Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1172 reviews Totaalscore 8,6
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 37
Totaal 9,2
5 sterren
23-07-2014

fransrogier

Aankoop: Online

  • Easy bestellen in korte tijd Gemak 9
  • Hele transactie wordt keurig via email bevEstigd Service 9
  • Alles ruim op voorraad Assortiment 9
  • Niets te klagen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fransrogier
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-07-2014

RonCR

Aankoop: Online

Het bedrijf kon het bestelde product niet leveren. Mail ontvangen dat we geld retour kregen. Ondanks herhaaldelijke telefoongesprekken geen geld. Steeds ontwijkende antwoorden van dezelfde persoon dhr xxxx.Ik heb inmiddels Kassa van de Vara geinformeerd en om hulp gevraagd. Volgende week zal ik de geschillencommissie inschakelen. Aangifte wordt ook gedaan. Ongehoord gedrag van deze winkel. Bedenk vooraf goed of u hier aan aankoop wilt doen!!!

  •   Gemak
  • Nadat product niet geleverd kon worden bericht gekregen dat geld retour gestort zou worden. Nu 3 weken later nog niet gehad (order 232093). In hun eigen voorwaarden staat dat er binnen 14 dagen het geld teruggestort zal wordencht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens Service 1
  •   Assortiment
  • After service is slecht. Men komt afspraken niet na ook niet na verschillende keren bellen.Geld wordt niet teruggestort. Service desk doet heel onschuldig en verwijst naar administratie van het bedrijf. Had wel gemoeten .. snap er niets van.. maar er gebeurt niets !! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van RonCR
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

22-07-2014
Beste RonCR,

vervelend om te horen dat wij hier fouten hebben gemaakt, met het gebruikte mail adres kan ik geen transactie vinden. kunt u de gegevens van deze bestelling mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl zodat ik dit voor u kan oplossen.

mijn excuus voor het ongemak.

Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter
Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

ErikGT

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Eerst telefonisch zeer goed geholpen, daarna met mijn vrouw naar de winkel gegaan en daar supervriendelijk geholpen door een zeer kundige jongeman

  • Zeer makkelijke site en zeer kundige mensen aan de telefoon en in de winkel waar je gewoon naartoe kunt gaan Gemak 9
  • Zeer vriendelijke geholpen eerst door S. aan de telefoon, later door een jongeman in de winkel Service 9
  • Enorm veel keus Assortiment 10
  • Gedegen winkel, goede prijzen en gewoon uit voorraad leverbaar. Ik kan het gelijk meenemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ErikGT
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Maspalomas

Aankoop: Online

Al eerder een tv gekocht na deze goede ervaring vorige week
Een bijpassen audio set gekocht ook hier goed geïnformeerd
En snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snel geleverd binnen 2 dagen alles in huis Service 9
  • Genoeg keus, en overal duidelijk aangeven wat de verschillen zijn Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maspalomas
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-07-2014

Pia

Aankoop: Online

Totaal geen reactie op mail, telefonisch wordt snelle actie / geld retour beloofd maar vervolgens niets!!!!

  • Zie service, gemak is ook klantvriendelijkheid en klantgerichtheid Gemak 1
  • Dagaanbieding besteld, hoor na 2 dagen niet meer leverbaar, dus geld terug gevraagd. Nu nog geen geld retour!!!!! Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service. Nooit en te nimmer, ze hebben er gewoon making aan als ik ze benadert omdat ik mijn geld retour wilt!!! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Pia
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-07-2014

dappie2365

Aankoop: Online

Dit is een onbetrouwbare internet winkel. Levertijd die op hun site aangegeven wordt klopt niet. Excuus van ze is: "we zitten zelf nog levering te wachten" Dan moet je niet op je site vermelden dat de levertijd 3-5 dagen is!

  •   Gemak
  • Een aantal weken geleden een TV (Samsung) besteld bij de Platte TV discounter. Op de site stond 3-5 werkdagen levertijd (op zondag avond bested, dus je neemt aan dat 'ie dat dezelfde week nog bezorgd wordt. Helaas, 4 weken achter elkaar een mailtje gekregen dat het een week later zou worden. In de 5e week maar eens gebeld, gelukkig nam een magazijnmedewerker de telefoon op. Uiteindelijk de bestelling maar gecancelled. Heb pas een week later m'n geld teruggestort gekregen. Zeer onbetrouwbare internet-winkel.... Voor een tientje meer koop je vaak het zelfde product bij Bol.com Service 1
  •   Assortiment
  • Mijn advies: Mensen koop hier niet! Ze doen niet wat ze beloven (levertijd). Slappe excuses. En als je dan uiteindelijk je bestelling cancelled, moet je een week wachtn voordat je je geld teruggestort krijgt.Is toch niet meer nodig anno 2014. Als je moet betalen, dan kunnen ze het direct van je bankrekening afschrijven, maar bij terugbetalen duurt het een week. Ben dus uiteindelijk 5 weken m’n geld “kwijt” geweest. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van dappie2365
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
19-07-2014

Bbgkite

Aankoop: Online

Ik heb in totaal een uur aan de telefoon gehangen, kreeg dan weer te horen dat het allemaal goed kwam. Helaas bleek de belofte steeds leeg.

  • Bestellen ging zoals het hoort met de juiste stappen. Gemak 7
  • TV besteld die op voorraad zou zijn. Bleek dat ze meer hadden verkocht dan de voorraad. Toen zou hij binnen een paar dagen komen. Na geen track en trace code te hebben ontvangen maar weer gebeld. Hij was niet meer leverbaar. Een vervangend model gekozen en ja die was op voorraad, helaas zelfde verhaal als hier boven. Nu de order maar geannuleerd. En ben ik gezien andere ervaringen bang wanneer ik mijn geld weer krijg. Service 1
  • Ziet er leuk uit op de site maar in werkelijkheid hebben ze het niet. Assortiment 1
  • Zo een slechte ervaring wens ik niemand. Ik heb te veel aan de telefoon moeten hangen en kreeg steeds loze beloftes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bbgkite
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

19-07-2014
Beste '' Bbgkite''

Heel vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt,het spreekt voor zich dat dit nooit de bedoeling is. Ik wil het graag voor je nakijken wat er fout gegaan is en zou graag persoonlijk contact met je opnemen. kan je het bestelnummer van deze order mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl samen met de eerdere communicatie.
dan neem ik contact met u op en zal het zsm oplossen.

met vriendelijke groet,
Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter
Totaal 8,5
4.5 sterren
16-07-2014

vrednas

Aankoop: Online

Een overzichtelijke site met een goed gevarieerd aanbod. Mijn tv had geen vaste prijs, ik moest de prijs via de site aanvragen. Nog dezelfde avond kreeg ik via de mail een prijsvoorstel. Dit was een goede deal en heeft mij doen besluiten de tv te kopen. De tv was op het moment van bestellen niet op voorraad, dit stond niet op de site. De aflevering duurde hierdoor een aantal dagen langer, maar dit was geen probleem. De tv werkt helemaal naar behoren en ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

  • Een fijne overzichtelijke site, met veel informatie. Gemak 8
  • Mijn vragen werden nog dezelfde dag beantwoord. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik heb een tv kunnen kopen voor een zeer goede prijs, nergens anders werd mij een betere deal aangeboden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vrednas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

mariekes81

Aankoop: Online

Ruim aanbod. Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik vind het zelf fijn als ik mijn bestelling helemaal kan volgen via de site van de winkel. Dat was helaas niet mogelijk, maar ik ben verder prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

  • Je hoeft maar een paar stappen te doorlopen om je bestelling te doen. Gemak 9
  • Snelle levering. Overzichtelijke website. Service 9
  • De keuze is reuze!!! Prima ruim aanbod, voor ieder wat wils. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mariekes81
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
15-07-2014

Lesterhuis

Aankoop: Online

  • Ik heb 1,5 week geleden een tv besteld en betaald, maar tot op heden niks ontvangen terwijl hij direct leverbaar zou zijn. Gemak 1
  • Meerdere keren gebeld en gemaild. Na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding verbroken. De chat is offline dus ook hier krijg je niemand te pakken. Uiteindelijk na zoveelste bel poging iemand aan de lijn gekregen die mij beloofde dat de tv er binnen 2 dagen zou zijn, maar tot op heden nogsteeds niks ontvangen. Hierna kreeg ik plotseling een mailtje dat de tv wederom 3 werkdagen later zou arriveren. Kortom, waardeloze service. Service 1
  • Ruim assortiment, maar wat heb je er aan zonder beloofde levering? Assortiment 8
  • Zeer slechte service. De levertijden kloppen niet, communicatie met de winkel is vrijwel onmogelijk en ondertussen heb ik nog steeds geen tv. Ik ben heel benieuwd of de tv uberhaupt nog geleverd gaat worden. Ik snap niet waarom er niet gewoon actuele voorraad data wordt bijgehouden? Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Lesterhuis
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

19-07-2014
Beste Lesterhuis,

Heel vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt,het spreekt voor zich dat dit nooit de bedoeling is. Ik wil het graag voor je nakijken wat er fout gegaan is en zou graag persoonlijk contact met je opnemen. kan je het bestelnummer van deze order mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl samen met de eerdere communicatie.
dan neem ik contact met u op en zal het zsm oplossen.

met vriendelijke groet,
Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter

Reactie:
Salahsalah

16-07-2014
Beste
Ik ben helemaal eens met u ik zit op dit moment zelf in probleem op 5 jullie heb ik bestellen gedaan en tot nu ze hebben nieks gestuurd, uiteindelijk na 2 keer bellen ze beloofd dat over een week het TV thuis hebben, ik wacht tot volgende week als mij order niet gestuurd dan ga ik ook mijn geld terug vragen
Totaal 9,0
5 sterren
12-07-2014

Mark de Pauw

Aankoop: Online

Ruime keuze, handige web-site, correcte levering, gunstige prijs.

  • Bestellen vanuit je zetel, makkelijker kan niet. Gemak 9
  • Vlot en snel Service 9
  • Veel keuze Assortiment 9
  • We hebben onze vrienden reeds het adres doorgegeven. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mark de Pauw
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-07-2014

paulpit

Aankoop: Online

goede , snelle en correcte service

  • duidelijke site Gemak 10
  • service is correct, jammer dat er geen ordervoortgang zichtbaar is op je account Service 9
  • Ruime voorraad, als het niet aanwezig is hoor je snel de levertijd Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paulpit
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-07-2014

marcpeeperkoorn

Aankoop: Online

Goede service!

  • gemakkelijke via de site Gemak 8
  • allereerst ging er wat mis; waarna keurig hersteld en met veel service! Service 9
  • zie de site; ruime keuze! Assortiment 8
  • goed bedrijf, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marcpeeperkoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-07-2014

roelofvanderwal

Aankoop: Online

heb al genoeg boven genoemd

  • heb eerst gebeld en werd toen al super geholpen Gemak 10
  • eerst een tv besteld. daarna een sonos en later nog een beugel om het spul aan op te hangen. elke x goede argumenten en hulp waarom Service 9
  • tv beugel en sonosbar gekocht Assortiment 9
  • goed geholpen, vlot besteld en afgeleverd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roelofvanderwal
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
10-07-2014

Max23071979

Aankoop: Online

Goede winkel met goede prijzen. Het énige wat ik last vind is dat je de doos van tv moet bewaren. Hoe groter de tv hoe meer ruimte je moet houden voor de doos.

  • Het zoeken in de keuzes van welke tv e wilt zou makkelijker kunnen. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Max23071979
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-07-2014

jfhuizinga

Aankoop: Online

Uitstekende service, snelle levering. Kortom uitstekende webwinkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jfhuizinga
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2014

Denise7Juli

Aankoop: Online

Ik ben tevreden met het verloop van de bestelling tot aan de levering. Ook volop keuze voor ieder wat wils. Overzichtelijk website met genoeg informatie. Kortom duidelijk en krachtig.

  • Duidelijke website. Alle informatie is goed te vinden. Gemak 8
  • Tv rond 23:00 besteld en 1 werkdag later werd deze al bezorgd. Top service. Service 10
  • Genoeg keuze in elke prijsklasse. Ik vond het nog moeilijk kiezen met zo veel keuze Assortiment 7
  • Zeer goede ervaring. Ook mijn omgeving is erg tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denise7Juli
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

PierreO

Aankoop: Online

Makkelijke site, waar je heldere beschrijvingen van de producten kunt vinden, ik heb toen nog previews nagelezen en via een paar muisklikken en genoeg geld op de bank tot aankoop overgegaan in de wetenschap als het echt niet bevalt kun je het retourneren. Tevens aangegeven of ze me één uur voor aflevering wilde bellen, zodat ik geen snipperdag hoefde te nemen. Alles volgens afspraak verlopen, prima.

  • Ik zag het artikel en klikte het na de specificaties gezien te hebben aan en de vervolgstappen waren helder en duidelijk, na de bestelling werd ik via mail goed op de hoogste gehouden omtrent de status. Gemak 9
  • Service moet je eigenlijk niet nodig hebben, maar na het uitpakken van mijn TV kwam ik erachter dat er maar 1 AB in plaats van 2 afstandsbedieningen in de doos zat. Heb erover gebeld en er werd mij een AB toegezegd die ik ook heb gekregen. Service 9
  • Op mijn zoekgebied hadden ze een ruime keuze, in ieder geval genoeg om tot een koop over te gaan. Assortiment 8
  • De keuze en prijs waren goed in orde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PierreO
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-07-2014

wouterjunk

Aankoop: Online

super service!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wouterjunk
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
10-07-2014

robinbartelink

Aankoop: Online

Motivatie reeds aangegeven bij de ster-beoordelingen

  • Goede toegankelijke site. Gemak 9
  • Service afdeling wel gemakkelijk bereikbaar. Maar vervolgservice is slecht. Mijn tv zou opgestuurd worden, maar na een paar dagen was er nog niks verstuurd. Na telefonisch contact bleek dat de tv helemaal niet op voorraad was. Daar heb ik helaas geen bericht van gehad. Toen zouden ze hun best doen om het nog op tijd bij mij te krijgen. Ze zeiden dat ze het daarna direct verstuurd hadden. Echter PTT post, de bezorger, zei niks te hebben ontvangen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. € 25,00 aan telefoonkosten later bleek dat het toch eindelijk bij PTT post aanwezig was. Die waren alleen niet meer in de gelegenheid het te bezorgen. Dus ben ik het toestel zelf maar op gaan halen bij een distributiepunt van PTT post. Dit is eigenlijk niet mogelijk. Slechte communicatie en slechte afhandeling. Service 1
  • Er staat een ruime keuze op de site. Ik weet niet in welke mate de rest van het assortiment wel beschikbaar is. Assortiment 8
  • Je moet dan geen haast hebben of je moet eerst zelf contact op gaan nemen om iets duidelijk af te gaan spreken. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van robinbartelink
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

KrisD

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website met eenvoudige bestelprocedure Gemak 9
  • Bestelling stond eerst voorradig maar na de bestelling bleek er toch een wachttijd te zijn. Blijkbaar hebben bestelopdracht en voorraadbeheer elkaar gekruist. Ter compensatie werd mij een led-reinigingsset aangeboden. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KrisD
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

Jroenl

Aankoop: Online

Ik vind het een prettige winkel om te bestellen en voor de laagste prijs. De bestelling was goed te volgen via postNL en werd op tijd bezorgd.

  • Het bestellen gaat heel eenvoudig, geen gedoe met een account aanmaken. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ze hebben veel tv's in het assortiment en veel zijn direct leverbaar. Plus bijna altijd de laagste prijs. Assortiment 8
  • Iedereen die een nieuwe tv wil kopen zou ik plattetvdiscounter.nl aanraden. Het is super eenvoudig en vaak de laagste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jroenl
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

jeroenI

Aankoop: Online

Goede winkel met een breed asortiment en een goede prijs. Tv was binnen volgende dag binnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeroenI
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2014

xjlnn95

Aankoop: Online

Goede service en het was fijn dat ik mijn bestelling kon volgen en kon zien wanneer deze bezorgd zou worden.

  • Toen ik de tv had besteld en een dag later de tv op de site nog eens wou opzoeken bleek dat deze van de site was verdwenen. Na een emailtje kreeg ik snel antwoord dat mijn tv gewoon binnenkort bij me geleverd zou worden. Gemak 8
  • Snel antwoord Service 9
  • De enige aanbieder van deze tv met zo'n lage prijs. Assortiment 9
  • Goede service en lage prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van xjlnn95
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

Gallardo

Aankoop: Online

De scherpe prijs van dit artikel was voor mij de reden om bij de Platte TV Discounter te shoppen.

  • Het werkt eenvoudig om het gewenste artikel te bestellen en te ontvangen. Dit ondanks het feit dat ik niet zo goed ben met computers. Gemak 9
  • De service is gewoon goed omdat de bestelling ook nog via telefonisch contact werd getraceerd. De ontbrekende handleiding wordt op het toestel voorzien, maar ook dit vereiste een telefonisch contact van mij met de Platte TV Discounter Service 9
  • Het assortiment is gewoon ruim voldoende, men heeft een breed aanbod in al zijn facetten. Assortiment 8
  • 't Is altijd moeilijk om een ander persoon te adviseren over een bedrijf of product waarbij de goede condities voor mijzelf niet vanzelfsprekend voor een ander hoeven te zijn. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gallardo
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
10-07-2014

mhannink

Aankoop: Online

.

  • Site happert komt voorwaarden niet nalaat klant in het ongewis Gemak 3
  • Levering zou binnen 24 uur zijn. Na een week nog geen levering. Telefonisch 12 wachtende voor je meer dan 40 minuten in de wacht. Gestopt. Geen reactie op de mail Service 1
  • Levert niet wat ze verkopen. Informeren niet en zijn zeer slecht bereikbaar Assortiment 2
  • Slechte site, reageert niet en telefonisch niet bereikbaar. Uiteindeljjk alles geannuleerd. Moet nu 14 dagen op me geld wachten. Schandalig! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van mhannink
Reageer op deze review

Reactie:
mhannink

22-07-2014
Heb de order geannuleerd. Geld zou binnen 14 dagen retour gestort worden. Inmiddels 14 dagen later nog geen geld terug.

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

10-07-2014
Beste mhannink. We vinden het vervelend dat u een slechte ervaring heeft met ons bedrijf. Zou u mij uw ordernummer kunnen mailen? Dan neem ik even kontakt met u op.

Met vriendelijke groet,

André
andre@plattetvdiscounter.nl

Reactie:
Jack Poortinga

10-07-2014
Beste mhannink, uw ervaring is niet leuk, maar ik kan me voorstellen dat dit een incident betreft... Ik heb al meerdere keren besteld en heb er zeer goede ervaringen mee. Een cijferwaardering van 1,8 lijkt me dan ook zwaar overtrokken. Maar goed. Ik ga ervan uit dat de meeste mensen op het gemiddelde afgaan en die is meer dan goed.
Totaal 2,0
1 sterren
09-07-2014

p Haandel

Aankoop: Online

Ze de afspraken bij mij niet nagekomen zijn. Als ik de vele reviews lees. En vooral de negatieve is het tegenovergestelde dat dan van de positieve. Betreft de negatieve reviews, is voor mij heel herkenbaar.
Ik kan een ander alléén afraden, omdat ik er zelf geen vertrouwen meer in heb. Omdat ik me afvraag wie schrijft die tegenovergestelde positieve reviews? Maar dat is alleen maar mijn gevoel wat ik hieraan over heb gehouden.

  • Om een product(led smart tv) te kunnen bestellen. Moest ik meteen online betalen. Meteen daarna kreeg ik bericht, dat het geld in goede orde was ontvangen. Pas 3 dagen daarna kreeg ik bericht dat het product niet meer leverbaar was. Ze boden me de keus om voor het alternatief te gaan( een led tv ZONDER smart) voor hetzelfde bedrag. Alléén het formaat kwam overheen. Hier kwam ik achter omdat ik het even goed had vergeleken of ze wel dezelfde kenmerken had. Aangezien dit niet bleek, heb ik het geannuleerd. Het bedrag zou binnen 14 dagen teruggestort worden . Omdat dit niet gebeurd was. Heb ik meerdere malen gemaild en getelefoneerd. Nu uiteindelijk na 3.5 week later is het teruggestort Gemak 1
  • Mijn ervaring is, dat de mail eigenlijk alleen beantwoord wordt, als je telefonisch contact hebt opgenomen en er nog extra naar hebt gevraagd. Ondanks ik het gevoel had dat ze mij aan het lijntje hielden en het ook eerlijk zei, bleven ze vriendelijk en namen ze de tijd. Alleen voordat ik ze telefonisch te woord kon staan, nergde het telkens bijna een half uur, of dat er nog 9 of 3 wachtende voor mij waren, maakte in tijd nauwelijks uit! Service 1
  • Ze bieden scherpe prijzen voor de producten. Als het blijkt het product niet meer leverbaar is. Heb ik mogen ervaren dat ik een ander alternatief aangeboden kreeg voor hetzelfde bedrag, maar was niet vergelijkbaar .Alléén het formaat van de led tv kwam overheen komt. En het minder luxe, alternatief had géén smart!) Assortiment 5
  • Omdat ik het zelf slecht ervaren heb. Afspraken niet echt nakomen. Ze gaven mij een alternatief( ander product) toen het niet leverbaar was. Doordat ik het niet helemaal vertrouwde heb ik het alternatief product vergeleken met het bestelde product( groot verschil, minder luxe) Aanbeveling 1
» Lees de hele review van p Haandel
Reageer op deze review

Reactie:
Jack Poortinga

10-07-2014
Beste heer P Haandel, ik kan mij uw teleurstelling voorstellen, maar geloof mij; Ik heb al er al meerdere TV's besteld (4 stuks) en bij alle 4 ging het meer dan uistekend. Via de chat geholpen met kiezen, via de telefoon de levertijd doorgegeven. Ja, ik had ook een wachttijd, maar die lui hebben het vast ook wel eens druk. Meer personeel aannemen betekent meer kosten en dus zijn de producten duurder. Kan niet allemaal tegelijk he. Niet voor een dubbeltje op de eerste rang en ja, opveral kan iets fout gaan.

Het zou eerlijk zijn om uw revieuw bij te stellen met eerlijke cijfers. Als u vroeger rapportcijfers kreeg, was dat toch ook niet gebaseerd op 1 ervaring?

Whatever. Hier een boodschap van een wel tevreden klant.
Totaal 3,0
1 sterren
09-07-2014

mofo

Aankoop: Online

Adverteren met veel keus maar laten het dan afweten. Slechte zaak in deze tijd waar de concurrentie moordend is.

  • Op de site adverteren ze met veel artikelen. Alleen kunnenn ze het niet waar maken deze dan ook tijdig conform afspraak (indicatie ). Geen gemak dus. Gemak 3
  • Komen de afspraken niet na dus dat betekent een zeer slechte service naar de klanten toe. Service 2
  • Op de site adverteren ze met veel artikelen. Alleen kunnenn ze het niet waar maken deze dan ook tijdig conform afspraak (indicatie site) te leveren. Assortiment 4
  • Ik zou niet het risico willen nemen om zo behandeld te worden. Dus beveel ik niemand deze intershop aan omdat er concurrentie genoeg is. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van mofo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
09-07-2014

Jack Poortinga

Aankoop: Online

Alles was prima, wachttijden telefoon kunnen korter....maar goed geholpen door deskundig personeel.

  • Snel besteld, direct mail..na vraag over product goed te woord gestaan Gemak 10
  • Goede uitleg over de tv die ik zocht, zowel per telefoon als per mail. de twijfel die ik had is door de man aan de telefoon weg genomen door de goede onderbouwing. Service 9
  • Alle types en merken op de site aanwezig (ruim voldoende) Assortiment 10
  • Op advies van een vriend, en ik zeg het voort. top gedaan daar in Groningen !! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jack Poortinga
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-07-2014

hades51

Aankoop: Online

De motivatie komt eigenlijk overeen met de redenen tot aanbevelen bij iemand anders. Groot assortiment, goede service, snelle verzending en vlotte afhandeling van betaling.

  • Het navigeren op de site gaat erg vlot. Je kan snel en gericht zoeken. Gemak 10
  • Ik kreeg erg snel een antwoord op mijn vraag. Beleefd en correct antwoord waarmee ik goed verder geholpen werd. Service 10
  • Hetgeen is zocht was snel gevonden. Meerdere toestellen voldeden aan mijn minimumvereisten. Zo kon ik nog enkele andere extra opties toevoegen aan mijn zoekopties. Perfect toestel gevonden. Assortiment 9
  • Groot assortiment, goede service, snelle verzending en vlotte afhandeling van betaling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hades51
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-07-2014

bjorno23

Aankoop: Online

Super service, snelle levering zonder verzendkosten en een gemakkelijke en uitgebreide site!

  • Het bestellen van de televisie ging erg gemakkelijk en daardoor heel snel, aanrader voor mensen die moeite hebben om via Internet producten te bestellen. Gemak 9
  • De televisie werd erg snel na de bestelling geleverd, zonder verzendkosten - super service! Service 9
  • Erg uitgebreid assortiment en hele goede uitleg over de producten. Assortiment 10
  • Super service, snelle levering zonder verzendkosten en een gemakkelijke uitgebreide site! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bjorno23
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2014

AdriP

Aankoop: Online

  • Prima webshop, betrouwbare levering, scherpe prijzen. Gemak 9
  • Ik was een garantiebewijs kwijt geraakt en heb ik opnieuw bij hun opgevraagd. Hierbij ontstond wat verwarring en leek het voor mij alsof ze die niet opstuurden zoals wel beloofd was. Blijkbaar stond ik nog te boek voor die factuur met mijn oude email adres waardoor ik niets ontving en hun er vanuit gingen dat het was opgelost door de factuur opnieuw te sturen. Vandaag ben ik na opnieuw te mailen door hun opgebeld en is het probleem duidelijk geworden en is de beloofde factuur alsnog in mijn goede mailbox afgeleverd. Mijn mening over PlatteTVdiscounter is weer positief bijgesteld. Service 9
  • Ze hadden precies de TV die ik na uitgebreid reviews lezen zocht. Assortiment 9
  • Goede bereikbaarheid service en klantvriendelijk, vlotte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AdriP
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2014

marcelwlb

Aankoop: Online

Belangrijk voor mij dat de webwinkel betrouwbaar is. Je betaalt immers vooruit en het risico bestaat dat de winkel failliet gaat. In kenniskring heeft zich dat voorgedaan.

  • goede website snelle reactie op verzoek speciale aanbiedingsprijs Gemak 9
  • snel teruggebeld na speciaal verzoek Service 9
  • ruime keuze in diverse merken. Assortiment 9
  • Ruim assortiment en betrouwbare snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van marcelwlb
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-07-2014

zweerjabu

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Naast webwinkel is het eigenlijk ook een gewone winkel. Hebben dus de tv ook "live" kunnen aanschouwen Gemak 9
  • Het model dat we in eerste instantie hadden gekozen (philips) had een aantal vervelende "bugs" Zonder problemen hebben we deze vervangen en nadat ook die tv dezelfde problemen vertoonde (achteraf iets van dat model) hebben we een geheel ander model en merk kkunnen uitkiezen. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Service, aanbod en scherp geprijsd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van zweerjabu
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2014

LR7

Aankoop: Online

Snelle levering, duidelijke communicatie tijdens order.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LR7
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-07-2014

annemariederobv

Aankoop: Online

Snelle levering, goede service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annemariederobv
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
07-07-2014

pacogl76

Aankoop: Online

AUB niks kopen bij deze winkel. De levering indicatie op hun site klopt NIET en na 20 keer gebeld te hebben heb ik ( uitendelijk ) mijn geld terug gekregen ( meer dan 2 weken op mijn geld moeten wachten ).
Ze komen hun afspraken niet na, en als klant wordt je NIET terug gebeld, in een woord: WALGELIJK..!!
Dit was mijn eerste en de laatste keer.

  •   Gemak
  • Totaal GEEN service. Ze komen hun afspraken niet na, en als klant wordt ik NIET terug gebeld. Service 1
  •   Assortiment
  • De levering indicatie op hun site klopt NIET en na 20 keer gebeld te hebben heb ik ( uitendelijk ) mijn geld terug gekregen ( meer dan 2 weken op mijn geld moeten wachten ) Aanbeveling 1
» Lees de hele review van pacogl76
Reageer op deze review

Reactie:
mofo

09-07-2014
Hetgeen ik hier lees komt overeen met mijn eigen ervaring. Twee weken geleden een LED-TV besteld die direct leverbaar zou zijn. Ze zijn telefonisch niet te bereiken (langer dan een half uur aan de lijn en toen maar opgehangen).
Mail wordt of laat of niet beantwoord. Wacht nog steeds op de TV die ze verwachten deze week te leveren. Het is de laatste keer dat ik iets bij hen besteld heb. Getuigt van slechte service en informatie.
Totaal 1,0
1 sterren
04-07-2014

Ruitervandenberg

Aankoop: Online

Na 4 weken heb ik de tv nog steeds niet in mijn bezit. De zogenaamde levertijd was 2 a 3 dagen. Dit bedrijf verdient de hoge score niet die zij zogenaamd hebben gekregen. Ik neem aan dat ze zelf een hand hebben in hun hoge score. De tv was een cadeau voor mijn vader, maar 4 weken later heb ik hem zijn cadeau nog steeds niet kunnen geven. Klantenservice is dicht terwijl op de site staat dat ze geopend zouden zijn. Volgens het bedrijf zijn we daarnaast nog niet ' aan de beurt'. Ik overweeg om juridische stappen te ondernemen. Onlangs heeft een rechter namelijk vastgesteld dat het niet leveren van je product door een webshop zonder je de mogelijkheid te geven je geld terug te eisen of een andere restitutie te verlenen diefstal is.

  • Tv als cadeau voor mijn vader besteld. De levertijd was volgens de site 2 a 3 dagen. Dat is 4 weken geleden. Ik heb mijn vader zijn tv nog steeds niet kunnen geven. De klantenservice geprobeerd te bellen, maar die is gewoon gesloten!!! Gemak 1
  • Mijn vader heeft na 2 keer een vertragingsmail dat de tv een week later geleverd zou worden zelf maar contact opgenomen zonder mij te informeren, maar na 3 weken heeft hij me toch maar geinformeerd. De klantenservice zei tegen hem dat hij nog niet aan de beurt was! Service 1
  • Misschien een leuk assortiment volgens de site, maar ze leveren het product gewoon niet. Assortiment 1
  • Hiervoor altijd goede ervaringen met webshops en bestellen via internet, maar dese winkel verdient het niet om webshop te mogen heten. Ik begrijp werkelijk niet hoe zijn aan zo'n hoge beoordeling komen! Ik neem aan dat ze hun eigen personeel de winkel laten waarderen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ruitervandenberg
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

07-07-2014
Geachte heer van den Berg.
Ik vind het vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling niet goed verloopt. Kunt u me het ordernummer doorgeven, dan ga ik voor u kijken of ik dit kan oplossen.

Met vriendelijke groet,

André

andre@plattetvdiscounter.nl
Totaal 3,5
1 sterren
04-07-2014

matsbaak

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Ik heb een tv bestelt op de plattetvdiscounter.nl die een levertijd had van 3 tot 5 dagen. Na 4 dagen kreeg ik een mailtje dat de levering vertraagt was en dat het nog 8 dagen ging duren. Toen er in totaal 11 dagen waren verstreken kreeg ik weer een mailtje dat er wederom vertraging was en dus nog 7 dagen moest wachten. Na die 7 dagen wachten helemaal niks. Dus inmiddels 18 dagen verstreken helemaal niks. Nu zijn er 19 dagen verstreken en heb ik weer een mailtje gekregen over dat ik het product pas over 9 dagen komt. Dus in plaats van een beloofde levertijd van 3 tot 5 dagen wordt het 28 dagen minimaal. Dus dit vind ik niet kunnen. Dus als ik u was zouik niet bij deze diep trieste website bestellen. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van matsbaak
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

04-07-2014
Beste Mats.

Ik heb je een mail gestuurd. Kun je misschien je ordernummer doorgeven? Dan ga ik kijken of ik een oplossing voor je heb.

Vriendelijke groet,

André
Manager Back-office
andre@plattetvdiscounter.nl
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.