Logitech Surround Sound Speakers Z506 surround set / zwart - Prijzen vergelijken

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Let op: de prijzen voor hifi-speakers worden op Kieskeurig.nl per stuk getoond. Bestaat de set uit 2 speakers, dan wijkt deze prijs af van de uiteindelijke aanschafprijs.

Amazon.nl
  • Kieskeurig
  • Thuiswinkel Waarborg
  • 1-3 dagen
  • Check de website voor de levertijd | Gratis bezorgd > €20,-
€ 92,32 Gratis verzending

Productomschrijving

Optimale auraliteit met Logitech Z506 Surround Set

Als u op zoek bent naar een geluidservaring die het gevoel van een persoonlijke bioscoop kan evenaren, dan is de Logitech Surround Sound Speakers Z506 het apparaat voor u. Deze surround set, uitgebracht in juni 2010, is met name geschikt voor gebruik met pc's en creëert een meeslepende geluidsomgeving.

Kwalitatief geluid

De Z506 heeft een indrukwekkend frequentiebereik van 45 tot 20.000 hertz. Deze brede spreiding waarborgt zowel lage bassen als heldere, hoge tonen met een totaal geluidsvermogen van 75 watt. De set bevat vijf satellietluidsprekers, elk met een gemiddeld vermogen van 48 watt, en een subwoofer met een gemiddeld vermogen van 27 watt. Of u nu luistert naar muziek, een film kijkt of een spannend videogame speelt, de geluidskwaliteit zal u niet teleurstellen.

Design en functionaliteiten

Het compacte design en de zwart-kleurige uitvoering zorgen ervoor dat de Logitech Z506 in ieder interieur naadloos opgaat. Bovendien kun je de set gemakkelijk aansluiten aan een pc, muziekspeler of zelfs een gaming console. Er is ook een hoofdtelefoonaansluiting voorzien voor momenten waarop je wil genieten van je favoriete tracks zonder anderen te storen.

Gebruikersvriendelijkheid

De Logitech Z506 is heel eenvoudig in gebruik. Bij de set wordt een gebruiksaanwijzing geleverd die je stap voor stap door het installatieproces leidt. Eens opgezet, kun je heerlijk genieten van de hoogwaardige geluidservaring van deze surround set. De set werkt op netstroom, dus vergeet niet om in de buurt een stopcontact beschikbaar te hebben. De Z506 is niet alleen een investering in superieur geluid, maar ook in een robuuste en betrouwbare technologie through-and-through. Met de Logitech Z506 ervaar je geluid zoals het bedoeld is!
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen