Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


836 reviews Totaalscore 7,6
4 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 44
Totaal 1,0
1 sterren
05-03-2015

frankenjoys716

Aankoop: Online

Ik heb 1 februari twee Sonos producten besteld en zit nu nog te wachten. 17 februari stuurden ze een mail dat de producten binnen 7-9 dagen werden geleverd maar nog steeds is niks geleverd. Als ik bel krijg ik niet te horen wanneer er geleverd wordt.

De webshop levert laat en komt afspraken niet na wanneer ze gaan leveren

  • Ze bieden Sonos producten aan maar ze hebben te weinig voorraad om (snel) te kunnen leveren Gemak 1
  • Ik heb 1 februari twee Sonos producten besteld en zit nu nog te wachten. 17 februari stuurden ze een mail dat de producten binnen 7-9 dagen werden geleverd maar nog steeds is niks geleverd. Als ik bel krijg ik niet te horen wanneer er geleverd wordt. Service 1
  •   Assortiment
  • De webshop levert laat en komt afspraken niet na wanneer ze gaan leveren Aanbeveling 1
» Lees de hele review van frankenjoys716
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
05-03-2015

Vremdeling

Aankoop: Online

Bestel een muurbeugel op 23/02/2015, krijg zelfde dag een bevestiging van bestelling en eveneens een mail dat betaling via ogone gebeurt is.
Krijg op 23/02/2015 een mail dat bestelling verzonden is met een tractrace code en een link naar pakkettenopvolging van PostNL.
als ik deze link open krijg ik van postNL stteds de melding dat pakket in voorbereiding is voor verzending door de leverancier.
Op 26/02/2015 stuur ik een mail naar Plattetvdiscounter met vraag naar meer informatie.
Tot heden heb ik GEEN anrtwoordmail ontvangen.
Dit ben ik absoluut niet gewoon van een Nederlandse webwinkel.
Ik heb de bestelde muurbeugel nog steeds niet ontvangen.

  • Ik hen aan deze firma een mail gestuurd een week geleden. Tot nu toe geen antwoord ontvangen noch mijn bestelling Gemak 1
  • Ik hen aan deze firma een mail gestuurd een week geleden. Tot nu toe geen antwoord ontvangen noch mijn bestelling Service 1
  •   Assortiment
  • Ik hen aan deze firma een mail gestuurd een week geleden. Tot nu toe geen antwoord ontvangen noch mijn bestelling Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Vremdeling
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
03-03-2015

gvdsteen

Aankoop: Online

Er wordt van alles beloofd en je wordt aan het lijntje gehouden!
Mensen, betaal niet voordat je daadwerkelijk de spullen in huis hebt. Beter is nog om deze webshop te negeren bij je zoektocht.

  • Misleidende score. Natuurlijk is het gemakkelijk om iets op internet te bestellen. Gemak 1
  • Op de site beloven maar niet waar maken. Uitstel na uitstel en na annuleren wachten wachten op je geld. Service 1
  • Op de website een ruim assortiment maar in werkelijkheid niet. Assortiment 1
  • TV besteld, herhaaldelijk uitgestelde levering. En al 2 maanden mijn geld kwijt na het annuleren van de order. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van gvdsteen
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
03-03-2015

Lambats

Aankoop: Online

De prijzen zien er allemaal ontzettend verleidelijk uit, maar als de tv besteld is mag je hopen dat ze hem klaar hebben liggen anders kom je nog lang aan het wachten

  • De bestelling is zo geplaatst en betaald. Maar de website is niet up to date waardoor ik 2 weken heb gewacht op een artikel die op de website als op voorraad aangegeven stond. Na de 2e week bestelling geannuleerd Gemak 3
  • Zoals het verhaal hierboven al aangeeft hadden ik een tv besteld die niet op voorraad bleek te zijn. Mailcontact ging redelijk vlot. Alleen telefonisch contact was minder en werd ik al gauw aangewezen op het annuleren van de bestelling vanwege mijn ontevredenheid over de bestelling Service 5
  • Het aanbod lijkt uitgebreid en op voorraad, maar in realiteit klopt hier dus niks van Assortiment 2
  • Vanwege het makkelijk verwijzen naar de annulering ipv het zoeken naar een gepaste oplossing(korting of een ander product voor dezelfde prijs) Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Lambats
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
03-03-2015

ine dre

Aankoop: Online

binnen de gestelde termijn in huis

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ine dre
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-03-2015

Noflik-Haule

Aankoop: Online

Deze winkel lijkt de scherpste prijzen te hebben, doen wat ze beloven en de site is overzichtelijk en altijd up-to-date.
Ik vond nergens deze TV voor deze prijs!

  • Eenvoudig bestellen, en thuis keurig afgeleverd... Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • er is zoveel.. dat het moeilijk kiezen is.. kost wel wat tijd.. al die specificaties lezen... Assortiment 10
  • Uitstekend en toegankelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Noflik-Haule
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
26-02-2015

Paul666

Aankoop: Online

Slechte service en communicatie over de leverdatum van het bestelde product.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Leveringsdatum wordt niet gehaald en ruimschoots overschreden. Klantenservice reageert niet op emails. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik beveel deze webshop niemand aan. Leveringsverplichting wordt niet nageleefd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Paul666
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
23-02-2015

oranje3

Aankoop: Online

Op 2-12-2014 een Philips TV besteld, deze kregen we vrij snel geleverd, dus niets aan de hand dacht ik. Helaas, de TV bleek niet goed (liep telkens vast) In overleg heb ik deze TV teruggestuurd. Op aanraden van de klantenservice heb ik vervolgens een Panasonic besteld. Deze zou ik binnen een aantal werkdagen krijgen. Het is nu 23-02-2015, ik heb ik weet niet hoe vaak gebeld en loze beloftes over leveringen aangehoord, tevens heb ik een maand geleden mijn geld terug gevraagd, hier wordt gewoon nooit op gereageerd.

Ik ben nu bijna 3 maanden verder zonder TV en zonder geld. Ik heb vandaag een toezegging gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar ik heb er weinig vertrouwen in dat dit binnen een redelijke termijn gaat gebeuren.

  • Welk gemak? bestellen gaat makkelijk, maar daarna begint de ellende. Gemak 1
  • Welke service? Ik heb ik weet niet hoe vaak toezeggingen gekregen etc.. Dit bedrijf is volstrekt niet serieus te nemen Service 1
  • Als je niets levert, kun je een enorm assortiment online hebben, das niet zo moeilijk. Assortiment 1
  • Al lijkt de aanbieding nog zo mooi, doe het niet!!!! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van oranje3
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-02-2015

adijss

Aankoop: Online

zoals reeds verteld alles klopt en is goed geregeld.
met vriendelijke groet,
ad van den ijssel.

  • alles was simpel en duidelijk Gemak 10
  • goede info over aflevermogelijkheden dagen en tijden. Service 10
  •   Assortiment
  • wat ik tot nu toe meegemaakt heb is keurig geregeld allemaal. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adijss
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
18-02-2015

RoZij

Aankoop: Online

Al met al een winkel om aan te bevelen

  • Snel en makkelijk online te bestellen en goede informatie omtrent je bestelling. Gemak 9
  • Goede service, duidelijke informatie en snelle reactie bij vragen. Service 8
  • Niet alleen de hardware maar ook veel keuze ten aanzien van accessoires Assortiment 8
  • Goede service, goede prijsstelling en een ruim assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RoZij
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-02-2015

deejee001

Aankoop: Online

Snelle levering en een goede prijs. Zeer tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van deejee001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-02-2015

Raoulenruth

Aankoop: Online

Overzichtelijke website, laagste prijs, service, bereikbaarheid

  • Gemakkelijk besteld, overzichtelijke website. Meteen mogelijkheid tot bijbestellen van aanverwante artikelen. Gemak 10
  • Goede, snelle service. Persoonlijk contact gehad, vriendelijk geholpen. Service 10
  • Uitgebreid en compleet assortiment. Je kunt alles in 1 keer bestellen en hebt goede pakketdeals. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Raoulenruth
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-02-2015

hammeltje

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Bij binnenkomst geeft het vertrouwen, dat je aan het juiste adres bent

  • Duidelijke voorstelling van hetgeen wij zochten Gemak 8
  • Deskundig personeel bereid je alles uit te leggen Juist een eerlijke voorlichting Service 8
  • Het assortiment was voor ons duidelijk aanwezig Assortiment 8
  • Mooi ingerichte winkel in een passage. Je kunt op je gemak alle tv toestellen in werking zien Wij hadden gebeld met de firma en het bestelde stond voor ons klaar Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hammeltje
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-02-2015

Supermandy80

Aankoop: Online

  • Makkelijke website Gemak 9
  • Snel geleverd zoals beloofd Service 9
  • Ik zocht maar 1 product, dus over de rest van het assortiment kan ik weinig zeggen Assortiment 8
  • Goede ervaring met deze eerste bestelling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Supermandy80
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-02-2015

gijs_schouten_

Aankoop: Online

2 weken geleden tv besteld,
Waarbij een levertijd stond van 3 - 4 dagen.
Na 5 dagen nog steeds geen tv binnen ging ik reviews lezen op internet.
Er waren geen goede revieuws over deze zaak, dat baarde mij wat zorgen. De tv was op dat moment niet op voorraad en zou 2 weken later komen. (Het is een week geworden, goed!)
Na een paar keer bellen en mailen is de tv 1 week te laat gekomen.
Toch nog een prima service en bedankt voor de tv!

Deze winkel is aan te raden!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gijs_schouten_
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-02-2015

RGWN

Aankoop: Online

Mooie prijzen, maar de kopers ervaring is echt heel erg slecht.

Had ik maar van te voren reviews gelezen :)

Normaal schrijf ik nooit een review, maar wil klanten echt waarschuwen voor dit bedrijf.

  • Gemakkelijk om te bestellen, maar daarna begint de ellende. Vertrouwen in het bedrijf is na een paar dagen direct weg. Leveren niet zoals ze aangeven. Gemak 1
  • Levertijden kloppen niet. Product was direct leverbaar, dus dat zou betekenen dat het product de volgende dag in huis zou zijn. Geen verzendbevestiging gekregen en ook geen aanvullende informatie wanneer de tv wel geleverd zou worden. Als je probeert te bellen moet je veel te lang wachten en krijg je als antwoord dat de tv snel geleverd zal worden (wat niet het geval is). Reactie op mailtjes duurt erg lang en ze hebben altijd hetzelfde antwoord. Eerst beloofde ze dat de tv begin volgende week zal komen, maar als het dan zover is hoor je weer niets. Daarna wordt het weer gerekt naar de volgde week. levertijd was uiteindelijk 3 weken terwijl aangegeven werd dat de tv direct verzonden kan worden. Ze hadden de levertijd op de website gewijzigd naar 5 dagen wat ook gewoon weer niet klopt. Iedere keer hetzelfde smoesje dat de fabrikant moeite heeft met leveren, maar als ik het zo lees is dit echt pure onzin want iedere klant klaagt hierover. Service 1
  • Veel producten te bestellen alleen kunnen ze de levertijden totaal niet nakomen. Assortiment 1
  • Ik zou niemand adviseren om hier iets te kopen. Zodra je betaald hebt gaat alles echt heel langzaam. Na een paar dagen is je vertrouwen in het bedrijf helemaal weg. Ze weten dat ze niet op tijd kunnen leveren, maar houden je gewoon aan het lijntje. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van RGWN
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-02-2015

Sasvanbuuren

Aankoop: Online

De mensen van dit bedrijf zijn gewoon spelletjes aan het spelen met de kopers.
Ze kopen zeer waarschijnlijk de bestelde spullen pas in als ze een aantal bestellingen op hun website hebben ontvangen.
Vandaar dus nooit iets op voorraad en natuurlijk korting bij de leverancier van de producten ivm grotere afname.

  • Ik vind de website duidelijk,niets op aan te merken, behalve dat de voorraden natuurlijk niet kloppen. Gemak 1
  • Als je per mail vraagt waar de bestelling blijft, krijg je steeds een smoes met dat de levering vanuit de leverancier 2 weken is uitgesteld,ik heb op 12 januari besteld en deze is tot op heden nog niet bezorgd.Ook moet je zelf mailen om deze smoezen te krijgen,want anders hoor je gewoon niks. Service 1
  • Op de website wordt beweerd dat er veel artikelen op voorraad zijn,wat dus duidelijk niet het geval is. Assortiment 1
  • Ik vind dit echt een belabberd zooitje, ik zou dit bedrijf dus aan niemand aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Sasvanbuuren
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-02-2015

jusafa

Aankoop: Online

Supersnelle levering (binnen 24 uur)
Product op voorraad dat elders niet meer te verkrijgen is
Prijs is lager dan andere aanbieders (waar product ook nog een "tijdelijk niet te leveren is".

  • Zoekterm intoetsen van gewenst product en een paar klikken verder en betaling via ideal ligt je bestelling de volgende dag bij je thuis. Gemak 9
  • Supersnelle levering van een product dat elders nier meer was te krijgen. Service 10
  • Het door mij bestelde product was elders niet meer te verkrijgen. Bij Platte TV Discounter de dag na bestelling thuis. Assortiment 10
  • Gewoon super ervaring. Product dat elders "tijdelijk" niet te verkrijgen was kon worden geleverd tegen een prijs die ook nog eens lager was dan de overige aanbieders. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jusafa
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
12-02-2015

Hans 111

Aankoop: Online

Komen afspraken met levering niet na, alles is zogenaamd op voorraad maar dat is niet zo. Terugbetaling vind niet plaats. Zelfs mail aan directie wordt niet beantwoord.

  • Lang in de wacht aan de telefoon, tijden aan de telefoon veranderen ook steeds van 9 naar 6 minuten en dan weer naar 19 minuten. Gemak 1
  • Veel beloven en niets nakomen, veelvuldige correspondentie per mail en telefoon, uiteindelijk gebeurt er niets. Service 1
  •   Assortiment
  • Beste mensen lees eerst de klachten over dit bedrijf alvorens je hier iets koopt, riekt naar oplichting. Heb mijn geld nog steeds niet terug. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Hans 111
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
11-02-2015

xx73

Aankoop: Online

Ik vind het niet juist dat de levertijd zo ruim wordt overschreden en dat ook de terugbetaling O moeilijk gaat.

  •   Gemak
  • Ik heb een tv besteld die volgens de website na 3 tot 5 dagen geleverd zou worden. Na 2 weken heb ik de bestelling geannuleerd omdat de tv nog steeds niet leverbaar was. Mij werd verteld dat ik het geld pas na 14 dagen terug zou krijgen, omdat zij als bedrijf ook hun kosten hebben. Dat vind ik een hele vreemde gang van zaken. Bovendien was het geld na 3 weken nog steeds niet terug gestort, ondanks diverse telefoontjes van mij en toezeggingen van hen. Nadat ik juridischenstappen heb aangekondigd, kreeg ik mijn geld terug. Ik vind dit niet zoals het hoort. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zou hier zelf nooit meer kopen en zal deze zaak zeker nooit aan anderen aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van xx73
Reageer op deze review

Reactie:
xx73

11-02-2015
Nog even ter aanvulling. Ik heb de tv alsnog besteld,bij Scheer en Foppen en had hem daar meteen de volgende dag al binnen. Bij plattetvdiscounter.nl ben ik al met al meer dan een maand mijn geld kwijt geweest, zonder dat ik ooit een tv gezien heb. Ik vind dit echt heel slecht.
Totaal 9,3
5 sterren
10-02-2015

Hazewol

Aankoop: Online

Brede keus, scherpe prijs, prima service.

  • Heldere site, uitgebreide keus. Gemak 9
  • Levering duurde iets langer dan 24 uur. In de tussentijd was de prijs gezakt. Ter compensatie ontving ik een schoonmaakset en hdmi kabel. Prima opgelost. Service 9
  • Breed assortiment. Assortiment 9
  • Prima site, service en levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hazewol
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
07-02-2015

bestand79

Aankoop: Online

Hallo,

ik zou nooit weer een tv hier bestellen wand je denkt je tv binnen 5 werk dagen binnen te hebben maar helaas hij word week naar week naar week door gezet. en om het nog erger te maken krijg je een ophaal opdracht naar 3 week dus je rijd helemaal naar groningen is de tv er niet en krijg je geen ander aanbod van een tv met de zelfde prijs helemaal niks ja je kan een andere tv kopen die 150 euro duurder is en ook nog minder is dan je die besteld is. En let op en let op deze winkel is alleen maar om een tv op te halen en te kijken verkopers willen je haast niet helpen en weten bijna niks over een tv.

groet,

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • er word geen oplossing gegeven als je al 3 week op je tv wacht en mis nog wel een 3 week wachten. terwijl bij de tv staat op de site 2 tot 5 werk dagen en zelfs op de dag van vandaag nog Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • om dat er geen oplossing komt van hoger op ( personeel heefd mij wel geprobeert netjes te helpen maar helaas hij werd niet ondersteund van hoger op) Aanbeveling 4
» Lees de hele review van bestand79
Reageer op deze review

Totaal 3,7
1 sterren
06-02-2015

Starenburg

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

In de winkel in Groningen geweest. De tv waar we voor wilden gaan was niet op voorraad, ook alternatieven waren ook niet op voorraad. Zo bleven we aan de gang. Kreeg gauw het vermoeden dat ze dat helemaal niks op voorraad hebben behalve wat tv's aan de wand, die ook nog eens voorzien waren van verkeerde info ( BV Sony op Samsung) Rommeltje dus...
Boze klanten in de winkel die niet netjes behandeld werden.
Een tv bestel je niet online, zoals zij het graag willen, maar die wil je live zien....toch?
Toen we besloten weg te gaan werd ons ook gauw de rug toegekeerd.Ze zien ons daar dus nooit weer.
Uiteindelijk een prachtige smart gekocht bij de mediamarkt die ook nog eens goedkoper was dan bij deze winkel.
Wil de Plattetvdiscounter dus absoluut niet aanbevelen om gewoon langs te gaan, zonde van de tijd.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • In de winkel slecht. Niks op voorraad dus zonde van de tijd om een bezoekje aan de winkel brengen. Service 4
  • Online groot maar in de winkel niet. Geen enkele tv die we op het ook hadden, hadden ze op voorraad. Voorraad hebben ze volgens mij niet eens in de winkel. Je wil toch je aankoop live bekijken. Assortiment 1
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Starenburg
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
06-02-2015

kattebrokjes

Aankoop: Online

staat hier reeds wel boven

  • vanuit je stoel Gemak 8
  • Op tyd afgeleverd Service 8
  •   Assortiment
  • betrouwbaar... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kattebrokjes
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
05-02-2015

Meijn

Aankoop: Online

Ik heb de televisie gekocht op basis van de cashback actie van € 400,- op Samsung tv's. Daar adverteert deze firma mee. Toen ik mij op de Samsung site wilde registreren, stond platte tv dicounter.nl helemaal niet tussen de winkels die door Samsung geselecteerd waren. In het daarop volgende telefoongesprek werd mij verteld dat zij wel degelijk aan deze actie konden meedoen, dus dat ik mij zorgen hoefde te maken, de accountmanager zou dit gaan regelen en ik zou worden teruggebeld. Op basis van mijn bedenktijd, dacht ik, het zal wel goed komen, anders stuur ik de tv terug. Toen ik de reviews las over deze firma, bleek dat verschillende mensen heel lang op hun geld moesten wachten, waardoor de werkwijze van deze firma mij wel duidelijk werd. Ik heb contact opgenomen met Samsung en die verzekerde mij dat slechts de op het formulier genoemde bedrijven deze regeling kunnen aanbieden. Plattetvdiscounter.nl hoort daar dus niet bij. Toch adverteren zij met deze regeling. Naar mijn mening schandalig en frauduleus. In mijn klantenkring zitten wat mensen die bij de omroep werken, dus dit lijkt mij een zeer geschikt onderwerp om in een
consumentenprogramma aan te kaarten. Wat mij betreft: opgepast voor deze lieden!

  •   Gemak
  • Alleraardigst aan de telefoon, geven het gevoel dat je serieus wordt genomen en vervolgens gebeurt er niets meer. Omzetbelust en verder geen enkele interesse. Door betaling vooraf ben je aan de goden overgeleverd. Service 1
  •   Assortiment
  • Na minutenlang in de wacht te hebben gestaan, beloven de mannen aan de telefoon van alles, zoals terugbellen, de juiste factuur opmaken, maar vervolgens hoor je niets meer. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Meijn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-02-2015

Patjeo

Aankoop: Online

Snelle levering, goede producten, correct verpakt en juist communicatie. Kortom: tevreden klant! Tip: neutrale omverpakking mag gebruikt worden. Aan de buitenkant was nu te zien dat het sonos producten betrof, er was geen neutrale omverpakking gebruikt.

  • snelle bestelling! Goed bestelsysteem. Gemak 10
  •   Service
  • Naast tv's ook accessoires zoals steunen en ruim aanbod. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Patjeo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-02-2015

docneet

Aankoop: Online

Goede prijs, vlotte reactie per e-mail. Onderhandeling over prijs is mogelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Correcte levering, duurt wat langer, maar dat geeft niet. Er is over de prijs te onderhandelen. Service 9
  • Alle apparatuur van Sonos verkrijgbaar. Assortiment 9
  • Prima zaak, goede prijs, je moet alleen even geduld hebben met je bestelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van docneet
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-02-2015

barbaralancel

Aankoop: Online

Ik kende deze zaak niet maar zal zeker indien het nodig is weer hier kijken en eventueel tot koop over gaan.

  • geen problemen met zoeken, vergelijken en aanschaf Gemak 9
  • De volgende dag konden we al naar de nieuwe tv kijken. Service 10
  • Ik wist wat ik wilde en de prijs was goed,dus snel klaar. Assortiment 9
  • Gaf vertrouwen door snelle service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van barbaralancel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-02-2015

Speedofsound

Aankoop: Online

Goedkoopste prijs en snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Vandaag besteld, volgende dag in huis Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Speedofsound
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-01-2015

EC.D

Aankoop: Online

Groot aanbod en snelle levering. En alles is eenvoudig op product of prijs zoeken

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • De dag na de bestelling even telefonisch contact gehad en dat was duidelijk. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van EC.D
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-01-2015

ie bosschaart

Aankoop: Online

op dit moment geen bijzonderheden.

  • makkelijk besteld en vlot in huis. Gemak 8
  • goede info Service 8
  • redelijk groot assortiment. Assortiment 8
  • dat was al gedaan aan mij door mijn zus en ik heb jullie ook al aan meerdere mensen aanbeveet mvg. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ie bosschaart
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
26-01-2015

paulgeurtsen

Aankoop: Online

Processen lopen niet helemaal soepel. Maar desondanks goede levering.

  • Levering duurde een dag of 4 langer dan verwacht. Ik had de verzendklaarbevestiging al binnen maar kreeg geen ontvangstbevestiging van postNL. Vreemd dat ie dan al afgegeven is (?) Na een belletje werd het een paar dagen later direct rechtgezet. Wel unieke ervaring aan de telefoon: nog 5 minuten wachttijd, 4,3,2,1, en ja hoor, 2, 3, 4, en weer 5 minuten. toch opeens aan de beurt, dus even geduld als je ze wilt bereiken. Gemak 6
  • prima service om bovenstaande recht te zetten. Service 7
  • bijna alles in huis om te vergelijken Assortiment 9
  • top TV voor weinig geld! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van paulgeurtsen
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
26-01-2015

Kolek

Aankoop: Online

Zie bovenstaande. Heel jammer allemaal en totaal niet nodig.

Fout op fout en geen enkele poging om dit te herstellen.
Enige positieve uitzondering is Nicole van de klantenservice.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • TV online besteld, op voorraad dus levertijd 2-3 werkdagen. Na drie dagen nog niets gehoord dus even gebeld. De TV zou dezelfde avond worden verstuurd. Niet dus. Volgende dag een mail ontvangen dat de TV niet op voorraad was en twee weken later bezorgd zou worden. Daarop geannuleerd en elders besteld (binnen24 uur in huis!). Intussen stond op de website 'op voorraad, levertijd 3-4 werkdagen. Misleidende aanpassing lijkt me. Het betaalde bedrag zou ik binnen twee weken terug ontvangen. Rijkelijk laat, maar zelfs die belofte is ondanks aanmaning na bijna drie weken nog niet nagekomen Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Niet. Zie hierboven. Drie keer verkeerd voorgelicht, via website, telefoon en e-mail. Dat lijkt bijna geen toeval meer. Plus ik zit al weken op mijn geld te wachten waar zij niets voor hebben gepresteerd. Eigenlijk boeit het me niet zo waar het aan ligt, het netto effect is dat ik werkelijk nul vertrouwen heb in deze club. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Kolek
Reageer op deze review

Reactie:
bestand79

07-02-2015
hallo,

ik zit al 3 week op mijn tv te wachten terwijl hij op max 5 werk dagen stond.
dus ze doen dit veel meer
Totaal 8,5
4.5 sterren
26-01-2015

gehannes1

Aankoop: Online

keuze gemak goed, telefonisch wachttijden minder goed

  • ideaal online alles opzoeken en alles vergelijken Gemak 9
  • helaas meerdere kerel gebeld met lange wachtrij als gevolg. 20 min. en op zaterdag niet bereikbaar Service 7
  • meer dan zat keus, voor elk budget iets Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gehannes1
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
25-01-2015

TVMiskoop

Aankoop: Online

  • Webshop is een leuke verzameling plaatjes en het bestellen/betalen kost weinig moeite. Ervaring heeft geleerd en leert nog steeds dat leveren, communiceren over uitblijven van de levering en het maken en nakomen van afspraken door dit bedrijf tot nu toe onmogelijk blijkt. Gemak 1
  • Levertijd is inmiddels zwaar over tijd. Bellen lukt niet (onbereikbaar of in de wacht) en op emails met vragen wordt niet gereageerd. Nog steeds niks ontvangen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik beveel deze webshop niet aan, want als ik dat zou doen zou ik anderen zeer slechte dienst bewijzen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van TVMiskoop
Reageer op deze review

Reactie:
Kolek

01-02-2015
Zelfde ervaring.
Vergeet niet dit te melden bij Thuiswinkel waarborg en de Autoriteit Consument en Markt. Dit soort partijen moet niet de schone schijn kunnen ophouden
Totaal 1,0
1 sterren
24-01-2015

TenHave133273

Aankoop: Online

Zoals gezegd online besteld, konden niet leveren, geld terug gevraagd na 2 maanden nog niet ontvangen, bevestiging per mail ontvangen voor terugbetaling ook niet nagekomen,

  • Waardeloze webwinkel!! Bestellen gaat vlot, maar leveren of geld terug krijgen na 2 maanden nog niet gelukt Gemak 1
  • Zeer slecht, wacht al 2 maanden op terugbetaling omdat platte tv discounter de tv niet op tijd kon leveren. Zelfs bevestiging per mail gehad dat geld zelfde dag terug gestort zou worden, nu weer 2 weken verder nog niets. Service 1
  • Niet leverbaar, pretenderen de goedkoopste te zijn, maar kunnen de producten nog niet eens leveren!! Onbegrijpelijk dat deze winkel nog bestaat Assortiment 1
  • Koop hier niet en kies voor een betrouwbare webwinkel, nog nooit zoiets meegemaakt, slecht bereikbaar, zeer slechte klantenservice en onbegrijpelijk dat ze een 8 als cijfer publiceren op de site. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van TenHave133273
Reageer op deze review

Reactie:
wulmke

04-03-2015
Mijn tv is kapot binnen de garantie termijn, al een maand wachten en nog is mijn tv niet terug. Naar Philips gebeld die repareert geen tv van plattetvdiscount.iedere week krijg ik een ander verhaal en zij spreken zich zelf tegen. Weinig vertrouwen in deze organisatie.

Reactie:
xx73

11-02-2015
Zelfde verhaal hier. Nadat ik juridische stappen had aangekondigd, kreeg ik alsnog heel snel het geld terug.

Reactie:
marlie74

26-01-2015
hier precies zo..zelfde verhaal..elke keer een smoesje..na 2 weken nog steeds geen tv.hoe kon ik zo dom zijn...geannuleerd..en nog steeds geen geld terug.ze zijn verplicht binnen 14 dagen terug te storten..vreselijk bedrijf...
Totaal 4,8
1 sterren
23-01-2015

vinwin

Aankoop: Online

Nog niet geleverd..

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Na 4 dagen nog geen tv ontvangen ondanks de vermelde levertijd maar ook geen contact via verkoper over evt vertraging. beetje jammer Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Belofte aangaande levertijd word niet nagekomen en ook geen contact via de verkoper. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van vinwin
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-01-2015

Tep1

Aankoop: Online

Zeer snelle levering. Webwinkel zeker aan te raden.

  • Zeer snel en gemakkelijk te bestellen. Gemak 9
  • Zeer snel thuis afgeleverd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tep1
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
22-01-2015

cover59

Aankoop: Online

zie bovenstaande!

  • uitstekende omschrijving van de aangeboden apparaten Gemak 9
  • ivm met de feestdagen duurde de bezorging iets langer.Klantenservice goed bereikbaar. Service 8
  • ruime keuze in elke prijsklasse.leuke aanbiedingen Assortiment 8
  • prijs,assortiment en geen bezorgkosten!! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cover59
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2015

EMVDW

Aankoop: Online

Van 3 werkdagen naar 10 werkdagen viel me tegen. Geen communicatie vanuit de shop waarom hij te laat was. Dat kan beter vind ik. Buiten het feit dat ik het wat goedkopere assortiment wat klein vindt zou ik graag een groter assortiment van alle producten willen zien.

  • De bestelling plaatsen gaat snel, is overzichtelijk. Geen doorverwijzingen naar allerlei andere pagina's. Lekker makkelijk en duidelijk. Gemak 9
  • Volgens de site zou ik binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. Dat werden 10 dagen. Pas na vragen van mijn kant werd duidelijk waarom het langer duurde. Was fijn geweest als dat vanuit jullie was gekomen. Service 7
  • Redelijk. Ik zou een wat groter assortiment willen zien met wat minder prijzige tv's. Het prijs verschil tussen een 30 inch of een 40 inch vind ik wat groot. Assortiment 8
  • Ondanks mijn eerdere reacties zou ik deze site zeker aanbevelen bij iemand anders ( wat ik al heb gedaan bij mijn kinderen ). Een prettige site om op je gemak te shoppen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van EMVDW
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-01-2015

Spaantje69

Aankoop: Online

Zie boven

  •   Gemak
  • Tv besteld die direct leverbaar zou zijn. Na een aantal dagen zelf opgebeld waar ik te horen kreeg dat het nog een week zou duren. Na die week weer zelf contact moeten zoeken om vervolgens te horen dat de levering nog een maand zou duren !! Verder niks mogelijk kwa compensatie van dit alles! Service 1
  •   Assortiment
  • Zou het iedereen afraden. Je wordt als een kind behandelt via de klanten service. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Spaantje69
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2015

ronennoor

Aankoop: Online

Geen verzendkosten.
Laagste prijzen.
Prettige en overzichtelijke site.

  • Direct leverbaar wil zeggen 1 - 3 werkdagen, dus houd daar rekening mee. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • De beste koop lg tv gekocht tegen de goedkoopste prijs! Zeer tevreden! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ronennoor
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-01-2015

dafoli

Aankoop: Online

zie bovenstaande antwoorden

  • besteld en 2 dgn later zonder problemen in huis Gemak 10
  • geweldige individuele korting en later keurig te woord gestaan bij een vraag over de installatie Service 10
  • zou graag nog meer nediamarkt-achtige producten zien Assortiment 8
  • betrouwbaar, goede service en goede prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dafoli
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Snaeckel

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Nadat bleek dat mijn bestelde Soundbar niet direct leverbaar was, was ik erg teleurgesteld, temeer ik m nodig heb aankomend weekend. Werd net gebeld, en na een annulering van dezelfde Soundbar, sturen ze deze direct naar mij op! Fantastische service en super meegedacht dus! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede prijs, uitstekende service! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Snaeckel
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.