Review: Philips HF3475 van selma06

selma06
04-01-2009
Ik heb de wakeuplight heel voordelig kunnen kopen en heb daarom voor dit model gekozen, hoewel ik de geluiden van de goedkopere uitvoering (oa kikkervijver) mooier vond.
Ik word heel makkelijk wakker door het licht, een supervriendelijke wekmethode. Het apparaat is makkelijk te bedienen, geeft een goed geluid van radio en wekgeluiden (voorkeur voor de vogels), géén last van storende zoem-of bromtoon, géén last van knipperende lamp op volle sterkte, géén last van per ongeluk onbedoelde knopjes aanraken, verlichting is prima apart aan en uit te zetten. Kortom probleemloos apparaat. Het enige minpunt wat mij betreft is dat ik al binnen 10 minuten nadat de lamp aangaat wakker word, waardoor ik de aangename vogelgeluiden nooit te horen krijg! (en dan staat de lichtsterkte slechts op 10, middelste stand). Verbeterpunt: De periode waarin de lamp op de uiteindelijke gewenste sterkte komt zou instelbaar moeten zijn, zodat in mijn geval het wekgeluid na 10 minuten al te horen is.
Voordeel is wel dat ik na 10 minuten opgewekt mijn bed uitstap en de lamp weer uitzet, zodat mijn partner, die veel later opstaat, lekker door kan slapen (hij wordt niet wakker van het licht op die sterkte en laat zich wekken door een wekkerradio).
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Leesbaarheid display
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 14 van 27 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren