Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


778 reviews Totaalscore 7,2
3.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 45
Totaal 1,0
1 sterren
27-03-2015

Poriok

Aankoop: Online

Als u verstandig bent koopt u bij deze liegende bedriegers helemaal niets. Geef lever iets meer uit en zoek eerst naar recensies van webwinkels.Niet alleen op Kieskeurig maar ook op klachten Kompas en het keurmerk thuiswinkel

  • Bestellen is gemakkelijk, betalen ook. Leveren is geen probleem mits het echt aanwezig is.Bij mijn bestelling stond op de site direct leverbaar.Niet dus. Dan begint de ellende. Gemak 1
  • Na een paar dagen na de bestelling een mail ontvangen dat ze niet precies konden zeggen wanneer het tv toestel kon worden geleverd. Niets direkt leverbaar.Hierna een mail gestuurd voor annulering van de bestelling. Na een week kreeg ik een mail dat de orde die dag nog zou worden verstuurd en dat de track trace die avond zou volgen??????? niet dus. Er wordt gelogen waar je bij staat. De Dag erna telefonisch gedreigd met een vervolgstappen wanneer ik die dag geen mail met de annulering zou ontvangen.Vijf minuten later de annuleringsmail ontvangen met de belofte dat het bedrag binnen 14 zou worden overgemaakt. Nu 3 weken later nog geen geld. Service 1
  •   Assortiment
  • Als u een goede betrouwbare webwinkel zoekt moet u niet bij deze liegende zwendelende bedriegers zijn Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Poriok
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
27-03-2015

doerlemans

Aankoop: Online

Deze webwinkel heeft klanttevredenheid niet begrepen.

  •   Gemak
  • Levertijd klopt totaal niet Email wordt niet beantwoord Meer dan 25 minuten in de telefoon wachtrij Service 1
  •   Assortiment
  • De levertijden zijn misleidend. Dit wordt uitgelegd door "voorraadverschillen" wat natuurlijk een slap excuus is voor het feit dat spullen helemaal niet op voorraad zijn en dus ook niet Direct Leverbaar. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van doerlemans
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-03-2015

Kenneth Vroemans

Aankoop: Online

  • Overzicht op de site en goede prijzen. Gemak 10
  • Eerst een verkeerd artikel besteld. Een simpel telefoontje en het was in orde. Service 10
  • veel keuze Assortiment 10
  • Groot assortiment aan zeer goede prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kenneth Vroemans
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
26-03-2015

teundevries

Aankoop: Online

spullen zijn nooit geleverd, keer op keer uitgesteld, schuld was uiteraard de fabrikant. Na annulering wordt beloofd om het geld terug te storten. Dit gebeurt helaas niet.

  • bestelling was heel makkelijk geplaatst en betaald. Ik voel me wel opgelicht door deze winkel, spullen zijn niet geleverd en na annulering wordt mijn geld niet terugbetaald. Gemak 1
  • telefoon wordt niet opgenomen, ik krijg een bandje. Mail wordt mondjesmaat beantwoord met loze beloftes. Service 1
  • mooie webpagina met een uitgebreid assortiment, ze leveren echter niets. Zoek op internet en lees de klachten van alle gedupeerden. Ik heb een sonos sub gekocht die volgens kieskeurig bij deze het goedkoopst was. Assortiment 1
  • ik raad iedereen af om bij deze webshop iets te bestellen. Betaal iets meer bij een betrouwbare webshop. Thuiswinkel.org is een lachertje dus kijk verder dan alleen de branche organisatie waar ze bij aangesloten zijn. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van teundevries
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-03-2015

Marjan Hamstra

Aankoop: Online

We waren op zoek naar een budget toestel en vonden bij de Platte TV Discounter een van het merk Salora dat ons prima leek. Goedkoop en paste prima. Het toestel werd snel bij ons thuis bezorgd, erg gemakkelijk.

  • Mooie site, lekker makkelijk kiezen bij deze winkel Gemak 10
  • Had een vraag omdat we niet bekend waren met het merk Salora. Binnen een paar uren een reactie via de email. Service 9
  • Omdat we niet zo vaak tv kijken, zochten we een goedkoop model bij de koopjes. Daar vonden we een tv van het merk Salora. Ik kende het merk niet, maar de prijs was erg laag. Assortiment 9
  • We zijn tevreden over de prijs, bezorging en de manier waarop onze e-mail werd beantwoord. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marjan Hamstra
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
24-03-2015

stijnmarkusse

Aankoop: Online

Heb de playbar dus nog niet binnen na al 8 weken te wachten. we horen er niks van. Ik word donderdag teruggebeld. Als dit niet gebeurt zal ik ze in gebreke stellen.

  • Het is gemakkelijk om te bestellen en te betalen en daarna is al het gemak weg. Ze leveren niks uit, communiceren niet en beloven van alles. Van gemak kan je niet spreken. Op het onderdeel ongemak zouden ze maximaal scoren. Gemak 1
  • Vreselijke service.Ze beloven van alles, maar ze doen helemaal NIKS! Service 1
  •   Assortiment
  • Draak van een webshop. Volgens mij van huis uit geen slechte intenties, maar ze verkopen te makkelijk zonder te kunnen leveren. Compleet onprofessioneel en het neigt naar oplichting omdat ze mijns inziens best kunnen inschatten wat ze wel en niet kunnen waarmaken. En door toch alle orders aan te nemen (tegen beter weten in) neig je wat mij betreft tegen oplichting aan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van stijnmarkusse
Reageer op deze review

Totaal 3,3
1 sterren
23-03-2015

Omgekvanteworden

Via internet een bestelling plaatsen zal ik in de toekomst niet meer doen. Slechte service, slecht advies, communicatief slecht. Ik zeg links laten liggen deze firma.

  • Bestelling betalen met credit card kost extra. Gemak 6
  • ik wordt nooit terug gemailed of gebeld. Ik moet overal zelf achteraan. Als ik eenmaal een medewerker aan de lijn hebt wordt er wel gedaan of ik begrepen wordt maar er wordt vervolgens noets mee gedaan. Bestelde TV was niet meer leverbaar en er wordt een "vergelijkbaar" model van een ander merk voorgesteld. Deze was dus helemaal niet vergelijkbaar en nog duurder ook. Service 1
  • Bij het zoeken op het internet naar een bepaald merk en type ben ik af en toe op de site terechtgekomen. Aanbod denk ik gemiddeld. Assortiment 5
  • Ik zal nooit meer bij deze firma bestellen. Service slecht en bij retourbetaling mogen ze er 14 dagen over doen. Inmiddels zijn er 9 dagen verstreken en er is nog steeds geen geld teruggeboekt. Hier hadden ze nog kunnen laten zien dat ze van goede wil waren maar ook hier laten ze verstek gaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Omgekvanteworden
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-03-2015

Daan DNS

Ik vind het een goede webshop en kan alles makkelijk vinden. Pakket werd optijd en keurig verzonden. Top shop!

  • Ik kreeg keurig alle informatie die ik zocht. Ik ben erg technisch en wilde alle informatie weten of het product en kan alles vinden. Gemak 10
  • Ik kreeg het de volgende in huis zoals belooft Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daan DNS
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
21-03-2015

boxtraenco

Aankoop: Online

Nog niets ontvangen. Komen hun beloftes niet na!!!

  • Zoals je mag verwachten en zoals het bij de meeste,bij Kieskeurig aangesloten,webshops gaat... Gemak 8
  • -Slecht te bereiken. In mijn geval 9 wachtenden voor U... Zonder iemand aan de lijn te krijgen. Mail wordt niet beantwoord. De volgende dag krijg ik een mail van Manager Back-office."Ik zal morgen ochtend even overleggen met mijn collega van inkoop en je dan een antwoord geven. Excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Pxxx Manager Back-office Ook de volgende dag geen reactie. Ik verwacht op z'n minst een antwoord.... Nu is het weekend,geen helpdesk open op zaterdag,wel op Zondag !!!! Ik verwacht volgende week een antwoord als:...Is niet meer te verkrijgen o.i.d. Dat ,terwijl deze bij bestelling als Direct leverbaar stond vermeld!!! Achteraf enorm spijt gehad,ook gezien de andere ervaringen van klanten met Platte TV Discounter.... Er is daar nog veel werk (in) aan de winkel...Pffff Jammer Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Achteraf enorm spijt gehad,ook gezien de andere ervaringen van klanten met Platte TV Discounter.... Er is daar nog veel werk (in) aan de winkel...Pffff Jammer Aanbeveling 2
» Lees de hele review van boxtraenco
Reageer op deze review

Totaal 4,3
1 sterren
21-03-2015

Duckati

Aankoop: Online

Deze shop geeft op z'n website aan dat het betreffende product op vooraad is. Tevens melden zij dat als producten op vooraad zijn er een leveringstermijn van maximaal 3 werkdagen is. In de praktijk blijkt dit niet waar te zijn. In mijn geval moest de TV nog bij de leverancier te moeten komen die leveringsproblemen had. Anderhalve week na bestelling heb ik gebeld en konden ze me geen datum geven wanneer ik de tv kon verwachten. ik heb de bestelling toen direct geannuleerd. Ik hoop dat de financiele afhandeling wat sneller gaat.
Steeds vaker merk ik dat online winkels geen eerlijke communicatie voeren over vooraad en levertijden. Op deze manier graven ze hun eigen graf en zullen de consumenten hun producten weer gewoon in de winkel gaan kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Oneerlijke weerspiegeling over vooraad. Gebrekkige communicatie naar klant. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Webwinkel moet eerlijk zijn of artikelen wel of niet op vooraad zijn. Als ik een artikel bestel wat op vooraad is dan zou ik er niet na anderhalve week zelf achter moeten komen dat het niet zo is. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Duckati
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-03-2015

DChielens

Aankoop: Online

Ik zocht een grote tv en vond na wat selecteren een passend Philips-toestel.

  • Overzichtelijke website, makkelijk thuis vanaf de bank Gemak 8
  • Uitstekend geholpen. Had een vraag over een bezorging. Vriendelijke jongen aan de telefoon, die me snel verder hielp. Moest wel even wachten totdat ik iemand aan de lijn kreeg. Service 9
  • Mooi assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DChielens
Reageer op deze review

Totaal 3,3
1 sterren
20-03-2015

Planeet

Aankoop: Online

Zoals reeds boven aangegeven. Men is vlot bij de verkoop maar daarna niet meer thuis als er problemen zijn met het product. Dat is bizonder frustrerend en onhebbelijk!

  • Bij de bestelling en levering liep alles goed en volgens afspraak. Gemak 8
  • De levering ging goed. Maar nu dat de tv kapot is al na 2 jaar en 2 maanden verwijst Philips naar de shop. Deze laatste reageert helemaal niet op de klacht die ik per e-mail ingediend heb Service 1
  •   Assortiment
  • Als men wel thuis is bij de verkoop en niet wanneer er problemen zijn dan is dat onprofessioneel en onhebbelijk. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Planeet
Reageer op deze review

Reactie:
Rolf3nl

21-03-2015
U was tijdens de bestelling en levering een geluksvogel als de andere reacties hier leest.
Terecht verwijst Philips naar de winkel, die zijn verantwoordelijk en dienen het probleem op te lossen.
Ook hier verwijs ik naar andere reacties van mensen hier die problemen ondervonden met het geleverde toestel.

Ik ben van mening dat garantie/service bij online aankopen van bijvoorbeeld dure TV's altijd problematisch zullen zijn.
Totaal 1,5
1 sterren
20-03-2015

georginazgirl

Aankoop: Online

Zoals boven vermeld. Deze winkel is niet te vertrouwen en de service is al helemaal ver te zoeken.
Advies: bestel niet bij deze webshop!!!! U bent gewaarschuwd.

  • Gemak is er niet. 3x moeten bellen. Beloftes die ze niet nakomen. En dan telefonisch contact proberen. Je hangt 20 minuten in de wacht en dan hangen ze gewoon op. Gemak 1
  • Die is heel ver te zoeken. 3x moeten bellen. Beloftes die ze niet nakomen. En dan telefonisch contact proberen. Je hangt 20 minuten in de wacht en dan hangen ze gewoon op. Service 1
  • Leuk assortiment. Alleen de levertijd kunnen ze niet nakomen. Assortiment 3
  • Ik beveel deze webshop aan niemand aan. Beter een paar tientjes meer betalen bij een betrouwbare webshop. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van georginazgirl
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-03-2015

B. Smout

Goede verkopers en prettige klantbenadering

  • gemakkelijk te bereiken en via internet Gemak 9
  • goed alleen even een hapering in de levering Service 7
  • genoeg keuze Assortiment 9
  • Heel goede prijs in vergelijking met andere aanbieders Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. Smout
Reageer op deze review

Totaal 5,3
1.5 sterren
20-03-2015

Hoekstra88

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Erg slechte klantenservice die geen antwoord geeft op emails. Ik moet veels te lang wachten op bestelde producten!! Ik bestel nooit meer iets bij plattetvdiscounter. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • niet!!! Erg slechte klantenservice die geen antwoord geeft op emails. Je moet veels te lang wachten op bestelde producten!! Ik bestel nooit meer iets bij plattetvdiscounter. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Hoekstra88
Reageer op deze review

Reactie:
gvdsteen

20-03-2015
Ik vind het joviaal van u dat u nog een 5,3 geeft.
Mijn bestelling is 3x uitgesteld en uiteindelijk heb ik hem geannuleerd. Nu, een maand en 4 toezeggingen later, heb ik mijn geld nog niet terug.
Ik leg de vordering nu neer bij een incassobureau en overweeg om aangifte te doen van oplichting.
Totaal 8,0
4.5 sterren
19-03-2015

mbntiel

Aankoop: Online

Snel en netjes geleverd

  • Snel en duidelijk Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mbntiel
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-03-2015

ammersken

Prettig geholpen! bij de aankoop van een UHD TV

  • Prettig persoonlijk contact met de verkoopster Gemak 9
  • Behulpzaam met inladen Service 8
  • Ruim assortiment en uitstekende voorlichting Assortiment 9
  • Voldoende parkeerruimte Kennis assortiment Vriendelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ammersken
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-03-2015

W.Bierman

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Na een keuze te hebben gemaakt via de website, even kijken in de winkel.
hierbij prettig geholpen en onze keuze "live"kunnen bekijken en beoordelen.
Goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van W.Bierman
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-03-2015

HermanV1954

Aankoop: Online

Dus NIET in bezit. Men levert niets met iedere maand een ander verhaal.

  • Alleen betalen is gemakkelijk. Na betaling gebeurt er niets meer Gemak 1
  • 1x in de drie weken een mail met een latere bezorgdatum noem ik geen service Service 1
  •   Assortiment
  • In januari betaald en nog geen uitzicht op levering. Deze zaak zou ik mijn vijanden nog niet aanbevelen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van HermanV1954
Reageer op deze review

Reactie:
gvdsteen

20-03-2015
Ook ik heb erg slechte ervaringen met deze shop.
In mijn geval ging het om een LG tv.

Reactie:
Hoekstra88

20-03-2015
helemaal mee eens herman. Het betreft sonos producten zeker?

echt een belabberd bedrijf. Ik hoop dat heel NL het leest hier en nooit meer iets bestellen bij die tillers!!
Totaal 9,0
5 sterren
19-03-2015

PdV101

Aankoop: Online

Zochten een slaapkamermodel tv en vonden een Panasonic met een speciale prijs hier. Besteld en na twee dagen in huis. Alles werkt zoals het hoort.

  • Mooie aanbieding kleinere Panasonic, snel even besteld Gemak 10
  • Goed, tv kwam dagje later dan gehoopt, verder niks te klagen Service 8
  • Waren een paar scherpe aanbiedingen bij kleinere led-tv's, dus eentje gekozen Assortiment 9
  • Prijs was goed, bestellen eitje Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PdV101
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
18-03-2015

Martinexxxxx

  • snel en goed geholpen Gemak 8
  • fijne service Service 8
  • niet alles hing in de winkel Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martinexxxxx
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
18-03-2015

Grietje van Veen

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

  • Gekomen en gelijk vriendelijk geholpen en goed te vinden. Gemak 8
  • moet nog blijken eerste aankoop. Service 7
  • genoeg te kiezen. Assortiment 8
  • prijzen zijn goed. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Grietje van Veen
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
18-03-2015

berryd

Aankoop: Online

Bestel hier niet als je de volgende punten belangrijk vindt:
- snelle levering
- duidelijke communicatie
- goede service
- eerlijk zaken doen

  • Er is alleen maar sprake van ongemak! het bedrijf denkt goed aan het gemak van zichzelf en stelt de klant zeker niet centraal. Gemak 1
  • Geen communicatie + geen levering + niet afspraken nakomen. Je wordt niet geïnformeerd over de bestelling en als je er zelf achteraan belt dan krijg je geen juiste informatie. Ik voel mij zeker niet als klant gewaardeerd. Service 1
  •   Assortiment
  • Het enige wat snel verliep was de iDeal betaling. Daarna beland je in een nachtmerrie waar geen eind aan komt. Na 3,5 week nog niks ontvangen en geen communicatie. Heb de order maar geannuleerd. Nu het geld nog terug krijgen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van berryd
Reageer op deze review

Reactie:
gvdsteen

20-03-2015
Ook ik heb een soortgelijk verhaal.
Zit al een maand na annuleren te wachten op mijn geld.
Tot 4x toe de belofte dat het gestort werd maar nu is de maat vol.
Ik heb een incasso ingeschakeld en overweeg aangifte te gaan doen voor oplichting.
Totaal 4,0
1 sterren
18-03-2015

Nijs21

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • krijgt geen info over je bestelling en moet er zelf maar achteraan rennen. Contact staat binnen 24uur een antwoord, maar dat laten ze ook na. Ik zal hier nooit meer iets bestellen! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Bestelling is makkelijk en snel gedaan, daarna begit de ellende pas, ik krijg geen update van mijn bestelling en moet er zelf maar achteraan rennen. Inmiddels een maand verder mijn bestelling nog niet ontvangen en nog altijd geen info gekregen over de status Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Nijs21
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
17-03-2015

jobjobsen

Aankoop: Online

  • Prima overzichtelijk, makkelijk te bestellen Gemak 8
  • Na 6 weken niets geleverd nog, wel al betaald. Dat komt door slechte levering Sonos. Dat kan gebeuren. Eerst waren er emails waarin de vertraging werd aangekondigd. Inmiddels is de communicatie gestopt. Dat vind ik toch wel zeer kwalijk. Als je dan tot 3x toe je beloftes niet kunt nakomen, dan moet je wel op zijn minst communiceren dat je het niet weet en wat de acties zijn. Aan de telefoon keurig te woord gestaan overigens. Hopelijk komt het goed en wordt de toezegging nagekomen. Service 6
  •   Assortiment
  • Het gebrek aan communicatie is gewoon te frustrerend. Zeker als je al betaald hebt. Dat moet gewoon beter. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van jobjobsen
Reageer op deze review

Reactie:
Jan Kamp

17-03-2015
Helemaal mee eens! Na de tweede keer hier een tv te hebben besteld opnieuw veel te lange levertijd.
Je voelt je dan machteloos en boos!
Ondanks de toch wel aantrekkelijke prijsstelling koop ik in de toekomst toch liever bij een bedrijf wat zich wel aan de leveringsverwachting houdt.
Totaal 8,8
4.5 sterren
17-03-2015

B.Knoops

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

  • Ik woon in Groningen dus heel makkelijk dat ik gewoon langs kon gaan Gemak 9
  • Het toestel wat ik wilde hebben en kon direct mee in de auto, begreep dat er ook met een extern magazijn gewerkt wordt dus aanduiding voorraad wil niet altijd zeggen in Groningen Service 9
  • voldoende voor wat ik wilde Assortiment 8
  • Ik ben heel fijn geholpen eerst aan de telefoon en later in de winkel er wordt goed geluisterd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B.Knoops
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-03-2015

TessaKevin

Fijne winkel

  • TV eerder kunnen ophalen Gemak 9
  • Klantvriendelijk Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • Laagste prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TessaKevin
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-03-2015

BennyMieke

Hartstikke goed geholpen in de winkel, goed van informatie voorzien.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BennyMieke
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-03-2015

Guus van A

Aankoop: Online

Ik zie hier wat klachten over bestellingen van Sonos, maar voor mijn TV heb ik geen hinder ondervonden.

  • Site werkte makkelijk Gemak 10
  • TV werd na een paar dagen thuisbezorgd. Service 9
  • Ik wist welk soort toestel ik wilde (LG). Er werden ook alternatieve toestellen aangeboden, maar ik bleef bij mijn eerste keuze. Assortiment 8
  • Ging snel en makkelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Guus van A
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
17-03-2015

pascalk12

Aankoop: Online

Zelden zo'n slecht bedrijf meegemaakt, dit bedrijf zou eigenlijk geen bestaansrecht mogen hebben c.q. geen bedrijfsvoering mogen uitoefenen.

Op 1 februari 2015 tijdens de btw dagen een Sonos sub besteld en (helaas) betaald, na diverse mails van plattetvdiscounter waarin ze steeds maar de levering uitstellen, heb ik op 12 maart 2015 de order geannuleerd waarvan ook een terugbetaal bevestiging gehad. Echter tot op heden geen geld terug gezien.

Inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij de politie en een klacht ingediend bij thuiswinkel waarborg.

Nu is de volgende stap de rechtsbijstandsverzekering.

  • bestellen gaat prima, echter ontvang je vervolgens niets Gemak 6
  • Service is er eigenlijk niet, ik moet steeds zelf contact opnemen om wederom een leugen aan te horen Service 2
  • op de site is er een assortiment echter daarachter is er geen fysiek assortiement, aangezien er helemaal niet geleverd wordt. Assortiment 1
  • Helaas is het niet mogelijk om "0" aan te geven, maar deze winkel beveel je echt niemand aan, dit blijkt ook wel uit de vele negatieve beoordelingen die deze winkel in de wacht heeft gesleept Aanbeveling 1
» Lees de hele review van pascalk12
Reageer op deze review

Reactie:
boxtraenco

21-03-2015
Na een te laat lezen van deze revieuws,ook een teleurstelling rijker. Ik twijfel nu ook aan Kieskeurig,die m.i. deze revieuws ook ziet. Dat deze daar op mogen adverteren ,is mij tot op heden,onbegrijpelijk. Kijke ook eens bij de klachten van:http://www.klachtenkompas.nl/klachten?field_branche_tid=All&date_filter%5Bmin%5D%5Byear%5D=&date_filter%5Bmin%5D%5Bmonth%5D=&date_filter%5Bmin%5D%5Bday%5D=&date_filter%5Bmax%5D%5Byear%5D=&date_filter%5Bmax%5D%5Bmonth%5D=&date_filter%5Bmax%5D%5Bday%5D=&search_title=&search_title_company=&title=PlattetvDiscounter.nl&field_alt_titles_value=PlattetvDiscounter.nl&sort_by=field_start_date_value&sort_order=DESC

Daar wordt je ook niet vrolijk van.
Maar was benieuwd of je je geld al retour hebt ontvangen!!! Succes
Totaal 3,0
1 sterren
17-03-2015

amberensjoerd

Aankoop: Online

  • TV gekocht maar na 8 dagen nog geen reactie ontvangen van een levering. Gemak 5
  • Slecht. Geen communicatie.Ik zou toch voor een andere webwinkel gaan. Dit is de eerste keer dat mij dit overkomt en had dit niet verwacht bij een bedrijf van kieskeurig.nl Service 2
  • Web site is prima. Alleen kloppen de leveringsdagen niet... Assortiment 4
  • Niet doen! Men communiceerd niet, waardoor je wantrouwend wordt. Ik zou toch voor een andere webwinkel gaan. Dit is de eerste keer dat mij dit overkomt en had dit niet verwacht bij een bedrijf van kieskeurig.nl Aanbeveling 1
» Lees de hele review van amberensjoerd
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-03-2015

fmiddelburgh

Aankoop: Online

  • Prima webshop. Levering was iets vertraagd maar ben goed op de hoogte gehouden, vooral erg prettig persooneel. Gemak 8
  • Alles netjes bezorgd...geen bijzonderheden verder. Service 8
  • Ruime keus en vooral scherpe pricing zonder allerlei bijkomende kosten zoals je dit zo vaak ziet. Assortiment 9
  • Bijzonder aardige service medewerkers welke mij in ieder geval netjes op de hoogte hebben gehouden van mijn product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fmiddelburgh
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-03-2015

Dhr. Kruit

Aankoop: Online

De winkel doet wel kleinschalig aan, ik heb 2x gebeld en 2x dezelfde persoon aan de lijn gehad, kan toeval zijn, maar ik denk het niet, mede daardoor zijn ze waarschijnlijk ook in staat om zulke scherpe prijzen te hanteren.
De telefonische wachtijd kan minder, maar uiteindelijk ging alles per mail ook prima. Over het algemeen snelle reactie terug op mijn mails, ik heb mijn tv netjes in goede staat ontvangen en een lage prijs betaald. Kortom een tevreden klant en dan doe ik wat extra moeite met mijn review om dat te laten weten.

  • Bestellen was makkelijk net als op de meeste andere webshops. De webshop was voor mij duidelijk genoeg, niet dat ik hem veel gebruik, ik kwam op de plattetvdiscounter terecht na een prijzenvergelijkingssite en heb toen mijn tv besteld. Gemak 10
  • Service was uiteindelijk prima, mijn tv liep vertraging op door een fout in het sorteercentrum van PostNL, uiteindelijk heb ik 2 weken gewacht op mijn tv, maar wel 146 euro extra teruggekregen omdat de tv ondertussen qua prijs bij de plattetvdiscounter gezakt was. Dit was dus nette service zeker gezien deze prijsdaling bij de concurrenten niet het geval was. Uiteindelijk was ik hierdoor 300 euro goedkoper uit dan bij de concurrenten wat flink wat is op een tv van 950 euro. Service 10
  • Prima, maar wederom heb ik hier niet veel mee te maken gehad, tijden veranderen en assortiment is niet meer de reden om ergens te kopen voor de meeste mensen. Je weet wat je wil, gaat naar prijzen vergelijkingssites en dan koop je. Dat die winkel dan nog 100 andere soorten tv's heeft? Ik doe er niets mee. Assortiment 10
  • Ik heb een goede koop gedaan met mijn tv bij de platte tv discounter, de reacties op mijn telefoontjes en mails was in bijna alle gevallen snel en er werd wel degelijk iets mee gedaan, dus de winkel is aan te raden. Wat betreft de levering moest ik wat geduld hebben, maar ik denk dat de fout echt bij PostNL lag en zelfs als dat niet zo zou zijn is 300 euro verschil voor mij reden om wat langer te wachten op een tv. Dus als je op zoek bent naar een tv voor de laagste prijs is dit een zeker een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dhr. Kruit
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
16-03-2015

Naaktgeboren

  • Duidelijk bestelproces met duidelijke stappen. Echter, zo blijkt later, is de levertijd zeer onbetrouwbaar. Gemak 6
  • Nadat de aangegeven leveringstermijn was overschreden was het lastig contact zoeken. Er werd niet gecommuniceerd waarom het langer duurde. Op eigen initiatief zelf contact gelegd, tot twee keer toe toegezegd gekregen dat de TV binnen een x aantal dagen geleverd werd. Dit klopte niet, bestelling hierop geannuleerd omdat het vertrouwen in het bedrijf weg was. Service 2
  • Voorraadstatus en levertijd kloppen niet. De tv welke ik bestelde was niet leverbaar, echter op de site bleef staan dat deze direct leverbaar was. Wat wel veranderde was de prijs van de tv, deze stijgt een slordige 100 euro zodat deze totaal niet aantrekkelijk is i.v.m. andere webshops. Gedachte hierachter zal wel zijn dat de tv dan niet veel besteld wordt en ze de levertijd ook niet waar hoeven te maken. Assortiment 1
  • Bijzonder matige webshop, met veel beloften en weinig daden (persooneel is overigens wel vriendelijk), maar wat koop je daarvoor? Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Naaktgeboren
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-03-2015

degraaff111

Aankoop: Fysieke winkel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vriendelijk en deskundig geholpen en de verkoper hielp zelfs met inladen van de tv in de auto Aanbeveling 9
» Lees de hele review van degraaff111
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-03-2015

rockafella

Aankoop: Online

Zie veel negatieve berichten, zo te zien heeft Sonos een klein probleempje.. :)). Mijn bestelling is prima afgehandeld niks op aan te merken !

  • Makkelijk bestellen en betalen zoals je mag verwachten in een webshop anno 2015.. Gemak 10
  • Duidelijke berichtgeving omtrent status bestelling, track & trace mail van PostNL. Gewoon goed. Service 10
  • Tja, ik vondt wat ik zocht. Ben zelf geen expert... Assortiment 9
  • Zeer zeker ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rockafella
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-03-2015

anneke987456321

deskundig en vriendelijk personeel

  •   Gemak
  • deskundig en vriendelijk geholpen Service 8
  • verschillende merken Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van anneke987456321
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-03-2015

EddyPoel

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Prettig om in een "internet" winkel rond te lopen. Geholpen door een keurige mevrouw die mijn uitgezochte tv op de site nog van de nodige voordelen kon benoemen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van EddyPoel
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
14-03-2015

herrflick88

Aankoop: Online

Had een goedkope tv nodig voor in de slaapkamer. de 32inch was op voorraad bij platte tv discounter en toen besteld. Had de tv snel in huis.

  • website is makkelijk in gebruik. Mooie fotos bij de producten. Gemak 8
  • Ik kreeg vrij snel de mail dat de tv was verzonden. Service 7
  • Veel keuze, maar ik wist al welke tv ik ging nemen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van herrflick88
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
14-03-2015

A.Keizer

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en helemaal over de daarop volgende benodigde service.

  • mooi ruime indeling, produkten overzichtelijk neergezet, verschillende merken en types goed vergelijkbaar Gemak 9
  • prettig en zeer behulpzaam personeel, niet opdringerig, niet dwingend Service 9
  • vooral beperkt op gebied van accessoires Assortiment 7
  • goed voor vergelijking van prijs en kwaliteit Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A.Keizer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-03-2015

claassen31

Aankoop: Online

In oktober hadden we een hier een toestel voor onszelf gekocht en nu voor mijn schoonouders. Het ging om een Philips 42 PFK 7109. Ik heb in oktober en ook deze keer geen gedoe gehad, gewoon lekker makkelijk gegaan.

  • Overzicht van door mij gezochte toestellen was gemakkelijk gevonden. Uiteindelijk gekozen voor een Philips, omdat dit een NL merk is. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Duidelijke website, goed overzicht Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claassen31
Reageer op deze review

Totaal 2,7
1 sterren
13-03-2015

JD10081986

Aankoop: Online

Werkelijk waar de slechtste webwinkel van Nederland. De verhouding van waardering tusen kieskeurig en facebook zijn op zn zachts gezegt nogal uiteenlopend. Op Facebook krijgt dit bedrijf een gemiddelde score van 2.8(!!)

  • Website ziet er professioneel uit Gemak 6
  • Onbeschofte medewerkers. De levertijd van de bestelling zou 2 dagen zijn. Na 4 WEKEN werd ons product geleverd. Service 1
  •   Assortiment
  • Met diverse smoesjes werden wij telefonisch van het kastje naar de muur gestuurd. Het product werdt na 4 weken pas geleverd. Indien u de bestelling wilt annuleren duurt dit 2 weken tot 3 maanden (op basis van andere ervaringen). Dit was de eerste én laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van JD10081986
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-03-2015

midasvolkerink

Aankoop: Online

Ik ben tevreden over plattetvdiscounter. Ik kreeg netjes de volgende dag m'n tv in huis en de website is by far het meest gebruiksvriendelijk om tot m'n keuze te komen. Heb er niks op aan te merken!

  • Het filteren werkt perfect als je specifieke wensen hebt. Je rolt vervolgens eenvoudig door het bestelproces heen. Gemak 10
  • Ik heb de klantenservice niet nodig gehad. M'n bestelling werd netjes de volgende dag bezorgd. Service 9
  • Zeer ruim assortiment, honderden tv's. Assortiment 10
  • Ik zou de shop zeker aanraden. Bestelgemak en snelle levering. Top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van midasvolkerink
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.