Apple iMac

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iMac op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Peter Frijling 02-05-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Apple iMac

Algemene score

9,0
Deze keuze had ik eigenlijk jaren geleden al moeten maken. Het aantal uren en de frustraties doordat ik regelmatig met mijn PC bezig moest in plaats van dat ik er gewoon gebruik van kon maken wegen nu nog veel zwaarder.... WAT een genot. Het is duidelijk te merken dat Steve Jobs de gebruiker centraal heeft gesteld en niet zijn eigen uitvindingen zoals Bill Gates dat altijd heeft gedaan. Alles WERKT gewoon! Het is duurder, maar dan kun je ook gewoon doen waarvoor je het apparaat hebt gekocht in plaats van dat je een studie systeembeheer moet volgen omdat je werkelijk niet weet waarop je PC weer eens niet doet waarvoor je 'm had aangeschaft. Laat de Windows gebruikers maar lekker doormodderen. IK ben om!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjager 29-11-2013
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Apple iMac

Algemene score

5,0
Al vijf maanden na de aanschaf doet de aan/uitknop het niet meer. Reactie van Apple: "Dat kan gebeuren, breng het product maar terug naar de winkel. Dan wordt deze onder de garantie wel gerepareerd. Dat kan overigens wel maximaal twee weken duren." Tenzij je bovenop de aanschafprijs van bijna €1.400 nog een Applecare Protection Plan aanschaft voor nog eens €179. Dan is Apple bereid de I-mac thuis te komen ophalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Type processor
Intel Core i3-xxx
Uitvoering
i3-550
Kloksnelheid processor
3200 MHz
Intern geheugen
4 GB
Intern geheugen (max.)
16 GB
Geheugen
DDR3
Opslagcapaciteit
1000 GB