  • Wat ik zoek heb ik tot nu toe altijd gevonden Assortiment 9
  • Prijs is goed, snelle levering, duidelijke site Ga dit weekend zelf weer wat bestellen. Komt er weer als goedkoopste uit. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sabrinakoster
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
21-08-2014

Frans van Schie

De zending kwam niet binnen de beloofde 58 uur en de origenele verpakking van Samsung was niet intact.
Ik heb dit gemeld maar ne 1 week nog geen reactie van Redcoon ontvangen.

  • Goede en overzichtelijke site. Gemak 8
  • Ik had een Samsung tablet besteld. De verzendig gebeurde niet binnen 48 uur. Na het openen v.d. verzenddoos zag ik dat de zegels op de doos van Samung al verbroken waren en de doos was duidelijk al eerder geopend. de spullen zaten ook niet netjes in de doos. ik heb ik op 14 aug. een email verstuurd nar service@redcoon.nl maar tot op heden (21.aug.) heb ik nog geen reactie ontvangen. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Redcoon komt niet zijn beloftes na en reageert niet op mjn email. Dit is echter mijn eerste ervaring en misschien is dit een incident. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Frans van Schie
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

22-08-2014
Beste Frans van Schie,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat jij je bestelling in deze staat hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens, zodat ik de klacht verder kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,2
5 sterren
21-08-2014

Muppiepuppie

Door de snelle service en veilige betaling online heb ik de redcoon winkel hoog beoordeeld.

  • Prima site, makkelijk zoeken. Gemak 10
  • Snelle bezorging en netjes verpakt. Service 10
  • Uitgebreid gevarieerd assortiment. Assortiment 8
  • Uit eigen ervaring zou ik deze winkel aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Muppiepuppie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-08-2014

a credo cenit

Aankoop: Online

Is makkelijk te bestelleen en hoeft niet zo lang te wachten op de bestelling

  • super tevreden! Gemak 10
  • mijn bestelling op tijd! Service 10
  • veel goedkopere assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van a credo cenit
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-08-2014

webmariska

prima levering, prima product.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van webmariska
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
21-08-2014

lust8386

  • Bestelling probleemloos,maar verwerking van betaling (PayPal) kostte een week! Aflevering van artikel op voorraad duurde daardoor vrij lang. Gemak 5
  • Door late levering per e-mail gevraagd levering aan te houden (vanwege vakantie). Antwoord duurde enige dagen, waardoor levering niet meer kon worden opgeschort... Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Scherpe prijzen, maar levering niet altijd even snel. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van lust8386
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-08-2014

Trees2014

Ik ben heel tevreden over de prijs en de snelle en goede levering

  • Alles was heel duidelijk. ik heb betaald via ideal, wat perfect ging Gemak 8
  • Snelle perfecte levering Service 8
  • ik ben via kieskeurig bij Redcoon uitgekomen. Navraag gedaan bij collega's. Deze bleken vaker gekocht te hebben bij Redcoon en waren heel tevreden Assortiment 8
  • Goed bedrijf Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Trees2014
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
21-08-2014

Jsjvanderveen

Perfect geregeld

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jsjvanderveen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

Barry3333

Snel besteld, snelle levering, goede en duidelijk rekening met een duidelijke vermelding van wanneer en ongeveer hoe laat je zending aankomt. Meer kan je eigenlijk niet willen van bestellen op internet!

  • Aanklikken, adres invullen en betalen met de "normale" betaal mogelijkheden. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barry3333
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-08-2014

Peteratlas

geen bijzonderheden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Peteratlas
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
21-08-2014

Hannekes B.

Redcoon is slecht te bereiken, zet je in de wacht om vervolgens niet terug te bellen. Terugmailen evenmin.

Heb je geluk dat een product goed werkt dan heb je het snel in huis (voordeel!) maar gaat je product stuk dan hoor je niks meer van Redcoon of krijg je een standaard bandje te horen met "er zijn nog zeven wachtenden voor u" waarna ze vervolgens niet opnemen.

Ik hoop dat Redcoon zijn verantwoordelijkheid neemt en dit probleem alsnog oplost met ons na lezen van deze review.

  • Bestellen gaat makkelijk, bezorging is erg snel! Gemak 7
  • Het product gaat de eerste dag stuk en is niet naar wens. Redcoon laat na aangeven via de website, telefoon en mail niks van zich horen en is niet te bereiken. Als zij zo snel kunnen bezorgen zouden ze ook hun best kunnen doen om zo'n onbenulligheid op te lossen? Service 1
  • Voldoende keuze tussen verschillende producten Assortiment 6
  • Wanneer een product niet goed is dien je dit -net als een 'normale' winkel- netjes op te lossen. Redcoon laat het in alle opzichten afweten. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Hannekes B.
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-08-2014
Beste Hannekes B.

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat het je niet lukt om contact met ons te krijgen. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens, zodat ik de retourzending voor je in orde kan maken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 5,0
1.5 sterren
21-08-2014

Peter Swanink

Aankoop: Online

  • Duidelijke bestel instructies Gemak 9
  • Op 5 aug een bestelling gedaan die binnen 24 uur bezorgd zou worden. Ondanks het feit dat ik 2X keer de klantenservice gebeld heb, meer dan 20 min. wachttijd en 2X de klantenservice via de chat heb benaderd is nog steeds mijn bestelling niet bezorgd.Krijg steeds te horen dat de bestelling klaar staat voor verzending vanuit hun magazijn en of dat het bij de vervoerder klaar staat voor verzending. Zij gaan nu een onderzoek instellen, dat naar eigen zegge 5 dagen gaat duren. Ik ben benieuwd Service 1
  • ruime keuze Assortiment 9
  • Bij de klanten service krijg je enkel en alleen standaard antwoorden waarmee je niets kan .De bereidheid om daadwerkelijk een oplossing te vinden ontbrak Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Peter Swanink
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-08-2014
Beste Peter Swanink,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
21-08-2014

fam. Engbrocks

Aankoop: Online

Als je gewoon doet wat je beloofd, verdien je een pluim. Dat mag dan ook wel eens gezegd worden.

  • Zelfs ik als onervaren persoon, snap het helemaal. Gemak 9
  • Ze doen gewoonweg wat ze beloven Service 9
  • Gewoon duidelijk als overzichtelijk, zelfs voor iemand van mijn generatie die niet automatisch met computers en IT is opgegroeid Assortiment 9
  • Zonder vrees zou ik dat doen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fam. Engbrocks
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
21-08-2014

Joost Posno

Als je bovenstaande gelezen hebt, ga je toch even nadenken om bij Redcoon te bestellen. Vergeet niet, dat je al betaald hebt en volledig afhankelijk bent van Redcoon met alle ongemakken van dien. Het is toch te gek voor woorden dat emails stelselmatig niet beantwoord worden en dat je bij telefonisch contact met de klantenservice gewoon slecht behandeld word, na minimaal een half uur wachten. Nee, dit bedrijf moet nog een hoop leren. Laten ze maar eens informeren bij bv CoolBlue of TV Discounter; die laten je voelen dat de klant koning is.

  • Tegenwoordig wordt er veel besteld via internet. Via Kieskeurig kwam ik voor mijn bestelling bij Redcoon terecht, en ben je afhankelijk van dat bedrijf en niet van Kieskeurig. Gemak 8
  • Numatic Harry Pets HHR200A-gr 1 € 190,01 € 190,01 Op werkdagen voor 18:00 uur betaald, morgen in huis. Als je dit leest denk je: Voor 18.00 uur bestellen en dan heb ik het de volgende dag in huis. Nou, niet bij Redcoon. Duurde maar liefst 5 dagen. Emails worden gewoon niet beantwoord. Als je de klantenservice belt, hang je minimaal een half uur aan de lijn voor je geholpen wordt. Het verweer dat zij geven is dat jij bij Redcoon besteld, en dus afhankelijk bent van Redcoon. Uitermate slechte service. Je bepaalt zelf bij wie je een bestelling doet maar Redcoon is voor mij eens en NOOIT meer. Service 1
  • ok Assortiment 8
  • Zie Service. Numatic Harry Pets HHR200A-gr 1 € 190,01 € 190,01 Op werkdagen voor 18:00 uur betaald, morgen in huis. Als je dit leest denk je: Voor 18.00 uur bestellen en dan heb ik het de volgende dag in huis. Nou, niet bij Redcoon. Duurde maar liefst 5 dagen. Emails worden gewoon niet beantwoord. Als je de klantenservice belt, hang je minimaal een half uur aan de lijn voor je geholpen wordt. Het verweer dat zij geven is dat jij bij Redcoon besteld, en dus afhankelijk bent van Redcoon. Uitermate slechte service. Je bepaalt zelf bij wie je een bestelling doet maar Redcoon is voor mij eens en NOOIT meer. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Joost Posno
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

21-08-2014
Beste Joost Posno,

Vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,5
4.5 sterren
20-08-2014

Robertvanbeveren

Duidelijke, heldere, uitgebreide shop met veel aanbod

  • Makkelijk bestellen, duidelijke site Gemak 8
  • Tijdige levering, geen problemen Service 8
  • Veel keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robertvanbeveren
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-08-2014

Hans Gaillard

Aankoop: Online

Een groot assortiment; overzichtelijk gebracht met de juiste accessoires. Stipte levering tegen lage prijs

  • Duidelijke verwijzing naar de website en vervolgens met enkele klikken op de plek waar je zijn moet. Ook direct verwijzing naar relevante accessoires. Gemak 8
  • Informatie was duidelijk over artikel, aankoop en levering. Levering was goed en op tijd Service 9
  • ruime keuze; maakt het soms ook moeilijker om een keuze te maken Assortiment 8
  • Webwinkel moet betrouwbaar zijn en je moet de laagste prijs kunnen krijgen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hans Gaillard
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-08-2014

daddykool

Aankoop: Online

Het enige wat ik miste was op correcte info over de status van de verzending(bijvoorbeeld per e-mail)
De online status van mijn bestelling bleef staan op: "aangekomen bij de verzendafdeling" Tot het apparaat arriveerde bij mij thuis...

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Ik heb geen mails gehad dat de bestelling verzonden was. De online status van mijn bestelling bleef staan op: "aangekomen bij de verzendafdeling" Tot het apparaat arriveerde bij mij thuis... Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van daddykool
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
20-08-2014

H. Karsen

Aankoop: Online

verder alles prima

  • thuis rustig alles uit te zoeken Gemak 7
  • Helaas alleen een pakbon ontvangen en geen factuur Service 5
  • is prima assortiment Assortiment 8
  • ik ben tevreden dus een ander vast ook wel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van H. Karsen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-08-2014

Honey1

Ben zeer tevreden!!
inderdaad gemakkelijk, snel en goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Honey1
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-08-2014

AndreB01

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De eerfste keer werd de bestelling niet geleverd. In de chatroom is ddaar op zaterochtend nog een snelle oplossing voor geleverd. Apparaat stond nog bij de verzender, dus geen fout van Redcoon. Redcoon heeft de juiste inspanningen verricht om de verzender alsnog het apparaat te laten leveren. Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van AndreB01
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

ilya1977

Good price, nice choice

  • Quick delivery. Easy order placement. Gemak 10
  • Good support. Was not able to cancel the initial delivery in order to combine with another one to save on delivery costs. Service 9
  • Excellent choice of products Assortiment 10
  • Easy order placement, fast delivery Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ilya1977
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-08-2014

BramP-1

  • Het product snel op de website kunnen vinden en kunnen vergelijken met andere producten en website. Vervolgens was het snel besteld. Gemak 8
  • Product 's avonds laat besteld en was twee dagen later binnen, zoals verwacht. De avond ervoor netjes een informatie-sms ontvangen over de levering. Service 8
  •   Assortiment
  • Geen problemen ondervonden, maar ook geen problemen gehad, dus klachtenafhandeling etcetera niet getest. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BramP-1
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
19-08-2014

ietje1970

Aankoop: Online

vaatwasser besteld en helaas niet gekregen .Geen mogelijkheid tot contact met redcoon.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • vaatwasser besteld met 24 uurs levering volgende dag niets geleverd gekregen probeer redcoon te bereiken maar niet mogelijk Service 1
  • het lijkt of ze veel op voorraad hebben maar is niet zo Assortiment 3
  • slechte service met andere woorden geen service helaas deze webshop niet beter nagecheckt had dit probleem kunnen voorkomen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van ietje1970
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

20-08-2014
Beste

Wat ontzettend vervelend dat u geen contact kunt krijgen. Graag ontvangen wij uw klantgegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt uw gegevens sturen naar info@redcoon.nl t.a.v Anouk

Ik zal dan contact met u opnemen.

Excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet
Anouk
Totaal 8,5
4.5 sterren
19-08-2014

M.S. 31

  • overzichtelijke site, uitgebreide informatie bij de producten. Gemak 9
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ik vond het alleen niet zo handig dat ik pas om 18 uur geïnformeerd werd dat het product de volgende dag tussen 8 en 10 uur geleverd zou worden. Service 7
  • Ik vind hier altijd een geschikt product en was tot nu toe altijd tevreden over de kwaliteit van het product. Assortiment 9
  • Goede service, goede kwaliteit en betrouwbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M.S. 31
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

HJ25

  • De website ziet er goed uit, is overzichtelijk en erg gemakkelijk in het gebruik. Bestellen en betalen was eenvoudig en de benodigde informatie werd op het juiste moment gegeven! Gemak 10
  • Het aangekochte product werd geleverd na het aantal werkdagen dat op de website bij het product vermeld werd. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment. De producten waar ik naar op zoek was waren in het assortiment aanwezig. Assortiment 10
  • Prima winkel, gemakkelijke site, goede service en een uitgebreid assortiment! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HJ25
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-08-2014

IngeV123

  • Heel eenvoudig om bestelling te plaatsen. Site gebruiksvriendelijk. Gemak 10
  • Dag later product in huis! Belangrijk zo snelle levering. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van IngeV123
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-08-2014

Femme1979

Ik ben zeer te spreken over Redcoon. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Zeker aan te bevelen.

  • Duidelijk website. Je kunt makkelijk bestellen. Gemak 10
  • Ik heb contact gehad met de klantenservice. Erg vriendelijk en behulpzaam. Zekrr kennis van zaken. Service 10
  • Groot assortiment. Assortiment 7
  • Ik zou het zeker een ander aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Femme1979
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-08-2014

Adriana van Loon

Aankoop: Online

Prima winkel, goeie service. Ik ben een tevreden klant.

  • Uitzoeken op internet. Duidelijke site. Bestellen. Als iets niet duidelijk is in je bestelling wordt je gebeld. Prima! Gemak 9
  • Goede service. Duidelijke mondelinge uitleg, wanneer je hen belt. Doen wat ze gezegd hebben te doen en ook nog snel. Als er veel wachtenden zijn wanneer je belt, bellen zij terug. Prima! Service 9
  • Uitgebreid assortiment. Ik heb er al meerdere dingen gekocht via internet. Assortiment 8
  • Gezien het bovenstaande, kan ik het iedereen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Adriana van Loon
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
18-08-2014

Diederik58

Aankoop: Online

Wat een waardeloos beheer van de website en je bestelling.
Foutieve levertijden. Mijn bestelling kwam 24 uur te laat. Vervolgens bleef (ook na 2 weken) in mijn account staan dat de order bij de verzendafdeling is. Knullig.
Ik wist dat Redcoon daar soms een potje van maakt (zie ook reviews op andere sites), dus accepteer ik dit, omdat hun prijs laag is.
Het product kan beter verpakt worden bijv. met luchtkussentjes.

  • Zoals elke website: kijken, in winkelmandje, afrekenen. Gemak 8
  • Als het gaat om informatievoorziening over levering. Verder geen ervaring met service. Service 3
  • Ruim genoeg artikelen en tegen een concurrerende prijs. Assortiment 8
  • Heb je geen haast, erger je niet aan foutieve informatie, dan is het wat. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Diederik58
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-08-2014

Remco204

Al meerdere malen besteld bij Redcoon en tot altijd alles goed verlopen.

  • goed Gemak 8
  • goed doet wat is beloofd Service 8
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • ja zou het ander aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Remco204
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-08-2014

Mariskaaaa

  • Overzichtelijke site, ik kon gemakkelijk mijn product vinden en de keuze werd gemakkelijker door de aanwezige productbeoordelingen van andere kopers. Gemak 9
  • Binnen enkele dagen ontving ik mijn product in goede staat. Service 9
  • Voldoende keuze in het assortiment, goede prijs in vergelijking met vergelijkbare sites. Assortiment 9
  • Snel en gemakkelijk besteld, product goed ontvangen en gebruik naar wens. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mariskaaaa
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-08-2014

sander nannes

Aankoop: Online

  • Duidelijk en overzichtelijke site Gemak 8
  • Mijn bestelling is snel en goed afgehandeld Service 8
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Zal Redcoon zeker aanbevelen, je word snel en goed geholpen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sander nannes
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.