Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3323 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 369
Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2015

Lindaloes

Aankoop: Online

Voor de eerste keer hier wat besteld. Mooie website. Snelle levering. Artikel was hier goedkoper dan in andere winkels. Artikel goed verpakt afgeleverd. Zeer tevreden.

  • Alles is gemakkelijk te vinden op de website. Gemak 9
  •   Service
  • Ruime keuze in artikelen. Assortiment 9
  • Zou deze winkel zeker aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lindaloes
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-04-2015

PeterTuinman

  • Goede site, keuze makkelijk te maken. Gemak 8
  • Alhoewel niet het antwoord waar ik op zat te wachten, werd er wel gereageerd. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PeterTuinman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-04-2015

devriesm

Zoals bovenstaand, snelle levering en een goede prijs.
Assortiment is voldoende.

  • Klikken & bestellen Gemak 9
  • Snelle & correcte levering. Service 9
  • Meerdere producten aangeschaft bij Redcoon, assortiment bied dus regelmatig wat ik zoek. Assortiment 9
  • Snelle levering, goede prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van devriesm
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-04-2015

Rob de B

Makkelijk bestellen.
snelle service.
duidelijk track en trace voor levering.

  • klikken, aanvullende gegevens, makkelijk betalen, Gemak 8
  • gewenste product was niet op voorraad, reserveren van levering, automatische levering zodra op voorraad. snel uitgevoerd en verzonden. levering maand eerder dan in eerste instantie gepland. Dank! Service 9
  • was op zoek naar alle apparaten van bosch psm 18 systeem. redcoon had ook de apparaten zonder lader en accu. Is juist ook de lol van pst 18 systeem uitwisselbare accu's. Assortiment 7
  • Er werd aangegeven dat de product niet op voorraad was en dat je dus in bestelling kocht. geschatte levertijd was meer dan een maand maar vanwege de prijs toch besteld. (had geen haast) tot mijn verbazing werd product een week later geleverd. :-) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rob de B
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2015

Sophia Bos

Aankoop: Online

Hadden nog nooit iets besteld bij Redcoon en dan ben je nieuwsgierig hoe onze bestelling verloopt en afgehandeld wordt: een warme douche voor dit bedrijf.

  • Door een teleurstelling bij een teleursellende aankoop in een huishoudelijke artikelen zaak besloten wij op zoek te gaan naar een ander merk. Al surfende over het internet kwamen wij uit voor een prima levering bij Redcoon. Gemak 10
  • in ontvangst nemen van onze bestelling en info over de status van de bestelling: perfect. Service 10
  • Prima overzicht. Denken na over het aanschaffen van een Philips airfryer en wellicht doen we onze bestelling weer op deze wijze. Assortiment 10
  • Geen gedoe. Vanuit je luie stoel bestellen en krijgen wat je verwacht. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sophia Bos
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
18-04-2015

Luttre

Aankoop: Online

wel een lange levertijd 1 week ipv 48h door geen vrd aanwezig of foutief ingevoerde order

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Niet duidelijk kunnen aangeven wanneer het product geleverd kon worden Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Luttre
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

18-04-2015
Beste Luttre,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,5
4.5 sterren
17-04-2015

Corne44

Prima product. Makkelijk te installeren en werkt perfect.
Nadeel is de vochtigheidsmeting die grotere cijfers heeft dan de temperatuuraanduiding. Ook de verschillende keuze mogelijkheden van de metingen, zoals km/h of ºC, die worden weergegeven met een lichte aanduiding op een zwart vlakje zijn moeilijk afleesbaar. Het hadden beter zwarte letters kunnen zijn.

  • Product is makkelijk op te zoeken en wordt duidelijk weergegeven. met een paar klikken is alles afgehandeld. Gemak 8
  • Snelle levering Service 8
  • Uitgebreid assortiment, dus voldoende keus. Assortiment 9
  • Redelijke prijzen, prima service en snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Corne44
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-04-2015

Severin

Aankoop: Online

  • Wist niet dat het zo makkelijk was om iets te bestellen. Gemak 8
  • Keurig op tijd. Service 8
  • Denk het oke is. Assortiment 9
  • Aan iedereen betrouwbaar, zeer belangrijk in deze tijd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Severin
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-04-2015

Frans Amkreutz

Aankoop: Online

Zonder meer aan te bevelen:
Goede kwaliteit-prijsverhouding
Gemakkelijk te bestellen
Snelle levering
Telefonisch gemakkelijk te bereiken en adequate informatie

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Te kiezen merken beperkt Assortiment 8
  • Zonder problemen: gemakkelijk bestellen en snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frans Amkreutz
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

nadepa

Aankoop: Online

Wij hebben voor de eerste keer besteld maar zullen zeker nog vaker de webshop bezoeken! Erg tevreden over het product, levering en webshop!

  • snel,goed en makkelijk bestellen! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • veel keuze voor een goede prijs. Verschil was €10.- voor hetzelfde koffiezetapparaat bij een andere winkel Assortiment 10
  • Zeker weten! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nadepa
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2015

BM. Derksen

Aankoop: Online

We hebben nu meerdere keren bij Redcoon besteld.
Afhandeling was supersnel en duidelijk.
Assortiment is groot en van meerdere merken. Dus keuze genoeg.

  • Hele duidelijke website en gemakkelijk te bestellen Gemak 9
  • Supersnelle afhandeling Service 9
  • Meer dan voldoende assortimenten van verschillende merken. Assortiment 8
  • Redcoon.nl is voor ons een betrouwbare en heeft een zeer snelle service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BM. Derksen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-04-2015

avgoethem

betrouwbaar, veilig en snel.

  • duidelijlke site Gemak 9
  • snel Service 9
  • ruime keuze Assortiment 9
  • betrouwbaar, veilig en snel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van avgoethem
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-04-2015

Erik Hil

Overall een goede ervaring met Redcoon. Goede nazorg. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • met de zoekfunctie kun je alles makkelijk vinden Gemak 8
  • levering snel en volgens de voorwaarden. Service 8
  • tot nu alles wat ik wilde aanwezig in assortiment. Toereikend en gevarieerd. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Erik Hil
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

Arnold Kruisdijk

Aankoop: Online

Redcoon voldoet in ieder geval als webwinkel aan alles wat ik van zo'n winkel verwacht.

  • Bestellen en afrekenen gewoon snel, duidelijk en goed. Gemak 10
  •   Service
  • Artikelen die bij Media Markt en BCC niet voorhanden zijn, vindt je wel bij Redcoon. Assortiment 10
  • Na 2 specifieke bestellingen en correcte afhandeling kan ik Redcoon bij iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold Kruisdijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-04-2015

Theo Voermans

Goede prijs, duidelijke communicatie, snelle levering en goede afhandeling en nazorg en dus betrouwbaar. Wat wil je nog meer van een webwinkel.

  • Bestelling makkelijk te plaatsen Gemak 8
  • Goed. Snelle levering en goede communicatie omtrent deelleveringen. Service 8
  • Meteen gevonden wat ik zocht Assortiment 8
  • Bij deze webwinkel terecht gekomen door mond op mond reclame door iemand anders. Kan deze nu ook zelf aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Theo Voermans
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2015

Niko Stjepanović

Aankoop: Online

In afgelopen vijf jaar heb ik diverse producten bij Redcoon besteld. Elke keer was afhandeling correct en snel. Online bestellen. iDeal betalen en volgende dag in huis of binnen drie werkdagen wat ik ook prima vind.
Meer is niet over te melden.

  • Wat ik nodig heb, weet ik waar ik het kan vinden. Plaats order, Ontvang het thuis, Klaar. Gemak 10
  • Heb nog nooit in afgelopen vijf jaar problemen gehad met bestelde producten. Als ik informatie nodig had heb ik die vrij snel van de servicedesk gekregen. Service 10
  • Er is niet alles te vinden maar behoorlijk wat! Kan altijd beter. Assortiment 8
  • Als ik met anderen ervaring uitwissel over webwinkels heb ik altijd goed woord over Redcoon. Heb nog nooit problemen ermee gehad. En hoop het voor de toekomst ook zo te houden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Niko Stjepanović
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
16-04-2015

P.Sledge

Aankoop: Online

  • Artikel snel gevonden en snel besteld. Gemak 8
  • De levering was niet de beloofde 48 uur maar circa 96 uur. Verder prima verpakt en bezorgd. Wel goed oppassen in de mailings, dat je niet ongewenst in hun reclameverzendingen belandt. Service 7
  •   Assortiment
  • Als een webwinkel iets beloofd, verwacht ik dat dit wordt waargemaakt. Grotendeels lukt Redcoon dit, behalve dan de snelle bezorging. Genoeg reden om de shop niet af te raden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van P.Sledge
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

17-04-2015
Beste P.Sledge,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
16-04-2015

P. Claes

Aankoop: Online

Redcoon is keurig zijn afspraken nagekomen en heeft zelfs extra inspanningen geleverd om de vervoerder een extra rit te laten uitvoeren om de vaatwasser toch tijdig te kunnen leveren.
Keurig en hulde voor de service afdeling.

  • De site is overzichtelijk Gemak 8
  • Door de vervoerder werd de vaatwasser niet op de geplande datum geleverd terwijl de servicemonteur reeds besproken was. Door interventie van de Redcoon servicemedewerker is de vaatwasser alsnog tijdig volgens afspraak geleverd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ben niet zo van het aanbevelen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van P. Claes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-04-2015

FoMi

Aankoop: Online

Binenen 24 uur geleverd. Ze maken waar wat ze beloven

  • Vanuit je luie stoel op een zelf gekozen moment kiezen Gemak 10
  • Op basis van leversnelheid Service 9
  • Ruim Voldoende Assortiment 8
  • Wat een snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FoMi
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2015

Hantine

Eerder kocht ik al eens een Bluray-speler bij Redcoon en dat was me goed bevallen; daarom weer voor Redcoon gekozen toen ik een nieuwe versterker wilde. Opnieuw tevreden over de scherpe prijs en de uiterst vlotte levering

  • Het kiezen van het juiste gewenste product was zeer eenvoudig en ook de bestelprocedure was erg duidelijk Gemak 9
  •   Service
  • ik vind het assortiment groot genoeg en kocht daarom voor de tweede keer bij deze zaak Assortiment 9
  • zonder enige terughoudendheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hantine
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2015

Lilzy

De omschrijving/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. De bezorging is zonder problemen verlopen. Het product was prima verpakt zodat beschadigen niet mogelijk was.

  • Het was gemakkelijk om het via de website te bestellen. De omschrijving van het apparaat op de website is heel duidelijk. Gemak 9
  • De service is goed en duidelijk. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lilzy
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
16-04-2015

Dennis112233

  • overzichtelijke webshop Gemak 7
  • prima service Service 7
  • ruim assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Dennis112233
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2015

Redcoongebruiker

Prima webwinkel goed en overzichtelijk

  • Snel en makkelijk online bestellen. Gemak 10
  • Accuraat in leveren Service 8
  • Zeer uitgebreid en snel te leveren Assortiment 10
  • Service zoals het zou moeten zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Redcoongebruiker
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-04-2015

Christine Wauben

Vond het erg prettig, dat we op de hoogte werden gehouden van het feit dat het product later geleverd zou worden.
toen het geleverd werd, was er een vergissing vanwege dat het product niet op de juiste plek in het depot stond en dat er gelijk actie ondernomen werd om het toch zo snel mogelijk te leveren.
ook de vraag om een factuur die er niet bij zat, werd subiet een mail gestuurd met daarin de factuur.
heel erg fijn en correct geregeld, bij deze dank

  • ging allemaal redelijk goed en gemakkelijk Gemak 8
  • werd goed op gereageerd, toen de spullen later geleverd zouden worden Service 8
  • breed assortiment Assortiment 8
  • het is een prettige online winkel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Christine Wauben
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2015

Muskee2

  • Prima! Besteld - betaald - geleverd. Snel en probleemloss. Gemak 9
  • "Geen bericht is goed bericht." Service 9
  • Ruim voldoende keus en gubnstige prijs. Assortiment 9
  • Vertrouwde webwinkel. Veilig idee! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Muskee2
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-04-2015

Jack3

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Als je eenmaal bent aangelogt gaat alles van zelf Service 9
  • Heeft heel veel Assortiment 9
  • licht aan de prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jack3
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
15-04-2015

Brunstad2020

Heb al meerdere malen er gekocht, altijd goed/netjes geleverd.

  • Op internet besteld, duidelijke site (incl. productspecs) en snel geleverd. Gemak 10
  • gewoon snelle levering, geen andere ervaringen. Service 10
  •   Assortiment
  • al jaren klant, betrouwbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Brunstad2020
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2015

Wil 58

Ik heb nu weer een keukenmachine gekocht. En dat met een gerust hart. Ik ben normaal gesproken toch wat huiverig om te kopen via internet. Maar bij Redcoon gaat dat heel goed

  • De site was lekker overzichtelijk en het aanbod enorm Gemak 10
  • Ik had al eerder ervaren dat de service bij Redcoon goed is. Dus daarom daar weer besteld Service 10
  • keuze genoeg Assortiment 10
  • doet wat hij belooft. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wil 58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2015

Gerard Ficker

wat we zochten snel gevonden tegen een goede prijs en daarbij ook nog eens gratis bezorgt

  • makkelijk zoeken en kiezen via de site Gemak 10
  • super snelle levering Service 10
  • meer dan voldoende keus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerard Ficker
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
15-04-2015

wbenne

Aankoop: Online

Niet netjes te woord gestaan bij telefonisch contact over een te leveren bestelling. Heeft meer dan 8 dagen geduurd voor deze in huis was.

  • Internet is makkelijk bestellen Gemak 7
  • Als je belt hoever je bestelling is wordt er niet netjes afgehandeld. Omdat er nog een gedeelte niet op voorraad was werd gevraagd of het dan in 2e verstuurd kon worden, dat was niet mogelijk. Slechte service naar onze mening Service 1
  • genoeg keuze Assortiment 7
  • De service is naar onze mening onder de maat dus wij bestellen niet meer bij jullie en zullen ook deze winkel niet aanbevelen bij anderen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van wbenne
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-04-2015

Jan vD98

Redcoon blijkt een betrouwbare winkel met snelle levering en goede service.

  • Wijze van bestellen op website spreekt voor zichzelf. Snel en goed. Gemak 9
  • Levering binnen enkele dagen, duidelijke mail met factuur, bestelstatus e.d. Straalt betrouwbaarheid uit. Service 9
  • Prijs is concurrerend in relatie tot de service Assortiment 8
  • Betrouwbare winkel, uitstekende service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jan vD98
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2015

masterdre59

Bij het zoeken naar een goed product voor een server / backup voor thuisgebruik kwam ik bij toeval uit op de site van Redcoon. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde, maar kon nergens een goed idee krijgen wat voor merk/type ik aan moest schaffen. Bij Redcoon kon ik alle relevante informatie snel vinden en daarna was de keuze snel gemaakt. Het verdere bestellen en afhandelen van de levering is perfect en snel verlopen.

  • Het lastigste was bepalen welk type NAS ik het beste aan kon schaffen. Nadat de keuze gemaakt was, was het een paar klikken, betalen en binnen 2 dagen was alles netjes geleverd. Gemak 9
  • Gelukkig nog geen technische hulp nodig gehad. De informatie over de levering, link naar de transporteur om de zending te volgen was prima. Zeer onder de indruk. Service 8
  • Ruime keuze aan merken en types van het product (NAS) dat ik wilde. Voor mij kwam Redcoon als beste uit de bus voor productinformatie. Dat hielp mij goed bij de definitieve keuze. Assortiment 9
  • Prettige ervaring, scherpe prijzen en de vooraf opgegeven levertijd netjes nagekomen. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van masterdre59
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
15-04-2015

IvoHJ

Aankoop: Online

Er werd geleverd (product en service) wat je mag verwachten, gewoon goed dus.

  • Snel gevonden en verder bestel en afreken traject was simpel en overzichtelijk. Gemak 8
  • Factuur stond niet op naam van mijn bedrijf (mijn fout bij de bestelling). Een mailtje was voldoende om snel juiste factuur alsnog te ontvangen. Service 9
  •   Assortiment
  • Prima site Aanbeveling 8
» Lees de hele review van IvoHJ
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
14-04-2015

Rob_Koning

Aankoop: Online

  • goede en duidelijke website. Gemak 9
  •   Service
  • Webwinkel heeft een flink groot assortiment met scherpe prijzen. Assortiment 8
  • goede en snelle levering met scherpe prijs maakt dit een interessante aanbieder. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rob_Koning
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
14-04-2015

Rinaldo Eversdijk

Algemeen een prettig en mooie online shop die met regelmaat goede aanbiedingen heeft.

  • spreekt voor zich Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Kan altijd breder... ;-) Assortiment 6
  • Vanwege mijn positieve ervaringen uit het verleden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rinaldo Eversdijk
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-04-2015

Joannevanerve73

  • makkelijk online bestellen Gemak 10
  • een artikel kon niet meer geleverd worden terwijl dit wel op de site stond. het kostte me een paar telefoontjes dat het goed werd uitgezocht en toen bleek dat het niet leverbaar was had ik binnen een dag mijn geld terug op mijn rekening staan. erg netjes Service 8
  • ruime keuze Assortiment 10
  • toch wel om het ruime assortiment en goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joannevanerve73
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-04-2015

Hans_Bosch

Ben reeds al eerder op de site van Redcoon terechtgekomen. Hebben volgens mij veel artikelen tegen een scherpe prijs. Redcoon komt vaak terug in de prijsvergelijkingen van Kieskeurig en andere sites.

Bestelgemak en snelle levering deden mij besluiten te kopen. Klachtenafhandeling in mijn geval snel en adequaat verlopen.

  • Website is goed te doorzoeken. Goed te doorlopen bestelprocedure. Snelle 24u levering. Gemak 8
  • Ik had een klacht over de vervoerder. Door de klachtenafdeling van Redcoon snel en vakkundig afgehandeld. Ben door de vervoerder gebeld om e.e.a. kort te sluiten. Kreeg van Redcoon een kortingsbon voor het ongemak. Service 9
  • Voor elk wat wils, niet alle nieuwe modellen volgens mij. Maar ik zocht eigenlijk een overjarig model die hier wel voorradig was. Assortiment 8
  • Snelle levering, juiste informatie en in mijn geval juiste klachtafhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hans_Bosch
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-04-2015

koeriertje

Perfecte webshop/detailhandel waar je veel keuze hebt in producten en waar de service erg hoog staat . Alles is heel erg veilig en betrouwbaar. Dus iedereen die ik ken zou ik deze webshop/detailhandel heel erg aanbevelen.

  • Fijne en overzichtelijke website Gemak 9
  • Zeer goede service en goede communicatie tussen de partijen Service 9
  • Ruime keuze met leuke aanbiedingen Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel heel erg aanbieden aan andere klanten omdat alle aspecten van deze webshop/detailhandel van aanwezig zijn Aanbeveling 9
» Lees de hele review van koeriertje
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-04-2015

roelof van hasseld

Bij onze zoektocht naar goede apparatuur voor een nette prijs kom ik steeds weer bij dit betrouwbare bedrijf uit!

  • Vanuit je luie stoel en in controll, wanneer wordt het geleverd enz. Gemak 9
  • Ze nemen zelfs de oude mee als je dat wenst!! Service 8
  • Altijd keuze uit de beste spullen uit vergelijkingen!! Assortiment 8
  • Als ik goed zit, moeten mijn vrienden dat ook!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roelof van hasseld
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-04-2015

Wbrenk

Dit is mijn 2e aankoop bij RedCoon en ben met beide aankopen zeer tevreden. Zowel over de prijs, als de levering (snel) als over de kwaliteit van de aangeschafte producten. Voor herhaling vatbaar dus!

  • Snel gevonden wat ik zocht Gemak 9
  • De volgende dag al bezorgd Service 9
  • Al een paar keer gevonden bij RedCoon wat ik zocht en ook nog als goedkoopste aanbieder! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wbrenk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-04-2015

Aanbevolen

Grote keuze en snelle levering!

  • Handige site Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aanbevolen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
14-04-2015

Snoobone

Aankoop: Online

Redcoon heeft goede prijzen. Snelle en correcte afhandeling bij bestelling.

  • Mooie duidelijke webshop. Makkelijke betaalmethodes. Snel bestellen zonder omhaal. Gemak 8
  • Zeer snelle levering. (nog geen problemen met aankoop) Service 8
  • De prijs was zeer concurrerend in vergelijking met de grote winkelketens. Assortiment 8
  • Ik zou zeker deze webshop aanbevelen aan iemand anders. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Snoobone
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
14-04-2015

schubkarper33

Aankoop: Online

Op zondags begaf me koel/vries combinatie het en na wat gezocht te hebben kwam ik op de site van Redcoon een mooie tegen met een levertijd van 48 uur, helaas werd deze zonder melding van Redcoon pas op de Donderdag geleverd. Onbegrijpelijk dat ze dus een levertijd op hun site zetten terwijl deze niet wordt gehaald. Ik zal dus niet snel iets bestellen wat ik daadwerkelijk snel nodig heb.

  • Goede en overzichtelijk website, makkelijk te bestellen. Gemak 7
  • De gemelde lever tijd van 48 uur, wordt in de verste verte niet gehaald! Service 1
  • meer dan genoeg keuze en goede prijs. Assortiment 8
  • alleen als deze personen een product zoeken tegen de goedkoopste prijs en geen levertijd van belang is. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van schubkarper33
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

14-04-2015
Beste schubkarper33,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk.
Als je op zondag een 48 uurs bestelling plaatst zou je deze op woensdag in ontvangst mogen nemen. Mits op voorraad en geslaagde betaling. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2015

Clif 12

  • Internet winkelen Gemak 9
  • Bestelling gedaan ,gauw via mail dat alles geregeld was. Service 9
  • Op site groot Assortiment waar je gerust heel de avond,voor kan gaan zitten. Assortiment 9
  • Zoals ik al zei zo veel spullen met goede prijzen. Snelle aflevering nog gratis thuis bezorgd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Clif 12
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
14-04-2015

Karl Appel

Aankoop: Online

service is waardeloos. Bestelling wordt niet binnen 24 uur bezorgd. Wordt ook niet op de hoogte gehouden. Dus wat op jullie site staat is onzin. Klant wordt niet serieus genomen.

  • Via internet bestellen Gemak 7
  • service is waardeloos. Bestelling wordt niet binnen 24 uur bezorgd. Wordt ook niet op de hoogte gehouden. Dus wat op jullie site staat is onzin. Service 2
  • ruime keuze Assortiment 7
  • service is waardeloos. Bestelling wordt niet binnen 24 uur bezorgd. Wordt ook niet op de hoogte gehouden. Dus wat op jullie site staat is onzin. Dus aan niemand aanbevelen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Karl Appel
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

14-04-2015
Beste Karl Appel,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,0
5 sterren
13-04-2015

j.geldens

Aankoop: Online

  • De website is overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie. Gemak 9
  • Bestelling is op de beloofde tijd en goed verpakt geleverd. Service 9
  • Voldoende keuze Assortiment 9
  • Goed prijsniveau en prima service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van j.geldens
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.