Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

portable dvd-speler

Selecteer alleen:

Informatie over portable dvd-spelers

Een portable dvd-speler stelt je in staat om naar films te kijken, ongeacht waar je je bevindt. Ook bij ouders die hun kinderen meenemen op een verre autovakantie is de draagbare dvd-speler uitermate populair. Een portable dvd-speler is er met één scherm, maar ook met twee schermen. Een draagbare dvd-speler kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto, maar kan ook een eigen accu hebben. Wil je een portable dvd-speler kopen, of portable dvd-spelers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van portable dvd-spelers

Laatste review

Salora DVP7748 DUO

Leuk apparaat voor niet al te veel geld, de game consoles voor ons kleintje niet van toepassing maar afgaande op beeld en geluids kwaliteit klagen we zeker niet.
Makkelijk te bedienen en ons zoontje heeft er zeer veel schik van.
Hadden wat problemen met een kabel die verbindt tussen de twee schermen waardoor er op t tweede scherm steeds geen beeld en geluid was, maar na tel contact met de klantenservice van Salora is ons zonder vragen meteen kosteloos een nieuwe kabel toegezonden.
Alleen al voor de service bij problemen een goede koop te noemen.
Wij zijn tevreden en raden dit product zeker aan.
JessicaP

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.