Portable dvd-speler vergelijken

(184)

Een portable dvd-speler stelt je in staat om naar films te kijken, ongeacht waar je je bevindt. Ook bij ouders die hun kinderen meenemen op een verre autovakantie is de draagbare dvd-speler uitermate populair.

Een portable dvd-speler is er met één scherm, maar ook met twee schermen. Een draagbare dvd-speler kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto, maar kan ook een eigen accu hebben. Wil je een portable dvd-speler kopen, of portable dvd-spelers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Lenco DVP-938 X2 - door Rositabalaguer

Ik ben zeer tevreden over deze speler(s), alles werkt goed. Wat er in de omschrijving niet bij staat, is dat je naar 2 verschillende maar ook naar dezelfde dvd kunt kijken. En dat er ook een stekker voor thuis is. Ik heb deze speler gekozen omdat hij als weinigen wordt geleverd met hoofdtelefoons (i.p.v. oordopjes) en wordt bevestigt in de auto met riempjes (i.p.v. een klik systeem, wat bij onze hoofdsteunen niet mogelijk is). Het enige wat ontbreekt is een opbergtasje, die heb ik er zelf bij mo..

Alle reviews van Lenco DVP-938 X2
lees meer