Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


891 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 30
Totaal 9,3
5 sterren
24-04-2014

p.holleman

Aankoop: Online

Het persoonlijk contact was goed. De snelle service was goed. Daarom raad ik een ieder aan als men online wil kopen ,toch zeker te gaan naar Plattetvdiscounter.nl En ik heb nu een prima tv met een geweldig beeld.

  • Het gemak is dat je thuis je beslissing kunt nemen en prijzen te vergelijken.Er bleek dat er geen andere zaak goedkoper was voor mijn philips tv dan Platte TV Discounter. Gemak snel bestellen en betalen. Gemak 10
  • Ik heb eerst wat vragen telefonisch gedaan en daar kreeg ik duidelijke antwoorden op , en wel op een zeer vriendelijke manier. Was heel snel bezorgt Service 10
  •   Assortiment
  • Als je al vriendelijk telefonisch word behandeld , kan het toch niet anders dan dat de klant in de zaak ook goed te woord word gestaan. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van p.holleman
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-04-2014

Ivostokkermans

Aankoop: Online

Via kieskeurig voor de beste prijs gegaan, maar ook de site en snelheid van afhandelen waren perfect. Prima online store waar je met een gerust hart kunt bestellen!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ivostokkermans
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

Ck2loni

Aankoop: Online

Op en top tevreden over Platte TV Discounter!

  • Makkelijk in velerlei opzicht: goede website, heldere en uitgebreide produktinformatie, eenvoudige bestel- en betaalwijze en snelle levering. Gemak 9
  • Keurig en een supersnelle service! Service 10
  • Ruime keuze, goed overzicht. Assortiment 8
  • Sterk concurrerende prijzen, uitgebreide produktinformatie, eenvoudige bestelwijze en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ck2loni
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2014

emade

Aankoop: Online

Wat valt aan bovenstaande beoordeling nog toe te voegen?

De eerste klap is een daalder (!) waard.

Zeker voor herhaling vatbaar.

  • kiezen en kopen vanuit mijn luie stoel; ik heb geen auto, dus wat zal ik moeilijk doen. Met 1 druk op de knop binnen 36 uur naar mijn nieuwe mega TV kijken! Gemak 10
  • zo snel en perfect geleverd! Service 10
  • ruime keus en de LAAGSTE PRIJS! Assortiment 10
  • Wat wil een mens nog meer! Kwaliteit en service zoals het hoort en die ik nog maar zelden mag ervaren! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van emade
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-04-2014

g.vanderwoude

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

De tv was na bestellen de volgende dag beschikbaar. Ik heb zelf de tv opgehaald, prima geholpen om de doos in de auto te krijgen.

  • Overzichtelijke website met goed assortiment. Bijna de goedkoopste. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van g.vanderwoude
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
24-04-2014

desmond_z

Aankoop: Online

Prima en snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van desmond_z
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

jchvanamerongen

Aankoop: Online

Goed afhandeling van mijn order en correcte en snelle verzending.

  • Eenvoudig te bestellen goede en overzichtelijke website Gemak 9
  • snelle en correcte afhandeling Service 9
  • Genoeg keuze voor ieder een wat wil. Assortiment 8
  • Zeer sterk aanbevolen goede prijs kwaliteit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jchvanamerongen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

Nico Donselaar

Aankoop: Online

Snelle en correcte levering en eventuele retourzending is ook geen probleem.

  • Regelmatig krijg je een email met extra aanbiedingen, daaruit is het heel aantrekkelijk om een keuze te maken Gemak 9
  •   Service
  • Een ruime keuze waaruit makkelijk een selectie gemaakt kan worden op prijs, merk, TV-maat enz. Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Nico Donselaar
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

akoning1

Aankoop: Online

Goede punten:

Komt levertijd na
Goede service
uitgebreid assortiment

Slechte punten: Geen

  • Site is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en vlot. Gemak 9
  • Service is prima! Had nog een aanvullende vraag over mijn bestelling en via de online chat op hun site werd ik daarover meteen te word gestaan. Service 9
  • Assortiment is behoorlijk uitgebreid en de prijzen zijn heel scherp in vergelijking met andere aanbieders Assortiment 9
  • Door de verleende service, en aangeboden assortiment, alsmede door de snelle levering van het product, zou ik met een gerust hart deze winkel bij andere aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van akoning1
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
24-04-2014

Ad de Jong

Aankoop: Online

  • Duidelijke site, eenvoudig bestellen, goede informatie. Gemak 10
  •   Service
  • We hadden voldoende aanbod om een keuze te kunnen maken. Assortiment 9
  • Goede prijzen, goede merken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ad de Jong
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-04-2014

mickuhj

Aankoop: Online

De winkel heeft een overzichtelijke site, een ruim aanbod en het aankoop procces was gemakkelijk. Jammer dat er zulke hoge kosten bij creditcard gevraagd worden. maar dat is eigenlijk het enigste minpuntje.

Bezorging ging snel.
Ik ben een tevreden klant!

  • Bestelling ging vlot. Website was duidelijk voor de bestelling! Gemak 9
  • Jammer dat voor creditcard zulke hoge kosten gevraagd worden. verder ging het allemaal naar wens. Bestelling was sneller binnen dan aangegeven! top. Service 8
  • Heel ruim assortiment. heb alles mooi kunnen vergelijken en miste niks op de site Assortiment 10
  • Prima site, met prima service. nog geen aftersales meegemaakt. maar aankoop proces ging heel soepel en simpel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mickuhj
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2014

Orbmen

Aankoop: Online

Snelle levering, prima prijs en duidelijk mailcontact!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Orbmen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-04-2014

Akwal

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Akwal
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2014

Nielzsz

Aankoop: Online

Absoluut een aanrader. Scheelde zeker €150 met andere online winkels en de tv was in 1 dag geleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nielzsz
Reageer op deze review

Totaal 1,3
1 sterren
24-04-2014

rikervp

Aankoop: Online

Ik begin er zo onderhand ook heel verdrietig van te worden. Het is zo'n beetje hetzelfde verhaal wat ik hier bij andere mensen ook lees waar het fout is gegaan. Anderhalve week geleden een blu ray speler besteld, die volgen de site gewoon op voorraad is. Na de bevestiging niets meer gehoord. Word wel erg netjes te woord gestaan door de klantenservice als ik bel, maar heb ook heel erg het gevoel dat ik met een kluitje het riet in wordt gestuurd. Het verhaal veranderd ook telkens. Levering daar niet binnengekomen, gisteren zou het allemaal goed komen. Krijg ik 's avonds laat ineens in een reactie op een mail van mij weer een ander verhaal. Nee, vandaag moet het daar binnen gaan komen, als het goed is krijg ik vanavond een track & trace code. Ik geloof het niet meer. Zal nog een gedoe worden vrees ik om het geld terug te krijgen, zoals ik hier bij anderen lees. Beetje jammer, het was bedoeld van mijn man als verjaardagscadeautje voor mij. Ben morgen jarig, helaas dit jaar geen presentje :(

  • Als het na bestelling inderdaad ook netjes afgehandeld wordt, zou het gemak een 10 verdienen. Maar als ze wel je geld aannemen en verder niets, dan word ik daar erg verdrietig van. Gemak 2
  • Ze na het ontvangst van je geld niet op de hoogte. Je moet constant zelf informeren, en hoewel de medewerkers heel vriendelijk zijn, heb ik ook sterk het gevoel dat ze een standaard vriendelijk maar helaas onwaar verhaal vertellen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zit nog steeds te wachten. Ze informeren je niet, tenzij je zelf contact zoekt. En ik krijg heel sterk het gevoel dat ik voorgelogen wordt. De voorraad op de site is een lachertje. Staat heel de week al dat mijn produkt op voorraad is, als dat zo is, dan zou het fijn zijn als ze het ook opsturen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van rikervp
Reageer op deze review

Reactie:
rikervp

24-04-2014
Uhm bijzonder, nog geen kwartier na mijn review hier krijg ik ineens een mailtje dat mijn pakket verzonden is? Ik wacht nog even geduldig af, zou het toch nog goed komen?
Totaal 1,0
1 sterren
23-04-2014

Oelie66

Aankoop: Online

op 6 april een Samsung UE60F6100 LED tv gekocht bij deze winkel (online)echter na het kopen nog even op de Samsung site gekeken voor wat meer info, hier kwam ik erachter dat deze tv geen netwerkaansluiting of wifi had en dus ook nooit door kon gaan voor een Smart TV zoals bij Platte TV Discouter stond beschreven.
Volgende dag gebeld omte vragen hoe dat zat moest de man aan de telefoon toegeven dat er op deze TV inderdaad geen internetaansluiting zat en dat het ook geen Smart TV was. Toe ook direct de bestelling geannuleerd en gevraagd wanneer ik het geld terug op mijn rekening kon verwachten, binnen 7 dagen staat het geld terug op uw rekening werd gezegd, dus ik wachten............
Na 7 (werk)dagen toch maar eens contact opgenomen, het enige wat je dan te horen krijgt is we zullen het doorgeven aan de boekhouder maar er gebeurt niets, je krijgt zelfs het idee dat ze je gewoon uit zitten te lachen.
Diverse malen gebeld en gemaild maar op dit moment 3 weken na de aankoop nog steeds geen geld terug ontvangen.

een ding weet ik zeker, dit soort praktijken verpest voor mij het kopen op internet, zodra ik het geld terug heb dan ga ik mooi hier de stad in om mijn TV bij een normale winkel te kopen.

En voor wat betreft de beoordelingen hier op kieskeurig heb ik in ieder geval geleerd ga niet op het hoge cijfer af maar lees eerst een hele hoop van de recenties en niet alleen de laatste hoge beoordelingen, kan een hoop ergernis schelen.

  •   Gemak
  • Geen service, bij telefonisch contact wordt telkens gezegd dat er alles aan gedaan wordt om het geld terug te storten maar je krijgt echt het idee dat ze je een beetje uit zitten te lachen. Service 1
  •   Assortiment
  • Misschien een leuke winkel als je iets koopt wat ze toevallig op voorraad hebben maar een levertijd van 24 uur zit er niet in zeker niet voor grotere tv`s (> 32")ik zou dezewinkel dus beslist niet aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Oelie66
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
22-04-2014

CurumoWolf

Aankoop: Online

Op 29 maart een televisie besteld. Direct geannuleerd omdat deze niet direct geleverd kon worden (ondanks anders vermeld op de site - ik werd hier niet van op de hoogte gesteld, moest zelf emailen). Annulering bevestigd en ik zou binnen 14 dagen mijn geld terugkrijgen.

Vervolgens werd de televisie toch nog verzonden (deze heb ik niet geaccepteerd). Woensdag 16 april gevraagd waar mijn geld bleef. Toezegging gekregen dat het diezelfde week overgemaakt werd.

Maandag tweede Paasdag weer contact, maar ik moest vandaag (22 april) terugbellen omdat dan de administratie aanwezig zou zijn. Bij bellen wordt duidelijk dat de klantenservice zowel incompetent als onbeleefd is. De klantenservice doet niets anders dan aan de directie doorgeven dat het geld overgemaakt moet worden (waarom dat nog steeds niet gebeurd is wordt niet duidelijk). Verder gebeurd er niets, er wordt geen excuses aangeboden of verantwoordelijkheid genomen. Verder ben ik volgens de klantenservice bijdehand als ik om verdere uitleg vraag. Ik moet maar begrip voor hun hebben!

Kortom, misschien gaat het bij deze winkel vaker goed dan fout (gezien de goede beoordelingen), maar ALS het fout gaat dan hoef je geen service te verwachten - het kan niemand wat schelen. En aan het einde van het verhaal heb ik nog mijn 378 euro niet terug.

  • Site ziet er wel goed uit. Alleen loopt de voorraadinformatie in die mate achter, dat producten die zogenaamd in voorraad zijn niet geleverd kunnen worden. Jammer, want als ik dat geweten had, dan had ik nooit besteld en dat had me een heleboel gezeur en gedoe bespaard! Gemak 1
  • Winkel loopt de kantjes er vanaf met betrekking tot retouren. Geld wordt niet tijdig gerestitueerd en de klantenservice is onbeleefd en incompetent. Bij vragen waar het geld blijft wordt mij als klant verweten bijdehand te zijn. Service 1
  •   Assortiment
  • Als het goed gaat misschien een fijne winkel. Maar gaat het mis gaat, dan hoef je geen service te verwachten. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van CurumoWolf
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

24-04-2014
Beste ''CurumoWolf''

Blij te horen dat het naar tevredenheid opgelost is, en nogmaals excuus voor het ongemak.
Mochten er nog vragen zijn aarzel dan niet mij te mailen via edwin@plattetvdiscounter.nl

Reactie:
CurumoWolf

24-04-2014
Update: na het plaatsen van de review is er vrijwel direct contact met mij opgenomen door Plattetvdiscounter. De directeur heeft zijn excuses aangeboden en (voor mij afdoende) uitgelegd waarom het misgegaan is. Ook heb ik vandaag mijn geld retour ontvangen. Ik ben blij dat het nu opgelost is.
Totaal 9,5
5 sterren
22-04-2014

sjef van engelen

Aankoop: Online

Niets te klagen; niets te wensen.

  • vanuit je luie stoel Gemak 9
  • nagenoeg binnen 24 uur geleverd en uitstekend op de hoogte gehouden via mail Service 9
  • ze hebben alles, ook accessoires. Assortiment 10
  • Heb ik al gedaan en deze persoon heeft ook besteld. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sjef van engelen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

JFEkoster

Aankoop: Online

Beste prijs/service! Top!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JFEkoster
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-04-2014

jfklaver

Aankoop: Online

Prettige, snelle, duidelijk webwinkel met voldoende aanbod en snelle levering!

  • Duidelijke snelle website, snel de tv gevonden die ik zocht en eenvoudig te bestellen! Gemak 9
  • Snelle levering en zending handig te volgen via track & trace. Service 9
  • Genoeg keuze. Assortiment 8
  • Prima! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jfklaver
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-04-2014

Terlen37

Aankoop: Online

Alles verliep vlekkeloos en snel, geen bijzonderheden en daarom juist top

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Terlen37
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2014

Dimitripp

Aankoop: Online

Ik had een verkeerde bestelling aangevraagd en gekregen doch nog voordat de bestelling geleverd was had ik al contact opgenomen met de klantendienst en men vertelde me exact hoe ik dit moest aanpakken. Tevens de correcte bestelling geplaatst en alles werd correct afgehandeld, waarvoor mijn oprechte dank ! Binnenkort (als het type binnen is) bestel ik hier mijn BluRay-speler, zeker weten !

  • Via een online winkelwagen is dit zéér gebruiksvriendelijk. Men kan zelfs in de winkelwagen nog van mening veranderen en dingen verwijderen indien men iets niet wenst aan te kopen zonder veel blabla. Gemak 10
  • Via klanterndienst kan men zelfs vragen stellen en men wordt zo goed als onmiddellijk geholpen. Service 10
  • Spreekt voor zich, een ENORME keuze en toch steeds vergelijkbaar ! Assortiment 10
  • Deze winkel is niet de goedkoopste maar wel de gebruiksvriendelijkste en betrouwbaarste ! Een AANRADER ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dimitripp
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-04-2014

marco.ansems

Aankoop: Online

Bestelgemak en levering volgens afspraak. Scherpe prijzen en ruimassortiment

  • bestelprocedure snel en overzichtelijk. Jammer dat je voor creditcard betaling extra moet betalen Gemak 9
  • ik had vòòr de bestelling nog een vraag die ik telefonisch heb gesteld. Kreeg ik keurig en duidelijk antwoord op. Service 9
  • was eerst naar Mediamarkt geweest. Die hadden de TV die ik wilde nog geen eens in de winkel en op hun website was die 100 euro duurder!. Bij Platte TV discounter zijn ze echt goekoop. Ga nu ook voor soundbar kijken en volgens de website Kieskeurig.nl, zijn ze dan weer de goedkoopste aanbieder voor het model dat ik graag wil hebben. Assortiment 9
  • Bestelgemak en levering volgens afspraak. Scherpe prijzen en ruimassortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marco.ansems
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-04-2014

Elinevp

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Elinevp
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Lucas1207

Aankoop: Online

Snelle levering voor een zeer nette prijs.

  • Gemakkelijker kan niet Gemak 10
  • Zeer snelle service Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Snelle levering en mooie prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lucas1207
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Breston3

Aankoop: Online

  • simpele bestelmetode,zeer snelle levering, goede prijs. Gemak 9
  • alles volgens afspraak, perfect! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zie "gemak" en "service" Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Breston3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-04-2014

wirelessjack

Aankoop: Online

  • Het bestellen is een fluitje van een cent Gemak 9
  • Uitstekende service en snelle bezorging Service 9
  • Geweldig en uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Vanwege de ruime keuze en uitstekende service raad ik mijn vrienden en kennissen aan om met Platte zaken te doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wirelessjack
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
18-04-2014

JCC72

Aankoop: Online

Ruim assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding en prima service. Aankoop is binnen een dag thuis bezorgd en voldeed aan alle verwachtingen.

  • Makkelijk bestellen en de volgende dag thuis bezorgd. Gemak 8
  •   Service
  • Ruime keus uit verschillende merken en modellen. Assortiment 8
  • Goede prijs kwaliteit verhouding en ruim assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JCC72
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-04-2014

Williamschreuder

Aankoop: Online

Lekker makkelijk vanaf de bank en goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Williamschreuder
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

ajkogels

Aankoop: Online

  • Gemak is voor mij eenfout Platte TV is namelijk eenfout in een professioneel vorm met een overzichtelijk layout van hun mogelijkheden. Gemak 9
  • Tja gemak dient de mens, lang leven webshops voor namelijk Platte TV Discounter.nl volgende dag mijn pracht TV binnen top service. Service 9
  •   Assortiment
  • Krom is krom recht is recht hier gaat het zo goed samen geen poeha. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ajkogels
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-04-2014

Kamerman

Aankoop: Online

Wordt goed op de hoogte gehouden via de e-mail over je bestelling, zodat je weet wanneer je product geleverd wordt. Alles was netjes verzorgt en wij zijn zeer te spreken over de aankoop van onze samsung smart tv.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Kamerman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-04-2014

meije.meer

Aankoop: Online

Snelle en correcte afhandeling.

  • Duidelijke site Gemak 9
  • Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • probleeemloze afwikkeling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van meije.meer
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-04-2014

bburgers

Aankoop: Online

Aardige mensen, lage prijzen, ruim assortiment, goede service

  • Bestellen gaat goed, (gratis) bezorgen is mogelijk maar ook ophalen kan. Gemak 9
  • Bij het ophalen van onze mooie nieuwe TV werden we netjes geholpen met inladen Service 8
  • Er is een ruime keuze beschikbaar Assortiment 8
  • Als je zelf een geode ervaring hebt praat je daar over met anderen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bburgers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

desmedtbert

Aankoop: Online

Perfecte en snelle behandeling van deze bestelling.

  • Mooi overzichtelijke site. Gemak 10
  • Bestelling Zondagavond, en levering in belgië op dinsdagnamiddag Service 10
  • Smart-tv kleiner dan 32" vind je niet overal Assortiment 10
  • Kopen via web-shop is steeds voordeliger en zonder problemen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van desmedtbert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-04-2014

robcombee

Aankoop: Online

Tot nu ben ik heel tevreden over Platte tv discounter en zal zeker nog vaker wat bestellen.

  • Gaat heel makkelijk en het is overzichtelijk Gemak 9
  • Hele vlotte levering en goede levering. Service 9
  • Hele uitgebreide assortiment Assortiment 9
  • Ben hier heel tevreden over en ik zou het zeker aan bevelen bij iemand anders. Zeker vanwege het uitgebreide assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robcombee
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
11-04-2014

amsterdam1951

Aankoop: Online

voor het eerst gedaan maar tevreden

  • heel gemakkelijk Gemak 9
  •   Service
  • van alles aanwezig Assortiment 9
  • zeker goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van amsterdam1951
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Ronald25091968

Aankoop: Online

Na een tijdje opzoek te zijn naar een Samsung led tv kwam ik via kieskeurig uit op deze website. De prijzen die ik zag waren bijna te mooi om waar te zijn. Ik vond daar een Samsung Led tv EU32F5500 voor een zacht prijsje. De concurrenten ver achter latend. TV besteld, betaald, en 2 dagen later in huis!!! Geen 24uur maar wel lekker goedkoop!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronald25091968
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

theijn

Aankoop: Online

  • Duidelijke site Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Alles wat je zoekt is te vinden op de site Assortiment 10
  • Duidelijke website, nette prijzen en supersnelle gratis bezorging Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theijn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

ericje1989

Aankoop: Online

Snelle service goedkoper als andere en je hebt een mooie tv

  •   Gemak
  • De tv was binnen 1 dag al binnen Service 9
  •   Assortiment
  • Goede prijzen en een snelle service daar hou ik wel van Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ericje1989
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-04-2014

HBuit

Aankoop: Online

correcte afhandeling van zaken en men wordt goed op de hoogte gehouden.

  • vanuit huis besteld en twee dagen later in huis. Gemak 9
  •   Service
  • Alles wat men nodig heeft onder een dak. Assortiment 9
  • vanwege het gemak en de correcte afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HBuit
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-04-2014

Manatu

Aankoop: Online

  • Via Pricewatch van Tweakers kwam ik direct op de juiste site van PlatteTV. Verder was het bestellen binnen 3minuten gedaan. Mits je je random reader niet hoeft te zoeken :) Gemak 10
  • Ik probeerde hen telefonisch te bereiken, echter ik was 5e in de wachtrij. Uiteindelijke kon ik de informatie die ik zocht op een andere manier vinden. Wat wel weer een pluspunt is, dat er uberhaupt een telefoonnummer bijstaat. Bij veel webshops moet je zoeken naar een contact nummer of enkel via een formulier. Service 6
  • Erg uitgebreid, echter ik heb heel specifiek gezocht. dus niet veel rondgeneusd. Assortiment 8
  • 2e keer dat ik hier bestel, en deze keer viel het mij op dat plattetv hun pakketjes verzekeren en er een handtekening nodig is. Garantie dus dat jij je TV in goede staat ontvangt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Manatu
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

elhajj72

Aankoop: Online

omdat ik geloof de winkel verkopen goede kwaliteit televisie en redelijke prijs

  • Was makkelijk om online te kopen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Motiveer je beoomdat ik geloof de winkel verkopen goede kwaliteit televisie en redelijke prijsordeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elhajj72
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
10-04-2014

Bergert

Aankoop: Online

De prijs gaf de doorslag, nergens was mijn product goedkoper te krijgen. Voor 16 uur besteld en de volgende dag in huis: met de pakkettentraceerlink weet je zelfs precies hoe laat je bestelling komt!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bergert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

BastiaanC

Aankoop: Online

Goed assortiment tegen goede prijzen, goede service en duidelijke correspondentie.

  • Duidelijke website, veel betaalmogelijkheden. Gemak 10
  • Overzichtelijke e-mails met duidelijk aangegeven wanneer de bestelling geleverd zal worden. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment en goedkoper dan andere sites. Assortiment 10
  • Ik heb niks negatiefs op deze site aan te merken, dus ik zou de site zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BastiaanC
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2014

karljoon

Aankoop: Online

wij zijn in een woord super tevreden en blij dat wij de tv bij platte tv discounter hebben gekocht

  • gemakkelijk bestellen Gemak 10
  • ik hed iets fout gedaan met bestellen en binnen 2 minuten werd het in orde gemaakt vanuit groningen Service 10
  • moeilijk een keuze te maken uit zo,n groot assortiment Assortiment 10
  • omdat je eerste klas geholpen word en snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van karljoon
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2014

jstam

Aankoop: Online

  • De totale afhandeling was zoals je van een webshop verwacht: gemakkelijk en snel. Gemak 9
  • Alles is netjes verzorgt. Service 9
  • Veelzijdig assortiment. genoeg keuze. Assortiment 8
  • Goede prijs kwaliteitverhouding. zeker een aanrader Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jstam
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-04-2014

loenie67

Aankoop: Online

Goed assortiment.
Correcte levering.
Handige pakketaanbieding met Ziggo CI+ module

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van loenie67
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.