• Bewaar
  • Print

Specificaties Excalibur Publishing Farming Simulator 2011

Ontwikkelaar Astragon
Releasedatum 2010-12-03
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Genre simulatie
Max. aantal spelers offline 1
Max. aantal spelers online -1

Reviews (1)

Totaal
2 sterren
4,3
Speelplezier
1.5 sterren
3,0
Beeldkwaliteit
2.5 sterren
5,0
Geluidskwaliteit
2.5 sterren
5,0

Laatste review Excalibur Publishing Farming Simulator 2011

Beoordeling: 4

Lekker in de winkel laten liggen dit rot spel.
Ik raad het zeker niet aan. Het ziet er best redelijk uit. Het werkt allemaal wel goed, spel plezier duurt niet echt lang. Naar enkele maanden begint het toch erg saai te worden en heel eentonig.

Het spel kan totaal niet af gemaakt genoemd worden. En dat verpest een hoop van de speel ervaring. Daarnaast is de maker van duitse afkomst, hebben dus alleen een duits forum, dus als je goed duits kunt kan je er vast wel iets mee, maar als je engelse support zoekt kan je er naar fluiten. De maker is slecht bereikbaar voor feedback / word niks mee gedaan. Voertuigen worden uit een ander spel gehaald en in farming geplaatst, want dat is booming business om makkelijk geld mee te verdienen. Updates duren erg lang / sommige bugs worden niet opgelost. Je kan er nou DLC PACKs ervoor krijgen, nummer 1 en nummer 2. Hiermee word de speel ervaring wel iets mee verlengt. Die kosten wel 9.99 dollar per stuk (in verhouding wel duurt, maar als je fan bent wellicht intressant)
Daarnaast moet je het spel niet op steam kopen.. Want dan word updaten veel moeilijker / niet mogelijk..
Normale updates krijg je automatisch, maar duren erg lang voordat het op steam staat, dit geld ook voor de download content packs.. terwijl die voor download en dvd versie allang uit zijn..

De verveling begint te komen omdat het spel gewoon niet af te noemen is. Er mist gewoon een hoop voertuigen en werktuigen / oogstgoed diversheid aan andere dieren dan koeien. Koeien kan je niet in de stal zetten of voeren in de stal, ze staan altijd buiten. En gras moet je in een daarvoor zielig bakje gooien waar blijkbaar een bodemloze put in zit..
De silage valt niet te egaliseren.

Blijkbaar is dit spel echt voor `boeren` gemaakt.. want je kan je eigen mods maken in die in je spel plaatsen. Dit is voor een doorsnee gebruiker niet echt makkelijk dus bepaalde kennis is wel vereist. Hierdoor word je als normale gebruiker erg buiten gesloten..
Ook zijn er op internet diverse eigen gebruiker beheerde forums en downloads te vinden.. De downloads bevatten soms vaak veel fouten die de speel beleving neer halen. En gebruikers op die forums hebben ook prive mods (mods die ze voor zich eigen gemaakt hebben) dus daar heb je als koper ook niet veel aan..

Het komt er feitelijk erop neer dat je erg geklopt word als klant..

-- Support kan je vergeten als je duits niet sterk is.
-- Betalen voor de DLC wat wel iets verbeterd aan het spel, maar achter denk je dan waarom heb ik dit uberhaupt gekocht
-- Het spel is verre van af..
-- De mods die je kan downloaden, zijn gebruiker iniatieven en dus niet van de maker zelf, kwaliteit is redelijk tot zeer slecht
-- Erg eentoning. Naar een hele lange tijd heb je zoveel geld en zoveel spullen dat je niet meer weet wat je nog moet kopen voor je game..
-- DLC en updates duren erg lang.
-- Veel MODS in je folders maakt het laden van de game er lang..
-- Prijzen pittig wat je ervoor terug krijgt..

GEWOON LEKKER LATEN LIGGEN WAAR HET LIGT..

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.