Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


877 reviews Totaalscore 8,9
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 30

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,8
4.5 sterren
20-04-2014

jfklaver

Aankoop: Online

Prettige, snelle, duidelijk webwinkel met voldoende aanbod en snelle levering!

  • Duidelijke snelle website, snel de tv gevonden die ik zocht en eenvoudig te bestellen! Gemak 9
  • Snelle levering en zending handig te volgen via track & trace. Service 9
  • Genoeg keuze. Assortiment 8
  • Prima! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jfklaver
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-04-2014

Terlen37

Aankoop: Online

Alles verliep vlekkeloos en snel, geen bijzonderheden en daarom juist top

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Terlen37
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2014

Dimitripp

Aankoop: Online

Ik had een verkeerde bestelling aangevraagd en gekregen doch nog voordat de bestelling geleverd was had ik al contact opgenomen met de klantendienst en men vertelde me exact hoe ik dit moest aanpakken. Tevens de correcte bestelling geplaatst en alles werd correct afgehandeld, waarvoor mijn oprechte dank ! Binnenkort (als het type binnen is) bestel ik hier mijn BluRay-speler, zeker weten !

  • Via een online winkelwagen is dit zéér gebruiksvriendelijk. Men kan zelfs in de winkelwagen nog van mening veranderen en dingen verwijderen indien men iets niet wenst aan te kopen zonder veel blabla. Gemak 10
  • Via klanterndienst kan men zelfs vragen stellen en men wordt zo goed als onmiddellijk geholpen. Service 10
  • Spreekt voor zich, een ENORME keuze en toch steeds vergelijkbaar ! Assortiment 10
  • Deze winkel is niet de goedkoopste maar wel de gebruiksvriendelijkste en betrouwbaarste ! Een AANRADER ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dimitripp
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-04-2014

marco.ansems

Aankoop: Online

Bestelgemak en levering volgens afspraak. Scherpe prijzen en ruimassortiment

  • bestelprocedure snel en overzichtelijk. Jammer dat je voor creditcard betaling extra moet betalen Gemak 9
  • ik had vòòr de bestelling nog een vraag die ik telefonisch heb gesteld. Kreeg ik keurig en duidelijk antwoord op. Service 9
  • was eerst naar Mediamarkt geweest. Die hadden de TV die ik wilde nog geen eens in de winkel en op hun website was die 100 euro duurder!. Bij Platte TV discounter zijn ze echt goekoop. Ga nu ook voor soundbar kijken en volgens de website Kieskeurig.nl, zijn ze dan weer de goedkoopste aanbieder voor het model dat ik graag wil hebben. Assortiment 9
  • Bestelgemak en levering volgens afspraak. Scherpe prijzen en ruimassortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marco.ansems
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-04-2014

Elinevp

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Elinevp
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Lucas1207

Aankoop: Online

Snelle levering voor een zeer nette prijs.

  • Gemakkelijker kan niet Gemak 10
  • Zeer snelle service Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Snelle levering en mooie prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lucas1207
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Breston3

Aankoop: Online

  • simpele bestelmetode,zeer snelle levering, goede prijs. Gemak 9
  • alles volgens afspraak, perfect! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zie "gemak" en "service" Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Breston3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-04-2014

wirelessjack

Aankoop: Online

  • Het bestellen is een fluitje van een cent Gemak 9
  • Uitstekende service en snelle bezorging Service 9
  • Geweldig en uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Vanwege de ruime keuze en uitstekende service raad ik mijn vrienden en kennissen aan om met Platte zaken te doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wirelessjack
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
18-04-2014

JCC72

Aankoop: Online

Ruim assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding en prima service. Aankoop is binnen een dag thuis bezorgd en voldeed aan alle verwachtingen.

  • Makkelijk bestellen en de volgende dag thuis bezorgd. Gemak 8
  •   Service
  • Ruime keus uit verschillende merken en modellen. Assortiment 8
  • Goede prijs kwaliteit verhouding en ruim assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JCC72
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Williamschreuder

Aankoop: Online

Lekker makkelijk vanaf de bank en goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Williamschreuder
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

ajkogels

Aankoop: Online

  • Gemak is voor mij eenfout Platte TV is namelijk eenfout in een professioneel vorm met een overzichtelijk layout van hun mogelijkheden. Gemak 9
  • Tja gemak dient de mens, lang leven webshops voor namelijk Platte TV Discounter.nl volgende dag mijn pracht TV binnen top service. Service 9
  •   Assortiment
  • Krom is krom recht is recht hier gaat het zo goed samen geen poeha. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ajkogels
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-04-2014

Kamerman

Aankoop: Online

Wordt goed op de hoogte gehouden via de e-mail over je bestelling, zodat je weet wanneer je product geleverd wordt. Alles was netjes verzorgt en wij zijn zeer te spreken over de aankoop van onze samsung smart tv.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Kamerman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-04-2014

meije.meer

Aankoop: Online

Snelle en correcte afhandeling.

  • Duidelijke site Gemak 9
  • Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • probleeemloze afwikkeling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van meije.meer
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-04-2014

bburgers

Aankoop: Online

Aardige mensen, lage prijzen, ruim assortiment, goede service

  • Bestellen gaat goed, (gratis) bezorgen is mogelijk maar ook ophalen kan. Gemak 9
  • Bij het ophalen van onze mooie nieuwe TV werden we netjes geholpen met inladen Service 8
  • Er is een ruime keuze beschikbaar Assortiment 8
  • Als je zelf een geode ervaring hebt praat je daar over met anderen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bburgers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

desmedtbert

Aankoop: Online

Perfecte en snelle behandeling van deze bestelling.

  • Mooi overzichtelijke site. Gemak 10
  • Bestelling Zondagavond, en levering in belgië op dinsdagnamiddag Service 10
  • Smart-tv kleiner dan 32" vind je niet overal Assortiment 10
  • Kopen via web-shop is steeds voordeliger en zonder problemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van desmedtbert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-04-2014

robcombee

Aankoop: Online

Tot nu ben ik heel tevreden over Platte tv discounter en zal zeker nog vaker wat bestellen.

  • Gaat heel makkelijk en het is overzichtelijk Gemak 9
  • Hele vlotte levering en goede levering. Service 9
  • Hele uitgebreide assortiment Assortiment 9
  • Ben hier heel tevreden over en ik zou het zeker aan bevelen bij iemand anders. Zeker vanwege het uitgebreide assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robcombee
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
11-04-2014

amsterdam1951

Aankoop: Online

voor het eerst gedaan maar tevreden

  • heel gemakkelijk Gemak 9
  •   Service
  • van alles aanwezig Assortiment 9
  • zeker goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van amsterdam1951
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Ronald25091968

Aankoop: Online

Na een tijdje opzoek te zijn naar een Samsung led tv kwam ik via kieskeurig uit op deze website. De prijzen die ik zag waren bijna te mooi om waar te zijn. Ik vond daar een Samsung Led tv EU32F5500 voor een zacht prijsje. De concurrenten ver achter latend. TV besteld, betaald, en 2 dagen later in huis!!! Geen 24uur maar wel lekker goedkoop!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronald25091968
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

theijn

Aankoop: Online

  • Duidelijke site Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Alles wat je zoekt is te vinden op de site Assortiment 10
  • Duidelijke website, nette prijzen en supersnelle gratis bezorging Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theijn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

ericje1989

Aankoop: Online

Snelle service goedkoper als andere en je hebt een mooie tv

  •   Gemak
  • De tv was binnen 1 dag al binnen Service 9
  •   Assortiment
  • Goede prijzen en een snelle service daar hou ik wel van Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ericje1989
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-04-2014

HBuit

Aankoop: Online

correcte afhandeling van zaken en men wordt goed op de hoogte gehouden.

  • vanuit huis besteld en twee dagen later in huis. Gemak 9
  •   Service
  • Alles wat men nodig heeft onder een dak. Assortiment 9
  • vanwege het gemak en de correcte afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HBuit
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-04-2014

Manatu

Aankoop: Online

  • Via Pricewatch van Tweakers kwam ik direct op de juiste site van PlatteTV. Verder was het bestellen binnen 3minuten gedaan. Mits je je random reader niet hoeft te zoeken :) Gemak 10
  • Ik probeerde hen telefonisch te bereiken, echter ik was 5e in de wachtrij. Uiteindelijke kon ik de informatie die ik zocht op een andere manier vinden. Wat wel weer een pluspunt is, dat er uberhaupt een telefoonnummer bijstaat. Bij veel webshops moet je zoeken naar een contact nummer of enkel via een formulier. Service 6
  • Erg uitgebreid, echter ik heb heel specifiek gezocht. dus niet veel rondgeneusd. Assortiment 8
  • 2e keer dat ik hier bestel, en deze keer viel het mij op dat plattetv hun pakketjes verzekeren en er een handtekening nodig is. Garantie dus dat jij je TV in goede staat ontvangt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Manatu
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

elhajj72

Aankoop: Online

omdat ik geloof de winkel verkopen goede kwaliteit televisie en redelijke prijs

  • Was makkelijk om online te kopen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Motiveer je beoomdat ik geloof de winkel verkopen goede kwaliteit televisie en redelijke prijsordeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elhajj72
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
10-04-2014

Bergert

Aankoop: Online

De prijs gaf de doorslag, nergens was mijn product goedkoper te krijgen. Voor 16 uur besteld en de volgende dag in huis: met de pakkettentraceerlink weet je zelfs precies hoe laat je bestelling komt!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bergert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

BastiaanC

Aankoop: Online

Goed assortiment tegen goede prijzen, goede service en duidelijke correspondentie.

  • Duidelijke website, veel betaalmogelijkheden. Gemak 10
  • Overzichtelijke e-mails met duidelijk aangegeven wanneer de bestelling geleverd zal worden. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment en goedkoper dan andere sites. Assortiment 10
  • Ik heb niks negatiefs op deze site aan te merken, dus ik zou de site zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BastiaanC
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2014

karljoon

Aankoop: Online

wij zijn in een woord super tevreden en blij dat wij de tv bij platte tv discounter hebben gekocht

  • gemakkelijk bestellen Gemak 10
  • ik hed iets fout gedaan met bestellen en binnen 2 minuten werd het in orde gemaakt vanuit groningen Service 10
  • moeilijk een keuze te maken uit zo,n groot assortiment Assortiment 10
  • omdat je eerste klas geholpen word en snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van karljoon
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2014

jstam

Aankoop: Online

  • De totale afhandeling was zoals je van een webshop verwacht: gemakkelijk en snel. Gemak 9
  • Alles is netjes verzorgt. Service 9
  • Veelzijdig assortiment. genoeg keuze. Assortiment 8
  • Goede prijs kwaliteitverhouding. zeker een aanrader Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jstam
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-04-2014

loenie67

Aankoop: Online

Goed assortiment.
Correcte levering.
Handige pakketaanbieding met Ziggo CI+ module

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van loenie67
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2014

KIarbotheKIing

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • prijs kwaliteit is prima Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KIarbotheKIing
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-04-2014

piripero

Aankoop: Online

  • Het opvragen van de orderstatus zou wellicht handig zijn, maar verder heb ik niks aan te merken. Gemak 9
  • Levertijd was iets langer dan verwacht (een week bij 'Direct leverbaar') maar de verzending van de plasma-tv via Electronic Logistics was uitstekend en nog gratis ook! Ik kreeg op mijn vraag een duidelijk antwoord via de telefoon. Service 8
  • Prima aanbod, en mijn bestelling was ook nog eens zeer goedkoop. Assortiment 10
  • Als je je bestelling niet per se morgen in huis wilt hebben, kan ik deze winkel zeker aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van piripero
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2014

ricoeaster

Aankoop: Online

Tot zover ben ik tevreden.

  • Simpel en snel! Gemak 10
  • Snel en doeltreffend antwoord. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Helemaal top! Dus waarom niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ricoeaster
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
09-04-2014

slosecaat

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • TV gekocht met de daarbij door plattetv discounter zelf geadviseerde ophangsysteem. Blijkt het helemaal niet te passen.Verkeerde, te korte schroeven. 2 maal nieuwe even lange schroeven toegestuurd gekregen die 1 cm!!! te lang waren. Zelfs na het zogenaamd zelf te hebben getest lukt het ze om wederom dezelfde lengte (te lang dus)schroeven toe te sturen. NU al weken verder en de TV hangt nog steeds niet. Toch maar zelf opzoek naar een Ijzerwarenhandel om opzoek te gaan naar de juiste schroeven. Hiervoor bestel je toch niet op internet!!! enige pluspunt is dat ze goedkoop waren maar dat kost je wel een hele hoop tijd en moeite, vraag is dus is dat de moeite waard. had liever 3 tientjes meer uitgegeven voor goede service. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van slosecaat
Reageer op deze review

Reactie:
Ronald25091968

11-04-2014
Ja je kunt niet voor een kwartje eerste rang zitten!!!
Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

Boomgap

Aankoop: Online

Goed assortiment, priam informatieverstrekking, snelle en goede levering.

  • Het artikel is besteld via de duidelijke website van Platte TV Discounter en de firma maakt waar wat ze zeggen! Gemak 9
  • Zie boven Service 9
  • Ruim assortiment en goede informatieverstrekking hierover. Assortiment 9
  • Zie boven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Boomgap
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2014

vandenboogert

Aankoop: Online

Mijn ervaring is heel goed op alle punten leveren, betalen en via email info over het verloop van de bestelling
TOP

  • Duidelijke site zeer tevreden Gemak 8
  • Vandaag besteld morgen in huis geweldig daar hou ik van Service 9
  • Snel gevonden wat ik zocht Assortiment 7
  • Mooie en overzichtelijke website Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vandenboogert
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-04-2014

tbeijers

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website, het bestellen ging erg makkelijk en was duidelijk, je liep er automatisch doorheen. Snelle bezorging via PostNL met track&trace. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Groot assortiment, snelle levertijd en concurrerende prijzen. In mijn geval was de TV de goedkoopste van Nederland Assortiment 9
  • Het bestellen gaat vanzelf, snelle levering en groot assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tbeijers
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
08-04-2014

asnoord

Aankoop: Online

Van bestelling tot aflevering is alles prima verlopen.

  • Na problemen in een andere fysieke winkel was ik het beu om weer naar een winkel te moeten. Daarom heb ik het makkelijk vanachter de laptop besteld. Gemak 9
  • Prima service, duidelijke mails. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van asnoord
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
08-04-2014

dopjes

Aankoop: Online

tja gewoon prima. Heldere site en bezorgd als beloofd (via tnt). Netjes op de hoogte gehouden via mails. Eigenlijk gaat het altijd wel goed met een shopbeoordeling tot er problemen zijn. Die heb ik niet gehad dus kan niet anders dan tevreden zijn.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van dopjes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-04-2014

paddy24

Aankoop: Online

Ik vind het fijn dat ze ook daadwerkelijk waar maken wat ze op de website hebben staan en dat zie je niet zo vaak voor een online winkel die het goedkoopste is

  • totaal geen moeite om juiste product te vinden en te bestellen duidelijke informatie Gemak 9
  • Alles is precies volgens plan gegaan, werd zelfs dag voor levering savonds nog gebeld om de levering te bevestigen Service 10
  • In alle soorten en maten voldoende keus Assortiment 9
  • Nette snelle afhandeling doen wat ze beloven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paddy24
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2014

petervanhirtum

Aankoop: Online

Gebeld voor info, TV besteld, betaald via I deal ,volgende dag in huis zeer netjes afgeleverd.

  • wat is er nog gemakkelijker dan vanuit je luie stoel een keuze te maken bij een perfect bedrijf Gemak 10
  • Service, hier heb ik nog geen ervaring mee, maar de door mij gestelde vragen zijn tot volle tevredenheid beantwoord Service 10
  • zeer uitgebreid en professioneel advies Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van petervanhirtum
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2014

Flip1964

Aankoop: Online

Heb enkel positieve ervaringen, gemakkelijk, lage prijs met een uitstekende service en een hoge betrouwbaarheid.Platte TV Discounter is zeker aan te bevelen, ook in Belgie!

  • Kijken, kiezen, vergelijken, kopen en betalen met het grootste gemak,vanaf de zetel thuis. Gemak 9
  • Levertijd zoals verwacht, niet slepen met gekochte artikelen maar gratis thuis afgeverd, zelfs in Belgie! Service 9
  • Zeer concurrende prijzen en een diep en breed assortiment wat wij als zeer positief hebben ervaren. Assortiment 9
  • Lage prijs, goede produkten en een goede service en betrouwbaar, kortom een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Flip1964
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2014

Myra66

Aankoop: Online

lekkere scherpe prijs, snelle levering, kortom TOP

  • vlotte website, makkelijke navigatie Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • zeer ruime keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Myra66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2014

gijs-me10

Aankoop: Online

vrijdagmiddag om 16:00 uur besteld en zaterdagmiddag om 16:00 uur ontvangen.
Super!!!

  • zeer eenvoudig Gemak 10
  • product op voorraad Service 10
  • vond wat ik zocht Assortiment 10
  • geweldig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gijs-me10
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2014

basburgt

Aankoop: Online

op tijd en onbeschadigd en werkend

  • zeer gemakelijk Gemak 9
  • alles was okay dus geen service nodig Service 9
  • volledig Assortiment 9
  • zeker Aanbeveling 9
» Lees de hele review van basburgt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2014

vanoss2

Aankoop: Online

Ik kan geen redenen vinden die niet goed zijn.

  • Heel makkelijk te vinden. Gemak 9
  • Ze doen wat ze beloven te doen. Service 9
  • Volop keuze Assortiment 9
  • Aan iedereen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vanoss2
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2014

Portnoy1560

Aankoop: Online

Door middel van goede service een goed product gekocht ! Zeer content

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Portnoy1560
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2014

sven2409

Aankoop: Online

Was een zeer goede aanbieding en nu kijken we met veel plezier tv in bed.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sven2409
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2014

johnria

Aankoop: Online

makkelijk kiezen en kopen.

  • zo op internet besteld de andere dag in huis Gemak 10
  • nog niet naar de winkel gebeld maar naar samsung, prima. maar we zullen de winkel nog wel nodig hebben,om ons verder te helpen zo veel mogelijkheden. Service 10
  • volop keus. Assortiment 10
  • om bovenstaande. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnria
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-04-2014

Tieme58

Aankoop: Online

Zeer scherpe aanbieding, vlot besteld en ontvangen.Prima afhandeling.

  • De platte TV discounter heeft een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site met heldere informatie. Prachtige aanbieding! Gemak 9
  • Na twee dagen stond onze nieuwe smart tv thuis aangesloten op de kast. Track and trace via post.nl werkte prima. Wat ze beloven, maken ze waar! Service 9
  • Keuze uit alle topmerken en typen. Handig op te vinden met het zoekprogramma. Assortiment 10
  • Goede ervaring. De buurman is getipt! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tieme58
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-04-2014

herman1940

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Uitstekend:op Maaandag best. en op Dinsdag om 11:30 ontvangen. Eén van de weinigen die werkelijk een 24u. levering waar maakt. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van herman1940
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.