Winkels

Reviews: Platte TV Discounter


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Platte TV Discounter.


1075 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Platte TV Discounter hebben gegeven.

Pagina 1 van 42
Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

Albertgringhuis

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Zie hierboven

  • Goed geholpen Gemak 9
  • Goed voorgelicht aan de hand van wat wij wilden Service 9
  • Prima Assortiment 9
  • Goede voorlichting. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Albertgringhuis
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

leseman

Aankoop: Online

Snelle service en een goede prijs!

  • Gemakkelijke webshop waarin je snel een bestelling plaatst Gemak 9
  • Goed en snel geholpen Service 9
  • Voldoende keuze in TV's Assortiment 9
  • Goede, snelle levering en scherpe prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van leseman
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-12-2014

Anjajantina

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Prima service.
Jammer dat je een aankoop niet kunt retouneren als het product niet voldoet aan je verwachting.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Anjajantina
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-12-2014

Ronn1957

Aankoop: Online

Eigenlijk is hier weinig aan toe te voegen Wat mijn beoordeling is wat voor mij uitmuntend is beoordeeld.

  • Het gemak van het bestellen van het product ging zo makkelijk ik vind het een pluim waard prima. Gemak 10
  • Wat de service betreft prima op de hoogte gehouden en heel keurig verzorgd. Service 10
  • Het assortiment van de winkel is voldoende en keurig zo als het moet. Assortiment 10
  • Als ik zag wat voor een gemak je je bestelling kon bestellen en wat de snelheid van het bezorgen vindt ik dit zeker een dikke 10 waard. En zou ik dit zeker aan meer klanten aanbevelen. Een zeer betrouwbare internet winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronn1957
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
12-12-2014

Ali Zare

Aankoop: Online

Begin november TV- besteld levertijd was direct leverbaar, toen werd het 4 weken!! dan maar geannuleerd en nu is het inmiddels 12 december en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ben van plan aangifte te gaan doen van oplichting en klacht via thuiswinkel waarborg te laten verlopen. Mijn advies KOOP DUS NIKS bij deze winkel! Ze beloven mij van alles maar maken niks waar! Ik heb inmiddels bijna elke week gebeld en krijg steeds de mededeling morgen word u geld teruggestort! Terwijl ze volgens hun eigen algemene voorwaarden verplicht zijn binnen 14 dagen het geld terug te storten.Klacht ook aan de consumentenbond doorgegeven. Ordernummer: 240564.

  •   Gemak
  • GEEN SERVICE. ieder medewerker die ik bel vertelt mij iets anders en de manager kan ik nooit spreken. Ook op de mails reageren ze slecht! afspraken die in hun algemene voorwaarden staan? die komen ze zelfs niet na! Service 1
  •   Assortiment
  • Begin november TV- besteld levertijd was direct leverbaar, toen werd het 4 weken!! dan maar geannuleerd en nu is het inmiddels 12 december en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ben van plan aangifte te gaan doen van oplichting en klacht via thuiswinkel waarborg te laten verlopen. Mijn advies KOOP DUS NIKS bij deze winkel! Ze beloven mij van alles maar maken niks waar! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ali Zare
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-12-2014

florian247

Aankoop: Online

Een jaar geleden een Sony Smart TV gekocht. De TV werd zelfs een dag te vroeg geleverd. Nu de playbar van SONOS gekocht. Weliswaar geen dag te vroeg, maar wederom snelle en correcte levering. Ook het bestelproces verliep zeer eenvoudig en snel. Wij blijven klant!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van florian247
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
09-12-2014

fam Lindemans

Aankoop: Online

Ik heb de TV in Oktober besteld en het is inmiddels December en ik heb nog niks mogen ontvangen, dit kan toch niet.

  • In de laatste week van oktober heb ik vol enthousiasme een UHD tv aangekocht bij dit bedrijf en de verwachtte levertijd zou 3-5 werkdagen duren. Na een week heb ik zelf maar gebeld. Gemak 1
  • Er werd gemeld dat de actie zo goed was verlopen dat het merk LG ze niet allemaal in 1x kon leveren. Ik denk oke, kan gebeuren. Ik krijg vervolgens de dag erna een e-mail dat de levertijd 6-8 dagen later plaats zou vinden. Dus ik mail op de 6e werkdag of alles volgens schema verloopt en dat ik dan een verzend bericht op uiterlijk de 8e werkdag, dit is zelfs door 2 medewerkers bevestigd maar de 8e werkdag en ik hoor niks. Service 1
  •   Assortiment
  • Niet bij deze firma kopen! Als het fout gaat kan je fluiten naar je geld. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van fam Lindemans
Reageer op deze review

Reactie:
Kentie

09-12-2014
U kunt het beste uw klacht indienen via Thuiswinkel Waarborg. Dankzij deze organisatie heb ik uiteindelijk toch mijn geld terug gehad van Platte TV Discounter.
Totaal 1,0
1 sterren
09-12-2014

niknie

Aankoop: Online

Platte TV Discounter belooft van alles maar komt haar beloftes niet na. Emailtjes waarin ik herhaaldelijk vraag om mijn geld worden genegeerd.

Platte TV Discounter zorgt in ons gezin voor heel veel ergenis!

  • Betalen is makkelijk bij Platte TV Discounter. Maar ik wacht nu al 10 weken op terugbetaling omdat de Samsung TV waarmee ze adverteerden niet leverbaar was. Gemak 1
  • De Samsung TV zou volgens de advertentie binnen 24 uur geleverd worden. Dat gebeurde niet. De klantenservice garandeerde me dat ik de tv een week later in mijn bezit zou hebben. Service 1
  •   Assortiment
  • Deze winkel beveel ik absoluut niet aan. Ik ben de dupe van een winkel die mijn geld vasthoudt en dat wil ik anderen besparen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van niknie
Reageer op deze review

Reactie:
Kentie

09-12-2014
U kunt het beste uw klacht indienen via Thuiswinkel Waarborg. Dankzij deze organisatie heb ik uiteindelijk mijn geld terug gehad van Platte TV Discounter.

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

09-12-2014
Beste "Niknie" kun je je ordernummer mailen naar andre@plattetvdiscounter.nl?
Dan zoek ik het even voor je uit.

Met vriendelijke groet,

André
PlatteTVdiscounter
Totaal 9,2
5 sterren
09-12-2014

Rob B. te P.

Aankoop: Online

Ik ben buitengewoon tevreden over de service en prijsstelling van Platte TV Discounter. Als ik weer eens iets nodig heb wat zij verkopen zal ik geen moment twijfelen en direct het product bij hun bestellen. Ook zal ik vrienden, familie en bekende aanraden bij dit bedrijf te kopen.

  • Goede site, uitstekende informatie via de telefonische helpdesk en een zeer correcte afhandeling van de bestelling. Gemak 9
  • In één woord zeer goed. Service 9
  • Heel veel keuze, volgens mij worden alle tv's van alle fabrikanten aangeboden. Assortiment 9
  • Gewoon een topbedrijf. Naast de zeer goede service was de prijs ver onder die van alle andere winkels. Je hoeft alleen op de site de aanbieding van Platte TV Discounter aan te vragen, en binnen enkele minuten krijg je deze per mail gemeld. Bij mij bleek de tv maar liefst € 450,- voordeliger te zijn dan bij alle andere aanbieders. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob B. te P.
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-12-2014

pietdel

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Bij deze webshop een led tv besteld en deze werd binnen een dag geleverd. Het geluid van de tv was slecht. Een telefoontje was voldoende voor een ruiling en na 3 dagen had ik een ander toestel in huis. Service 10
  •   Assortiment
  • Vriendelijk personeel via email en telefoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van pietdel
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
08-12-2014

AWMZaat002

Aankoop: Online

Snel en scherp geprijsd product kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van AWMZaat002
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-12-2014

smnt

Aankoop: Online

Hele snelle levering. We zijn hartstikke tevreden over de televisie. Hij hangt bij onze dochter op de slaapkamer en is hier gewoon perfect voor. Ze is dolblij!

  • Duidelijke site. Gemak 10
  • Snelle levering. Service 10
  • Groot assortiment, makkelijk om te zoeken op je eigen wensen. Assortiment 10
  • Duidelijk, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van smnt
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
08-12-2014

John Booiman

Aankoop: Online

Platte TV Discounter neemt me met bellen en emails gewoon in de maling. Ze beloven veel maar sturen mijn geld niet terug!

  • Ik wacht nu al ruim twee maanden op mijn geld. Als ik bel wordt er van alles beloofd. Platte Tv Discounter beantwoord mijn emails niet meer. Gemak 1
  • Volgens de helpdesk zou de televisie uiteindelijk na een week geleverd worden omdat hij niet op voorraad was. Service 1
  • Als een product dat binnen 24 uur geleverd zou worden niet op voorraad is wordt over het assortiment gebluft. Assortiment 1
  • Ik heb nog steeds mijn geld niet terug dus ik zou gek zijn als ik Platte TV Discounter aan zou bevelen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van John Booiman
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
06-12-2014

poelis

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Ivm garantie voor mijn tv toestel Philips aan de lijn gehad. Zij geven aan dat plattetvdiscounter hun tv's ' op plekken haalt waar philips geen goedkeuring geeft voor service voor de nederlandse markt' en zodoende vallen de 2013+2014 modellen buiten de garantie van philips. Je mag het dus zelf uitzoeken met plattetvdiscounter. Let hier op bij het kopen van je tv! Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Ivm garantie voor mijn tv toestel Philips aan de lijn gehad. Zij geven aan dat plattetvdiscounter hun tv's ' op plekken haalt waar philips geen goedkeuring geeft voor service voor de nederlandse markt' en zodoende vallen de 2013+2014 modellen buiten de garantie van philips. Je mag het dus zelf uitzoeken met plattetvdiscounter. Let hier op bij het kopen van je tv! Aanbeveling 3
» Lees de hele review van poelis
Reageer op deze review

Reactie:
Rolf3nl

07-12-2014
Onzin verhaal natuurlijk. U heeft niets te maken met Philips. De verkoper ( platte TV Discounter) heeft deze TV verkocht. Dus volgens de Nederlandse wetgeving dienen zij het probleem op te lossen.
Totaal 4,3
1 sterren
06-12-2014

Kentie

Aankoop: Online

Ruim een maand geleden werd mij door Platte TV Discounter beloofd dat het aankoopbedrag van het door mij teruggestuurde product binnen 14 dagen terug zou worden gestort.
Inmiddels zijn we 5 weken en drie toezeggingen verder maar Platte TV Discounter heeft mijn geld nog steeds niet teruggestort.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Platte TV Discounter reageert niet op mijn klachten via email. Klachten doorgegeven via hun internet contact formulier worden ook niet allemaal beantwoord. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Kentie
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

09-12-2014
Beste "Kentie". Ik kan je bevestigen dat je aankopbedrag gisteren is teruggestort op je rekening. Onze excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groet,

André
Plattetvdiscounter

Reactie:
Kentie

06-12-2014
Dank voor de waarschuwing Rijk

Reactie:
Rijk van Geest

06-12-2014
Maak je borst maar nat, Kentie.
Mijn geld werd door Platte Tv Discounter pas teruggestort nadat ik een incassobureau had ingeschakeld.
Totaal 7,0
3.5 sterren
05-12-2014

bstol

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen Hoendiep

T V aangekocht op 22-11-2014 vanwege vertraging bij de leverancier
in S.Hertogenbosch moesten wij wat langer wachten op levering.
Niets ten nadele van Groningen in onderling overleg is dit tot
volle tevredenheid opgelost waarbij wij een leuke attentie mochten
ontvangen voor het ongmak Zijn blij met onze nieuwe aanwinst

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van bstol
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
03-12-2014

egeltje1959

Aankoop: Online

niets ontvangen. wel betaald. ik ben geen bank.
wil graag mijn geld inclusief rente terug.

  • als je niet kan rekenen op de service die is beloofd, kost dat extra tijd en stress. reden om online te bestellen is voor het gemak om niet te hoeven te winkelen. Gemak 1
  • eerste medewerker die ik had was onbeschoft toen ik een opmerking maakte over de lange wachttijd. Andere medewerker was zeer vriendelijk en beslist dat TV dinsdag verzonden zou worden. Zeker weten Service 1
  • dat is de enige goede denk ik Assortiment 9
  • echte een schande dat de site meld dat een product op voorraad is en na 2 duidelijke beloftes over de leverdatum nog niets ontvangen! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van egeltje1959
Reageer op deze review

Reactie:
egeltje1959

11-12-2014
inmiddels is de TV geleverd nadat ik het had geannuleerd. Bij **** een andere gekocht. Heb dus 2 TV's. Die van **** maar teruggestuurd omdat ik meer vertrouwen in hen heb voor het terugkrijgen van het geld.
hoe kan een eenvoudige handeling zo ingewikkeld worden.

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

04-12-2014
Beste "egeltje1959". Vervelend dat we niet waar hebben gemaakt waar je op rekende. Kun je je order nummer misschien mailen naar andre@plattetvdiscounter.nl? Dan zoek ik dit even uit en komt er direkt even bij je op terug.

Met vriendelijke groet,

André
Manager Back-office
Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

r.vtoor

Aankoop: Online

Zeer duidelijke site en de afhandeling van de bestelling verloopt uitstekend. Goede informatievoorziening via mail mbt tot levering.

  • Mooie en overzichtelijke site, goede informatie en duidelijke uitleg wat de keuze voor een nieuwe TV een stuk makkelijker maakt Gemak 10
  • Snelle leveringen en de informatievoorziening mbt verzenden was duidelijk Service 10
  • Enorme keus en de verschillende producten zijn goed met elkaar te vergelijken Assortiment 10
  • Ja hoor, echt geweldig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van r.vtoor
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Plattetvdiscounter
avatar Officiele reactie van Plattetvdiscounter

04-12-2014
Beste "r.vtoor". Hartelijke dank voor de mooie review. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons aan zou bevelen bij uw vrienden en kennissen.

Heel veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

André
Manager Back-office
Totaal 9,0
5 sterren
26-11-2014

dickvanderpant

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Winkel is zeer ruim en overzichtelijk per merk ingericht. Nodigt uit om naar binnen te lopen. Enig nadeel is dat de deskundigheid betreffende technische zaken bij een (1) man ligt en wat wachttijd vergt voordat je hem te spreken krijgt omdat hij met anderen bezig is. Over zijn technische kennis grote lof!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Prettige open en overzichtelijke showroom. Prettig en kundig personeel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dickvanderpant
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
26-11-2014

recenciesyl

Aankoop: Online

  • eenvoudig te bestellen, ze leveren alleen niet..... Gemak 7
  • TV zou binnen 2 dagen geleverd worden, was een kadootje en ik bestelde deze 1,5 week voordat ik hem nodig had. Mij was beloofd dat toestel gegarandeerd op tijd zou zijn Niet dus..veel loze beloftes..uiteindelijk 2 dagen voor verjaardag toestel geannuleerd..en bij BCC online besteld om 6 uur 's avonds, dag erop netjes geleverd! Een pluim voor BCC. Blijft nu het verhaal van geld retour ontvangen....niet dus....ik heb al verschillende mailtjes gestuurd en telefoontjes gepleegd, steeds beloven ze dat het teruggestort wordt maar ik heb het bedrag nog steeds niet ontvangen, schandalig!! Als het vrijdag nog niet op de rekening staat ga ik mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen,ze hiervan ook op de hoogte gebracht. Ik zou als je uberhaupt nog zou overwegen hier een tv te bestellen vooraf telefonisch informeren of het toestel echt op voorraad is en anders zou ik heel rap naar een concurrent gaan! Service 3
  •   Assortiment
  • Zie mijn reactie op de service, ze leveren niet en betalen niet terug! Aanbeveling 2
» Lees de hele review van recenciesyl
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
25-11-2014

Sambalala

Aankoop: Online

Stort het bedrag van 1649.= niet terug. (inmiddels 56 dagen)
Meerdere toezeggingen gehad, hij belooft mij of Thuiswinkel.org steeds van alles maar doet het gewoon niet.

  •   Gemak
  • Stort geld niet terug. (inmiddels 56 dagen) Reageert in het geheel niet of met de zogenaamde "welgemeende excuses". Belooft steeds van alles maar doet het gewoon niet. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik zou deze winkel zeker niet aanbevelen! Geld terug is voor mij een ellendig lange tijd van ergernissen geworden. Nog steeds niet ontvangen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Sambalala
Reageer op deze review

Reactie:
Kentie

06-12-2014
Mij overkomt nu ongeveer hetzelfde. Ook die welgemeende excuses en valse beloftes. Ook ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.
Totaal 8,5
4.5 sterren
25-11-2014

GeeWizz

Aankoop: Online

Overzichtelijke webshop met regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

  • Online bestelling verloopt zonder problemen, na de gebruikelijke registratie etc. Gemak 9
  • Voor het plaatsen van de bestelling eerst telefonisch contact gehad met een verkoper, waarbij ik vriendelijk en correct te woord werd gestaan. Verder nog geen ervaringen, daarom voorlopig een 8. Service 8
  • Voor zover ik kan beoordelen is het assortiment prima. Sterker nog, alleen hier kon ik nog aan een panasonic plasma tv komen voor een redelijke prijs. Het enige andere adres waar dit nog kon werd echt de hoofdprijs gevraagd. Assortiment 9
  • Duidelijke aanbeveling. Ik kan nog niet veel zeggen over de after sales service, maar hoop en reken erop dat deze ook goed is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van GeeWizz
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-11-2014

LourensvanUrk

Aankoop: Online

Er is op zaterdag niemand aanwezig is om de telefoon aan te nemen, dat is een beetje jammer (vandaar geen 10), maar mede daardoor kan de prijs natuurlijk laag gehouden worden.
En voor ons is dat trouwens door het wél aanwezige personeel op zaterdag uitstekend opgelost.
Bovendien heb ik de 'Platte TV Discounter' ontdekt als web-winkel. Dat er dus óók nog een fysieke winkel is, is een extra voordeel.
Deze winkel is ruim en overzichtelijk, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Voor mij een absolute aanrader dus!

  • Platte TV-Discounter heeft een overzichtelijke website, waar je door middel van verschillende keuzes je voorkeuren kan opgeven waarna alleen de voor jou relevante toestellen overblijven. Het hele proces wijst zichzelf. Gemak 10
  • Ik heb op vrijdagavond een televisie besteld, met het idee om deze zelf (op zaterdag) op te halen. Toen ik me echter bedacht dat ik nog iets wilde wijzigen in de bestelling, bleek dat dit niet via de website te regelen was. Hierop heb ik zaterdag gebeld, om erachter te komen dat de telefoon op zaterdag niet opgenomen wordt... Dat was wat jammer. Omdat we toch al besloten hadden om van de zaterdag een dagje uit te maken, hebben we besloten om tóch naar de showroom te gaan, en te vragen of we daar de wijziging konden doorgeven. In de ruim opgezette winkel zijn we uitermate vriendelijk te woord gestaan, en het bleek er van de door ons bestelde televisie nog één in het magazijn stond. En ondanks dat we nog geen bevestiging via de mail gekregen hadden dat onze bestelling gereed stond, mochten we toch dit exemplaar meenemen. De door ons bestelde wandbeugel was helaas niet op voorraad, echter mochten we voor de zelfde prijs een vergelijkpaar (maar wel iets duurder!) exemplaar meenemen. Het gemis aan telefonisch contact op zaterdag is dus door het personeel ruimschoots goedgemaakt! Service 9
  • Op de website is voldoende keus voorhanden, maar ook in de winkel is een ruime sortering aanwezig waar je jezelf prima kan oriënteren als je nog niet precies weet wat je zoekt. Verschillende fabrikanten met schermen van diverse afmetingen zijn overzichtelijk geplaatst zonder meteen overweldigend over te komen, zodat je op je gemak de verschillende toestellen kan beoordelen en doordacht je keuze kan maken. En dat voor vrijwel de goedkoopste prijs die er via het WWW te vinden was. Mocht je er voor kiezen om via WWW te bestellen, en de bestelling thuis te laten afleveren, is dit ook nog gratis! De prijs die je ziet, is dus ook de prijs die je betaald! Assortiment 10
  • Ons 1e contact met deze winkel is uiterst positief verlopen, dus als ik iemand spreek die op zoek is naar een nieuwe televisie (of bijbehorende artikelen) zal ik deze persoon zeker wijzen op de 'Platte TV Discounter'. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LourensvanUrk
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
21-11-2014

Jan Nelissen 12

Aankoop: Online

Goed snelle levering ,gemak en lage prijs

  • Goede info vooraf en snelle levering. Gemak 9
  • Snelle en tijdige levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Prijs/ kwaliteits verhouding hoog en scherp Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Nelissen 12
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
21-11-2014

TiberianSun

Aankoop: Online

Om te beginnen valt het mij op hoe steeds makkelijker (vertrouwder) het wordt om grote aankopen te doen via Internet. Natuurlijk koop ik zeker een dergelijk aankoop niet op okkiebokkie.nl/com/ru of wat voor domein, maar wel bij vertrouwde websites waaronder nu ook PlatteTVdiscounter.nl.
Toch las ik veel (wat heet veel) negatieve recensies over deze webwinkel vooral over te lange levertijden of dat het bestelde niet leverbaar was. Ik realiseer dat als de bestelling en de levering goed en snel verloopt je tevreden bent en je pas echt over een webwinkel kan oordelen zodra je de klantenservice nodig hebt voor een probleem, een defect apparaat of het terug storten van je geld. Dan pas merk je hoe goed de service is. Gelukkig heb ik hier (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Bestelling verliep vlotjes, betaling (IDEAL) ging ook goed en daarna ben ik via de mail op de hoogte gehouden van het verloop van de order.
De levering van de televisie was binnen 2 dagen! Dit mag je ook verwachten als er op de site wordt aan gegeven dat de TV op voorraad is. Tot nu toe ben ik tevreden over PlatteTVdiscounter.

Wat ik wel gedaan heb is even bij PostNL (pakketdienst) geïnformeerd wat te doen indien de verpakking beschadigingen vertoont die twijfels bij je oproepen in de zin van, zou de inhoud beschadigd kunnen zijn. Je moet er tenslotte toch tekenen voor ontvangst. De persoon van PostNL vertelde mij, bij twijfel, foto’s maken van de beschadiging aan de verpakking, dan pas de verpakking open maken en controleren of de inhoud ook schade heeft. Zo ja, dan direct contact opnemen met de afzender en dit melden. Daarna contact opnemen met de pakketdienst van (in dit geval) PostNL.
Ook zei de man, je tekent alleen voor dat je het pakket hebt ontvangen en dus niet dat het pakket in goede staat bij je afgeleverd.

Nu over de Philips 47PFK7509.

Op de eerste plaats ben ik helemaal ‘verliefd’ op deze prachtige LED 3D TV, puur qua uitstraling.
Het kader om de LED scherm is heel erg subtiel, dat was een pré voor mij. De vorige Philips was een 42” en voor mij gevoel kon ik nog een paar inch groter dus daarom deze 47” en ja, ik ben een Philips man wat betreft televisies enkel alleen omdat de kleuren heel natuurlijk zijn t.o.v. andere merken. Op zich is de afmeting van deze 47” niet veel groter dan mijn vorige maar dat komt omdat die een veel dikkere kader (rand) op het scherm had.

Het beeld:
De kleuren zijn waanzinnig prachtig en het beeld is bloedscherp. Als ik bijvoorbeeld een IMAX natuur documentaire afspeel, dan is het (bijna) niet van het echt te onderscheiden, zo scherp.
3D films (full 3D of Half-SBS/Half-OA) worden perfect weergegeven. Niets te klagen.
In de opties zijn er heel veel mogelijkheden om het beeld, kleur en dat soort zaken, helemaal naar je eigen smaak in te stellen.

Het geluid:
Met de losse Subwoofer (maakt draadloos verbinding met de TV) heb ik enigszins moeite. Het geluid, zeker gesprekken vooral een persoon met een wat lagere stemgeluid, is wat moeilijk te verstaan. Ik heb in de configuratie (instellingen) het bass-niveau al geminimaliseerd en de hoge tonen opgeschroefd. Door de Subwoofer klinkt het geluid soms dof. Er is een mogelijkheid om de Subwoofer uit te schakelen en dan wordt het geluid weergegeven via de speakers van de televisie.
Eerst had ik de Subwoofer onder het Tv-meubel staan maar toen klonk het geluid nog doffer. Nu ‘hangt’ hij achter de televisie (uit het zicht) en dat leverde qua geluid veel verbetering. Nog wel heb ik de bas tonen op een 2 na laagst niveau staan om gesprekken goed te kunnen verstaan.

Toen ik mijn Humax iHDr-5200c (HD ontvanger/recorder) had aangesloten op de televisie merkte ik dat het geluid niet synchroon liep met het beeld. Dit was nieuw voor mij en heb alle mogelijke instellingen aangepast cq veranderd maar kreeg dit probleem niet opgelost.
Oplossing! Installeer de laatste firmware (software) van de televisie. Daar werd dit probleem aangeven en met deze (laatste) software moet dit zijn opgelost en het probleem was hiermee ook verholpen. Het vreemde is (TV staat aangesloten op het Internet) dat als je via de televisie online laat zoeken naar nieuwe software, deze geen nieuwere versie vindt en je verteld dat de laatste software versie reeds is geïnstalleerd. Niet dus. Het beste wat je kunt doen is de software zelf downloaden naar een USB-stick en dan de software handmatig installeren op de televisie. Klinkt ingewikkeld maar het is kinderspel. Lees eerst op de website (Philips support) de instructies hoe de software van de televisie handmatig te updaten.
Alle vier de HDMI aansluitingen hebben ARC (audio return channel) waardoor je het geluid kan laten afspelen via je Home Cinema set (als je deze hebt) Dit kan natuurlijk ook via de Optische aansluiting (hier maak ik gebruik van).

Voor de rest ben ik heel, heel tevreden met deze televisie en had eigenlijk ook niks anders verwacht.
Hopelijk gaat hij de nodige jaren mee en kan ik elke dag weer genieten van het beeld in 2D of3D.

Kok van Es uit Den Haag

  • Online winkelen gaat prettig en is overzichtelijk, veel informatie m.b.t. het product e.d. Gemak 9
  •   Service
  • Neem een kijkje in de webwinkel en oordeel zelf. Assortiment 8
  • Tot nu toe is alles goed verlopen en heb (nog) geen gebruik moeten maken van de klantenservice. Een recensie is een moment opname. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van TiberianSun
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-11-2014

eimar

Aankoop: Online

Zoals ik al aangaf geen enkel negatief punt.

  • Hoef er de deur niet voor uit. Kan op mijn gemak vergelijken. Bevalt wel Gemak 10
  • Zeer snelle levering. Zeer correcte aflevering, ook bij problemen wordt er heel goed naar je geluisterd!!! Service 10
  • Spreekt voor zich. Ruime keus Assortiment 9
  • Zie mijn voorgaande beoordeling. In mijn ogen zeer correct bedrijf. Staan je vriendelijk te woord met goede uitleg en nakoming van datgene wat ze beloven. Zal zeker in de toekomst meer bij dit bedrijf gaan kopen. Het is voor mij als eerste bestelling voor de volle 100% bevallen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eimar
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
21-11-2014

avdvt

Aankoop: Online

Slecht, ze beloven iedere keer weer get geld terug te storten, naar vervolgens gebeurt er niets en moet ik weer bellen en vragen om mijn eigen geld!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Ik had teveel betaald, twee keer het re betalen bedrag, heb direkt daarover gebeld en gemaild, het teveel betaakd bedrag van 419 euro zou direkt rerug gestort worden, helaas zijn we nu meer dan een maand verder en het geld moet nog steeds terug gestort worden. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Door mijn ervaring van loze beloften door het elke week weer beloven dat ze het bedrag (419 euro) terug zullen storten en ze dat gewoon na dik vier weken nog steeds niet hebben gedaante is mijn vertrouwen in deze winkel gedaald naar 0,0. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van avdvt
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
19-11-2014

Someren83

Aankoop: Online

Nog steeds geen tv gekregen na een paar weken.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • 2x gebeld. 2x lang wachten en een smoesje waarom mijn tv vertraagd is. 2x niets gebeurd. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • je kunt beter 100 euro meer betalen en dan gewoon de winkel inlopen, kopen en met je tv naar huis gaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Someren83
Reageer op deze review

Reactie:
Rolf3nl

21-11-2014
Denk ook aan de service als er wat mis is met je TV, goedkoop is dan duurkoop
Totaal 3,0
1 sterren
17-11-2014

marianhaagsma

Aankoop: Online

heel veel loze beloftes.

  • geen gemak na meerdere telefoontjes nog altijd niets verder Gemak 2
  • wachtrijen erg lang, snel 7 wachtenden voor me, mobiel bellen gaat sneller dan meteen aan de beurt , typisch. verzekerd dat de tv binnen een paar dagen binnen zou zijn, niet gebeurd. meerdere keren gebeld met veel, heel veel loze beloften(we verzekeren u dat hij er dan is, we doen er wat leuks bij). uiteindelijk voor mijn zoon bij de concurrent (BCC) een tv gehaald de dag voor hij jarig was. de tv gecanceld bij ptd en tot nu toe nog geen geld retour ontvangen(beloofd binnen 2 weken) never ever bestel ik nog bij platte tv discounter. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • niet , wat een ellende. je blijft bellen en ze beloven van alles echter er gebeurd niets. Bijna had mijn zoon op zijn verjaardag zonder cadeautje gezeten, gelukkig zijn er winkels open op vrijdagavond zodat er alsnog een tv kon worden gekocht bij BCC. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van marianhaagsma
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-11-2014

Ettorayne

Aankoop: Online

Scherp geprijsd en bestelling, betaling en bezorging gingen prima.

  • overzichtelijke website, product was makkelijk te vinden. Betaling ging makkelijk en duidelijk welke extra kosten bij welke betalingsmethode berekend werden. Gemak 9
  • Was enigszins huiverig om online te bestellen vanwege de zeer wisselende reviews wat betreft de levering van producten. Maar alles ging probleemloos, woensdagavond om 9 uur een Philips-LEDtv besteld, kreeg direct bevestigingsmail dat de bestelling was ontvangen. Volgende ochtend mail ontvangen dat de tv naar de vervoerder was verstuurd. Telefonisch een afleverafspraak gemaakt en de tv is keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Service 9
  • Heb niet veel rondgekeken, want had voordien al een keuze gemaakt, maar heb wel de indruk dat er een ruim assortiment wordt aangeboden. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ettorayne
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-11-2014

Edlin

Aankoop: Online

Duidelijke webwinkel, met prima bestel proces. Snelle levering. Ik mis wat artikelen, ook ter aanvulling van de tv, maar overall is het een prima assortiment

  • SNel en duidelijk bestelproces.. Artikelen zijn makkelijk te vinden en goed te bekijken Gemak 8
  • Snel geregeld. Aflevering verloopt soepel Service 8
  • Assortiment is oke Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Edlin
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-11-2014

spekman6

Aankoop: Online

Ik heb een paar dagen geleden bij platte tv discounter een samsung led tv gekocht en de service is prima. Je krijgt gelijk een mailtje als je betaald hebt en ook dat zij je bestelling hebben ontvangen. Ook krijg je een mail wanneer je een track en trace code krijgt van post nl.
en wat ik ook erg goed vind is dat het eigenlijk de volgende dag al bij post nl is.
Ik zou deze winkel zeker aanraden aan andere mensen en zal hier zeker ook nog andere dingen gaan bestellen.

Bedankt voor de goede service platte tv discounter.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van spekman6
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
12-11-2014

sanitater

Aankoop: Online

Makkelijke website, ook telefonisch adequaat geholpen, wel lange telefonisch wachttijd. Levering was snel binnen 1 dag.

  • Snelle bestelling, snelle levering. Gemak 8
  • Voor bestelling eerst gecontroleerd of TV voorradig was. Lange wachttijd aan de telefoon. Daarna vlot geholpen. Service 6
  • Ruim assortiment Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van sanitater
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
11-11-2014

Labhamster

Aankoop: Online

Goede service, goede levering en tot nu toe nog steeds geen klachten.

  •   Gemak
  • Je wordt perfect op de hoogte gehouden met behulp van email. Daarnaast een perfecte snelle levering. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Labhamster
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-11-2014

Vermoeven

Aankoop: Online

Zoals de cijfers al aangeven: prima winkel, prima service!

  • Prima website, gemakkelijk bestellen. Gemak 8
  • TV is snel en netjes afgeleverd. Service 8
  • TV was moeilijk te vinden, maar bij TV Discounter nog wel. Assortiment 9
  • Gewoon een prima winkel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Vermoeven
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-11-2014

Sturba

Aankoop: Online

Ga zo verder is mijn advies

  • Goede overzichtelijke site waar je duidelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent Gemak 10
  • Via chat werden vragen goed en duidelijk beantwoord Service 9
  • Zeer ruim assortiment Assortiment 9
  • Omdat ik inmiddels twee aankopen heb gedaan welke prima zijn bevallen zou ik zeker iemand aanraden bij platte TV discounter te kopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sturba
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-11-2014

Paulakoppelaar

Aankoop: Online

De service die mij geboden is vond ik echt super goed.
Afhandeling van de geplaatste order iets minder, aangezien ik zelf moest gaan bellen waarom mijn bestelling laat was, maar dit is uiteindelijk naar grote tevredenheid goed opgelost.
Mijn complimenten aan de verkoopafdeling voor de prettige afhandeling via de telefoon.

  • Gewoon online bestellen en betalen via IDEAL. Ging zeer gemakkelijk, geen poespas. Winkel is telefonisch zeer goed te bereiken, geen lange wachttijden aan de telefoon. Gemak 9
  • Super service, de tv die ik had besteld was helaas niet leverbaar. na telefonisch contact mocht ik een andere tv uitzoeken. Werd professioneel en correct geholpen. Deze tv werd de volgende dag bezorgd. Service 9
  • Groot assortiment en lage prezen. Levertijden zijn zeer kort. Assortiment 9
  • Groot assortiment, lage prezen, korte levertijden en zeer goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Paulakoppelaar
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
10-11-2014

TheSec

Aankoop: Online

Ik had nog een issue met de later bestelde beugel. Deze was overigens netjes weer zelfde dag verzonden met track en trace.

De plaat die op de TV ging van de beugel belemerde onder andere de stroom kabel. Bij contact over de telefoon was de medewerker zeer behulpzaam en zei dat het geen probleem was om hem terug te sturen. Daarnaast wees hij nog op het punt dat er afstandsbussen bij de doos zouden moeten zitten(ik had er overheen gekeken).

Al met al zeker een site die in mijn ogen de moeite waard is om even rond te kijken mocht je op zoek zijn naar een nieuwe TV.

  • kwam via Tweakers.net op de site. I.V.M. dat ik de pricewatch van Tweakers.net voor all mijn nieuwe te kopen producten gebruik. Door klikken werkte meteen zonder problemen. Bestelling was 1min voor de deadline van die dag en ging nog gewoon mee. Gemak 9
  • Helaas duurde het soms even voor je iemand aan de lijn had. Mocht je dan wel iemand aan de lijn krijgen dan waren ze zeer behulpzaam en dachten met je mee.(TV paste niet op mijn tv-meubel) Service 8
  •   Assortiment
  • Goede service en aftersales. Enige echt min punt was dat je soms wel even moest wachten tot je een medewerker aan de lijn kon krijgen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TheSec
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.