Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1247 reviews Totaalscore 8,4
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 40
Totaal 4,0
1 sterren
21-10-2014

jon1908

Aankoop: Online

Na diverse malen bellen bleek pas dat het product niet op voorraad was. Aangezien ik haast had met de bestelling heb ik deze geannuleerd. Het reeds betaalde bedrag is na 3 maanden nog steeds niet terugbetaald, ondanks WEKELIJKS bellen en mailen waarbij mij steeds wordt verzekerd dat het bedrag wordt terugbetaald.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Volgens website was product op voorraad, bleek niet zo te zijn nadat ik er zelf diverse malen om vroeg. Bestelling geannuleerd en wacht nu al 3 maanden op terugbetaling. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Prijzen lijken goed maar communicatie en service ver onder de maat Aanbeveling 2
» Lees de hele review van jon1908
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-10-2014

Frits247

Aankoop: Online

Netjes de volgende dag in huis nadat ik de dag ervoor eind van de middag had besteld. Duidelijke communicatie per mail en de scherpste prijs. Top winkel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Vriendelijk personeel! Snelle service Service 10
  • Zeer uitgebreid en goedkoopste prijzen die ik kon vinden. Assortiment 10
  • Ik zou plattetvdiscounter zeker aanbevelen. Perfecte combi van goede service en scherpe prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frits247
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-10-2014

claassen31

Aankoop: Online

De website vond ik via Google, kwam zonder problemen bij de goede tv. Bestellen en bezorgen ging prima.

  • TV was makkelijk gevonden. Prima site. Gemak 9
  • Mijn Samsung werd de dag na mijn bestelling thuisbezorgd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Het hele proces liep prima. Ik had nog een vraagje over het aansluiten, dus even gebeld. Goed geholpen, helemaal blij. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van claassen31
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-10-2014

Jaime83

Aankoop: Online

Ik belde of het toestel op voorraad was en dat bleek het geval, maar de aardige man aan de lijn vertelde me dat ze een dagaanbieding hadden van een beter model voor €30 meer. Hij was op voorraad werd binnen 2 dagen geleverd.

  • Het bestellen ging eenvoudig via de site. Gemak 9
  • Ik heb eerst even gebeld of het toestel daadwerkelijk op voorraad was en dat werd bevestigd. Ik werd gewezen op een model wat in de dagaanbieding was voor dezelfde prijs. Dat was erg attent. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en m'n tv werd binnen de aangegeven tijd geleverd. Ik ben erg tevreden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaime83
Reageer op deze review

Totaal 2,7
1 sterren
07-10-2014

miega

Aankoop: Online

De bestelde tv was defect. Een schade vanwege Post NL, dus zover niets te verwijten aan de PlatteTVDiscounter.
Helaas de afhandeling hierna wel. Na het retourneren van de defecte tv kwam de beloofde vervangende tv niet. Hierover heb ik meerdere malen contact opgenomen, maar ik "moest maar even wachten". Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Toen was het de uitdaging om mijn geld terug te krijgen, wat uiteindelijk is gelukt na een klacht via de Thuiswinkel.org website en de dreiging met juridische stappen.
Kortom: ze hebben mooie spullen, maar gezien de service en alle moeite om mijn geld terug te krijgen vind ik het niet waard om ooit hier nog iets te bestellen. Er zijn genoeg andere winkels die net zulke mooie spullen hebben en tegen dezelfde prijzen of zelfs goedkoper.

  •   Gemak
  • De service is heel erg slecht. Op e-mail: geen reactie, op telefoontjes: een onwillige medewerker die "niets voor je kan doen". Service 1
  • Aan het assortiment mankeert het niet. Lees de volledige review voor toelichting. Assortiment 6
  • Een absolute AFRADER! De service is erbarmelijk en na annulering van de bestelling kreeg ik geen geld terug. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van miega
Reageer op deze review

Reactie:
Freggelientje

10-10-2014
ik had dus hetzelfde probleem na annuleren van een tv die niet op voorraad was, ik heb deurwaarder ingeschakeld had niet zo hoeven gaan als ze netjes het goed binnen een week op mijn rekening hadden gestort
Totaal 2,0
1 sterren
04-10-2014

david0321

Aankoop: Online

It has been 45 days after the confirmation of my order cancellation (cancellation date: 20-08-2014, order #234547). They still do not return the money I paid. The cancellation of the order is due to the fact that I was told they could not get the TV from their supplier and they did not know when they would get it.

I wrote email to plattetvdiscounter about and they told me it will be returned in two weeks after cancellation. Two weeks later, I still do not receive the money and wrote them back to ask what was going on.But they do not reply to my email any more. I start calling them .Everytime I called the customer service, I was told the money will be back in two days. It has been 5 times and I feel like played.

  • Easy to explore and find the product you are looking for and easy to pay, but probably you will pay for nothing. Gemak 3
  • very bad, terrible. never keep their promise. no matter about the delivery or returning the payment after the order is cancelled. The shop might not be fully responsible for the delivery because they rely on the suppliers, but they should not lie. Service 1
  • good. easy to find stuffs you are looking for. it is well organized and the information and conditions are very clear, but the problem is they do not follow them themselves. Assortiment 3
  • The first time and the last time. Very bad experience. i would not be this angry if they just return my money after the order cancellation. i have been waiting for 45 days Aanbeveling 1
» Lees de hele review van david0321
Reageer op deze review

Reactie:
miega

07-10-2014
I have had the same experience. They are not willing to refund your money.
You can file a complaint on https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klachten/klacht-indienen
For me it helped.
Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

mikesanders

Aankoop: Online

Goed bedrijf welke zich aan de afspraken houdt.

  • Mooie en overzichtelijke site Gemak 9
  • Vriendelijke klantenservice Service 8
  • Zeer groot assortiment Assortiment 10
  • Gewoon een goed bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mikesanders
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-09-2014

Hagelkruis

Aankoop: Online

Zeer ruime keuze uit goed gespecificeerd assortiment tegen scherpe prijzen.

  • Grote keuze vanuit de luie stoel Gemak 8
  • Correcte hulp bij telefonisch navraag Service 8
  • Zeer ruime keuze Assortiment 8
  • Grote keuze in elke prijsklasse Gunstig geprijsd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hagelkruis
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-09-2014

Jan van Fessem

Aankoop: Online

Snelle levering en duidelijke keuzemenu's

  • Het kiezen wordt je gemakkelijk gemaakt met de juiste filters Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan van Fessem
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

esther224

Aankoop: Online

Na het lezen van de reviews een beetje " op onze hoede". Maar dit bleek helemaal niet nodig!

Ik heb een e-mail gestuurd met de vraag of de betreffende tv op voorraad was. Ik kreeg hier heel snel en duidelijk antwoord op. Op een maandagavond laat de televisie besteld en (zoals er beloofd wordt) op woensdag de televisie in huis!

En dit alles voor een scherpe prijs!

Kortom, heel erg tevreden!

  • Duidelijke, klantvriendelijke website Gemak 10
  • Snelle, duidelijke reactie op e-mail Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van esther224
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

25-09-2014
Hallo Esther,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, ik wens je heel veel plezier met je nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet,
Luuk,
Namens Team PlatteTVDiscounter
Totaal 9,0
5 sterren
24-09-2014

Marcvanc

Aankoop: Online

Eigenlijks op aan te merken. Alle webschops zouden van dit type moeten zijn.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcvanc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

Jpvd91

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site en makkelijk te bestelle en af te ronden. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Genoeg om uit te kiezen, en vaak ook voldoende voorraad! Assortiment 10
  • Goede service, ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jpvd91
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

koebink

Aankoop: Online

Incidenten zijn er altijd. Onthoud dat mensen vaak de negatieve zaken melden en weinig positieve dingen in een review

  • Groot aanbod , overzichtelijke website Gemak 9
  • Zondag besteld, dinsdag en vrijdag daarom thuis bezorgd Service 9
  • Groot aanbod Assortiment 9
  • Zeer zeker! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van koebink
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

tanjakos

Aankoop: Online

  • bestelling lukte niet altijd..kreeg gedoe met kortingscodes.als je ingetoetst hebt dan verviel alles en moest je opnieuw intoetsen Gemak 8
  • na mij email met de vragen kreeg ik volgende dag een email terug Service 10
  • goedkoper dan bij andere aanbiederes Assortiment 9
  • goedkoper,goede servies en verzending Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tanjakos
Reageer op deze review

Totaal 2,3
1 sterren
22-09-2014

game_on

Aankoop: Online

Niet leveren, geen juiste indicatie geven van de werkelijke levertijd, vooralsnog geen geld terug gehad, geen goede communicatie. Blijf verre van deze winkel.

  • Waardeloos. Levertijd zou 1 dag zijn, na 2 weken nog steeds niets ontvangen. Wel al betaald. Gemak 1
  • Mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil als niet binnen een week geleverd wordt, krijg een standaard antwoord terug waarin helemaal niet op de inhoud van mijn mail wordt ingegaan. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Hoe zou ik een winkel die niet levert, geen juiste indicatie van de levertijd aangeeft en vervolgens mijn geld niet terug stort aan kunnen bevelen? Dat thuiswinkel waarborg symbool hebben ze waarschijnlijk gekocht, in ieder geval niet verdiend! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van game_on
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-09-2014

gielenbar

Aankoop: Online

Elektronica online kopen is best spannend: wordt het netjes geleverd? Het is heel fijn als een webshop je direct en steeds op de hoogte houdt van de voortgang van je bestelling. Deze webshop doet dat heel erg goed. Levering is bovendien supersnel.

  • Overzichtelijke website, goede productinformatie. Gemak 9
  • Snelle levering, goede informatie over bestelproces. Service 9
  • Ik heb gevonden wat ik zocht! Assortiment 9
  • Prima webwinkel met goede producten voor een prima prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gielenbar
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
22-09-2014

raw1969

Aankoop: Online

Het geven van onjuiste informatie over de levertijd op de website en het niet reageren op een klacht is voor mij reden om in de toekomst elders te shoppen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik vind dat de klantenservice matig reageert op klachten. Nadat ik bij hen aangaf dat ik niet tevreden was over de juistheid van de informatie (levertijd) op de website hoorde ik niets meer van ze. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik bestel op dinsdag een TV die volgens de website "direct leverbaar" is. Op donderdag neem ik contact op en hoor dat de TV pas vrijdag binnenkomt en zaterdag wordt geleverd. Ik vind dat niet in overeenstemming met de term "direct leverbaar". Aanbeveling 4
» Lees de hele review van raw1969
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

JY_be

Aankoop: Online

TV was op voorraad in centraal magazijn, na een chat met Tim op woensdag avond was de tv op donderdag in de Breda winkel voor mij beschikbaar, met een scherpe prijs :)
Prima van A tot Z!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JY_be
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-09-2014

Ronyombrouck

Aankoop: Online

Ik ken de winkel niet maar ben heel tevreden over mijn koptelefoon en de snelle service waarvoor mijn dank.

  • Ik had dit voordien nog niet gebruikt. Gemak 10
  • Supersnelle afhandeling en je kan het goed opvolgen. Service 10
  • Veel keuze. Assortiment 10
  • Gebruiksgemak . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronyombrouck
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-09-2014

doornhgc

Aankoop: Online

Het is gewoon allemaal prima geregeld. Snel afgewikkeld, precies wat je verwacht, en keurig bezorgd, met een heldere levering op het afgesproken tijdstip, dmv de toegezonden track code. De keuze in producyen is prima, en er zijn regelmatig leuke acties waar je best je voordeel mee kunt doen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Het is gewoon allemaal prima geregeld. Snel afgewikkeld, precies wat je verwacht, en keurig bezorgd, met een heldere levering op het afgesproken tijdstip, dmv de toegezonden track code. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van doornhgc
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-09-2014

Daemzer

Aankoop: Online

Online inzicht in prijzen en voorraad, gemakkelijk betalen van via ideal

  • Gewoon via site, conform afspraak netjes geleverd. Gemak 9
  • Wordt netjes via mail en telefoon op de hoogte gehouden van order status Service 8
  • Wist wat ik wilde, hier de beste deal Assortiment 8
  • Gezien mijn keuze en ervaring iedereen aan te raden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daemzer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Bergh17

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Winkel is goed bereikbaar en voor de deur parkeren (ideaal).
Je kunt je oude apperatuur inruilen voor een zeer scherpe prijs.
Je krijgt goed vakkundig advies. We zullen zeker voor onze volgende aankoop weer terug gaan naar deze winkel, en andere deze winkel zeker aanbevelen!!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bergh17
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
14-09-2014

piefpafpoef

Aankoop: Online

Verkeerde informatie op de site, als er op voorraad staat, is dat dus niet zo.
Te late informatie hierover.
Medewerkers weten niet welke data bij welke dagen hoort.
Er wordt beloofd dat de al gedane betaling binnen enkele dagen teruggestort wordt..inmiddels wacht ik al ruim 2 weken.

  • op voorraad op de site is niet zo en werd pas medegedeeld 1 dag voordat ik de bestelling zou hebben ontvangen indien de informatie op de site correct was geweest! Gemak 1
  • er wordt beloofd dat het al betaalde geld binnen enkele dagen op mijn rekening staat, inmiddels 14 dagen later nog steeds mijn geld niet terug Service 1
  •   Assortiment
  • De site is niet correct als het gaat om voorradige producten. De medewerkers weten niet welke data bij welke dagen hoort. Als je de bestelling annuleert, wordt gezegd dat je je al betaalde geld binnen enkele dagen teruggestort krijgt, enkele dagen duurt nu al meer dan 10 werkdagen! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van piefpafpoef
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
12-09-2014

style12

Aankoop: Online

meneer aan de telefoon was erg vriendelijk, helaas is de levering erg traag. Een week voor een product dat direct beschikbaar is.

  • bestellen ging makkelijk Gemak 8
  • levering is traag. Je besteld een product wat op voorraad ligt en het komt pas over een week binnen. Service 5
  • op tv gebied hebben ze vrijwel alles Assortiment 9
  • er zijn echter aanbieders die nog beter en sneller zijn. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van style12
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
11-09-2014

Leonvg

Aankoop: Online

Ik beordeel deze winkel onvoldoende omdat:

Op het moment dat ik iets bestel lijkt het alsof het artikel op vooraad is.
Dan betaal ik en een dag later krijg ik een bericht dat het artikel toch niet geleverd kan worden.
Maar ik heb wel betaalt. Vervolgens bieden ze mij een nieuwere home cinema set aan voor het zelfde geld. Maar ook die wordt niet geleverd. Vervolgens heb ik 4x gevraagd dat ik mijn geld terug wou. Ik ben uiteindelijk vanaf het begin dat ik de home cinema set bestelde tot dat ik me geld terug had zeker 3 weken bezig geweest.

  • Op internet bestellen is een gemak. Maar je geld teruflg krijgen omdat je het niet geleverd krijgt is anders. Gemak 1
  • Komen afspraken niet na. Leveren hun product niet. Als ik ze op bel en ze zeggen we bellen voor 6uutlr terug kan je beter je telefoon uitzetten want het gebeurt toch niet. Wel moet ik zeggen dat er snel wordt gereageeed via de chat. Service 1
  • ikWordt niet geleverd dus je krijg ook niets. Foto's van het artikel op hun onternet site klopte ook helemaal niet Assortiment 1
  • Absoluut aan niemand en het echt een zeer slechte internet winkel. Koop hier in iedergeval geen home cinema set dat is mijn ervaring. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Leonvg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-09-2014

jlcdebruijne

Aankoop: Online

snelle levering, met route begeleiding track en trace, zodat je op het juiste moment thuis kan zijn bij levering.
makkelijke betaling ideal

  • alles soepel verlaten tijdens bestellen Gemak 9
  •   Service
  • ruime keuzemogelijkheid Assortiment 9
  • goede service en correcte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jlcdebruijne
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
10-09-2014

galepinjo88

Aankoop: Online

Na verschillende slechte beoordelingen te hebben gelezen, toch de gok genomen om hier wat te bestellen. Ik denk: dat overkomt mij niet! Het is echt een ramp geweest kwa communicatie en om het geld terug te krijgen. Je verwacht binnen een aantal dagen een tv in huis te hebben als je daarvoor betaald. Na een MAAND had ik nog niks binnen. Toen heb ik de bestelling uiteindelijk maar geannuleerd. Dat zou ook binnen de beloofde 2 weken terug gestort worden. Na meerdere emails, telefoontjes en uiteindelijk een aangifte heb ik het na 5 weken terug gekregen. BEDENK GOED OF JE HIER WAT WIL BESTELLEN!!!!!

  • bestellen gaat heel makkelijk! Gemak 1
  • zeer slecht Service 1
  • Volgens de site op voorraad en toch niet kunnen leveren Assortiment 1
  • Koop hier niks, tenzij je hoofdpijn wil! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van galepinjo88
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-09-2014

ThijsReinders

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • Het bestellen en afhalen van de TV was erg makkelijk, snel en simpel. Gemak 9
  • TV stond volgende dag klaar in de winkel Service 9
  • Veel TV's te koop Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ThijsReinders
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-09-2014

dirigent

Aankoop: Online

goed geinformeerd ,uitstekende prijs en snelle correcte levering van het produkt

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dirigent
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
06-09-2014

roberrtvz

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Ik heb een bluray speler besteld die aangeboden stond als direct leverbaar, maar hij kwam niet. na een paar keer bellen bleek dat de levering nog lang zou duren. vanuit het bedrijf ben ik nooit geïnformeerd. ik moest er altijd zelf achteraan. toen afbesteld. het terug betalen heeft 3!! weken geduurd en ik heb daarover een paar keer moten bellen en kreeg onder ander de smoes van het verkeerde rekening nummer. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • eigenlijk niet. de afhandeling van de geannuleerde bestelling was matig en de informatie over de bestelling die toch niet leverbaar was nihil Aanbeveling 4
» Lees de hele review van roberrtvz
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
03-09-2014

mrsbianca

Aankoop: Online

We hadden de tv de volgende dag in huis dus hele snelle service. De tv werkt super dus we raden deze site zeker aan

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mrsbianca
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-09-2014

vndnbrk

Aankoop: Online

De goedkoopste zaak die ik kon vinden.
Zeer snelle en correcte levering.
Geen verzendkosten.
Kortom: Prima zaak.

  • Het produkt dat ik zocht had ik snel gevonden. Gemak 10
  •   Service
  • Heel veel keus Assortiment 10
  • Snelle en goede levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vndnbrk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-09-2014

Joop de Jager

Aankoop: Online

Kan geen negatieve argumenten ontdekken

  • Goede en duidelijke Webschop Gemak 9
  • Vlot en deskundig afgehandeld Service 8
  • Zeer groot aanbod in TV,s en aanverwante artikelen Assortiment 9
  • Gewoon goede prijs kwaliteit verhouding Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joop de Jager
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
02-09-2014

Paul Lauwers

Aankoop: Online

Zeer gemakkelijk en overzichtelijk wat er allemaal te krijgen is en bovendien vind niet heel snel ergens anders een goedkopere.

  • Lekker makkelijk vanuit thuis te bestellen en toch een duidelijk overzicht wat er verkrijgbaar is. Gemak 8
  •   Service
  • Zeer ruim assortiment. Assortiment 9
  • Makkelijk en goedkoop Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Paul Lauwers
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-09-2014

wernerj

Aankoop: Online

  • Top service! Op de dag van bestellen van de TV werkte Ideal niet goed. Daardoor diverse malen de tv besteld. na telefonisch contact met Platte Discouter opgelost en 1 TV de volgende dag gekregen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wernerj
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
02-09-2014

ajz

Aankoop: Online

Bij de plattetvdiscounter een beugel voor de televisie gekocht. Bestellen ging prima en snelle levering. Enige opmerking is dat er een onverpakte doos is verstuurd, geen probleem, maar dan is de volgende keer een plakbandje om de doos dicht te plakken handig.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ajz
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
02-09-2014

Sjekkeltje

Aankoop: Online

De TV staat er pas maar ik ben nu al zeer tevreden.

  • Het bestellen gaat heel eenvoudig Gemak 8
  • Een vraag kan je ook stellen via de mail, ik had binnen een dag antwoord, geweldig. Service 10
  • Eigenlijk teveel keus, maar als je weet wat je ongeveer wil hebben, is het makkelijk te vinden. Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Sjekkeltje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-09-2014

ronnie pie

Aankoop: Online

Alle punten zijn al beschreven bij de eerste 4 punten.

  • werd tot de deur bezorgd, de bezorger heeft mee geholpen om het nar binnen te transporteren. Gemak 8
  • Bij het openen van de doos alles compleet en gemakkelijk via een paar stappen te installeren. Na enkele minuten konden we al tv kijken. Service 9
  • ruim voor elke klant die een tv zoekt of dergelijke . Assortiment 9
  • mijn zoon heeft 2 jaar geleden ook een lg hier bij platte tv Discounter gekocht ,na een paar maande ontstond er een streep aan de rand van de tv ( dit kan gebeuren) na te hebben gebeld is de buis na 48 uur vervangen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ronnie pie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-08-2014

dannyzee

Aankoop: Online

Ik kan geen nadelen aan deze winkel geven. Alleen maar voordelen, super voordelig, vriendelijk en de aanbod tv's zijn goed. Super website!

  • Goede overzichtelijke pagina, en veel keuze Gemak 9
  • Ik had nog even gebeld om te vragen of het product op voorraad was, dit was zo en 2 dagen later had ik een nieuwe goedkope super werkende 42 inch tv. Service 10
  • Ik vind het assortiment á home cinema sets wel een beetje weinig maar het aanbod aan tv's is wel heel erg groot Assortiment 8
  • Ik heb mijn vader deze website ook al aangeraden, en hij denkt er over om een nieuwe tv bij plattetvdiscounter aan te gaan schaffen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dannyzee
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
28-08-2014

laanbroek

Aankoop: Online

Eind juli hier een tv besteld voor dat ik hem olie besteld had nog gebeld of de tv die ik wilde bestellen echt op voor was en dat was die ik blij en gelijk besteld na een paar dagen nog niks gehoord dus ik gebeld mij werd verteld dat die onderweg was en dat die binnen paar dagen geleverd werd dit ging 4 weken zo Door zonder dat ik ooit op de hoogte ben gesteld altijd was ik degene die contact op nam wat ik slecht vind aangezien er op de site staat dat ze je altijd op de hoogte zullen houden als er iets zou zijn nu 4 en halve week later nog geen tv ik vandaag weer gebeld weer het zelfde smoesje volgende week komt die binnen meneer! Ik heb verteld dat ik het zat was en mijn bestelling wilde omboeken naar een tv die op vooraad was en die vandaag nog verstuurd kon worden zo gezegd zo gedaan ik zou rond zes uur een track en tracé code ontvangen tot mijn grote verbazing kreeg ik deze niet en veronderstel ik dat de tv dus niet is verzonden ik vind dit een hele kwalijke zaak aangezien ik 5 weken geleden al het bedrag van 800 euro heb overgemaakt ik was zo blij vandaag dat ik dan eindelijk morgen een nieuwe tv zo hebben waar ik zo lang voor heb gespaard maar niks blijkt minder waar ik vind dit echt een kwalijke zaak en snap niet dat je zo onprofessioneel met je klanten kan omgaan ik hoop nog steeds op een goede afloop maar heb er een hard hoofd in word vervolgd ....

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Service is slecht word veel beloofd maar weinig gedaan word absoluut niet op de hoogte gehouden en moet continu zelf bellen heb al 15 keer gebeld zonder dat ik ooit terug gebeld of gemailt ben Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Service is van slecht niveau dingen die op vooraad zijn zijn toch niet op vooraad Aanbeveling 1
» Lees de hele review van laanbroek
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-08-2014

marjoriesuzanne

Aankoop: Online

Klant is koning en zo word je ook behandeld bij platte tv discounter, gewoon zoals het hoort.

  • Klant is koning en zo word je ook behandeld bij platte tv discounter, gewoon zoals het hoort. Gemak 10
  • goed bereikbaar per telefoon en email, snel en vriendelijk te woord gestaan. Omruilen en retouren doen ze niet moeilijk over en netjes en snel thuisbezorgd. Betere service dan menig andere winkels, erg tevreden! Service 10
  • breed assortiment van goede kwaliteitsproducten Assortiment 9
  • absolute aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marjoriesuzanne
Reageer op deze review

Totaal 3,2
1 sterren
28-08-2014

Andries 1977

Aankoop: Online

Bijzonder slechte service. Ik vind dat toekomstige klanten dat moeten weten.

  • Website prima, makkelijk betalen. Gemak 6
  • Product was niet goed leverbaar en er werden steeds beloftes gemaakt over de levering die niet na werden gekomen. Bestelling binnen de wettelijke bedenktijd geannuleerd. Daarna nog meerdere beloftes gekregen dat ze het geld snel terug zouden storten. Na diverse telefoontjes en emailtjes van mijn kant steeds weer een verhaal, of excuus maar geen geld. Pas toen ik een juridische procedure starte was het geld zo overgemaakt. In mijn optiek alles behalve klantvriendelijk. Service 1
  • Veel producten op de site, maar ik lees veel over onduidelijke en lange levertijden. Dat was ook mijn ervaring. Assortiment 5
  • Ik ga hier nooit meer iets kopen. Als een simpele bestelling annuleren al een project van een dikke maand is, dan wil ik niet weten wat je voor moeite moet doen bij garantie of schade tijden levering. Nee absoluut een afrader deze shop. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Andries 1977
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

28-08-2014
Beste Andries,

Vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze winkel. We doen uiteraard altijd ons best om iedereen snel en correct te helpen.

Ik hoop dat je toch in de toekomst weer eens wat bij ons besteld. Laat het me dan even weten via mijn mail adres, dan zorg ik voor een passende compensatie.

Vriendelijke groet.

André Wendelaar
Manager Back-office
andre@plattetvdiscounter.nl
Totaal 9,0
5 sterren
27-08-2014

jascha_h

Aankoop: Online

Niets op aan te merken, duidelijke site, goed en snel geleverd. Zending netjes verzekerd al was het iets onder de waarde van de tv

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jascha_h
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
27-08-2014

mvdsi

Aankoop: Online

Zie boven

  • Goed en duidelijk Gemak 8
  • Per email doorgegeven prijzen komen niet overeen met de website. Prijzen fluctueren heel erg. Service 6
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • Prettige winkel en snelle levering. Bij bezoek in Groningen zeer correct geholpen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mvdsi
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
26-08-2014

sjouke017

Aankoop: Online

Een aantal weken ben ik in bezit van de sonos soundbar. Het is een geweldig product. In eerste instantie heb ik getwijfeld tussen Philips en sonos maar ik heb er geen moment spijt van dat ik voor sonos ben gegaan. Het geluid is werkelijk fantastisch de negen boxen die zich in de soundbar bevinden weten alle tonen tussen hoog en laag te raken in uitstekende kwaliteit. De koppeling op de bridge is zeer eenvoudig eigenlijk plug en play. Ook het muziek streamen werkt goed via spottify premium kun je heel eenvoudig je muziek selecteren en speelt perfect af op de soundbar. Ik heb geen enkele hapering in het geluid kunnen ontdekken en ook de synchronisatie van de tv ging zonder problemen. Ik ben van plan om uit te breiden met twee play 3 speakers een sub mis ik op moment niet. De soundbar beschikt over voldoende bas.

Kortom een geweldig apparaat wat zijn geld waard is. Via de platte tv discounter kon ik een mooie aanbieding krijgen. Dit heeft mij over de streep getrokken om sonos te kopen.

Ik zal zeker weer bij deze site bestellen echt een aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjouke017
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

28-08-2014
Goedemiddag,

Goedemiddag,

Ik wens u heel veel plezier met uw Sonos, u heeft een heel mooi product gekocht.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.