Review: Logitech Z-5500 van toonybee
- Plaats een vraag
- Plaats een review
toonybee
24-03-2010
Ik heb deze set een tijdje terug gekocht en ben niet zeer te spreken over de kwaliteit van het geluid. Spijtig genoeg heb ik geen mogelijkheid deze set digitaal aan te sluiten en spreek dus alleen vanuit de ervaring met de anologe kwaliteit van deze set. De bas waar iedereen zo over te spreken is vind ik persoonlijk uitermate teleurstellend, hij geeft alleen een zeer zware lage zoem of brom maar een echte knallende bonkende bas komt niet uit deze set.. niet uit de speakers en niet uit de woofer. Het geluid is nogal eentonig en kil, niet zeer warm en vol. Ik wil dus de mensen die door de vele reviews (net zoals ik ook) overtuigd zijn van de kwaliteit van deze set nogmaals doen overdenken, want anoloog is het geluid niet super. Wel blijft de belofte overeind dat het geluid niet vervormd wanneer je het volume flink open draait. Dus wanneer je niet zeer kritisch bent wat betreft het geluid, maar gewoon graag een 5.1 wil en flink volume dan is deze set het zeker waard.
LET OP! Bij aansluiten via anologe signalen (jack of tulip) verlies je de surround functie! Het geluid over alle speakers is gelijk dus een overvliegende helicopter ervaar je altijd gelijk over alle speakers en dus niet van voor naar achter (of andersom)!
- Geluidskwaliteit
7 - Vormgeving