Review: Marantz SR6004 van demaskinos
- Plaats een vraag
- Plaats een review
demaskinos
06-02-2010
Wat een vette reciever een echte aanrader 7x 110 watt rms, knalt goed op een kamer van 3 bij 4 meter. Heb mijn ps3 erop aan gesloten perfect beeld en geluid. Zowel met games als films dvd of bleuray. Voor mij was het makkelijk de reciever te instaleren heel veel mogelijkheden meer dan ik eigenlijk nodig heb
Ook leuk is de bijgeleverde bleutooth module zelf heb ik geen ipod of iphone dus had ik een vriend gebeld die wel in bezit was van een iphone ff uitgeprobeerd en het ding werkt perfect. Zit een sensor ingbouwd dat ook tevens werk op de afstandsbediening zodat je hem in een gesloten kast met deurtje ofzo kund plaatsen moet je de module wel ergens in het zicht plaatsen.
De geluidskwalieit en het vermogen en beeld upscaling 1080p van de marantz sr6004 is echt top!! hoogstaand kwaliteit geen last van ploppende subwoofers of andere rare gluiden wat ik lees bij andere reviews van vergelijkbare recievers zoals harmann kardon.
Ook een leuke optie is m-dax waarmee de kwaliteit van mp3 bestanden enzo aanzienlijk beter worden je kund het in stellen op laag en hoog is echt vet. En je kund ook nog eens iedere speaker apart instellen van laag tot hoge tonen.
Echt en top reciever en daarom een dikke 10
- Geluidskwaliteit