Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1250 reviews Totaalscore 8,6
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 39
Totaal 8,8
4.5 sterren
01-09-2014

ronnie pie

Aankoop: Online

Alle punten zijn al beschreven bij de eerste 4 punten.

  • werd tot de deur bezorgd, de bezorger heeft mee geholpen om het nar binnen te transporteren. Gemak 8
  • Bij het openen van de doos alles compleet en gemakkelijk via een paar stappen te installeren. Na enkele minuten konden we al tv kijken. Service 9
  • ruim voor elke klant die een tv zoekt of dergelijke . Assortiment 9
  • mijn zoon heeft 2 jaar geleden ook een lg hier bij platte tv Discounter gekocht ,na een paar maande ontstond er een streep aan de rand van de tv ( dit kan gebeuren) na te hebben gebeld is de buis na 48 uur vervangen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ronnie pie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-08-2014

dannyzee

Aankoop: Online

Ik kan geen nadelen aan deze winkel geven. Alleen maar voordelen, super voordelig, vriendelijk en de aanbod tv's zijn goed. Super website!

  • Goede overzichtelijke pagina, en veel keuze Gemak 9
  • Ik had nog even gebeld om te vragen of het product op voorraad was, dit was zo en 2 dagen later had ik een nieuwe goedkope super werkende 42 inch tv. Service 10
  • Ik vind het assortiment á home cinema sets wel een beetje weinig maar het aanbod aan tv's is wel heel erg groot Assortiment 8
  • Ik heb mijn vader deze website ook al aangeraden, en hij denkt er over om een nieuwe tv bij plattetvdiscounter aan te gaan schaffen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dannyzee
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
28-08-2014

laanbroek

Aankoop: Online

Eind juli hier een tv besteld voor dat ik hem olie besteld had nog gebeld of de tv die ik wilde bestellen echt op voor was en dat was die ik blij en gelijk besteld na een paar dagen nog niks gehoord dus ik gebeld mij werd verteld dat die onderweg was en dat die binnen paar dagen geleverd werd dit ging 4 weken zo Door zonder dat ik ooit op de hoogte ben gesteld altijd was ik degene die contact op nam wat ik slecht vind aangezien er op de site staat dat ze je altijd op de hoogte zullen houden als er iets zou zijn nu 4 en halve week later nog geen tv ik vandaag weer gebeld weer het zelfde smoesje volgende week komt die binnen meneer! Ik heb verteld dat ik het zat was en mijn bestelling wilde omboeken naar een tv die op vooraad was en die vandaag nog verstuurd kon worden zo gezegd zo gedaan ik zou rond zes uur een track en tracé code ontvangen tot mijn grote verbazing kreeg ik deze niet en veronderstel ik dat de tv dus niet is verzonden ik vind dit een hele kwalijke zaak aangezien ik 5 weken geleden al het bedrag van 800 euro heb overgemaakt ik was zo blij vandaag dat ik dan eindelijk morgen een nieuwe tv zo hebben waar ik zo lang voor heb gespaard maar niks blijkt minder waar ik vind dit echt een kwalijke zaak en snap niet dat je zo onprofessioneel met je klanten kan omgaan ik hoop nog steeds op een goede afloop maar heb er een hard hoofd in word vervolgd ....

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Service is slecht word veel beloofd maar weinig gedaan word absoluut niet op de hoogte gehouden en moet continu zelf bellen heb al 15 keer gebeld zonder dat ik ooit terug gebeld of gemailt ben Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Service is van slecht niveau dingen die op vooraad zijn zijn toch niet op vooraad Aanbeveling 1
» Lees de hele review van laanbroek
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-08-2014

marjoriesuzanne

Aankoop: Online

Klant is koning en zo word je ook behandeld bij platte tv discounter, gewoon zoals het hoort.

  • Klant is koning en zo word je ook behandeld bij platte tv discounter, gewoon zoals het hoort. Gemak 10
  • goed bereikbaar per telefoon en email, snel en vriendelijk te woord gestaan. Omruilen en retouren doen ze niet moeilijk over en netjes en snel thuisbezorgd. Betere service dan menig andere winkels, erg tevreden! Service 10
  • breed assortiment van goede kwaliteitsproducten Assortiment 9
  • absolute aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marjoriesuzanne
Reageer op deze review

Totaal 3,2
1 sterren
28-08-2014

Andries 1977

Aankoop: Online

Bijzonder slechte service. Ik vind dat toekomstige klanten dat moeten weten.

  • Website prima, makkelijk betalen. Gemak 6
  • Product was niet goed leverbaar en er werden steeds beloftes gemaakt over de levering die niet na werden gekomen. Bestelling binnen de wettelijke bedenktijd geannuleerd. Daarna nog meerdere beloftes gekregen dat ze het geld snel terug zouden storten. Na diverse telefoontjes en emailtjes van mijn kant steeds weer een verhaal, of excuus maar geen geld. Pas toen ik een juridische procedure starte was het geld zo overgemaakt. In mijn optiek alles behalve klantvriendelijk. Service 1
  • Veel producten op de site, maar ik lees veel over onduidelijke en lange levertijden. Dat was ook mijn ervaring. Assortiment 5
  • Ik ga hier nooit meer iets kopen. Als een simpele bestelling annuleren al een project van een dikke maand is, dan wil ik niet weten wat je voor moeite moet doen bij garantie of schade tijden levering. Nee absoluut een afrader deze shop. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Andries 1977
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

28-08-2014
Beste Andries,

Vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze winkel. We doen uiteraard altijd ons best om iedereen snel en correct te helpen.

Ik hoop dat je toch in de toekomst weer eens wat bij ons besteld. Laat het me dan even weten via mijn mail adres, dan zorg ik voor een passende compensatie.

Vriendelijke groet.

André Wendelaar
Manager Back-office
andre@plattetvdiscounter.nl
Totaal 9,0
5 sterren
27-08-2014

jascha_h

Aankoop: Online

Niets op aan te merken, duidelijke site, goed en snel geleverd. Zending netjes verzekerd al was het iets onder de waarde van de tv

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jascha_h
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
27-08-2014

mvdsi

Aankoop: Online

Zie boven

  • Goed en duidelijk Gemak 8
  • Per email doorgegeven prijzen komen niet overeen met de website. Prijzen fluctueren heel erg. Service 6
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • Prettige winkel en snelle levering. Bij bezoek in Groningen zeer correct geholpen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mvdsi
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
26-08-2014

sjouke017

Aankoop: Online

Een aantal weken ben ik in bezit van de sonos soundbar. Het is een geweldig product. In eerste instantie heb ik getwijfeld tussen Philips en sonos maar ik heb er geen moment spijt van dat ik voor sonos ben gegaan. Het geluid is werkelijk fantastisch de negen boxen die zich in de soundbar bevinden weten alle tonen tussen hoog en laag te raken in uitstekende kwaliteit. De koppeling op de bridge is zeer eenvoudig eigenlijk plug en play. Ook het muziek streamen werkt goed via spottify premium kun je heel eenvoudig je muziek selecteren en speelt perfect af op de soundbar. Ik heb geen enkele hapering in het geluid kunnen ontdekken en ook de synchronisatie van de tv ging zonder problemen. Ik ben van plan om uit te breiden met twee play 3 speakers een sub mis ik op moment niet. De soundbar beschikt over voldoende bas.

Kortom een geweldig apparaat wat zijn geld waard is. Via de platte tv discounter kon ik een mooie aanbieding krijgen. Dit heeft mij over de streep getrokken om sonos te kopen.

Ik zal zeker weer bij deze site bestellen echt een aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjouke017
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

28-08-2014
Goedemiddag,

Goedemiddag,

Ik wens u heel veel plezier met uw Sonos, u heeft een heel mooi product gekocht.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,8
4.5 sterren
26-08-2014

a.j. hennipman

Aankoop: Online

Makkelijke website met duidelijke omschrijvingen. Verder goede prijs-kwaliteit verhouding en in ons geval netjes en snel geleverd.

  • Duidelijke site en ook snel en compleet geleverd. Gemak 9
  • De levering was top. (verder ook geen contact gehad met de shop over het een of ander) Service 9
  • Je vindt er precies wat de naam zegt en moet ook niet al teveel meer verwachten. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van a.j. hennipman
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
26-08-2014

Mbalvert

Aankoop: Online

Het enige mindere is de naam.. Verder een Topwinkel!

  • Geen problemen ondervonden, volgende dag was onze muurbeugel in huis. Gemak 8
  • 80% korting geloofde ik niet, maar t was echt. Superkortingen!! Service 8
  • Hele nette beugel select-tool op de site. Assortiment 8
  • Ondanks de goedkope naam, een hele nette webstore. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mbalvert
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-08-2014

domoso

Aankoop: Online

Goede service, erg tevreden over aangekocht product. netjes op tijd thuis geleverd.

  • overzichtelijk webside Gemak 9
  • netjes op afgesproken datum geleverd Service 9
  • ruim assortiment en producten makkelijk te vinde op de webside Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van domoso
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-08-2014

keteljan

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van keteljan
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-08-2014

Denhaag2546

Aankoop: Online

  • Heldere en goed gestructureerde website. Een gemak om op te winkelen. Gemak 9
  • Gemakkelijk te bereiken per telefoon. Mailwisseling duurt gemiddeld een dag voor reactie. Service 8
  • Breed assortiment met vooral een goeie prijs voor het product. Duidelijk onderscheidend van de concurrent. Assortiment 8
  • Mede door het gemak en de prijs/kwaliteit verhouding durfde ik een tv te kopen zonder dat ik deze van te voren hoefde te bekijken in een winkel. Op goed vertrouwen en met een helder retourneer beleid uiterst tevreden over plattetvdiscounter.nl. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denhaag2546
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-08-2014

madbas

Aankoop: Online

makkelijk bestellen,veel keus,goede service,product snel thuis

  • makkelijk en overzichtelijk Gemak 9
  • goed berijkbaar en hulpvaardig Service 9
  • goed assortiment met veel keus,ook in vele prijsklasse Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van madbas
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
20-08-2014

good4you

Aankoop: Online

Omdat niet duidelijk wordt gecommuniceerd als niet direct geleverd kan worden. Bij mij duurde de levering uiteindelijk 14 dagen. Cadeau was daardoor veel te laat. Als ik dit had geweten dan had ik het gewoon in een winkel gekocht voor de adviesprijs.

Mijn klacht heb ik bekend gemaakt bij de klantenservice. Het antwoord was uiteindelijk een koel en zakelijk excuus zonder bereidheid tot compensatie van het ongemak.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Bij de bestelling van mijn SONOS play 5 was niet aangegeven dat deze niet direct leverbaar was. Daar ging ik wel van uit. Er werd niet direct gecommuniceerd wanneer hij wel geleverd zou worden. Levering werd 2 keer uitgesteld, zonder waarschuwing. Excuses na mijn verontwaardiging, werd professioneel gedaan zonder oprechtheid. Voor mij reden om hier niet meer te kopen Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Omdat niet duidelijk wordt gecommuniceerd als niet direct geleverd kan worden. Bij mij duurde de levering uiteindelijk 14 dagen. Cadeau was daardoor veel te laat. Als ik dit had geweten dan had ik het gewoon in een winkel gekocht voor de adviesprijs. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van good4you
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-08-2014

Jozzy1983

Aankoop: Online

De shop bood verre weg de laagste prijs. Het product is snel en netjes afgeleverd. Ik zou hier weer kunnen bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jozzy1983
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-08-2014

arjen0595

Aankoop: Online

Werd goed geholpen

  • Snel en goed te vinden Gemak 8
  • Snelle levering Service 10
  • Genoeg keuzes Assortiment 10
  • Goed geholpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van arjen0595
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-08-2014

roose

Aankoop: Online

Ik kan enkel positief zijn over Platte TV Discounter (online). Op zoek naar een betaalbare soundbar kwam ik al googelend bij onder meer Platte TV Discounter terecht. Even snel vergelijken met andere online shops en mijn keuze was snel gemaakt. Mooi aanbod, onklopbare prijs en de service was absoluut top. Snel en exact op tijd geleverd zoals werd aangegeven.

  • Overzichtelijke website, gedetailleerde productomschrijving en duidelijke communicatie van bestelling tot levering Gemak 9
  • Zelden zo'n correcte en efficiënte afhandeling ervaren. Absoluut top en betrouwbaar. Service 10
  • Veel keuze maar vooral aan absolute topprijzen! Assortiment 10
  • Op basis van 1 ervaring een winkel aanbevelen is misschien gevaarlijk maar voor Platte tv discounter maak ik graag een uitzondering. Een aanrader Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roose
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-08-2014

richardvv91

Aankoop: Online

ondanks dat werd aangegeven dat het product op voorraad was en uiteindelijk een mail gehad dat dit niet zo was. toch binnen 1 week het product geleverd gekregen.

  • overdreven om eerst een offerte aan te vragen om een goedkopere prijs te krijgen. Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 8
  • ruim assortiment voor het geen wat hun aanbieden. Assortiment 9
  • site met goede prijzen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van richardvv91
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-08-2014

Smeets-Thevissen

Aankoop: Online

27-06-2014 een Plasma TV en Blu-ray speler besteld.
TV binnen 4 dagen geleverd. De blu-ray speler meerdere malen beloofd dat deze geleverd zou worden. Uiteindelijk 25-07-2014 hen ik deze geannuleerd en ik zou binnen 14 dagen mijn geld terugkrijgen.
Vandaag, 19-08-2014, nog steeds mijn geld (189 euro) niet terug. Jammer dat ik hun nog een TV van dik 1100 euro gegund heb, ik had beter elders kunnen bestellen.

  •   Gemak
  • Mijn bestelde Blu-ray speler na 4 weken nog niet geleverd. Na bijna 2 maanden mijn geld nog steeds niet retour. Service 1
  •   Assortiment
  • Ze kunnen dan misschien scherpe prijzen hebben, maar je geld terugkrijgen schijnt een zeer groot probleem te zijn. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Smeets-Thevissen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

28-08-2014
Goedendag heer Smeets,

Ik heb gisteren contact met uw vrouw gehad, en ze gaf aan dat dit allemaal uiteindelijk naar tevredenheid opgelost was.Mochten er toch nog vragen zijn dat hoor ik dat uiteraard nog van u.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice luuk@plattetvdiscounter.nl
Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

E.M. Benjamins

Aankoop: Online

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je levering. En natuurlijk de producten scherp geprijsd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Super snelle levering. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ik beveel deze site bij iedereen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E.M. Benjamins
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

hheideman

Aankoop: Online

Online besteld, betaald en na 1 dag geleverd perfect eigenlijk, geen gedoe gewoon in 1 keer goed.

  • Email gestuurd voor de prijs die goed was en heb gelijk de TV besteld. Gemak 10
  • Zaterdagmiddag besteld en dinsdag morgen kwamen ze de TV brengen. Service 10
  •   Assortiment
  • Alles netjes en snel geregeld. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hheideman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

Weere

Aankoop: Online

Ik heb werkelijk geen aanmerkingen. Alleen maar positief en we zijn heel blij met onze nieuwe tv!

  • Met grote gemak kunnen bestellen. Zeer duidelijke website, betalen ging ook makkelijk en zeer scherpe prijzen! Gemak 10
  • We werden gebeld voor de afleverdatum. Dat was vrij vlot na de bestelling. Service 10
  • Voor ons was het assortiment groot genoeg. We hebben een tv gekocht met een zeer scherpe aanbieding. Dus zeker concurrerend genoeg. Assortiment 10
  • Jullie website is ons ook aangewezen door iemand anders en dat zullen wij ook zeker doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Weere
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-08-2014

echemmes

Aankoop: Online

Lage prijzen en snelle correcte levering

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Snelle levering Service 8
  • Uitgebreid en lage prijzen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van echemmes
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-08-2014

ogessel

Aankoop: Online

Fijne winkel, hadden de TV die ik zocht. Levering en after sales prima verzorgd.

  • Goede site, overzichtelijk. Gemak 9
  • Prima op de hoogte gehouden van het verloop. Snelle levering zonder gedoe. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ogessel
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-08-2014

nescafe1256

Aankoop: Online

Heb geen enkele opmerking. Ben zeer tevreden

  • prima gebruikersgemak Gemak 10
  • de ene dag besteld en de volgende dag al in huis Service 10
  • ruime keuze Assortiment 9
  • heb de winkel al bij diverse mensen aanbevolen en er heeft al een iemand ook bij deze winkel een TV besteld Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nescafe1256
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-08-2014

Panasonic1

Aankoop: Online

Snel bericht terug wanneer ik een mail stuurde.
Levering snel en volgens afspraak

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prijs van product week Iets af van wat ik in winkel besproken had. 1 telefoontje en dit werd direct geregeld en alles correct via mail bevestigd Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Panasonic1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-08-2014

robolthof

Aankoop: Online

Ik vind platte Tv discounter een prima formule om je goed en snel te oriënteren voordat je tot aankoop van een tv overgaat. De tv is keurig verpakt afgeleverd.

  • Niets is gemakkelijker dan vanachter je PC research en een aankoop te doen. Gemak 10
  • Nog geen gebruik gemaakt van service (en hoef dat hopelijk ook niet te doen op korte termijn :-) Cijfer is gebaseerd op begeleidende mails na aankoop tv. Service 8
  • Heel veel keuze en een prima omschrijving bij het assortiment. Zelfs voor een niet-kenner is er gefundeerd een keuze te maken. Assortiment 10
  • Zie bovenstaande motivatie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robolthof
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-08-2014

tinydemol

Aankoop: Online

Ben erg tevreden hoe alles is gelopen, hoop dat we er lang plezier van mogen hebben. En ik weet natuurlijk nog niet hoe het gaat als er klachten zijn maar ik heb er alle vertrouwen in.

  • Wat is er makkelijker dan van achter je computer je nieuwe TV bestellen. Gemak 9
  • Kreeg netjes een mail dat hij niet voorradig was en wanneer ik de TV dan kon verwachten, het klopte precies. Service 9
  • Ruime keuze, verschillende merken dus goed assortiment. Assortiment 8
  • Zoals mijn ervaring nu is zou ik hem zeker bij anderen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tinydemol
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
16-08-2014

cjmsmit

Aankoop: Online

Terugbetaling van gecancelde order wordt beloofd, maar er gebeurt niets. Elke keer als je belt of mailt, ligt de terugbetaling net bij de boekhouding - die je overigens niet aan de lijn kunt krijgen - maar ruim 2 weken na de eerste toezegging, nog steeds geen geld ontvangen

  •   Gemak
  • Ik heb de bestelling gedeeltelijk geannuleerd en zit na meer dan drie weken nog steeds op mijn geld te wachten, hoewel mij meerdere malen is beloofd dat het geld nu zou worden overgemaakt Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zal zeker geen tweede keer mijn geld aan deze mensen toevertrouwen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van cjmsmit
Reageer op deze review

Reactie:
torhoutoost

23-08-2014
Ik zit in hetzelfde schuitje,direct bestelling opgezegd nu meer dan 1 maand nog steeds geen geld teruggezien
Totaal 10
5 sterren
16-08-2014

JeroenSmeets1995

Aankoop: Online

Prima winkel! De speakers die ik kocht kostten overal €300, toch werden ze bij Platte TV Discounter aangeboden voor €249 en kreeg ik zelfs een €10-kortingscode voordat ik afrekende. Dat is een heel groot verschil, €300 of €239! Iedere statuswijziging werd netjes doorgegeven via email, ten slotte een Track & Trace code om het pakje te volgen. Ik ben zeer tevreden over de winkel, zou er zo weer een bestelling doen en raad hem zeker aan! Bedankt!

  • De website is erg overzichtelijk, niets op aan te merken! Gemak 10
  •   Service
  • Breed assortiment met zeer goede prijzen! Nergens goedkoper gezien. Assortiment 10
  • Overzichtelijke site, snelle levering en zeer goedkope prijzen. Kortom: een aanrader dus! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JeroenSmeets1995
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
15-08-2014

Jong8888

Aankoop: Online

Ik kijk altijd op de reviews die mensen schrijven over een bepaalde online webshop, als deze naar behoren zijn heb ik daar meteen een goed gevoel bij.
Wel ben ik me er van bewust dat er mogelijk adders onder het gras kunnen zitten bij te mooie aanbiedingen,voor dat ik over ga tot het plaatsen van een bestelling ga ik goed vergelijken met andere aanbieders.
Bij in dit geval De Platte TV Discounter heb ik deze niet ontdekt en heb de bestelling met een goed gevoel geplaatst.
Verder wil ik even kwijt dat ik meer dan tevreden ben over de snelle levering, rond de klok van 12.00 uur besteld volgende dag in huis, grote Klasse!!

  • Van uit je eigen omgeving kun je makkelijk een vergelijk maken met andere aanbieders en dar door een vergelijk maken op het totaalplaatje. Gemak 10
  • Deze zijn voor mij en met mij vele anderen een belangrijk punt, ik heb dit prettig ervaren. Service 9
  • Dit is zeker toereikend, alle meest voorkomende artikelen zitten hier dan ook in. Assortiment 9
  • Ik zal dit dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jong8888
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
15-08-2014

Tekcollec

Aankoop: Online

Communicatie en levering kan beter

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Wat betere uitleg over levering van sonos producten. Ik had telefonische contact gehad met de klantenservice over de levering. De service medewerker vertelde me dat het product donderdag verzonden zou worden achteraf bleek ik op een wachtlijst te staan dat konden jullie beter communiceren Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Als er geen haast mee is Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Tekcollec
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-08-2014

deluxe

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deluxe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-08-2014

Gvisser91

Aankoop: Online

Snelle service, goede klantenservice, ruim assortiment. Al met al perfect. Ik ga hier voortaan mijn elektronica aanschaffen.

  • Via internet besteld en betaald via IDeal, ideaal Gemak 10
  • Eerst de klantenservice gebeld om informatie te vragen over een tv. Hier werd ik goed geinformeerd! Service 10
  • Ruime keus Assortiment 10
  • Ik zou deze webwinkel zeker aanraden ivm snelle service en goede prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gvisser91
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-08-2014

tv gekocht

Aankoop: Online

Snelle praktische site, ruim aanbod, snelle afhandeling en vriendelijke bezorging!

  • Goeie site Gemak 9
  • Snelle afhandeling Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tv gekocht
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-08-2014

robdesch1

Aankoop: Online

Duidelijk. Laatste nieuwe TV's en goed advies te vinden op de site.
Ook randapparatuur en accessoires !

  • Duidelijke webwinkel! Goede vergelijkingen te maken, selectie opties om te kiezen zijn ruim. Gemak 9
  • Bestelling ontvangen zonder problemen. Alles compleet . Service 9
  • Denk dat hier ALLE tv's die men zoekt met bijbehorende accessoires kan vinden/ bestellen tegen scherpe prijzen! Assortiment 10
  • enkel goede ervaringen mee. snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robdesch1
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-08-2014

mkosse

Aankoop: Online

Dit was mijn eerste aankoop bij platte tv discounter. Het online proces is in een paar minuten geregeld. De rest wijzigt zich vanzelf. Overzichtelijke site en vele merken tv's.

  • Duidelijk menu en erg overzichtelijk Gemak 8
  • besteld via platte tv discounter. Moest later mijn afleveradres wijzigen. Dit ging makkelijk per e-mail. Vragen had ik gesteld via de chat functie. Zeer tevreden! Service 8
  • zeer breed scala aan tv modellen. De prijs tov de normale winkel prijs scheelde 300 euro. Voor mij absoluut de moeite waard. Assortiment 9
  • Perfecte service, snelle levering via postnl. Met het track en trace systeem kun je je zending prima volgen en weet je wanneer hij precies komt. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mkosse
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-08-2014

Freddy Lee

Aankoop: Online

Zoals gezegd, de prijzen zijn zeer concurrerend en er kan bijna altijd snel geleverd worden.

  • Goede en overzichtelijke website Gemak 8
  • Ik heb voor de tweede keer een TV gekocht bij Platte TV Discounter. Verzending is zeer snel en gratis. Service 9
  • Er is heel veel keuze en de prijzen zijn altijd scherp. Assortiment 10
  • Veel aanbod en vlotte levering. Van de after sales heb ik nog geen gebruik hoeven maken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Freddy Lee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-08-2014

Chasepoes

Aankoop: Online

Motivatie van de scores is eigenlijk overbodig. De webshop doet wat ze beloofd en beloofd wat ze doet. En dat tegen scherpe prijzen en met prima levertijden. Nu is 1 aankoop natuurlijk slechts een steekproef en geen garantie voor overige aankopen. Maar ik zou Platte TV Discounter zo weer gebruiken als mocht ik op zoek zijn naar een nieuwe tv of aanverwante audio/videoapparatuur.

  • Bestellen is een eenvoudig en snel proces, waarbij je via de mail netjes op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling Gemak 10
  • De bestelde TV werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Service 10
  • Alle courante modellen zijn, voor zover door mij te beoordelen, te koop tegen scherpe prijzen. Assortiment 10
  • Gewoon een goede en gedegen webwinkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chasepoes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-08-2014

Nick.retel

Aankoop: Online

Gewoon een goede shop. Niets aan veranderen!

  • Ik hoefde geen account aan te maken en dat is echt relaxed. Tv'tje was zo besteld en wijzigen van de bestelling was geen probleem. Top service! Gemak 10
  • Zie hierboven :) Service 10
  • Ik heb het assortiment niet goed bekeken maar ze hebben een hoop! Assortiment 7
  • Sowieso, van begin tot einde helemaal top. Aanraden doe ik dan vanzelfsprekend. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nick.retel
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-08-2014

GeoDJ

Aankoop: Online

Sneller service, duidelijke communicatie, geen verzendkosten en kortingsacties hebben mij overgehaald om te kopen bij Platte TV Discounter!

  • Het bestellingsproces was zeer aangenaam, veel content, opzicht goede afbeeldingen (alleen miste ik wel afbeeldingen met de achterkant van de TV en de component aansluitingen). Verder jammer om te zien dat er geen video's aanwezig zijn van het toestel. Afrekenen ging zeer goed en beveiliging was goed. Gemak 8
  • Service was zeer stabiel waarbij je als klant duidelijk wist waar je aan toe was tijdens het afrekenproces. Geen verzendkosten wat ook altijd net een pluspunt is om een aankoop te doen bij een bedrijf! :) Je werd tijdens de verzending op de hoogte gehouden betreffende de status van je product en de levertijden die op de website staan zijn accuraat. Service 8
  • Van mijn gekochte Panasonic waren alle modellen aanwezig tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen. Nogmaals: gratis verzending en een augustus actie waarbij je ook nog eens 10,- Euro korting kreeg. Super dus! Assortiment 9
  • Zeer goede levering en het artikel op voorraad. Ook word je netjes als klant op de hoogte gehouden betreffende verzending. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GeoDJ
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-08-2014

jannev

Aankoop: Online

Rondom tevreden. Product goed, prijs beter, afhandeling best!

  • Geen gedoe, makkelijk en veilig! Gemak 9
  • Erg snel vooral. om 16:00 besteld, volgende dag om 11:30 in huis, waanzinnig! Service 10
  • Voldoende keus in ieder geval. Assortiment 8
  • Zeker aan te bevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jannev
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

12-08-2014
Beste "jannev"
Goed om te lezen dat je tevreden bent over ons, en dat je ons aanbeveelt bij andere consumenten.
We wensen je veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,

André
Back-office manager PlatteTVDiscounter
andre@plattetvdiscounter.nl
Totaal 9,0
5 sterren
12-08-2014

HPee

Aankoop: Online

Simpel bestellen, snelle levertijd en tegen een lage prijs. Ze geven vaak zelfs korting weg.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HPee
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-08-2014

tonycoene

Aankoop: Online

Is reeds mijn 2de tv aangekocht online bij Platte tv Discounter. Nog geen gebruik moeten maken van de aftersales bij defect ofzo dus eigenlijk is de review niet volledig . Maar ik reken erop dat er daar ook ondanks de negatieve berichten toch hun best zullen doen om mij tevreden te houden.

  • Geen problemen hier . Alleen de kosten van 2.5% bij gebruik van visa aan de hoge kant.Maar door een coupon van 10 euro kwam het ongeveer op hetzelfde neer. Gemak 7
  • Mijn vragen werden via de chat beantwoord . Tv werd spoedig geleverd. Met de aftersales nog geen ervaring. Service 8
  • Mijn tv was een tegenreactie op een stunt van ibood . Tv gratis en vlugger aangeleverd dan met ibood Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van tonycoene
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.