Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


570 reviews Totaalscore 6,7
3 sterren
Gemak
4 sterren
7,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3 sterren
6,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
3.5 sterren
7,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 47
Totaal 10
5 sterren
28-05-2015

Alieke91

Super tevreden! :) Vooral de man die ons hielp was erg vriendelijk en spontaan.

  • Alles duidelijk uitgelegd en tv wordt opgestuurd naar huis. Gemak 10
  • Snel, goed en zeer vriendelijk geholpen. Service 10
  • Voor ieder wat wils Assortiment 10
  • Wij zijn zelf bij deze winkel gekomen door iemand anders. Aangezien onze eigen ervaring zullen wij zeker de winkel aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alieke91
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

JellemansGrun

Aankoop: Fysieke winkel
gron

tevreden over de service en de website en mooie TV gekocht

  • online gekocht, ideaal betaald snel bevestiging gekregen in groningen opgehaald Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • waarom moeilijk doen als het vanuit je huis kan.. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JellemansGrun
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

SimonWalle

grote showroom en verzorgde website.

  • op internet gekocht, in de showroom afgehaald Gemak 9
  • vriendelijke mensen, en verder niets met de service van doen gehad. hoofdtelefoon werkt prima Service 10
  • veel merken en maten op voorraad grote zaak in Groningen Assortiment 9
  • ik zou deze zeker aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van SimonWalle
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

janklaseboer

Aankoop: Fysieke winkel
hoendiep groningen

Groot assortiment
Scherpe prijzen
Goede informatie

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • De tv werd tot in de auto gebracht. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Vriendelijke medewerkers Goede service Scherpe prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van janklaseboer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-05-2015

MarionWijnstra

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Je krijgt altijd een goed advies. De sfeer is goed, vriendelijke mensen Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • veel keuze, gemak, goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MarionWijnstra
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-05-2015

nielsdijk

Aankoop: Online

Ik had het toestel besteld, maar deze bleek niet meer leverbaar. Ik kreeg keurig een mail dat ze me het nieuwe model aanboden.
Hier ging ik natuurlijk mee akkoord.
Na ontvangst kreeg ik m'n ci+ module niet aan de praat, maar telefonisch werd ik keurig door het installatie proces geloodst.
Al met al een prima ervaring.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nielsdijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-05-2015

Job Kersten

Aankoop: Online

Snel gevonden en besteld, binnen paar dagen in huis.

  • TV stond als aanbieding op website. Makkelijk gevonden. Gemak 10
  • Naar aanleiding van een vraag heb ik nog even gebeld. Werd na paar minuten prima geholpen. Service 10
  • Ik vond diverse vergelijkbare toestellen, maar koos uiteindelijk voor de eerste die ik had gevonden. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Job Kersten
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

Tjensun

Aankoop: Online

De service is prima, je wordt vriendelijk te woord gestaan en het personeel is zeker niet te beroerd om dat stapje extra te zetten.

  • je kunt gemakkelijk alle toestellen zien en deze worden snel thuis gestuurd. Gemak 9
  • In de winkel wordt je prima geholpen door vriendelijk personeel die goed ingelicht zijn over de toestellen. Service 9
  • Er is voldoende keuze, ook voor de mensen die wat minder te besteden hebben. Assortiment 9
  • Ik ben zelf zeer tevreden dus waarom zou ik deze winkel niet aan een ander aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tjensun
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-05-2015

Jannie11111

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Keurig geholpen in de winkel geen opdringerige verkopers Gemak 10
  • De verkoper liep mee naar de auto om de tv in te laden. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Prettig televies vergelijken en geen opdringerig gevoel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jannie11111
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-05-2015

Wonder23

Aankoop: Online

Algemeen Super de super

  • zeer overzichtelijk Gemak 10
  • Super gemotiveerd Service 9
  • amai wat een gamma Assortiment 10
  • Algemeen super.Daar kunnen de Belgen niet tegenop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wonder23
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

donka04

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

In het algemeen zeer tevreden.

  • Winkel erg gemakkelijk te vinden. Website erg duidelijk. Zeer tevreden. Gemak 9
  • Zeer vriendelijk en geduldig personeel, en er wordt goed naar je geluisterd,zeer kundig personeel.Kortom een aanrader. Service 9
  • Erg veel keuze. perfect. Assortiment 9
  • Ga de winkel wel degelijk aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van donka04
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
26-05-2015

drako

Een winkel die ook nog lid is van het thuiswinkel.org waardoor je belooft om alle afspraken die daarbij horen na te zullen komen en die zo met zijn klanten omgaat.Dat is niet te bevatten, dit kan en mag gewoon niet ze zeggen altijd de klant is koning, maar dat geldt bij hun echt niet.Dat zijn ze zelf namelijk.

  • De bestelling plaatsen gaat zoals bij velen gemakkelijk, maar dan. Gemak 10
  • Ik heb 5 mnd geleden een sonos soundbar met subwoofer besteld ,maar tot op heden nog niets ontvangen. Service 1
  • Er staat veel op de site waaruit je een keuze kan maken. Assortiment 8
  • Ik zou niemand een aanbeveling willen doen, ze beloven van alles maar komen werkelijk niets na. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van drako
Reageer op deze review

Reactie:
KlantW

27-05-2015
Moet me hier helaas bij aansluiten. In 5 maanden twee maal een email ontvangen met beloftes die nooit zijn nagekomen. Ook beloftes per telefoon nadat ik zelf de winkel heb gebeld zijn telkens niet waargemaakt. De laatste belofte is dat de bestelde Playbar en Sub deze week of uiterlijk volgende week worden geleverd? Ben benieuwd maar mijn geduld zit al zwaar in het rood!

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

27-05-2015
Hallo Drako,

Uiterst vervelend, zou je even contact met ons op kunnen nemen dan gaan wij dit voor je oplossen.

Dit mag naar luuk@plattetvdiscounter.nl

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice
Totaal 8,8
4.5 sterren
25-05-2015

JanOppedijk

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Ik vind de punten goed die hierboven vermeld staan. We zijn goed en snel geholpen en binnen 2 dagen stond de nieuwe tv in de kamer. Heb er een goed gevoel aan over gehouden en heb daarna nog een wandbeugel voor onze andere tv gekocht. Weer zeer goed geholpen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle service, tv snel geleverd en de service qua afhandeling van de koop was zeer positief. Service 10
  • De tv's waar het een beetje om draait staan in de showroom. En voor klein materiaal is er ook voldoende keus. Assortiment 8
  • Overzichtelijke winkel met een assortiment van vele merken tv's. Goede kwaliteit van afhandeling en behandeling als klant Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JanOppedijk
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
23-05-2015

Wendyms

Op 16 mei een TV besteld. Deze was op voorraad dus zou binnen 3 dagen bezorgd worden. Op 21 mei gebeld waar de TV bleef. Er bleek een voorraadverschil te zijn en de TV zou vrijdag binnen zijn, dus zaterdag bezorgd worden. Nu zaterdag avond en geen TV. Verjaardagskado dus goed mislukt. Geen email of verdere communicatie ontvangen. ZEER Teleurstellend !!

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Als er een wijziging in levertijd is, kleine moeite om email of telefoontje te plegen om klant te informeren. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Wendyms
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-05-2015

odie9746

  • Lekker dichtbij en je kunt de modellen live zien. Gemak 8
  •   Service
  • Ruime keuze in merken en modellen. Assortiment 8
  • Deskundig en vriendelijk personeel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van odie9746
Reageer op deze review

Totaal 1,5
1 sterren
20-05-2015

equilator

Aankoop: Online

Zie eerdere commentaren.

  • De website is goed ingericht en ook makkelijk te vinden via Google. Na de bestelling neemt het gemak zeer snel af. Had een toshiba tv besteld die op voorraad was. Dan verwacht je deze binnen 48 uur in huis te hebben. Duidelijke mail met afleveringsgegevens wordt niet verstuurd. Alleen een bestellingsbevestiging. Na een dag of 4 maar gemaild, geen reactie tot op heden. Dag erna gebeld, ongeveer 1.5 uur in de wacht in twee gesprekken. Beide werden na een half uur tot drie kwartier beeindigd met een verbindingstoon. Dag erna net na opening gebeld, positief gesprek. Zou teruggebeld worden, tot op heden nog niet gebeurd. Zelf weer teruggebeld, tv niet meer leverbaar. Bestelling geannuleerd, geld binnen 7 dagen retour. Dit is ruim een maand geleden en ik wacht nog steeds op mijn geld. Gemak 1
  • Ook via Google is er een hoop te vinden over dit bedrijf. Positieve reacties hier zien er behoorlijk fake uit met specifieke overeenkomsten. Nog nooit een bedrijf ontmoet wat zo zaken doet. Service naar hun eigen portemonnee en daar stopt het dan. Mission accomplished. Service 1
  • Het assortiment lijkt prima, alleen is de voorraad niet daadwerkelijk beschikbaar. Ik kocht een tv die op voorraad was, en een week later kom ik er na veel moeite achter dat die op het moment van aankoop niet eens leverbaar was. Assortiment 3
  • Zelfs aan mensen die ik niet mag zou ik deze winkel niet aanbevelen. Hoop dat ik via deze weg mijn geld (zes weken na bestelling) wel krijg. Op mails van mijn zijde hierover geen reactie. En heb geen zin om weer uren te bellen hierover. Indien dit niet binnen 7 dagen gebeurt dan zal ik vervolgstappen nemen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van equilator
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

21-05-2015
Beste Equilator, wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt met ons bedrijf. Ik wil hier graag naar kijken en het voor je oplossen. Kun je me een mail sturen met je bestelnummer en naam, dan pak ik het direkt voor je op. andre@plattetvdiscounter.nl

Met vriendelijke groet,

André
Manager Klantenservice
Totaal 8,5
4.5 sterren
16-05-2015

Marion Wieringa

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep, groningen

  • Heel gemakkelijk, zelfde woonplaats. Mooie presentatie Gemak 9
  • Uitstekend! Prettige mensen. Vakkennis Duidelijk aanwezig. Service 9
  • Groot assortiment! Meer dan voldoende om een keuze te maken Assortiment 8
  • Grote mate. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Marion Wieringa
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-05-2015

Achilleon

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Dichtbij en mooie internet etalage Gemak 9
  • Snel en efficiënt t staat voor klaar Service 9
  • Breed en up to date Assortiment 10
  • Groot assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Achilleon
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-05-2015

bdilling62

siveres zijn goed goede informatie

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bdilling62
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-05-2015

jjeurissen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Van alle merken zijn er +-4 toestellen in de winkel te bezichtigen Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jjeurissen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2015

Chris Zwanenburg

Online besteld en afgehaald in groningen. Toestel was er binnen enkele dagen en kon in de winkel afrekenen.

  • Handige overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen. Gemak 9
  • Voordat ik mijn bestelling plaatste, nog wat informatie ingewonnen bij de helpdesk. Ik werd prima te woord gestaan en de man wist waar hij over praatte. Service 9
  • Ruim assortiment, voldoende keuze en scherpe prijzen. Assortiment 9
  • Ik zie geen reden om deze winkel niet aan te raden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Chris Zwanenburg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2015

Stijn H.

Als je op zoek bent naar een goede televisie maar nog niet zeker weet welke televisie het wordt kun je langs komen in de uitgebreide showroom om het assortiment te bekijken en voor advies. Je wordt dan uitstekend geholpen.

  • De winkel is dicht bij huis. Ik kon de televisie meteen afhalen. Gemak 9
  • Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Service 9
  • De winkel lijkt een groot aanbod van verschillende televisies te hebben tegen nette prijzen. Assortiment 9
  • Prima winkel waar je gerust langs kunt gaan voor een goed advies. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stijn H.
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
13-05-2015

maurice676

  • recentelijk een panasonic ax630 toestel gekocht bij platte tv discounter. Eerst rondgekeken op de site voor assortiment, had al snel mijn keuze gemaakt en heb gebeld of het toestel in voorraad was. werd geinformeerd dat het toestel ook in de showroom stond, ben daar direct geholpen door vriendelijk personeel en niet veel later lag het toestel al in de auto, super Gemak 8
  • vriendelijk personeel, snel geholpen Service 8
  • ruime keuze op site Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van maurice676
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-05-2015
Hallo Maurice,bedankt voor je review veel plezier met je nieuwe Panasonic. Met vriendelijke groet, Nicole Klantenservice
Totaal 9,2
5 sterren
13-05-2015

MartinSonosBosch

Aankoop: Online

Ik ga binnenkort mijn Sonos uitbreiden hopen dat de levering sneller gaat.

  • Online besteld afgehaald aan het Hoendiep Gemak 9
  • prima, niets op aan te merken Service 9
  • veel op voorraad. grote showroom Assortiment 9
  • Het heeft even geduurd met de Sonos, maar excuses geaccepteerd door de plattetvdiscounter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MartinSonosBosch
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-05-2015

jherbrink

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Erg goede service. Ze luisteren goed wat je behoeftes zijn en stellen daar een tv op af. Zeer tevreden met mijn aankoop

  • Doordat ze de tv's hebben hangen in de showroom kan je het makkelijk een keuze maken. Dit is natuurlijk erg uniek voor een internet winkel Gemak 8
  • Ze luisteren goed wat je wilt en passen de tv goed bij je wensen Service 9
  • Ze hadden nog niet alle nieuwe modellen op de muur hangen maar hebben online een erg groot assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jherbrink
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

13-05-2015
Hallo, bedankt voor uw positieve feedback! met vriendelijke groet, Nicole
Totaal 9,0
5 sterren
11-05-2015

Gerardveen1971

  • Ik heb me eerst online verdiep in de tv van mijn keuze en ben daarna weze kijken in de showroom. Gemak 9
  • Ik werd goed tewoord gestaan. Geen opdringerige verkopers, maar netjes te woord gestaan. De tv werd netjes in de auto gezet. Service 9
  • Lekker ruim assortiment. Het nieuwe model wat ik wilde hebben hadden ze hier ook al. Assortiment 9
  • Ik zou iedereen aanbevelen hier te kopen. Mocht je niet in de buurt wonen zou ik het gewoon online bestellen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerardveen1971
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
11-05-2015

rfleur95za

Aankoop: Online

De opmerkingen bij de verschillende onderdelen spreken voor zich. Blijkend uit andere reviews zijn er helaas meer mensen met deze ervaring. Eigenlijk zou hier iets aan gedaan moeten worden en vind ik een keurmerk hier niet passen.

  • Bestelling plaatsen en betalen ging goed. Gemak 7
  • De bestelde TV kon helaas niet geleverd worden dus alles geannuleerd. Hiervan bevestiging gekregen, tot zover prima. Terugbetaling bleef echter uit, ondanks diverse toezeggingen via mail. Uiteindelijk geen reacties meer op mijn mails. Pas na aangetekende dreigbrief met juridische stappen is het geld retour gestort. Er zijn ruim 6 weken overheen gegaan. Zeer frustrerend en een webshop met thuiswinkel waarborg onwaardig!!! Service 2
  • Wel keuze genoeg maar bij mij bleek het uitgezochte produkt toch niet leverbaar. Het aangeboden alternatief was voor mij geen optie daar ik specifiek één bepaald type zocht. Assortiment 6
  • Prijzen zijn heel scherp maar gezien mijn ervaring niet voor herhaling vatbaar. Onbetrouwbare partij. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rfleur95za
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
10-05-2015

HansSn

Aankoop: Online

Goed: prijs en klantvriendelijkheid
Slecht: levertijd

  • Bestelling en betaling gaat makkelijk. Overzichtelijke website. Gemak 8
  • Aangegeven levertijd diverse malen uitgesteld. Ruim 3 maanden op levering gewacht. Is veel te lang. Telefonisch goed bereikbaar en vrijwel direct respons op e-mail. Medewerkers erg vriendelijk. Product ontvangen met excuusbrief van directie en medewerkers voor de te lange levertijd. Service 6
  • Zeer scherpe prijs, nergens zo goedkoop aangetroffen. Assortiment 9
  • Op de veel te lange levertijd na en het niet kunnen aangeven van wanneer je het product echt kunt verwachten. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van HansSn
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-05-2015

1896- Groningen

Leuke en goeie zaak om snel een tv aan te kunnen kopen.
Professioneel personeel

  • Makkelijk te bereiken / parkeren Gemak 8
  • Zeer snelle en professionele service Service 9
  • Meer dan genoeg keus uit verschillende merken Assortiment 8
  • Goeie service, snelle afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 1896- Groningen
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
09-05-2015

rikasa1

Aankoop: Online

  • snel te beslissen Gemak 8
  • steeds uitstel van levering, als je t zat bent en je geld terug wilt ben je maanden bezig, prulbedrijf Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • logisch als je aanbieden beter zijn dan de concurrent krijg je orders, die ik vooruit moet betalen, dan wil ik na plaatsen van de order ook binnen een week worden geleverd Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rikasa1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-05-2015

Ingrid Droog

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen, Hoendiep

Kom er zeker terug!

  • Ruime showroom, gratis parkeren Gemak 9
  • Zeer klantvriendelijk, bereid te helpen tot de uiteindelijke keuze te komen. Denken mee en luisteren echt naar de klant! Geen opdringerige verkopers die je iets willen aansmeren. Service 9
  • De meest gangbare merken zijn aanwezig. Assortiment 8
  • Zeker: goede service, klantvriendelijk personeel wat echt naar de klant luistert! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ingrid Droog
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
07-05-2015

Ruudsss

Aankoop: Online

Ik heb 1 feb een sonos playbar besteld en nog steeds niks gehad.
Elke week weer een mail dat het een week, een maand, of een paar maanden later komt.
Nu al twee weken lang het verhaal dat ie morgen op de bus gaat.
Niet bestellen hier!!!!!

  • Ik heb wel betaald, geen product! Ben al weken aan het bellen en mailene om duidelijkheid te krijgen. Van gemak is zeker geen spraken. Ellende! Gemak 1
  • Geen enkele reactie op vragen, elke keer als je belt een nieuwe belofte over de levering, via de mail krijge je uberhaupt geen reactie Service 1
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Ruudsss
Reageer op deze review

Reactie:
gbberg

12-05-2015
Dien een klacht in via Thuiswinkel. Je krijgt dan geen reactie, maar vervolgens gaat Thuiswinkel er achteraan. Dat helpt.
Totaal 10
5 sterren
07-05-2015

RoelofVos74

Aankoop: Online

We zochten een toestel, niet te groot voor niet teveel geld. Had eigenlijks nog nooit van het merk Salora gehoord, maar toch maar besteld. Prima bakkie voor een goede prijs. Niks mis mee.

  • De tv was eenvoudig besteld. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zocht een tv voor niet teveel geld, snel gevonden top Assortiment 10
  • Helemaal goed, toppie geleverd, niks op aan te merken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RoelofVos74
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
06-05-2015

Irene-wildeboer

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

De televisie binnen twee week terug gebracht voor reparatie, na me enig verdiept te hebben in de problemen die het product gaf. Bleek Philips niet erg goed te zijn op gebied van smart tv's! Geprobeerd de tv te ruilen ( met bijbetaling ) voor een Samsung, echter was dit niet mogelijk..
Geluk bij een ongeluk was de Philips niet meer te repareren en heb ik als nog een Samsung kunnen kopen! Helaas niet door de tv discounter!!

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Nieuwe Philips smart tv besteld 55 inch. Snel geleverd netjes behandeld, helaas na installatie thuis bleek de tv slecht te reageren/werken. Terug naar tv discounter dus! Ik moest zelf nieuwe software regelen gaan bij Philips.. Naar iets door drammen kon de tv blijven en zou het door hun geregeld worden (belachelijk en niet erg vriendelijk) Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Zo lang er niets mis is met het geleverd product prima winkel, heb je echter een defect dan zijn ze erg terug houdend en kunnen zelf bij simpele defecten het probleem bij de klant neerleggen. (Lekker gemakkelijk) Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Irene-wildeboer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-05-2015

Ferdi van Dijke

Aankoop: Online

Nieuwe Philips tv gekocht! Snel geleverd! Heel blij mee!

  • Overzichtelijke site, makkelijk en snel te bestellen! Gemak 8
  • Snelle levering binne 24 uur! Service 9
  • Groot en vernieuwd assortiment! Assortiment 10
  • Top alles goed en snel geregeld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ferdi van Dijke
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
04-05-2015

Zwaaf

Aankoop: Online

Al drie maanden wachten op een product. En nog niet geleverd. Schandalig.

  • Geen bestelling, website prima. Achterliggende logistiek drama Gemak 1
  • Inmiddels 5 identieke mails ontvangen dat mijn playbar volgende week geleverd wordt. 2-2 besteld en betaald, nooit levering ontvangen Service 1
  •   Assortiment
  • Zelden een onbetrouwbaardere internetwinkel gezien! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Zwaaf
Reageer op deze review

Reactie:
gbberg

12-05-2015
Dien een klacht in via Thuiswinkel. Je krijgt dan geen reactie, maar vervolgens gaat Thuiswinkel er achteraan. Dat helpt.
Totaal 7,2
3.5 sterren
03-05-2015

Saporro

Aankoop: Fysieke winkel
In het filiaal aan de Hoendiep in Groningen

Ik vind de behandeling in de winkel naar de klant toe goed en ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • kan beter vooral als je belt. Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • omdat ik vind dat er wel een paar verbeter punten zijn vooral op het gebied van iets beloven. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Saporro
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
02-05-2015

jboschtuin

Aankoop: Online

Ik heb op 31-01-2015 een Sonos Sub besteld bij dit bedrijf. De levering is tot op heden (02-05-2015) uitgebleven. De reden is altijd onduidelijk gebleven. De levering wordt telkens weer met een week uitgesteld. Vervolgens krijg je te horen dat het product er toch weer niet bij zit en dat het nog 1 week langer gaat duren.
Helaas hebben ze wel mijn geld geïncasseerd op 31-01. Ben bang dat ik kan fluiten naar het geld.
Als je geld je dus lief is, bestel dan alsjeblieft niets bij dit bedrijf. Laat je niet verleiden door hun aantrekkelijke prijzen, want uiteindelijk trek je aan het kortste eind. Er wordt namelijk niets geleverd.

  •   Gemak
  • Geen sprake van service. Je wordt niet geïnformeerd als je bestelling vertragin oploop. Ze komen hun afspraken niet na en het interesseert ze allemaal niets. Service 1
  •   Assortiment
  • 1 ster is eigenlijk nog teveel. Als het even kan koop niets bij deze webwinkel. Je bestelling wordt uiteindelijk namelijk niet geleverd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van jboschtuin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-05-2015

pvanderstaai

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website, en kon gelijk zien welke muurbeugel het beste bij mijn TV past. Gemak 9
  • In tegenstelling tot wat ik lees op andere reviews, werd mijn product gelijk geleverd....dus prima Service 9
  • ruim assortiment en ook de nieuwe modellen van 2015 met voldoende informatie Assortiment 9
  • prima webshop. een van de betere website die ik tot nu toe ben tegengekomen voor de aankoop van een TV Aanbeveling 9
» Lees de hele review van pvanderstaai
Reageer op deze review

Totaal 3,3
1 sterren
30-04-2015

Kentekenplaat

Aankoop: Online

  • Bestellen gaat prima en makkelijk. Gemak 6
  • De eerste keer dat ik de Panasonic TX-40AS640E hier bestelde gaf de webshop aan deze op voorraad was. Meteen besteld en gekozen voor Afterpay als betaling. Ik kreeg de volgende dag ook de factuur. Terwijl dit niet de gebruikelijke gang van zaken is. Je ontvangt namelijk eerst het product en dan de factuur. Nou ja, de televisie kwam maar niet en na een klein maandje deze maar geannuleerd. Een paar keer moeten bellen met Afterpay tegen 0900 nummer omdat de televisie niet was geleverd. Service 1
  •   Assortiment
  • De Panasonic TX-40AS640E hier dus opnieuw besteld. Tegen beter weten in. Ik kreeg echter, naar mijn mening, een demonstratiemodel vol met vlekken en krassen. Echt schrikken, zo ernstig. De beschermfolie, zoals gebruikelijk, op het scherm en sierlijst ontbraken. Het witte piepschuim was ook niet heel, maar in stukken gebroken. Contact opgenomen met het bedrijf die met een welgemeend excuus kwam omdat de televisie wellicht uit de doos is geweest en dat deze gratis opgehaald zou worden. Gelukkig niet rechtstreeks betaald, maar met Afterpay. Geen zin om op mijn centen terug te wachten. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Kentekenplaat
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
30-04-2015

WimRo1956

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen Hoendiep

Als ik weer jaren plezier heb van mijn Tv dan ben ik helemaal te spreken over de PlatteTVDiscounter uit Groningen. Ik kom zeker nog eens terug

  • Goede uitleg gekregen, aantal merken vergeleken. toch maar voor Samsung gegaan Gemak 9
  • meegelopen naar de auto op handig karretje. getuigd van goede service Service 10
  • voldoende merken aanwezig, keuze genoeg..mijn tv was op voorraad. Assortiment 10
  • Ik zou deze zeker aanbevelen, lijkt me niets op aan te merken. ze nemen de tijd voor je en zijn deskundig. (geholpen door een Dame) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van WimRo1956
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
30-04-2015

jtHa

Aankoop: Online

Op 25 januari bestelde ik een Sonos playbar bij PlatteTVdiscounter.nl. Dit apparaat is tot op heden nog niet geleverd.
PlatteTVdiscounter heeft eind januari meer Sonos apparaten verkocht dan dat zij in voorraad had of binnen afzienbare tijd zou krijgen. Naar de kopers is gecommuniceerd dat er van een vertraagde levering sprake was en steeds zijn wij systematisch aan het lijntje gehouden over een spoedige levering binnen 2 weken. Door een foutje van platteTVdiscounter werd ons bekend wie het allemaal betrof; wij hebben sindsdien contact met elkaar gehouden. Het ging om meer dan 100 bestellingen.
PlatteTVdiscounters verkoopt nog steeds Sonos playbars, terwijl er nog vele gedupeerden zitten te wachten op levering. Schandalig!!
Het is ongelofelijk dat deze dealer zo'n hoog cijfer in jullie ranking heeft.

  •   Gemak
  • Nazorg was ver beneden de maat. Steeds weer werd een nieuwe leverdatum beloofd, die ook steeds weer met 2 weken werden uitgesteld. Klantenservice was zeer slecht bereikbaar en beantwoorde geen vragen meer. Service 1
  •   Assortiment
  • Deze webshop komt zijn afspraken niet na. Drie maanden wacht ik tevergeefs op mijn product terwijl ik een bestelling deed van een product op voorraad. Ondanks de leverproblemen is dit product nog steeds te bestellen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van jtHa
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
29-04-2015

gbberg

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • De order was na 6 weken niet geleverd waarop ik deze geannuleerd heb. Vervolgens werd het aankoopbedrag niet terugbetaald. Een klacht ingediend bij Thuiswinkel. Daarop kreeg ik het bedrag onverwijld op mijn rekening. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik heb zeer getwijfeld aan de integriteit van deze winkel en doe dat nog. Hoe eenvoudig is het om een aankoopbedrag terug te storten? Ik denk dat de firma liquiditeitsproblemen heeft. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van gbberg
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.