Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


4569 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 333

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,2
5 sterren
31-10-2014

JillesdeStroper

Goede shop met groot assortiment en goede service!

  • Klik, klik en besteld. Geen problemen ondervonden! Gemak 10
  • Nette mail met dat het pakket verstuurd was inclusief track & trace! Service 9
  • Ik kon deze koptelefoon (audiotechnica ath-m40x) in weinig andere winkels vinden! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JillesdeStroper
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

1902helena

Over alles zeer tevreden. Ik wist niet van jullie bestaan tot iemand mij er op attent maakte.
Kon zeker nog eens terug

  • geen probleem bij het bestellen en bij de afwikkeling Gemak 10
  • goed Service 10
  • alles gevonden wat ik zocht Assortiment 10
  • veilig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 1902helena
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-10-2014

I4U Office Support

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van I4U Office Support
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-10-2014

Erik Huveneers

Aankoop: Online

Redon heeft mij met de keuze van producten en deze bestelling een goed gevoel gegeven. Uiteraard is ervaring met 1 bestelling geen groot bewijs. Maar eerlijk is eerlijk. Ze hebben het top geregeld.

Dus een dikke 8.

  • Makkelijk bestelsysteem en prima afhandeling. Gemak 8
  • Werd zeer snel geleverd. Netjes en veilig ingepakt. de Xbox One zag er goed uit en geen deuken of krassen op de doos. Track & Trace via de bezorger werkte voldoende. Service 8
  • Eerlijk gezegd niet heel veel gezien, omdat ik zeer gericht zocht naar de Xbox One. Maar wel een aardige keuze uit verschillende Xbox One versies en pakketten. Assortiment 8
  • Mijn eerste bestelling bij Redon. Maar die beviel erg goed door tevens genoemde ervaringen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Erik Huveneers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2014

P. van de Rakt

Aankoop: Online

Deze levering van de Ariston ging goed!
Maar heb bijna weken geleden een Indesite wasmachine
online besteld maar is nog niet binnen.
Heb deze online besteld maar had niet verwacht dat de
datum van levering automatisch gepland word!
(zou een opmerkingen gedeelte bij de bestelling geplaatst kunnen worden11)
Door familie omstandigheden was het niet mogelijk bestelling in ontvangst te nemen. En daardoor heb
ik de wasmachine nog steeds niet.
Diverse keren gebeld maar nog geen afspraak!!

  • Online simpel! Gemak 9
  •   Service
  • Groot assortiment en keuze Assortiment 9
  • Handig met snelle levering! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P. van de Rakt
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

30-10-2014
Beste P. van de Rakt,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat je een deel van jouw order nog niet hebt ontvangen. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

Vera_D

Eigenlijk kan ik mezelf inmiddels als vaste klant beschrijven. De prijzen zijn scherp. De website oogt fraai en navigeert uitstekend. De bezorging is snel. Als je iets vraagt krijg je snel en duidelijk antwoord. Redcoon is voor mij één van de betere webshops.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vera_D
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-10-2014

Ermin1985

Aankoop: Online

  • Alles wijst zich van zelf. Lekker makkelijk! Gemak 9
  • Wat belooft wordt, wordt ook gedaan Service 9
  • in een woord Geweldig Assortiment 10
  • Goede service, kwaliteit/prijs verhouding is top Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ermin1985
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
30-10-2014

Jan J. Smit

Aankoop: Online

  • Toegankelijkheid web site is goed. Gemak 7
  • Verloop bestelling en levringsproces wordt zeer goed gerapporteerd. Service 9
  • In het gebied waarin ik zocht, bruingoed, goed. Assortiment 7
  • Is goed alternatief voor andere sites. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jan J. Smit
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
30-10-2014

RGO1986

Aankoop: Online

Ze leveren wat ze moeten en hebben een overzichtelijke site. dus een dik verdiende 7 +.

  • Redcoon heeft een duidelijke en gemakkelijke website die ook soortgelijke producten weergeeft wat het makkelijk maakt artikelen te vergelijken. Verder is alles zoals het behoort te zijn. professioneel Gemak 8
  • De levering was sneller dan dat aangegeven was op de website. Service 8
  • Als je het complete assortiment van Redcoon ziet is dit wat matig, maar de prijzen van de producten die ze hebben zijn zeer concurrerend en van goed kwaliteit. Assortiment 6
  • Ze leveren wat je ziet op de website, dus vertel ik wel tegen vrienden/ kennissen dat je hier veilig kan bestellen mocht dit ter sprake komen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van RGO1986
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
30-10-2014

nootje12

Redcoon is een goede webshop met goede service maar er moet wel iets aan het retoursysteem gedaan worden want dat duurt gewoon weg te lang.

  • Bestellen gaat snel maar zodra iets niet goed bij je binnenkomt duurt het behoorlijk lang voordat je het goede binnen hebt. Eert moet het verkeerde retour en voordat dat allemaal bij jullie verwerkt is duurt even. Dan kan pas het goede gestuurd worden en dat duurt dan ook weer 2 tot 3 dagen. Gemak 7
  • Ik ben iedere keer goed te woord gestaan en toen de koptelefoon kapot ging was de service prima. Service 7
  • Genoeg keus Assortiment 8
  • De retourtijd is toch wel een tegenvaller Aanbeveling 7
» Lees de hele review van nootje12
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-10-2014

Eric Bartman

Makkelijke en duidelijke site. Betaling en levering gaan soepel

  • Prima zoekfunctie, overzichtelijke site Gemak 8
  • Levering op tijd en goede info per mail Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Eric Bartman
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-10-2014

B.I. Spies

Aankoop: Online

De specificaties van de koelkast die ik wilde waren niet erg uitgebreid, dat was jammer. Verder een prima aanbod (product, prijs) snelle levering precies volgens afspraak.

  • Het bestelproces verliep prima. Gemak 9
  • Ik kreeg zowel per mail als per sms een leveringsindicatie en later per sms nog een preciezere bevestiging (alleen kwam deze toen de chauffeur net weg was). Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Redcoon doet precies wat ze moeten doen: een goed product leveren tegen een goede prijs. De bezorgdienst (extern bedrijf) levert ook prima service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van B.I. Spies
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-10-2014

g.opdenoordt

Aankoop: Online

let op dat de leveringstermijn ook waar gemaakt wordt.
ging bij vorige bestelling fout

  • eenvoudige bestelling en opzoeken, iets meer vergelijkingsmogelijkheid zou prettig zijn Gemak 9
  • prima, vriendelijk te woord gestaan en op initiatief van medewerker opmerking van ons meteen opgepakt en perfect afgehandeld Service 10
  • ruim voldoende Assortiment 9
  • tot nu toe prima ervaringen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van g.opdenoordt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-10-2014

marijke51

Aankoop: Online

Hebben al vaker bij Redcoob besteld. Alles verliep steeds prima.

  • Site is zeer overzichtelijk Gemak 10
  • Meteen na de bestelling een bevestiging met de aangegeven levertijd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marijke51
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-10-2014

Miguel Janssen

Tevreden over Redcoon en zal zeker de volgende keer weer bij bestellen.

  • Het bestellen via de website verloopt eenvoudig. Gemak 8
  • Prima service. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Miguel Janssen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-10-2014

T. van den Brand

Aankoop: Online

  • Vandaag via internet bestellen, morgen in huis! Gemak 10
  • Als je naar Redcoon belt wordt je altijd netjes geholpen Service 9
  • Kan iets uitgebreider, maar dit is ook prima. Assortiment 7
  • Prijstechnisch aantrekkelijk en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van T. van den Brand
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-10-2014

Rita Lippinkhof Karlsson

Aankoop: Online

Voor mijzelf,........ik woon in Zweden waar ik dit apparaat niet kon kopen, door mijn familie die op bezoek kwam, werd het apparaat compleet met bijbehorende onderdelen in stevige verpakking, meegenomen.

Ik ben super blij met deze aankoop !

  • voor mijzelf,........ideaal. Gemak 10
  • prima,en werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Service 10
  • zeer ruime keuze. Assortiment 10
  • altijd eerst even de pagina van REDCOON.nl raad plegen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rita Lippinkhof Karlsson
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-10-2014

jsteur

Een prima webwinkel, met goede acties, correcte leveringen en afspraken te maken.

  • gemakkelijke website, eenvoudige bestelprocedure Gemak 9
  • Daar waar nodig reageren ze snel en goed Service 9
  • Binnen hun kaders voldoende assortiment Assortiment 10
  • Goede ervaringen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsteur
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
28-10-2014

tommy20395

Aankoop: Online

Wat heb je nu aan een product tegen een scherpe prijs, als het snel defect gaat en die mensen van redcoon je niet kunnen helpen en maar een beetje dom zitten te doen aan de telefoon en chat.
Ik raad niet aan om hier dan ook maar iets te bestellen. Ik ga de thuiswinkel waarborg hier ook over informeren en hopen dat die mij kunnen helpen.

  • Apparaat besteld. Binnen 8 maanden al voor de 2e keer defect. Zeggen dat het 3-4 weken duurt. Ben hem de eerste keer al 8 weken kwijt geweest Gemak 1
  • Als ik 0 sterren kon geven dan had ik dat gedaan. Ik had gebeld omdat mijn apparaat voor de 2de keer kapot was. En ik hem gauw weer nodig had. Dan moest ik zelf maar contact opnemen met de fabrikant. De telefoniste praatte de hele tijd Door me heen. Meerdere malen heb ik aangegeven dat ik nog aan het woord was. Maar ze bleef er maar doorheen praten. Vanmiddag een chat gestart. Duurde iedere keer minstens 15 min voordat er iedere keer gereageerd werd. Vroeg ik of de baas mij kon bellen om dit geschil op te lossen. Heb ik daar blijkbaar al mee gepraat. Krijg ik daarna een mail waarin de naam van de directeur staat. En die is niet gelijk aan die van de mevrouw die ik gesproken heb. Ze doen ook iedere keer of ze nergens van af weten. Ik raad het dus echt niemand aan om hier iets te kopen. Als je het koopt zijn ze heel vlug en vriendelijk. Is het defect dan moet je het maar uitzoeken. Ik betaal liever voortaan iets meer dan bij deze "winkel" iets te bestellen. Mensen het is de moeite niet waard. Service 1
  • Ze hebben veel in hun assortiment met scherpe prijzen dat zeg ik. Maar als je iets gekocht hebt en het gaat defect dan moet je het zelf maar uitzoeken. Daarom heeft het assortiment dus ook totaal geen nut. Met grove woorden gezegd. Ze naaien de consument gewoon Door hun geld af te troggelen. Schandalig Assortiment 1
  • De service is slecht. Communicatie kennen ze daar niet. Staat niet in hun woordenboek. Lees het stukje onder service maar. Het is gewoon een bedrijf dat puur op je geld uit is. Als je iets gekocht hebt dan is het allemaal prima maar zodra je apparatuur dat je gekocht hebt. En het gaat defect. Dan kunnen ze helemaal niets voor je betekenen. Ik wil mensen waarschuwen voor deze winkel. Want ik ben mooi me apparaat kwijt nu. Zonder dat ze iets tegemoet komen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van tommy20395
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

29-10-2014
Beste tommy20395,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Wij vinden het erg jammer dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat je artikel opnieuw een defect vertoont, een defect laten we graag voor je repareren.

Indien zoals in jouw geval het defect nog niet verholpen is, moet het repaircenter de kans krijgen dit probleem alsnog voor je op te lossen. Wij gaan er dan ook vanuit dat het repaircenter de klacht binnen een redelijke termijn zal oplossen. De gemiddelde reparatieduur is drie weken. Je ontvangt van ons een e-mail zodra je gerepareerde product weer naar je teruggestuurd wordt.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,5
4.5 sterren
28-10-2014

Berrie25

  • Ideale webshop met een duidelijke site waar je binnen no time vindt wat je zoekt. Gemak 8
  • Prima service. Via de chat zijn de leveringsgegevens simpel op te vragen en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Service 9
  • Zeer breed assortiment, voor ieder wat wils en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Assortiment 9
  • De combinatie van assortiment, service en prijs maakt redcoon tot een prima elektronica-aanbieder! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Berrie25
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
28-10-2014

patrickgroot

Aankoop: Online

  • Via Redcoon een vriezer besteld. Stond levertijd 2 dagen. Na een week nog geen vriezer. Via de Chat contact gezocht. De vriezer zou er binnen 2 dagen zijn. Na twee dagen geen vriezer. Weer contact gezocht. Vriezer was niet op voorraad zou nog 2 weken duren. Bestelling geannuleerd en bij een ander besteld. Gemak 1
  • Via Redcoon een vriezer besteld. Stond levertijd 2 dagen. Na een week nog geen vriezer. Via de Chat contact gezocht. De vriezer zou er binnen 2 dagen zijn. Na twee dagen geen vriezer. Weer contact gezocht. Vriezer was niet op voorraad zou nog 2 weken duren. Bestelling geannuleerd en bij een ander besteld. Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Lijkt me duidelijk gezien bovenstaande. Deze firma is niet in staat om te leveren. Houdt klanten niet op de hoogte en komt niet met alternatieven, Aanbeveling 1
» Lees de hele review van patrickgroot
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

29-10-2014
Beste patrickgroot,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

G.J. Wientjens

Aankoop: Online

Al 6 jaar heb ik diverse bestellingen geplaatst bij Redcoon; altijd heb ik keurig thuisbezorgd gekregen wat ik besteld heb, goed verpakt en naar grote tevredenheid in gebruik in mijn huishouden. Complimenten voor Redcoon!

  • Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen; geen deskundigheid of computerdeskundigheid is vereist. Gemak 9
  • De bestelling wordt netjes thuis neergezet of binnengebracht incl. een formulier indien er opmerkingen over de service en bezorging etc. zijn. Service 9
  • Redcoon heeft een breed assortiment: van electronica en smartphone tot koffiezetapparaat en koelkast. En dat in alle prijsklassen! Voor ieder wat wils. Assortiment 9
  • Al 6 jaar diverse bestellingen geplaatst bij Redcoon en altijd keurig gekregen wat ik besteld heb en naar grote tevredenheid. Complimenten voor Redcoon! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van G.J. Wientjens
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-10-2014

C. Hartman

Aankoop: Online

Wederom na een tweede bestelling bij deze webwinkel weer erg tevreden over alles!

  • Zeer toegankelijke website en goede zoekmogelijkheden. Gemak 9
  • Zeer snelle levering en goede communicatie via de mail. Service 8
  • Wat elektronische producten betreft is het assortiment erg goed. We hebben hier een mobiele airco besteld en een laptop. Beide van goede kwaliteit. Assortiment 9
  • Graag geven we het gemak en goede service van deze prettige webwinkel door aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van C. Hartman
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-10-2014

cintavantongeren

Ik ben zeer tevreden over bestelling, prijs en aflevering.

  • Het was enorm gemakkelijk vanuit mijn bureaustoel te kiezen. Bijgeleverde instructie om het apparaat aan te sluiten en in te stellen kon ik heel gemakkelijk volgen Gemak 9
  • 2 dagen na de bestelling werd de tv al bezorgd. Service 10
  • Voor mij was het assortiment wat groot. Kon moeilijk kiezen Assortiment 8
  • Redcoon is de goedkoopste en snelste Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cintavantongeren
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

Jean-Daniël

Snelle en goede aflevering.

  • Zeer simpel om keuze te maken en bestelling te doen. Gemak 9
  • Gelijk de na 1 dag geleverd. Service 9
  • Kon hier een model vinden dat (bijna) nergens te leveren was. Assortiment 9
  • Ben zeer tevreden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jean-Daniël
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-10-2014

Stefan Woerd

Aankoop: Online

Redcoon voldoet aan de verwachtingen, die ik als klant koester bij een goede webshop.
Uitgebreid assortiment, prettige benadering en goede afwikkelingen zorgen er voor dat ik vaker bij Redcoon een bestelling ga plaatsen

  • De site van Redcoon is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk ingedeeld Gemak 9
  • Redcoon communiceert op een prettige manier, alsof je een persoonlijk contact hebt als klant. Service 10
  • Het assortiment van Redcoon is zo uitgebreid, dat je heerlijk vanuit thuis kunt winkelen Assortiment 10
  • Door de goede communicatie, snelle levering en afhandeling zou ik Redcoon zeker bij anderen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stefan Woerd
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
28-10-2014

Gerrit1961

Aankoop: Online

Scherpe prijzen maar ik mis ondersteuning om onderbouwd een keuze te kunnen maken. Daarvoor zou ik dan toch beter naar een vakhandel gaan. Levertijd al met al nog niet slecht ondanks dat deze het dubbele was van de beloofde termijn maar Redcoon zegt dan dat het aan extra@home ligt en daar zegt men dat ze pas kunnen versturen nadat ze het hebben ontvangen van Redcoon. Het zou correcter zijn, denk ik, als redcoon enige aan te spreken partij zou zijn.Ook de weigering van de redcoon klantenservice om het gesprek door ons op te mogen nemen, terwijl zij zelf dit ook doen, en zelfs ongevraagd, vind ik niet goed te plaatsen.

  • Artikelen snel te vinden en vrij complete omschrijvingen. Bestellen en betalen gaat ook makkelijk. Gemak 8
  • 48 uurs levering werd toch vier dagen. Redcoon beloofd een E-mail en een SMS van de bezorger EXTRA@HOME. We hebben echter enkel een gesproken berichtje via de vaste telefoon gekregen dat door de person die opnam niet werd begrepen. Service 4
  • Breed assortiment. Assortiment 9
  • Prijzen zijn vaak scherp maar levertijd wordt helaas niet nagekomen. Bij telefonisch contact met de klantenservice klinkt een melding dat het gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden maar wij mogen desgevraagd zelf niet het gesprek opnemen voor hetzelfde doel. Dat vind ik niet correct.De bestelde vaatwasser maakt een irritant geluid tijdens het verwarmen. Is Siemens Zeoliet systeem. Nu ik het geluid heb gehoord zou ik dit model niet meer kiezen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Gerrit1961
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-10-2014

jolin4567

  • snel en simpel Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  • doen wat ze hebben beloofd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jolin4567
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
28-10-2014

Maylinn

Ik had iets besteld omdat het binnen 48 uur geleverd zou worden. Helaas moest ik er achter aan bellen waar het bleef en kreeg te horen dat het nog niet verstuurd was.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  •   Assortiment
  • Er stond bij dat het binnen 48 uur geleverd zou worden maar dat gebeurde niet. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Maylinn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Pierre du Quy

Aankoop: Online

De snelheid en service zal als leidraad moeten dienen voor andere online winkels!

  • Goede duidelijke website! Gemak 10
  •   Service
  • Snel gevonden waar ik voor kwam. Assortiment 10
  • Snelle service en correcte levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pierre du Quy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Abigail

  • Goede site, duidelijke aanbiedingen, goede navigatie. Gemak 10
  • Vroeg per post vanwege export de B.T.W. terug, binnen enkele dagen op mijn bankrekening retour. Bestellingen worden snel en in goede orde geleverd. Service 10
  • Alles wat ik nodig heb, is direkt uit voorraad leverbaar, zelfs vaak in verschillende kleuren. Assortiment 10
  • Goed bedrijf met perfekte service en zeer vriendelijke prijzen. Komen bovendien hun beloftes na! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Abigail
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

Jeni1973

Deze site kwam als goedkoopste uit de bus voor de smartphone, die ik zocht (Samsung Galaxy S2 Plus i9105). Na al mijn checks op controlesites (politie, thuiswinkelorganisatie, etc.) leek Redcoon betrouwbaar. En het is gebleken, dat ze betrouwbaar zijn. Ik heb via iDeal kunnen betalen, heb een duidelijke factuur ontvangen, bericht wanneer mijn smartphone afgeleverd zou worden, etc. Kortom, ik ben tevreden.

  • Ik kon gemakkelijk het product vinden, dat ik zocht via de zoekmachine Gemak 9
  • Geen verzendkosten hoeven te betalen. Ik heb een duidelijke factuur ontvangen. Ik heb bericht ontvangen, wanneer het pakket zou worden bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Service 9
  • Ik vond hier wat ik zocht, dus ben ik tevreden met het assortiment. Assortiment 9
  • Redcoon is een winkel, waar je niet wordt opgelicht. Ik heb de winkel eerst gecheckt via alle controlesites die ik ken (thuiswinkelorganisatie, politie-alert, etc.) en Redcoon doorstond alle ´tests´ glansrijk. Vervolgens heb ik betaald en ik heb netjes mijn pakketje ontvangen. Geen gezeur gehad. Dus ik ben zeer tevreden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeni1973
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

Robwout

  • Prettige - duidelijke webshop Gemak 9
  • Bij manco's - problemen is Redcoon actief bezig met de oplossing voor de klant Service 9
  • Voldoende keuze in ( meestal ) diverse prijsklassen Assortiment 9
  • Prettige firma om te webshoppen, goede prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robwout
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

W van Leur

Is voor herhaling vatbaar.

  • Snel en duidelijk Gemak 8
  • Snelle levering en zeer beschermend verpakt Service 8
  • Ruime keuze voor aantrekkelijke prijs Assortiment 8
  • Doet wat men belooft en ruime keuze. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van W van Leur
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
27-10-2014

jefmo

Aankoop: Online

Zeer slechte respons op mails en slechte administratieve afhandeling bij het annuleren van een order

  • Het lijkt zo makkelijk: Je zoekt een winkel op kieskeurig, die het product op voorraad heeft. Je klikt op de link en komt bij de site van Redcoon terecht. Daar staat: binnen 3 dagen leverbaar. Toch maar even gebeld en daar de bevestiging gekregen dat dat inderdaad klopt. Dus besteld bij Redcoon. Vervolgens krijg ik na 3 dagen een mail, dat het product niet op voorraad is en dat ze niet weten hoe lang dit gaat duren. Na 2 weken was ik het wachten zat en heb gebeld met de melding dat ik de order wil annuleren. Geen probleem volgens Redcoon. 4 dagen later gebeld met de vraag, waar mijn 800 euro blijft. 2 dagen later weer gebeld en weer 3 dagen later weer gebeld. Ik heb nu nog steeds mijn geld niet terug. Ja, binnen 1 a 2 dagen volgens de medewerkers van Redcoon. Bedankt XXX en XXX weet ik wie ik nog alleemaal meer heb gesproken. Gemak 2
  • Omdat product toch niet leverbaar blijkt heb ik na 2 weken wachten de order geannuleerd. Ik verwacht dan dat mijn geld binnen 1 a 2 dagen wordt teruggestort. Maar nee, niet bij Redcoon. Blijkbaar moet je voor elke stap die zij in hun administratieve proces hebben een telefoontje plegen om de volgende stap uitgevoerd te krijgen. Hopelijk ben ik nu bij de laatste stap aanbeland, want zij hebben mijn geld nu al meer dan 3 weken op hun rekening staan!! Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • De administratieve afhandeling is zeer beneden peil. wellicht gaat het goed als je product op voorraad is, maar als je wilt annuleren lijkt het alsof ze het geld zo lang mogelijk in hun bezit willen houden. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van jefmo
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

28-10-2014
Beste jefmo,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Helaas heeft de terugbetaling langer geduurd dan gebruikelijk onze excuses hiervoor. Het bedrag is inmiddels terug gestort en zal vandaag uiterlijk morgen zichtbaar zijn op je rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
27-10-2014

soof109

Aankoop: Online

Ondanks n fout product bij levering, toch snel t goede product thuisbezorgd zonder extra kosten en met duidelijke hulp van de klantenservice.

  • Goede zoekfunctue, goede beschrijving en afbeeldingen Gemak 9
  • Retourzending gratis, hulp via klantenservice erg vriendelijk, Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van soof109
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
27-10-2014

Mike van Wichen

Aankoop: Online

Al met al een uitstekende winkel om je artikelen te bestellen.

  • Site is overzichtelijk en aanmelden piece of cake. Gemak 7
  • De aanwezigheid van de beste producten alsmede de verzending werd goed weergegeven. Service 8
  • Voor datgene wat ik zocht waren ze de goedkoopste. Assortiment 8
  • Deze winkel zou ik een ieder aanbevelen die op zoek zijn naar kwalitatieve goede artikelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mike van Wichen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

Klant80

Alles wordt goed verpakt (tv en kookplaat)en de dag na bestelling geleverd. De levering vindt plaats nadat er contact is opgenomen om aan te geven op welk dagdeel de goederen worden afgeleverd

  • Website is helder en eenvoudig. Goede zoekfunctie Gemak 9
  • Er wordt eerst gebeld voordat de goederen geleverd worden, zodat je precies weet op welk dagdeel je jouw producten kunt verwachten Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Alle tot nu toe door mij gedane bestellingen zijn binnen een dag geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Klant80
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Fabrice

Aankoop: Online

Mooi aanbod en scherp geprijsd, wat wil je nog meer?

  • Overzichtelijke site. Gemak 10
  • Zeer snelle levering! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fabrice
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

vanpelt1

Erg fijne online winkel, snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vanpelt1
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-10-2014

ahage123

alles snel en goed geregeld .zoals het hoort

  • snel en duidelijk. Gemak 10
  • gechat over levering snel en makkelijk Service 10
  • niet echt gekeken wist wat ik nodig had. Assortiment 9
  • duidelijk snel doen wat ze beloven en veel keus Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ahage123
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-10-2014

gamenurd1l

Een goede betrouwbare site! en ook nog eens goedkoop!

  • je besteld het gemakkelijk bij redcoon, ook is het fijn dat redcoon actie heeft. ik kwam er pas achter bij een voor gestelde product. Gemak 8
  • je wordt goed via e-mail alles duidelijk gemaakt, je weet waar je aan toe bent. Service 8
  • brede assortiment. ik heb er de playstation 4 gekocht. Assortiment 9
  • Fijne winkel! en betrouwbaar! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gamenurd1l
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2014

Zwieks

Snelle, eenvoudig te bestellen, goede webshop.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwieks
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-10-2014

Mo1969

Aankoop: Online

  • Zeer duidelijke website met goede zoekfunctie Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Webwinkel die doet wat het beloofd. Snelle bestelinfo, je wordt duidelijk op de hoogte gehouden wat jebestelstatus is, en leverd volgens gemaamte afspraak af. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mo1969
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

On

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van On
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2014

Jan Krist

  • Een hele fijne overzichtelijke website, waarin makkelijk gezocht en gevonden kan worden. Gemak 9
  • Alle betaalmogelijkheden zijn aanwezig en het pakket was snel en netjes afgeleverd. Daarnaast zit er een nette en overzichtelijke factuur bij. Service 8
  • Veel elektronica is beschikbaar van alle soorten merken, zo zit er voor iedereen wel wat tussen. Assortiment 9
  • Sterker nog dat heb ik al gedaan! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jan Krist
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.