Review: Logitech Z-5500 van Feike de Roover
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Feike de Roover
12-01-2008
Ik had de Z5500 aangeschaft nadat mijn oude Logitech Z 680 (de voorganger van de Z5500) het had begeven. Ik kan niet anders zeggen dat het een heerlijke geluidsset is, die zowel op mijn computer als op mijn dvdspeler aangesloten zit.
Wel had ik in het begin last van het bekende plopjes-probleem, wat voortkwam uit een productiefout. Geheel kosteloos vergoed door Logitech, echt een pluim voor hun service. Ze kwamen éérst de nieuwe set brengen, voordat ik de oude naar hen moest sturen. Hierdoor heb ik geen dag zonder mijn systeem gezeten, erg fijn natuurlijk.
Er is echter wel een klein nadeel, de vormgeving van de standaarden voor de sattelietspeakers. Als je ze mooi aan de muur wil monteren dan moeten de standaarden er toch echt af, hetgeen lastig wordt gemaakt omdat de schroefjes waarmee ze zijn gemonteerd met lijm zijn volgespoten. Enige creativiteit met een tang en mijn sattelietspeakers hingen met Vogels speakerhouders aan de muur en sindsdien geniet ik er met volle teugen van, de Z5500 is zeker een aanrader!
- Geluidskwaliteit
10 - Vormgeving