Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3476 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 362

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,2
5 sterren
06-03-2015

MEC FIT

Aankoop: Online

Kortom, een concurrent voor vele andere online aanbieders. Ik zou adviseren, goeie aanbiedingen voor een goeie kwaliteit!

  • overzichtelijke , duidelijke site, waar ik snel mijn weg vond Gemak 9
  • snelle en vertouwenwekkende afhandeling Service 10
  • ruim assortiment voor een goeie prijs: je wordt er hebberig van!! Assortiment 9
  • Voor het assortiment en de prijs en de goeie afhandeling/bezorging, zou ik deze site aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MEC FIT
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,0
4.5 sterren
06-03-2015

Hans Lanza

Aankoop: Online

Probleemloos besteld goed op de hoogte gehouden omtrent de levering

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hans Lanza
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 7,0
3.5 sterren
06-03-2015

Paularetz

Aankoop: Online

  • Prima website, intuïtief, makkelijk te bestellen Gemak 7
  • Service is prima, al duurde het wat langer voordat ik emails ontving over de status van de bestelling Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Paularetz
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 7,5
4 sterren
05-03-2015

Glennnnnnn

Goeie prijs. Goed assortiment. Bezorging de volgende dag zonder problemen. Het enige minpunt is de hoeveelheid e-mails die je ongevraagd ontvangt ( vrienden van redcoon oa). Beetje jammer en heeft deze zaak niet nodig.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Glennnnnnn
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 7,8
4 sterren
05-03-2015

ochtendgloren

Gewoon Toppie

  • surf, klik, bestel, betaal, klik, ontvang PostNL, hoera. Gemak 8
  • Product voldoet niet: Hup terugsturen, allez geld staat weer op je rekening. toppie Service 10
  • Het aantal producten en het assortiment valt tegen. Zo moet ik wel naar andere shops gaan. Assortiment 4
  • Als iets goed is en als je tevreden bent wil ik mijn ervaring met anderen delen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ochtendgloren
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-03-2015

Harm139

Zie hierboven

  • Overzichtelijke site. Wat je zoekt is snel vindbaar. Gemak 8
  • Correcte verzending. Service 8
  • Veel keus. Overzichtelijk. Assortiment 8
  • Na enkele aankopen durf ik dit bedrijf aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Harm139
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-03-2015

KarinRedcoon

Redcoon biedt heel veel verschillende artikelen aan voor mooie prijzen. Ik kies redcoon om de voordeligheid en gemak met bestellen. Daar komt nog bij dat de site erg gebruiksvriendelijk is; alles is makkelijk te vinden. Bovendien kun je met vragen altijd mailen of bellen, of de chatservice gebruiken. Bovendien worden bestellingen zeer snel geleverd en komen altijd in perfecte conditie aan.

  • De site is gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Goede service en snelle levering! Service 10
  • Ruime keuze en zeer redelijke prijzen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KarinRedcoon
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2015

Annamaria-123

Al met al heel tevreden, 'veilig' gevoel, duidelijk, kortom voor herhaling vatbaar.

  • Duidelijk, overzichtelijk, goede informatie Gemak 9
  • Prima, probleemloze afhandeling en levering op tijd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Annamaria-123
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-03-2015

JG496234626

Goedkoop, veel voorraad en snelle levering. Wat wil je nog meer!?!?

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JG496234626
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-03-2015

dinyfluit

Via onze dochter zijn we aan deze site gekomen, als we weer eens wat nodig hebben gaan we seker eerst op deze site kijken

  • Zo van uit je stoel, je moet er niet voor naar de stad Gemak 9
  • Keurig na twee dagen thuis bezorgd. Service 9
  • Alles wat je maar wil. Assortiment 9
  • Je weet zeker dat je, je artikel toe gestuurd krijgt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dinyfluit
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
05-03-2015

rluyn59

Aankoop: Online

De site belooft je een levering van 24 of 48 uur. Na 6 dagen nog niet binnen. Het blijkt dat een betaling met creditcard eerst binnen moet zijn voordat de 48 uurs levering ingaat, ondanks dat de creditcard maatschappij zegt dat het bedrag voor Redcoon geaccepteerd is. Ook betaal je extra voor een betaling met credit card. Wel het gezemel dat de betaling nog niet binnen is en daarom nog niet verwerkt wordt. Zelfs een kopie van het betalingsbewijs opgestuurd, gaat ook nog eens minimaal 24 uur duren voor ze kunnen vragen aan de financiele afdeling waar mijn geld is gebleven.

  • ik bestel wat en betaalt gelijk met visa. ik maak extra kosten voor het gebruik met creditcard, maar zolang er nog geen betaling binnen is wordt er geen aktie ondernomen terwijl volgens visa de betaling is geaccepteerd. Gemak 1
  • ondanks dat mijn bestelling een 48 uurs levering heeft heb ik, voor de 2e keer wederom na 6 dagen het product nog niet binnen en kan het nog wel een paar dagen duren. Service 1
  •   Assortiment
  • NIET. Volgens VISA is de betaling gegarandeerd en geaccepteerd door Redcoon. Echter Redcoon houdt star vol geen betaling te hebben ontvangen. Dit is mijn 2e keer dat ik dit meemaak bij hen. Andere webshops geen probleem Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rluyn59
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

05-03-2015
Beste rluyn59,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Volgens onze gegevens heb je de bestelling proberen te betalen via Paypal, echter is deze betaling mislukt.
Je hebt aangegeven de betaling alsnog via VISA te hebben voldaan.

De betaling is helaas niet volgens de normale procedure verlopen en voor ons om deze reden niet te traceren.
Zodra wij een betaling daadwerkelijk hebben ontvangen, zullen wij de order versturen.
Bij een creditcard betaling neemt dit helaas een langere periode in beslag.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 7,5
4 sterren
05-03-2015

Francisca56

Aankoop: Online

Zie bovenstaande.

  • Wij bestelden een Philips Senseo en een Tefal Express broodrooster. De senseo blijkt echt goed, maar het broodrooster geeft mede door de wat onhandige gebruiksaanwijzing toch een beetje ongemak. Gemak 7
  • De berichten per email vinden wij een goede service en daarna volgt de snelle bezorging volgens afspraak. Service 8
  • Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Er is zeker voldoende keuze. Assortiment 8
  • Qua prijs is deze winkel opvallend! Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Francisca56
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-03-2015

klaasklaas1965

Pas voor de eerste keer wat besteld . Gelijk een goed gevoel.

  • Gewoon vanuit de bank gemakkeler kan niet Gemak 8
  • Zeer snelle service.ik had het al bij expert geprobeert maar die kon niet leveren bij redcoon duurde dat maar 1 dag super Service 9
  • Voor iedereen wat Assortiment 9
  • Ik denk dat redcoon bij de meeste mensen wel al bekent is maar ik kan het iedereen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van klaasklaas1965
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
05-03-2015

Audio Rent

Koop zeer regelmatig bij Redcoon, ook voor mijn klanten. Scherpere prijs dan bij de groothandel. Snelle helpdesk, goed bereikbaar. Jammer dat 24 uurs levering niet altijd nagekomen kan worden onder het motto "kan gebeuren".

  • Paar klikjes en je hebt je bestelling gedaan voor een zeer scherpe prijs Gemak 9
  • Jammer dat van de 24 uurs levering niets terecht kwam. De 50" TV is nog niet geleverd, wellicht komt deze morgen.Weer een dag thuis blijven. Service 2
  • Ruime keuze, goed gecategoriseerd. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Audio Rent
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-03-2015

MStorm

Zeer tevreden! Aangeboden producten tegen zeer goede (lage) prijzen! Prima service, snelle levering.

  • Goede duidelijke website. Eenvoudig te bestellen. Gemak 10
  • Ik had nog enkele specifieke vragen over het product, deze werden direct en goed beantwoord. Service 10
  •   Assortiment
  • Aangeboden producten tegen zeer goede (lage) prijzen! Prima service, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MStorm
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
05-03-2015

Goof1424

Redcoon is op zich een goede webwinkel met een ruim assortiment met concurrerende prijzen. Verzendservice kan beter. Producten worden overigens wel goed verpakt.

  • Product was goed te vinden. Duidelijke omschrijving. Gemak 8
  • Bij het bestellen stond dat het product direct leverbaar was. Na 3 dagen nog niet ontvangen. Gebeld en toen bleek dat er iets fout was gegaan en dat het product niet naar de verzender was. Dit werd hersteld maar toen toch nog 2 dagen moeten wachten. Ook de telefonische bereikbaarheid was onvoldoende. Lang moeten wachten en telefoniste die niet anders kon doen dan het product opnieuw op verzenden te zetten maar kon geen invloed uitoefenen dat het direct zou worden verzonden ipv 2 dagen later. Neem een voorbeeld aan CoolBlue Service 4
  • Redcoon heeft wel redelijk veel in het assortiment maar ook dat kan uitgebreider. Assortiment 7
  • 2 keer een bestelling gedaan. 1e keer ging goed, 2e keer iets minder. Levertijd moet sneller kunnen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Goof1424
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

05-03-2015
Beste Goof1424,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
05-03-2015

Clemens van der Geugten

Aankoop: Online

Een goed adres om spullen te kopen.

  • Bosch Smeltlijm Zwart 11x200mm is niet overal verkrijgbaar en bleek bovendien bij andere aanbieders veel duurder per pak. Via Google werd het gezochte product direct getoond waardoor ik me een verdere zoektocht kon besparen. Gemak 9
  • Na bestelling bleek de voorraad voor 4 pakken van 10 stuks kennelijk onvoldoende te zijn. Met een naderhand gemelde vertraging van 2 werkdagen had Redcoon in totaal 4 werkdagen nodig om daadwerkelijk uit te leveren. Alles bij elkaar vind ik dat toch een redelijke termijn. Service 7
  • Groot, gevarieerd en in de meeste gevallen tegen markt-concurrende prijzen. Assortiment 9
  • Met zekerheid. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Clemens van der Geugten
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-03-2015

casebay1

Zie mijn motivering bij de aspecten.
Redcoonn is snel, concurrerend geprijsd en heeft een uitstekende service, zoals ik heb mogen ervaren.

  • Natuurlijk is het gemak van via internet bestellen groot. Dat geldt niet alleen voor Redcoon. Maar Redcoon heeft wel een bijzonder groot assortiment en goede beschrijvingen van de producten. Met een account is het bestellen nog makkelijker. Gemak 10
  • Transportschade aan de televisie heb ik pas ontdekt nadat ik de tv had opgehangen en de beschermfolie van de rand trok. De doos was in de linkerbovenhoek beschadigd en ondanks dat ik de doos eigenlijk niet in ontvangst had moeten nemen (regels Redcoon) is de klacht uiterst snel en goed opgelost. Track&trace bonnetje van het op de post doen van de kapotte tv even fotograferen en doorsturen naar Redcoon en de andere dag al een nieuwe tv in huis. Compliment aan XXX van Redcoon, die bovendien steeds heel snel op mijn mailtjes antwoordde! Service 10
  • Zoals gezegd: heel uitgebreid assortiment, ook merken die in Nederland niet en in Duitsland wel te koop zijn vindt je hier. Assortiment 10
  • Concurrerende prijzen en een uitstekende aftersales, die je normaal gesproken niet nodig hoort te hebben. Wanneer dit wel het geval is ben je bij sommige bedrijven aan de goden overgeleverd. Zo niet bij Redcoon! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van casebay1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-03-2015

zoeka

zijn blij dat op deze prettige manier zaken te mogen doen met uw bedrijf

  • was erg simpel en makkelijk om het juiste product te bestellen en betalen Gemak 9
  • keurig op tijd geleverd op het afgesproken adres Service 9
  • prima Assortiment 9
  • zeker weten gezien eerdere ervaringen bij andere web winkels Aanbeveling 9
» Lees de hele review van zoeka
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
05-03-2015

ikheetsjaak

  • Mooie duidelijke site die goed gerangschikt is Gemak 8
  • Na het plaatsen van een bestelling van een compressor en een grill ijzer had ik na 2 weken nog niets ontvangen. De klantenservice gaf als reactie dat de compressor niet leverbaar was en dat daardoor de bestelling niet verzonden was. Vreemde zaak volgens de klantenservice was net op die dag bij hun ook dit bericht binnen gekomen vandaar dat ze zelf nog niet gereageerd hadden. Toen ik de compressor bestelde was er gewoon voorraad en op 24 uur leverbaar Conclusie leverbaar is dus in praktijk niet altijd leverbaar Service 4
  • voldoende uitzoek met soms leuke actie's Assortiment 8
  • Gezien de service en het nakomen van levering ben ik voorzichtig om dit aan vrienden en kennissen aan te bevelen Aanbeveling 6
» Lees de hele review van ikheetsjaak
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

05-03-2015
Beste ikheetsjaak,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
05-03-2015

Hilde18

Ben super tevreden, zowel met de waterkoker als met het gehele bestelproces!

  • Overzichtelijke site! Het gehele proces is duidelijk! Gemak 10
  • Hele goede service en snelle levering! Service 10
  • Fantastisch! Redcoon is één van de weinige leveranciers die de Graef waterkoker in het assortiment heeft! Voor de laagste prijs! Assortiment 10
  • Ben helemaal tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hilde18
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-03-2015

Assey

Overal rondgekeken voor een goeie nieuwe tv voor een leuke prijs. Bij Redcoon een aanbieding voor bijna de helft van wat hij in de winkel zou kosten. Snelle levering.

  • Online besteld, volgende dag al in huis. Gemak 9
  • Snel en netjes geleverd. Service 9
  • Veel producten tegen lage prijzen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Assey
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-03-2015

LGT Janssen

Ik ben tevreden over Redcoon en is daarom ook één van de webwinkels die mijn voorkeur heeft. Ik heb al een paar keer bij hun besteld en tot nu toe geen enkele problemen gehad. Ook bij mijn laatste aankoop geen problemen en wat mij betreft een aanrader

  • De website van Redcoon is overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk. Gemak 8
  • Snelle levering van het artikel (in mijn geval een printer). Daarnaast stevig verpakt zodat het niet beschadigd kan worden (misschien wel een beetje teveel verpakkingsmateriaal). Service 8
  • Het assortiment is voldoende. De printer die ik zocht hebben niet veel webwinkels, maar Redcoon wel (ook al hebben ze niet alles, maar dat kan je ook niet verwachten). Assortiment 7
  • Ik heb al vaker bij Redcoon gekocht en ben erg tevreden over deze webwinkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van LGT Janssen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-03-2015

PietjePils

Aankoop: Online

Goede sortering, goede prijzen, goede levering en informatie.

  • Geen probleem om gewenste artikel te vinden. Gemak 9
  • Artikel op tijd geleverd volgens afspraak. Duidelijke bestel en voortgangs- informatie via e-mail. Service 9
  • Uitgebreid assortiment. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PietjePils
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-03-2015

thoorn

Prima webshop al een paar keer wwt gekocht. Van wasmachine tot blueray speler.

  • Makkelijk bestellen en goede beschrijving product Gemak 9
  • Goede communicatie. Zending vlot afgehandeld Service 8
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • Betrouwbaar en goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van thoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-03-2015

Ton van Londen

Aankoop: Online

Alles klopte

  • Hetgeen ik zocht, door de overzichtelijke site goed te vinden Gemak 9
  • Bij telefonisch contact werden zelfs mijn domme vragen, geduldig en vriendelijk beantwoord Service 9
  • voor mijn behoeftes, meer dan genoeg Assortiment 9
  • site prima, eenvoudig te bestellen, goede telefonische service bij vragen, spullen uitstekend verpakt en netjes afgeleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ton van Londen
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
04-03-2015

eysenck

Aankoop: Online

service: vermist onderdeel van de bestelling. Ipv direct actie te ondernemen (nieuwe product sturen na invullen verzekeringsformulier) wordt klant in wacht gezet en komt er geen proactieve mededeling vanuit redcoon. Nu 4 weken verder en nog steeds niet opgelost. Onacceptabel in deze tijd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Tv en ci module besteld. Tv geleverd echter ci module niet. meerdere keren contact gezocht en antwoord dat uitgezocht zou worden echter geen respons. nu al 4 weken verder en nog steeds niks. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • service slecht. maakt haar probleem het probleem van de klant ipv het eerst zelf op te lossen en daarna verder te kijken. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van eysenck
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

04-03-2015
Beste eysenck,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.

De vervoerder heeft ons in eerste instantie aangegeven het pakket alsnog bij je te kunnen afleveren. Helaas heb je aangegeven het artikel toch niet te hebben ontvangen.

Volgens onze gegevens heb je vandaag contact gehad via onze chatservice. Wij hebben je aangegeven dat de nieuwe order vandaag verstuurd wordt vanuit ons magazijn. Het pakket zal naar verwachting morgen geleverd worden.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
03-03-2015

Koen de Zeeuw

Aankoop: Online

Gemakkelijk en snel en Redcoon is vaak de goekoopste. Wat wil je nog meer?

  • Lekker vergelijke met Kieskeurig, kiezen en bestellen en met 2 dagen geleverd. Gemak 8
  • Bestelling vlot en correct uitgevoerd. Service 8
  • Vaak kom ik bij Redcoon uit, Ze hebben zo'n beetje alles en zijn vaak het goedkoopst. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Koen de Zeeuw
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
03-03-2015

Pim Versus

Ik ben erg tevreden over Redcoon en hun service. De prijzen zijn vaak erg scherp terwijl de producten er niet minder om zijn.

  • Producten zijn gemakkelijk te vinden en de orderprocedure is gemakkelijk en werkt vlekkeloos. Gemak 9
  • Ik heb weleens producten gehad die niet goed werkten of stuk gingen, Redcoon heeft me toen adequaat en snel geholpen. Het probleem was daarna naar tevredenheid opgelost. Service 9
  • De prijs en het assortiment is wat mij betreft erg goed, ik kom vaak uit bij Redcoon voor de spullen die ik zoek. Echter heb ik soms een merk of model dat ik bij een andere winkel moet halen omdat Redcoon deze niet voert. Assortiment 8
  • Erg fijne winkel, betrouwbaar en levert over het algemeen ook snel. Altijd netjes verpakt en goede prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Pim Versus
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-03-2015

antonfolkeringa

  • Prima website met zeer groot assortiment Gemak 10
  • De aankoopnota was abusievelijk niet bijgesloten, na een telefoontje werd de nota binnen 1 dag nagezonden Service 9
  • Enorme keuze in nagenoeg alle merken en modellen tv's Assortiment 10
  • Alleen maar goede ervaringen, correct bedrijf, afspraak is afspraak Aanbeveling 9
» Lees de hele review van antonfolkeringa
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-03-2015

Annelies K.

Aankoop: Online

Goede prijs, snelle afhandeling, info per mail en snelle toezending.

  • Snel te vinden als goedkoopste! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Annelies K.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-03-2015

Charbel del Prado

Aankoop: Online

Ruim voldoende. Een webshop waar ik al eerder wat besteld heb. ik kom hier zeker nog een keer terug!

  • overzichtelijke webshop met een betrouwbare uitstraling Gemak 10
  • snelle communicatie en levering. Service 10
  • ruim assortiment en zeer scherp geprijsd Assortiment 10
  • grote maten. Heb ik reeds al gedaan bij vrienden en kennissen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charbel del Prado
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
03-03-2015

Leon Dijkhuizen

Aankoop: Online

Tot op heden zeer tevreden over de serive

  • Even klikken betalen en klaar Gemak 8
  • Wordt direct verstuurd en binnen 48 uur binnen, waarom nog naar een winkel gaan. Service 9
  • Mediamarkt online :) alles is te verkrijgen tegen super prijzen Assortiment 9
  • Gewoon doen! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Leon Dijkhuizen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-03-2015

Fam.Krijgsman

Redcoon is een goede en voordelige (web-)shop !

  • goed werkende web-site. Gemak 9
  • problemen worden goed opgelost. Service 9
  • ruim voldoende. Assortiment 9
  • als je iets zoekt kan je bij Redcoon terecht voor producten tegen de juiste prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fam.Krijgsman
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-03-2015

Rinia123

  • Duidelijke webshop en overzichtelijk Gemak 10
  • Zondagavond besteld, dinsdag in huis, keurig maandag bericht gekregen over het leverschema. top! Service 10
  • Ruim assortiment! Assortiment 9
  • Vaak de goedkoopste en snelle levering!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rinia123
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
02-03-2015

lduijn

  • Produkten snel en gemakkelijk te vinden. Website gebruiksvriendelijk Gemak 7
  • Eenmaal gebruik gemaakt, was snel en werd goed afgehandeld. Service 8
  • Erg compleet Assortiment 8
  • Vele aankopen gedaan, meer dan tevreden. Laatse levering helaas niet binnen de afgesproken termijn, kwan een dag later. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lduijn
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
02-03-2015

lenkens

Aankoop: Online

Ik werd goed geholpen want de eerst keer was de afzuigkap niet op voorraad
maar hebben mij toen een ander typenummer aan bevolen en meteen geleverd.

  • goed overzicht op internet Gemak 8
  • woerd goed geinformeerd over het product Service 9
  • zeer ruim Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lenkens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-03-2015

tweeduizend15

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer vlotte levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van tweeduizend15
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
02-03-2015

gerrit454

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • versturing van een magnetron via Post De bezorger wilde de oude niet meenemen. Verscheidene keren gevraagd of/wanneer de oude magnetron wordt opgehaald, Antwoord: U moet hem goed verpakt bij het postkantoor afleveren, Ben 76 jaar en ga niet met een M. van 20 kg naar de post. U bent verplicht volgens de wet om hem af te voeren Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Ik krijg dus niet de service die ik gewend bij andere zaken Aanbeveling 3
» Lees de hele review van gerrit454
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

02-03-2015
Beste gerrit454,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Op het moment dat je je bestelling ontvangt, kun je je oude gelijkwaardige elektrische apparaat direct mee teruggeven aan de pakketbezorger van PostNL of inleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL Servicepunt indien je daar je bestelling afhaalt. Zorg er dan wel voor dat je voldoet aan de voorwaarden van inlevering van een oud apparaat. Zie hiervoor ook onze website:
http://www.redcoon.nl/largeapps#al01

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 6,0
2.5 sterren
02-03-2015

thundercat1955

Aankoop: Online

Zie eerder genoemde opmerkingen

  • Snel te vinden producten gemakkelijk afrekenen Gemak 9
  • Pakket niet ontvangen 2 wkn geleden gebeld, zou teruggebeld worden,is niet gedaan 1week geleden, email gestuurd, nog geen antwoord gehad, hmm dat kan beter. Niet treuzelen Redcoon, maar mijn pakje opnieuw versturen! Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Nu even niet, zie bovenstaande tekst . Nu even niet, zie bovenstaande tekst . Nu even niet, zie bovenstaande tekst Aanbeveling 3
» Lees de hele review van thundercat1955
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

02-03-2015
Beste thundercat1955,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Vervelend dat jij je pakket nog niet hebt ontvangen.
Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
02-03-2015

Ron van G

Aankoop: Online

  • rechtstreeks kunnen bestellen via kieskeurig. veel makkelijker kunnen we het niet maken Gemak 9
  • met de echte service nog niet te maken gehad (gelukkig nog niets defect). levertijden zijn snel. Service 9
  • is gewoon prima Assortiment 7
  • goede winkel, niet duur Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ron van G
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
02-03-2015

marinoB

Gewoon goede levering tegen de beste prijs!

  • erg handig bestellen via internet. + zeer goedkoop. Gemak 10
  • kreeg net jes antwoord op mijn eerder gestelde vraag. Service 7
  • hebben veel. Assortiment 8
  • zeker te weten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marinoB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-03-2015

t.meinster

Redcoon heeft alles goed onder controle.

  • Duidelijke omschrijving en gemakkelijk te vinden op internet Gemak 10
  •   Service
  • Genoeg keuze Assortiment 10
  • Prima Aanbeveling 10
» Lees de hele review van t.meinster
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-03-2015

Geo1

Aankoop: Online

De levering is correct uitgevoerd en het product voldoet aan de verwachting. Ik heb nog geen ervaring in het geval het defect zou raken. Dan is de service heel belangrijk.
mvg Geo1

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Geo1
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.