MarQuez86
19-09-2008
Nadat ik op mezelf ging wonen en een nieuwe laptop had aangeschaft voor de studieuren, was ik opzoek naar een goede 2.1 set naast mijn home cinema om muziek op te luisteren. Ik kwam (mede dankzij alle goede reviews) uit bij de Logitec Z-2300.
Ik vind hem werkelijk waar in een woord perfect!! Had een oud bose systeem op me computer en wilde graag iets beters voor een betaalbare prijs. De boxxen met THX certificering zijn echt super, zien er netjes strak uit en het geluid is echt heel erg goed! Ook de bass box doet zijn werk uitermate goed, soms iets te goed zelfs aangezien hij zeer krachtig is. Het enigste nadeel is (zoals al eerder gelezen) hij erg groot is. Ik heb er mijn printer zelfs op gezet en dit gaat prima. Over de duurzaamheid heb ik weinig te zeggen aangezien ik hem nu een aantal maanden in me bezit heb. Hoop hier zeker de komende vier jaar mee vooruit te komen en anders koop ik het zelfde systeem weer terug! Heb al meerdere vrienden gehad die na het beluisteren van de boxxen er zelf ook een aangeschaft hebben!
Kortom; een TOP-set met schitterend geluid!
- Geluidskwaliteit
- Vormgeving