Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


473 reviews Totaalscore 7,2
3.5 sterren
Gemak
4 sterren
7,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3 sterren
6,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
3.5 sterren
7,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 49
Totaal 7,5
4 sterren
30-07-2015

mj_adam

Aankoop: Online

In 1e instantie was ik niet tevreden omdat er niet geleverd werd en niet werd gereageerd op mails en telefoontjes. Pas na klacht indienen bij thuiswinkel.org kon ik mijn bestelling annuleren en mijn geld terug krijgen. Echter, in 2e instantie, enkele maanden later hebben ze het goed gemaakt door een goede deal die snel geleverd werd. Goede follow-up dus door de klantenservice.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van mj_adam
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
30-07-2015

Goosman

Aankoop: Online

Zaterdag een LG 55UF776V Besteld bij PlatteTVDiscounter, woensdag mogen ontvangen. Mooi binnen de gestelde leveringstermijn. Toestel is verder ook in orde en werd goed geinformeerd door het vervoersbedrijf. Prijs was ook uitermate scherp (Ruim €300,- goedkoper dan de concurrentie)

  • Overzichtelijke site, met veel keus. Gemak 10
  •   Service
  • Ruime keus! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Goosman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-07-2015

ajJager

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

Alles is goed verlopen.

  •   Gemak
  • Goed geholpen in de winkel. Aflevering op de afgesproken dag. Service 9
  • Veel keuze in de winkel Assortiment 9
  • De service is goed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ajJager
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-07-2015

poomse

Aankoop: Online

Bestellen snel en makkelijk. Levering zeer snel.
Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Binnen een paar dagen was de camera in huis.

Kortom topsite van deze leverancier.

  • Bestellen gaat makkelijk en snel Gemak 9
  • Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Door de goede service en snelle verzenden van je aangekochte speeltje, kun je snel gebruik maken van het product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van poomse
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2015

thomas.k

Aankoop: Online

levertijd zou wat sneller kunnen maar verder geen problemen ondervonden laagste prijs van allemaal en goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen

  •   Gemak
  • telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen Service 8
  • breed assortiment veel keuze Assortiment 8
  • goede prijs kwaliteit verhouding Aanbeveling 8
» Lees de hele review van thomas.k
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2015

klopje

Aankoop: Online

Vooral ook de manier van bezorgen ,waarbij je via sms en telefoon op de hoogte wordt gebracht hoelaat je product uiteindelijk wordt thuisbezorgd scheelt een hoop uren nodeloos wachten.

  •   Gemak
  • Nadat mijn Samsung 60 inch plasma tv niet meer binnen de gestelde termijn kon worden gerepareerd , kon ik bij Platte TV Discounter een vervangend gelijkwaardig product uitzoeken.Binnen enkele werkdagen werd deze TV reeds bij me thuisbezorgd. Service 10
  •   Assortiment
  • Aan de hand van een eerdere aankoop was ik al op de hoogte van deze winkel en na deze geweldig goede en snelle service extra warm aanbevolen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klopje
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

24-07-2015
Hartelijk dank voor uw leuke review, heel veel plezier met u toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,8
4.5 sterren
23-07-2015

arendhorst

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Prettige koopervaring door kundig personeel en snelle service.

  • Duidelijke site, voldoende specificaties. Alles wat nodig was om tot aanschaf over te gaan. Gemak 9
  • Snelle levering, verwachte levertijd die de verkoper opgaf klopte precies. Service 9
  • Overzichtelijk, niet al te groot assortiment maar wel vrijwel alle nieuwe modellen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een media markt is de opstelling uitstekend geschikt om je een beeld te vormen van individuele tv's (gebaseerd op de fysieke winkel). Assortiment 8
  • Goede service en kennisniveau, prima prijzen. Weinig poespas. Ze nemen de tijd voor je maar pushen op geen enkele wijze. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van arendhorst
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

23-07-2015
Hallo Arend,

Bedankt voor je leuke review, veel plezier met je toestel.

Met vriendelijke groet,
Bertie
Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2015

pgroenewegen

Aankoop: Online

snel besteld betaald en snelle levering 2 dagen later in huis netjes verpakt

  • Makkelijk dmv internet besteld Gemak 9
  • Krijg netjes bericht dat het is verzonden met track en trace nummer om te volgen Service 9
  • toch best veel keuze aanwezig Assortiment 8
  • Snelle verwerking zondag besteld krijg vrij snel bericht terug van status enz, Bij verzenden gelijk postnl nummer voor track en trace volgen voor pakket, Zondag besteld dinsdag op tijd geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pgroenewegen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

22-07-2015
Hartelijk dank voor uw leuke review, heel veel plezier met de Salora.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,0
4.5 sterren
21-07-2015

rdalen

Aankoop: Online

Prima deal - prima shop
Apparaat super eenvoudig te installeren

  • Eenvoudig bestellen - kind kan de was doen :-) Gemak 8
  • Snelle levering Service 8
  • Groot assortiment - scherpe prijzen Assortiment 8
  • Aan te bevelen! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rdalen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

22-07-2015
Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,0
4.5 sterren
21-07-2015

Reeve

Aankoop: Online

Gister om kwart over drie besteld, vandaag om drie uur in huis. Sneller kan niet.

Prima service en tevreden met het product

  • Een pluspunt dat je je geen account hoeft aan te maken voor een aankoop. Gemak 8
  • Perfect, gister besteld vandaag in huis. Service 8
  • Mijn aankoop heb ik gevonden. Assortiment 8
  • Komen hun belofte na. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Reeve
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-07-2015
Fijn dat het allemaal naar je wens verlopen is, kom gerust nog eens bij ons shoppen!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice
Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2015

Bandsma70

Aankoop: Online

snel bezorgd en bovendien nog gratis bezorgd ook.

  • Vanuit je luie stoel winkelen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Ruim assortiment tv's Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bandsma70
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2015

johan h g

Aankoop: Online

Alles zeer positief, hooguit zoals boven gemeld, bij HDMI kabels althans, alleen hogere prijssegment - wel gratis bezorging, erg prettig.

  • Duidelijk, overzichtelijk en geen onverwachte 'hobbels' in bestelproces. Gemak 9
  • Perfect, levering de volgende dag, zoals beloofd en gratis ook nog. Service 10
  • Prima bij uitzoeken IR-extender. Nu op zoek naar HDMI kabels, maar zie daar alleen de duurdere versies. Assortiment 7
  • Zeker op je lijst van potentiele leveranciers zetten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johan h g
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-07-2015
Hartelijk dank Johan, ik heb je ook nog even een mail gestuurd over de HDMI kabel.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice
Totaal 7,7
4 sterren
19-07-2015

rvgaster

Aankoop: Online

goede communicatie, geen problemen, nette levering

  • Overzichtelijk, snel en gemakkelijk afrekenen, geen account nodig Gemak 9
  • De levertijd was enkele dagen langer dan verwacht. Communicatie van het leveringsproces per email was prettig. Service 6
  •   Assortiment
  • Ik heb geen problemen ondervonden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rvgaster
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

20-07-2015
Hartelijk dank voor uw positieve review, mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice
Totaal 9,0
5 sterren
18-07-2015

gijsbert1985

Aankoop: Online

Zie het commentaar hier boven. Mooie en duidelijke webshop met erg scherpe prijzen. Daarnaast goede reacties op vragen via de mail en een nette verzending en service achteraf

  • Bestellen via de site is erg duidelijk en gaat erg makkelijk. Gemak 9
  • Vragen via de mail verlopen soepel. Daarbij ook een nette reactie achteraf. Service 9
  • Er is veel keuze en een goede combinatie met eventuele accessoires. Assortiment 9
  • Prijzen zijn scherp en zou niets kunnen noemen waarom niet bij TV discounter een mooie tv te kopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gijsbert1985
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-07-2015

topertje13

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

het enigste wat ik wel jammer vind aan de winkel is dat ze weinig in voorraad hadden maar daar kunnen ze zelf ook niks aan doen. voor de rest een top winkel.

  • De tv heeft een makkelijk besturingssysteem. Gemak 9
  • De vrouw die mij heeft geholpen gaf goeie informatie. Service 10
  • Ze hadden maar van LG de hele collectie voor de andere merken die ze hadden was eigenlijk maar 3 of 4 tv. Maar de vrouw die mij heeft geholpen zij dat de leverancier te laat was. Assortiment 4
  • Het is een goed opgeruimde en zeer nette winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van topertje13
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-07-2015
Hallo "Topertje13" hartelijk dank voor de leuke review, kom gerust nog eens langs bij ons aan het Hoendiep.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 9,5
5 sterren
17-07-2015

JohnnyC48

Aankoop: Online

We hadden een 3 jaar oude Toshiba, ook bij PLatteTvDiscounter.nl gekocht, die kuren begon te vertonen, net na het verstrijken van de garantietermijn.
Door een beroep te doen op het conformiteitsprincipe bij deze leverancier, werd hier onmiddellijk gehoor aan gegeven.
Wel moest nog worden vastgesteld, wat er precies aan mankeerde en of het te repareren zou zijn. Hiertoe werd het toestel aangeboden bij de Selectro vestiging in Barendrecht.
Toen deze vestiging na 2 weken gesloten bleek te zijn, zonder dat hiervan melding was gemaakt, heeft men bij PlatteTvDiscounter.nl zeer snel geschakeld en hadden we snel dit alternatief in huis.

  • Een bijzonder overzichtelijke website. Ze zijn zeer benaderbaar en denken met je mee. Gemak 9
  • Ze zijn merkbaar service gericht. De klant staat centraal en vragen worden geduldig beantwoord. Ook de backoffice functioneert voorbeeldig. Door overmacht kon de levering niet op de afgesproken dag plaatsvinden. Service 10
  • Ze hebben een uitgebreid assortiment en zijn van alle markten thuis Assortiment 9
  • Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JohnnyC48
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

20-07-2015
Hallo Johnny,

Bedankt voor het compliment, we doen er alles aan om de service hoog te houden.

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice
Totaal 8,0
4.5 sterren
16-07-2015

Alserda

Aankoop: Online

Levertijd iets langer dan aangegeven, maar verder erg nette service.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Alserda
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

22-07-2015
Beste "Alserda" ondanks dat het iets langer heeft geduurd, toch bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 10
5 sterren
15-07-2015

maaikepypekamp

Aankoop: Online

Nemen snel telefoon op, echte persoon met kennis aan de lijn, snelle reactie per mail met een aanbieding, concurrerende prijs en snelle levering. Top!

  • snelle antwoord op vragen, snelle bestelling, duidelijk informatie Gemak 10
  • uitstekend Service 10
  • koop al jaren veel dingen hier, krijg altijd een goede aanbieding Assortiment 10
  • beste deals Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maaikepypekamp
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

16-07-2015
Beste Maaike.

Reuze bedankt voor je positieve review. Heel veel plezier gewenst met je Sonos speaker.

Vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 8,8
4.5 sterren
14-07-2015

kuikenron

Aankoop: Online

een goeie website
snelle afhandeling van de levering en ze houden je op de hoogte met de verzending.
Als er vragen zijn over de levertijd ondernemen ze gelijk actie en mailen of bellen ze over de status.
Prima winkel om te bestellen

  • erg overzichtelijk en goeie informatie over het product Gemak 8
  • goeie bereikbaarheid en voor vragen gelijk aktie over de status van de bestelling Service 9
  • BoomBoom 380 gekocht goed product wekt prima en goed geluid. Assortiment 9
  • ik zou die aan iedereen aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kuikenron
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

16-07-2015
Beste Ron.

Hartelijke dank voor je review. We wensen je veel plezier van je aankoop.

Vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 9,2
5 sterren
14-07-2015

damianstylez

Aankoop: Online

Snelle service en bezorging

  • Heel duidelijke site Gemak 9
  • Snelle service, snel bezorgd Service 9
  • Veel in voorraad Assortiment 9
  • Makkelijke winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van damianstylez
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

14-07-2015
Beste Damian.

Hartelijke dank voor je mooie review.Heel veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 7,5
4 sterren
13-07-2015

civickiller26

Aankoop: Online

Platte tv Discounter is is de goedkoopste en snelste shop. Als je iets nodig heb is het bene 24 uur thuis bezorg.
Je weet pressies wanneer je pakket verzonden is en hoe laat je het ongeveer kan verwachten. En mocht je iets hebben zijn ze goed te bereiken en lossen het op.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • gelijk actie Service 8
  • genoeg op vooraad Assortiment 7
  • Snel en simpel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van civickiller26
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

14-07-2015
Beste "civickiller26"

Heel erg bedankt voor je mooie review. We wensen je veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 10
5 sterren
13-07-2015

JanvanD

Aankoop: Online

Eindelijk een betrouwbare shop. Levering op tijd en gewoon achteraf betalen, zoals het hoort. Erg fijn!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JanvanD
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-07-2015

Marij Kohlen

Aankoop: Online

Ik heb al meerdere keren dingen besteld bij Platte TV discounter. Iedere keer dik tevreden met alles, zoals de snelle levering en de service. Het lijkt me dus geen toevalstreffer als iedere keer alles perfect geregeld is.

  • Prima site waar je gemakkelijk keuzes kunt maken Gemak 10
  • Zeer snelle levering. Als er iets is kan je ook nog telefonisch en via chat contact op nemen Service 10
  • Ruim assortiment met leuke aanbiedingen Assortiment 10
  • Ik kan niks negatiefs bedenken, dat verklaart mijn hoge beoordeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marij Kohlen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-07-2015
Beste Marij.

Hartelijke dank voor je leuke review. Heel veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 9,0
5 sterren
10-07-2015

Reinder van der Molen

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Goede behandeling. Duidelijke informatie. Fysiek aanwezig in de winkel. Vergelijking mogelijk.

  • In de winkel. Voorradig. Gezien op de website. Met pin betaald, gemakkelijk. Toestel meegekregen. Gemak 9
  • Helemaal goede verkoper. Vriendelijk enn voorkomend. Legde e.e.a. goed uit. Hielp mij met een vraag zeer afdoende. Service 10
  • Genoeg keuze voor mij. Slaapkamermodel tv, 24 inch in de winkel aanwezig Assortiment 9
  • Zeker wel. Prijs/product in prima verhouding Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Reinder van der Molen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-07-2015
Beste Reinder.

Heel erg bedankt voor je review. We wensen je veel kijkplezier van je nieuwe tv.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 9,0
5 sterren
10-07-2015

R Loman

Aankoop: Online

De ondersteuning van het personeel was een beetje magertjes.Later werd dat weer goed gemaakt. Het gemak van een product zelf op halen of laten bezorgen.

  • Door online bestellen kan je thuis rustig door de website heen wandelen.De website was zeer uitgebreid.De producten waren goed te benaderen.Eenmaal een keuze gemaakt was het zeer gemakkelijk om een betaling te doen. Gemak 10
  • De tv welke ik besteld had was moeilijk te leveren, terwijl deze direct te leveren was. Waarna ik voor dezelfde prijs een duurdere type tv van het zelfde merk heb gekregen. Compliment voor de gene die dit geregeld had. Service 8
  • De keuze van producten was zeer veel. De tv die mij aanstond was gauw besteld. Assortiment 9
  • Goed kunnen concurreren met andere winkels. En het gemak van online bestellen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R Loman
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-07-2015
Beste Roelof.

Dank je voor je review. We zijn blij dat we je een passend toestel hebben kunnen aanbieden. Heel veel plezier van je tv.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 10
5 sterren
10-07-2015

Pepijn2012

Aankoop: Online

Goede service, gemakkelijke site en snelle levering!

  • online besteld en 2 dagen later thuisbezorgd! Gemak 10
  • had een paar vragen,keurig te woord gestaan.De werknemers zijn specialisten. Service 10
  • Ik heb de Samsung UE40H6410 gekocht. Deze tv is uniek gezien de witte rand en poten. Bijna nergens te krijgen bij andere webshops. Assortiment 10
  • Goede service, gemakkelijke site en snelle levering! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pepijn2012
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-07-2015

Johnny_19

Aankoop: Online

Deze (online)winkel is goed, goede service, breed assortiment met een scherpe prijs.
Bestellingen worden gratis bezorgd en op tijd zoals aangegeven op de website.

  • Ik vond de website overzichtelijk en goed. Je kon goed zoeken en er was een duidelijke omschrijving. Ik vond het ook mooi dat je nog een actieprijs kunt aanvragen ipv de adviesprijs te kiezen. Dit is echt goed. Daardoor wordt het product toch weer wat goedkoper als bij een concurrent. Gemak 10
  • Ik had nog wat vragen omtrent het product/actieprijs en werd heel snel geholpen. Ook op zaterdagavond krijg je een antwoord. Je hoeft niet te wachten tot maandag. Dus gelijk besteld zodat mijn bestelling maandag op de bus werd gedaan. En werd hier keurig van op de hoogte gehouden. TOP! Service 10
  • Alles wat je maar wilt voor je beeld & geluid uitbreidingen. Keuze genoeg voor een scherpe prijs. Assortiment 10
  • Goede service met een scherpe prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Johnny_19
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-07-2015
Hartelijk dank Johnny, fijn dat alles naar wens was.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 9,5
5 sterren
08-07-2015

martijn2121

Aankoop: Online

Zeer tevreden

  • duidelijke website Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • ruime keuze Assortiment 8
  • Ik kom zeker terug dus beveel het ook anderen aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martijn2121
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-07-2015
Beste Martijn.

Dank je voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent en ons zult aanbevelen bij andere consumenten. Dat waarderen we.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVDiscounter
Totaal 9,5
5 sterren
07-07-2015

divedimo

Aankoop: Online

Van start tot finish een prima ervaring en een zeer snelle levering.

  • In slechts een paar muis clicks besteld. Gemak 10
  • Snelle en correcte follow-up per email. Service 10
  • Breed assortiment. Assortiment 8
  • Uitstekende ervaring met deze en een eerdere aankoop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van divedimo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2015

Peter Janus

Aankoop: Online

Zie boven !

  • Geweldig apparaat. Makkelijk in elkaar te zetten en hij functioneert prima. Wij zitten er weer koeltjes bij ! Gemak 10
  • Snelle levering. Service 10
  •   Assortiment
  • Al eerder producten gekocht en zij komen hun afspraken na ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter Janus
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-07-2015
Hallo Peter,

Hartelijk dank voor je review en geniet van de verkoeling :-)

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.