Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


499 reviews Totaalscore 6,9
3 sterren
Gemak
4 sterren
7,8

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3 sterren
6,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
3 sterren
6,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 48
Totaal 8,2
4.5 sterren
29-06-2015

Bart63938

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Bij mij is de tv onverhoopt kapot aangekomen. Na een telefoontje naar plattetvdiscounter, hebben zij mij een retour formulier toegestuurd, en post nl kwam de tv de dag na de schademelding al ophalen. De nieuwe televisie had ik 2 dagen later al in huis. Top service!!! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Bart63938
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

02-07-2015
Graag gedaan, heel veel plezier met je nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 7,5
4 sterren
27-06-2015

g9000

Aankoop: Online

Na 1,5 een Tv retour gestuurd met technisch mankement voor reparatie. Tv was uiteindelijk niet meer te repareren. Viel binnen fabrieksgarantie, dus mochten we voor de aankoopprijs een nieuwe uitzoeken. In het huidige assortiment zouden we helaas voor die prijs er alleen maar achteruit op kunnen gaan met de tv, maar daar hadden zij weinig boodschap aan. Hun voorstel was om bij te betalen om zo dan toch een net zo goede of betere tv te krijgen. Naar ons inziens zou je als webshop dan coulance kunnen (moeten?) tonen en allicht kunnen compenseren door ergens nog een extra korting op te geven (of andere compensatie), want het zou niet zo moeten zijn dat je er op achteruit gaat als je je tv ter reparatie opstuurt. Maar dat vonden zij niet.
Vervolgens 3x aangegeven dat de tv naar een ander adres moest dan op de originele factuur (wegens verhuizing), maar alsnog op het verkeerde oude adres bezorgd.

Pluspunt is de Klantenservice die wel goed bereikbaar was, zowel per telefoon als per email. Alleen is die klanternservice dus niet erg bereid concessies te doen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Bereikbaarheid een 10, want aan de telefoon goed te bereiken en per email ook snel antwoord. Bereidheid en assertiviteit om met oplossingen te komen of te compenseren voor hun eigen fouten een 3. Komt dan ongeveer op een 6je Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van g9000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-06-2015

pvj

Aankoop: Online

Super service, leuk dat er achteraf contact wordt opgenomen na de levering om na te gaan of je tevreden bent met de manier van aflevering van het product alsmede met het product zelf.

  • Gemakkelijke website, duidelijke overview. Gemak 10
  • Los van het feit dat je onmiddellijk een bestelbevestiging ontvangt, nemen jullie achteraf de moeite de klant te bellen om te vragen of de aflevering goed is gegaan en of je tevreden bent met het product. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Absoluut, keurige service. persoonlijk contact, en goede aftersales, wat naar mijn idee heel belangrijk is, ook als je iets koopt via een Webshop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pvj
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

02-07-2015
Fijn om te horen dat uw bestelling naar alle tevredenheid is. heel veel plezier met uw nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,8
4.5 sterren
25-06-2015

Simonejolande

Aankoop: Online

Plattetvdiscunter is een prima web winkel met een leuk assortiment voor een scherpe prijs , vriendelijke klanten service en prima bereikbaar voor evt vragen.
Makkelijk betalen en een prima bezorging.
Wat wil de mens nog meer.

  • Overzichtelijke site met duidelijke informatie Gemak 9
  • Goed bereikbaar en hulpvaardig bij vragen Service 8
  • Genoeg keus voor een scherpe prijs Assortiment 9
  • Prima webwinkel met een groot assortiment voor een goede prijs. Bij vragen een vriendelijke kantenservice en goed bereikbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Simonejolande
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-06-2015

Willem1901

Aankoop: Online

Prima tv

  • Snel besteld en snel geleverd Gemak 7
  • Prima info Service 8
  • Keuze is reuze Assortiment 8
  • Leverzekerheid Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Willem1901
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-06-2015

janja46

de keuze is ruim en de showroom is ruim en netjes opgezet. het personeel is vriendelijk en heeft ruim de tijd voor je.

  • makkelijk berijkbaar Gemak 8
  • de service is goed Service 8
  • ruime keuze Assortiment 8
  • je wordt er goed geholpen en het wordt er goed uitgelegd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van janja46
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-06-2015

Simon14lebon

Aankoop: Online

Prima service.
Zelf had ik bij de installatie een vraag. Dit was in de avond, en kon toen plattetvdiscounter niet bereiken. Achteraf lag het probleem ook niet bij de tv maar de bestaande modem moest worden gereset. Dit is blijkbaar een LG dingetje.
Zeer goed vond ik dat ik de dag erop wel werd teruggebeld.

  • Goede zoek mogelijkheden, duidelijke mogelijkheid tot aanvraag laagste prijs. Tevens heel snel lucratief aanbod ontvangen. Gemak 10
  • Prettig telefonisch overleg. Duidelijke communicatie omtrent levering. Ook goede after-service Service 9
  • Elke TV die ik zocht was beschikbaar Assortiment 10
  • Ik kreeg een superaanbieding: 15% onder laagste prijs bij overige internetwinkels Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Simon14lebon
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

02-07-2015
Hallo Simon, fijn dat alles met LG opgelost is.
Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden :-)

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,2
4.5 sterren
24-06-2015

mvl02

Aankoop: Online

Voor de bruiloft van een vriendin een actioncamera besteld. Omdat het feest al voor de deur staat, was snelle levering noodzakelijk en dat maakte platte tv discounter helemaal waar.
Bedankt voor het geweldige cadeau, voor de laagste prijs

  • Overzichtelijke site, gemakelijk te bestellen Gemak 8
  • Snelle service / levering Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mvl02
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
23-06-2015

JanD52

Aankoop: Online

Matig tot slechte ervaring met de webshop, maar uiteindelijk uitstekend geholpen door de winkel in Groningen: dat maakte alles goed!

  • Op zoek naar een type tv bij Platte TV Discouter terecht gekomen: ook andere benodigdheden in het assortiment. Gemak 7
  • Veel gedoe rond het niet leveren van een bestelde dvd-speler die wél als "direct leverbaar" op de site stond. Ook in eerste instantie geen wel betaalde en bestelde hdmi-kabels ontvangen. Dit "gedoe" uiteindelijk uitstekend opgelost door de fysieke winkel in Groningen. Service 7
  • Het lijkt een voldoende assortiment, maar als een product even niet leverbaar is zou men dat ook op de site moeten aangeven. Assortiment 7
  • Behoorlijk groot assortiment, maar ik adviseer wel om e.e.a. aan te schaffen in een fysieke winkel! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JanD52
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-06-2015

Karim bellas

Aankoop: Online

Goede website veel informatie goedkoopste prijs online en gratis thuisbezorgd. Raad ik iedereen aan, echter wel niet volgende dag thuis bezorgd maar dat is wel gecompenseerd door de rest.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karim bellas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-06-2015

artelligence

Aankoop: Online

  • Ik wist eigenlijk al welke televisie ik wilde hebben. Het bestelproces ging heel makkelijk en soepel. Ook makkelijk dat je met Afterpay kan betalen. Gemak 10
  • Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het verleden een negatieve ervaring met dit bedrijf heb gehad. André heeft dit echter heel netjes opgelost. Ik kan niets anders zeggen dat hij echt bereidt is om eventuele misstanden te verhelpen. Goeie gast. Ik zou zeggen, schroom niet om meteen contact met hem op te nemen als er wat is. Bij nieuwe bestelling kreeg ik een e-mail dat de televisie eerder kwam dan verwacht. Eveneens kreeg ik een e-mail of deze in goede orde was aangekomen en naar tevredenheid was. Service 10
  •   Assortiment
  • Gezien de snelle levering en de nette communicatie zou ik deze site absoluut aanbevelen. Goede service. Ja, daar kunnen andere ketens nog een puntje aan zuigen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van artelligence
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-06-2015

Ronnie.Witjes

Aankoop: Online

Ik vind het super dat product gewoon aanwezig is en ook nog eens de goedkoopste
Voordeel geen verzendkosten zoals vb bij Wehkamp

  • Gewoon geen moeilijk gedoe en geen account aanmaken voordat je iets kunt bestellen Gemak 10
  • Ruim van tevoren bericht hoe laat de post komt en klopt als een bus Service 10
  • Gewoon ook op voorraad en geen wachttijd na bestelling dus geen verassingen Assortiment 10
  • Iedereen die iets wil kopen , zal ik zeker aanraden dit hier te doen . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronnie.Witjes
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-06-2015

SannedeGraaf

Aankoop: Online

Mooie site
Snel besteld
Snel geleverd

Top !!

  • Mooie overzichtelijke site Gemak 9
  • Super snel bezorgd Service 10
  • Zeer uitgebreid en een mooie prijs Assortiment 10
  • Top winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van SannedeGraaf
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-06-2015

1-2-fly

Aankoop: Online

Besteld vanwege de scherpste prijs en binnen een dag geleverd. Ik rekende op een langere levertijd, maar was aangenaam verrast. Ondanks veel negatieve reviews toch mijn eigen kop gevolgd en zeer goed bevallen. Ze hebben immers niet voor niks het thuiswinkel logo.

  • Snel besteld via de site en de vokgende dag geleverd. Gemak 10
  • Tot nu toe uitstekend. Ze beloven wat ze zeggen in tegenstelling tot de vele reviews. Maar ik had al begrepen dat ze een probleem met leveren hadden vanwege een succesvolle actie. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment, veel merken en goede prijzen. Assortiment 9
  • Ze doen wat ze beloven en op basis van mijn positieve bevindingen zou ik deze shop bij iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 1-2-fly
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

02-07-2015
Fijn om te horen, heel veel plezier met je toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2015

Chrisvanderaar

Aankoop: Online

Ik zocht een mooie 40 inch TV voor niet teveel geld voor op een logeerkamer. Het is uiteindelijk een Samsung geworden. Een full HD TV voor minder dan €400,00. Een dag later al in huis. Uitgepakt en aangesloten en binnen 10 minuten alles prima werkend en mooi beeld. Uitstekend dus!

  • Duidelijke overzichtelijke website. Betaling via IDEAL snel en eenvoudig. Gemak 9
  • Snelle respons via mail. Artikel was op voorraad en werd volgende dag al geleverd. Service 9
  • Assortiment ruim voldoende Assortiment 9
  • Heb geen minpunten kunnen ontdekken Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Chrisvanderaar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-06-2015

a.j.dejager

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

Overal gezocht naar een goede aanbieding, op hun advies een prachtige LG gekocht, erg blij mee !

werd vlot thuisbezorgd.

  • Liep de winkel binnen kreeg advies toestel uitgezocht en thuis laten bezorgen.nog even terug gegaan voor HDMI kabel en zodoende werd mij gevraagd een Review te schrijven, geen probleem natuurlijk jullie helpen mij en ik help jullie :-) Gemak 10
  • adres laten wijzigen bij de klantenservice per mail. verder "gelukkig" nog niets mee van doen gehad Service 9
  • er hangen veel merken de showroom is netjes en volledig Assortiment 9
  • Als het zo gaat bij iedereen dan zal ik zeker een aanbeveling doen bij mijn vrienden en familie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van a.j.dejager
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-06-2015

danieldupon

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

Uitstekende service en vriendelijk personeel.
Ook de backoffice is prima en service gericht.
Ik kan deze winkel zeker aanraden

  • Winkel en Webshop Gemak 9
  • Uistekende service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Super winkel met genoeg assortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van danieldupon
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2015

Hans228

Aankoop: Online

  • Duidelijke site, overzichtelijk.gemakkelijk bestellen. Gemak 9
  • Het leveren duurde iets langer dan aangegeven, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en kreeg een mail zodra mijn bestelling verzonden was. Service 10
  • Uitstekend assortiment. Veel toestellen op de site aanwezig, ook nieuwe series van diverse levwranciers. Assortiment 10
  • Gezien de levering en de communicatie zou ik deze site absoluut aanbevelen bij familie en kennissen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hans228
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
15-06-2015

Nieuw-Vennep

De TV is een dag later geleverd dan eerst aangekondigd. Als compensatie heb ik een schoonmaaksetje ontvangen. Prima oplossing.
De klantenservice (via chat) is vriendelijk en probleemoplossend. Wel wat reactief; omdat ik geen status updates kreeg heb ik aan de bel getrokken waarna e.e.a. in gang werd gezet.
Verder ben ik tevreden over de afhandeling.

  • Geen mogelijkheid tot vandaag bestellen en morgen geleverd krijgen. De door mij gekochte TV was niet op voorraad en moest eerst door de winkel worden besteld. Levering duurde een kleine week. Gemak 5
  • Contact met Klantenservice is goed. Ze hebben steeds op een opbouwende en probleemoplossende manier geantwoord op mijn vragen. Service 8
  • Voldoende keuze, het zijn wel dagprijzen. De door mij gekochte TV was een dag later 30 euro duurder. Assortiment 7
  • Als je niet teveel haast hebt is het een prima winkel. Service is goed en product is door DHL aan huis geleverd, zonder verzendkosten. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Nieuw-Vennep
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-06-2015

RobvdHorst

Aankoop: Online

In januari 2014 kocht ik een 46" led-tv van Philips (46PFL4908H) voor 495 Euro bij PlatteTvDiscounter Op dat moment was een btw-actie van Mediamarkt alleen was de tv daar niet meer op voorraad. Via Kieskeurig kwam ik bij PlatteTvDiscounter. Ze boden de tv voor dezelfde prijs aan. De levering van de tv was snel en goed.

Anderhalf jaar later begon mijn tv wat kuren te vertonen. Ik nam contact op met PlatteTvDiscounter. De tv zat nog in de garantie van Philips. PlatteTvDiscounter gaf aan dat ik de tv naar hen moest opsturen ter reparatie. Ik zou hem dan ongeveer 3 weken kwijt zijn. In de servicevoorwaarden van Philips stond echter dat tv's vanaf 37" aan huis gerepareerd werden. Ik gaf dit aan bij de medewerker van PlatteTvDiscounter, echter konden deze mij dit niet bieden. Hierop ontstond een meningsverschil tussen mij en PlatteTvDiscounter. Ze zouden een en ander intern bespreken en ik werd enkele uren later teruggebeld door iemand van de Aftersales-afdeling. De medewerker gaf aan dat deze tv niet meer gerepareerd zou worden gezien meerdere problemen met mijn toestel. Men bood mij aan om een nieuwe tv uit te zoeken voor het bedrag van 495 euro. Dit mocht ook een ander merk worden, echter was de meerprijs voor mijn rekening. Aangezien de kwaliteit van Philips mij tegenviel en Samsung bekend staat om zijn goede beeld en goede Smart-functies, besloot ik voor een Samsung te kiezen met een meerprijs van 184 euro. Ik stuurde mijn tv op naar PlatteTvDiscounter, maakte het geld over en de medewerker zei me over de telefoon dat deze Samsung nog volop leverbaar was op dit moment. Ik kreeg ook mijn verzendkosten voor het versturen van mij. Tv vergoed (20,75 euro). Een goede deal dacht ik. Vijf dagen later had ik nog steeds niets vernomen van mijn nieuwe tv en ik besloot weer contact op te nemen met PlatteTvDiscounter. Ik hoorde dat de tv die ik uitgekozen had tóch niet meer leverbaar was. Ze gingen met de leverancier in overleg om te kijken wat men min kon bieden.

Enkele uren later hoorde ik dat men mij een curved-tv van Samsung (UE48J6300) kon aanbieden welke voor 1099 euro op hun site stond. Dit was dus een verschil van 420 euro met hetgeen ik tot op heden betaald had. De medewerker van PlatteTvDiscounter gaf aan dat deze kosten voor hun rekening kwam. Enkele dagen later heb ik de tv netjes thuis bezorgd gekregen.

Uiteindelijk dus wel een dikke 10 voor de service van dit bedrijf. Op internet kom je negatieve reviews tegen, echte heeft het meeste te maken met leveringsproblemen van een Sonos soundbar in het verleden. De bereikbaarheid van deze winkel is goed. Via de mail had ik makkelijk direct contact met een medewerker en ook bij telefonisch contact heb ik nooit in een wachtrij gestaan

De levering was ook goed. Op hun site stond dat het geleverd zou worden door PostNL, dit bleek later DHL te zijn. Mij maakt het echt niet uit welke vrachtauto voor mijn deur stopt. De tv was trouwens netjes in een originele doos afgeleverd, geen schade aan doos of tv.

  • Makkelijk online besteld en snel geleverd. Gemak 9
  • Perfecte service waarvan menig bedrijf iets kan leren. Service 10
  • Goed assortiment, voor iedere portemonnee wat wils. Assortiment 9
  • Gewoon een goed bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RobvdHorst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-06-2015

HaraldTomba

Aankoop: Online

Heb in eind 2012 een Samsung plasma tv gekocht. Dat bleek achteraf een maandagochtend model te zijn en heb daar veel gedoe mee gehad. Veel gedoe met Samsung want die moet i.c.m. de Platte TV Discounter de opdracht geven voor reparaties. Deze hielpen allemaal niet.

Nu uiteindelijk 2,5 jaar later is er door de Platte TV Discounter na overleg met Samsung en de Reparateurs een oplossing aangeboden. Het heeft wel een tijd geduurd voordat door alle partijen een goede medewerking tot stand kwam.
Maar de Platte TV Discounter kwam dus met de volgende oplossing:
"Als ik een kleine bijdrage zou leveren dan zou ik een nieuwer Samsung model krijgen". Daar ben ik uiteraard mee akkoord gegaan.
Nu is de gehele ellende van de vorige tv voorbij en kan ik weer genieten van een nieuwe Samsnung TV (en nu hopelijk langer dan 2,5 jaar!)
Pluim voor de uiteindelijke oplossing van De Platte TV Discounter!
Ze gaan een oplossing dus niet uit de weg om er voor beide partijen er goed uit te komen.
Nu hard sparen voor een surroundset die past bij deze tv en dan sta ik weer bij hun in de winkel!

Bedankt voor de oplossing

  • Makkelijk uitzoeken en te vinden op de website. Ben ooit 1 maal in de winkel geweest. Keurige winkel en overzichtelijk. Verkoper wist ook veel nuttige info te vertellen en niet het standaard verhaal dat elke tv kijker wel weet. Dus top! Gemak 10
  • Bij problemen of vragen staan ze zowel telefonisch als per e-mail voor je klaar. Service 10
  • Ruim assortiment. Assortiment 10
  • Denken met je mee als er een probleem is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HaraldTomba
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

11-06-2015
Beste Harald.

Dank voor je review. We zijn blij dat we gezamenlijk tot een passende oplossing zijn gekomen, en je tevreden bent met je nieuwe tv.Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons altijd bellen of mailen natuurlijk.

Vriendelijke groet,

André
Manager Back-office
PlatteTVDiscounter

Reactie:
Rolf3nl

13-01-2015
Dat is het nadeel van "online" kopen, de service achteraf.
Iedereen weet dat bij defecten o.i.d. de verkopende winkel zijn verantwoording moet nemen. Ik wens je sterkte.
Denkelijk was de waardering 2 jaar geleden van jou nog een 10
Totaal 9,5
5 sterren
09-06-2015

Visserslatijn

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

  • De winkel is gemakkelijk bereikbaar en bestekken kan in de winkel. Gemak 9
  • Ik heb de tv in de winkel besteld en deze werd twee dagen later afgeleverd. Service 10
  • Ze hebben een behoorlijk aantal tv's in de winkel hangen die allemaal demonstratie klaar zijn. Prima assortiment. Assortiment 10
  • Ik werd getipt door een kennis die vaker bij pkattetvdiscounter had gekocht, wn ik ben netjes geholpen. Het toestel werd zoals afgesproken binnen 2 dagen geleverd. Dus ik ben zeer tevreden en zou deze winkel bij een ieder aan willen bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Visserslatijn
Reageer op deze review

Totaal 2,7
1 sterren
09-06-2015

Jeronimo10

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Helaas een zeer slechte ervaring. Plattetvdiscounter reageeer niet eens meer, laat staan dat de bestelde producten worden geleverd. Ik kan iedereen dringend adviseren, doe nooit zaken met deze firma, tenzij je natuurlijk je product niet wenst te ontvangen. Service 1
  •   Assortiment
  • Helaas een zeer slechte ervaring. Plattetvdiscounter reageeer niet eens meer, laat staan dat de bestelde producten worden geleverd. Ik kan iedereen dringend adviseren, doe nooit zaken met deze firma, tenzij je natuurlijk je product niet wenst te ontvangen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Jeronimo10
Reageer op deze review

Reactie:
jeronimo10

11-06-2015
inmiddels is de bestelling wel compleet geleverd en hebben ze ook het verder netjes opgelost.
Totaal 8,8
4.5 sterren
07-06-2015

Wesley W1993

De webshop en de winkel zijn allebei erg prettig. Goede klantenservice en genoeg assortiment.

  • In de winkel is het rustig, en daarom kan ik ook fijn op mijn gemak kijken. Gemak 9
  • Service is erg goed, ik werd goed geholpen. ik kreeg duidelijke uitleg. Service 9
  • Mijn initiële plan kon helaas niet doorgaan, omdat ze die TV niet op voorraad hadden. Echter hadden ze wel een leuk alternatief. Assortiment 7
  • Globaal gezien is er veel keuze, het is relatief goedkoop en het is een leuke webshop/winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wesley W1993
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-06-2015

ASJ de K

  • De TV staat klaar, je kan hem zo meenemen. Gemak 9
  • De beoogde TV was niet voorradig maar door goed advies uiteindelijk tot een nog betere keus gekomen! Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ASJ de K
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-06-2015

jetske.

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

Ik had dit adres van vrienden maar het is natuurlijk afwachten. Mij is het prima bevallen.

  • een webshop met een winkel,fijn Gemak 9
  • kreeg prettige uitleg en homecinema is ook nog in de auto gezet Service 9
  • ruim voldoende, maar ze hebben veel tv's staan wat minder home cinema's, die mevrouw gaf aan dat daar nog verandering in zou komen Assortiment 8
  • de mensen waren behulpzaam en wisten er veel van. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jetske.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-06-2015

Titiheru

Aankoop: Online

Paar dagen terug een mooie samsung tv gekocht.

Ik was goed geadviseerd en werd vriendelijk geholpen.

Er werd netjes gebeld wanneer de tv geleverd zou worden.

Bedankt Platte TV Discounter.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Titiheru
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-06-2015

vrijnt

Aankoop: Fysieke winkel
GRONINGEN

Mijn bevindingen tot nog toe zijn erg positief. Ik raad het een ander zeker aan! Prettig contact, snelle reacties en een lage prijs. Daar kunnen veel van leren.

  • De website is erg eenvoudig in gebruik en de showroom eenvoudig te bereiken. Erg gemakkelijk om iets te reserveren en het vervolgens af te halen. Gemak 8
  • Snelle reacties op e-mail en tevens werd ik, ondanks dat ik niet beschikbaar was, keurig gebeld. Service 8
  • Ze hadden de tv waarnaar ik specifiek zocht. Echter vond ik het jammer dat de optionele afstandsbediening niet te zien was in de winkel. Assortiment 8
  • Goede prijs, goede service. Goed! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vrijnt
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
04-06-2015

Henri Vonk

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

Heb eerst gebeld of deze op voorraad was en deze was er voldoende. Heb hem vervolgens in de winkel gekocht en kon hem direkt meenemen. Leuk personeel en een nette winkel. Niks op an te merken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henri Vonk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-06-2015

gerben74

Aankoop: Online

prima site en in winkel afgehaald.

  • snel Gemak 10
  •   Service
  • voldoende tv's Assortiment 10
  • waarom niet. ging goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gerben74
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2015

F.M. Slot

Aankoop: Fysieke winkel
Hoendiep Groningen

  • gevonden op internet in de winkel gekocht Gemak 9
  • snel geholpen en correcte afhandeling bestelling Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van F.M. Slot
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-06-2015

jokovo

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Was een cadeau voor mijn moeder. Besteld op 2e pinksterdag. Heb 't verzoek gedaan of het ondanks het feit dat het kort dag was, toch mogelijk was de tv op 28 mei, verjaardag moeder, te leveren. Platte TV discounter heeft meegedacht en gehandeld en woord gehouden. Keurig op 28 mei geleverd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Dit is de tweede keer dat ik een grote aankoop heb gedaan bij deze gasten. En in beide gevallen het goedkoopste en daarnaast ook écht een goede service. Geen bla bla ellende, maar gwn realistisch en meedenkend. TOP! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jokovo
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

02-06-2015
Hartelijk dank voor uw leuke review, heel veel plezier met het nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Klantenservice
Totaal 8,8
4.5 sterren
01-06-2015

Farih

Aankoop: Online

Beetje bang door vele slechte reviews maar het leek daar voornamelijk om producten te gaan die niet op voorraad waren, deze TV was wel op voorraad.
Pas na 18:00 besteld, 2 dagen later in huis.
Snelle nette service tot nu toe.

  • Klik, betaal 2 dagen later een TV in huis Gemak 9
  • Wordt op de hoogte gehouden via mail, klantenservice niet nodig gehad Service 9
  • Meer dan genoeg keus Assortiment 9
  • Door veel slechte reviews lijkt mij het best om alleen te bestellen wat ook echt op voorraad is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Farih
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-06-2015

wilmachris

Aankoop: Online

vriendelijk en kundige verkopers

goede overzichtelijke winkel

  • website duidelijk en makkelijk te bestellen Gemak 9
  • we hebben goede voorlichting in de zaak gehad Service 9
  • keuze zat Assortiment 7
  • leuke en ontspannen verkopers ze hebben de tijd voor je zonder opdringerig te zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wilmachris
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2015

Alexander Oss

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen Hoendiep

  • Website duidelijk, specificaties kloppen met het toestel, zeer tevreden. Geen onduidelijk omschrijvingen. Betalen heel goed geregeld. Gemak 10
  • Het persooneel is vakkundig, alle vragen beantwoord duidelijk met menselijk taal. Geen extra kosten en vooral positief dat geen extra kosten achteraf, dat heb ik toestel gekozen. Service 10
  • Assortiment overzichtelijk. Ik heb sepciaal merk gezocht en prima geholpen. Assortiment 10
  • Ik kan webwinkel maar ook het fysieke bezoek in het winkel aanbevelen. Wordt hartelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alexander Oss
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
29-05-2015

itsgardoush

Aankoop: Fysieke winkel

Communicatie naar de klant kan beter. Als je belt hebben ze niet echt zin je te woord te staan. Kan beter. Prijzen zijn goed. Op voorraad? ja maar niet in eigen magazijn. Ze moeten dus nog wel bestellen. Dat was jammer als je op 2 pinksterdag komt voor een actie model. TV bevalt verder prima

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van itsgardoush
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-05-2015

Alieke91

Super tevreden! :) Vooral de man die ons hielp was erg vriendelijk en spontaan.

  • Alles duidelijk uitgelegd en tv wordt opgestuurd naar huis. Gemak 10
  • Snel, goed en zeer vriendelijk geholpen. Service 10
  • Voor ieder wat wils Assortiment 10
  • Wij zijn zelf bij deze winkel gekomen door iemand anders. Aangezien onze eigen ervaring zullen wij zeker de winkel aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alieke91
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

JellemansGrun

Aankoop: Fysieke winkel
gron

tevreden over de service en de website en mooie TV gekocht

  • online gekocht, ideaal betaald snel bevestiging gekregen in groningen opgehaald Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • waarom moeilijk doen als het vanuit je huis kan.. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JellemansGrun
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

SimonWalle

grote showroom en verzorgde website.

  • op internet gekocht, in de showroom afgehaald Gemak 9
  • vriendelijke mensen, en verder niets met de service van doen gehad. hoofdtelefoon werkt prima Service 10
  • veel merken en maten op voorraad grote zaak in Groningen Assortiment 9
  • ik zou deze zeker aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van SimonWalle
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-05-2015

janklaseboer

Aankoop: Fysieke winkel
hoendiep groningen

Groot assortiment
Scherpe prijzen
Goede informatie

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • De tv werd tot in de auto gebracht. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Vriendelijke medewerkers Goede service Scherpe prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van janklaseboer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-05-2015

MarionWijnstra

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Je krijgt altijd een goed advies. De sfeer is goed, vriendelijke mensen Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • veel keuze, gemak, goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MarionWijnstra
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-05-2015

nielsdijk

Aankoop: Online

Ik had het toestel besteld, maar deze bleek niet meer leverbaar. Ik kreeg keurig een mail dat ze me het nieuwe model aanboden.
Hier ging ik natuurlijk mee akkoord.
Na ontvangst kreeg ik m'n ci+ module niet aan de praat, maar telefonisch werd ik keurig door het installatie proces geloodst.
Al met al een prima ervaring.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nielsdijk
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.