Winkels

Reviews: Redcoon


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Redcoon.


3333 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Redcoon hebben gegeven.

Pagina 1 van 365

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,0
4.5 sterren
30-03-2015

Arie van Bergen Bravenboer

tot nu toe 2x iets besteld en dit naar volle tevredenheid

  • eenvoudig zoeken en bestellen Gemak 8
  • op een vraag krijg je snel antwoord Service 8
  • tot u toe alles kunnen vinden, wat ik zocht Assortiment 8
  • goed, netjes en goedkoper dan anderen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Arie van Bergen Bravenboer
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
30-03-2015

Jose Kluwen

Aankoop: Online

Geweldig groot assortiment en een super snelle en nette levering. Bovendien is Redcoon aangesloten bij Sponsorkliks, dus ook de sportverenigingen varen hier wel bij. SUPER!!!

  • erg overzichtelijk Gemak 10
  •   Service
  • geweldig aanbod en bijna alles in voorraad Assortiment 9
  • Zeker aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jose Kluwen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-03-2015

Mirjam van den Biggelaar

Aankoop: Online

Tot zover een super winkel. Snelle reacties. Uitgebreid assortiment. Goed advies indien gevraagd. AANRADER. Wij zijn sinds kort klant en heb in enkele weken diverse bestellingen geplaats. Allemaal snel geleverd..

  • Makkelijk te bestellen. Overzichtelijke website. Gemak 9
  • Supersnel geleverd. Geen problemen. Zeer snel antwoord op al je vragen.(binnen enkele uren) Service 9
  • Zeer uitgebreid. Wat ik in andere winkels niet kon vinden had Redcoon wel in het assortiment. Assortiment 10
  • 100% tevreden. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle antwoorden op vragen. Goed advies indien gewenst Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mirjam van den Biggelaar
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
30-03-2015

SJPost

Aankoop: Online

Voldoende aanbod, makkelijk kiezen, aflevering is minder.

  • Producten laten zich makkelijk selecteren op diverse criteria. Gemak 8
  • Na aanschaf mail ontvangen met track en trace. Deze mail was echter incompleet, waardoor telkens verkeerde webadres werd gebruikt. In track en trace stond nog steeds aangemeld terwijl de bezorgers al voor de deur stonden. Deze waren tamelijk verontwaardigd dat er niemand opendeed, tja sorry, ik was even weg. Vervolgens verontwaardiging dat ik mijn oude machine niet transportklaar had gezet. Tja, nogmaals sorry, als ik had geweten dat jullie kwamen had ik..... Nadat de bezorgers waren weggegaan ontving ik een SMS dat zij tussen 8 en 10 zouden komen. weer later kreeg ik weer een SMS dat ik de eerstvolgende bezorging zou zijn. Maar ach, ze waren al geweest. Service 2
  • Voldoende aanbod. Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van SJPost
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-03-2015

L.H.J.

  • Prima site en overzicht Gemak 9
  • Keurige behandeling Service 9
  • Voldoende keuze Assortiment 9
  • Prima keuze en prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van L.H.J.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-03-2015

LA85

Het bestelproces is helder en makkelijk te doorlopen. Na bestelling gelijk een bevestiging per mail en daaropvolgend ook snel dat het artikel is ingepakt en aangeboden voor verzending. Volgende dag het artikel al in huis.

  • Bestelling ging makkelijk en snel Gemak 8
  • Het artikel is snel bezorgd Service 8
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van LA85
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-03-2015

rfleur95za

Aankoop: Online

  • Duidelijke website en betaalproces. Gemak 8
  • Snelle en probleemloze levering. Service 8
  • Specifiek naar dit artikel gezocht en bij Redcoon was de prijs het laagst. Assortiment 8
  • Prima afhandeling. Klein minpuntje vind ik de ongevraagde mails voor vrienden van Redcoon. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rfleur95za
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-03-2015

estheraz

Zeer tevreden, deze tv's waren voor mijn moeder maar als de prijs interessant blijft van de producten t.o.v. andere aanbieders zal ik zeker weer kopen bij redcoon

  • makkelijke overzichtelijke site, snel aanmelden Gemak 10
  • 2 tv's besteld, 1 tv werd volgende dag al geleverd, de 2e volgens de mededeling na 2 weken. Klopt dus en perfect geïnformeerd van tevoren per mail Service 10
  • veel keuze, maar ik wist precies welke ik wilde hebben en die waren er. Assortiment 10
  • betrouwbaar internet winkel kenmerk heb ik op gelet, komt dat ook na door het in de eerste plaats echt te leveren, maar ook daarna snelle afhandeling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van estheraz
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

ggmaris

Dik tevreden

  • Erg intuïtief apparaat. Kan niet fout bediend worden. Gemak 9
  •   Service
  • Juist om 't assortiment bestel ik vaak bij Redcoon. Altijd aanwezig en snel geleverd. Assortiment 9
  • Heb alleen maar goeie ervaringen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ggmaris
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-03-2015

Tahoma

Aankoop: Online

We kijken sinds een paar bestellingen bij redcoon eerst op de site van redcoon voordat we op andere site's kijken. De prijs is goed en de levering snel.

  • Goede site, gemakkelijk te bestellen en te betalen. Gemak 10
  • Was niet op voorraad maar kreeg keurig een mail wanneer het geleverd zou worden. Service 10
  • Het airfrayer rooster was op dat moment nog niet in andere winkels te koop. Assortiment 10
  • Snelle en goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tahoma
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-03-2015

Gert54

  • Duidelijke rubrieken met uitvoerige omschrijving van de producten Gemak 9
  • Klantenservice is vriendelijke en klantgericht. Service 9
  • Het sortiment van specifieke producten is niet heel erg uitgebreid. Assortiment 7
  • Scherpe prijzen en korte levertijden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gert54
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-03-2015

300

Tot nu toe ben ik tevreden over de leveranties van producten die ik heb besteld.

  • Vanuit huis rustig alle gegevens lezen voor de aankoop, nog eens vergelijken en dan via het duidelijke en eenvoudige bestelproces gekocht. Gemak 8
  • Duidelijk inzicht in verloop van de bestelprocedure, duidelijke bevestiging en info over verloop van de orderprocedure en aflevering. Service 9
  • assortiment MP3/MP4 spelers zou beter kunnen. Assortiment 6
  • Bij al mijn bestellingen zijn de leveranties betrouwbaar uitgevoerd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 300
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
27-03-2015

Hugo1234

De webshop is prima en ze hebben ook wel goede deals. Alleen de klantenservice is echt drama. Slechts goede wil was nodig om mij met mijn defecte apparaat te helpen, maar men volgt alleen de regels.

  • Bestellingen doen via Redcoon gaat heel gemakkelijk via hun website. Gemak 8
  • De service in geval van problemen is bijzonder slecht. Ik wilde een defecte cd-speler laten vervangen. Alleen had ik deze incl. speakers gekocht als aanbieding. Nu willen ze mij niet helpen, omdat de aanbieding als set niet meer voorradig is. Telefonisch werd mij bevestigd dat de cd-speler zelf nog wel op voorraad is, maar omdat de order uit 1 artikelnummer bestaat willen ze die niet omruilen. Mij wordt de keuze gelaten tussen een korting van €100 mislopen of genoegen te nemen met een gerepareerd apparaat, I.p.v. een vervanging. Verder is de klantenservice erg traag met reageren op mails. Het retourformulier heb ik nu twee keer aangevraagd, per mail en online. Ik hoop dat het op tijd lukt. Als je bij deze winkel koopt, hoop ik van ganser harte voor je dat je geen defect aan ja aankoop aantreft... Ik denk niet dat ik hier nog snel iets koop. Service 2
  • Ziet er goed uit. Assortiment 7
  • Zodra je een probleem hebt met je aankoop kom je in contact met de klantenservice. Zelden heb ik zo'n slechte service verlening gezien. Zie punt over service. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Hugo1234
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

28-03-2015
Beste Hugo1234,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
27-03-2015

Sino

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sino
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-03-2015

Jolandab1

Prima online-shop. Duidelijk en overzichtelijk bestellen. Gemakkelijk via chat vragen stellen en ook daadwerkelijk een antwoord krijgen. Goed overzicht om je bestelling te volgen.

  • uitzoeken-bestelling plaatsen en afronden. Meteen een overzicht per mail Gemak 9
  • Keurig bezorgt op de afgesproken tijd. Zelfs nog een belletje dat er binnen 20 minuten zou worden afgekeverd Service 9
  • Heel divers assortiment zodat je goed kunt vergelijken. Assortiment 9
  • Goede informatie vooraf Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jolandab1
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-03-2015

KarenPieter

Redcoon heeft bewezen een net product te kunnen leveren. Ik kan nog niet oordelen op de after-service aangezien ik hier nog geen gebruik van heb hoeven maken.
De chat-functie in de website is fijn maar soms moet je lang wachten tot iemand je te woord kan staan en de antwoorden zijn wat summier. Dit past in het karakter van voorgeprogrammeerde antwoorden. Wanneer een vraag niet volledig beantwoord kan worden volgt er op een later moment een nette email.

  • Duidelijke website, uitgebreide details vindbaar. Gemak 10
  • Mijn product werd meer dan keurig verpakt geleverd maar de levering liet wel langer op zich wachten dan vernoemd op de website. Er zou binnen 48 uur geleverd kunnen worden maar het product bleek niet op voorraad en levering duurde uiteindelijk 8 dagen. Service 6
  • Voor het product dat ik zocht waren er meerdere accessoires beschikbaar en ook meerdere modellen. Het aanbod was voor mijn wens prima. Assortiment 8
  • Ik heb Redcoon reeds aanbevolen wegens de scherpe prijs en nette verzending. Ik heb daarbij wel gewezen op mogelijke afwijkingen in levertijd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KarenPieter
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-03-2015

MJ2

Bestellen bij Redcoon is makkelijk, snel en betrouwbaar.

  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • Het was duidelijk wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. ik werd goed geïnformeerd. Service 8
  • Volop keus. Assortiment 8
  • Snelle accurate levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MJ2
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-03-2015

WON1959

Zelden dat ik een bedrijf een 10 geef.
Maar jullie scoren hierbij het hoogst wat mij betreft.

  • Uitzoeken van hetgeen ik zocht bij Redcoon. De site is goed ingericht en gemakkelijk om iets te bestellen Gemak 9
  • De volgende dag was het bestelde bij de voordeur aanwezig. Service 9
  • Genoeg assortiment en speciale weken voor hetgeen ik zal gaan bestellen. Assortiment 9
  • Duidelijke site. Goede levering, Niet te duur. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van WON1959
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-03-2015

André van Duren

Aankoop: Online

Top internetwinkel waar niets fout gaat. Groot assortiment en een goede serviceafdeling.
Ik heb er meerderen artikelen gekocht en Redcoon is naar mijn ervaring uiterst betrouwbaar.

  • Redcoon heeft een uitstekende website en ook een prima backoffice. Bovendien is Redcoon ook officieel dealer van het gereedschap dat ik er koop. Dat houdt in dat ik rechtstreeks gebruiksartikelen kan bestellen bij de importeur. Gemak 10
  • Prima serviceafdeling. Goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling. Service 10
  • Ik heb er tot nu toe alles kunnen kopen wat ik nodig was. Assortiment 10
  • Top internetwinkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van André van Duren
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-03-2015

Jacob 62

Zie bovenstaand

  • Online besteld, had al een account, dus bestellen was eenvoudig Gemak 10
  • Zorgvuldig verpakt en verzonden. Stipt op tijd geleverd Service 10
  • Ruim voldoende keus van recente artikelen Assortiment 8
  • Zeker aanbevelen, goede prijs en prima afhandeling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jacob 62
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-03-2015

oniel

  • Op zoek naar een tv kwam ik de site van redcoon terecht. Een mooie en overzichtelijke site. De volgende dag belde ik met vragen die goed en naar bevrediging werden beantwoord. De prijs was ook de beste, dus bestelde ik de tv. De volgende dag had ik 'm in huis!! Gemak 9
  • Het gaat om de levering: 'smiddags betaald en de volgende dag had ok mijn televisie in huis. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mijn ervaring met redcoon is in alle opzichten positief: een ruime voorraad en assortiment. Snel contact met vriendelijke en geduldige medewerkers. En erg belangrijk: redcoon doet wat is beloofd : vandaag besteld, morgen in huis. Hulde! Het plezier en de zekerheid die ik heb ervaren, gun ik mijn familie en vrienden ook, dus verwijs ik ze naar Redcoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van oniel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

C. Kuijten

Aankoop: Online

Zeer goede ervaring met de webwinkel. Goede informatie via mail en zeer snelle aflevering.

  • 's Middags om half vijf besteld en de andere dag om drie uur binnen. Via de mail optimaal geïnformeerd. Gemak 10
  • Prima informatie via de mail. Alle belftes zijn waargemaakt. Service 10
  •   Assortiment
  • Ze komen de afspraken na en zijn concurrerend qua prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C. Kuijten
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-03-2015

hanskvanleeuwen

Aankoop: Online

Uitgebreid assortiment, vriendelijke en hulpvaardige klantenservice en een ongekend goede service bij problemen.

  • Heel gemakkelijk, geen moeilijke procedures. Gemak 9
  • Ongekend goede service, na probleem (eigen schuld) met het geleverde product. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Door de geweldige service zou ik het een ieder aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hanskvanleeuwen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

harrieendiana

  • Internetbestelling Gemak 10
  • Levering volgens afspraak Service 10
  • Spreekt voor zich Assortiment 10
  • Prima winkel, kan niets negatiefs verzinnen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van harrieendiana
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
26-03-2015

Wendy 123

Ik was enthousiast bij mijn vorige bestelling, echter ik vind het belangrijk dat de levertijd die op moment van bestellen op de site staat ook bij benadering klopt maar vooral dat de beschikbaarheid klopt. In mijn geval was mijn midiset volgens de site op moment van bestellen beschikbaar, toen de levertijd al een paar dagen verstreken was bleek bij navraag door mij dat het product helemaal niet leverbaar was.

  • Midiset besteld via Redcoon ivm prijs en dat het thuis bezorgd wordt. Zonder melding bleek week later dat Redcoon helemaal niet kon leveren en moest ik alsnog verder zoeken. Gemak 5
  • Volgens de status op de site was mijn bestelling al verstuurd. Op het moment dat ik belde bleek dat het helemaal niet te leveren was. De telefoniste vond dit volkomen normaal ondanks dat er op de site bij bestelling 'op voorraad' stond. Vervolgens krijg je dan nog een mail met: we helpen je graag zonder gedoe met uw annulering... Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zou misschien wel aangeven dat Redcoon goedkoop is maar ik zou zeker ook mijn negatieve ervaring erbij vertellen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Wendy 123
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

27-03-2015
Beste Wendy 123,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor.

Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.
Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Een andere mogelijkheid is dat wij het product soms helemaal niet meer gaan ontvangen vanuit de leverancier. Zodra wij dit vernemen van de leverancier proberen wij je hiervan direct op de hoogte te stellen.
Wij begrijpen dat je na telefonisch contact dit hebt mogen vernemen. Wij verwachten dat berichtgeving elkaar net hebben gekruist. Onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,2
4.5 sterren
26-03-2015

S Hof

Aankoop: Online

Alles positief, website soms een beetje onduidelijk, door goed op te letten kom je er wel uit.

  • Gecombineerde produkten soms moeilijk te vinden, door "door te klikken" kom je uiteindelijk wel bij het gewenste produkt. Dit zou beter kunnen.In mijn geval E-reader + omslag. Gemak 7
  • Snel een bevestiging per mail en overige informatie. Snelle levering. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van S Hof
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-03-2015

Ton van Gestel

Ik had nog nooit iets bij Redcoon gekocht aangezien ik toch al 64 jaar in Tilburg woon.
Wat ik zocht waren zij de goedkoopste en ik had het ook nog eens snel in huis.
Echt een aanrader redcoon

  • Makkelijke te vinden op de site van Redcoon Gemak 10
  • Een vraag bij de klantenservice is vlot en compleet beamntwoord Service 9
  • Je kunt er werkelijk ook alles kopen Assortiment 10
  • Erg tevreden over mijn aankoop en zal zeker nog meer daar gaan kopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ton van Gestel
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
26-03-2015

Couper

Aankoop: Online

Perfecte deal.

  • Thuis winkelen. Goede telefonische infodesk. Gemak 9
  • Bezorging tot binnen (vaatwasser). namen oude vaatwasser niet mee wegens een klein beetje achtergebleven water. Service 7
  • Breed assortiment voor zover ik kan bezien. Heb nog niet alles bekeken. Assortiment 9
  • Prima prijs kwaliteitverhouding, prima service, gemak van thuis winkelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Couper
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-03-2015

Josephus15

Complimenten!
Ik had al gehoord dat je een tv gerust via redcoon kon kopen en heb nu zelf ervaren hoe gemakkelijk en goed dat gaat.

  • Ruim aanbod, overzichtelijke bestelprocedure Gemak 9
  • Snel en goed Service 9
  • Heel tevreden over het ruime aanbod en de informatie over de producten Assortiment 9
  • Zeker aan te raden, vlotte afhandeling, alles komt heel betrouwbaar over en voelt veilig aan. En het gaat toch om behoorlijke bedragen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Josephus15
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
26-03-2015

naamingoud

  • simpel, uitzoeken,bestellen.klaar Gemak 8
  • besteld met vermelding levering binnen aantal dagen. Daarna mail levering zou pas vanaf 8 dagen later plaats vinden. Niets meer gehoord totdat zomaar 3 weken later pakketservice aan de deur stond. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Slechte communicatie. spreekt toch voor zich verder, dus waarom dan 50 tekens Aanbeveling 2
» Lees de hele review van naamingoud
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

26-03-2015
Beste naamingoud,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van je bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan u als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum.

Uit jouw bericht begrijpen wij dat je helaas na de eerste berichtgeving niets meer hebt mogen ontvangen. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag wil ik je vragen je redcoon bestelgegevens aan me toe te sturen zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,2
5 sterren
26-03-2015

Henk van Rhee

Aankoop: Online

heb enige ervaring met kopen via internet, Redcoon springt er qua service en advies duidelijk bovenuit

  • via de site, waarop alles gemakkelijk is te vinden is het zo geregeld Gemak 9
  • ook telefonisch wordt je keus nog eens bevestigd en zo nodig aangepast Service 9
  • voldoende keus Assortiment 9
  • prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, service geweldig kortom geen reden om Redcoon niet aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henk van Rhee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

putty1

Ik was opzoek naar een makita bladblazer en bij Redcoon en Toolprof was de prijs gelijk. Alleen stond bij Redcoon dat het produkt niet op voorraad was, dit bleek achteraf te maken te hebben met de verhuizing. Ik bestelde het bij Toolprof maar hoorde er niks meer van en na gebeld te hebben bleek dat ze waren vergeten het op de site aan te passen, het was niet op voorraad. Na een week weer gebeld en toen duurde het nog 2maanden omdat het nog van de fabriek moest komen. Ik heb toen geannuleerd en bij Redcoon bleek het wel op voorraad en had ik het na 2 dagen binnen. Perfect!!!!!!!!

  • De website is erg overzichtelijk Gemak 10
  • Via de life chat heb ik eerst gevraagd of het op voorraad was en daar kreeg ik meteen duidelijkheid over Service 10
  • Ze hebben alles Assortiment 10
  • Snelle levering, bijna alles op voorraad en scherpe prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van putty1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

sandrawls

Een bedrijf waar ik zeker nog eens iets ga bestellen. In mijn geval waren ze goedkoper dan de meeste andere bedrijven dus toen was de keus snel gemaakt en na zo'n snelle levering ben ik overtuigd.

  • Duidelijke info en makkelijk vindbaar Gemak 10
  • Super snelle en nette afhandeling Service 10
  • Veel keuze Assortiment 10
  • Je krijgt wat je vraagt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sandrawls
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
25-03-2015

john4711

Redcoon houdt zich niet aan de toegezegde levertermijn.

  • Makkelijk bestellen Gemak 9
  • In tegenstelling tot hetgeen was toegezegd werd het bestelde artikel niet binnen de afgesproken levertijd bezorgd. Service 5
  • Voldoende keus Assortiment 8
  • In tegenstelling tot hetgeen was toegezegd werd het bestelde artikel niet binnen de afgesproken levertijd bezorgd. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van john4711
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

26-03-2015
Beste john4711,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 9,8
5 sterren
25-03-2015

janroggen

Zeer snel en kundig afhandelen van klachten en aankopen.

  • simpel producten zoeken en bestellen Gemak 9
  • Apparaat was 2 week uit de garantie, geen enkel probleem met service Service 10
  • Alles wat ik nodig zou hebben Assortiment 10
  • Gezien de ervaringen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van janroggen
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-03-2015

hinke 1970

  • als je weet wat je wilt kopen kan dit op de site gemakkelijk gevonden worden. Gemak 8
  • aflevering heel correct en op het afgesproken tijdstip. Ook de sms op voorhand helpt bij de duidelijkheid. de retour procedure is prima Service 8
  • assortiment is voor mij ruim voldoende Assortiment 7
  • de duidelijkheid en snelheid waarmee alles af gewikkeld wordt is prima Aanbeveling 7
» Lees de hele review van hinke 1970
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
25-03-2015

mgmvanloo

Aankoop: Online

  • Veel keuze en goede prijzen Gemak 8
  • Vaatwasser besteld, die na 3 dagen geleverd werd. Niet echt supervlot in vergelijking met andere winkels, maar ook niet slecht. Besteld met extra betaling voor Top-service, dus inclusief aansluiting. De bezorgers wisten echter van niets, en beweerden dat ze geen verstand van vaatwasser aansluiting hadden. Nadat ik duidelijk maakte dat ik er wel voor betaald had, werd met een lang gezicht begonnen met de aansluiting. In hoogte afstellen was er niet bij. Dat moest ik maar zelf doen. Echt slecht die Top-service. Bespaar je dat geld en doe het zelf of vraag iemand anders als je het zelf niet kan. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik vind het niet de beste webwinkel. Zolang je geen service vraagt is alles prima. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van mgmvanloo
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

25-03-2015
Beste mgmvanloo,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad over de bezorging van je bestelling, onze excuses hiervoor.

Wij zijn je bestelling voor je nagegaan. Je hebt een onderbouw vaatwasser besteld. Hierbij had je ook de topservice afgesloten. Helaas valt het aansluiten van onderbouw- en inbouwapparatuur niet onder de topservice.
Je vaatwasser had dan ook niet aangesloten mogen worden door de bezorgers van de vervoerder.

In de onderstaande link vind je de voorwaarden van de topservice;

http://www.redcoon.nl/largeapps


Onze excuses voor de verwarring hierin.

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 4,5
1 sterren
25-03-2015

Arie Palsgraaf

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Redcoon is eens maar nooit weer! Bij de bestelling van een Samsung home cinemaset H5500 zaten 3 handleidingen in verschillende talen. Echter, zijn ze niet in staat een handleiding in het Nederlands te leveren bleek bij navraag!! Er werd verwezen naar het downloaden via Internet van de Nederlandse versie. Lezen kunnen ze daar dus ook niet want als ik vraag naar een boekje als handleiding wil ik geen Internet handleiding. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Redcoon is eens maar nooit weer! Bij de bestelling van een Samsung home cinemaset H5500 zaten 3 handleidingen in verschillende talen. Echter, zijn ze niet in staat een handleiding in het Nederlands te leveren bleek bij navraag!! Er werd verwezen naar het downloaden via Internet van de Nederlandse versie. Lezen kunnen ze daar dus ook niet want als ik vraag naar een boekje als handleiding wil ik geen Internet handleiding. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Arie Palsgraaf
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

25-03-2015
Beste Arie Palsgraaf,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor.

De reden dat je geen Nederlandse documentatie bij dit toestel geleverd
hebt gekregen,
is omdat je een Europees Model hebt besteld. Daarbij wordt vaak geen
Nederlandstalige
handleiding meegeleverd. Je kunt wel steeds vaker kosteloos een Engels-
of Nederlandstalige
handleiding downloaden vanaf de website van de fabrikant, of via een
zoekmachine.

Graag zouden wij voor je na willen gaan of het mogelijk is om de handleiding toe te sturen. Hiervoor ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
25-03-2015

Doordrinkert

Aankoop: Online

IK ben tevreden met Redcoon, prijs er service goed, alleen jammer dat als je met Creditcard betaald dat je dat een verhoging van het te betalen bedrag krijgt.

  • Makkelijk te bestellen met eventueel ondersteuning van medewerker REDCOON. Gemak 8
  • Toen er toch iets fout dreigde te gaan werd ik gelijk geholpen door medewerker. Service 8
  • Er is veel diversiteit te koop Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Doordrinkert
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-03-2015

cyrce

Aankoop: Online

  • Makkelijk te vinden via zoekmachine op website. Gemak 8
  • Mooie aanbieding! Op tijd bezorgd. Service 8
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Ruim assortiment, betrouwbaar en scherp geprijsd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cyrce
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-03-2015

groos123

Goede firma welke ik zeker zal aanbevelen bij vrienden e.d

  • Bestelling ging vlot via internet Gemak 7
  • Snelle en adequate reactie van medewerkers Service 7
  • Voldoende assortiment Assortiment 8
  • Goede prijs t.o.v. concurrent Aanbeveling 8
» Lees de hele review van groos123
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
24-03-2015

e.post70

Bosch accuschroefmachine besteld Volgens de website 48 uurs levering na 72 uur gebeld met Redcoon en zou teruggebeld worden. Zit nog te wachten op belletje van Redcoon.
Eindelijk na 8 dagen de bestelde Bosch machine geleverd!!!

Voor mij eens maar nooit weer.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • 48 uurs levering na 72 uur gebeld met redcoon zou teruggebeld worden maar zit nog op het belletje te wachten. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Omdat je er niet van op aan kan dat Redcoon zich aan de levertijden houd raad ik deze webwinkel niet aan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van e.post70
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Redcoon
avatar Officiele reactie van Redcoon

24-03-2015
Beste e.post70,

Hartelijk dank voor je review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team
Totaal 10
5 sterren
24-03-2015

Willem411

We zijn zeer tevreden !

  • thuis kijken en vergelijken ... Gemak 10
  • absolute tevredenheid ... Service 10
  • geweldige keuze ... Assortiment 10
  • echt een goed gevoel ... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Willem411
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.