Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


703 reviews Totaalscore 7,0
3.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3.5 sterren
7,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 46
Totaal 1,0
1 sterren
24-04-2015

korando56

Aankoop: Online

DIKKE 1, wat een waardeloze service. Niks geleverd dus ook niet in bezit!!

  • Het is gemakkelijk om te bestellen, maar leveren homaar!!! Gemak 1
  • Ruim 3 weken gelden bestelling gedaan, nog niet geleverd, zoeken ook geen contact.ZEER slechte service!!!! Krijg betaling ook niet teruggestort!!! Service 1
  • Assortiment is goed, maar wanneer ze niet leveren heb je daar ook niets aan!!! Assortiment 1
  • NOOIT, wat een slechte service. Geen levering, geen terugbetaling, waardeloos. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van korando56
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
23-04-2015

bnaam23

  • Via internet bestellen is erg makkelijk Gemak 8
  • Op de website was me 3-5 werkdagen levertijd beloofd, uiteindelijk is dit ruim 4 weken geworden waarbij ik steeds weer moest vragen wat de status was van mijn bestelling. Klantenservice was telefonisch erg slecht bereikbaar. Uiteindelijk via een prive e-mail van een klantenservice medewerker nog wel wat vragen kunnen stellen over de levering. Daarom een 2 anders was de service als een 1 gewaardeerd. Service 2
  • Prima assortiment Assortiment 10
  • De slechte en lange levering niet volgens afspraak. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van bnaam23
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-04-2015

gs65

Aankoop: Online

tv bleek niet op voorraad en ik wacht nog steeds op mijn retourgeld.

  • bestellen geen probleem, maar daarna: geen bericht dat ze bestelde tv niet hadden. Gemak 1
  • geen bericht dat bestelde en betaalde tv niet op voorraad was. geen terugbetaling ontvangen nu al een maand later. Service 1
  • lijkt mooi maar besteld product niet op voorraad. en nu al een maand aan het wachten op mijn geld Assortiment 1
  • nooit doen. kijk ook andere reviews. ik hoop dat ik mijn geld terugzie. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van gs65
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
21-04-2015

bosbesje007

Aankoop: Online

Ze hebben mij vriendelijk verzocht om niet zulke negatieve dingen op het internet te zetten, maar helaas kan ik het verhaal niet positiever maken.

  • Klantenservice helaas niet zo goed bereikbaar en assortiment is niet up to date. Gemak 1
  • ze bieden geen service, wel loze beloftes. Wij hebben nu geen tv en geen geld om een nieuwe te kopen. Dus is dit een zeer vervelende situatie. Zou het heel fijn vinden als ze mij op de hoogte stellen van wat de vervolgstappen zijn die ze gaan nemen om mij tevreden te stellen. Service 1
  • het assortiment lijkt geweldig, ware het niet dat de bestelde spullen niet leverbaar zijn. Assortiment 1
  • wij wachten nu al een maand op het geld retour, maar helaas nog steeds niets ontvangen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van bosbesje007
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-04-2015

Sander Tolner

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

goede hulp en voor een klein prijsje een mooie tv.

  • duidelijk aangegeven en bij onduidelijkheden alle nodige hulp van marc. een goede, duidelijke en eerlijke verkoper. Gemak 8
  • prima service Service 9
  • ruim assoritiment en voor iedereen wel wat in elke prijs klasse Assortiment 8
  • ja als iemand een leuke tv zoekt voor welke prijs ook zal ik ze zeker dit aanraden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sander Tolner
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2015

ninjaman

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Als eerste in aanraking gekomen met deze winkel toen ik een tv zocht. Ik ben vervolgens naar de fysieke winkel gegaan en aan de hand van hun advies een tv gekocht. Vervolgens een maandje later een leuk geluidsetje aangeschaft via de webshop. De vermelde levertijd werd nagelopen en ik had keurig optijd mijn product binnen.
17-04-2015 liep ik bij hun binnen voor een muurbeugel en een kabelgoot ook deze accesoires verkochten ze en aan de hand van hun advies heb ik een keuze gemaakt.

Ik heb verder geen problemen gehad met defecte producten, over de aftersales kan ik dus niks vermelden.

Kortom zeer tevreden over deze winkel en hun klantvriendelijkheid is te prijzen.

  • Overzichtelijke webshop heb 1x een product online besteld en de andere producten fysiek aangeschaft bij de winkel zelf. Gemak 10
  • Gewoon binnen lopen en direct geholpen worden met deskundig advies. Ik was een muurbeugel nodig en een kabelgoot en een van de medewerkers heeft mij hierin advies gegeven en heb de producten vervolgens ook afgenomen. Service 10
  • Zowel mijn Geluidsinstallatie als tv, kabelgoot en muurbeugel. Dus alles wat je van een audio & entertainment winkel mag verwachten. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ninjaman
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
16-04-2015

wouter61

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Na een scherpe Internetofferte op 1 maart 2015 SONOS-artikelen besteld twv €1268. Alles verliep netjes qua bestelling/bevestiging/betaling. Webshop kon niet leveren, noch een verwachte leverdatum afgeven. Het betrof Sonos producten welke elders in NL gewoon verkrijgbaar waren. Daarom op 12 maart geannuleerd. Omstreeks 26 maart zou dan de overeengekomen termijn waarbinnen terugbetaling zou moeten plaatsvinden verstrijken. Na diverse telefonische en email toezeggingen zijn we nu 5 weken na annulering en nog steeds blijft de webshop in gebreke. Diverse malen telefonisch in de wacht gestaan. Op het moment dat je aan de beurt bent wordt de verbinding verbroken. Nu dan maar Thuiswinkel.org ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen... Service 1
  •   Assortiment
  • Nooit meer deze webshop. Vriendelijk (als je ze tenminste te pakken krijgt), maar ze komen beslist hun beloftes niet na.Als het dan ook nog over het niet teruggeven van het aankoopbedrag gaat, dan verdienen ze terecht het cijfer 1 Aanbeveling 1
» Lees de hele review van wouter61
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-04-2015

Lucie Ykema

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Er was wat negatieve reklame over de platte tv discounter, maar eigenlijk onterecht. Ze hadden niet voorzien dat er zo'n run op de sonos producten zou zijn. Maar het komt echt allemaal goed, je moet even geduld hebben, maar met zo 'n mooie aanbieding is dat het wel waard. We hebben onze playbar vanmiddag opgehaald en zijn erg vriendelijk geholpen door het personeel, de playbar werd zelfs in de auto gebracht.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lucie Ykema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2015

Chalet Ameland v.o.f.

Aankoop: Online

Goede service en advies, prima afhandeling van de bestelling. Bedankt.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chalet Ameland v.o.f.
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
10-04-2015

CaZz111

Aankoop: Online

Gezien de vele, vele klachten van consumenten over PlatteTVdiscounter, is er naar mijn idee een fors probleem bij PlatteTVdiscounter.
Ik vraag me eerlijk af of je je geld wel terugkrijgt na annulering van een order, zonder inschakeling van Thuiswinkel.org.

  • De speciale aanbieding krijg je via e-mail. De prijzen kunnen beter transparant op de website vermeld worden. De webshop werkt zoals verwacht mag worden. Gemak 6
  • PlatteTVdiscounter is agressief aan het verkopen, maar heeft met Sonos producten grote leveringsproblemen. Dit leidt weer tot vele annuleringen, waarvan het de vraag is wanneer de terugbetaling van de betaling gebeurt. Het is mij niet duidelijk waarom PlatteTVdiscounter Sonos producten blijft aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ik zie in reviews een enkele keer dat er iets geleverd is, maar het een triest gebeuren. Wanneer je PlatteTVdiscounter probeert te bellen, dan duurt het zeker een half uur voordat je iemand aan de lijn krijgt. Je wordt netjes te woord gestaan en er wordt excuus gemaakt, maar echt helpen doet het niet. Hetzelfde geldt voor e-mail. Als je antwoord krijgt, dan is het een nette mail met excuus, maar vervolgens is het weer stil. Voor degenen in dezelfde situatie: Lees de voorwaarden van thuiswinkel.org . Vervolgens de volgende stappen doorlopen. Beste alles via e-mail. Telefoontjes en afspraken met PlatteTVdiscounter even via mail bevestigen. Zo heb je alles netjes op schrift. - Vraag bij PlatteTVdiscounter of je annulering is verwerkt en op welke datum. - Dien een klacht in bij PlatteTVdiscounter als retourbetaling 2 weken na annulering van de order nog niet is gedaan. Hierin ook duidelijk aangeven dat je terugbetaling van je geld verlangt. - Na een week (of twee...) klacht indienen via Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org neemt contact op met PlatteTVdiscounter en PlatteTVdiscounter moet binnen een week reageren en moet er schot komen in de oplossing van je klacht. Indien dat niet zo is, weer escaleren bij thuiswinkel.org. Indien er geen goede oplossing komt, kan de geschillencommissie een bindende uitspraak doen. Helaas ook hiervan bij anderen gezien dat dat niet meteen tot terugbetaling leidt. Overigens staat thuiswinkel.org garant tot 10.000 euro voor nakoming van de uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf. Ik zou persoonlijk niet aanraden om aangifte te doen bij de politie. Heeft PlatteTVdiscounter een strafbaar feit begaan? Dat kost gemeenschapsgeld en de vraag is of het iets oplost of versnelt. In mijn geval heeft de bemiddeling van Thuiswinkel.org geholpen en heb ik mijn geld teruggekregen (annulering order 2 feb, bevestiging annulering na bellen op 9 feb. klacht aan PlatteTVdiscounter op 9 maart. Klacht bij Thuiswinkel.org op 16 maart. Geld terug op 10 april...) Service 1
  • Assortiment is prima. Assortiment 7
  • Zou de winkel zeker niet aanbevelen. Te veel lees ik dat er niet geleverd wordt en de order wordt geannuleerd. Vervolgens is het de vraag of en wanneer PlatteTVdiscounter je geld terugstort. Het lijkt erop dat PlatteTVdiscounter hele grote problemen heeft met de afhandeling van annuleringen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van CaZz111
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
08-04-2015

jeroenvanderwelle

Aankoop: Online

24 uur leveren niet nagekomen zelfs niet na telefonische toezegging van levering. Nu ruim een maand verder en nog mijn geld niet terug. Thuiswaarborg logo kun je helaas ook niet van op aan, ronduit kwalijke prehistorische praktijken bij PlatteTVdiscounter.

  • Communicatie kost onnodig veel tijd en afspraken worden niet nagekomen. Gemak 1
  • Mooie woorden maar geen daden ! Ongelofelijk dat ze hier anno 2015 nog mee wegkomen. Begrijp niet na het lezen van alle revieuws dat kieskeurig dit bedrijf nog toelaat op hun website ik zet hier grote vraagtekens bij ! Service 1
  • 24 uur levering beloven maar niet nakomen. Geld terugbetalen beloven maar ook niet nakomen. Assortiment 1
  • Bespaar jezelf een boel ellende en kies voor een betrouwbare partij. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van jeroenvanderwelle
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2015

Kampsie1

Aankoop: Online

  • Zeer veel keuze, makkelijk betalen. Gemak 10
  • Binnen een uur gereageerd op mijn email. Service 10
  • Veel keuze, scherpe prijzen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kampsie1
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
07-04-2015

ratjes500

Aankoop: Online

Zie hierboven.

  • Bij annulering bestelling veel moeite om betaling gerestitueerd te krijgen. Gemak 1
  • Klantonvriendelijk, slecht bereikbaar, toezeggingen niet nakomend, levering ondanksinformatie op site niet leverbaar. Service 1
  • Op site staat dat product voorradig is, maar niet leverbaar. Assortiment 1
  • Er zijn webwinkels die wel service leveren en hun toezeggingen probleemloos nakomen. ! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van ratjes500
Reageer op deze review

Reactie:
jeroenvanderwelle

07-04-2015
Heel herkenbaar !!! Sneu dat PlatteTVdiscounter anno 2015 zo wil retailen maar ja het valt ook niet mee om gewoon na te komen wat je belooft. Mensen wees gewaarschuwd voordat je je zuurverdiende centen overmaakt!!
Totaal 7,8
4 sterren
07-04-2015

Mark Suiding

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen, Hoendiep

  • TV was op voorraad Gemak 8
  • Niet pusherig Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Goede prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mark Suiding
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-04-2015

amvliet

  • Via internet en winkel goed benaderbaar en bereikbaar Gemak 8
  • Prima voorlichting en overleg over aanschaf producten. Medewerkers nemen de tijd voor uitleg. Service 8
  • Goede productlijnen, topkwaliteit Assortiment 8
  • Zie boven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van amvliet
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-04-2015

dijk64

Aankoop: Fysieke winkel
groningen kruit en kramer

  • eerst via online prijsopgave, daarna naar de winkel gestapt voor verder info Gemak 8
  • goede en duidelijke uitleg gehad, product zelfs samen met de medewerker in de auto geplaatst, prima service Service 8
  • goede prijs kwaliteit verhouding Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dijk64
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
03-04-2015

Jampie64

  • gunstige ligging van de winkel Gemak 7
  • Niet opdringerig en goede uitleg over het product Service 8
  • Via internet kan je vooraf bekijken wat er te koop is en dan sluit de winkel daar prima op aan Assortiment 7
  • door de service, goede prijs en verstand van zaken Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jampie64
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
03-04-2015

smork

Aankoop: Online

Levering was traag
er was een probleem met de TV maar "klantenservice" antwoord gewoon niet
Gelukkig heeft Philips het keurig opgelost en is de TV nu helemaal OK

  •   Gemak
  • Levering was traag er was een probleem met de TV maar "klantenservice" antwoord gewoon niet Gelukkig heeft Philips het keurig opgelost en is de TV nu helemaal OK Service 1
  •   Assortiment
  • totaal geen service ze laten mij gewoon stikken er wordt gewoon niet gereageerd op mijn mail als ik vraagt hoe ze het probleem gaan oplossen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van smork
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
02-04-2015

mj_adam

Aankoop: Online

  • Bestellen gaat makkelijk maar daarna begint de ellende. Gemak 1
  • Waardeloos, op de site vermelde levertijden kloppen niet (Sonos), aan de telefoon valse beloftes en reageren niet op email. Lange wachttijden aan de telefoon. Bestelde product met verwachte levering binnen 2-3 werkdagen heb ik na 3 weken nog niet ontvangen en de bestelling dus geannuleerd. Service 1
  • Het assortiment is prima, maar ze leveren niet wat er vermeld staat. Assortiment 1
  • Een 0 kan niet, maar ik zou iedereen afraden hiermee zaken te doen, onbetrouwbaar bedrijf. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van mj_adam
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-04-2015

mdk22

Aankoop: Online

Deze winkel is prima.
Maar ik denk doordat ze altijd scherp zijn met de prijs, er veel besteld word van 1 en dezelfde producten.
Ik denk dat het (direct leverbaar/op voorraad indicatie) niet snel word aangepast als een product eigenlijk er niet meer is, omdat als het er wel is het practisch direct al klaargezet word en verzonden. communicatie probleempje misschien?? daarom VOOR het bestellen eerst bellen of mailen voor de actuele voorraad van het MODEL, het voorkomt een hoop narigheid en slechte gedachten/geldweg stress, over deze winkel, ik heb hetzelfde gedaan, heb gemaild en de tv besteld die dus echt op voorraad was volgens een medewerker. 2 dagen later had ik de tv op mn kastje staan.

  • Overzichtelijke informatitie van porducten ,maar kijk of opties echt wel bij de tv(model)zitten soms staat er bvb wifi > ja, en zit het er niet op dus, ff dubbel checken bij fabrikant. voorkomt narigheid. Gemak 8
  • Service is prima. Snel bezorgd, wel met grote vrachtwagen, hehe Service 8
  • Genoeg en soms leuke aanbiedingen. Assortiment 8
  • Deze winkel is zeker aan te raden maar informeer bel of mail, even na de infoservice als het product echt aanwezig is. Het klopt niet altijd dat er staat> product op voorraad, Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mdk22
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-04-2015

Ruud van Schuppen

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

Zeer goed geholpen, klantvriendelijke werknemers en een goed uitziende showroom.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud van Schuppen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-04-2015

Lox232

Aankoop: Online

  • Makkelijke website Gemak 10
  • bestelling was al snel in huis Service 9
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lox232
Reageer op deze review

Totaal 2,2
1 sterren
01-04-2015

apanken

Ze zijn misschien wat goedkoper dan andere verkoop-sites, maar ze hebben niets op voorraad ook al zeggen ze van wel.
Ze sturen ook geen bericht als ze niet leveren zoals op hun eigen site beloven.

  • Bestellen is net zo makkelijk als ergens anders Gemak 6
  • Een BD-speler bestelt die "direct leverbaar" is. Volgens hun site zou die dan binnen 3 dagen bezorgd moeten zijn, maar na een week nog steeds geen bericht van hun. Nadat ik contact had opgenomen zou hij de volgende dag binnen komen en meteen verstuurd worden. Maar waarom ik dan geen berichtje heb gehad, vond de klantenservice ook niet echt netjes. Service 1
  • Allerlei spullen zijn volgens de site direct op voorraad, maar volgens mij hebben ze niets op voorraad. En wordt het pas besteld als jij iets besteld hebt. Assortiment 1
  • Eens, maar nooit meer!! Ze beloven van alles maar maken niets waar!! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van apanken
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-04-2015

aterbree

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep

Ik lees ook een aantal slechte reviews, maar ik heb echt een prima ervaring gehad met deze winkel.

  • Ideale plek om aan te rijden en gratis parkeren voor de deur Gemak 8
  • Verkoper was erg vriendelijk en heeft mij geholpen om de TV in de auto te tillen Service 10
  • Waren wel wat lege plekken aan de muur, maar de nieuwste toestellen (zo werd aangegeven) waren al wel binnen. Deze ook gekocht Assortiment 6
  • Grote en overzichtelijke winkel. Personeel heel vriendelijk, nemen de tijd om je alles uit te leggen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van aterbree
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
31-03-2015

Chipmunk

Aankoop: Online

Slechte service, geen telefoonnummer beschikbaar, waarschijnlijk omdat ze dan vragen moeten beantwoorden. 24 uur beantwoording van mail werkte ook al niet.
Product nog steeds niet in huis na 7 werkdagen (zonder zaterdag en zondag)

  • Leverdagen worden pas berekend op de volgende ochtend als ze weer op kantoor zitten....Levertijd op website klopt dus absoluut niet! Gemak 1
  • Klantenservice gaat meteen in discussie over hun eigen regels...Bah, slechte firma!! Service 1
  • Ik zocht maar een product, heb de rest dus niet bekeken, ik verwacht er weinig van na deze aanvaring met dit slechte bedrijf. Assortiment 1
  • Absoluut niet..Geven zelf al aan niet aan de levertijden te kunnen voldoen wat op eigen website staat. Ik verwacht zelfs dat ze er NOOIT aan voldoen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Chipmunk
Reageer op deze review

Reactie:
f1nas

01-04-2015
Het beste wat je kan doen is annuleren, ik heb bij hun een Philips UHD besteld er stond ook direct leverbaar, maar dat is niet waar. Ze moeten hem nog eerst bestellen of wachten tot dat er nog meer mensen de zelfde product bij hun bestellen. Vervolgens krijg je een mailtje en word de schuld naar Philips geschoven wat natuurlijk bullshit is! Philips heeft hier zelf niks mee te maken.

Ik heb mijn bestelling gisteren geannuleerd en mocht het bedrag niet binnen 14 dagen over gemaakt is hebben ze echt een probleem. Ik lees dat heel veel mensen hun geld na 14 dagen nog niet hebben, dan vraag ik me af waar ze mee bezig zijn.. ga naar de politie etc... Plattetvdiscounter is verplicht om het bedrag binnen 14 dagen over te maken, anders gaan ze toch mooi even naar de rechten toe.
Totaal 3,8
1 sterren
31-03-2015

redian

Aankoop: Online

Advies koop er niets

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • De bestellingen die ik in de Webshop deedkunnen ze niet leveren. Komen hun afspraken niet na. Krijg mijn geld niet op tijd terug wacht nu al twee weken op terugstorting. Reageren niet op mijn e-mails en bij bellen spellen ze mooi weer. Advies koop er niets!!! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Zie bij service die mensen proberen de goedkoopste te zijn maar leveren doen ze niet. Dus koop er niets Advies googlen over review van dit bedrijf dan kunt u het lezen. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van redian
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-03-2015

A.Kamps-Bosma

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Goede info en kon zo gemakkelijk een keuze maken. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Jammer dat je niet kon uit proberen. Assortiment 7
  • Goede aandacht Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A.Kamps-Bosma
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-03-2015

Poriok

Aankoop: Online

Als u verstandig bent koopt u bij deze liegende bedriegers helemaal niets. Geef lever iets meer uit en zoek eerst naar recensies van webwinkels.Niet alleen op Kieskeurig maar ook op klachten Kompas en het keurmerk thuiswinkel

  • Bestellen is gemakkelijk, betalen ook. Leveren is geen probleem mits het echt aanwezig is.Bij mijn bestelling stond op de site direct leverbaar.Niet dus. Dan begint de ellende. Gemak 1
  • Na een paar dagen na de bestelling een mail ontvangen dat ze niet precies konden zeggen wanneer het tv toestel kon worden geleverd. Niets direkt leverbaar.Hierna een mail gestuurd voor annulering van de bestelling. Na een week kreeg ik een mail dat de orde die dag nog zou worden verstuurd en dat de track trace die avond zou volgen??????? niet dus. Er wordt gelogen waar je bij staat. De Dag erna telefonisch gedreigd met een vervolgstappen wanneer ik die dag geen mail met de annulering zou ontvangen.Vijf minuten later de annuleringsmail ontvangen met de belofte dat het bedrag binnen 14 zou worden overgemaakt. Nu 3 weken later nog geen geld. Service 1
  •   Assortiment
  • Als u een goede betrouwbare webwinkel zoekt moet u niet bij deze liegende zwendelende bedriegers zijn Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Poriok
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-03-2015

doerlemans

Aankoop: Online

Deze webwinkel heeft klanttevredenheid niet begrepen.

  •   Gemak
  • Levertijd klopt totaal niet Email wordt niet beantwoord Meer dan 25 minuten in de telefoon wachtrij Service 1
  •   Assortiment
  • De levertijden zijn misleidend. Dit wordt uitgelegd door "voorraadverschillen" wat natuurlijk een slap excuus is voor het feit dat spullen helemaal niet op voorraad zijn en dus ook niet Direct Leverbaar. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van doerlemans
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-03-2015

Petra N.

Aankoop: Online

Twee maanden geleden heb ik een tv besteld, tot nu toe heb ik geen TV een geen geld terug. klantenservise blijft liegen en belofen wat ze niet nakomen. het is hier heel erg slecht en ik ik mensen zzeker waarschuwen

  •   Gemak
  • Uitermate slecht, er word niet opgenomen, leege beloftes, geen actie, geen geld terug Service 1
  •   Assortiment
  • Het is een zeer slecht service, de klanten service is ook best wel brutaal en wil niks voor mij klant doen, ze zeggen dat ze mij terug te bellen om snel van mij af te komen maar ze bellen nooit terug, ik zit nu zonder TV en zonder geld terug. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Petra N.
Reageer op deze review

Reactie:
redian

31-03-2015
Aangifte doen bij de politie anders kunnen ze niets doen.
Ik heb ook aangifte gedaan.
Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

Kenneth Vroemans

Aankoop: Online

  • Overzicht op de site en goede prijzen. Gemak 10
  • Eerst een verkeerd artikel besteld. Een simpel telefoontje en het was in orde. Service 10
  • veel keuze Assortiment 10
  • Groot assortiment aan zeer goede prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kenneth Vroemans
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
26-03-2015

teundevries

Aankoop: Online

spullen zijn nooit geleverd, keer op keer uitgesteld, schuld was uiteraard de fabrikant. Na annulering wordt beloofd om het geld terug te storten. Dit gebeurt helaas niet.

  • bestelling was heel makkelijk geplaatst en betaald. Ik voel me wel opgelicht door deze winkel, spullen zijn niet geleverd en na annulering wordt mijn geld niet terugbetaald. Gemak 1
  • telefoon wordt niet opgenomen, ik krijg een bandje. Mail wordt mondjesmaat beantwoord met loze beloftes. Service 1
  • mooie webpagina met een uitgebreid assortiment, ze leveren echter niets. Zoek op internet en lees de klachten van alle gedupeerden. Ik heb een sonos sub gekocht die volgens kieskeurig bij deze het goedkoopst was. Assortiment 1
  • ik raad iedereen af om bij deze webshop iets te bestellen. Betaal iets meer bij een betrouwbare webshop. Thuiswinkel.org is een lachertje dus kijk verder dan alleen de branche organisatie waar ze bij aangesloten zijn. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van teundevries
Reageer op deze review

Reactie:
redian

31-03-2015
Hoi Ik heb het zelfde aangifte doen bij de polite.
Proberen heb ik ook gedaan.
Totaal 9,5
5 sterren
25-03-2015

Marjan Hamstra

Aankoop: Online

We waren op zoek naar een budget toestel en vonden bij de Platte TV Discounter een van het merk Salora dat ons prima leek. Goedkoop en paste prima. Het toestel werd snel bij ons thuis bezorgd, erg gemakkelijk.

  • Mooie site, lekker makkelijk kiezen bij deze winkel Gemak 10
  • Had een vraag omdat we niet bekend waren met het merk Salora. Binnen een paar uren een reactie via de email. Service 9
  • Omdat we niet zo vaak tv kijken, zochten we een goedkoop model bij de koopjes. Daar vonden we een tv van het merk Salora. Ik kende het merk niet, maar de prijs was erg laag. Assortiment 9
  • We zijn tevreden over de prijs, bezorging en de manier waarop onze e-mail werd beantwoord. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marjan Hamstra
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
24-03-2015

stijnmarkusse

Aankoop: Online

Heb de playbar dus nog niet binnen na al 8 weken te wachten. we horen er niks van. Ik word donderdag teruggebeld. Als dit niet gebeurt zal ik ze in gebreke stellen.

  • Het is gemakkelijk om te bestellen en te betalen en daarna is al het gemak weg. Ze leveren niks uit, communiceren niet en beloven van alles. Van gemak kan je niet spreken. Op het onderdeel ongemak zouden ze maximaal scoren. Gemak 1
  • Vreselijke service.Ze beloven van alles, maar ze doen helemaal NIKS! Service 1
  •   Assortiment
  • Draak van een webshop. Volgens mij van huis uit geen slechte intenties, maar ze verkopen te makkelijk zonder te kunnen leveren. Compleet onprofessioneel en het neigt naar oplichting omdat ze mijns inziens best kunnen inschatten wat ze wel en niet kunnen waarmaken. En door toch alle orders aan te nemen (tegen beter weten in) neig je wat mij betreft tegen oplichting aan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van stijnmarkusse
Reageer op deze review

Reactie:
redian

31-03-2015
Hoi
Ik heb het zelfde heeft u uw geld al
Ik heb aangifte gedaan bij de politie
Moet u ook doen
Totaal 3,3
1 sterren
23-03-2015

Omgekvanteworden

Via internet een bestelling plaatsen zal ik in de toekomst niet meer doen. Slechte service, slecht advies, communicatief slecht. Ik zeg links laten liggen deze firma.

  • Bestelling betalen met credit card kost extra. Gemak 6
  • ik wordt nooit terug gemailed of gebeld. Ik moet overal zelf achteraan. Als ik eenmaal een medewerker aan de lijn hebt wordt er wel gedaan of ik begrepen wordt maar er wordt vervolgens noets mee gedaan. Bestelde TV was niet meer leverbaar en er wordt een "vergelijkbaar" model van een ander merk voorgesteld. Deze was dus helemaal niet vergelijkbaar en nog duurder ook. Service 1
  • Bij het zoeken op het internet naar een bepaald merk en type ben ik af en toe op de site terechtgekomen. Aanbod denk ik gemiddeld. Assortiment 5
  • Ik zal nooit meer bij deze firma bestellen. Service slecht en bij retourbetaling mogen ze er 14 dagen over doen. Inmiddels zijn er 9 dagen verstreken en er is nog steeds geen geld teruggeboekt. Hier hadden ze nog kunnen laten zien dat ze van goede wil waren maar ook hier laten ze verstek gaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Omgekvanteworden
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-03-2015

Daan DNS

Ik vind het een goede webshop en kan alles makkelijk vinden. Pakket werd optijd en keurig verzonden. Top shop!

  • Ik kreeg keurig alle informatie die ik zocht. Ik ben erg technisch en wilde alle informatie weten of het product en kan alles vinden. Gemak 10
  • Ik kreeg het de volgende in huis zoals belooft Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daan DNS
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
21-03-2015

boxtraenco

Aankoop: Online

Nog niets ontvangen. Komen hun beloftes niet na!!!

  • Zoals je mag verwachten en zoals het bij de meeste,bij Kieskeurig aangesloten,webshops gaat... Gemak 8
  • -Slecht te bereiken. In mijn geval 9 wachtenden voor U... Zonder iemand aan de lijn te krijgen. Mail wordt niet beantwoord. De volgende dag krijg ik een mail van Manager Back-office."Ik zal morgen ochtend even overleggen met mijn collega van inkoop en je dan een antwoord geven. Excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Pxxx Manager Back-office Ook de volgende dag geen reactie. Ik verwacht op z'n minst een antwoord.... Nu is het weekend,geen helpdesk open op zaterdag,wel op Zondag !!!! Ik verwacht volgende week een antwoord als:...Is niet meer te verkrijgen o.i.d. Dat ,terwijl deze bij bestelling als Direct leverbaar stond vermeld!!! Achteraf enorm spijt gehad,ook gezien de andere ervaringen van klanten met Platte TV Discounter.... Er is daar nog veel werk (in) aan de winkel...Pffff Jammer Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Achteraf enorm spijt gehad,ook gezien de andere ervaringen van klanten met Platte TV Discounter.... Er is daar nog veel werk (in) aan de winkel...Pffff Jammer Aanbeveling 2
» Lees de hele review van boxtraenco
Reageer op deze review

Totaal 4,3
1 sterren
21-03-2015

Duckati

Aankoop: Online

Deze shop geeft op z'n website aan dat het betreffende product op vooraad is. Tevens melden zij dat als producten op vooraad zijn er een leveringstermijn van maximaal 3 werkdagen is. In de praktijk blijkt dit niet waar te zijn. In mijn geval moest de TV nog bij de leverancier te moeten komen die leveringsproblemen had. Anderhalve week na bestelling heb ik gebeld en konden ze me geen datum geven wanneer ik de tv kon verwachten. ik heb de bestelling toen direct geannuleerd. Ik hoop dat de financiele afhandeling wat sneller gaat.
Steeds vaker merk ik dat online winkels geen eerlijke communicatie voeren over vooraad en levertijden. Op deze manier graven ze hun eigen graf en zullen de consumenten hun producten weer gewoon in de winkel gaan kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Oneerlijke weerspiegeling over vooraad. Gebrekkige communicatie naar klant. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Webwinkel moet eerlijk zijn of artikelen wel of niet op vooraad zijn. Als ik een artikel bestel wat op vooraad is dan zou ik er niet na anderhalve week zelf achter moeten komen dat het niet zo is. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Duckati
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-03-2015

DChielens

Aankoop: Online

Ik zocht een grote tv en vond na wat selecteren een passend Philips-toestel.

  • Overzichtelijke website, makkelijk thuis vanaf de bank Gemak 8
  • Uitstekend geholpen. Had een vraag over een bezorging. Vriendelijke jongen aan de telefoon, die me snel verder hielp. Moest wel even wachten totdat ik iemand aan de lijn kreeg. Service 9
  • Mooi assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DChielens
Reageer op deze review

Totaal 3,3
1 sterren
20-03-2015

Planeet

Aankoop: Online

Zoals reeds boven aangegeven. Men is vlot bij de verkoop maar daarna niet meer thuis als er problemen zijn met het product. Dat is bizonder frustrerend en onhebbelijk!

  • Bij de bestelling en levering liep alles goed en volgens afspraak. Gemak 8
  • De levering ging goed. Maar nu dat de tv kapot is al na 2 jaar en 2 maanden verwijst Philips naar de shop. Deze laatste reageert helemaal niet op de klacht die ik per e-mail ingediend heb Service 1
  •   Assortiment
  • Als men wel thuis is bij de verkoop en niet wanneer er problemen zijn dan is dat onprofessioneel en onhebbelijk. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Planeet
Reageer op deze review

Reactie:
Rolf3nl

21-03-2015
U was tijdens de bestelling en levering een geluksvogel als de andere reacties hier leest.
Terecht verwijst Philips naar de winkel, die zijn verantwoordelijk en dienen het probleem op te lossen.
Ook hier verwijs ik naar andere reacties van mensen hier die problemen ondervonden met het geleverde toestel.

Ik ben van mening dat garantie/service bij online aankopen van bijvoorbeeld dure TV's altijd problematisch zullen zijn.
Totaal 1,5
1 sterren
20-03-2015

georginazgirl

Aankoop: Online

Zoals boven vermeld. Deze winkel is niet te vertrouwen en de service is al helemaal ver te zoeken.
Advies: bestel niet bij deze webshop!!!! U bent gewaarschuwd.

  • Gemak is er niet. 3x moeten bellen. Beloftes die ze niet nakomen. En dan telefonisch contact proberen. Je hangt 20 minuten in de wacht en dan hangen ze gewoon op. Gemak 1
  • Die is heel ver te zoeken. 3x moeten bellen. Beloftes die ze niet nakomen. En dan telefonisch contact proberen. Je hangt 20 minuten in de wacht en dan hangen ze gewoon op. Service 1
  • Leuk assortiment. Alleen de levertijd kunnen ze niet nakomen. Assortiment 3
  • Ik beveel deze webshop aan niemand aan. Beter een paar tientjes meer betalen bij een betrouwbare webshop. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van georginazgirl
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-03-2015

B. Smout

Goede verkopers en prettige klantbenadering

  • gemakkelijk te bereiken en via internet Gemak 9
  • goed alleen even een hapering in de levering Service 7
  • genoeg keuze Assortiment 9
  • Heel goede prijs in vergelijking met andere aanbieders Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. Smout
Reageer op deze review

Totaal 5,3
1.5 sterren
20-03-2015

Hoekstra88

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Erg slechte klantenservice die geen antwoord geeft op emails. Ik moet veels te lang wachten op bestelde producten!! Ik bestel nooit meer iets bij plattetvdiscounter. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • niet!!! Erg slechte klantenservice die geen antwoord geeft op emails. Je moet veels te lang wachten op bestelde producten!! Ik bestel nooit meer iets bij plattetvdiscounter. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Hoekstra88
Reageer op deze review

Reactie:
gvdsteen

20-03-2015
Ik vind het joviaal van u dat u nog een 5,3 geeft.
Mijn bestelling is 3x uitgesteld en uiteindelijk heb ik hem geannuleerd. Nu, een maand en 4 toezeggingen later, heb ik mijn geld nog niet terug.
Ik leg de vordering nu neer bij een incassobureau en overweeg om aangifte te doen van oplichting.
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.