Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4513 reviews Totaalscore 8,5
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 298

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2014

Barry88

  • De webwinkel is zeer gebruiksvriendelijk en dus eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van een bestelling. Gemak 9
  • Ik heb het product de dag na bestelling ontvangen. Het product was goed beschermd verzonden en ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de status van de levering. Service 9
  • Redcoon heeft een breed assortiment met scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Ik kan er niets anders van maken dan dat Redcoon een keurige webwinkel is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barry88
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
19-04-2014

BozeKlant

Aankoop: Online

De bestelling en levering gingen prima.
Tot we na 15 dagen erachter kwamen dat we geen warmhoudlade maar een accessoirelade hadden besteld (bij de zoekopdracht 'warmhoudlade' kwam de bestelde lade tevoorschijn, wij dachten dat dit de juiste lade was). Meteen contact gezocht met redcoon, zij gaven meteen aan dat we buiten de bedenktijd van 14 dagen zaten (klopt we waren inderdaad te laat). Maar op onze opmerking over de website is meteen de website aangepast, maar wordt er naar ons toe geen enkel woord gesproken over deze fout. Ze blijven ons wijzen op de 14 dagen bedenktijd.
De laatste zin in iedere mail is: 'onze medewerkers helpen u graag!'. Wij hebben deze ervaring absoluut niet, er wordt niet eens een reactie gegeven over de aangepaste website.
We worden van het kastje naar de muur gestuurd, klantvriendelijkheid is heel ver te zoeken!

  • Over het algemeen was de site duidelijk. Maar achteraf bleek dat er verkeerde producten werden getoond onder de zoekopdracht (accessoirelade is een warmhoudla) Gemak 1
  • Er werd redelijk snel gereageerd op emails. Maar vervolgens worden wij alleen maar gewezen op de voorwaarden van hen, we kregen niet het gevoel dat er geluisterd werd naar ons. Service 3
  • Wij hebben een accessoirelade ontvangen terwijl wij een warmhoudlade wilden, dit hadden wij in de zoekopdracht aangegeven en waren ervan overtuigd dat wij de juiste lade hadden besteld (niemand verwacht dat onder zo'n zoekopdracht er een ander product tevoorschijn komt en hetzelfde eruitziet als wat je nodig hebt) Assortiment 2
  • Dit omdat we niet klantvriendelijk zijn behandeld, deels hebben wij een fout gemaakt maar deels is er ook een fout op de website ontstaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van BozeKlant
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2014

Eric Wielick

Aankoop: Online

prima en betrouwbaar

  • 1 bedtelling en spoedig in huis Gemak 10
  • prima opgelost toen achteraf de order niet was ingegeven Service 9
  • prima overzichtelijk Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Eric Wielick
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
19-04-2014

rob178989

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zelden een bedrijf meegemaakt dat zulke slechte service levert. Niet reageren op mails, afspraken niet nakomen. Gevolg 2 maanden over gedaan om een werkende tv te krijgen Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Zoek je een lage prijs dan ben je aan het goede adres. Zelden een bedrijf meegemaakt dat zulke slechte service levert. Niet reageren op mails, afspraken niet nakomen. Gevolg 2 maanden over gedaan om een werkende tv te krijgen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rob178989
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-04-2014

arendapi

Aankoop: Online

t.a.v van het navigatie divice ben ik echter minder positief. dit apparaat is niet geschikt voor zwaar vervoer (trekker-oplegger koelwagen) het apparaat stuurt je zeer smalle wegen op smoms zelfs in de richting van te lage onderdoorgangen. Wat uitstekend werkt is de TMC optie en bovendien is de route zeer makelijk aan te passen(door te verslepen op het touchscreen) indien ik wederom een vrachtauto navigatie zou aankopen dan beslist geen becker.(was gebruiker van een Navigon 8310 een betere is er waarschijnlijk niet helaas navigon is opgekocht door garmin)

  • Een duidelijke website met een goede zoek functie waardoor het product makelijk te vinden is Gemak 8
  • Goede service, Klantenservice goed bereikbaar. Service 8
  • Uitgebreid assortiment t.a.v navigatie systemen verschillende merken. Assortiment 8
  • De winkel is aanbevelings waardig ook ten aanzien van retourzendingen prima service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arendapi
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2014

nielsrb

  • makkelijke site overzichtelijk Gemak 9
  • goede klanten service telefonisch goed geholpen terwijl probleem bij de bank bleek te liggen Service 9
  • goed uit gebreid en optionele producten ook goed aan gegeven om een perfecte aankoop te kunnen doen Assortiment 9
  • gewoon goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nielsrb
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-04-2014

Caro1970

  • Ik ben via de site van Kieskeurig op de site van Redcoon terecht gekomen. Gelijk bij het juiste artikel wat ik wilde aanschaffen. Gemak 10
  • Snelle levering en ben op de hoogte gehouden via de email. Service 10
  • Ik heb me niet verdiept in het assortiment, omdat ik wist wat ik wilde hebben. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Caro1970
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-04-2014

Jkb40

Aankoop: Online

Goed

  • Makkelijk Gemak 9
  • Goed Service 8
  • Voldoende Assortiment 9
  • Goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jkb40
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
18-04-2014

Bertje76

Dit was mijn 2de en 3de bestelling bij redcoon.Redcoon heeft deze 2 bestellingen samengevoegd en er een deellevering van gemaakt.Ik had 2 verschillende aflever adressen.Door het samenvoegen is dit behoorlijk fout gegaan.Redcoon heeft hier excuses voor aangeboden en melde tevens dat dit een bekend probleem was.Erg teleurstellend.

  • Veel selectie mogelijkheden Gemak 8
  • Weinig of geen informatie/update van bestelstatus.Te late levering.En aflevering die via postagentschap loopt is ronduit amateuristisch.Jijzelf bent niet langer de klant maar het postagentschap met alle gevolgen van dien. Service 3
  • Ruime keus Assortiment 8
  • Assortiment en prijs zijn super.Maar er is nog veel te behalen op het gebied van klantenservice. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Bertje76
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
18-04-2014

Marcel 2014

  • De site werkt goed. Makkelijk zoeken en bestellen. Gemak 8
  • Blijft een internet winkel. Wat lastiger dan de winkel op de hoek. Al eens eerder een tv gekocht, maar problemen via philips opgelost, en niet via redcoon. Vooraf betalen is niet echt een probleem, maar gratis een cheque meesturen mag bij de grotere aankopen (tv, wasmachine) best. Wel snelle levering zonder problemen, spulletjes gekregen die besteld zijn. Service 6
  • Genoeg keuze. Kom eigenlijk bij Redcoon voor een gedelcteerd product die bij Redcoon dan het goedkoopst is. Assortiment 8
  • Internet winkel die goed werkt en gewoon netjes de spullen levert. Als je hier iets vindt wat je lijkt, kun je het gerust bestellen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel 2014
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-04-2014

butch1982

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van butch1982
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
18-04-2014

Mark Niemel

Aankoop: Online

Witgoed niet bij redcoon kopen. wordt geleverd door post.nl en die weten niets van de artikelen en kunnen dus geen service leveren, die wel wordt betaald. slechte zaak dus

  • Gemakkelijk online artikelen te vergelijken en bestellen tegen de beste prijs Gemak 8
  • De plusservice bij de bezorging van de wasmachine liet de wensen over. bij navraag zouden we teruggebeld worden maar dat is nog steeds niet gebeurt. Redcoon is niet de plek om witgoed te kopen. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De plusservice bij de bezorging van de wasmachine liet de wensen over. bij navraag zouden we teruggebeld worden maar dat is nog steeds niet gebeurt. Redcoon is niet de plek om witgoed te kopen. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Mark Niemel
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
18-04-2014

PJMI

Aankoop: Online

Vertrouwen win je door service. De service kun je bewijzen bij reparatie of klachten. Een slechte afwikkeling hiervan maakt dat je Redcoon niet aan gaat bevelen bij je vrienden.

  •   Gemak
  • Binnen 3 mnd is mijn Jura koffiemachine stuk. Ik woon in de buurt en na telefonisch contact met Recoon biedt ik deze persoonlijk ter reparatie aan ivm tijdwinst tov verzenden. 4 weken later bel ik ter info over de staat van de reparatie. Men kan niet zeggen hoe het ervoor staat maar ik zou een berichtje krijgen. Een dag lager ontvang ik een mail dat de machine ter reparatie is verstuurd naar het reparatiecentrum in Duitsland. Opnieuw gebeld. Het eerste verhaal id dat repartie in het servicecenturm niet mogelijk was. na wat telefoontjes verder in de week werd me duidelijk dat ze mijn machine zijn vergeten zijn op te sturen.Op mijn vraag hoe eea opgelost kan worden krijg ik geen antwoord. Op advies dien ik een klacht inn. Hierna wordt mij een voucher van € 5 aangeboden naar ik moet opnieuw rekening houden met een reparatieperiode van 4 weken. Ik wijs de voucher af en vraag om het reparatieproces te bespoedigen. Men wil geen enkele medewerking hieraan verlenen. De communicatie verloopt op een dermate manier dat ik het gevoel krijg niet serieus genomen te worden. Een duidelijke klachtenprocedure ontbreekt. Service 3
  •   Assortiment
  • Je vertrouwt erop dat je bij reparatie goed geholpen wordt. Een fout kan iedereen maken. Het gaat met name over de manier waarop Redcoon omgaat met deze fout en de afwikkeking richting mij als klant wat maakt dat ik het vertrouwen in dit bedrijf kwijt ben. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van PJMI
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-04-2014

S.J. Valk

Aankoop: Online

Webshoppen is tegenwoordig zoveel makkelijker dan zelf naar de winkel gaan, dit kost tijd en benzine en je hebt veelal geen garantie op de beste prijs. goede webwinkels dienen d.m.v. pagina's als deze naar de voorgrond gebracht te worden.

  • De site is overzichtelijk en je kan vlot vinden wat je zoekt. echter is het bij andere webwinkels op dit vlak zeer vergelijkbaar Gemak 8
  • De aangegeven levertijden die bij het product staan kloppen perfect. normaal zou ik een 9 geven echter doordat er alsnog 2 dagen voor staat voor een klein item is bezorgd (i.p.v. binnen 1 dag levering) een 7 Service 7
  • vaak als ik maar willekeurig aan het webshoppen ben kom ik toch uit bij redcoon met zijn zeer scherpe prijzen. dit ook mede door hun zeer uitgebreide assortiment Assortiment 10
  • Goed breed assortiment, met op alles zeer goede dan wel de beste prijzen op een Nederlandse webshop. zouden naar mijn mening wel iets kunnen doen aan de levertijden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van S.J. Valk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

E. Wassenaar

Aankoop: Online

Mijn eerste ervaring met Redcoon was een positieve, De webshop is overzichtelijk, de keuze ruim en de artikelen voorradig. Prima toko.

  • Bestellen was makkelijk, snel en duidelijk Gemak 9
  •   Service
  • ruime keuze, ruime voorraad Assortiment 9
  • Goede winkelervaring, netjes afgehandeld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Wassenaar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

Alexandra68

Alles werkte eenvoudig en snel. Alleen post.nl werkte niet mee, maar daar kan Redcoon.nl niets aan doen.

  • Op de site is het eenvoudig zoeken. Ik wist wat ik wilde na een zoek actie, dus daarna alleen nog naar de site om te bestellen. Gemak 10
  • ik stelde een vraag, omdat er diverse foto's beschikbaar waren en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Service 10
  • heb nog even door de site gezocht naar andere artikelen en er is zat te koop. Assortiment 10
  • als snel en eenvoudig geregeld. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alexandra68
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2014

Petra Lamberts

Ik wou graag mijn Bosch keukenmachine uitbreiden met diverse snijmessen en een extra metalen mengkom, en dit kon via drie sites
1: een site dat in België gevestigd was, met als gevolg dat die er veel langer over zouden doen dat ik mijn spullen zou krijgen (bijna 10 dagen)
2: via Bosch zelf natuurlijk alleen waren daar dezelfde onderdelen een stuk duurder
3: bij redcoon en dat was echt perfect geregeld keurig binnen 48 uur geleverd, en goedkopen dan bij Bosch zelf en de spullen waren goed beschermd verpakt.

Kortom zou het iedereen aan kunnen raden.

  • Rustig thuis op je gemak de spullen uitzoeken die je zou willen hebben, Gemak 9
  • Prima niets mis mee Service 9
  • Is zeer ruim Assortiment 9
  • Op zich zou ik iedereen redcoon wel aanbevelen , het enigste kleine minpuntje is dat je buiten de bezorg kosten hier ook voor het verpakking materiaal moet betalen, maar aan de andere kant misschien doe je dat bij een ieder ander bedrijf ook alleen verrekening die het bij de verzendkosten erbij en weet je het niet dat je het betaald. Het viel alleen op dat redcoon het apart vermelde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Petra Lamberts
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
17-04-2014

rik sterrenburg

Aankoop: Online

Klantenservice Redcoon heeft mij zeer vriendelijk geholpen, maar de communicatie met de transporteur is echt heel erg slecht!
Ik heb een oven en een afzuigkap besteld. Beide apparaten zouden separaat afgeleverd worden. Beide leveringen zijn manco gemeld. Uiteindelijk het langst bezig geweest met de afzuigkap via extra@home

  • Prima website Gemak 8
  • Levering via extra@home. Wat een drama!! 5 maal aangemeld 5 maal voor niets zitten wachten! 30 maart spullen besteld uiteindelijk 15 april ontvangen. Klant is de dupe van deze leveringsproblemen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Onbetrouwbare transporteur.Dus voor volgende dag leveringen zou ik ze niet aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rik sterrenburg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

Ozzie3

prijs en kwaliteit zijn top

  • bestellen en snel leveren Gemak 10
  • bestellen en snel leveren Service 10
  • veel keuze! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ozzie3
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-04-2014

Borstraa

  • Snel gevonden wat ik wilde hebben. Gemak 8
  • Goede levering, producten goed en degelijk verpakt. Service 9
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • Ik zou i.v.m. goede prijs/kwaliteit verhouding Redcoon zeker aanbevelen aan iemand binnen mijn vrienden/familie kring. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Borstraa
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-04-2014

Marcel van Boxtel

Aankoop: Online

Duidelijk bestelproces en heldere informatie over levertijden. Alles ook snel en volgens afspraak geleverd, werkt prima.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel van Boxtel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-04-2014

11Monique

Grote keuze, overzichtelijke website, makkelijk besteld. Er komt gelijk info per mail over de bestelling en de verzending. Volgende dag werd het al bezorgd. En, niet geheel onbelangrijk, de prijs van het product dat ik kocht was beduidend lager dan in andere winkels. Enige punt waarop eventueel verbeterd kan worden: verzendkosten iets omlaag brengen.

  • Makkelijk besteld via een paar stappen Gemak 9
  • Er kwam direct een mail met bestelinformatie en verzendinformatie Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 11Monique
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

heikepeter

Aankoop: Online

uitstekende service

  • gemakelijk online bestellen Gemak 10
  • binnen korste tijd thuis en een goede info via mail Service 10
  • heb nu nog alles kunne vinden wat ik zoek en soms goedkooper dan bij andere winkels Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van heikepeter
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2014

De Brauw

Aankoop: Online

Ik heb al eerder bij redcoon gekocht en ben zeer tevreden.

  • Overzichtelijke en duidelijke website. Veel info over het produkt. Instructies voor betaling duidelijk. Gemak 9
  • Perfect op tijd. Heel correct bezorgd. Service 9
  • Zeer uitgebreid. Assortiment 9
  • Naturlijk! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van De Brauw
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2014

gaby polders

Aankoop: Online

heb het artikel nog steeds niet ontvangen. op vraag over de stand van zaken, per email, wordt niet geantwoord

  •   Gemak
  • artikel moet nog geleverd worden Service 10
  •   Assortiment
  • aangezien de afhandeling op dit moment niet correct is geen aanbeveling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gaby polders
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

18-04-2014
Beste gaby polders,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat jij je order nog niet ontvangen hebt. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik de status voor je kan nagaan. Deze kun je e-mailen naar feedback@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
16-04-2014

henk van seggelen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van henk van seggelen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2014

H.C. de Gelder

Aankoop: Online

Mijn motivatie is volledig weergegeven in de bovenstaande vier beoordelingsitems.

  • Overzichtelijke website en een prima betaal- en bestelproces. Gemak 10
  • De levertijden en de manier van leveren waren boven mijn verwachting. Service 10
  • Er is genoeg keuze binnen de productgroep en de prijs is zeker concurrerend. Assortiment 10
  • In hoge mate: alles TOP klasse en in alle cijfers uitmuntend! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.C. de Gelder
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2014

TTfreak

Kort samengevat, voor mij was het de eerste keer dat ik bij Redcoon iets besteld had, maar men heeft me niet teleurgesteld! Dus ik kan u Redcoon aanbevelen!

  • Gewoon lekker vanuit de luie stoel via internet besteld, wat wil je nog meer;) Gemak 10
  • Het product had ik binnen 2 werkdagen zoals ook vermeld stond op de site binnen, dus men heeft zich netjes aan de afspraak gehouden. Service 10
  • Men heeft ruime keus in diverse producten! Assortiment 10
  • Snelle service en men houdt zich netjes aan de afspraak. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van TTfreak
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
16-04-2014

SuperKoen

  •   Gemak
  • alles ging mis bij deze bestelling, ik kon de tijd niet wijzigen van de levering wat wel was gezegd dat kon, vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt toen de transporter voor een dichte deur stond en ik zelf werd gebeld. Heb vrij genomen op de nieuwe afspraak dag en bleek uiteindelijk die dag toch niet geleverd te worden, veel moeten regelen om de volgende dag iemand in huis te hebben om de koelkast in ontvangst te nemen. 48 uur levertijd is 8 dagen geworden. Zeer ontevreden en veel stress. Service 3
  •   Assortiment
  • Scherpe prijzen, maar dat beetje geld dat ik me heb bespaard is de chaos van de levering, miscommunicatie en de stress die me dat heeft opgeleverd niet waard. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van SuperKoen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-04-2014

Ricardo005

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ricardo005
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-04-2014

Mosman

Aankoop: Online

Alles loopt perfect ook bij onregelmatigheden in de informatie van mijn kant

  • Alles loopt soepel en de werkwijze is eenvoudig Gemak 8
  • Prima ook bij aanpassing verzendadres Service 8
  • Ruim voldoende Assortiment 8
  • Ik ben erg tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mosman
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-04-2014

nico99

  • Snel geleverd goede prijs. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nico99
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-04-2014

Hellie2u

Eenvoudige bestelling, goede prijs, eenvoudig betalen, goede service en goede levertijd.

  • Eenvoudige bestelwijze. Duidelijk betalingsomschrijving. Gemak 8
  • Leveringsdata worden doorgegeven en bij wijzigingen ook op de hoogte gehouden. Service 9
  • Van bijna elk soort produkt zijn er wel verschillende merken soorten en types aanwezig. Assortiment 8
  • Goede website met uitstekende prijzen. Staan bij kieskeurig vaak in de prijzen top 3. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hellie2u
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
15-04-2014

ZouIkHetNogEenKeerDoen

Aankoop: Online

s'Maandags Oven besteld en Vrijdag avond om 23:00 afgeleverd. Dit is dus geen 24 uurs levering. Had donderdag gebeld waar mn oven bleef. Tja had er al lang moeten zijn. Stuur U een mail met de details. Later maar aan het chatten geslagen met de consumentenservice. Wilde genoegdoening voor het lange wachten. Lachertje of beledeging van 5 euro op de volgende aankoop? Welke volgende aankoop?

  • Product was met verzendkosten het goedkoopst. En op voorraad. Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Leveringstijd veel te lang. staat 24 uur maar bij mij een week. Bij een volgende aanschaf moet ik heeel lang nadenken voordat ik weer een order plaats bij redcoon Aanbeveling 4
» Lees de hele review van ZouIkHetNogEenKeerDoen
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
15-04-2014

BiancaO

Alweer de vijfde goede ervaring hier!

  • Ik had al een account, dus de bestelling ging supervlug en werd snel daarna bezorgd. Gemak 9
  •   Service
  • Veel keus en altijd tegen een scherpe prijs! Assortiment 10
  • Gewoon zoals je mag verwachten: je krijgt snel thuis bezorgd en precies wat je hebt besteld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BiancaO
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Tilburgse

Aankoop: Online

Fijne duidelijke site. Redcoon doet wat ze beloofd. Service qua afleveren is prima. Ik ben echt een tevreden klant.

  • Fijne duidelijke site. Het is meteen duidelijk welke prijs je moet betalen. Gemak 9
  • Ze doen wat ze beloven. Afleverdatum is goed nagekomen! Service 9
  • Alles wat ik zou willen aan elektronica kan ik er vinden. Assortiment 9
  • Makkelijker en duidelijker kan eigenlijk niet. Zeker niet als je via kieskeurig door klikt! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tilburgse
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
15-04-2014

elsa18

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Op de site stond dat de vaatwasser binnen 48 uur geleverd zou worden. Dit kwam erg mooi uit voor ons. Helaas was dat uiteindelijk niet het geval. Hij kwam donderdag tegen de avond, terwijl hij maandagmiddag besteld was. Wel fijn dat er vooraf nog even gebeld wordt dat ze er aan komen. Nu kon iemand anders de vaatwasser even opwachten. Ook fijn dat je hem 2 weken op proef kunt gebruiken en als hij niet bevalt, gewoon retour kunt sturen. Ook kunnen ze je oude vaatwasser meenemen. Wat wij overigens niet hebben laten doen. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van elsa18
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
15-04-2014

Peter Schaafsma

Aankoop: Online

  • Duidelijke website met een groot aanbod product voor een redelijke prijs. Gemak 9
  • Had een laptop besteld bij redcoon. Gekozen voor af te leveren op een pak je gemak locatie. Op de doos stond alleen de naam van de locatie waar het heen moest en niet een uitreiken aan met mijn naam erbij. Hierdoor was de doos op het postkantoor al open gemaakt omdat ze dachten dat het voor hun locatie was. Ook was de verpakking heel slecht slechts de laptop en een grote doos eromheen helemaal geen beschermingmateriaal zoals je normaal bij goede websites ziet. Zeker met een laptop vind ik dit erg belangrijk. Service 4
  • Genoeg keuze om tot een goede beslissing te komen. Assortiment 8
  • Vooral door het slechte verpakken en dat mijn naam niet op de doos stond voor uitreiken zou ik niet snel deze winkel aanbevelen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Peter Schaafsma
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Skip1956

Scherp geprijsd en in alle opzichten conform de opgegeven gestelde leveringstijd.

  • Doordat ik precies wist wat ik wilde hebben en Redcoon als betrouwbare webwinkel bekend staat was een bestelling doen piece of cake. De scherpe prijs was uiteraard ook een belangrijke factor! Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Gezien de correcte en vlotte afhandeling conform de opgegeven termijn van levering ben ik zeer tevreden en zal dat dan ook desgewenst adviseren. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Skip1956
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-04-2014

HenriL_1963

  • Ontzettend eenvoudig en overzichtelijk om bij Redcoon op de site the winkelen Gemak 9
  • Doen wat ze beloven qua afhandeling van de order. Service 9
  • Prima keuzes Assortiment 8
  • Goed is altijd aan te bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HenriL_1963
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

r westdorp

Aankoop: Online

  • kon het product snel vinden Gemak 10
  • kreeg gelijk een sms wanneer het pakketje werd bezorgd Service 10
  • het aanbod is groot Assortiment 10
  • ik zou iedereen zeker redcoon aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van r westdorp
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-04-2014

M van Beek 500

Prettige online shop met voldoende keus, lage prijzen en goede aanbiedingen. De levering is ook prima gegaan, toen ik een paar dagen later zag dat het artikel goedkoper op de site stond hebben ze het verschil binnen een paar dagen naar mij overgemaakt. zeer tevreden en ik zal in de toekomst zeker weer bij Redcoon bestellen.

  • duidelijke website makkelijk om je bestelling te plaatsen Gemak 8
  • snelle levering, ik had om maandag besteld en op woensdag zag ik dat het artikel in prijs was verlaagd en ik kreeg het verschil netjes terug gestort Service 8
  • voldoende keus Assortiment 8
  • goede service, duidelijke website en lagere prijzen dan bij andere aanbieders! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van M van Beek 500
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

avhouts

Aankoop: Online

Ik ben een hele tevreden klant van Recoon

  • makkelijke site Gemak 10
  • is binnen een paar dagen binnen Service 10
  • volop keuze Assortiment 10
  • ik raad deze winkel regelmatig aan andere aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van avhouts
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Josleijen

Goede snelle levering en producten die scherp geprijsd zijn!

  • Duidelijke website en het is snel duidelijk wat de totale kosten zijn ( incl. verzenden) Gemak 9
  • De levering was binnen 24 uur, zoals in de advertentie stond Service 9
  • Genoeg keuze, tegen een scherpe prijs Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Josleijen
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
14-04-2014

pjcmdebie

Aankoop: Online

Website oogt wat rommelig, maar over het algemeen zijn de gezochte artikelen makkelijk te vinden.
Eigenlijk geen service nodig gehad. Bestelling liep probleemloos. Wat minder was dat ik tegelijk met mijn bestelling de nieuwsbrief van redcoon kreeg, waarin het door mij bestelde artikel nu met 30 E korting stond. Zou leuk geweest zijn als ze dat verrekend hadden.
Breed assortiment, maar niet diep. Er is van alles, maar niet alles wat je zoekt vind je bij redcoon.

  • Website oogt wat rommelig, maar over het algemeen zijn de gezochte artikelen makkelijk te vinden. Gemak 8
  • Eigenlijk geen service nodig gehad. Bestelling liep probleemloos. Wat minder was dat ik tegelijk met mijn bestelling de nieuwsbrief van redcoon kreeg, waarin het door mij bestelde artikel nu met 30 E korting stond. Zou leuk geweest zijn als ze dat verrekend hadden. Service 6
  • Breed assortiment, maar niet diep. Er is van alles, maar niet alles wat je zoekt vind je bij redcoon. Assortiment 7
  • zie boven Aanbeveling 7
» Lees de hele review van pjcmdebie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

JJ IJzerman

Ik ben zeer tevreden.

  • Gemakkelijk zoeken/ bestellen/ betalen Gemak 9
  • Aflevering zeer snel en correct Service 10
  • Goed assortiment Assortiment 8
  • Ik ben zeer tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JJ IJzerman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

Sniper007

Aankoop: Online

  • Zeer simpel en eenvoudig Gemak 9
  • Je kunt zelfs s'avonds laten bezorgen Service 9
  • Keus genoeg voor de beste prijs Assortiment 9
  • Is gewoon top Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sniper007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-04-2014

Theo Wolsink

Aankoop: Online

Super snel en netjes afgehandeld

  • Alles is gemakelijk te vinden en snel Gemak 10
  • Vlot en netjes Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 10
  • Bij al mijn vrienden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Theo Wolsink
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
14-04-2014

Astrid Wijnand

Over het algemeen heb ik het bestel proces en winkel browsing heel goed ervaren, alles is duidelijk dus helemaal geen verwarring bij het bestellen. Ik zou / en heb al dit bedrijf aanbevolen aan mijn vrienden/familie.

  • Duidelijke prijzen, en makkelijk door het bestel proces heen te komen. Gemak 8
  • Alles ging erg snel en er waren geen problemen. Service 9
  • Ik zocht naar een specifiek product en die was alleen verkrijgbaar bij Redcoon. Assortiment 8
  • Ik zou het wel aanbevelen, ik ben tevreden over het hele proces en de producten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Astrid Wijnand
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.