Portable dvd-speler vergelijken

(159 resultaten) Informatie over portable dvd-spelers

Een portable dvd-speler stelt je in staat om naar films te kijken, ongeacht waar je je bevindt. Ook bij ouders die hun kinderen meenemen op een verre autovakantie is de draagbare dvd-speler uitermate populair.

Een portable dvd-speler is er met één scherm, maar ook met twee schermen. Een draagbare dvd-speler kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto, maar kan ook een eigen accu hebben. Wil je een portable dvd-speler kopen, of portable dvd-spelers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Salora DVP7748 DUO - door DeVreede

Voor de vakantie gekocht, drie kinderen achter in de auto die uren plezier hebben met videos en spelletjes. Handig is dat je naast dvds ook een harde schijf kunt koppelen zodat je enorm veel kunt meenemen en niet met losse dvds in de auto zit. Ook de eigen voeding en mogelijkheid om op beide schermen verschillende films of spelletjes te spelen is een enorm pluspunt. Enige probleem was dat een van de controllers het niet deed, maar dat is door Salora prima opgelost! Dus ook voor de aftersale niet..

Alle reviews van Salora DVP7748 DUO
lees meer