AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2)

AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2)

2 prijzen, van €56 tot €82

Pagina 1 van 1
Vraag:
JesseJim
01-02-2009
Hoi hoi ik had ff een vraagje over deze procesoor ik heb zelf namelijk een Intel Pentium Dual Core Inside met 2.2Ghz maar dat is net te weinig voor Call of Duty 4 & 5 en eventueel ook te weinig voor GTA IV /Saints Row 2 Deze spellen wil ik gaan kopen maar ik heb Call of Duty 4 te leen van een vriend en hij gaat net niet op zn snelst en dat speelt niet echt lekker dus ik vroeg me af is dit een goede processor voor deze games en eventueel later andere? Bij de installatie van Cod4 stond min 1.8 Ghz en aanbevolen 2.4Ghz dus daar zat ik net onder. Nou alvast bedankt en ik hoop dat ik snel antwoord krijg.
Jesse
Vraag:
pierrejewfro
23-08-2007
Hallo,

Ik heb pas een nieuwe laptop gekocht met een celeron M 440 processor. als ik internet en bijv filmpjes op youtube bekijk gaat dit heel schokkerig, ik zou graag een nieuw processor willen aanschaffen. Mijn vraag is welke zou geschikt zijn en hoe instaleer je zo'n nieuwe processor?

Alvast bedankt!
Reactie:
Marc Huzinga
04-09-2007
Sorry maar een Celeron M in een notebook daar kunt u niets mee doen. Het is daarbij een Intel processor en niet van AMD. Ook hoeft uw omschreven probleem niets van doen te hebben met de processor maar kan ook de grafische kaart een bottlenek zijn. Als ik u was zou ik om me heen kijken naar een andere notebook of computer.
michael07
10-06-2007
zeer snelle en fijne processor en er zit ook al een goede koeling bij
4.5 sterren
  • performance
  • installatie instructies
  • compatibiliteit
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief