Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1189 reviews Totaalscore 8,6
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 38

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

pluijmpi

Aankoop: Online

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke site waar gemakkelijke te zoeken en te vergelijken is. Prettige dat ook aanverwante artikelen makkelijk te vinden zijn. Fijne site waar ik zeker vaker ga bestellen

  • Overzichtelijke site! Gemak 8
  • Zeer snelle en duidelijke manier van bestellen en ontvangen van bevestigen Service 9
  • Zeer uitgebreid! Assortiment 9
  • Ik ga zelf hier ook vaker bestellen dus zal ik anderen ook aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pluijmpi
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,2
5 sterren
29-07-2014

STOELPOOT 4

Aankoop: Online

Bij de mediamarkt was deze tv samsung ue55h8000sl duurder, met de 500 euro van samsung er al vanaf. De volgende dag belde ik met platte tv discount of bij deze prijs de 500 euro van samsung er nog vanaf gingen, dat was het geval. Toen kon ik niet allen mijn ogen niet geloven, maar ook mijn oren niet.

  • Mailen, betalen en je krijg hem thuis. Zo makkelijk en op tijd, toen ik de prijs zag kon ik mijn ogen niet geloven. Gemak 9
  • Een keer gebeld en goed geholpen. Service 9
  • Heel veel keus. Assortiment 9
  • Sterker nog ik heb al meer mensen deze winkel aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van STOELPOOT 4
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-07-2014

frederikhoefnagel

Aankoop: Online

Zoals ik al beschreef. Erg tevreden over de site navigatie om tot de beste keuze te komen. Supersnelle levering en een goede klantenservice. Een dikke 10!

  • Zeer goed te navigeren webwinkel. Met name het filter menu is handig; na een paar kliks heb je precies de tv's over waaruit je kunt kiezen. Gemak 10
  • Ik heb 2x de klantenservice moeten bellen. De eerste keer moest ik wel wat lang wachten, 4 wachtenden voor me. Maar ze hielpen me wel vriendelijk en geduldig. Dat was de 2e keer ook toen ik de tv inmiddels thuis had en nog wat vragen over installatie had. Service 10
  • Keuze uit honderden tv's en audio producten, dacht het wel dus. Assortiment 10
  • Zeker een aanrader! Ik zou nooit meer in een winkel Een tv kopen als het zo snel (volgende dag) thuis bezorgd wordt. Zeker bij plattetvdiscounter! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frederikhoefnagel
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-07-2014

invuller

Aankoop: Online

Platte TV Discounter heeft altijd goedkoop, correct en snel geleverd.
Tweemaal heb ik afgehaald, dan zie je dat je met een serieuze winkel te doen hebt en niet met een "internetcowboy".
Vooral de goede ondersteuning per telefoon en mail daarbij het gemakkelijke retour zenden (betalen) zorgen ervoor dat ik van harte een hoog cijfer geef.
Kortom, ook als de Platte TV discounter niet de allergoedkoopste is, koop ik liever daar dan een paar tientjes goedkoper bij een "onbekende".

  • De keuzefilters brengen je snel en overzichtelijk naar de leverbare modellen Gemak 9
  • Zowel telefonisch als mail uitgebreide ondersteuning.(Ook technische vragen buiten aankoop). Service 10
  • Ruim wat betreft TV en toebehoren. Assortiment 9
  • Niet alleen goedkoop maar ook vertrouwd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van invuller
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-07-2014

beccapearl90

Aankoop: Online

Ik kan absoluut niets negatiefs over deze winkel zeggen. De website is makkelijk in gebruik, het product werd snel en netjes geleverd en ik ben gedurende het hele proces netjes op de hoogte gehouden.

  • De website is duidelijk en overzichtelijk. Gemak 10
  • Ik werd overal netjes van op de hoogte gehouden, en de tv was snel en netjes geleverd. Service 10
  • Als je hier niet slaagt voor een tv, zul je nergens slagen. Assortiment 10
  • Absoluut ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van beccapearl90
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-07-2014

Jsc

Aankoop: Online

+ overzichtelijke site
+ levering binnen 3 dagen
+ goede telefonische helpdesk
+ lage prijzen

- ik ben geen minpunten tegengekomen

  • Overzichtelijke site, bestellen ging makkelijk Gemak 9
  • Vlak voor de bestelling heb ik wat informatie opgevraagd over de tv en de inhoud van de doos. De telefonist stond me geduldig te woord en kon elke vraag beantwoorden. Service 10
  • Ik wilde persé een LG tv en vond hier volop keus. De prijzen waren heel laag in vergelijking tot concurrentie Assortiment 9
  • Levering zou "binnen 3 dagen" plaatsvinden en dat was ook zo. Ik kan geen negatieve punten opnoemen voor deze bestelling of deze webshop. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jsc
Reageer op deze review

Totaal 3,2
1 sterren
27-07-2014

toetert

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site Gemak 6
  • Na levering bleek de verkeerde tv te zijn geleverd, erg slordig. Kon deze terugsturen, maar de tv die ik had besteld was niet meer leverbaar. Vervolgens heb ik meer dan een maand moeten wachten voor ik mijn geld terugkreeg. Bij de klantenservice ben ik in de tussentijd meerdere malen afgewimpeld met de mededeling dat het aan de administratie doorgegeven zou worden. Service 2
  • Assortiment zoals dat wordt aangegeven op de site blijkt niet te zijn wat daadwerkelijk leverbaar is. Assortiment 4
  • Gezien de slechte ervaring met het terugkrijgen van mijn geld. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van toetert
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-07-2014

elstar78

Aankoop: Online

Nog niet in het bezit van de tv maar nu al klaar met ze. Kunnen zich niet aan levertijden houden en laten de klant niks weten. Op contactformulier word niet gereageerd alleen na telefonisch contact word de smoes gebruikt dat de mail niet bij hun is binnengekomen.

  •   Gemak
  • Zeer slechte service voor een webwinkel. Heb al veel Online geshopt maar dit is mijn slechtste ervaring tot nu toe. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zou deze winkel nooit aanbevelen, houden de klant niet op de hoogte van een langere levertijd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van elstar78
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
26-07-2014

elleke1958

Aankoop: Online

tv nog niet ontvangen, in juni besteld en al een paar keer beloofd dat hij onderweg is maar nog niets ontvangen. gisteren weer een mail ontvangen dat hij onderweg is maar geen track and trace nummer ontvangen, dus waarschijnlijk nog niet onderweg,
telefonisch niet bereikbaar, chat niet bereikbaar. waardeloos

  •   Gemak
  • slecht bereikbaar. slechte klantenservice. veel beloven weinig doen. Service 1
  •   Assortiment
  • webwinkel slecht bereikbaar, de klantenservice, chat ook nooit bereikbaar, en antwoorden op vragen waar niet van uit komt. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van elleke1958
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-07-2014

Deadkiller

Aankoop: Online

De beste tv wat ik nu heb dankzij hun.
En goeie levertijd . Binnen 2 dagen al hier.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Deadkiller
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-07-2014

Mojannis

Aankoop: Online

Winkel heeft een groot assortiment , service en snelheid van levering in combinatie met de goede prijs hebben het voor mij prima ervaring gemaakt

  • Overzichtelijke site makkelijke bestelproces Gemak 10
  • Snelle levering en snel antwoord op vragen per mail Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mojannis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

Puck72

Aankoop: Online

Snelle levering. Zeer tevreden met mijn aankoop!

  • Mooie overzichtelijke webshop. Gemak 10
  • Erg vriendelijk geholpen toen ik belde met nog wat vragen over de tv Service 10
  • Ruim assortiment in elke prijsklasse Assortiment 10
  • Een kennis van mij vertelde over deze winkel. Was ook zeer tevreden. Ideaal dat je online kunt bestellen. Prima service, en klantvriendelijk personeel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Puck72
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

stefny88

Aankoop: Online

Product snel geleverd met hulp van prettig personeel die bereid zijn je te helpen!

  • Erg overzichtelijke website! Gemak 10
  • Zeer vriendelijk personeel. Erg goed geholpen bij het uitzoeken van mn tv. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment, ruime keuze in mijn prijsklasse Assortiment 10
  • Zeker aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van stefny88
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-07-2014

Rembrandtpoorter

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Ik wil de mogelijkheid hebben een TV ook in het echt even te bekijken, maar liever betaal ik hier natuurlijk niet voor.

  • Combinatie van een online-shop met de scherpste prijzen i.c.m. het vertrouwen van een stenen winkel. Gemak 10
  • De verkoper heeft mij goed geholpen in mijn zoektocht naar een compacte witte TV. TV werkt naar behoren dus verder geen ervaring. Service 9
  • zeer royaal Assortiment 9
  • Een grote rijk uitgeruste showroom en toch de laagste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rembrandtpoorter
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2014

marcelpierre

Aankoop: Online

Gratis "upgrade" naar duurdere versie bij niet in voorraad.
Snelle en vriendelijke service.

  • Makkelijker kan het niet Gemak 10
  • Keurig en correct Service 10
  • Wat je maar wil Assortiment 10
  • Makkelijk, snel en goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marcelpierre
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
24-07-2014

tragisch

Aankoop: Online

Op de website maakt deze winkel een betrouwbare indruk en het plaatsen van de order gaat moeiteloos. De opgegeven levertijd wordt niet nagekomen en je moet zelf steeds om informatie vragen. Vervolgens word je aan het lijntje gehouden dat Samsung de televisie nog niet heeft geleverd. Na 4 weken wachten de order geannuleerd en vervolgens kun je langer dan de vermelde 14 dagen wachten op je geld. Kortom: op 9 juni besteld en op 24 juli mijn aankoopbedrag nog niet retour ontvangen, dit is 6,5 weken.
Ik ga hiervan melding doen bij de Consumentenbond, TROSRadar en Kassa zodat andere mensen niet dezelfde ervaring krijgen als ik. Ook schakel ik mijn rechtsbijstandverzekering in.

  • Snel en makkelijk besteld maar de levering van het artikel blijft uit. Na bevestiging van de annulering nog geen aankoopbedrag terug ontvangen. Gemak 1
  • Zie gemak. Service nihil. Op 9 juni besteld en betaald, op 7 juli een bevestiging op mijn annulering van de bestelling, omdat deze nog steeds niet geleverd kon worden.Vandaag 24 juli nog steeds geen aankoopbedrag terug ontvangen, ondanks de toezegging dat dit binnen 14 dagen zou gebeuren. Service 1
  • Niet naar gekeken daar ik via Kieskeurig op dit artikel heb gezocht. Assortiment 1
  • Helemaal niet. Niet betrouwbaar en geen service, zie vakje "service". Aanbeveling 1
» Lees de hele review van tragisch
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

Reggie89

Aankoop: Online

Makkelijke online-service. Misschien mag de omschrijving van het product wat uitgebreider.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Reggie89
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

HRWierden

Aankoop: Online

Geweldig snelle levering, alles keurig verpakt en bovenal een duidelijke communicatie vanuit PlatteTVDiscounter gedurende de levering

  • Zeer duidelijke website, met duidelijke instructies en procedure beschrijving Gemak 10
  • Ik kreeg meteen na de bestelling een bevestiging en in de loop van de avond een track and tracecode van de Post. Service 10
  • Ontzettend veel keuze in tv's maar ook in accessoires voor bij je tv zoals muurbeugels en kabels Assortiment 10
  • Alles verliep naar wens, ik was eerst nog wat huiverig, omdat er een zeer negatieve review op kieskeurig stond, maar dit was wat mij betreft volledig onterecht. Ik heb alleen maar goede een zeer goede ervaring met dit bedrijf. De volgende bestelling zou ik zonder twijfel weer hier doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HRWierden
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-07-2014

Tierratess

Aankoop: Online

Dit was mijn eerste aankoop bij jullie en ik kan alleen op deze aankoop afgaan. En die is voor mijn mening goed.

  • Vrij makkelijk te bestellen en duidelijk. Gemak 10
  • Goede en snelle levering. Service 9
  • Van wat ik gezien heb, is er een hoop te koop bij jullie. Assortiment 7
  • Ik vind jullie een goede winkel, maar dat hoeft niet ieder zijn mening te zijn. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tierratess
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-07-2014

fransrogier

Aankoop: Online

  • Easy bestellen in korte tijd Gemak 9
  • Hele transactie wordt keurig via email bevEstigd Service 9
  • Alles ruim op voorraad Assortiment 9
  • Niets te klagen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fransrogier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-07-2014

albihof

Aankoop: Online

Snelle service en prijs /kwaliteit is helemaal super
zag deze soundbar ergens anders in de winkel maar was stukken duurder als bij Platte tv discounter!!!!! vandaagp besteld en de volgende dag al in huis

  • Met een paar klikken besteld!! Gemak 9
  • HartstikkeTOP, vandaag besteld en morgen in huis Service 9
  • Genoeg keus Assortiment 9
  • Prijs kwaliteiten service is helemaal top Aanbeveling 9
» Lees de hele review van albihof
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-07-2014

RonCR

Aankoop: Online

Het bedrijf kon het bestelde product niet leveren. Mail ontvangen dat we geld retour kregen. Ondanks herhaaldelijke telefoongesprekken geen geld. Steeds ontwijkende antwoorden van dezelfde persoon dhr xxxx.Ik heb inmiddels Kassa van de Vara geinformeerd en om hulp gevraagd. Volgende week zal ik de geschillencommissie inschakelen. Aangifte wordt ook gedaan. Ongehoord gedrag van deze winkel. Bedenk vooraf goed of u hier aan aankoop wilt doen!!!

  •   Gemak
  • Nadat product niet geleverd kon worden bericht gekregen dat geld retour gestort zou worden. Nu 3 weken later nog niet gehad (order 232093). In hun eigen voorwaarden staat dat er binnen 14 dagen het geld teruggestort zal wordencht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens Service 1
  •   Assortiment
  • After service is slecht. Men komt afspraken niet na ook niet na verschillende keren bellen.Geld wordt niet teruggestort. Service desk doet heel onschuldig en verwijst naar administratie van het bedrijf. Had wel gemoeten .. snap er niets van.. maar er gebeurt niets !! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van RonCR
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

22-07-2014
Beste RonCR,

vervelend om te horen dat wij hier fouten hebben gemaakt, met het gebruikte mail adres kan ik geen transactie vinden. kunt u de gegevens van deze bestelling mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl zodat ik dit voor u kan oplossen.

mijn excuus voor het ongemak.

Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter
Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

ErikGT

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Eerst telefonisch zeer goed geholpen, daarna met mijn vrouw naar de winkel gegaan en daar supervriendelijk geholpen door een zeer kundige jongeman

  • Zeer makkelijke site en zeer kundige mensen aan de telefoon en in de winkel waar je gewoon naartoe kunt gaan Gemak 9
  • Zeer vriendelijke geholpen eerst door S. aan de telefoon, later door een jongeman in de winkel Service 9
  • Enorm veel keus Assortiment 10
  • Gedegen winkel, goede prijzen en gewoon uit voorraad leverbaar. Ik kan het gelijk meenemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ErikGT
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-07-2014

Maspalomas

Aankoop: Online

Al eerder een tv gekocht na deze goede ervaring vorige week
Een bijpassen audio set gekocht ook hier goed geïnformeerd
En snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snel geleverd binnen 2 dagen alles in huis Service 9
  • Genoeg keus, en overal duidelijk aangeven wat de verschillen zijn Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maspalomas
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-07-2014

Pia

Aankoop: Online

Totaal geen reactie op mail, telefonisch wordt snelle actie / geld retour beloofd maar vervolgens niets!!!!

  • Zie service, gemak is ook klantvriendelijkheid en klantgerichtheid Gemak 1
  • Dagaanbieding besteld, hoor na 2 dagen niet meer leverbaar, dus geld terug gevraagd. Nu nog geen geld retour!!!!! Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service. Nooit en te nimmer, ze hebben er gewoon making aan als ik ze benadert omdat ik mijn geld retour wilt!!! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Pia
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-07-2014

dappie2365

Aankoop: Online

Dit is een onbetrouwbare internet winkel. Levertijd die op hun site aangegeven wordt klopt niet. Excuus van ze is: "we zitten zelf nog levering te wachten" Dan moet je niet op je site vermelden dat de levertijd 3-5 dagen is!

  •   Gemak
  • Een aantal weken geleden een TV (Samsung) besteld bij de Platte TV discounter. Op de site stond 3-5 werkdagen levertijd (op zondag avond bested, dus je neemt aan dat 'ie dat dezelfde week nog bezorgd wordt. Helaas, 4 weken achter elkaar een mailtje gekregen dat het een week later zou worden. In de 5e week maar eens gebeld, gelukkig nam een magazijnmedewerker de telefoon op. Uiteindelijk de bestelling maar gecancelled. Heb pas een week later m'n geld teruggestort gekregen. Zeer onbetrouwbare internet-winkel.... Voor een tientje meer koop je vaak het zelfde product bij Bol.com Service 1
  •   Assortiment
  • Mijn advies: Mensen koop hier niet! Ze doen niet wat ze beloven (levertijd). Slappe excuses. En als je dan uiteindelijk je bestelling cancelled, moet je een week wachtn voordat je je geld teruggestort krijgt.Is toch niet meer nodig anno 2014. Als je moet betalen, dan kunnen ze het direct van je bankrekening afschrijven, maar bij terugbetalen duurt het een week. Ben dus uiteindelijk 5 weken m’n geld “kwijt” geweest. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van dappie2365
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
19-07-2014

Bbgkite

Aankoop: Online

Ik heb in totaal een uur aan de telefoon gehangen, kreeg dan weer te horen dat het allemaal goed kwam. Helaas bleek de belofte steeds leeg.

  • Bestellen ging zoals het hoort met de juiste stappen. Gemak 7
  • TV besteld die op voorraad zou zijn. Bleek dat ze meer hadden verkocht dan de voorraad. Toen zou hij binnen een paar dagen komen. Na geen track en trace code te hebben ontvangen maar weer gebeld. Hij was niet meer leverbaar. Een vervangend model gekozen en ja die was op voorraad, helaas zelfde verhaal als hier boven. Nu de order maar geannuleerd. En ben ik gezien andere ervaringen bang wanneer ik mijn geld weer krijg. Service 1
  • Ziet er leuk uit op de site maar in werkelijkheid hebben ze het niet. Assortiment 1
  • Zo een slechte ervaring wens ik niemand. Ik heb te veel aan de telefoon moeten hangen en kreeg steeds loze beloftes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bbgkite
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

19-07-2014
Beste '' Bbgkite''

Heel vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt,het spreekt voor zich dat dit nooit de bedoeling is. Ik wil het graag voor je nakijken wat er fout gegaan is en zou graag persoonlijk contact met je opnemen. kan je het bestelnummer van deze order mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl samen met de eerdere communicatie.
dan neem ik contact met u op en zal het zsm oplossen.

met vriendelijke groet,
Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter
Totaal 8,5
4.5 sterren
16-07-2014

vrednas

Aankoop: Online

Een overzichtelijke site met een goed gevarieerd aanbod. Mijn tv had geen vaste prijs, ik moest de prijs via de site aanvragen. Nog dezelfde avond kreeg ik via de mail een prijsvoorstel. Dit was een goede deal en heeft mij doen besluiten de tv te kopen. De tv was op het moment van bestellen niet op voorraad, dit stond niet op de site. De aflevering duurde hierdoor een aantal dagen langer, maar dit was geen probleem. De tv werkt helemaal naar behoren en ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

  • Een fijne overzichtelijke site, met veel informatie. Gemak 8
  • Mijn vragen werden nog dezelfde dag beantwoord. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik heb een tv kunnen kopen voor een zeer goede prijs, nergens anders werd mij een betere deal aangeboden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vrednas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

mariekes81

Aankoop: Online

Ruim aanbod. Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik vind het zelf fijn als ik mijn bestelling helemaal kan volgen via de site van de winkel. Dat was helaas niet mogelijk, maar ik ben verder prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

  • Je hoeft maar een paar stappen te doorlopen om je bestelling te doen. Gemak 9
  • Snelle levering. Overzichtelijke website. Service 9
  • De keuze is reuze!!! Prima ruim aanbod, voor ieder wat wils. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mariekes81
Reageer op deze review

Totaal 2,8
1 sterren
15-07-2014

Lesterhuis

Aankoop: Online

  • Ik heb 1,5 week geleden een tv besteld en betaald, maar tot op heden niks ontvangen terwijl hij direct leverbaar zou zijn. Gemak 1
  • Meerdere keren gebeld en gemaild. Na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding verbroken. De chat is offline dus ook hier krijg je niemand te pakken. Uiteindelijk na zoveelste bel poging iemand aan de lijn gekregen die mij beloofde dat de tv er binnen 2 dagen zou zijn, maar tot op heden nogsteeds niks ontvangen. Hierna kreeg ik plotseling een mailtje dat de tv wederom 3 werkdagen later zou arriveren. Kortom, waardeloze service. Service 1
  • Ruim assortiment, maar wat heb je er aan zonder beloofde levering? Assortiment 8
  • Zeer slechte service. De levertijden kloppen niet, communicatie met de winkel is vrijwel onmogelijk en ondertussen heb ik nog steeds geen tv. Ik ben heel benieuwd of de tv uberhaupt nog geleverd gaat worden. Ik snap niet waarom er niet gewoon actuele voorraad data wordt bijgehouden? Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Lesterhuis
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

19-07-2014
Beste Lesterhuis,

Heel vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt,het spreekt voor zich dat dit nooit de bedoeling is. Ik wil het graag voor je nakijken wat er fout gegaan is en zou graag persoonlijk contact met je opnemen. kan je het bestelnummer van deze order mailen naar edwin@plattetvdiscounter.nl samen met de eerdere communicatie.
dan neem ik contact met u op en zal het zsm oplossen.

met vriendelijke groet,
Edwin
Algemeen directeur PlatteTvDiscounter

Reactie:
Salahsalah

16-07-2014
Beste
Ik ben helemaal eens met u ik zit op dit moment zelf in probleem op 5 jullie heb ik bestellen gedaan en tot nu ze hebben nieks gestuurd, uiteindelijk na 2 keer bellen ze beloofd dat over een week het TV thuis hebben, ik wacht tot volgende week als mij order niet gestuurd dan ga ik ook mijn geld terug vragen
Totaal 9,0
5 sterren
12-07-2014

Mark de Pauw

Aankoop: Online

Ruime keuze, handige web-site, correcte levering, gunstige prijs.

  • Bestellen vanuit je zetel, makkelijker kan niet. Gemak 9
  • Vlot en snel Service 9
  • Veel keuze Assortiment 9
  • We hebben onze vrienden reeds het adres doorgegeven. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mark de Pauw
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-07-2014

paulpit

Aankoop: Online

goede , snelle en correcte service

  • duidelijke site Gemak 10
  • service is correct, jammer dat er geen ordervoortgang zichtbaar is op je account Service 9
  • Ruime voorraad, als het niet aanwezig is hoor je snel de levertijd Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paulpit
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-07-2014

marcpeeperkoorn

Aankoop: Online

Goede service!

  • gemakkelijke via de site Gemak 8
  • allereerst ging er wat mis; waarna keurig hersteld en met veel service! Service 9
  • zie de site; ruime keuze! Assortiment 8
  • goed bedrijf, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marcpeeperkoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-07-2014

roelofvanderwal

Aankoop: Online

heb al genoeg boven genoemd

  • heb eerst gebeld en werd toen al super geholpen Gemak 10
  • eerst een tv besteld. daarna een sonos en later nog een beugel om het spul aan op te hangen. elke x goede argumenten en hulp waarom Service 9
  • tv beugel en sonosbar gekocht Assortiment 9
  • goed geholpen, vlot besteld en afgeleverd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roelofvanderwal
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
10-07-2014

Max23071979

Aankoop: Online

Goede winkel met goede prijzen. Het énige wat ik last vind is dat je de doos van tv moet bewaren. Hoe groter de tv hoe meer ruimte je moet houden voor de doos.

  • Het zoeken in de keuzes van welke tv e wilt zou makkelijker kunnen. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Max23071979
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-07-2014

jfhuizinga

Aankoop: Online

Uitstekende service, snelle levering. Kortom uitstekende webwinkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jfhuizinga
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2014

Denise7Juli

Aankoop: Online

Ik ben tevreden met het verloop van de bestelling tot aan de levering. Ook volop keuze voor ieder wat wils. Overzichtelijk website met genoeg informatie. Kortom duidelijk en krachtig.

  • Duidelijke website. Alle informatie is goed te vinden. Gemak 8
  • Tv rond 23:00 besteld en 1 werkdag later werd deze al bezorgd. Top service. Service 10
  • Genoeg keuze in elke prijsklasse. Ik vond het nog moeilijk kiezen met zo veel keuze Assortiment 7
  • Zeer goede ervaring. Ook mijn omgeving is erg tevreden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denise7Juli
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

PierreO

Aankoop: Online

Makkelijke site, waar je heldere beschrijvingen van de producten kunt vinden, ik heb toen nog previews nagelezen en via een paar muisklikken en genoeg geld op de bank tot aankoop overgegaan in de wetenschap als het echt niet bevalt kun je het retourneren. Tevens aangegeven of ze me één uur voor aflevering wilde bellen, zodat ik geen snipperdag hoefde te nemen. Alles volgens afspraak verlopen, prima.

  • Ik zag het artikel en klikte het na de specificaties gezien te hebben aan en de vervolgstappen waren helder en duidelijk, na de bestelling werd ik via mail goed op de hoogste gehouden omtrent de status. Gemak 9
  • Service moet je eigenlijk niet nodig hebben, maar na het uitpakken van mijn TV kwam ik erachter dat er maar 1 AB in plaats van 2 afstandsbedieningen in de doos zat. Heb erover gebeld en er werd mij een AB toegezegd die ik ook heb gekregen. Service 9
  • Op mijn zoekgebied hadden ze een ruime keuze, in ieder geval genoeg om tot een koop over te gaan. Assortiment 8
  • De keuze en prijs waren goed in orde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PierreO
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-07-2014

wouterjunk

Aankoop: Online

super service!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wouterjunk
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
10-07-2014

robinbartelink

Aankoop: Online

Motivatie reeds aangegeven bij de ster-beoordelingen

  • Goede toegankelijke site. Gemak 9
  • Service afdeling wel gemakkelijk bereikbaar. Maar vervolgservice is slecht. Mijn tv zou opgestuurd worden, maar na een paar dagen was er nog niks verstuurd. Na telefonisch contact bleek dat de tv helemaal niet op voorraad was. Daar heb ik helaas geen bericht van gehad. Toen zouden ze hun best doen om het nog op tijd bij mij te krijgen. Ze zeiden dat ze het daarna direct verstuurd hadden. Echter PTT post, de bezorger, zei niks te hebben ontvangen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. € 25,00 aan telefoonkosten later bleek dat het toch eindelijk bij PTT post aanwezig was. Die waren alleen niet meer in de gelegenheid het te bezorgen. Dus ben ik het toestel zelf maar op gaan halen bij een distributiepunt van PTT post. Dit is eigenlijk niet mogelijk. Slechte communicatie en slechte afhandeling. Service 1
  • Er staat een ruime keuze op de site. Ik weet niet in welke mate de rest van het assortiment wel beschikbaar is. Assortiment 8
  • Je moet dan geen haast hebben of je moet eerst zelf contact op gaan nemen om iets duidelijk af te gaan spreken. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van robinbartelink
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

KrisD

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website met eenvoudige bestelprocedure Gemak 9
  • Bestelling stond eerst voorradig maar na de bestelling bleek er toch een wachttijd te zijn. Blijkbaar hebben bestelopdracht en voorraadbeheer elkaar gekruist. Ter compensatie werd mij een led-reinigingsset aangeboden. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KrisD
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

Jroenl

Aankoop: Online

Ik vind het een prettige winkel om te bestellen en voor de laagste prijs. De bestelling was goed te volgen via postNL en werd op tijd bezorgd.

  • Het bestellen gaat heel eenvoudig, geen gedoe met een account aanmaken. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ze hebben veel tv's in het assortiment en veel zijn direct leverbaar. Plus bijna altijd de laagste prijs. Assortiment 8
  • Iedereen die een nieuwe tv wil kopen zou ik plattetvdiscounter.nl aanraden. Het is super eenvoudig en vaak de laagste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jroenl
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

jeroenI

Aankoop: Online

Goede winkel met een breed asortiment en een goede prijs. Tv was binnen volgende dag binnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeroenI
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2014

xjlnn95

Aankoop: Online

Goede service en het was fijn dat ik mijn bestelling kon volgen en kon zien wanneer deze bezorgd zou worden.

  • Toen ik de tv had besteld en een dag later de tv op de site nog eens wou opzoeken bleek dat deze van de site was verdwenen. Na een emailtje kreeg ik snel antwoord dat mijn tv gewoon binnenkort bij me geleverd zou worden. Gemak 8
  • Snel antwoord Service 9
  • De enige aanbieder van deze tv met zo'n lage prijs. Assortiment 9
  • Goede service en lage prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van xjlnn95
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

Gallardo

Aankoop: Online

De scherpe prijs van dit artikel was voor mij de reden om bij de Platte TV Discounter te shoppen.

  • Het werkt eenvoudig om het gewenste artikel te bestellen en te ontvangen. Dit ondanks het feit dat ik niet zo goed ben met computers. Gemak 9
  • De service is gewoon goed omdat de bestelling ook nog via telefonisch contact werd getraceerd. De ontbrekende handleiding wordt op het toestel voorzien, maar ook dit vereiste een telefonisch contact van mij met de Platte TV Discounter Service 9
  • Het assortiment is gewoon ruim voldoende, men heeft een breed aanbod in al zijn facetten. Assortiment 8
  • 't Is altijd moeilijk om een ander persoon te adviseren over een bedrijf of product waarbij de goede condities voor mijzelf niet vanzelfsprekend voor een ander hoeven te zijn. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gallardo
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
10-07-2014

mhannink

Aankoop: Online

.

  • Site happert komt voorwaarden niet nalaat klant in het ongewis Gemak 3
  • Levering zou binnen 24 uur zijn. Na een week nog geen levering. Telefonisch 12 wachtende voor je meer dan 40 minuten in de wacht. Gestopt. Geen reactie op de mail Service 1
  • Levert niet wat ze verkopen. Informeren niet en zijn zeer slecht bereikbaar Assortiment 2
  • Slechte site, reageert niet en telefonisch niet bereikbaar. Uiteindeljjk alles geannuleerd. Moet nu 14 dagen op me geld wachten. Schandalig! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van mhannink
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.