Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1244 reviews Totaalscore 8,4
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,7

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,3

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 40
Totaal 9,8
5 sterren
30-10-2014

mandyv91

Aankoop: Online

X

  • Makkelijk alles te vinden, want je kan je eisen aan vinken bij het zoeken. Gemak 9
  • Op vragen krijg je vrijwel direct antwoord en de levering de volgende dag heerlijk!!!! Service 10
  • Super de prijzen zijn goed en het aantal tv's is mega veel. Assortiment 10
  • Prijs kwaliteit is goed. Omschrijving product is duidelijk en Goed. Levering is snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mandyv91
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
30-10-2014

-NS-

Aankoop: Online

  • Duidelijke webshop zonder teveel poespas. Doet niet onder aan andere websites met een goede reputatie. Gemak 8
  • Niks over te klagen. Ook levering van grotere televisies verloopt soepel. Het aangegeven tijdsvak van levering is accuraat. Service 8
  • De televisie die ik had gekocht was maar op weinig webshops te koop waaronder Platte TV Discounter. Er waren ook voldoende alternatieven. Assortiment 9
  • Ik zou deze webshop zeker aanraden voor mensen die interesse hebben in een nieuwe televisie ongeacht de afmetingen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van -NS-
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

marypolman

Aankoop: Online

alleen maar positief

  • goede duidelijke website Gemak 10
  • snel geleverd en ik had een tv muurbeugel besteld deze was niet voorradig ik kreeg een andere (duurdere) per direct geleverd, geen verzendkosten betalen op tijd leveren direct antwoord op eventueel mailcontact echt super! Service 10
  • groot assortiment tegen scherpe prijzen Assortiment 10
  • goede service, scherpe prijs, en geen verzendkosten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marypolman
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
30-10-2014

dennusf

Aankoop: Online

Na een aantal dagen maar gaan bellen, weinig duidelijkheid. Uiteindelijk goed opgelost.

  • De tv zou na een dag geleverd worden, duurde echter langer. Gemak 4
  • Ik moest constant zelf achter de tv aanbellen. Uiteindelijk heb ik de track en trace code gehad. Stond er op de pakbon een hele andere bestel datum. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Alleen als de TV echt op voorraad is bestellen anders word je aan het lijntje gehouden. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van dennusf
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
29-10-2014

Klevringa

Aankoop: Online

TV werd niet geleverd binnen gestelde termijn. Na diverse telefoontjes omgezet naar andere( wel op voorraad zijnde) TV.
OOk deze werd niet geleverd!! Bestelling uiteindelijk geannuleerd. Nu wachten we nog steeds op het terugstorten van ons geld. Bedrijf is lid van Thuis Waarborg fonds, maar houd zich niet aan deze afspraken
Thuiswaarborg fonds is op de hoogte van onze klacht.

  • Overzichtelijke website. Maar de TV's zijn niet leverbaar op de gestelde termijn die daar vermeld wordt. Gemak 5
  • TV bleek niet leverbaar, na zeer veel telefoontjes enomzetting andere TV weer niet leverbaar. Na annulering nog steeds geen geld retour. Thuiswinkel Waarborg ingeschakeld. Service 4
  • Er staan veel TV's, maar het is maar de vraag of ze ook leverbaar zijn!!! Assortiment 5
  • TV's werden ondanks veel beloftes niet geleverd.Ook na annulering hebben wij nog steeds geen geld retour. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Klevringa
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

29-10-2014
Geachte heer/mevrouw Klevringa. Vervelend om te vernemen dat uw aankoopbedrag nog niet terug gestort is. Ik heb uw order bekeken en heb u hier een mail over gestuurd.

Vriendelijke groet.

André
Manager Back-office
Plattetvdiscounter
Totaal 8,8
4.5 sterren
28-10-2014

A.retel

Aankoop: Online

Een hoop keus en scherpe prijzen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.retel
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
28-10-2014

Gezond verstand

Aankoop: Online

Product kon niet geleverd worden
Beloftes werden niet nagekomen
Op emails werd niet gereageerd
telefonisch contact verliep netjes, helaas deden ze er niets mee.
Terugbetaling heeft veel energie en frustratie gekost.
Ongelofelijk dat een winkel dit keurmerk nog mag dragen aangezien er al veel meer klachten over terugbetaling zijn

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Vragen en of opmerkingen via de mail worden niet of nauwelijks beantwoord. Telefonisch netjes te woord gestaan maar gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Na annulering van een bestelling ( na 3 weken, omdat ze iedere keer een andere mogelijke leverdatum opgaven en uiteindelijk geen datum konden geven maar de tv inmiddels wel in prijs hadden laten dalen.....) vele malen gebeld en gemaild om het geld terug te krijgen... uiteindelijk via het waarborgfonds contact gezocht met de winkel waar ze ook niet op reageerden. uiteindelijk na ruim 8 weken eindelijk het geld terug..... Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Ik zou deze winkel zeker niet aanraden omdat ze naar eigen zeggen zeker al uiterlijk 14 dagen wachten alvorens het geld terug te storten. En dat er echt met gerechtelijke stappen gedreigd dient te worden alvorens ze daadwerkelijk tot terugbetaling overgaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Gezond verstand
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

jaap_d_g

Aankoop: Online

Zie motivatie bij beoordeling

  • Ik had het een en ander al uitgezocht. Ik heb vervolgens via PTD gemakkelijk mijn product kunnen bestellen. Gemak 9
  • Voordat ik via de website mijn bestelling heb geplaatst heb ik eerst gebeld over de voorraad Hier werd ik goed geholpen. Paar dagen nadat ik de bestelling binnen had gekregen, belde PTD mij om te vragen of ik tevreden was over de levering en het product. Dit heb ik niet eerder mee gemaakt bij andere webshops en wordt gewaardeerd. Service 10
  • Prima. Ze hadden mijn product op voorraad. Heb niet naar andere producten gezocht. Assortiment 8
  • Goedkoopste (enige webshop waarbij het product 150 euro goedkoper was dan alle andere webshops), goede service voor en na. Levering is ook vlekkeloos verlopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jaap_d_g
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

spikehardy

Aankoop: Online

Goed, snel, goedkoop, vriendelijk en service!

  • Super makkelijk in de bestelling en afhandeling. Gemak 10
  • Ondanks slechtere reviews ben ik erg tevreden over de service en de informatie. Service 9
  •   Assortiment
  • Goede service, snelle levering, vriendelijke telefonische support Aanbeveling 8
» Lees de hele review van spikehardy
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
28-10-2014

nard bender

Aankoop: Online

simpel bestellen, tijdige levering, uitmuntende service en de laagste prijs!

  • Het bestellen was overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk, zoals het hoort! Gemak 8
  • Alles werd naar behoren geleverd, en ik werd zelfs nog gebeld nadat de bestelling geleverd was of alles naar wens was. Bijzonder netjes Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nard bender
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

29-10-2014
Beste Nard.

Hartelijke dank voor je review. Fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is.
We wensen je veel plezier van je toestel.

Met vriendelijke groet,

André
Manager Back-office
Plattetvdiscounter
Totaal 10
5 sterren
28-10-2014

Brederveld

Aankoop: Online

Snel, efficiënt en correct; wat wil je nog meer. Vooraf was duidelijk dat 1 tv van hun leverancier moest komen en ze hebben toen geregeld dat beide tv's van de leverancier rechtstreeks naar ons kwamen.

  • Via de website is de bestelling goed verlopen. Men was duidelijk in de berichtgeving. Gemak 10
  • Plattetvdiscounter heeft zelf nagebeld om te controleren of de bestelde goederen goed zijn afgeleverd. Service 10
  • Zij hadden alle producten die ik zocht voor een goede prijs. Assortiment 10
  • Snel, efficiënt en correct; wat wil je nog meer. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Brederveld
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-10-2014

man80

Aankoop: Online

Wat een waardeloze zaak.Produkt niet op voorraad terwijl dat wel op de site staat.bestelling na meer dan een week wachten en niks horen van hun kant de bestelling maar geannuleerd.Geld wordt binnen twee weken terug gestuurd.NIET DUS.Meerdere malen gebeld en gemailt.Elke keer weer valse beloftes dat het gestort wordt.Klacht ingedient bij thuiswinkelwaarborg.Weer excuses en beloftes.We zijn inmiddels 5 weken verder.En het geld nog steeds niet in mijn bezit.Dit bedrijf is het thuiswinkelwaarborgcertificaat NIET waard

  •   Gemak
  • zie mijn uitgebreide review.Nog nooit zo slechte service gehad als bij deze webshop. Is het woord service niet waard Service 1
  •   Assortiment
  • Een webshop die zijn klanten zo aan het lijntje houd met valse beloftes keer op keer. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van man80
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
25-10-2014

mduutgrunn

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

Ondanks goede service om te kunnen ruilen voor een ander artikel werd mij verteld dat ik het vervangende artikel NIET direct mee kon krijgen, wel later op de dag terug komen hiervoor, terwijl ik naast de nieuwe stond. Uiteindelijk toch direct kunnen ruilen (kosste weliswaar 5 min.) Daarnaast niet ontvankelijk voor tip over mobiele website, zeer verontwaardige medewerkster.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zeer klantonvriendelijke showroom. Medewerkster noemt het geen winkel, want het is een showroom, en dat zijn andere rechten en plichten als een winkel. Heb netjes geantwoord dat ze dan de term 'fysieke winkel' ook van de website moeten halen. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De webshop, geen probleem, maar medewerkers in winkel/showroom klantonvriendelijk. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van mduutgrunn
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
21-10-2014

jon1908

Aankoop: Online

Na diverse malen bellen bleek pas dat het product niet op voorraad was. Aangezien ik haast had met de bestelling heb ik deze geannuleerd. Het reeds betaalde bedrag is na 3 maanden nog steeds niet terugbetaald, ondanks WEKELIJKS bellen en mailen waarbij mij steeds wordt verzekerd dat het bedrag wordt terugbetaald.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Volgens website was product op voorraad, bleek niet zo te zijn nadat ik er zelf diverse malen om vroeg. Bestelling geannuleerd en wacht nu al 3 maanden op terugbetaling. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Prijzen lijken goed maar communicatie en service ver onder de maat Aanbeveling 2
» Lees de hele review van jon1908
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
13-10-2014

molang

Aankoop: Online

wil mijn oordeel wel aanpassen als ik mijn geld snel terug heb, maar er werd al 14 dagen aangekondigd in de enige mail die ik ontving.

  •   Gemak
  • op woensdag TV besteld die op voorraad zou zijn. De dag erna gebeld, tv zou pas 2 dagen later daar binnen komen en gelijk worden verzonden. Maandag maar weer gebeld, waren te weinig binnen gekomen, konden niet vertellen wanneer hij geleverd zou worden. order geannuleerd, nu maar 14 dagen wachten tot ik mijn geld binnen heb(niet meer van deze tijd, waar de klant nog koning hoort te zijn) Verder heb ik in 5 dagen tijd geen enkele email of telefoon ontvangen die mij op de hoogte hield, moest er zelf achteraan Service 1
  •   Assortiment
  • geld weg, geen levering, duidelijk lijkt mij. betaling moet wel gelijk, als de winkel niet doet wat hij tot 2 x beloofd mag je 2 weken op je geld wachten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van molang
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-10-2014

Frits247

Aankoop: Online

Netjes de volgende dag in huis nadat ik de dag ervoor eind van de middag had besteld. Duidelijke communicatie per mail en de scherpste prijs. Top winkel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Vriendelijk personeel! Snelle service Service 10
  • Zeer uitgebreid en goedkoopste prijzen die ik kon vinden. Assortiment 10
  • Ik zou plattetvdiscounter zeker aanbevelen. Perfecte combi van goede service en scherpe prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frits247
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-10-2014

claassen31

Aankoop: Online

De website vond ik via Google, kwam zonder problemen bij de goede tv. Bestellen en bezorgen ging prima.

  • TV was makkelijk gevonden. Prima site. Gemak 9
  • Mijn Samsung werd de dag na mijn bestelling thuisbezorgd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Het hele proces liep prima. Ik had nog een vraagje over het aansluiten, dus even gebeld. Goed geholpen, helemaal blij. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claassen31
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-10-2014

Jaime83

Aankoop: Online

Ik belde of het toestel op voorraad was en dat bleek het geval, maar de aardige man aan de lijn vertelde me dat ze een dagaanbieding hadden van een beter model voor €30 meer. Hij was op voorraad werd binnen 2 dagen geleverd.

  • Het bestellen ging eenvoudig via de site. Gemak 9
  • Ik heb eerst even gebeld of het toestel daadwerkelijk op voorraad was en dat werd bevestigd. Ik werd gewezen op een model wat in de dagaanbieding was voor dezelfde prijs. Dat was erg attent. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en m'n tv werd binnen de aangegeven tijd geleverd. Ik ben erg tevreden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaime83
Reageer op deze review

Totaal 2,7
1 sterren
07-10-2014

miega

Aankoop: Online

De bestelde tv was defect. Een schade vanwege Post NL, dus zover niets te verwijten aan de PlatteTVDiscounter.
Helaas de afhandeling hierna wel. Na het retourneren van de defecte tv kwam de beloofde vervangende tv niet. Hierover heb ik meerdere malen contact opgenomen, maar ik "moest maar even wachten". Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Toen was het de uitdaging om mijn geld terug te krijgen, wat uiteindelijk is gelukt na een klacht via de Thuiswinkel.org website en de dreiging met juridische stappen.
Kortom: ze hebben mooie spullen, maar gezien de service en alle moeite om mijn geld terug te krijgen vind ik het niet waard om ooit hier nog iets te bestellen. Er zijn genoeg andere winkels die net zulke mooie spullen hebben en tegen dezelfde prijzen of zelfs goedkoper.

  •   Gemak
  • De service is heel erg slecht. Op e-mail: geen reactie, op telefoontjes: een onwillige medewerker die "niets voor je kan doen". Service 1
  • Aan het assortiment mankeert het niet. Lees de volledige review voor toelichting. Assortiment 6
  • Een absolute AFRADER! De service is erbarmelijk en na annulering van de bestelling kreeg ik geen geld terug. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van miega
Reageer op deze review

Reactie:
Freggelientje

10-10-2014
ik had dus hetzelfde probleem na annuleren van een tv die niet op voorraad was, ik heb deurwaarder ingeschakeld had niet zo hoeven gaan als ze netjes het goed binnen een week op mijn rekening hadden gestort
Totaal 2,0
1 sterren
04-10-2014

david0321

Aankoop: Online

It has been 45 days after the confirmation of my order cancellation (cancellation date: 20-08-2014, order #234547). They still do not return the money I paid. The cancellation of the order is due to the fact that I was told they could not get the TV from their supplier and they did not know when they would get it.

I wrote email to plattetvdiscounter about and they told me it will be returned in two weeks after cancellation. Two weeks later, I still do not receive the money and wrote them back to ask what was going on.But they do not reply to my email any more. I start calling them .Everytime I called the customer service, I was told the money will be back in two days. It has been 5 times and I feel like played.

  • Easy to explore and find the product you are looking for and easy to pay, but probably you will pay for nothing. Gemak 3
  • very bad, terrible. never keep their promise. no matter about the delivery or returning the payment after the order is cancelled. The shop might not be fully responsible for the delivery because they rely on the suppliers, but they should not lie. Service 1
  • good. easy to find stuffs you are looking for. it is well organized and the information and conditions are very clear, but the problem is they do not follow them themselves. Assortiment 3
  • The first time and the last time. Very bad experience. i would not be this angry if they just return my money after the order cancellation. i have been waiting for 45 days Aanbeveling 1
» Lees de hele review van david0321
Reageer op deze review

Reactie:
miega

07-10-2014
I have had the same experience. They are not willing to refund your money.
You can file a complaint on https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klachten/klacht-indienen
For me it helped.
Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

mikesanders

Aankoop: Online

Goed bedrijf welke zich aan de afspraken houdt.

  • Mooie en overzichtelijke site Gemak 9
  • Vriendelijke klantenservice Service 8
  • Zeer groot assortiment Assortiment 10
  • Gewoon een goed bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mikesanders
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-09-2014

Hagelkruis

Aankoop: Online

Zeer ruime keuze uit goed gespecificeerd assortiment tegen scherpe prijzen.

  • Grote keuze vanuit de luie stoel Gemak 8
  • Correcte hulp bij telefonisch navraag Service 8
  • Zeer ruime keuze Assortiment 8
  • Grote keuze in elke prijsklasse Gunstig geprijsd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hagelkruis
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-09-2014

Jan van Fessem

Aankoop: Online

Snelle levering en duidelijke keuzemenu's

  • Het kiezen wordt je gemakkelijk gemaakt met de juiste filters Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan van Fessem
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

esther224

Aankoop: Online

Na het lezen van de reviews een beetje " op onze hoede". Maar dit bleek helemaal niet nodig!

Ik heb een e-mail gestuurd met de vraag of de betreffende tv op voorraad was. Ik kreeg hier heel snel en duidelijk antwoord op. Op een maandagavond laat de televisie besteld en (zoals er beloofd wordt) op woensdag de televisie in huis!

En dit alles voor een scherpe prijs!

Kortom, heel erg tevreden!

  • Duidelijke, klantvriendelijke website Gemak 10
  • Snelle, duidelijke reactie op e-mail Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van esther224
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

25-09-2014
Hallo Esther,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, ik wens je heel veel plezier met je nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet,
Luuk,
Namens Team PlatteTVDiscounter
Totaal 9,0
5 sterren
24-09-2014

Marcvanc

Aankoop: Online

Eigenlijks op aan te merken. Alle webschops zouden van dit type moeten zijn.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcvanc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

Jpvd91

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site en makkelijk te bestelle en af te ronden. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Genoeg om uit te kiezen, en vaak ook voldoende voorraad! Assortiment 10
  • Goede service, ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jpvd91
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

koebink

Aankoop: Online

Incidenten zijn er altijd. Onthoud dat mensen vaak de negatieve zaken melden en weinig positieve dingen in een review

  • Groot aanbod , overzichtelijke website Gemak 9
  • Zondag besteld, dinsdag en vrijdag daarom thuis bezorgd Service 9
  • Groot aanbod Assortiment 9
  • Zeer zeker! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van koebink
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

tanjakos

Aankoop: Online

  • bestelling lukte niet altijd..kreeg gedoe met kortingscodes.als je ingetoetst hebt dan verviel alles en moest je opnieuw intoetsen Gemak 8
  • na mij email met de vragen kreeg ik volgende dag een email terug Service 10
  • goedkoper dan bij andere aanbiederes Assortiment 9
  • goedkoper,goede servies en verzending Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tanjakos
Reageer op deze review

Totaal 2,3
1 sterren
22-09-2014

game_on

Aankoop: Online

Niet leveren, geen juiste indicatie geven van de werkelijke levertijd, vooralsnog geen geld terug gehad, geen goede communicatie. Blijf verre van deze winkel.

  • Waardeloos. Levertijd zou 1 dag zijn, na 2 weken nog steeds niets ontvangen. Wel al betaald. Gemak 1
  • Mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil als niet binnen een week geleverd wordt, krijg een standaard antwoord terug waarin helemaal niet op de inhoud van mijn mail wordt ingegaan. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Hoe zou ik een winkel die niet levert, geen juiste indicatie van de levertijd aangeeft en vervolgens mijn geld niet terug stort aan kunnen bevelen? Dat thuiswinkel waarborg symbool hebben ze waarschijnlijk gekocht, in ieder geval niet verdiend! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van game_on
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

gielenbar

Aankoop: Online

Elektronica online kopen is best spannend: wordt het netjes geleverd? Het is heel fijn als een webshop je direct en steeds op de hoogte houdt van de voortgang van je bestelling. Deze webshop doet dat heel erg goed. Levering is bovendien supersnel.

  • Overzichtelijke website, goede productinformatie. Gemak 9
  • Snelle levering, goede informatie over bestelproces. Service 9
  • Ik heb gevonden wat ik zocht! Assortiment 9
  • Prima webwinkel met goede producten voor een prima prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gielenbar
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
22-09-2014

raw1969

Aankoop: Online

Het geven van onjuiste informatie over de levertijd op de website en het niet reageren op een klacht is voor mij reden om in de toekomst elders te shoppen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik vind dat de klantenservice matig reageert op klachten. Nadat ik bij hen aangaf dat ik niet tevreden was over de juistheid van de informatie (levertijd) op de website hoorde ik niets meer van ze. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik bestel op dinsdag een TV die volgens de website "direct leverbaar" is. Op donderdag neem ik contact op en hoor dat de TV pas vrijdag binnenkomt en zaterdag wordt geleverd. Ik vind dat niet in overeenstemming met de term "direct leverbaar". Aanbeveling 4
» Lees de hele review van raw1969
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

JY_be

Aankoop: Online

TV was op voorraad in centraal magazijn, na een chat met Tim op woensdag avond was de tv op donderdag in de Breda winkel voor mij beschikbaar, met een scherpe prijs :)
Prima van A tot Z!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JY_be
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-09-2014

Ronyombrouck

Aankoop: Online

Ik ken de winkel niet maar ben heel tevreden over mijn koptelefoon en de snelle service waarvoor mijn dank.

  • Ik had dit voordien nog niet gebruikt. Gemak 10
  • Supersnelle afhandeling en je kan het goed opvolgen. Service 10
  • Veel keuze. Assortiment 10
  • Gebruiksgemak . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronyombrouck
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-09-2014

doornhgc

Aankoop: Online

Het is gewoon allemaal prima geregeld. Snel afgewikkeld, precies wat je verwacht, en keurig bezorgd, met een heldere levering op het afgesproken tijdstip, dmv de toegezonden track code. De keuze in producyen is prima, en er zijn regelmatig leuke acties waar je best je voordeel mee kunt doen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Het is gewoon allemaal prima geregeld. Snel afgewikkeld, precies wat je verwacht, en keurig bezorgd, met een heldere levering op het afgesproken tijdstip, dmv de toegezonden track code. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van doornhgc
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-09-2014

Daemzer

Aankoop: Online

Online inzicht in prijzen en voorraad, gemakkelijk betalen van via ideal

  • Gewoon via site, conform afspraak netjes geleverd. Gemak 9
  • Wordt netjes via mail en telefoon op de hoogte gehouden van order status Service 8
  • Wist wat ik wilde, hier de beste deal Assortiment 8
  • Gezien mijn keuze en ervaring iedereen aan te raden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daemzer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Bergh17

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Winkel is goed bereikbaar en voor de deur parkeren (ideaal).
Je kunt je oude apperatuur inruilen voor een zeer scherpe prijs.
Je krijgt goed vakkundig advies. We zullen zeker voor onze volgende aankoop weer terug gaan naar deze winkel, en andere deze winkel zeker aanbevelen!!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bergh17
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-09-2014

piefpafpoef

Aankoop: Online

Verkeerde informatie op de site, als er op voorraad staat, is dat dus niet zo.
Te late informatie hierover.
Medewerkers weten niet welke data bij welke dagen hoort.
Er wordt beloofd dat de al gedane betaling binnen enkele dagen teruggestort wordt..inmiddels wacht ik al ruim 2 weken.

  • op voorraad op de site is niet zo en werd pas medegedeeld 1 dag voordat ik de bestelling zou hebben ontvangen indien de informatie op de site correct was geweest! Gemak 1
  • er wordt beloofd dat het al betaalde geld binnen enkele dagen op mijn rekening staat, inmiddels 14 dagen later nog steeds mijn geld niet terug Service 1
  •   Assortiment
  • De site is niet correct als het gaat om voorradige producten. De medewerkers weten niet welke data bij welke dagen hoort. Als je de bestelling annuleert, wordt gezegd dat je je al betaalde geld binnen enkele dagen teruggestort krijgt, enkele dagen duurt nu al meer dan 10 werkdagen! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van piefpafpoef
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
12-09-2014

style12

Aankoop: Online

meneer aan de telefoon was erg vriendelijk, helaas is de levering erg traag. Een week voor een product dat direct beschikbaar is.

  • bestellen ging makkelijk Gemak 8
  • levering is traag. Je besteld een product wat op voorraad ligt en het komt pas over een week binnen. Service 5
  • op tv gebied hebben ze vrijwel alles Assortiment 9
  • er zijn echter aanbieders die nog beter en sneller zijn. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van style12
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
11-09-2014

Leonvg

Aankoop: Online

Ik beordeel deze winkel onvoldoende omdat:

Op het moment dat ik iets bestel lijkt het alsof het artikel op vooraad is.
Dan betaal ik en een dag later krijg ik een bericht dat het artikel toch niet geleverd kan worden.
Maar ik heb wel betaalt. Vervolgens bieden ze mij een nieuwere home cinema set aan voor het zelfde geld. Maar ook die wordt niet geleverd. Vervolgens heb ik 4x gevraagd dat ik mijn geld terug wou. Ik ben uiteindelijk vanaf het begin dat ik de home cinema set bestelde tot dat ik me geld terug had zeker 3 weken bezig geweest.

  • Op internet bestellen is een gemak. Maar je geld teruflg krijgen omdat je het niet geleverd krijgt is anders. Gemak 1
  • Komen afspraken niet na. Leveren hun product niet. Als ik ze op bel en ze zeggen we bellen voor 6uutlr terug kan je beter je telefoon uitzetten want het gebeurt toch niet. Wel moet ik zeggen dat er snel wordt gereageeed via de chat. Service 1
  • ikWordt niet geleverd dus je krijg ook niets. Foto's van het artikel op hun onternet site klopte ook helemaal niet Assortiment 1
  • Absoluut aan niemand en het echt een zeer slechte internet winkel. Koop hier in iedergeval geen home cinema set dat is mijn ervaring. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Leonvg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-09-2014

jlcdebruijne

Aankoop: Online

snelle levering, met route begeleiding track en trace, zodat je op het juiste moment thuis kan zijn bij levering.
makkelijke betaling ideal

  • alles soepel verlaten tijdens bestellen Gemak 9
  •   Service
  • ruime keuzemogelijkheid Assortiment 9
  • goede service en correcte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jlcdebruijne
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
10-09-2014

galepinjo88

Aankoop: Online

Na verschillende slechte beoordelingen te hebben gelezen, toch de gok genomen om hier wat te bestellen. Ik denk: dat overkomt mij niet! Het is echt een ramp geweest kwa communicatie en om het geld terug te krijgen. Je verwacht binnen een aantal dagen een tv in huis te hebben als je daarvoor betaald. Na een MAAND had ik nog niks binnen. Toen heb ik de bestelling uiteindelijk maar geannuleerd. Dat zou ook binnen de beloofde 2 weken terug gestort worden. Na meerdere emails, telefoontjes en uiteindelijk een aangifte heb ik het na 5 weken terug gekregen. BEDENK GOED OF JE HIER WAT WIL BESTELLEN!!!!!

  • bestellen gaat heel makkelijk! Gemak 1
  • zeer slecht Service 1
  • Volgens de site op voorraad en toch niet kunnen leveren Assortiment 1
  • Koop hier niks, tenzij je hoofdpijn wil! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van galepinjo88
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-09-2014

ThijsReinders

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Het bestellen en afhalen van de TV was erg makkelijk, snel en simpel. Gemak 9
  • TV stond volgende dag klaar in de winkel Service 9
  • Veel TV's te koop Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ThijsReinders
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-09-2014

dirigent

Aankoop: Online

goed geinformeerd ,uitstekende prijs en snelle correcte levering van het produkt

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dirigent
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
06-09-2014

roberrtvz

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Ik heb een bluray speler besteld die aangeboden stond als direct leverbaar, maar hij kwam niet. na een paar keer bellen bleek dat de levering nog lang zou duren. vanuit het bedrijf ben ik nooit geïnformeerd. ik moest er altijd zelf achteraan. toen afbesteld. het terug betalen heeft 3!! weken geduurd en ik heb daarover een paar keer moten bellen en kreeg onder ander de smoes van het verkeerde rekening nummer. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • eigenlijk niet. de afhandeling van de geannuleerde bestelling was matig en de informatie over de bestelling die toch niet leverbaar was nihil Aanbeveling 4
» Lees de hele review van roberrtvz
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
03-09-2014

mrsbianca

Aankoop: Online

We hadden de tv de volgende dag in huis dus hele snelle service. De tv werkt super dus we raden deze site zeker aan

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mrsbianca
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.